עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך 500 ענ ושיהיה כמה שיותר זול תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by michal33,

שלום, לקחתי את ההארד דיסק שלי לבדיקה במעבדה. החזירו לי אותו ואמרו שהוא תקין. לאחר שחיברתי למחשב, אני לא רואה אותו במחשב שלי. נכנסתי ל"ניהול הדיסקים" ואני רואה אותו עם סימן אדום והודעה שהדיסק לא INITIALIZED. אמור להיות חומר על הדיסק, כך שאני לא רוצה לפרמט אותו. איך אני יכולה לדעת אם במעבדה לא מחקו לי את החומר מהדיסק? ואם אכן החומר קיים על הדיסק - איך אני יכולה להגיע אליו? תודה מראש לעוזרים, מיכל

3. Started by Belgid,

מישהו יודע איך אני עושה הגנה על CD ככה שלא יוכלו להעתיק אותו? אני יודע שהכל ניתן לפריצה ולעקיפה, אבל עדיין, אני מחפש איזה כלי פשוט שיהיה ניתן להריץ את ההתקנה מהדיסק אבל לא להעתיק אותו. תודה.

4. אני פשוט רוצה להשיג את הפאנל הדמי שלו רק כדי להלביש על צורב DVD רגיל של אסוס חשבתי להביא את הצורב הזה ועליו להלביש את הפאנל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13740 המיוחד בפאנל הקידמי של זה זה שהוא מבריק ויש לו צבע שחור פיאנו מבריק (שזה מתאים לי יפה עם המארז) אבל המחיר שלו בשמיים ואין לי צורך בתכנולוגיית הבלו ריי עשיתי חיפושים וכל הצורבים של אסוס (ובכללי ) הם מפלסטיק שחור אפור מחוספס אז חשבתי אם אפשר להזמין רק את הפאל של הצורב BD הזה ולשים על צורב רגיל זה יהיה מושלם אם אתם אולי מכירים צורבים של אסוס או בכללי צורבים שהם כן מבריקים אני אשמח לראות(אני פשוט חיפשתי ובחיפושי לא מצאתי דבר) תודה רבה זה הצורב ASUS BW-12B1LT Internal Blu-Ray

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  5. פעם חיברתי בצורה כזאת...והארד הסאטא נמחק... תודה!

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by shloosh,

קניתי ocz vertex 60gb למקבוק שלי. ואני חייב לציין שזה מטורף. עכשיו הבנתי שצריך לעשת ניקוי כלשהו פעם בתקופה? או שצריך לבצע איזה פעולה כדי לשמור על התאים שלו ריקים או משהו? יש דברים שכדאי לבצע פעם בתקופה כדי לשמור על הרמה שלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  7. Started by stojakovic,

שלום!!! אני מתכנן לפרמט את המחשב ולצורך גיבוי וגם לצרכים כלליים, אני רוצה לרכוש כונן חיצוני.. הדרישה היחידה שלי היא שהוא יתמוך בממשק ESATA כי בUSB קצת איטי כשאתה רוצה להעביר הרבה מידע.. מבחינת נפח לא הכי קריטי, מינימום 200 גיגה.. חוץ מזה שיהיה כמה שיותר זול... הוא לא יעבוד יותר מידי חוץ מגיבויים תקופתיים (פעם בחצי שנה נגיד...) תודה!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by wow,

1 עזבו את המחיר,איזה חברה עדיפה מבחינת אמינות,ביצועים וכו':WD,MAXTOR,SEAGATE. 2 מה זה אומר ה-100 או 133 ובאיזה מהחברות יש את זה. 3 מה נותן ה-S ATA לעומה ה-ATA?

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by BreezeNET,

קיבלתי היום מסך כחול ללא שום סיבה אחרי שעשיתי הדלקה מחדש למחשב ראיתי שיש לי Error באחד מהדיסקים אבל להפתעתי הווינדוס עלה ונפתח לי החלון של Intel Matrix (מצורף), חשבתי שזה לא רציני וכיביתי את המחשב לראות שכל הכבלים מחוברים טוב - כמובן שהכל היה במקומו מונח והפעלתי את המחשב שוב פעם ובהדלקה שוב הוא כתב לי Error על אחד מהדיסקים אבל הפעם הווינדוס לא עלה (הוא לא מצא מדיה שניתן לעשות BOOT) עשיתי איתחול והפעם המחשב עלה עם ההודעת שגיאה של Intel Matrix , טוב אז לקחתי את זה ברצינות ועכשיו אני מגבה הכל האם יש בעייה פיזית באחד מהדיסקים או לא מחייב? או שהבקר השתגע זמנית? מה ניתן לעשות? כרגע המחשב עובד כרגיל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  10. Started by dakdak,

