אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
קניתי מתאם לחיבור הכרטיס זיכורן למחשב, אני פירמטתי אותו כמה פעמים ויש בו צילום (וידאו) של איזה ארוחה משפחתית שאני צריך להשיג. ניסיתי עם כמה תוכנות ואני מקבל הרבה קבצי ERORR
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב קיבלתי היום את שתי הדיסקים שהזמנתי. התמונה הראשונה מראה שהמדיה היא +RW אחרי פורמט (מאחר והביטסטינג שלי מקונפג ל ROM) התמנה השנייה מראה DVD-ROM. בכלל לא משהו, יחסית למדיית RW מהירה שכזו התוצאה בסדר, אבל שיפור (גדול) נדרש מהקושחה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זה הרדיסק יחסית ישן של 20 ג'יגה . אבל אני מוצא בשום מקום מידע על הrpm שלו . כל מה שכתוב על המסגרת למעלה זה 16,383 cyl 16 hds 663 sect lba-39,102, 336 20 giga. אני פשוט רוצה לדעת אם זה 7200 או 5400. המודל המדוייק שלו הוא st320413a ועוד משהו קטן, כתוב באיזה מקום שם ultra ata , זה אומר משהו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כלומר אם יש לי הרד דיסק אחד של WD 20GB 5400 RPM וכונן SCSI חיצוני והמחשב שלי כל הזמן ניתקע השאלה שלי היא האם יש ביניהם התנגשויות?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי 2 כונני Samsung F3 1TB, שאמורים להגיע שבוע הבא. אני מתכנן להרכיב מערך RAID0, בעזרת הבקר המובנה בלוח 770TA-UD3. רציתי לדעת האם אני אוכל לחבר כונן שלישי, שלא קשור למערך, שיהווה כונן אחסון-גיבוי בלבד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אבא שלי נמצא בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מ-NEWEGG למלון, למישהו יש הצעות בשבילי ? דרישות : שתי שכבות מהירות צריבה מהירה וDVD RAM ! תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מנסה לכוון תקייה של כרום ל-RAMDISK לפי הסרטון הזה וזה לא יוצא לאחר שפתחתי את התקייה בדיסק של RAMDISK הוספתי את המשפט בסרטון +שינתי את האות וזה לא עובד למה ? http://imageshack.us/f/22/24921398.png/
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני ניסיתי לחפש את האתרים שמראים ביקורות בין 20 DOK אבל לא מוצא אותם יותר. אני מחפש DOK לפחות 8GB שיספיק למערכת הפעלה של וינדוס 7 וגיבויים נוספים, אבל מה שחובה שיהיה מהיר. וגם נוסף אחד של 16GB שיספיק ממש לדברים גדולים אבל שיהיה גם מהיר, אני מאמין שהם אמורים לעלות ב 150-250 מה שאני רוצה, לא יותר מזה, כבר אז אפשר לקנות ארדיסק.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אהלן,קניתי עוד WD 640GB...[עוד אחד כזה קניתי עם המחשב] עלה לי 315 שקל בKSP... כמה שאלות: 1. איך אני מחבר אותו? צריך איזה כבל? כי לא קיבלתי איתו שום דבר... 2. האם אני יכול לעשות RAID1? יש לי לוח אם GIGABYTE EP45-DS3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+אציין,שאני מתכוון לאחר המלצותיכם והערותיכם לקנות לי אחד כזה בנפח של 120-128GB - למחשב,במקום זכרונות אשר לאחר שמיעת חוות דעת נמצאו מיותרים לגמרי. התקציב שלי:עד 995 ש"ח.חשבתי על זה:http://ark.intel.com/products/66248/Intel-SSD-520-Series-(120GB-2_5in-SATA-6Gbs-25nm-MLC) - מה דעתכם עליו? אם יש המבינים במיוחד בנושא זה,אשמח לשמוע המלצותיכם והערותיכם גם בתשובה לשאלתי,שבנושא וגם לגבי יצרנים ודגמים מומלצים,אשר הוכיחו את עצמם בשוק (מעונין בדגמים החדישים ביותר) - תודה . תודה רבה מאוד מראש לעונים .
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מתנצל על הבורות, בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שהיה לו הארד דיסק של 40 ג'יגה, הוספתי לו הארד דיסק של 8 ג'יגה. כשנכנסתי לBIOS ראיתי שההארד דיסק זוהה וגם הגודל שלו זוהה כ8 ג'יגה. כשנכנסתי לווינדוס המצב היה שונה, נוסף לי כונן אבל רק של שני ג'יגה. בדקתי במאפיינים של ההארד דיסק והיה רשום שם ש6 ג'יגה הם שטח לא מוקצה, מה זה אומר ולאן נעלמו ה6 ג'יגה האלה? יותר חשוב, כיצד אני משיב אותם?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב לא סוחב והחלטתי על "חידוש הנעורים" ע"י פירמוט והוספת SSD 1- מתלבט האם לרכוש 128 גיגה או 256 עלות מול תועלת??? 2- מה כדאי לעבור לווינדוס 10 או להישאר עם 7 (פרוץ) 3- יש ליWD HHD usb my pasport 1TH אותו אני מייעד לכונן גיבוי הבעייה שאף פעם לא ביצעתי גיבויים ואיני יודא מאפה להתחיל - האם להעביר עכשיו את החומר שאני רוצה לגבות מהרדיסק הישן לפני הפירמוט -או להתקין SSD עם התקנת תוכנה ואח"כ להעביר אשמח לעזרתכם האדיבה
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי בכונן כל מיני משחקים סרטים תוכנות וזה תופס לי הרבה מקום רציתי לשאול אם יש דרך למחוק את הכל ואחרכך מתי שאני רוצה לשחזר את זה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לנתק את אכסון והורדה של המולטימדיה בבית שלי מהמחשב, לשם כך על ה-NAS לעשות את שלושת הדברים הבאים: 1. צריך שיהיה לו FTP קליינט כדי שאוכל להוריד אליו מדיה מהשרת שלי. 2. אפשרות להריץ סקוויז בוקס סרוור. 3. לספק מספיק רוחב פס כדי שמינימום 2 מחשבים יוכלו להריץ ממנו סרטי HD (נגביל את זה ל-MKV) אני נוטה לכיוון ה-QNAP האם יש למישהו רעיונות נוספים? או הרהורים בנושא. בבקשה ללא הצעות לבנייה לבד אין לי לא כוח ולא רצון להתעסק אם זה, תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שקניתי (מפרט בצד אם צריך) שמתי את הכונן הנ"ל... השאלה היא כזאת : האם יש איזה דרייברים או תוכנות מומלצות שצריך להתקין בשביל הכונן ? חיפשתי דרייברים באתר שלהם אבל לא מצאתי - או שאולי פספסתי משהו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי לקנות צורב חדש לאחר ש Asus 1814BLT התפגר הצורב שהחלטתי לקנות היה Pioneer DVR-218LBK לאחר כמה בדיקות באינטרנט לא ראיתי חסרונות בולטים לכונן כאשר התקנתי אותו ניסיתי למחוק דיסק CD-RW(כמה דיסקים שונים) וכל פעם אני מקבל את אותה הודעת שגיאה Erasing Failure Write Error. ראשית רציתי לשאול האם מישהו נתקל בתופעה דומה ואם יש באפשרותי להחליף צורב , איזה צורב הייתם קונים?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הרכבתי לא מזמן מחשב ולפני שהלכתי לקנות אותו אבא שלי אמר לי להתייץ עם חבר שלו, טכנאי מחשבים. החלטתי לשים SSD 120GB ושמתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 615 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - ב2.5'' נפח - 128GB אותו חבר אמר לי שהוא ממליץ על Kingston כי אחריות לכל החיים (לא בKSP מסתבר) ועושים להם בדיוק מדוייקות לפני שהם יוצאים מהמפעל ככה שאני לא אקבל אחד פגום והם מחזיקים להרבה זמן. אז הסתכלתי על הSSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 820 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - 2.5'' נפח - 120GB תהייתי למה יש הבדלים במחיר והאם הם באמת תואמים את הביצועים. (כמובן שגם יכולים להיות הבדלים עם ההסכמים של החברה וKSP וכד…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
רבות דנים כאן בדרכים לשפר ביצועים של מחשב, אנשים משקיעים מאות ואלפי שקלים בציוד שיתן עוד קצת ביצועים. האם אחרי ששמנו כרטיס מסך היסטרי, עשינו OC למעבד, קנינו זכרונות מהירים ויקרים לא כדאי לרכוש עוד דיסק-קשיח ולהפעיל את המחשב במצב של RAID? אפשר להגדיר לווינדוס לעבוד במצב של MIRRORED DISK, ולהנות ממהירות קריאה משופרת (מעבר ליתרונות הנוספים שיש לMIRRORING). דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1237109876/25949/ אני לא מבין את ההתלהבות מתקן סאטה שיש את "אחיו" הגדול בשוק העסקי.ה - SAS שהחליף את תקן SCSI עובד עם כוננים של 15K RPM ועובר באמינות וביצועים כל תקן שיציג "אחיו" הקטן.כאחד ששוקל כוננים בתקן ובקר כזה אין לאירגון SATA IO מה לחדש. הכל על הנייר.במעשי הכל הבדלים מינוריים.תעבורת המידע נתונה אך ורק למהירות הכונן ולא לממשק.ברור שיש כוננים משובחים כמו הסמסונג אחד טרה או ה WD 640 אבל עדיין בקרי הלוח אם אינם מספקים את מה שנותן בקר עצמאי.לכן לדעתי הכל ניסיון כושל לדחוף טכנולוגיה מקרטעת לשוק מנומנם ולהעיר אותו מתרדמת המיתון העולמי. במילים פשוטות מנסים למכור לנו חומרה שיש לנו כבר !!!.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 320GB בגודל 3.5" ולהלביש אותו במארז חיצוני. לצורך העניין, מדובר בכונן- WD3200aaks (חשבתי לקחת את ה-KS הזול יותר, אבל לא מצאתי אותו בזול יותר...) החיבור צריך להיות USB2 (מחשב בן שלוש - אין FireWire ובטח לא eSATA). האם אתם יכולים להמליץ על מארז טוב (ולא מצ'וקמק) שיחזיק את הכונן כמו שצריך בסביבות 150-250 שקל ? האם יש כל מיני עניינים אחרים שצריך לתת עליהם את הדעת מעבר להשחלת הכונן למארז? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם... חיברתי למחשב הרדיסק חדש של WD 1TB ואני עובד במערכת ויסטה. נכנסתי ל Computer Managment ואני רואה את ההרדיסק החדש. מה אני עושה מפה? אני רוצה לפרמט את ההרדיסק בצורה רגילה כמו שתמיד היתי עושה אבל משום מה יש מלא אפשרויות: new simple volume new spanned volume new striped volume או שאם אני לוחץ מקש ימני על הקוביה איפה שרשום Disk 1 ומתחת רשום Basic וגודל הדיסק ושהו אונליין: convert to dynamic disk convert to GPT disk מה זה כל האפשרויות האלו? מה לבחור? אני פשוט רוצה לפרמט אותו רגיל תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
סדרת הblack: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=487&language=en ניתן להשיג אותם ב750 ג'יגה או טרה. לא היה לי מושג בכלל שיש לווסטרן כוננים עם 32 מגה באפר עד שלא נכנסתי לאתר שלהם. בארץ מוכרים את הAAKS בעיקר שזה סידרת הblue
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש 2 כוננים ל- RIAD0 2 SSD SATA3 למי יש רעיון ? נא לצרף בבקשה , מבחן שאכן יש תמורה עם 2 הכוננים
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי מתלבט האם ללכת על יותר נפח איחסון או לרדת בחצי לטובת מהירות GEN5 , אין שימושים מיוחדים מעבר למשחקים ורצון למהירות. אז נכון שהקורסייר מהיר יותר אך קראתי שהוא מתחמם 70-80 מעלות וכתוצאה מכך המהירות נפגעת, אני מדבר על הדגם עם הקירור בנוסף, נדרש להוציא את ההיטסינק שמגיע עם הלוח מה שנראה פחות יפה/אסתטי, יש גם טענות ששומעים את המאוורר הקטן שמגיע בדגם עם הקירור לוח אם: asus rog strix z790-f gaming תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-