עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nesber,

אם אני רוצה לשים את ההארדיסק(או התקן IDE אחר) כבודד, האם עלי לשים את הג'מפר כמו במצב מאסטר, או שמא אני צריך לשים בלי ג'מפר בכלל?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  2. אני מעוניין להעביר כמות נכבדת של סרטים מהמחשב שלי (שולחני) לDVD ..צריבה לא באה בחשבון . ישנה אפשרות להעביר באמצעות מחשב נייד שיש לי ? בDVD יש כניסה לUSB אם זה עוזר בכלל... מי יכול להסביר לי אם זה אפשרי ואיך עושים את זה ? תודה יום טוב !

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by מר מקלדת,

יש לי כבר יותר חודש סקטורים פגומים בדיסק הקשיח אבל הוא עובד מצויין. גיביתי את רוב החומר על דיוידי. הבנתי שכשישנם סקטורים פגומים הדיסק עומד למות. יכול להיות שהדיסק תקין והסקטורים הפגומים הם טעות? אין לי כוח לחכות שבוע (או יותר) עד שיחליפו לי את הדיסק. הדיסק הוא חדש עם אחריות לשלוש שנים ככה שהאחריות לא תעלם לי. בדיסק יש רק מחיצה אחת, והיא רק חלק מהדיסק (את שאר השטח לא הקצתי). אני יכול להתקין חלנות על השטח שלא הוקצה ואז לפרמט פירמוט מלא לשטח שעכשיו אני משתמש בו. האם ככה הסקטורים הפגומים יעלמו (בהנחה שהם זיהוי שגוי)?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by ben16,

היי חבר'ה ובוקר טוב לאחרונה הצורב DVD שלי שבק חיים אחרי 3 שנים (פחות חודשיים) די מוצלחות עם ה NEC3500A, חוץ מבעיה אחת שהיתה לי איתו, שאותה סידרתי הוא היה ממש טוב... אבל 3 שנים זה מעט לדעתי.. קיצר יש 3 דגמים שאני מתלבט לגביהם, מה אתם הייתם לוקחים מזה? (או שבכלל יש לכם רעיון אחר..?) לייטון LH-20A1S ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤189 (שזה אגב הדגם שאני הכי התרשמתי מהביקורות שלו בפרש, למרות שכאן לא ממש מתים עליו) (או הסדרה הזאת של אלג'י) LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤192

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by ea666,

שלום יש לי צורב nec 3450 וקניתי דיסקים של 780MB של סילבר ליין עכשיו שאני מנסה לצרוב אז הצריבה מגיעה לאיזה 6 אחוז ואז הצורב עושה קולות כאלה כמו של דיסק של 1.4MB ואז אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתמונה. אני יכול לצרוב DVD CD רגיל רק המדיות האלה עושות לי את זה.. ואני הפעלתי את ה אוברבורן ואת ה DAO. הקובץ שאני צרוב בגודל 679MB יש למשהו מושג מה נסגר עם זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by doreiny,

שלום לכולם רכשתי אתמול צורב dvd ND-3520A רציתי לדעת איזה עידכון קושחה כדי לשים לו תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  7. אוטוטו ניגמר לי המקום ב-250 גיגה במחשב. אני מחפש כונן איחסון כדי לאחסן - מוזיקה, תמונות, סרטים וכו'.. אני לא צריך להפעיל מבחינתי משחקים מכונן נוסף או תוכנות, פשוט צריך לפנות מקום ושעדין יהיה נגיש. מה עדיף? להוסיף כונן קשיח נוסף 500GB או ללכת על כונן חיצוני 500GB עם חיבור USB? או חיבור אחר? מה ההיתרונות או החסרונות.. סכום השקעה בסביבות ה-500ש"ח. תודה מראש על העזרה רון

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  8. ערב טוב ושבת שלום, יש לי שאלה שלא מובנת לי - אם כי נשמעת אפשרית. אני מעוניין למפות כונן לוקאלי לכונן רשת - הכונן ישב במחשב שכרגע משמש כשרת וכתחנת עבודה, במחשב לוקאלי יישבו דיסק מ"ה ודיסק רשת. האם ניתן ליצור מצב של DMZ בכונן לוקאלי שמופה לכונן רשת? הסיבה היא שאני מתקן מחשבים בביתי ולאחרונה נוצר מצב בו אני עובד על מספר מחשבים בו זמנית, והרעיון הוא שאשתמש בכונן רשת כדי למשוך ממנו קבצים ודרייברים, הבעיה שכל מחשב שאחבר לרשת פנימית זורק וירוסים בצורה מטורפת (כן,גם היום בעידן האנטי וירוסים החינמיים יש משתמשים שאינם מתקינים תוכנה כלשהי שתגן עליהם). אני רוצה לבלום כמה שאפשר את אפשרות הוירוסים בשרת... אשמח אם אקבל תשובה! תודה!

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  9. אני מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים... תודה שלומי

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  10. שיטה חדשה להפצה של תוכנות כופר דיגיטליות מזכירה לנו כי לא מומלץ בכלל להשתמש באמצעי אחסון חיצוניים שלא ממש ברור מאיפה הם הגיעו לכתבה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  11. Started by t d,

שלום! בעוד כשבוע-שבועיים אני מתכנן לקנות צורב DVD, רציתי לדעת איזה דגם הכי משתלם לי לקנות כרגע, אני בטווח מחיר של : 500-600 מקסימום! חשוב לי שיצרוב בכל הפורמטים (מין הסתם כמה שיותר מהר) ושיהיה אמין, לא משהו שיוכל להוציא לי הרבה דיסקים דפוקים כי שמעתי על כאלה לא ממש מוצלחים, בנוסף חשוב לי אופציית ה DUAL LAYER שאם אני לא טועה אפשר לצרוב כ8.5G זה נכון? האם צריך תקליטורי DVD ריקים מיוחדים בשביל לצרוב DUAL LAYER או הדיסקים של DVD 4.7G מספיקים? נ.ב קראתי בכמה מגאזשינים שיש איזה דגם של LG ב500 נורא פופולארי שמצליח ומשתלם עכשיו, מישהו יודע משהו? או האם למישהו יש צורב דיוידי ויכול להגיד לי במה להתחשב בנסיון? תודה מראש! t d

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by bareyal,

שלום, ברשותי צורב LG 4167B, תומך DVD-RAM לאחרונה קניתי בפעם הראשונה 2 מדיות של DVD-RAM של LG. מהירות X3 לצערי הרב כשהכנסתי את המדיה, וניסיתי לבצע גרירה רגילה של קובץ לכונן, התקבלה הודעה שיש צורך לבצע erase. ביצעתי מחיקה, ועדיין לא הצלחתי לגרור קובץ למדיה. ניסיתי לבצע פרמוט למדיה (FAT32) אבל בסוף הפירמוט מתקבלת הודעת שגיאה שהפעולה לא הצליחה. ביצעתי "erase Rewriteable disc" בעזרת NERO , אבל לאחר מכן המדיה מתנהגת כמו כל RW . מה אני עושה לא בסדר ? תודה...

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by qpalzm,

כמו שהכותרת אומרת^ תודה מראש

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  14. ^ אני פשוט קונה הרדיסק חיצוני של WD מחו"ל ורוצה כבל מתח של הארץ. אשמח לשמוע על חנות שמחזיקה אחד כזה. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136132 תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  15. יש לי 2 כוננים SSD ואני צריך מחזיק להם שידבק איכשהו לספק ויהיו תושבת ל-SSD

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

יש מה לעשות בעניין? או שזהו? נשאר רק לזרוק לפח?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לחבר למחשב שלי שיש לו כבר דיוידי וצורב בנוסף לחבר לו צורב דיוידי רציתי לשאול אם זה אפשרי ואיפה אני יכול להשיכ כבל שמתפצל לשלושה סידירומים לללוח אם??????

