עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by COLIO,

איך מפרמטים את הדיסק קשיח דרך דוס?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Xavi06,

שלום, אני מתכוון לקנות כונן קשיח חיצוני של 2 טרה בשביל גיבוי בנתיים ובהמשך אולי לאקסבוקס. ראיתי כמה דגמים ובנתיים המליצו לי על אלה של WD או Seagate. התקציב הוא באיזור ה500+- יש דגם מועדף? חנות מועדפת? אני מאיזור הצפון... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by iyehuda,

יש לי DVD של ASUS דגם E616 נשאר לי עוד 4 אזורים ובפעם האחרונה הוא ינעל על איזור האחרון מה אני יכול לעשות שיהי מולטי ZONE לכל הזמן תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. למה תמיד בכרטיסי SD חסר 5% מהגודל שמבטיחים ? למשל בכרטיס 1GB שקניתי יש רק 964 מגה בייט, בכרטיס 64 יש רק 61 מגה בייט...

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! אחרי התלבטות אם לבצע oc למחשב שלי הגעתי להבנה שהוספת דיסק ssd יעזרו לביצועי המחשב שלי לפני שאני מחליט איזה לקנות יש לי שאלה... מה ההבדל בין sata3 לבין sata 6gb? לפי מידע מהרשת זה בעצם אותו הדבר אשמח אם מישהו יתן לי הסבר מדויק בנושא. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, אני חובבת משחקים ואוהבת לשמור אותם (שיהיו אצלי באוסף). הקבצים הם גדולים ונעים בין 5GB ל 20GB קובץ. הייתי רוצה המלצה לדיסק 2TB חיצוני או פנימי (מה שיותר אמין). הדיסק לא יהיה בשימוש יומי ,כמובן שמידי פעם אני אוסיף לדיסק עוד קבצים, אבל אני לא אשתמש בו הרבה, הוא אמור להיות דיסק "ליום השחור" (במידה ויתרחש משהו אפוקליפטי). התקציב שלי הוא 600-650.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by ZXY1,

מה ההבדל בדיסק קשיח של WD בין דגם WD1600JD לדגם WD1600JB תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by Posford,

רציתי לדעת אם פירמטתי את ה-DOK והסרתי את השירות U3. איך אני מתקין אותו בחזרה? תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by MOFRA,

על מה משפיע הRPM בכוננים ניידים

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by Sargon,

הבנתי ש PCIe זה סטנדרט של פרוטוקול שמתמשים בו לBUS. דברים כמו תיקון שגיאות ועוד דברים שקשורים לתקשורת על הBUS? אוליי גם יש לו פתרונות איך מספר רכיבים יכולים לדבר על אותו הBUS. לא יודע. בכל מקרה, אפשר הסבר קצר על ההבדלים בין PCIe 2.0 ו3.0 ומה זה אומר x2/x4 או אפילו x32? ומה קורה כשמבחרים SSD NVME M2 לPCIE שהוא 2 במקום 3?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ofir_16,

היי, יש בתוכנה שאני מעתיק dvd סימון של Set Booktype to DVD-ROM. האם לסמן אותה? האם זה חשוב כשאני מעתיק מדיות של dvd? מה זה אומר בכלל? תודה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. יש לי ככה שתי הרד דיסקים שכבר עובדים ממזמן בנפח כולל של 500 גיגה השבוע קניתי עוד אחד של 1TB וספק כוח חדש (שקניתי היום בקיצור.. האוורסט והביוס כן קוראים את ההרד דיסק.. אבל המחשב לא מראה לי אותו במחשב שלי.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פוטר אותה?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לבצע בדיקות ביצועים ותקינות לכונן SSD חדש של SANDISK. אשמח לקבל מידע על תוכנות לביצוע וטבלאות השוואה. כמו כן , אשמח למידע על שיפור ביצועים \ לקבל לינקים למדריכים לשיפור ביצועים. ניסיתי לחפש בפורום ובמדריכים , לגבי שיפור ביצועים מצאתי כמה דברים כמו שינוי ל ahci mod שביצעתי . תודה!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Lev-UFO-Child,

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  15. אני מחפש תוכנה שתנתח את ההארד דיסק. כמה סקטורים תקינים וכו מישהו מכיר??? :s05:

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by ctx,

יש לי יואסבי של SanDisk Cruzer 16GB שכשאני מעתיק אליו סרטים מהמחשב בהתחלה זה מעתיק ממש המר ואחרי קצת זמן, בדרך כלל באמצע זה יורד למהירות של בין 10-8MB לשניה.. מישהו יודע אולי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by Jenia24,

אני צריך הארדיסק עכשיו הטווח מחירים שלי זה 200 ש''ח ראיתי כבר ב200 ש''ח הארדיסקים בכל הגדלים ולא נראה לי הגיוני , אז אני מבקש המלצה לאחד שנחשב לסביר , ושיהיה מינימום 160GB

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  18. היי חברים. מחפש HDD חיצוני שישמש אך ורק לסטרימר שלי. שיהיה מינימום של 1TB, ושיהיה אמין. יש המלצות? תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ובמחשב שלי במקום שיהיה כתוב כונן dvd-rw כתוב dvd-ram והוא לא מצליח לצרוב זאת בעיה בצורב שהוא מזוהה ככה או שהתקנתי לא טוב

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

הצורב דיוידי שלי הלך... אני קונה צורב עם LIGHTSCRIBE אני צריך המלצה לצורב עד 250 שקל והסבר על הLIGHTSCRIBE ואיך הוא בידיוק פועל.... עדיף אזור נתניה... ודרך אגב ריך הצורב הזה - http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=S182M&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719&aff=Zap〈=he#

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  21. http://engadget.com/2006/01/13/fujitsus-best-laid-drive-plans-2006/

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by יאיר 32,

שלום! רציתי לשאול איך מגדירים שאת התוכנות שאני מתקין זה יתקין בכונן השני?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by Armageddon1,

התקנתי מערכת הפעלה והדיסק קשיח זוהה בלי צורך לעשות עדכון לדרייברים של sata . ראיתי שבביוס הארדיסק מוגדר ככה : pch sata control mode / זה כותב שהוא מזהה את sata כ IDE ובעצם כותב לי IDE . לא ממש הבנתי את זה . האפשרויות האחרות שם זה לעשות RAID וזה לא מה שאני צריך. האם הכונן מוגדר היטב או שיש צורך לעשות משהו ?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by שמעון לוי,

1. איך אני בודק איזה כונן קשיח יש לי ? (דגם מדוייק, מהירות וכו'...) עם EVERETST אני לא מצליח, כותב לי שזאת גירסת נסיון. 2. איך אני מחלק את הכוננים שלי? למישהו יש תוכנה מומלצת ופשוטה? יש לי כונן אחד עם 300 ג'יגה ואני רוצה לחלק לכמה כוננים. תודה מראש ![br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 03:56:58 טוב על שאלה 1 אין צורך לענות, מצאתי את זה בתוכנה... מסתבר ששמו לי Seagate Baracuda Sata 2 16MB 320GB במקום אותם מספרים רק של חברת WD... תכלס יש הבדל? הביאו לי משהו פחות טוב?

25. Started by yirmio,

אחי בKSP ואין במלאי את GSA-H22 אלא רק את GSA-H42, אומרים לו שזה הדגם החדש יותר, האם כדאי?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים