עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mrBezos,

הרכבתי לא מזמן מחשב ולפני שהלכתי לקנות אותו אבא שלי אמר לי להתייץ עם חבר שלו, טכנאי מחשבים. החלטתי לשים SSD 120GB ושמתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 615 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - ב2.5'' נפח - 128GB אותו חבר אמר לי שהוא ממליץ על Kingston כי אחריות לכל החיים (לא בKSP מסתבר) ועושים להם בדיוק מדוייקות לפני שהם יוצאים מהמפעל ככה שאני לא אקבל אחד פגום והם מחזיקים להרבה זמן. אז הסתכלתי על הSSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 820 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - 2.5'' נפח - 120GB תהייתי למה יש הבדלים במחיר והאם הם באמת תואמים את הביצועים. (כמובן שגם יכולים להיות הבדלים עם ההסכמים של החברה וKSP וכד…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  2. שלום רב! יש לי תוכן ממש חשוב בהארד דיסק הגיבוי שלי ואין באפשרותי להכנס אליו. הקונן מחולק ל:C ול כך שיש לי בעיית גישה - . כשאני מנסה להכנס אליו המחשב חושב 10 שניות ואז שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן - כמובן שאני לא מאשר... ועכשיו לתאכלס... האם קיימת תוכנה שיכולה לעזור לי להגיע לקבצים ולהעביר אותם למקום בטוח? אם כן אשמח להסבר... ואם לא איזו אלטרנטיבה יש לי?! מדובר ב60GB קריטיים... אני ממש אודה למי שיכול לשפוך אור בנידון... אופיר[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 06:38:28 תיקון קטן להודעה שלי: הסמיילי אמור להיות- כונן די.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by Oryam,

שלום , קניתי היום דיסק קשיח חיצוני חיברתי אותו והכל טוב ויפה אבל איך אני מכבה אותו אם אפשר בכלל? ואם אני אשאיר אותו דלוק הרבה זמן כאשר המחשב דלוק זה עלול לקצר את אורך חייו ? תודה מראש =)

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by Green,

שלום לכולם... חיברתי למחשב הרדיסק חדש של WD 1TB ואני עובד במערכת ויסטה. נכנסתי ל Computer Managment ואני רואה את ההרדיסק החדש. מה אני עושה מפה? אני רוצה לפרמט את ההרדיסק בצורה רגילה כמו שתמיד היתי עושה אבל משום מה יש מלא אפשרויות: new simple volume new spanned volume new striped volume או שאם אני לוחץ מקש ימני על הקוביה איפה שרשום Disk 1 ומתחת רשום Basic וגודל הדיסק ושהו אונליין: convert to dynamic disk convert to GPT disk מה זה כל האפשרויות האלו? מה לבחור? אני פשוט רוצה לפרמט אותו רגיל תודה רבה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  5. שלום, יש לי במחשב 3 כונני SSD וכונן HDD יחיד. כולם מלאים ואני צריך עוד מקום, אני רוצה להוסיף HDD נוסף של 2TB לצורך אחסון בלבד ולא יותקנו עליו תוכנות או משחקים. בסיטואציה כזאת, כשהכונן מיועד רק לאחסון, יש צורך לקנות כונן מהיר עם זיכרון מטמון גבוה? אשמח לקבל המלצה לכונן טוב ל2TB שיהיה עמיד כמה שניתן עד כ500 ש"ח. עכשיו, כפי שניתן להבין זה יהיה הכונן החמישי שיחובר למחשב, ואומנם יש לי עדיין עוד יציאות SATA בלוח אם, רציתי בכל מקרה לדעת האם הוספת זיכרון בכ"ז יכולה לפגוע בביצועים של הכוננים האחרים? ובנוסף ככל שיש יותר כוננים במחשב, יש נטייה יותר גבוהה לבנות מערך RAID בשביל היעילות שלהם, או שזה לא בהכרח חובה?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  6. שלום לכולם קניתי כונן קשיח של WD 500 גיגה 32m לפני כמה שנים הגיע היום והוא נהרס, הלכתי לחנות כדי לבצע את אאחריות שעדיין תקפה ובמקום לקבל כונן עם 32 M קיבלתי 16 M .... הזיכרון החיצוני או איך שלא קוראים לזה האם זה קריטי ההבדל ? האם שווה להתווכח ואת העצבים כדי לקבל כונן עם 32m ?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by nesber,

אם אני רוצה לשים את ההארדיסק(או התקן IDE אחר) כבודד, האם עלי לשים את הג'מפר כמו במצב מאסטר, או שמא אני צריך לשים בלי ג'מפר בכלל?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by tal_levi1000,

איך המשכפל הזה עובד? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16827250002 כתוב שזה משכפל DVD ושזה "מדפיס" באיכות 4800dpi מה זה אומר? איך בדיוק הדבר הזה עובד?

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

הדיסק המדובר הוא seagate 1TB והוא גם משמיעה רעשים מעצבים. תמונה(בהשווה לWD שאצלי כבר שנה וחצי): הוא לא עבר אפילו פעם אחת את ה35 מעלות.