18. Started by Rule The Pc,

אהלן אני צריך צורב DVD עד 350 שקל שיהיה DUAL שכבה הזה וX16 ולפחות X24 בסידירום רגיל אני לא ממש מבין בזה אבל נראה לי שהוא צריך להיות גם +- הזה והכי הכי חשוב שיהיה שחור תודה חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=3360

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  19. איך כונן פלאש 8 ג'יגה עולה 400 וHD חיצוני עם כניסת USB עולה אותו מחיר? קניתי כונן פלאש USB ב400 שקל כי זה עוזר לי עם גיבוי וכו' ואח"כ ראיתי שיש HD עם 250 ג'יגה ב500 שקל איך ההבדלים לא כאלה גדולים במחיר? אתם אומרים שכדאי שאני יחזיר את הזכרון פלאש של ה8 ג'יגה יוסיף 100 שקל ויקח את הHD החיצוני 250 ג'יגה שמתחבר בUSB ב500 שקל? או שיש פה איזה קאצ'

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  21. Started by ranger_z,

שלום אני צריך צורב PATA קראתי את רשימת הצורבים המומלצים ואני מתלבט בין שני הצורבים האלה כשהפרש המחיר ביניהם עומד כרגע על 25 שח לגבי החסרונות יש דברים שאני צריך עוד אינפורמציה בשביל להבין מה עדיף לי למשל בצורב של פיוניר רשום שאין אפשרות לשנות את הביטסטינג למדיות מסויימות. אני לא ממש זוכר מה זה אומר... אבל האם זה אומר שאי אפשר להגדיר את המדיות בתור DVD-RAM? מישהו יכול להזכיר לי בשביל מה צריך את זה? (קראתי שזה קשור לתאימות לאחור לנגני DVD ישנים, אבל בתכלס מה זה אומר) ולמשל בצורב של LG רשום שיש איכות צריבה מוטלת בספק על מדיות DVD, וזה נשמע כאילו שזה צורב על הפנים ולדעתי אם הצורב נופל בפעולה העיקרית שהוא אמור לעשות אז אין טעם לחכות לקושחה עתידית שאולי תפתור את הבעיה.…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  22. דווקא בזמן שצמד המתחרות הגדולות ביותר בשוק נאבקות ביישום מסחרי של טכנולוגיות הדור הבא - מגיחה טושיבה הצנועה וגונבת את ההצגה עם נפח שיא עבור שיטת האחסון הישנה והמוכרת לכתבה

23. Started by itaysp,

NEC 2510A or ?LG 4120B x12 Dual Layer? אני שמעתי דברים טובים על הצורב של LG אבל גם שמעתי שהכוננים של LG לא טובים בדרך כלל. 2 דברים שסורים אחד את השני. על מה כדאי לי ללכת?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by lioryb,

אני רוצה לחבר 2 HD ב-RAID1, ואין לי בקר על הלוח אם (Gigabyte EP45-DS3). לפי מה אני בוחר בקר? מה טווח המחירים של בקר שכזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by EAD,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3165_3101&products_id=25385&PHPSESSID=e1d5b5e229f5acc33b1e3adc5a335c48 OCZ Throttle eSATA Flash Drive 32Gb השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בו באותו הזמן גם כ USB וגם כ ESATA ? כלומר, אני יכול להכניס אותו ל ESATA, לרשום נניח X נתונים ולקרוא Y נתונים וכו'. ואז להוציא, לחבר אותו ל USB2 ולהשתמש בו עם אותם X ו Y נתונים וכו'? כי יש לי לדוגמא כונן USB חיצוני שגם אפשרי לחבר אותו ל ESATA (לא כונן USB, אלא HD חיצוני כזה שמתחבר גם ל USB וגם ESATA) ושם עבור חיבור ESATA אני צריך לפרמט אותו מחדש וכל זה. מה אתם אומרים פה? אני פשוט מפחד לקנות ואז שיתברר לי שבמחשבים שיש ESATA אני יכול להשתמש ובמחשבים שאין, אני לא (אלא אם אני מפר…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.