אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
מישהו נתקל בבעיות עם כוננים מהסדרה הזו ? מתגובות בפורומים אחרים ובחיפוש ברשת, ראיתי שיש בעיות - דיסקים "מתים" מוקדם ובעיות איטיות. חשבתי לבנות מערך RAID1 עם דיסקים כאלו, אבל נראה לי שאבחר במשהו אחר, על מה הייתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי שאלה חבר'ה יש לי כונן פיסי אחד עם שלוש מחיצות, על אחת מהן מותקנת XP, אחת מלאה ואחת ריקה. אני רוצה למזג את המחיצה הריקה עם זו שמותקנת עליה XP, ללא פירמוט כמובן. האם וכיצד ניתן לעשות את זה? תודה חג שמח
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין מספר כוננים לצורך הרכבת מערך RAID. המטרה להרכיב מערך מ 4 כוננים וליצור RAID5. (או לחלופין בעזרת intel matrix ליצור שילוב של RAID5 עם RAID0 ו RAID1) מצאתי את שלושת הדיסקים הבאים במחירים של כ300 ש"ח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB 32MB SATA II SEAGATE NL35.2 ST3500641NS 500GB SATA II 16MB RAID EDITEON השאלה איזה מהם יתן לי אמינות וביצועים יותר טובים (אם בכלל יש הבדלים) ואם יש יתרונות לדיסקים מסוג RAID EDITEON במצב כזה? בנוסף אם יש לכם דיסק אחר שאתם ממליצים עליו לצרכים האלה אני אשמח. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אחרי עדכון קושחה שעשיתי עכשיו לCRUCIAL M4 שלי לגירסת 000F נוכחתי לדעת בבדיקת בAS SSD שיש ירידה בביצועים בשני מספרים בכל פרמטר לעומת בדיקה לפני העדכון , וזה אחרי שהעברתי בביוס מIDE לAHCI. למה זה ומה עושים ??
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
למה לוקח יותר זמן להעביר בן c לd מאשר להעביר מc לc או מd לd? אני לא כ"כ מבין את זה בגלל שזה אותו כונן שפשוט מחולק ל2
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חברת ADATA מציגה כונני M.2 מתקדמים עם שבבי MLC והרבה שאיפות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום.. איזה צורב היום הכי כדאי לקנות..? מהצורבי דיוידי של היום.. NEC,LG,PIONEER,BENQ?? או אולי משהו אחר...
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בעזרת Download Station אפשר להוריד סרטונים ישירות מיוטיוב. פשוט מעתיקים את הנתיב מהדפדפן ומדביקים כאן:
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היום שמתי לב שאצלי בביוס בהגדרות הSATA מופיע Configure SATA as IDE והאופציה היחידה שם זו IDE. האם זה אומר שבעצם הכוננים שלי עובדים במהירות של IDE??
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני עם כבלים ישנים, כנראה מהדיסקים של SATA1 ועכשיו יש לי דיסק שתומך ב-SATA3 אמרתי אולי יש גם הבדלים בכבלים שכל אחד יכול לתמוך ביותר..
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי אני לא כל כך מבין בחומרה לכן אני פונה אליכם בעזרה אני מחפש דיסק קשיח של 250GB או 300GB שיהיה משהו טוב, מהיר והתקציב הוא 600 או 700 שח, לא יותר מ 700 יש מצב למצוא חיה כזאת? תודה רבה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
נו , הכותרת דיי אומרת הכל , אבל בכל זאת , אני צריך צורב דוד שתומך בכמה שיותר פורמטים , שלא ממש מפריע לו אם הוא צורב על מדיות איכותיות או לא , וכמובן , שלא יידפוק דיסקים על מהירויות בינוניות (CD אני צורב בכיף על 32X והצורב הנוכחי שלי לא הורס , זאת פחות או יותר המהירות שבא אני אצרוב דוד , חלקיי 4 כמובן , אז יוצא שאני אצרוב על 8X ואני צריך צורב שיכול לעמוד גם בקצת יותר )
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכם , רכשתי שלשום הארד דיסק WD SATA 500GB , עשיתי לו פירמוט , מערכת הפעלה SP3 , עדכון ביוס , אך המערכת קולטת רק "465 גיג'ה" מתוך 500 גיג'ה , אז לאיפה שאר ה35 גיג'ה נבלעו ?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לנתק את אכסון והורדה של המולטימדיה בבית שלי מהמחשב, לשם כך על ה-NAS לעשות את שלושת הדברים הבאים: 1. צריך שיהיה לו FTP קליינט כדי שאוכל להוריד אליו מדיה מהשרת שלי. 2. אפשרות להריץ סקוויז בוקס סרוור. 3. לספק מספיק רוחב פס כדי שמינימום 2 מחשבים יוכלו להריץ ממנו סרטי HD (נגביל את זה ל-MKV) אני נוטה לכיוון ה-QNAP האם יש למישהו רעיונות נוספים? או הרהורים בנושא. בבקשה ללא הצעות לבנייה לבד אין לי לא כוח ולא רצון להתעסק אם זה, תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח של 1TB , אני מתלבט בין סמסונג HD103UJ לבין WD1001FALS . קראתי בסטיקי שהסמסונג מומלץ אבל היה לי ניסיון לא טוב עם הארד דיסק שלהם(אשמח לקבל תגובות למי שיש את הדגם הזה של הסמסונג), השאלה היא איך WD לעומת הסמסונג מבחינת שקט וביצועים .
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שוקל לקנות DOK (אחרי שעד עכשיו לא השתמשתי באחד אף פעם, וזה היה דיי חסר לי). נראה לי שהCruzer Micro מתאים לכל הצרכים שלי - בלי מכסה (אני נוהג לאבד דברים), קטן, אפשר לתלות על המחזיק מפתחות, והכי חשוב, עד כמה שהבנתי, הוא תומך בהתקנת תוכנות שלא נועדו להיות ניידות (portable) בלי להשאיר עקבות על המחשב שבו משתמשים בהם. זה מעולה בשבלי, בגלל תוכנות כלשהן שיהיה לי מאוד מאוד מאוד נוח אם אני אוכל לגשת אליהן בכל מקום בלי בעיה. עכשיו יש בעיה. הDVD שלי (לא זוכר איזה דגם בידיוק, אבל משהו של LG) תומך בהצגת סרטים מDoK. יש סיכוי שהU3 של הקרוזר יתנגש איתו וימנע ממני לנגן סרטים כמו שצריך? חוץ מזה, יש DoK אחר שיתאים לצרכים שלי? (הU3 [או משהו שדומה לא] לא חובה, השאר דיי כן.) בקשר לנפח - ההבדל …
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אתם זוכרים את התרד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=95699.0 בסוף יצא מזה משהו אני רואה : http://ksp.co.il/hw_zone.html
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
הצורב הנוכחי שלי נהרס מהר מאוד (שנה בערך עם משהו כמו 100 צריבות, אפילו פחות) אני מחפש צורב חדש בתקציב של עד 300 שקל. הדבר שהכי חשוב לי זה האמינות, הביצועים פחות חשובים - העיקר שיצרוב ולא "ימות" אחרי שנה. בגלל שרוב הצורבים חוץ מהאיכותיים באמת נמצאים במסגרת התקציב ההתלבטות קשה מאוד, ולא מצאתי בשום מקום מידע בקשר לאמינות של הצורבים אלה רק בביצועים. ההתלבטות שלי כרגע היא בין LiteON , TEAC ו - ASUS אבל אם למישהו יש המלצה אחרת אני פתוח להצעות..
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מחשב חדש שהרכבתי. לוח אם ASROCK Z68 EXTREME4 עם 2 כונני SSD OCZ AGILITY3 60GB מוגדרים על הדרייוור של אינטל בRAID0 (כמובן שניהם מחוברים על SATA3, קיימים בלוח 2 חיבורים על הדרייוור של אינטל) לפניכם תמונת מסך של הבדיקה, לא ברור לי למה לא לאורך כל הבדיקה הביצועים זהים? ויותר חשוב למה הם מתחילים תמיד בביצועים ירודים? תודה, גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות כונן חדש בכדי לאחסן עליו המון מדיה. המחשב שלי יחסית ישן ולכן יש לו רק חיבור ATA. לכן, אני מעוניין בכונן SATA (שאוכל בעתיד להעביר למחשב HTPC), ובמארז חיצוני שיתחבר למחשב ב USB. התקציב יחסית גמיש, 700-800 שקל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום צהוריים טוביים אני מתכוון לקנות דיסק קשיח חיצוני לחיבור לסטרימר מתלבט בין כמה דגמים אשמח לעזרה 1 . S2 Portable 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2722 2. Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7245&CatCode=405 3. Elements Desktop 1TB 3.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6210&CatCode=405 ועוד 2 שאלות באתר היצרן מצוין שהדגם הזה Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 הוא גם USB3 במפרט בחנות מצוין רק USB2 שאלה שנייה כמה חשמל בערך לוקח דיסק קשיח עם חשמל כיאלו כמה כסף זה יוצא תודה צוהריים טובים
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
רכשתי כונן 80GB 7200 8MB BUFFER SATA II NCQ HITACHI בהתקנת ה WIN רואים שיש 8MB , לפי המספר הסידורי יש לו 8 בתוכנת עזר מהאתר שלהם , יש לו 8 אבל ב EVERST הוא מזהה רק 2 למה זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום איזה כונן ssd פנימי מומלץ למחשב נייח ? משהו טוב שיחזיק כמה שנים טובות GB 500
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש בהרבה כסף אז אני חושב שהכי כדי להשקיע בדברים שישארו שנים כמו מסך VP930B שהוא מסך יקר אבל ישאר שנים במארז מעוד יקר שישאר שנים בספק וכו" אז הרדיסק הוא גם דבר שישאר שנים ואת המעבד וכרטיס המסך אני תמיד יחליף אז ככה אני הבנתי שעל RAPTOR יש 5 שנים אחריות שזה מעוד חשוב הוא 74GB שזה מספיק לי הוא עולה 990 שזה לא נורא ולא בשמיים השאלה שלי איזה חברה הכי ממולצאת חשוב לי השקט והאם לא הולך לצאת איזה משהוא חדש בתחום ששווה לחכות אליו (מה שממש לא נראה לי) והאם אני מחבר אותו רגיל או שזה מסובך ללוח אם החדש שלי (עוד לא קניתי אם זה משנה משהוא בלוח שאני צריך לדעת לפני שאני יקנה) וזהו אם יש לכם משהוא שאני צריך לדעת חוץ מזה אז תודה ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני רוצה גם…
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-