אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=100400
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Gigabyte P-55A-UD3 רציתי לדעת אם הוא תומך בכונני SSD ואם יש לי טעם להתקין אחד כזה במחשב? בכמה זה יאיץ לי אותו אם בכלל מבחינת זמני טעינה של משחקים ומערכת ההפעלה?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לחבר כונן 2.5' '(IDE) ל-PC, לא דרך USB אלא דרך הלוח אם (כמו כמחברים 3.5 IDE רגיל) ?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום ! יש לי Partition Magic ואתם בטח מכירים את האפשרות לשנות גודל של מחיצות..... כרגע יש לי 2 מחיצות NTFS שאני רוצה לקחת מאחת ולהוסיף לשניה...למעשה לשנות את גודל המחיצות. פעם עם FAT32 הייתי עושה את זה בלי בעיה , לפני הרבה זמן ניסיתי על NTFS ואח"כ הייתי חייב לפרמט....הוא עשה בלאגן אדיר! ואז שמעתי ש-NTFS לא אוהב כשמזיזים\משנים אותו....זה נכון ? למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן.... לפני כמה ימים קניתי צורב די וי די GSA-H10 בקיי אס פי בתל אביב.... קיבלתי את הצורב בלי שום אריזה, בלי קופסה, בלי שום איטום מסויים אלא בתוך שקית ניילון פשוטה כזאת שעוטפים איתה סנדוויצ'ים... זה נראה לי קצת מוזר שזה הגיע ככה והמוכר הסביר לי שזה מגיע ככה כי זה OEM... האם זה הגיוני שזה בא ככה? איך אני יכול לדעת שלא נעשה שימוש בצורב לפני כן? דבר שני על הדגם של המוצר רשום GSA-H10N... כל זה נראה קצת חשוד... אני לא בא להכפיש ולהשמיץ פה אף אחד אבל...יש מצב שעבדו עליי איכשהו???
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 הוא טוב ומהיר הבעיה כשהוא עובד "יותר מידי" (מוריד קבצים גדולים והאינטרנט או פותח ZIP גדול) וסתם מידי פעם יש מן רעש כזה... המחשב עובד 24/7 ואני מוריד מהאינטרנט בסביבות ה 5 GB ביום? האם זה הגורם? כי על המחשב הישן שלי גם WD אין כזה רעש... בנוסף פיצלתי אותו ל 50 ו 200 גיגה האם זה טוב? (כל מה שאני מוריד הולך לדיסק של ה 200) או כדי פשוט לשמור הכל על דיסק אחד? האם זה משפיע על מהירות הקריאה/כתיבה של הדיסק והדפרגמנטציה של הדיסק???
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, הופיעה לי בעיה מאוד חמורה היום... באמצע שאני עובד במחשב פתאום קופצת בועה למטה "לא ניתן לרשום על כונן G" משהו כזה.. פתאום המחשב לא רואה את כונן G, עשיתי הפעלה מחדש והכל עבד מצוין ואחריי חמש דקות זה שוב קרה וזה תוקע את כל המחשב, לא ניתן לפתוח תוכנות או קבצים שנמצאים על G.. וזה בעיה כי G הוא הכונן הכי שימושי שלי הכל נמצא שם אני עובד עם XP ד"א.. תודה לכל העוזרים, אדיר..
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שהיה הכי מהיר לתקציב 400 . אני קונה מKSP או SKYPC או נועה מחשבים
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות קונן חיצוני, אני לא צריך משהו מפךצתי... משהו קטן, עשריים שלושים גיגה בערך, אני מעונין לשמוע מחרים בארץ ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
רק אל תגידו שכבר כתבו על זה בגלל שאין חומרה שהשינוים הם מהיום למחר. בקיצור תמליצו לי על משהו טוב במחיר סביר. מה אתם אומרים על זה :SONY DRU510AK http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1347285
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח פנימי עם נפח של 1TB שיתאים לוח אם שלי gigabyte ep43-ds3l בתקציב של 500 פחות או יותר מKSP. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לרכוש HD רשת. האם יש למישהו המלצה? הדיסק חייב להיות מינימום של 500 ג'יגה מהיר ככל הניתן. הדיסק מיועד לאחסון קבצי מדיה בעיקר, ולהיות RESOURCE רשת משותף למחשבים רבים ברשת הביתית שלי. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאת ההמלצה ללכת על Seagate ולא על WD. התחלתי לבדוק, אבל ראיתי שבארץ מוכרים את הדגם ST305004FDD2E1-RK - http://www.skypc.co.il/pl_product~ST305004FDD2E1~7~0.htm בעוד שבאתר של סיגייט הדגם הוא ST305004FDA2E1-RK מישהו יודע מה ההבדל ביניהם ? עכשיו, ראיתי שיש סדרה נוספת של דיסקים חיצוניים של סיגייט, זה הדגם ST305004EXD101-RK - http://www.skypc.co.il/pl_product~ST305004EXD101~7~0.htm מה עדיף ? ה freeagent או השני?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD ואני רוצה לדעת אם אני יכול לצרוב את הסדרה על פי מגה ולא על פי דקות וזה יקרא לי אותו ב - DVD רגיל??????
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע 500GB של WD במחשב שכבר בהחלט לא מספיקים לי, לכן חשבתי לצרף עוד כונן של 500 או טרה האם ישנה אפשרות להוסיף כונן מבלי לפרט את המחשב וחלק את המקום מחדש אלה פשוט כאוד כונן במחשב? ושאלה נוספת האם 2 כוננים יכולים להיות שונים? מבחינת דגם,חברה מהירות נפח וכו'? במידה וכן אפשר לקבל המצלה לכונן טוב באזור ה350 ש"ח מKSP? (פשוט שם הכי נוח לי לקנות) תודה (:
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
האם הוא מהיר, האם הוא שקט, האם למישהו יש ניסיון איתו, האם הוא תומך IDE. מפרט הכונן הוא: 7200 rpm, באפר 8 מגה, 250 GB. מחיר 407. האם כדאי? אגב הלוח אם (אם הבנתי נכון) הוא: APG PCI IBM USB i2c/SMBus תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, הצורב בה עם קושחה שלא תומכת ב Booktype (לפי מה שהבנתי זה קשור לתמיכה במכשירי דיוידי, אנא תקנו אותי אם אני טועה), אך קיימת קושחה בשם N0AD שמאפשרת את זה, האם מישהו יכול להרחיב קצת בנושא ולומר בקצרה האם כדאי לעדכן לקושחה לא רשמית ?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שבת שלום.. קיבלתי מתנה דיסק קשיח חיצוני המתחבר ל USB במחשב מסוג DYNAMODE 2.5 על מארז הדיסק החיצוני כתוב SATA USB2 תחת ניהול הדיסקים בXP SP3 אצלי , אני רואה שהוא 149 גיגה ..למרות שאמרו לי שהוא 350 גיגה (על קופסאת הדיסק החיצוני לא מצויין הגודל) . האם ייתכן ומערכת ההפעלה לא מזהה את כל גדולו של הדיסק ? ואם כן , איך ניתן שהווינדוס יזהה את הגודל האמיתי ? תודה מראש.. נ.ב : יש חיבור למתח חשמל DC PWR על מארז הדיסק . לשם מה הצורך ? הרי הוא נטען דרך הUSB ? לא מצורף גם שנאי חשמל אל הקופסה..
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
זה רושם לי Unexpected file format יש לי צורב LG GSA-4163B
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מותג הביצועים של חברת Lite-On מתכונן להשקה ראשונה בשנת 2018, כבר במהלך השבוע הנוכחי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. את המפרט שלי תוכלו לראות מימין. לוח האם שלי הוא ASUS M4N68T-M V2 http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4N68TM_V2/ יש לי כונן SSD (SATA3 השאלה: האם אפשר לאפשר AHCI ? לא מצאתי אפשרות כזאת בביוס. לכן, מדד הביצועים נחות ביחס למחשב דומה, שבו AHCI פעיל תודה!
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משהו נתקל והשתמש במדיות MEDSTORE 8X? הקוד שלהם הוא TY-G02 לפי היבואן. זהו מדיה קוד מצויין, וסביר שהוא FAKE(כמו ה FORTIS 8X), אבל האם משהו ניסה אותן? אודה לתגובות, אה, כמובן שחרשתי את הרשת עבור מותג עלום שם זה... ללא הצלחה. אגב רשימת FAKES ידועים ל TY Most of these fake Taiyo Yudens is made by infosmart in Hong Kong. Fake 8x DVD-R brands: Bulkpaq 8x DVD-R Budget 8x DVD-R Mirror 8x DVD-R Fortis 8x DVD-R Datawrite RED 8x DVD-R Infosmart 8x DVD-R (at least the printable version) Hyundai 8x DVD-R Matrix 8x DVD-R Dupsonic 8x DVD-R Laser 8x DVD-R Kapi 8x DVD-R Fake 8x DVD+R brands: Hyundai 8x DVD+R Mirror 8x DVD+R לקוח מ http://clu…
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 3 כונני SSD וכונן HDD יחיד. כולם מלאים ואני צריך עוד מקום, אני רוצה להוסיף HDD נוסף של 2TB לצורך אחסון בלבד ולא יותקנו עליו תוכנות או משחקים. בסיטואציה כזאת, כשהכונן מיועד רק לאחסון, יש צורך לקנות כונן מהיר עם זיכרון מטמון גבוה? אשמח לקבל המלצה לכונן טוב ל2TB שיהיה עמיד כמה שניתן עד כ500 ש"ח. עכשיו, כפי שניתן להבין זה יהיה הכונן החמישי שיחובר למחשב, ואומנם יש לי עדיין עוד יציאות SATA בלוח אם, רציתי בכל מקרה לדעת האם הוספת זיכרון בכ"ז יכולה לפגוע בביצועים של הכוננים האחרים? ובנוסף ככל שיש יותר כוננים במחשב, יש נטייה יותר גבוהה לבנות מערך RAID בשביל היעילות שלהם, או שזה לא בהכרח חובה?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
פתאום הdvd toshiba sd-r1002 לא קורא שום דיסק ומוציא הודאה בסגנון זה "אי אפשר לקרוא דיסק זה משום שאינו מאותחל" ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר כלום הוא לא קורא שום דיסק למישהו יש מושג מה זה? תודות רבות למשיבים
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכם אז ככה : אין לי כל כך מקום במחשב ואני מעוניין להוסיף עוד כמה גי'גות טובות בשביל לתת קצת אוויר ... אני רוצה להוסיף עוד 500 ג'יגה לפחות וראיתי בזאפ שזה עולה ככה בין 300 - 400 ש"ח ... אבל פשוט אני לאדע איזה חברה מומלצת ואיזה פחות , ומאיזה חנות לקנות וכו'.. אז אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על איזה כונן קשיח טוב בטווח מחירים שרשמתי אני יודה לכם מאוד .. אם אפשר יותר ג'יגה בכונן קשיח ולהוסיף עוד קצת כסף אז בהחלט אפשר ללכת על זה .. כי סרקתי בזאפ וראיתי 640GB במחיר של בין 370-450 ש"ח .. וזה נראה ממש שווה הנה הכונן : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705480 *** אם צריך איזשהם פרטים נוספים בשביל לדעת איזה כונן להביא אז תגידו אני יביא .. שאני אומר פרטים אני מתכוון …
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-