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום! יש לי NERO 7 ואני רוצה לעשות DATA דיסק על דיסק DVD בנפח של 4.7 ג'יגה... הבעיה היא שהוא נותן לי לצרוב רק על 4.5 ג'יגה מתוך הדיסק אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  11. אז ככה, *המחשב לא שלי.. יש לי 2 מחיצות במחשב ובשניהם יש אותם שמות של תיקיות (לא כולם אבל ישד כמה באותו השם..). באחד נשאר לי רק 300MB ובשניה 27GB... אני רוצה לשלב אותם בייחד שיהיו מחיצה אחת ואז יהיה לי 27.3GB פנוי.. פשוט המחשב הוא של סבא וסבתא שלי והם מסתבכים ככה... האם תיהיה בעיה לשלב אותם למרות השמות של התיקיות והכל בעזרת Partition Magic??? תודה.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  12. בKSP (אני קניתי בירושלים, אבל אולי יש בכל הרשת), יש 50 דיסקים של Memorex, ב50 ש"ח. אני לא נציג שלהם, או משהו כזה, אבל זה נראה לי משתלם מאוד. אם מישהו מכיר דיסקים באיכות סבבה + ובמחיר זול, שישרשר גם! (אגב, יש להם גם חברה אחרת, ב80 אגורות לדיסק, אבל אנ'לא מכיר אותה, ככה ש.....). אגב, איך המדיות של LG?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל , המחיר נראה לי זול ואני רוצה לדעת אם שווה לקנות אותו. מהירות צריבה DVD-R X8 מהירות שיכתוב DVD-RW X2 מהירות צריבה DVD+R X8 מהירות שיכתוב DVD +RW X4 מהירות צריבה DVD-R X4 מהירות צריבה DVD-RAM X3 מהירות צריבה CD-ROM X24 מהירות שיכתוב CD-ROM X16 מהירות קריאה CD-ROM X32 מהירות קריאה DVD X12 תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  14. בכל הדיסקים הקשיחים יש למעלה 4 תבריגים אני סקרן לדעת למה הם משמשים

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  15. כמה עולה דיסק לצריבה מסוג DVD R??? ומאיזה חברה כדאי לקנות?

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

איזה דיסקים DVD_Rכדיי ליקנות? המחיר הוא עד 5 שקל למדיי כי יותר מזה זה לא משתלם. הדיסק צריך להחזיק מעמד הרבה זמן. אתם אומרים ליקנות את VERBATIM כמה זה צריך לעלות למדיה אחת?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by semi-t,

יש ברשותי: Western Digital WD1200JS 120GB, 8MB האם הוא SATA1 או SATA2 ? שאר הנתונים הם: הלוח אם שלי הוא MSI K8N Neo4 Platinum שנראה לי שתומך בSATA2... חיברתי את הדיסק הקשיח לחיבור מס' 1 מתוך ה- 8 האפשריים.. חיבורים 1-4 פועלים ב- 300MB לשנייה חיבורים 5-8 פועלים ב- 150MB לשנייה

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by lioreh,

מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  19. Started by galh_5,

מה ההבדלים ביניהם? לי יש WD2500KS האם הפסדתי שלא קניתי JB ??

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by duk4u,

אני רוצה להעביר מדיסקים קבצי אודיו לדיסק או קי על מנת להאזין למוזיקה ברכב. שאלתי היא, האם משנה איזה דיסק או קי לקנות או שאני יכול להסתפק באחד פשוט כלומר איטי. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by yanivganor,

האם ניתן לקנות בארץ מדיה כזאת ? אם כן, היכן ? האם ה LG GSA-4160B הוא הצורב היחיד התומך בפרוטוקול הזה ? זה מכשיר מומלץ ?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  22. שמעו כמו שכתוב בכותרת זה לא עניין של תקציב, אבל אני ההורים שלי כרגע במעמסה ולא בא לי לקנות DVD ב 300 שקל כאשר אני יודע שאין ממש הבדל בינו לבין ה DVD השכן שעולה 240 שקל ואולי אילו סתם תוספות שאני לא צריך אני קונה מ PCH , אתם לא חייבים להביא לינק פשוט אפשר להביא דגם משם שלדעתכם יספק אותי כמו שצריך יהיה איכותי וטוב (יענו מחברה טובה שלא הורסת דיסקים וכו) ובמחיר טוב? בתודה ג'י! ))))))))))))

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  23. שלום, הזמנתי 2 כונני Samsung F3 1TB, שאמורים להגיע שבוע הבא. אני מתכנן להרכיב מערך RAID0, בעזרת הבקר המובנה בלוח 770TA-UD3. רציתי לדעת האם אני אוכל לחבר כונן שלישי, שלא קשור למערך, שיהווה כונן אחסון-גיבוי בלבד. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by kovar,

מי מבין השניים יותר ממומלץ? שני הכוננים 128 ג'יגה הסנדיסק זול ב 50 ש"ח

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  25. Started by צפיד,

שלום לכולם, כרגע במערכת שלי יש לי שני דיסקים של WD 80 GB ב RAID 0 רק ל OS, עוד 3 דיסקים של 500 GB בRAID 5. אני מעוניין לשפר את הביצועים של ה OS ובנוסף להגדיל את האכסנה. חבר המליץ לי על סדרת WD הירוקה בגודל של 1 TB לכל דיסק עם 32 MB באפר. אין לי בעיה ללכת על דיסק קטן יותר אך משתלם יותר(ז"א שני דיסקים של 750,640,50 וכ') בתנאי שאקבל שיפור בביצועים. 1.האם אתה חושבים שזה יהווה שיפור משמעותי בביצועים לעומת המערך של הדיסקים של ה80 הקיים (בהקשר ה OS)? 2.האם אכן הסדרה הירוקה של WD היא עדיפה בהקשר RAID (ביצועים ואמינות)? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים