עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. איך כונן פלאש 8 ג'יגה עולה 400 וHD חיצוני עם כניסת USB עולה אותו מחיר? קניתי כונן פלאש USB ב400 שקל כי זה עוזר לי עם גיבוי וכו' ואח"כ ראיתי שיש HD עם 250 ג'יגה ב500 שקל איך ההבדלים לא כאלה גדולים במחיר? אתם אומרים שכדאי שאני יחזיר את הזכרון פלאש של ה8 ג'יגה יוסיף 100 שקל ויקח את הHD החיצוני 250 ג'יגה שמתחבר בUSB ב500 שקל? או שיש פה איזה קאצ'

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by ccc,

יש לי דיסק קשיח 500GB של סמסונג תחת ווינדוס 7 עם הגדרות POWER מבוטלות (NEVER OFF ) הדיסק הוא דיסק משני במחשב. כל פעם אני שומע אותו נדלק לי (מה שאומר שהוא מתכבה משום מה כשאני לא שם לב) זה אף פעם לא הפריע לעבודה שוטפת, אף פעם לא שמתי לב, והדיסק קורא רגיל ונבחן רגיל בSMART..... מישהו יודע על איזה הגדרה סודית בווינדוס 7 שגורמת לזה ?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  3. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

אז ככה, יש לי WD 80GB 7200 8MB BUFFER, דיוידי וצורב, כאשר הכונניים האופטיים מחוברים ביחד על IDE 1 וההארד דיסק על IDE 0. אני רוצה לחבר עוד דיסק FUJITSU 40GB 5400 כדי לגבות עליו מידע ועוד כל מיני דברים. בעיקרון יש לי עוד מקום ב IDE 0, אבל אם אני אחבר אותו, אז זה יאט לי את ההארד דיסק השני. שאלתי היא - האם כדאי לרכוש בקר IDE נוסף ע"מ לחבר את ההארדיסק 40 GB, והאם על ידי כך אני אפתור את בעיית הורדת המהירות של ההארד דיסק הראשון?

4. Started by iyehuda,

אתם זוכרים את התרד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=95699.0 בסוף יצא מזה משהו אני רואה : http://ksp.co.il/hw_zone.html

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  5. טוב בקצרה, אני משדרג את הכונן הקשיח במחשב הנייד שלי לכונן בעל נפח גדול יותר ומהירות נורמאלית מביקורת שראיתי עד עכשיו ה500GB של SEAGATE פחות או יותר הראה ביצועים של קשיח שולחני, מאוד מרשים. הכונן של WD עולה 100 שקלים פחות (כ395) אבל השאלה הגדולה היא איפה הוא עומד מבחינת ביצועים? אני מחפש את המהיר והאמין ביותר.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  6. יש לי דיסק קשיח של 40GB, IDE, ומופיע אצלי שני כוננים שכל אחד 20 ג'יגה. איך אני מחבר את שתיהם שיהיה לי כונן אחד של 40 במקום 2 של 20? ושוב, זה כונן IDE.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 500 ג'יגה שמזוהה כדגם 5000 הזה של WD אבל במחשב עצמו מופיע לי רק 131 מגה, למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by רוני1,

סרט שהורדתי בפורמט AVI שוקל 750 מגהבייט ושאני מנסה לצרוב אותו ל SVCD הוא אומר לי להכניס דיסק עם יותר מקום..... אין לי דיסקים יותר גדולים.... והשאלה היא האם יש אפשרות לצרוב את הסרט על דיסק של 700 מגה..... (האם OVER BURN יעזור).???? מה לעשות?????????? תודה רבה לעונים....

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  9. שלום לכולם, היום עשיתי בדיקה בHD TUNE לשני הכוננים הקשיחים שלי,התוצאה נראית ירודה במקצת אז אם יש דרך לשפר את הביצועים וכ"ו זה יהיה נחמד

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  10. שלום לכולם איך אני יכול לדעת איזה סוג חיבור מתאים למחשב שלי? IDE OR SATA? יש לי לוח אם G31 של גיגהבייט תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by maor676,

היי, ראיתי באתר שהמלצתם על כונן HD103si אז רציתי לקנות אותו לסטרימר שברשותי. אך לא מצאתי אותו במלאי והציעו לי את HD105i במקום. מה ההבדל ביניהם? אני צריך כונן שלא מתחמם.. תודה

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by Pavlik,

שקלתי לעשות מערך RAID1 כי חשבתי שחוץ מהשכפול שהוא עושה בין הדיסקים, הוא גם מהיר יותר. הבנתי שלא. למה בעצם לא? אני הרי חשבתי שאם יש שני כוננים זהים (שהם משמשים ככונן 1 בעצם) המהירות גודלת כי זה קורא וכותב לשניהם בו זמנית.. מישהו יודע להסביר קצת?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by madror,

אחרי התלאות עם ההרד דיסק החיצוני של סיגאט (חזר לפעולה היום) והחלפתו ב WD . מבקש המלצתכם למארז חיצוני ל הרד דיסק SATA (אליו יכנס ה סיגייט לאחר כבוד .... :'( ) . האים יש דגם מומלץ על ידיד הפורום המכובד ? כיום אני משתמש במארז חיצוני של CLOOLER MASTER עבוד דיסק אחר. האים יש משהוא טוב יותר ? מומלץ יותר ? (חשוב לי מאוד "השקט" ). תודה מראש, דרור.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  14. שבבי ה-NAND מהדור החדש ממשיכים את כניסתם ההדרגתית והמדודה לשוק בתור יורשי ה-TLC - הפעם גם במסגרת דגמים זריזים במיוחד שמנצלים את ממשק ה-PCI-Express 3.0x4 לכתבה

