אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/news/1237109876/25949/ אני לא מבין את ההתלהבות מתקן סאטה שיש את "אחיו" הגדול בשוק העסקי.ה - SAS שהחליף את תקן SCSI עובד עם כוננים של 15K RPM ועובר באמינות וביצועים כל תקן שיציג "אחיו" הקטן.כאחד ששוקל כוננים בתקן ובקר כזה אין לאירגון SATA IO מה לחדש. הכל על הנייר.במעשי הכל הבדלים מינוריים.תעבורת המידע נתונה אך ורק למהירות הכונן ולא לממשק.ברור שיש כוננים משובחים כמו הסמסונג אחד טרה או ה WD 640 אבל עדיין בקרי הלוח אם אינם מספקים את מה שנותן בקר עצמאי.לכן לדעתי הכל ניסיון כושל לדחוף טכנולוגיה מקרטעת לשוק מנומנם ולהעיר אותו מתרדמת המיתון העולמי. במילים פשוטות מנסים למכור לנו חומרה שיש לנו כבר !!!.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
ברשותי דיסק חיצוני 1.5 טרה של טושיבה, כשאני מחבר אותו ל HTPC עם מערכת הפעלה 7, 64 ביט, אני רואה שהדיסק מלא, אבל התיקיות לא מופיעות., כשאני מחבר את אותו דיסק ללפטופ של עם מערכת הפעלה XP הכל תקין, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
בעקרון אני יכול לקנות כזה כונן של Segate חדש ב- 250. מה אתם אומרים אם אני יתקין עליו XP וישחרר לי קצת מקום. משתלם?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשים את ההארדיסק(או התקן IDE אחר) כבודד, האם עלי לשים את הג'מפר כמו במצב מאסטר, או שמא אני צריך לשים בלי ג'מפר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה: היה כונן עם 2 מחיצות - D,E. רציתי לאחד אותם. פירמטתי את כונן D ונתתי לPM פקודה לאחד את המחיצות. התוכנה הייתה אמורה להעביר את כונן E לספריה בכונן D, אבל כנראה הייתה תקלה וכונן E אבד! השתמשתי בתוכנה getdatabackNTFS והיא מצליחה למצוא את כל שמות הקבצים שהיו בכונן E (שמופיע עכשיו כשטח פנוי בדיסק, ללא מערכת קבצים) אבל נראה שכל קובץ שאני מנסה לחלץ מהכונן הזה יוצא פגום. את הקבצים מכונן D שעבר פירמוט התוכנה משחזרת ללא בעיה. האם יש דרך לשחזר את הקבצים מכונן E? אפילו אם זה מצריך פניה למעבדה... אני רק רוצה לדעת אם יש סיכוי.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
השחקנית הקוריאנית לא מוכנה לוותר על שוק האחסון, ומכריזה על טכנולוגיה תלת מימדית חדשה ודחוסה בכדי להתחרות באינטל, סמסונג וטושיבה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב כבר לא קורא את ה DOK הוא דורש שאפרמט את ה DOK אך עדיין לא פירמטתי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: איזה צורב מומלץ בתקציב של אלף שקל (ובדקתי בשאר הנושאים והם לא ממש ענו לי) שאלה שניה: יש DVD ביתי שהוא גם צורב והוא עולה כמה אלפים עכשיו השאלה היא... יש אפשרות לחבר אחד כזה למחשב ולצרוב דרכו? או שיש עוד זמן לחלום ולקוות על זה? תודה מראש ומקווה שלא מעצבן אותכם. ;D
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. הביוס מזהה את הכונן SDD שלי. הוינדוס 7 לא מצליח לעלות. הפעלתי את התקנת/תיקון וינדוס מהדיסק (מבלי להתקין ממש) וזה מראה שהדיסק SDD שלי ריק לחלוטין, כאילו מעולם לא נעשה בו שימוש... יש לציין שהמחשב היה כבוי בליילה, והוא גם מחובר לUPS שהוא גם מייצב מתח. הכונן שברשותי הוא Intel SSD 320 120gb, והוא בשימוש כחודשיים. ניסיתי אגב להחליף יציאת SATA בתקווה שאולי יקרה נס, אבל זה לא עזר. מה הולך פה? אני לא יודעת מה לעשות, לנסות לממשל אחרויות או להתקין מחדש את הוינדוס? ולמה כל זה בכלל קרה?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ברצוני לדעת במדוייק אם הצורב הזה כדאי ביחס לאחרים שבאותו מחיר. ראיתי השוואות באינטרנט והצורב הזה מגיעה למהירויות גבוהות. מכייון שהצורב MSI שלי נדפק השבוע, אני מחפש רק א-י-כ-ו-ת. אני לא מסתכל על מהירות. אני רוצה משהו שאני אקנה ויישאר לי ללפחות לכמה שנים טובות. NEC שהזכרתי למעלה, הוא כדאי מבחינת איכות? ידוע לי שTEAC איכותית וגם פלקסטור, ולייט און, אבל אלה מחירים גבוהים יותר. NEC גם איכותיים?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי MP3 של ARCHOS 20 GB מהישנים אבל ממש ישנים כאילו הדור הראשון של הMP3 עם הרדיסקים אקיצר נשבר לו המסך ובדקתי ובשביל לתקן אותו יוצא לי יותר זול לקנות אייפוד אפילו אז לא תיקנתי וקניתי חדש עכשיו סתם ראיתי אותו זרוק בצד והחלטתי לפרק אותו כי הוא בכל מקרה לא הועיל לי כי הוא גם לא עבד כל כך והיו לא פאקים אז לא יכולתי להשתמש בו כהרד דיסק נייד. אקיצר פירקתי אותו ועכשיו יש לי את ההרדיסק שלו מופרד משאר ה"מארז" של האם פי הפינים שלו דומים לזה של מחשב כאילו יש את אותו מספר אבל במקום שיהיה אחד חסר איפה שצריך כמו בקבל של הHD אז יש אחד חסר במקום אחר אז זה לא מתחבר לקבל איך שהו אבל רציתי לדעת אם זה אפשר לעשות משהו שאני אוכל לחבר אותו למחשב או שאני צריך להכין לו קבל מיוחד שיתחבר לחיבור ה…
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום של ווינדוס.... יש לי כרגע דיסק של 320 מחיצה אחת של 100 שבה מותקן ויסטה ומחיצה אחת של 200 שבה אני מתקין את המשחקים, שירים, תמונות, מסמכים וכו'........ אתמול קניתי דיסק חדש של 1TB (של WD) אני יעתיק את כל מה שיש לי במחיצה של ה200 (משחקים שירים וכו'.......) לדיסק החדש ואת המחיצה של הווינדוס אני רוצה שתשתלט על כל 320GB שיש בדיסק ראיתי שבויסטה יש בDISK MANAGMENT אפשרות להקטין את המחיצה (SHRINK) אבל אני לא יודע אם יש EXPAND..... חוץ מזה קראתי בפורום אחד שאם המחיצה של הווינדוס לא DYNAMIC אי אפשר להקטין. המחיצה שלי BASIC ולפי מה שהבנתי הבחירה של ה BASIC/DYNAMIC נעשת לפני שמתקינים את הווינדוס לא? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
למה לוקח יותר זמן להעביר בן c לd מאשר להעביר מc לc או מd לd? אני לא כ"כ מבין את זה בגלל שזה אותו כונן שפשוט מחולק ל2
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש עם הצורב הנ"ל. עד לפני כמה שבועות הכל פעל מצויין. אך בזמן האחרון הצורב לא מזהה דיסקים רב פעמיים שנצרב עליהם מידע כבר, כלומר, הוא יצרוב בהצלחה על דיסק רב פעמי זהה אך ריק, בעוד שעל דיסקים "משומשים" הוא לא יצרוב ויוציא הודעה בסגנון הבא: "הדיסק שהכנסת אינו ריק ולכן אין אפשרות לצרוב עליו". באותה דרך גם אי אפשר למחוק את הדיסק. התוכנות שהתשמשתי בהן הן נרו 7 ו-8. הדיסקים הם dvd+rw של silver line....שעד היום לא היו לי בעיות איתם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
רק אל תגידו שכבר כתבו על זה בגלל שאין חומרה שהשינוים הם מהיום למחר. בקיצור תמליצו לי על משהו טוב במחיר סביר. מה אתם אומרים על זה :SONY DRU510AK http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1347285
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
ברשותי 2 דיסקים (לא זהים לחלוטין) של WD בגודל שווה של 320 גיגה ודיסק נוסף, לא מפורמט של 1 טרהבייט של סמסונג המערכת כוללת MB של ASUS מסוג P5QPRO ומעבד Q9400 עם 4 גיגה זיכרון DDR2 כרגע מע' ההפעלה היא ויסטה אולטימייט 32 אני מתכוון לעבור לויסטה 64 השאלה אם כדאי להעביר את כל החומר מ2 הדיסקים לגדול ולהפוך אותם לRAID ואז לשים עליהם את הWINDOWS ? (לעומת להעלות את הWIDOWS על הסמסונג וזהו) הכדאיות כאן מתבטאת במהירות שאשיג ובאמינות שאאבד. כמוכן, הבנתי שבלוח הספציפי של ASUS יש אפשרות לרייד משלו, לא ברור לי.
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1- לכמה מחיצות לחלק 160GB בשביל מיטוב הביצועים של ההארד 2- שמתי לב שאחרי כל פירמוט ההארד נהיה פחות ופחות במקום...(כבר 148GB) האם אפשר לשחזר את המקום האבוד ולמה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איזה SSD מומלץ למקבוק פרו 2010? כנראה 3GBS כי 6GBS קיים רק בחדשים של 2011...
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
בעזרת Download Station אפשר להוריד סרטונים ישירות מיוטיוב. פשוט מעתיקים את הנתיב מהדפדפן ומדביקים כאן:
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לא מצאתי ...בקר של סטה רייד עם יותר מ4 מקומות להארדיסקים? המערך שלי מורכב מ5 דיסקים שיצרו כונן בנפח של 1 TB ועוד שני הארדיסקים שלא יכללו למערך הזה אז אני צריך גם בקר מסויים לשניים האחרים השניים האחרים הם בשביל ליצור מערך הגנה למערכת ההפעלה ב RIAD1 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח 500 ג'יגה של מחשב נייד בזמן האחרון המחשב סחב ממש לאט, וביום שישי האחרון תוך כדי העתקת המידע כגיבוי לכונן חיצוני הוא חדל להגיב בחיבור למחשב אחר ניתן לראות את המחיצות, ויש מחיצה שניתן אפילו לראות את שמות הקבצים, אך כל ניסיון גישה למחיצות האחרות גורם למחשב לחשוב הרבה ובעצם להתקע. ניסיתי להריץ עליו RSTUDIO, אבל כשהוא מנסה לגשת לדיסק הוא נתקע. אני מחפש גם הפנייה למעבדה לשחזור, אם למישהו יש ניסיון בזה, וכמה זה אמור לעלות מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש פה אנשים שמעוניינים להצטרף לרכישת הארד דיסק חיצוני בגודל 2.5 אינץ'? יש לי כבר 5/6 אנשים שמעוניינים. בעיקרון הכיוון הוא לסמסונג 500GB 2.5 אינץ'. מנסה להשיג את המחיר הזול ביותר. יש לי קשרים אצל היבואן, העניין הוא שכמה שיותר אנשים שיהיו ככה המוצר יהיה זול יותר. אז מי מעוניין?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שב lira.co.il מוכרים דיסק לצריבה של 15 גיגה, הם קוראים לו hddvd קישור: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=814&cat=1 האם הוא מתאים לצורב רגיל או צריך מיוחד, האם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-