אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לדיסק קשיח של 500Gb התקציב הוא 300-450 ש"ח לא חשוב לי כל כך השקט או החום רק שלא יהיה קיצוני. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום הבעיה היא כזאת:כונן 500GB שאני מחבר אותו למחשב ב2SATA ועם חשמל והכל.. והמחשב לא מזהה אותו לא בביוס ולא עם תוכנות כמו hirens boot וכן spotmau לדעתי הבעיה היא שהוא לא מפורמט או משו השאלה... מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כמו שאני רואה אלו הם 2 צורבי הDVD החדשים ביותר של LG. איזה צורב מבין השניים טוב יותר, ובמה זה מתבטא (למה האחד טוב יותר מהשני?)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום במחשב שיש בו דיסק קשיח 250 ג'גה של מקסטור המורכב על כרטיס מתאם מ-pci ל-sata ומחולק ל- c+d הרכבתי דיסק חדש של wd 250 ג'גה גם הוא סאטא וחיברתי אותו לאותו מתאם. השתמשתי בתוכנה של wd שנקראת Data Lifeguard Tools 11.2 for Windows מהאתר שלהם שטיפלה באופן אוטומטי בהכנת הדיסק והעתיקה עליו באופן מלא את הדיסק הישן (וחילקה אותו לתתי דיסקים בדיוק כמו הישן) ובסוף שאלה אותי אם אני רוצה שהדיסק החדש יהיה boot disk (משהו בסגנון) והכוונה שהמחשב יאותחל ממנו ועניתי שכן, ועשיתי רסטארט כפי שנתבקשתי. עכשיו בווינדוז אני רואה את כל הדיסקים, וב- disk managment כתוב כך: הדיסק הישן נשאר c+d לגבי c כתוב שהוא system הדיסק החדש מכונה g+h ולגבי g כתוב שהוא avtive 1. מאיזה דיסק נעשה ה-boot בפועל ? 2.…
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איך אפשר לשחזר מידע לאחר שעשו מחיקה לPARTITION ואחרי המחיקה עשו חדשה אבל היא עדיין לא עברה פורמט
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הארדיסק שיהיה כונן C, ועליו תותקן מערכת ההפעלה (Vista Home Premium 32bit). כבר יש לי שני הארדיסקים WD500AAKS במערך RAID 0 שאני רוצה להפוך לכונן אחר שיכיל את כל המדיה וההורדות וכו'. אני מחפש הארדיסק שקט, וכמה שיותר מהיר בעל נפח עד 80GB, אפילו קטן יותר יתאים. לוח אם Asus P5K-E תומך ב-SATA 2. מחיר יכול להגיע עד 500 ש"ח. האם כונן רפטור יתאים? האם הוא שקט? ומה לגבי SSD? האם הם כבר הוכיחו אמינות? תודה מראש, אורן.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
שלום יש לי SSD הבעייה שכל הנתונים נרשמים בצורה רנדומלית בדיסק כרוצים להקטין את המחיצה צריך לעשות איחוי אבל איחוי לא בריא ל SSD אז מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי סידירום וצורב של LG וכשאני רואה סרטים אז בצורב (קריאה מירבית X40 ) הסרט עובד חלק לגמרי, וכשאני רואה בסידירום הרגיל (קריאה מירבית X52 ) אז הסרט די מקרטע (בדרך כלל בסרטים באיכות גבוה- שני דיסקים ב XVID עובדים ממש גרוע). יכול להיות שזה קשור להבדלי המהירות? ???
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים SSD ואני צריך מחזיק להם שידבק איכשהו לספק ויהיו תושבת ל-SSD
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כבל עם יותר חוטים ואצלו המחשב פועל יותר מהר אז אם אני אשתמש בכבלים עם היותר חוטים המהירות תהיה יותר גדולה ? ההארדיסק שלי הוא-> Maxtor Fireball 3 20GB תודה לעונים :-*
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם אפשר לחבר הארד דיסק SATA ו-IDE באותו מחשב אם לא אז נסתדר אם כן יש בעיה שהוינדווס לא מזהה את ההארד דיסק SATA: בביוס הוא מזוהה וגם ישר שחיברתי אותו הוא העלה אפשרות לרייד שבד"כ הוא לא מעלה בוינדווס לא בדיווייס מנג'ר לא במחשב שלי ולא בשום מקום רואים את ההארד דיסק.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי אני לא כל כך מבין בחומרה לכן אני פונה אליכם בעזרה אני מחפש דיסק קשיח של 250GB או 300GB שיהיה משהו טוב, מהיר והתקציב הוא 600 או 700 שח, לא יותר מ 700 יש מצב למצוא חיה כזאת? תודה רבה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני כבר שבוע מנסה להפעיל את ההרדיסק בכל דרך אפשרית ופשוט לא מצליח המחשב לא מזהה אותו וגם הביוס לא, רק הרייד מזהה אותו ניסיתי להתקין דרייברים דרך ההתקנה של הווינדוס עם 10 דיסקטים וגם זה לא עזר אז נראה לי אני אחזיר תהרדיסק או שאחליף להרדיסק אחר שלא עושה בעיות(יש 200 ג'יגה של ide?) הלוח שלי זה gigabyte k8n ultra 9 שמישהו יעזור לי כי כבר איבדתי כל תקווה :<
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק אחד של IDE 80GB ויש לי גם 250GB SATA II ! חיברתי תSATA II בביוס הוא מראה שהוא מחובר אבל שאני נכנ ס למחשב שלי אין שם אותו הוא מראה לי רק ת IDE 80GB למה ???