15. אני צריך 500 ענ ושיהיה כמה שיותר זול תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by lipa,

במחשב שלי הם לא מופיעים , בלוח הבקרה/מערכת/מנהל ההתקנים , הם מסומנים עם סימן קריאה הסרתי אותם , עשיתי הפעלה מחדש , אותו דבר , החלפתי קבל IDE , לא עזר

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by GameGems,

שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. הביוס מזהה את הכונן SDD שלי. הוינדוס 7 לא מצליח לעלות. הפעלתי את התקנת/תיקון וינדוס מהדיסק (מבלי להתקין ממש) וזה מראה שהדיסק SDD שלי ריק לחלוטין, כאילו מעולם לא נעשה בו שימוש... יש לציין שהמחשב היה כבוי בליילה, והוא גם מחובר לUPS שהוא גם מייצב מתח. הכונן שברשותי הוא Intel SSD 320 120gb, והוא בשימוש כחודשיים. ניסיתי אגב להחליף יציאת SATA בתקווה שאולי יקרה נס, אבל זה לא עזר. מה הולך פה? אני לא יודעת מה לעשות, לנסות לממשל אחרויות או להתקין מחדש את הוינדוס? ולמה כל זה בכלל קרה?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  18. רכשתי כבל USB ל IDE/SATA שמגיע גם עם ספק (שנאי) שמתחבר ל HD. אני מעוניין לעבוד עם HD חיצונית למחשב (ובעתיד עם צורב DVD) 1. האם ניתן לעשות חיבור וניתוק חם? (כלומר לחבר/לנתק תוך כדי עבודה על מחשב פועל בלי לכבות אותו לשם כך) 2. האם ישנה עדיפות לחיבור וניתוק קר (כשמחשב כבוי) על פני חם? (או אולי זה בכלל מזיק לנתק אותו לאחר הכיבוי) 3. מה סדר הפעולות שצריך לעשות בחיבור (קודם חשמל ואח"כ USB או להיפך) ? 4. מה סדר הפעולת שצריך לעשות בניתוק ? 5. האם כשHD מחובר רק לחשמל ורץ (שומעים שהוא עובד) המחט זזה? כלומר ניתוק יגרום לנזק כמו בהפסקת חשמל או כיבוי כפוי של מחשב? 6. הדברים שונים בעת עבודה עם HD מבוסס חיבור SATA? תודה לעונים, טל

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  19. Started by slip,

היו שמועות שהטכנולוגיה היא לא רק תיאורתית,האם מפתחים אותה?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by LazyCat,

האם יש רק את הדגם ללא תמיכה ב- LightScribe בארץ ? מישהו הצליח למצוא את הדגם עם הפונקציה הזו ? אגב, האתר לירה הפסיק למכור מדיות לצריבה ?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by tot5,

כרטיס הזכרון שלי מהמצלמה רוצה שאעשה לו פורמט מבלי לתת לי האפשרות להרודת התמונות למחשב. ידוע לי שאם אעשה פורמט לזיכרון, התמונות ימחקו. האם יש אפשרות לעבור את הבקשה איכשהו? תודה והמשך יום נעים.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by avi.hagit,

יש לי במחשב הרדיסק 160 גיגה ועוד הרדיסק 80 גיגה מישום מה ההרדיסק של ה160 גיגה מזוהה רק כ128 גיגה ואין לי מושג למה דרך אגב זה לא הבעיה של הsp2 יש לי גם את זה במחשב וזה עדין רק 128 יש למישהו מושג למה זה קורה האם יש סיכוי שחלק מההרדיסק דפוק??

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by dakdak,

שלום! אז ככה, הוצאתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון כדי להעביר שירים והכנסתי אותו לקורא כרטיסים. הכל היה טוב ויפה, העברתי את השירים, ואז כשהוצאתי אותו והכנסתי אותו חזרה לפלאפון הוא לא קלט כלום. כשהכנסתי אותו חזרה למחשב לראות אם ח"ח נמחק הכרטיס, ראיתי את התיקות של הפלאפון ואז כשנכנסתי לתיקייה של השירים, זה מה שראיתי:[ /color] ממה שאני מבין מזה, הכרטיס לא נמחק אבל משהו מוזר קרה. שניסיתי להכנס לשירים בפלאפון הוא אמר שהמסד נתונים פגום. מה זה אומר? אפשר לשחזר את זה? אני חייב עזרה דחוף איך לשחזר את מה שהיה שם. יש שם דברים מאוד מאוד חשובים!תודה!

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  24. האלן, חילקתי את הארדיסק לשתי מחיצות, אחרי ההתקנה של הויסטה הוא מזהה לי רק כונן אחד.. כונן C נכנסתי לניהול מחשב - איכסון... אני רואה את הארדיסק השני אבל הוא כיאלו מושהה כתוב בעמודת מצב "תקין (תצורת ESIA)" איך אני מחזיר אותו לשימוש ??

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by Mr Gadget,

טוב אז ככה אני בהתלבטות קשה TEAC VS LITEON לקוח מאתרי היצרן LTR - 52327S 52x 32x 52x Half-Height CD-RW Innovated SMART-BURN technology to automatically check media quality and set limit to burning speed to ensure successful writing sessions & data retainability Buffer Underrun Error Free & automatically adjust writing strategy plus running OPC to meet various burning condition SMART-X supporting high-speed DAE & VCD extraction for copying and automatically decreasing speed to provide smooth & noise-free playback for CD Audio / VCD titles VAS® ( Vibration Absorber System ) to reduce vibration & noise during recording & reading Support Fixe…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים