אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום,לפני שנתיים שלוש קניתי צורב lg שפעל מצויין שקט ואיכותי רק עכשיו הוא החליט לא לפעול,יכול להיות שנשרף? אם כן מה עושים כי נגמרה לי האחריות וגם צבעתי אותו (הוא פעל גם לאחר הצבע...). האא כן ואיך אני יכול לדעת אם הוא באמת שרוף? תודה. NiGhT-FiRe
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מנסה לכוון תקייה של כרום ל-RAMDISK לפי הסרטון הזה וזה לא יוצא לאחר שפתחתי את התקייה בדיסק של RAMDISK הוספתי את המשפט בסרטון +שינתי את האות וזה לא עובד למה ? http://imageshack.us/f/22/24921398.png/
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן! קניתי את הצורב הזה כהמלצה ממכם, וכשבאתי עכשיו לחבר אותו ראיתי שהוא מתחבר בכבל שונה מהצורבים עד היום (לא כבל HDD רגיל) ראיתי שאמנם יש לי כבל כזה שנשלח מהספק אל הכונן הקשיח, (כבל S-ATA) אבל הבעיה שהיציאה השנייה מאותו סוג יוצאת מאותו כבל שמחובר להרדיסק, ומחוברת בכבל מאוד קצר אליו, כלומר לא מגיעה עד הגובה של הצורב. השאלה, מה לעשות? אפשר פשוט לקנות מאריך S-ATA שיפתור הכל? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קראתי את המאמרים בנוגע לRAID אבל אני לא מצליח להבין בתחלס מה זה נותן? מה היתרון על דיסק רגיל? מישהו יכול להסביר לי את זה בצורה פשוטה?! יש כאלה שלוקחים כחלק מהמערכת שלהם כונן גדול ועוד כונן RAPTOR קטן, למה זה טוב רק למערכת ההפעלה?! זה לוקח שנה להעביר מדיסק לדיסק לא?! WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD5000ABYS WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD5000YS WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS WD 500GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD5000AVJS WD 500GB (250GB/WD2500AAKS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM מה ההבדל בניהם? הרי RAID זה חיבור שני דיסקים זה יכול להיות בכל אחד מהם לא?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב לא סוחב והחלטתי על "חידוש הנעורים" ע"י פירמוט והוספת SSD 1- מתלבט האם לרכוש 128 גיגה או 256 עלות מול תועלת??? 2- מה כדאי לעבור לווינדוס 10 או להישאר עם 7 (פרוץ) 3- יש ליWD HHD usb my pasport 1TH אותו אני מייעד לכונן גיבוי הבעייה שאף פעם לא ביצעתי גיבויים ואיני יודא מאפה להתחיל - האם להעביר עכשיו את החומר שאני רוצה לגבות מהרדיסק הישן לפני הפירמוט -או להתקין SSD עם התקנת תוכנה ואח"כ להעביר אשמח לעזרתכם האדיבה
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני זוכר שפעם מזמן לפני בערך 4 שנים ראיתי אצל מישהו במחשב כונן סידי רגיל ללא מגש.. יעני כמו ברדיודיסק באוטו.. או אפילו כמו במחשבי אפל כמו המינימאק.. רציתי לדעת אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג כונן כזה למחשב.. תודה...
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בעקבות הנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266427.0 אני הולך לקנות דיסקים חדשים... עכשיו יש לי אפשרות או לדיסקים של TEAC או לדיסקים של VERBATIM איזה לקחת? להזכירכם, הצורב DVD שברשותי הוא NEC 3550A
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה אחוז שיפור הביצועים ברייד 0 (אני קונה מחשב חדש עם שני WD 250 YS). יש באנצ'ים לנושא? עידכון: http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2101 אולי זה לא יהיה רעיון טוב לעשות רייד 0. לפי מה שכתוב אין כמעט שיפור בביצועים. דילמה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG ואני לא מצליח לצרוב יותר מ4.5 ג'יגה על דיסק של 4.7של ממורקס
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 320GB בגודל 3.5" ולהלביש אותו במארז חיצוני. לצורך העניין, מדובר בכונן- WD3200aaks (חשבתי לקחת את ה-KS הזול יותר, אבל לא מצאתי אותו בזול יותר...) החיבור צריך להיות USB2 (מחשב בן שלוש - אין FireWire ובטח לא eSATA). האם אתם יכולים להמליץ על מארז טוב (ולא מצ'וקמק) שיחזיק את הכונן כמו שצריך בסביבות 150-250 שקל ? האם יש כל מיני עניינים אחרים שצריך לתת עליהם את הדעת מעבר להשחלת הכונן למארז? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מבין את המונחים שמתייחסים לכוננים, כמו rpm, ata וכו', אבל מה המשמעות המעשית שלהם? האם ההבדל בין 7200 סיבובים לדקה ל5400 הוא משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
כנראה שסוני וטושיבה הפסיקו את המאבק הטיפשי הזה, ובמה שנראה כמו הרעיון הכי הגיוני בהיסטוריה, משתפות פעולה ביצירת פורמט חדש שמשלב רעיונות משני הפורמטים המתחרים. שום דבר עוד לא סגור, אבל לפחות שני הצדדים מבינים שזה רעיון טוב. סוף המאבק? הפורמט המשותף תודה לחדשה בעין הדג שהפנתה אותי לזה.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קניתי כונן WD6400AAKS של Western Digital, וחיברתי אותו למחשב. (חיברתי אותו עם כבל SATA 2 ללוח האם, חיברתי אותו לספק הכוח) לאחר מכן, הפעלתי את המחשב, ולא ראיתי את הכונן החדש (רק את הכונן הקשיח הישן) לעומת זאת, במנהל ההתקנים אני רואה שני כוננים קשיחים: * WDC WD6400AAKS-00A7B0 * WDC WD1600JS-00MHB0 (כנראה ש-WDC WD1600JS-00MHB0 הוא הכונן הישן) ועל שניהם נאמר שהם פועלים כראוי. שכחתי לעשות משהו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, הלפטופ נהיה איטי מאוד עד רמה שאי אפשר לעבוד איתו והחשד שלי זה ההארדיסק. מצורף benchmark מ HDTune. ממה שאני מבין הנתונים האלו זוועתיים - אני צודק? יש משהו נוסף לבדוק לפני שאני מגיע למסקנה שצריך להחליף HD?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי במחשב הארדיסק רגיל שמותקן עליו וינדוז. קניתי הארדיסק SATA וחיברתי אותו למחשב ולא משנה מה אני עושה הוינדוז לא מזהה אותו. הלוח אם שיש לי תומך בהארדיסקים האלה. יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין או משהו בוינדוז כדי שאני אוכל לפרמט את ההארדיסק SATA ולהתחיל לעבוד עליו?!
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ואין לי תמיכה ב-SATA אז אל תציעו לי לקחת אותו במקום
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
לאחר קריאה של תרד המומלצים, סקירת הצורבים באתר ובעוד כמה מקומות החלטתי ללכת על הצורב של LG ה LG GSA H42N בכל אופן הרמתי טל' לחנות לברר שיש אותו במלאי ואמרו לי שם שיש גם אותו וגם את ה H44N ושזה אותו דבר רק שיש לו Lightscribe. ההבדל זניח (20 ¤). האם ניתן ללכת בבטחה על ה H44N? כי לא מצאתי יותר מדיי תגובות עליו. אולי הדגם הספציפי הזה לא טוב. כדאי ללכת על דגם חדש? או על בטוח? סה"כ הLS זה דבר נחמד (שאני לא יודע אם אשתמש בו) אבל מה שהכי חשוב לי זה האיכות של הצורב. למישהו יש את הצורב? מכיר? או יכול לעזור בבקשה. תודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה שהמחשב לא זז למרות שהוא אמור לעבוד בסדר גמור. ותאמינו לי ניסיתי כבר הכל. בכל מקרה עשיתי חיפוש בפורומים לאנשים שגם להם המחשב לא זז מסיבה כלשהיא. בקיצור מצאתי מישהו שאמר שהייתה לו גם בעיה והוא התקין דרייברים לIDE או משהו כזה ופתאום המחשב עובד בסדר גמור. יש לי דיסק קשיח של WD. אני צריך להתקין דרייבר או משהו? מישהו יכול להסביר לי על זה?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה... לפני שבוע קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק sata. רציתי לחבר אליו את הארד דיסק הישן שלי שהוא ata כדי להעביר ממנו את המידע למחשב החדש. שמתי אותו על מצב סלייב והדלקתי את המחשב. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה שהווינדוס בפעם שעברה שהוא הופעל הייתה לו בעייה ואני צריך לבחור לעבוד במצב safe mode או בתצורה הנורמלית שלו. לא משנה מה אני בוחר המחשב עושה לעצמו ריסט ומחזיר את עצמו לאותו תפריט. חיברתי את הג'מפר גם במצב של cs וזה עדין עושה לי את אותה הבעייה. הארד דיסק הצליח ל עלות פעם אחת ויחידה על המחשב החדש שהג'מפר חובר בcs ואחרי הפעלה מחדש זה החזיר אותו לאותו התפריט. פרטים על הארד דיסק הישן. חברת יצור: מקסטור. דגם:32049h2 יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להעביר קבצים לדיסק החיצוני שלי (MAXTOR ONE TOUCH 4 ) מחובר בUSB אני מקבל את השגיאה הבאה: The disk starcture is corrupted and unreadable אם אני מבצע ERROR CHECKING של WIN7 אז הבעיה נעלמת אך כאמור חוזרת לאחר כמה זמן. מה אני יכול לעשות ? האם פרמוט יפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 HD ב-RAID1, ואין לי בקר על הלוח אם (Gigabyte EP45-DS3). לפי מה אני בוחר בקר? מה טווח המחירים של בקר שכזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק WD 250. יש ברשותי הארד דיסק זהה לחלוטין בדגם. ההארד הישן יותר נמצא במארז ויש מולו מאוורר. המארז פתוח בצד אחד. לעומת זאת ההארד דיסק החדש לא נמצא במארז, אלא שוכב סתם ליד מארז המחשב (זה באופן זמני). באופן מאוד מפתיע הטמפ' של ההארד דיסק במארז היא 41 מעלות, בעוד שטמפ' ההארד דיסק בחוץ, שנמצא במקום מאוורר, היא 48 מעלות! ההארד דיסק לא נמצא בתהליך העברת קבצים או פירמוט כלשהו. מדוע יש הבדל משמעותי של 8 מעלות בין ההארד דיסקים?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב wd 250 aaks sata2 ועוד wd 160 ide ותאמת זה לא ממש מספיק לי , כרגע אני מבלה הרבה זמן מחוץ לבית (עובד רחוק) ולכן מפספס הרבה סדרות והייתי רוצה פשוט להוריד את כולן אז החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף התלבטתי בין ה 500 ל 320 והחלטתי שה320 מספיק עכשיו לשאלות דבר ראשון אני יכול בכלל להוסיף עוד הארד דיסק? (הוא לא חיצוני והחיבור שלו הוא sata 2)? הלוח אם הוא 965p s3 של gigabyte בנוסף מחובר גם צורב sata 2 במחשב 2) יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על הדגם הזה? (מהאתר skypc) יש המלצות אחרות אולי ? דברים שאני צריך לשקול? 3) האם בדרך כלל כשקונים הארד דיסק הוא מגיע עם כבל sata 2? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של סיגייט 160 G SATA 2 . כשהמחשב בפעולה יש רעשים מוזרים כמו חריקות כאלה שאני בטוח שמגיעות מהארד דיסק זה יותר מתאים הרעשים להארד ישן ולא להארד דיסק חדש (יש לי מחשב ישן מאוד שההארד עושה אותם רעשים) מישהו מכיר תתופעה? יודע למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-