אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
אני זקוק לעוד נפח לאיחסון במחשב ולשם כך אני נזקק להארד דיסק חדש(פנימי). התקציב שלי הוא 320 ש"ח גג,אבל הייתי מעדיף למצוא הארד דיסק בכ250 ש"ח (גם על חשבון נפח). הסתכלתי קצת על המחירים,ותקנו אותי אם אני טועה אבל הארד דיסק של 500 ג'יגה נראה כאופצייה הטובה ביותר מבחינת תקציב (משום שהמחירים של 200-300 ג'יגה ל-500 הם כמעט זהים,אם כי לא הבנתי איך זה יכול להיות...). הסתכלתי באשכול הנעוץ וראיתי את שני הדגמים ב-ZAP. שמתי לב לכך שה410AS הוא מסוג SATA 1 והוא יקר יותר מה418AS שהוא מסוג SATA 2 כך שלא הבנתי אם יש בכלל איזשהו יתרון ל410AS - ממה שאני רואה הוא גם יותר יקר וגם בעל ממשק ישן... קישור לזאפ לכונני 500GB : http://www2.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=141823&…
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי קניתי דיסק קשיח 3T בטעות הגדרתי אותו כ MBR וקיבלתי פחות מ-2T כשמתי לב המרתי אותו לGPT אבל לא קיבלתי עדיין את השלוש TB פחות או יותר ונשאר פחות מ-2T מה פספסתי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי HDD נייד חדש לניגון סרטים וגיליתי שהוא מגיע ב - NTFS ולא ב - FAT32 כמו רוב ההארדיסקים הניידים (מדובר על WD ELEMENTS PORTABLE SE USB2) וכשבאתי שלפרמט אותו ל - FAT32 כדי שה - DVD שלי יקרא אותו ראיתי שאין את האפשרות הזאת והוא תומך רק ב - NTFS ו - exFAT, האם לפרמט ל - exFAT יפתור לי את הבעיה וה - DVD יקרא אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בפירמוט ארד דיסק מהיר או איטי ? מה ההיתרונות של כל אחד מהם ?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות DOK חדש אחרי שהPATRIOT XPORTER התעקם ונשבר... אני מעוניין בDOK מהיר ככל האפשר. הייתי מרוצה מאוד מהפטריוט. השאלה היא איזה DOK מהיר יותר הPATRIOT XPORTER XT כמו שהיה לי או לדוגמא הDOK הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12172 שהוא USB 3 כמובן שיש לי חיבור USB 3 בלוח...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד די זקן (כמעט 4 שנים) ובחצי שנה האחרונה הדיסק קשיח שלו התחיל להשמיע רעשים מוזרים של טקטק...טקטק וזה נשמע כאילו מישהו דופק עם פטיש על הדיסק . בקיצור רציתי לשאול אם שווה לקנות כונן SSD (בסביבות ה250 GB) ולהחליף אותו במגנטי הקיים או שהעלות הכספית לא תצדיק את התמורה ויהיה עדיף כבר לקנות נייד חדש ? הנייד - ACER ASPIRE 5738ZG הוספתי גם קובץ של בדיקה שעשיתי ב HD TUNE והתוצאות לא להיט. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א. אני צריך 25 מדיות DVD X16, לא אכפת לי פלוס או מינוס (עדיפות למשהו שגם מחשב וגם DVD סלוני יקראו כמו שצריך, אבל נדמה לי שעקרונית גם פלוס וגם מינוס אמורים לעשות את אותה עבודה). לא רוצה 50 מדיות ולא X8, אז בלי הצעות שלא קשורות... ב. אני צריך מעט מאוד מדיות DVDRW, מבחינתי אפילו 2 יספיקו כמובן שאני מעדיף משהו חסכוני במזומנים, אבל בלי להתפשר על איכות. מה שחשבתי עליו בנתיים זה: א. http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=150&cat=32 או http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=257&cat=23 (כי המלצתם בעיקר על וורבטים אז הסתכלתי עליהם, אבל על אחד מהם לא רשום מדיה קוד ועל השני רשום MCC שנדמה לי זה מדיה קוד לא משהו, לא מבין בזה האמת). יש גם את אלה, קצת יותר יקרים …
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/desktop-hard-drive/?intcmp=bac-en-us-home-hero1-goflex-desk-4tb דרך USB3 , מעניין למה לא SATA ? מעניין גם הביצועים שלו ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, קראתי היטב באתר כאן בסטיקי את ההמלצות לגבי כוננים בנפח 1TB והמלצתם על 2 סוגים: הסמסונג או WD. אבל, להפתעתי הרבה כאשר פתחתי את מדור מפרטי מחשב המומלצים אצלכם, ראיתי שכל המפרטים בעלי כונן קשיח בנפח 1TB היו בהמלצה לSEAGATE. אז בלבלתם אותי.... : :s05: איזה אתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה! אם אני מרכיב במחשב 2 דיסקים במערך RAID1 האם מהירות הכתיבה/קריאה תהיה אותה מהירות כאילו עבד דיסק אחד, או שתהיה שונה? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לאחר פירמוט מחשב בהתחלת התקנת ווינדוס XP התבקשתי לבחור האם לעשות פירמוט מהיר להארד דיסק או האם לשנות אותו למצב NTFS וגם להשאיר אותו כמו שהוא ולא לעשות כלום - זאת האפשרות שבחרתי... בכל מקרה השאלה שלי היא מזה בעצם NTFS? תודה לכל העונים...
-
- 14 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעונין לרכוש HD חדש ,שעליו אני אוכל להתקין את המערכת ההפעלה.. הF4 2000GBUI של סמסונג יעשה את העבודה כמו ה F3 1000GB SJ ? והמחירים עלו או שאני הוזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו ראה ביקורת על המוצר הזה? אפילו באתר של סאמסונג לא ניתן למצוא עליו מידע. ניתן לרכוש אותו בארץ ב210 ש"ח. (משאיר לכם למצוא לבד מי מוכר את זה. לא רוצה להישמע כמו אחד שמפרסם חנויות)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי הרד דיסק מסוג סמסונג EVO840 120GB לאחרונה ביצעתי לו OS OPTIMZETION לMAXIMUM PREFORMANCE אבל מאז ה total bytes רק עולה מה עושים איך מחזירים את זה להגדרות בריירת מחדל? אין לי נקודת שחזור מערכת
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קצת הסתכבתי עם האשכול שיש למעלה עם ה32 עמודים.. תראו האם אני אוכל להשתמש בו ככונן רגיל לכל דבר? אם שכדאי לקנות בנוסף עוד כונן?... כי עם צורב רגיל CD-R/W אי אפשר להשתמש לשניהם.. הוא נהרס דיי מהר.. האם זה ככה גם בצורב DVD?.. מה זה בדיוק כמה אמרו שם: רק אם אין לך : DVD RAM =/ מה זאת אומרת??? האם זה אומר שהוא לא יוכל לצרוב דיסקים ואז למחוק מהם? DVD-RW?? זה זה? או שזה משהו אחר שקשור לגיבוי? אשמח אם תסבירו לי קצת איזה צורב DVD הכי פחות סיכויים שיהרס.. עוד משהו ששמתי לב אליו: האם זה נכון או שסתם בא לו לעשות לי את החיים קשים אההה ומה העניין של ה+ והמינוס בצורב? ראיתי שNEC3500A הוא גם פלוס וגם מניוס.. מה זה אומר בדיוק ? והאם הוא תומך בצריבה משני הצדדיים? תודה לעוזרי…
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
צהריים טובים כבר חודשים אני הולך למעבדה של RSM בנסיון לתקן את בעיית המסכים הכחולים. עכשיו דיברתי איתם והם הפנו אותי לכתבה פה באתר שמשום מה לא ראיתי אותה קודם. "הסוף למסכים הכחולים בבקרי ה SANDFORCE?" אז נכנסתי לעדכון ולצערי אני מקבל הודעה כזו: "Firmware update is not supported on primary drive". יש לי עוד דיסק קשיח 1TB אבל יש עליו חומר ואם אני אתקין עליו WINDOWS החומר ימחק. מה אפשר לעשות?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג F3 לאחרונה נוספו להם 16 (במהלך החודש) סקטורים פגומים כשאני עשיתי להרד דיסק short-self-test הוא נכשל כעבור חצי דקה ( מתוך 2 דקות ) , כאשר השגיאה היא 0x79 - test failed by read element כאשר עשיתי לו את extended self test אותה שגיאה התקבלה כעבור שעה ו 20 דקות (מתוך שעתיים) כאשר בדקתי עם ווינדוס (סקור סקטורים פגומים ..... ונסה לשחזרם) התוצאה שקיבלתי - לא נמצאו כל בעיות מבחינת הביצועים של הארדיסק הם עומדים על 100 אחוז מבחינת אורח חיים שלו עומד על 91 אחוז זו ההודעה שאני מקבל מהתוכנה שמנטרת לי את הדיסקים הקשיחים השאלה האם ניתן להתבסס על זה ולהחליף את הדיסק הקשיח ?