עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי DVD וצורב שמחוברים אחד לשני ושני הארד דיסקים שמחוברים האחד לשני ושניהם ל IDE על הלוח אם. שאלתי היא: האם ניתן לחבר עוד הארד דיסק למערך הזה ? (הפרטים נמצאים ב"מפרט מחשב") יש לי עוד כונן 10 ג'יגה עם המון שירים עליו, ואני רוצה לצרפו (סה"כ 3 כוננים קשיחים). האם זה איפשרי ? במה זה כרוך ? תודה לעוזרים HF

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by dakdak,

שלום! אז ככה, הוצאתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון כדי להעביר שירים והכנסתי אותו לקורא כרטיסים. הכל היה טוב ויפה, העברתי את השירים, ואז כשהוצאתי אותו והכנסתי אותו חזרה לפלאפון הוא לא קלט כלום. כשהכנסתי אותו חזרה למחשב לראות אם ח"ח נמחק הכרטיס, ראיתי את התיקות של הפלאפון ואז כשנכנסתי לתיקייה של השירים, זה מה שראיתי:[ /color] ממה שאני מבין מזה, הכרטיס לא נמחק אבל משהו מוזר קרה. שניסיתי להכנס לשירים בפלאפון הוא אמר שהמסד נתונים פגום. מה זה אומר? אפשר לשחזר את זה? אני חייב עזרה דחוף איך לשחזר את מה שהיה שם. יש שם דברים מאוד מאוד חשובים!תודה!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  3. שלום, הדיסק הקשיח שלי WD120 כבר די ישן קרוב ל4 שנים והוא התחיל לקרטע לי בVISTA ולהרעיש. חשבתי לקנות את ה - SG ST3500320AS ב 275 ש"ח http://www.skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm או שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את WD 6400AAKS שלפי מה שהבנתי חוץ מזה שהוא יותר גדול הוא גם יותר מהיר מהSG ??? http://www.skypc.co.il/pl_product~WDC1210~7~0.htm תודה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by no nick,

היי.. יש לי בעייה שנעלם לי מקום, ואני לא מבין לאן.. כשאני עושה מאפיינים של הכונן כתוב לי 86 ג'יגה בשימוש, אבל כשאני נכנס פנימה ובוחר הכל ומאפיינים כתוב לי 38 גיגה. איך זה יכול להיות שככ הרבה פשוט נעלם? (ווינדוס 7, pavillion dv6, כונן מחולק למחיצות)

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום אמצעי איחסון, לאחרונה התפגר כונן הDVD שלי ולכן קניתי חדש של LG (הדגם הוא GDR- 8164B, אם זה מעניין מישהו). עם הכונן קיבלתי Audio cable וכמו כן היה מחובר לי audio cable לכונן dvd הקודם אבל לא לא לשום דבר אחר(הא?) עכשיו, ניסיתי לחבר את הכבל אודיו לdvd החדש והוא לא בדיוק מצליח להיכנס, כך גם הכבל הישן. החלטתי לזנוח את הכבל והדלקתי את המחשב לבדוק אם התקנתי את הכונן בהצלחה. הכונן עובד נפלא והוא אף "מנגן" אודיו. שאלתי היא - מה לעזאזל היא מטרתו של הכבל audio? למה אני צריך אותו?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  6. יש לי סידירום וצורב של LG וכשאני רואה סרטים אז בצורב (קריאה מירבית X40 ) הסרט עובד חלק לגמרי, וכשאני רואה בסידירום הרגיל (קריאה מירבית X52 ) אז הסרט די מקרטע (בדרך כלל בסרטים באיכות גבוה- שני דיסקים ב XVID עובדים ממש גרוע). יכול להיות שזה קשור להבדלי המהירות? ???