שלום! אז ככה, הוצאתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון כדי להעביר שירים והכנסתי אותו לקורא כרטיסים. הכל היה טוב ויפה, העברתי את השירים, ואז כשהוצאתי אותו והכנסתי אותו חזרה לפלאפון הוא לא קלט כלום. כשהכנסתי אותו חזרה למחשב לראות אם ח"ח נמחק הכרטיס, ראיתי את התיקות של הפלאפון ואז כשנכנסתי לתיקייה של השירים, זה מה שראיתי:[ /color] ממה שאני מבין מזה, הכרטיס לא נמחק אבל משהו מוזר קרה. שניסיתי להכנס לשירים בפלאפון הוא אמר שהמסד נתונים פגום. מה זה אומר? אפשר לשחזר את זה? אני חייב עזרה דחוף איך לשחזר את מה שהיה שם. יש שם דברים מאוד מאוד חשובים!תודה!

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  11. Started by Impreza,

קניתי עכשיו 50 דיסקים ב 60 שקל של סילבר ליין עם אריזה בצבע אדום כזאת היו לי כבר דיסקים כאלה והצלחתי לצרוב עליהם אבל האם הם פירמה טובה? כי 60 שקל זה זול למדי בשביל 50 דיסקים

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לקנות HD חיצוני של 500GB עם חיבור USB 2 בגודל 2.5 אינץ'. של איזה חברה כדאי לי? ראיתי שSeagate הם הכי זולים, אבל אחרי הפאשלה שהם עשו (למי שזוכר) אני לא כל כך נלהב לקנות מהם. מצד שני הם מציעים 5 שנים אחריות. WD יחסית יקרים עם 3 שנים אחריות. ומה לגבי Samsung? אשמח לתשובה מהירה כי מחר בצהריים אני נוסע לקנות (מצטער על ההתראה הקצרה). תודה.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  13. Started by metis,

היי, יש לי בקר GigaRAID IT8212 שנמצא על הלוח. הבקר מסוגל לבצע Raid-0/1/0+1 השאלה שלי היא כזו, האם זה אפשרי לעשות raid-1 בין שני דיסקים כאשר דיסק אחד כבר מלא חומר (ואני רוצה שהחומר הזה ישוכפל לדיסק השני). אם שמא שני הדיסקים חייבים להיות ריקים בעת יצירת המערך? תודה, אסף.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by porcupine_tree_26,

היי אנשים , קניתי אתמול 2 דיסקים קשיחים של SAMSUNG 500GB כל אחד. הסדרה נקראת HD502IJ. רכשתי אותם בידיעה והמלצה שהסדרה SPINPOINT F1 היא מהטובות היום בשוק. אבל כאשר אני מנסה לראות מאיזו סדרה הדיסקים האלה אני לא מוצא את הדגם הזה בכלל באתר הרשמי של סמסונג. כאשר אני מחפש דרך גוגל התשובות חלוקות. חלק מציינים שזה באמת F1 וחלק מהסדרה הקודמת T166 . ב EVEREST למשל מצוין שהסדרה היא SPINPOINT F1 כמו שרואים פה - מישהו באמת יודע איזה דיסק זה ?? ולמה הוא לא מופיע באתר של SAMSUNG ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  15. זה המצב, קניתי מחשב נייד EEE והוא מגיעה ללא כונן DVD, ואני רוצה לחסוך כסף אל קניית כונן חיצוני. אני יודע שזיכרונות USB של SANDISK מדמים כונן CD, אז, האם יש אפשרות ליצור זיכרון USB שמדמה כונן DVD שאפשר לטעון לתוכו קובץ ISO של מע' הפעלה ולהפעיל אותו ככונן חיצוני שיש בו את הדיסק מהISO? נשמע לי הגיוני שיהיה כזה דבר אבל אני לא יודע אם יש. משהוא מקיר?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by lipa,