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי שני הרד דיסקים , אחד של 10 GB , השני של 4 GB. כרגע כשאני נכנס למחשב אני נכנס לוינדוס של ה 4GB, ובביוס הוא מראה שה4GB זה ה MASTER. איך אני מחליף את זה? אני ניסיתי עם הג'אמפר, שמתי אותו בכל מקום אפשרי בהרד דיסק של ה10 GB (התכוונתי לשני הדוקרנים האלה,שהולכים בזוגות מאחורי הHDD) אבל זה לא עבד.... יותר מזה, עכשיו כשאני שם דיסק וינדוס בסידירום (אגב יש לי גם שתיים, אחד ישן רגיל,השני צורב DVD,אבל גם ישן) ולא משנה איפה אני שם את הדיסק לא מופיע לי כלום, הוא פשוט נכנס לי לוינדוס שלי ,בלי להיכנס לפני זה להתקנה של הוינדוס או למסך הכחול הזה איפה שמפרמטים. תודה . יום טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, אני קונה מחשב חדש רוב הסיכויים שאני קונה לוח אם של ג'יגה בייט שיש בו רייד עכשיו אם שמים שתי כוננים ברייד 0 אז זה בעצם כותב כפול במהירות!! אז השאלה שלי היא: מה הכי כדאי לקנות WD 80GB 8MB buffer - מחובר דרך ide או שתי WD 40GB - מחוברים על הרייד 0 תענו לי לפי: מהירות יעילות ארך חיים ומחיר בתודה מראש haziri
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כמו DOK מין מתאם שיש בו זיכרון של פלאפון והוא רושם לי הודעה שהוא USB מהיר אבל לא מחובר בחיבור כזה... הלוח הוא DS3L והקטע הוא שניסתי לחבר את זה מאחורה ללוח עצמו וגם ניסיתי לחבר את זה למארז לחיבור שמחובר בעצם ללוח. ועדיין רושם לי את אותה ההודעה איך בעצם אני גורם לזה לפעול? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ידענו שזול זה לא יהיה - אך האם תהיו מוכנים לשקול תשלום של 400 דולר לטרה-בייט של אחסון אשר מסוגל להגיע למהירויות של מעל ל-10,000MBps?לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, החלטתי לקנות הארד דיסק חיצוני בעיקר לגיבוי, אבל גם בשביל עוד שטח אחסון. בכל מקרה, ההתלבטות שלי נעה בין הmybook home, 700 שקל בזיגזאג, עם פיירוויר, איסאטא וUSB, לבין מארז חיצוני כלשהו + ההארד דיסק של WD שמומלץ עליו בסטיקי, בערך באותו מחיר (הפרש של 100 שקל, אולי). על מה אתם ממליצים? האם לעדיף את המארז החיצוני בגלל שככה אני לא מאבד אחריות אם אני פותח אותו? eSata חובה. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. במחשב מותקנים 3 כוננים קשיחים. הראשון כונן SSD בנפח של 120 גיגה, ומשמש כעיקרי. השני בעל נפח של 150 גיגה, ומשמש כמשני. השלישי בעל נפח של 1.5 טרה, והינו השלישי - ואיתו הבעיה! מצורפת תמונה. משום מה, הוא מופיע כ Not Initialized, וכאשר אני מנסה להפעילו, ישנה שאילתה [שאני לא יודע איך לענות עליה], ואז הודעת שגיאה לאחריה. הנה התמונות אשמח אם תצילו אותי (: תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום האם יש דרך להתקין WIN XP עם RAID בלי כונן דיסקטים?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-