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by hackermeir,

קניתי אותו עם מחשב חדש ואני זוכר שמאז הפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב אז הוא הרעיש - רעש כמו במחשבים ישנים שהם חושבים. הרעש הוא בעיקר בהדלקת המחשב או שאני ממש מעמיס עליו. אני לא מבין למה זה , במחשב הקודם שלי זה לא היה ככה.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  8. http://www.nfc.co.il/archive/001-D-111142-00.html?tag=0-05-06

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  9. Started by gallahgi,

שלום אנשים... יש לי שאלה קטנה המופנת אל המומחים שבינכם. ברשותי כונן אחד של WD מהסדרה הירוקה בנפח 1TB וכונן SSD בנוסף (למרות שנראה לי לא רלוונטי לציין בגלל צריכת חשמל נמוכה, אבל בכל זאת) ברצוני להוסיף עוד 2 כוננים מאותו סוג (WD סדרה ירוקה) בנפחים של 3TB. השאלה שלי היא, אם חיבור של 3 כוננים, לא יכביד על ספק הכח בצורה כלשהי?, ברור לי שצריכת החשמל תעלה, אבל ההתלבטות פה, היא האם הספק יצליח "לסחוב" כמו שצריך בלי לקרטע? בשביל לסדר קצת את הראש זה הרכב הכוננים SSD::Crucial 128G SSD Marvell M4 HD1:WD 1TB Caviar Green HD2:WD 3TB Caviar Green HD3:WD 3TB Caviar Green זה מפרט המחשב: CPU:Intel Ivy Bridge Core i5 3550 3.3Ghz Cooler:ZALMAN CNPS5X SI EDITION Motherboard:Gigabyte GA-H67…

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by Ashand,

איזה SSD מומלץ למקבוק פרו 2010? כנראה 3GBS כי 6GBS קיים רק בחדשים של 2011...

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by זאק,

התקנתי על כונן ssd מערכת הפעלה בלי שהחלפתי ל h.a.c.i.. מה לעשות עכשיו? הבנתי שזה יכול לפגוע בביצועים של הכונן.. האם יש דרך לשנות לh.a.c.i בלי לפרמט? המפרט שלי: i7 3770 asus p8z77 lx2 16gb 1600 gtx 660 corsair force series gt 120gb ssd seagate baracuda 1tb

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  12. האם הוא מהיר, האם הוא שקט, האם למישהו יש ניסיון איתו, האם הוא תומך IDE. מפרט הכונן הוא: 7200 rpm, באפר 8 מגה, 250 GB. מחיר 407. האם כדאי? אגב הלוח אם (אם הבנתי נכון) הוא: APG PCI IBM USB i2c/SMBus תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by Joli,

בכל פעם שאני מעביר קבצים דרך ה USB ההעתקה נתקעת באמצע ותוקעת את כל המחשב.. ניסיתי כמה סוגי קבצים בכמה סוגי יציאות (USB) וב 3 סוגי דיסקים און-קיי... אותה בעיה בכולם. יש למשהו פיתרון? תודה רבה נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים לתרד, אם לא תעבירו לאיפה שמתאים.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  14. ברשותי צורב NEC 3520, והסיבה שקניתי אותו היא בעיקרה הכנת דיסקים בפורמט DVD עם הסדרות האהובות עליי. לאחר "השגת" הסדרות, קודדתי אותן לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress, ככה שבסך הכל קיבלתי 7 קבצים בגודל כולל של 4200 מגה. לאחר מכן הפעלתי את NeroVision במטרה לצרוב דיסק DVD עם תפריטים מותאמים, כדי שאני יוכל לראות גם במכשיר ה DVD הבייתי. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מבצע זאת, ניסיתי קודם על דיסק רב פעמי DVD-RW X4. הצריבה הלכה חלק וללא בעיות, והדיסק נקרא היטב במכשיר הבייתי. שמח ומאושר דחפתי דיסק רגיל לצורב (RITEK DVD-R X4) וביצעתי את אותו תהליך שוב. לצערי הרב קיבלתי הודעת שגיאה באמצע הצריבה, והצריבה כמובן נכשלה. אמרתי לעצמי שאולי זו תקלה בדיסק...וניסיתי שוב, אך שוב אותה …

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  15. שלום לכם , רכשתי שלשום הארד דיסק WD SATA 500GB , עשיתי לו פירמוט , מערכת הפעלה SP3 , עדכון ביוס , אך המערכת קולטת רק "465 גיג'ה" מתוך 500 גיג'ה , אז לאיפה שאר ה35 גיג'ה נבלעו ?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by tsvika,

נוצר לי צורך להשתמש בקובץ כלשהו שגודלו יותר מ 4GB הבעיה היא שמופיעה לי הודעה בווינדוס שאומרת שרק NTFS תומך בקבצים גדולים מ 4GB ולי יש FAT32 השאלה היא איך אני יכול להמיר את ההארדיסק שלי מFAT32 ל NTFS ללא פורמט? האם יש בך סיכונים? כמה זמן התהליך לוקח? (כמה שיותר פרטים) אני גם מעוניין לדעת איך אפשר להמיר עם פורמט תודה רבה