תודה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by sgendelm,

שלום מכיוון שכל המחשבים שהיו לי סבלו מבעיית איחסון קשה ומכיוון שנמאס לי להתמודד עם כל כך הרבה כוננים חיצוניים (כרגע יש לי 2 של "3.5 שמחוברים באופן קבוע ועוד 5 של "2.5 אליהם אני מעביר את הקבצים שאני רוצה לשמור) ומכיוון שאני בשלבי קניית מחשב חדש הייתי רוצה להעמיס על החדש כמה שיותר הארד דיסקים פנימיים. מכיוון שעל מארז לא אחסוך ואלך על "פול טאוור" וגם בלוח אם לא אלך על הפשוטים ביותר אלא על די מתקדמים שיש עליהם כ 6 חיבורי SATA אני מתכנן לשים 4 הארד דיסקים. השאלות שלי הן: 1. האם ללכת על נפח של טרה או 2 טרה? מבחינת המחיר אני יכול לעשות את החשבון השאלה היא יותר מבחינת האמינות, העמידות והתפקוד. 2. האם 4 הארד דיסקים לא יהיו יותר מדי מבחינת חום,חשמל וכדומה? תודה שרון

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by matan007,

אני מחפש מארז חיצוני לכונן פנימי "3.5 חיבור SATA. התקציב עד 100 ש"ח עם חריגה קטנה. מן הסתם שיהיה USB2 וכבל חשמל, אבל אם יש גם אחד עם חיבור eSATA זה יהיה ממש טוב. מוכן לקנות גם מ- EBAY או DX וכו". אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by tomchook,

שלום, יש לי במחשב שני כוננים של 500GB במצב של mirror אחרי כמה חודשים שמתי לב שבזמן הפעלת המחשב, לפני שהווינדוז עולה, מופיע לי באדום error occurred אבל עדיין המחשב ממשיך לעלות ופועל בלי בעיה. יש לי אפשרות של כמה שניות להכנס לתפריט של הRAID ע"י ctrl+I וזה מה שמופיע (ניסיתי לכתוב את זה מחדש כי אין לי אפשרות ללכוד מסך בדוס): האם יש לי אפשרות לבדוק מה הבעיה ולתקן אותה לפני שאני מפרמט את ההרדיסקים?... תודה רבה מראש! תום

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by arel508,

כותרת.. הנפח שאני רוצה הוא 120-128 והבנתי שיש לי רק שתי אופציות משתלמות: http://ksp.co.il/?uin=15533 http://www.tms.co.il/product/11324 איזה מהם עדיף? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני על מנת לשים עליו את כל סרטי המשפחה שלנו כולל התמונות (חשוב), ואולי גם משחקים, סרטים וכ"ו. הגעתי לשני הדיסקים האלה (אני קונה מ-IVORY או KSP שממש קרובים אליי): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 או זה http://ivory.co.il/product.asp?productid=3809&CatCode=405 שניהם בנפח של 1TB, ועל זה אני חושב - אולי עדיף לקנות שניים של 500GB ולגבות על שניהם? אני יודע שיש 5 שנים אחריות, אבל זה עדיין מפחיד שזה יכול להיהרס... וגם שמעתי על איזו סדרה בעייתית 7200.11 או משהו כזה של סיגייט, יכול להיות שהכונן החיצוני הזה מכיל את הדיסק הבעייתי? תודה על התשובות!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by BlackSheep,

בקרוב אני הולך לקנות מחשב (גיימר כבד) וחבר שלי הציע לי לקנות את שני הכוננים האלה: Maxtor 160GB SATA 7200 RPM Segate 40GB Baracuda IDE 7200 RPM הוא אמר לי שכדאי לי להתקין את הווינדוס על הסגאייט ואת שאר הדברים על המקסטור ואמר שזה ישפר FPS. האם זה נכון? את המקסטור אני קונה 100%.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by drbrain,

שלום חברים יש לי תוכנה שקוראת נתוני SMART מדיסק קשיח חוץ מ- Pre-fail ו-No Errors Logged אני ממש לא מבין את קוראים את הנאמר כמה זמן נשאר לדיסק הקשיח ? איך מבינים מה רשום מעבר ל-Pre-fail שאלה רטורית - אני מבין שצריך להחליף דיסק בקרוב יש למעלה עוד מידע מה זה אומר ומה מבינים מתוך זה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  24. ההתלבטות היא בן הWD10EADS לבין הHD103UJ חשוב ל שיחזיק לאורך זמןי שקט וביצועים ואחריות טובה מחיר לא כזה משנה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  25. מותג הביצועים של חברת Lite-On מתכונן להשקה ראשונה בשנת 2018, כבר במהלך השבוע הנוכחי לכתבה

דיונים חדשים בפורומים