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מניח שזאת שאלה קצת דפוקה, אבל בכל זאת.. אני רוצה לקנות הארד דיסק ואני צריך לדעת קודם. איך אני יודע אם אפשר פיזית להתקין עוד הארד דיסק במחשב שלי חוץ ממה שמותקן?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר מכיר מקום בארץ שמוכר דיסקים איכותיים לצריבה? CD-R וגם DVD-/+R תודה.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
היי שלום אני רוצה לקנות HD פנימי למחשב, יש לי כבר 1TB חיצוני אחד שנחנק והפנימי נושק לגבול היכולת שלו..אני זקוק לייעוץ.. וכן ניכנסתי לסטיקי - האם זה עדיין עדכני?! והייתי בטוח (מפיו של המוכר בחנות מחשבים פה באזור) שסמסונג כושלים ובגדול, הוא טען שהוא מקבל המון החזרות של הכוננים שלהם...בכל מקרה תודה לכל עזרה שתינתן גם אם בכלל...
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חבריה שלום במחשב שלי יש לי HD שמחולק כך שכל מחיצה יש לה תפקיד כונן C:\ מכיל רק את מערכת ההפעלה ותוכנות שירות חיונים כגון RAR ' צריבה , דפדפן , תוכנת תמונות וכו' סרקתי נגד ווירוסים וכ', ניקתי קבצים ע"י CCLEANER והיה שיפור קטן איך אפשר לדעת מה קורה ולמנוע תופעה זו בברכה
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1)מה זה s.m.a.r.t? 2) מהם ההבדלים בין סוגי הכבלים השונים(60,80..)? 3) האם בכל סוגי הכבלים ניתן לחבר שני כוננים ב cable select? 4) האם ניתן לחבר סידירומים על cable select? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב PC עם כונני דיסק רגילים (WD) את הלימודים שלי במגוון הנושאים אני מתרגל על מכונות וירטואליות (VMWARE) הבנתי שכונן SSD יכול לעזור בביצועים. נכון לעכשיו זה די זוחל. האם יהיה שיפור בביצועים של הפעלה של התחנות הויטואליות גם אם הכונן SSD הוא משני ולא ראשי? כלומר, אני לא מתכנן להתקין את מערכת ההפעלה על הדיסק הזה, אלא רק להעתיק את קובצי המכונות הוירטאליות עליו. עלי לציין שהמחשב קצת ישן ועובד עם SATA II בלבד. אשמח לשמוע את דעתכם אם ההשקעה כדאית בדיסק כזה לצורך שיפור הביצועים? תודה רבה אמיר
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
דווקא בזמן שצמד המתחרות הגדולות ביותר בשוק נאבקות ביישום מסחרי של טכנולוגיות הדור הבא - מגיחה טושיבה הצנועה וגונבת את ההצגה עם נפח שיא עבור שיטת האחסון הישנה והמוכרת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי צורב nec 3450 וקניתי דיסקים של 780MB של סילבר ליין עכשיו שאני מנסה לצרוב אז הצריבה מגיעה לאיזה 6 אחוז ואז הצורב עושה קולות כאלה כמו של דיסק של 1.4MB ואז אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתמונה. אני יכול לצרוב DVD CD רגיל רק המדיות האלה עושות לי את זה.. ואני הפעלתי את ה אוברבורן ואת ה DAO. הקובץ שאני צרוב בגודל 679MB יש למשהו מושג מה נסגר עם זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הנה עוד אחת מהשאלות הללו שהוותיקים בפורום יגיבו בערך כך בכל אופן, עם לוח האם שלי מסופקים שני כבלי SATA כאשר בצד אחד הכבל ישר, ובצדו האחר הכבל בזווית של 90 מעלות. בחוברת לוח האם רשום שיש לחבר את הצד עם הזווית להתקן האחסון, ואת הצד הישר ללוח האם. עכשיו אני שואל: האם זאת המלצה, או חיוב? האם יש הבדל באמת בדרך בה אני בוחר לחבר את הכבל? תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-