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by golans1,

אני רוצה לקנות HD גדול יותר ממה שיש לי היום איך אני יודע איזה מתאים לי למחשב SATA2 או IDE ?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by SMoKeR,

האם בצורבים הבאים: NEC ND-3540A BenQ DW1640 ניתן לצרוב CD-R ו DVD+/-R על 1x ??? אני מתכנן על אחד מהדגמים האלו וחשוב לי שהם יתמכו גם במהירות צריבה מאוד איטית לאיכות מירבית

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעיה שאשמח אם תוכלו לפתור אותה. יש לי מחשב שעליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה Windows Server 2003 ובה היו שני הרד-דיסקים זהים של 80 גיגה שפעלו בRAID 1 (כונני IDE). המערכת של הווינדוס (אשר נמצאת על הרד-דיסק אחר) קרסה וכעת אני מנסה לחלץ את הנתונים שהיו בתוך ההרד-דיסקים שחוברו בRAID, אך בשום מערכת הפעלה אני לא מצליח להפעיל אותם גם כאשר אני נכנס ל"ניהול דיסקים" של ווינדוס אני רואה אותם אך הם לא פעילים. אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, הנתונים שיש על הדיסקים מאוד מאוד חשובים. בברכה, מתן

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  20. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה ואולי יודע איך לפתור אותה תוכנתית, או שזאת בעיית חומרה של הקשיח וצריך להחליפו..? רכשתי 2 קשיחים לאחרונה, WD 320GB AAKS זהים לחלוטין, מלבד הסריאלי שלהם. בזמן שהרצתי בדיקות עם HD TUNE שמתי לב שלאחד מהם יש רק 8MB באפר ואילו לשני יש 16MB, כפי שצריך להיות וכפי שרשום על הקשיח.. גם EVEREST מציגה את אותם הנתונים יש צורך לדאוג? אחרי הכל, הם הולכים לעבוד כרייד 0..

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by tal_levi1000,

איך המשכפל הזה עובד? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16827250002 כתוב שזה משכפל DVD ושזה "מדפיס" באיכות 4800dpi מה זה אומר? איך בדיוק הדבר הזה עובד?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by POD,

http://www.sata-io.org/namingguidelines.asp אולי זה יעשה קצת סדר.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  23. היי חברים ראיתי בכל מיני פורומים בחול בשבוע האחרון שאנשים מחברים 2 הרדיסיקם ויוצרים מערך RAID בין שני הכוננים הקשיחים שמעלה פלאים את מהירות החיפוש קריאה וכתיבת הנתונים שזה בעצם הדבר הכי חשוב לנו !!! חיפשתי מאמרים בנושא לא מצאתי משהו מפורט... יש מדריך מסויים שאני יכול למצוא בקשר לנושא הזה ??? או במידה ויש מישהו שחיבר אשמח אם הוא יפרסם כאן מדריך, או מישהו שיסביר מה עליי לעשות ??? תודה. :-)

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by TNT,

שלום חברה. יש לי בעיה בעייתית. יש לי מחשב נייד של IBM ויש לי בעייה ב buffer בצריבה. בצורב המחובר למחשב אני יכול לצרוב CD במהירות 8X בלי שה buffer ירד בכלל. ויש לי צורב חיצוני ששם אפילו במהירות 4X ה buffer יורד(לא מתרוקן לגמרי, פשוט יורד עד ואז שוב עולה). לצרוב DVD לוקח לי 35+ דקות. ממש מוגזם. בתוכנה Nero אפשר בהגדרות לראות את המהירות של הארדיסק, הוא נותן לי שם 2400-2800 קילו בייטס. לכן אני יכול לצרוב רק במהירות 16X(2400kb/s) לCD בלי שהbuffer ירד. יש לי WINXP SP2 ניסיתי לעשות סורק דיסק ואיחוי דיסק אך הבעיה לא נפטרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  25. לא יודע של איזה חברה ליקנות מה אתם אומרים מי הכי איכותית ושקטה? חשבתי על MAXTOR או WD אבל ההיתלבטות קשה...

• 4 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים