אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה, יש לי WD 80GB 7200 8MB BUFFER, דיוידי וצורב, כאשר הכונניים האופטיים מחוברים ביחד על IDE 1 וההארד דיסק על IDE 0. אני רוצה לחבר עוד דיסק FUJITSU 40GB 5400 כדי לגבות עליו מידע ועוד כל מיני דברים. בעיקרון יש לי עוד מקום ב IDE 0, אבל אם אני אחבר אותו, אז זה יאט לי את ההארד דיסק השני. שאלתי היא - האם כדאי לרכוש בקר IDE נוסף ע"מ לחבר את ההארדיסק 40 GB, והאם על ידי כך אני אפתור את בעיית הורדת המהירות של ההארד דיסק הראשון?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבקש המלצה ל HD חדש, בנפח 120gb - 160gb תומך SATA (לוח אם ASUS P4P800 DELUXE) אבקש המצלה לדגם מדוייק וטווח מחירים אם אפשר. תודה מראש, תומר.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
היי היה לי DOK שרשם את זה,ובנוסף קניתי גם אחד חדש - Sandisk Edge 16GB והוא רושם את אותה שגיאה. יש לציין שבמחשב אחר אין בעיה,כלומר זה אצלי במחשב. C ו - D הם NTFS. ה DOK מצויין כ : F WinXP הוספתי תמונה להמחשה עריכה : מסתבר שמרגע שהכנסתי את זה למחשב שלי זה רושם את זה גם במחשבים אחרים. האם ה-DOK נהרס רק מעצם העובדה שהכנסתי אותו למחשב?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד ונייח ובשניהם המורב מאותת לי שבקרוב אני יצטרך חדש... החלפת צורב בנייד זה עסק יקר למיטב זכרוני והם גם לא הכי אמינים ואילו בנייח זה זול ואין בעיה למצוא כונן טוב... חשבתי לקנות אחד חיצוני שיוכל גם להתחבר לנייח ומתי שצריך גם לנייד... (אני יודע שאפשר לעשות שיתוף קבצים אבל להעביר 4 GB זה הרבה זמן..) האם מישהו יכול להמליץ על צורב חיצוני טוב... (דרישותי שיהיה אפשר לצרוב DVD DL, אם אפשר שיהיה לו עוד חיבורים למעט USB אם קיים כזה דבר) תודה!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לאחר עדכון קושחה של המכשיר מערכת ההפעלה של הלנובו יצרה תיקיות שיתוף שונות כגון:picture,movies וכו'. ובנוסף יצרה לי שם משתמש וסיסמא ראשי. מה שגרם לכך שהמשתמשים השונים שהיו מחוברים למכונה נדרשים להזין שם משתמש וסיסמא ובתוכנה מסויימת ההגדרות לא עובדות. מישהו מכיר את הממשק תוכנה הנ"ל ? לתומך IOMEGA אין מושג איך לעזור לי בזה וטוען שגם הוא נתקל בתקלה לאחר עדכון ואי אפשר להחזיר גירסא אחורה אלא רק במצב פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן אחד של NEC שהוא גם צורב וגם קורא. פתחתי את ה EVEREST לצרכים מסויימים, ואני רואה את זה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/IDE%20Drives%20Guide/Everest3.jpg מה זה השני? למה יש שניים?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ארד דיסק עם באפר 64 MB מה נותן מול 32 MB ? ראיתי דיסקים 1 GB או 2 שההבדל בינהם הוא באפר אבל האם זה משפיע ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי בחנות כדי לקנות צורב DVD. עכשיו,הציעו לי כמה במחיר סביר: אחד של LG ואחד של nec מה יותר שווה לי?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, שאלה שהיא קצת 2005, אבל בכל זאת... שאלה קצרה, תשובה קצרה: (אני מקווה) יש לי מחשב ישן שמשמש כ-HTPC עם כונן HDD רגיל וישן בנפח 250GB. הבאתי בשבילו כונן SSD חדש בנפח 120GB. הנפח שבשימוש בכונן הישן: כ-20GB בלבד. אין בעיה. אני רוצה לשכפל את הכונן הישן לכונן החדש, כולל מערכת ההפעלה וכו'. הפעם האחרונה שעשיתי שטויות כאלה היתה כשאנשים עדיין פחדו מבאג 2000, וזה היה עם PartitionMagic זכרונה לברכה. אני מניח שיש היום תוכניות קטנות פשוטות וחינמיות שיוכלו לעשות את עניין ההעתקה הזה בלחיצת עכבר אחת או שתיים... אבל בתקופתנו מה שאפשר למצוא בחיפוש בגוגל זה בעיקר spywares ו-bloatwares. אז.... המלצות ל-Utility קטנה חינמית ומומלצת שתוכל לעשות את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי DVD מתוצרת טושיבה במחשב נייד והוא הוגבל לאזור 2, אבקש המלצה על תוכנה שתשחרר את ההגבלה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי עכשיו HD בחיבור IDE.. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, שמן הסתם יתמול בSATA.. תהיה לי אפשרות לחבר אליו איכשהו את הHD הישן?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
רכשתי לפני קצת יותר משבוע מ KSP את ה Corsair neutron gtx 120 , עשיתי התקנה חדשה למערכת ההפעלה כולל כל הדרייברים והעידכונים האחרונים. המחשב עובד ומגיב מהר, יש לפעמים הרגשה כאילו המחשב קופא/נתקע לשנייה בעת ביצוע פעולות שונות , לדוגמא הפעלת סרט .(משהו שלא קרה עם הכונן הקודם crucial m4 64 gb ) לוקח יותר מדי זמן לנגן להיפתח ולנגן את הסרט.(נבדק עם נגנים שונים). עשיתי בדיקה עם AS SSD ונראה כי התוצאות שקיבלתי תקינות אבל כשבדקתי בHDTUNE מראה כאילו יש שגיאת S.M.A.R.T האם הכונן לא תקין לפי מה שה HDTUNE מראה לי?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורב samsung בחיבור SATA (אני לא זוכר את הדגם), עם לוח אם ASUS M2A HDMI (ז"א שיש עליו 4 חיבורי SATA). הקטע הוא שאחרי פעם שהוא לא זיהה את המדיה, הוא לא היה מוכן לטפל יותר בכונן. ועשיתי reset למחשב, והדיסק לא הופיע ככונן ב"מחשב שלי". עשיתי reset שוב, והוא כן הופיע. הקטע שעכשיו רציתי לצרוב משהו, ושוב אותו דבר - רק שעכשיו הוא לא מוכן להופי בכונן. וגם מנהל ההתקנים לא מכיר אותו. מישהו מכיר את התופעה? מה אפשר לעשות? תוכלו להפנות אותי לאנשהו? תודה, אייל
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מספר דיסקים בנפח של 1 TB, השאלה היא כזאת למה SEAGATE מתכוונים שגרסת הNS "מתאימה" לRAID? הרי אפשר להגדיר כל דיסק לעבוד כך, אז מה כ"כ מיוחד בגרסה הזאת שהיא עולה 40% יותר? וכמובן, האם אתם ממליצים על חברה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קודם כל כותרת יותר תמציתית מזה לא יכולתי לחשוב אז אם יש הצעות - תתקבלנה בברכה עכשיו לנושא. כשאני רואה סרט מתוך דיסק (פורמט VCD , DIVX, XVID לא משנה), אז אני יודע שיש קצב קריאה מסויים שהמחשב צריך לקרוא מהדיסק. אני גם יודע שהוא בדרך כלל לא עולה על 1500KB\S. אני גם יודע שמהירות הקריאה X40 היא בערך 6MB\S וסידירומים של היום יודעים לקרוא אפילו יותר מהר. עכשיו השאלה שלי היא למה כאשר אני רואה סרט מהסידירום אז הסידי מסתובב במהירות שיא ?? למה הוא לא מסתובב בדיוק במהירות שתיתן את קצב הקריאה הדרוש? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב, אני לא בטוח ששאלות בנוגע לסטרימרים זה כאן אבל אנסה את מזלי ,אני מחפש שמתחבר לטלוויזיה ומאפשר צפייה בתכנים כגון סרטים סדרות וכו'.כזה שיהיה קל לתפעל גם עבור אנשים שלא מתעסקים בטכנולוגיה יום - יום (אמא שלי).התקציב - עד 500 ש"ח רצוי כמה שפחותתודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם חיבורי SATA. אני שוקל לקנות HD נוסף אבל SATA2 (פשוט משיקולי מחיר). האם HD SATA2 יתמוך בחיבור SATA רגיל. האם יש השפעה על הביצועים של ה-HD?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... איזה כדאי לקחת ולמה? המחיר אותו הדבר עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אתמול פירמתתי את המחשב, אבל לפני זה עשיתי גיבויים של כל מה שצריך והעברתי לכונן D (זה מחיצה המשנית בהרד דיסק) אחרי הפירמוט ניסיתי להחזיר את הגיבויים אבל אני מקבל הודעה "acces denied " כל הסיפריות מופיעות אבל לא ניתן להיכנס אליהן והם כאילו ריקות . מצד שני שאני בודק רת ההרד דיסק אני רואה שהוא חצי מלא מה שאומר שהקבצים כנראה כן שם . צריך עזרה דחוף יש לי שם חומר חשוב מאד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... שאלתי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני, כמעט קבוע לגמרי...? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם... גיא.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחפשת כונן של 1T עם חיבור eSATA. מצאתי 2 דגמים אחד של WD ואחד של seagate מה עדיף? אולי יש כונן אחר מומלץ? WD http://www.pandas.co.il/datasheets/products/21184.pdf?NONSSL seagate http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/blackarmor/blackarmor_ws_110/
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב שאני מנסה לטפל פה לעזור לחברה. המחשב פורמט והותקן מחדש ונקי לגמרי מכל דבר לפני כמה שבועות ועכשיו היא מתלוננת שלמחשב יש "קפריזות" ולפעמים הוא פשוט נתקע - לא עובד. שום דבר לא עובד. העכבר נתקע, הכל נתקע.. רק ריסטרט פותר את הבעיה וגם אז לפעמים הוא לא עולה. אני מריץ אותו אצלי כבר 3 ימים ברציפות ועושה כל מיני בדיקות ע"מ לאתר גורמים לבעיה ובנתיים אצלי הוא לא נתקע. -אבל- חשדתי קצת בדיסק הקשיח כל הזמן.. הוא wd מהסדרה הירוקה, כבר יצא לי להתיקל במגוון רחב של בעיות בדיסק הספציפי מהסדרה הזו והוא אכן זוועה. מכמה בדיקות שעשיתי באמצעות כל מיני תוכנות דיאגנוזה אני חושב שמצתי Bad Sector, שזה סוג של מנחם.. כי התקלות האלה ניתנות ל"פתרון" כלשהוא אפילו בצורה הכי פשוטה של ch…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מהו המחשב המינמלי שאפשר לקנות שיתמוך ב250GB? (פנטיום 3 733, פנטיום 3 1000, וכו) כמובן עם XP SP2
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-