אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היו שמועות שהטכנולוגיה היא לא רק תיאורתית,האם מפתחים אותה?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש כונן בלו ריי למחשב שיקרא את כל הפורמטים של וידאו HD שיקרא כל הפורמטים של אודיו HD תומך ב- HDCP
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, ניתקלתי בבעיה סבוכה מאוד שאני כבר יומיים מנסה לפתור ותלשתי לעצמי את כל השערות מהראש מרוב עצבים... לפני יומיים המחשב נתקע באתחול ולא רצה לעלות. בסדר, קורה... אחרי שניסיתי כמה ניסיונות, התייאשתי והתקנתי מחדש WINDOWS XP על מחיצה אחרת, על מנת לגשת לתיקיית DESKTOP, להוציא משם את כל מה שאני צריך, לפרמט ולהתקין הכל מחדש, כמו שצריך. אך משום מה המחשב לא איפשר לי להיכנס לתיקייה. מה לא ניסיתי, לשחק עם ההגדרות של הרשאת סיסמה, התקנתי את מערכת ההפעלה איזה 10 פעמים. אפילו ניסיתי להתקין לינוקס (אני ממש לא מומחה) על מנת לחלץ את הקבצים. (גרסה של הפעלה מדיסק) בלינוקס יש באמת גישה לתוך התיקייה, אבל לא הצלחתי להעביר אותה לשום מקום אחר, וחוץ מזה לינוקס לא זיהתה שום תיקייה ששם התיק…
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כלומר יש תוכנה כלשהי או מבחן? הרכבתי מחשב חדש בעצמי ואני רוצה לוודא שהכל נכון. יש לי כונן SATA 2 של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה צוודא זאת. אין לי שום ג'אמפר מחובר לכונן. זה נכון שבשביל שיעבוד בסאטא 1 חייב להיות ג'אמפר? כלומר הוא יכול כרגע לעבוד רק בסאטא 2? תודה!
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
רק אל תגידו שכבר כתבו על זה בגלל שאין חומרה שהשינוים הם מהיום למחר. בקיצור תמליצו לי על משהו טוב במחיר סביר. מה אתם אומרים על זה :SONY DRU510AK http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1347285
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
^ אני פשוט קונה הרדיסק חיצוני של WD מחו"ל ורוצה כבל מתח של הארץ. אשמח לשמוע על חנות שמחזיקה אחד כזה. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136132 תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
3200AAKS 320 גיגה איך לחלק ? תודה ! למשחקים הכונן..
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אם אני מחבר דיסק וסידירום או צורב על אותו ערוץ הדיסק - MASTER הצורב - SLAVE זה פוגע במהירות הדיסק ? ???
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי חבר מהעבודה שעושה התקנות בסיסיות לאנשים, החבר הזה עשה התקנה לאיזה בחור למחשב חדש ולאחר שבוע הבחור החזיר לו את המחשב בטענה שמערכת ההפעלה לא עולה..עד פה. כאשר חבר שלי שעושה התקנות, ניסה להעלות את המחשב הוא ניסה להעלות את windows repair של WIN 7 . באחד החלונות שם הוא הבחין ששמות המחיצות השתנו. הארדיסק של 1 טרה, ה100 מגה שמוקצים למערכת מופיעים כ-C, מה שהיה C מופיע כ-D כ250 ג'יגה, ומה שהיה D מופיע כ-E. הוא טוען שזה קשור לווירוס וכנראה משהו שהתקין הבחור(בעל המחשב) גרם לתופעה. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה או כתוצאה ממה זה נגרם?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי שני הארד דיסקים,120GB מאסטר ו-250GB סלייב(שהוספתי לא מזמן). איני מצליח לחלק את ה-250 לפרטישיינים או להתקין עליו מערכת הפעלה(ויסטה או XP),בניגוד להארד דיסק הישן שלי,שבו אני יכול לבצע את הפעולות הללו. מה הבעיה לדעתכם? תודה מראש http://img107.imageshack.us/my.php?image=84465657iv9.jpg
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לכולם, 1. אני יודע שבמערך רייד רצוי מאוד להשתמש בכוננים עם מפרט זהה. 2. יש לי הרדיסק 160GB SATA1 בודד , דגם Seagate - ST3160827AS. כוונתי לרכוש עוד כונן 160GB + כונן 320GB לצורך מערך רייד 0+1. 3. הלוח שברשותי : LANPARTY UT nF4 Ultra-D אני לא בטוח שלוח זה תומך ב STAT2 למרות שערכת השבבים תומכת. באתר של DFI אין שום תזכורת שהלוח תומך ב SATA2. למיתב זכרוני בזמן שלוח זה יצא הטכנולוגיה עדיין לא היתה בשוק. * עם משהו יודע אחרת בבקשה תגיב. ולעצם השאלה : 1. בהנחה שהלוח אינו תומך ב SATA2 : אפשר לחבר כונן המיועד ל SATA2 - במגמה שיעבוד ב SATA1 ? או לחלופין, האים ישנה דרך להגדירו כ SATA1 ? 2. האים ישנה בעיתיות לחבר מערך רייד שבנוי מכונן SATA1 + כונן SATA2 ? (אני יודע שלא ממ…
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שקניתי (מפרט בצד אם צריך) שמתי את הכונן הנ"ל... השאלה היא כזאת : האם יש איזה דרייברים או תוכנות מומלצות שצריך להתקין בשביל הכונן ? חיפשתי דרייברים באתר שלהם אבל לא מצאתי - או שאולי פספסתי משהו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
לפי האתר של החברה ניתן להגדיר את הכרטיס על כול סוגי המ"ה אך אני לא מצליח לגדיר על מערכות מיקרוסופטיות רק על ךינוקס,VMWARE מה ניתן לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
רבות דנים כאן בדרכים לשפר ביצועים של מחשב, אנשים משקיעים מאות ואלפי שקלים בציוד שיתן עוד קצת ביצועים. האם אחרי ששמנו כרטיס מסך היסטרי, עשינו OC למעבד, קנינו זכרונות מהירים ויקרים לא כדאי לרכוש עוד דיסק-קשיח ולהפעיל את המחשב במצב של RAID? אפשר להגדיר לווינדוס לעבוד במצב של MIRRORED DISK, ולהנות ממהירות קריאה משופרת (מעבר ליתרונות הנוספים שיש לMIRRORING). דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי (-: יש לי צורב DVD חיצוני די ישן, נראה לי של LG. אם אני קונה דיסק DVD D/L של verbatim אני יכול לצרוב עליו עם האפשרות לדואל לייר או שאני צריך צורב מיוחד בשביל זה ? תודה (-:
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים שהמחשב הנייד שלי מקרטע ונתקע בהרצת סרטים ומוזיקה ראו הודעה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515931.0;topicseen ניסיתי לאחרונה לנגן מוזיקה אבל מDisk on key שחיברתי למחשב והפלא ופלא לא הייתה שום תקיעה והכל רץ חלק. התחלתי לחשוד שיכול להיות שהדיסק הקשיח שלי פשוט נדפק, הרצתי בדיקה עם תוכנת hard disk sentinel וזאת דיווחה לי על: 420 bad sectors 57 weak sectors 65535 errors occured during data transer מישהו יכול לעזור לי לפענח את התוצאה הזאת? האם התוצאות הנ"ל הם עילה להחלפת הדיסק הקשיח או שישנם פתרונות אחרים? התוכנה הנ"ל אמינה? בנוסף אם בסופו של דבר החלטתי להחליף דיסק קשיח, האם קניה של דיסק קשיח חיצוני תאפשר לי עבודה רגילה לחלוטין כאילו היה לי …
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
דיסק DVD אמור להיות 4.7 / 4700 מגה מלאים לצריבה? או שזה כמו בהארדיסקים יורד קצת מקום? מפני שעכשיו הייתה לי איזה צריבה לעשות ששוקלת בכללי 4510 מגה והתוכנה אומרת שאין מספיק מקום בדיסק (גם הקו הצהוב - המגבלה, מראה על 4500) ואני שואל פה כי אני לא ממש בטוח אם זה אמור להיות ככה, אולי זה משהו תוכנתי? או שבאמת כל דיסק DVD הוא 4500 מגה "נקי" תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ככל הנראה נדפק הכונן של מחשב ישן בעל חיבור SATA2 בלוח האם. (משמיע צפצופים ותקתוקים כשה מחובר) אז רציתי לשאול איזה קשיח מומלץ כרגע, כשה לא הייתי רוצה לעלות על 450 ש"ח ומעדיף כמה שיותר זול. מכיוון שמדובר במחשב HTPC אני אעדיף לקחת קשיח אטי ולחסוך כסף. ראיתי את הקשיח הזה: http://www.tms.co.il/product/10449 שהמחיר שלו נראה סביר ביחס לנפח ותקופת האחריות (הכי זול שמצאתי באזור הטרה). מצד שני יש קשיחים זולים כמו: http://www.tms.co.il/product/11805 או http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/disk-kshih-hitachi-travelstar-400gb-5400rpm-8mb-sata-p-13888?cPath=25_55 או http://www.tms.co.il/product/9101 שהם הכיוון החסכוני אך גם האחריות בהתאם ויש חשש לאיכות. אשמח להמלצה על קשיח זול…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כל דיסק קשיח למחשב? גם דיסקים קשיחים ישנים?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ראיתי שהחליפו את הארדיסקים של WD במקום הKS שמו AAKS לדוגמא: לפני WD2500KS אחרי: WD2500AAKS מה ההבדלים? תודה
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
למשל מכונת רנטגן שיש בתחנות מרכזיות/שדות תעופה וכו' וגם מכונות לגילוי מתכות האם העברת כוננים קשיחים או כונני דיסקים ודיסקטים במכשירים מסוג זה משפיע על החומרה ועל המידע שעל החומרה גם לגבי דיסקים עם מידע עליהם ודיסקטים עם מידע עליהם ובגלל שאני לא רוצה להספים אם אפשר לשאול אותה שאלה לגבי מסכי CRT ישנים (הגדולים הכבדים) האם זה משפיע, ואם כן איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
פורום אמצעי אחסון שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD, הסתכלתי בדיון צורבי DVD מומלצים לחודש נובמבר ונראה לי שהצורב של LG ייתן את התמורה הגובהה ביותר ביחס לכסף, בדיון המומלצים המלצתם על כונן H10A של LG ואני מעוניין לקנות את הכונן H22N ואני מעוניין לדעת האם כונן זה אכן עדיף על ה-H10 ומה ההבדל בין LG H22NB לבין LG H22NK. בנוסף לכך אם אתם ממליצים על איזה שהם כוננים אחרים, כתבו אותם. בתודה מראש, Bender Rodriguez.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
היי אני לא בטוח מה בדיוק אם זה הדיסקים או הצורב עצמו אבל הוא פשוט עושה מה שבא לו. יש איזו בדיקה כלשהיא שאפשר לעשות כדי שאני אדע בוודאות ואז אוכל לממש את האחריות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום ש לי שאלה יש לי דיסק קשיח ישן חיבורide 80gb קנייתי לא מזמן דיסק חדש חיבור sata 500gb אני רוצה לעביר קבצים(סרטים,תמונות,דואר וכו') מהדיסק הישן ide לחדש. אך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של asus p5g41t-m-lx
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה SSD למערכת ההפעלה ותוכנות ו HDD לכל סוג אחר של אחסון (מסמכים, מדיה וכ"ו) אני יודע שכאשר מערכת ההפעלה שלך יושבת על SSD - מערכת ההפעלה עולה מהר יותר (מאשר אם זה יושב ב SSDׂ) השאלה היא האם בגלל שמחובר HDD (בנוסף, ככונן משני) לא יאט לי את עליית הוינדוס ? עד כדי כך שזה שהוינדוס על SSD לא ישנה הרבה?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-