אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש כבל עם יותר חוטים ואצלו המחשב פועל יותר מהר אז אם אני אשתמש בכבלים עם היותר חוטים המהירות תהיה יותר גדולה ? ההארדיסק שלי הוא-> Maxtor Fireball 3 20GB תודה לעונים :-*
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את ה TY שלי. 1) נצרב על 4120 ב X8 2) נצרב על 4120B ב X12 (אל תשימו לב לציון, זה בגלל הפיק היחיד) 3) נצרב על 3550 X8 קושחה רשמית 4) 3550 X16 בקושחה רשמית. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שהיה לו הארד דיסק של 40 ג'יגה, הוספתי לו הארד דיסק של 8 ג'יגה. כשנכנסתי לBIOS ראיתי שההארד דיסק זוהה וגם הגודל שלו זוהה כ8 ג'יגה. כשנכנסתי לווינדוס המצב היה שונה, נוסף לי כונן אבל רק של שני ג'יגה. בדקתי במאפיינים של ההארד דיסק והיה רשום שם ש6 ג'יגה הם שטח לא מוקצה, מה זה אומר ולאן נעלמו ה6 ג'יגה האלה? יותר חשוב, כיצד אני משיב אותם?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
זה רושם לי Unexpected file format יש לי צורב LG GSA-4163B
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ה-RC100 יהיה עוד נסיון לגרום לטכנולוגיית האחסון המתקדמת לפרוץ אל השוק ההמוני לכתבה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם... אני זוכר שפעם מזמן לפני בערך 4 שנים ראיתי אצל מישהו במחשב כונן סידי רגיל ללא מגש.. יעני כמו ברדיודיסק באוטו.. או אפילו כמו במחשבי אפל כמו המינימאק.. רציתי לדעת אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג כונן כזה למחשב.. תודה...
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. את המפרט שלי תוכלו לראות מימין. לוח האם שלי הוא ASUS M4N68T-M V2 http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4N68TM_V2/ יש לי כונן SSD (SATA3 השאלה: האם אפשר לאפשר AHCI ? לא מצאתי אפשרות כזאת בביוס. לכן, מדד הביצועים נחות ביחס למחשב דומה, שבו AHCI פעיל תודה!
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קודם כל כותרת יותר תמציתית מזה לא יכולתי לחשוב אז אם יש הצעות - תתקבלנה בברכה עכשיו לנושא. כשאני רואה סרט מתוך דיסק (פורמט VCD , DIVX, XVID לא משנה), אז אני יודע שיש קצב קריאה מסויים שהמחשב צריך לקרוא מהדיסק. אני גם יודע שהוא בדרך כלל לא עולה על 1500KB\S. אני גם יודע שמהירות הקריאה X40 היא בערך 6MB\S וסידירומים של היום יודעים לקרוא אפילו יותר מהר. עכשיו השאלה שלי היא למה כאשר אני רואה סרט מהסידירום אז הסידי מסתובב במהירות שיא ?? למה הוא לא מסתובב בדיוק במהירות שתיתן את קצב הקריאה הדרוש? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולצורך התקנת מערכת הפעלה חדשה, שתותקן בנוסף לזו הקיימת, אני מעוניין ליצור מחיצה חדשה בכונן. האם קיימים כלים שיסייעו לי לעשות זאת בבטחה מבלי לפגוע במידע שעל הכונן הקשיח?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
סדרת הblack: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=487&language=en ניתן להשיג אותם ב750 ג'יגה או טרה. לא היה לי מושג בכלל שיש לווסטרן כוננים עם 32 מגה באפר עד שלא נכנסתי לאתר שלהם. בארץ מוכרים את הAAKS בעיקר שזה סידרת הblue
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הצורב הנ"ל לאחר התלבטות רבה, אחרי שהתקנתי אותו ראיתי שגירסת החומרה שלו היא 2.16 ועדכנתי אותה ל 2.18 - הרשמית של NEC האם עדכון זה יפתור איזה שהן בעיות או ישפר תאימות ( מה שזה עושה בדרך כלל) או אולי זה יכול להגביל אותי ב RIP או צריבה כלשהיא, אני שואל את השאלה הזאת כי אני משתמש במדיות של SILVER LINE - שהן RITEK G04 ואני רוצה שתהיה תאימות מלאה למדיות האלו. בברכה
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי חיברתי דיסק של 250 GB מסוג ATA (לא SATA) במקביל לצורב שבחיבור כבל ATA על לוח אם G31 , את הצורב גימפרטי לSLAVE ואת הדיסק לא גימפרטי ביכלל , כך שיש לי בס"כ דיסק קשיח SATA מחובר ללוח + דיסק ATA שמחובר במקביל עם צורב ATA לחיבור ATA שעל לוח האם G31 , במערכת הפעלה XP אני רואה את 2 הדיסקים הקשיחים , רציתי לשאול אם זה תקין לחלוטין איך שחיברתי. רוני
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי שאלת יעילות: האם יש הגיון בלרכוש ולהתקין כונן קשיח פנימי קטן (160-250GB) שיהיה אך ורק למערכת ההפעלה? זאת במקום כונן 1TB עם מחיצת 80GB למערכת ההפעלה שקיים אצלי כיום. האם יהיה שיפור בביצועים? האם זו קונסטרוקציה יותר בריאה לשימור מידע? תודה למגיבים!
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי שבוע שעבר דיסק סיגייט חדש 320 ג'יגה בסאטה 2 שישמש ככונן איחסון בנוסף לכונן 120 ג'יגה גם כן סיגייט ישן יותר שמשמש למערכת. כבר מההתחלה משהו לא היה כשורה, כשהעתקתי קבצים מהדיסק 120 אל ה320 ההעברה היתה איטית מהרגיל, משהו היה לי חשוד. הרצתי HD TACH והדיסק עבר את הבנצ' עם BURST SPEED של כ115 וAVG READ של 96 ועם 17ms. קצה הקרחון קרה ממש הרגע כאשר איחוי קובץ תוכנה מהאינטרנט שהיתה מחולקת לחלקים בRAR לקח לו דקה לעשות כל אחוז!!! והתוכנה לא גדולה מידי. הדיסק לא נותן לי לעשות דיפרוג מלא דרך הכלים של הווינדוס ואני עוד מחכה לבצע עליו בדיקה דרך perfectdisk08 ונראה מה יהיה. בנוסף כאשר צופים בסרט שמאוחסן על הדיסק, ובאותה העת פועלות עליו הורדות במהירות של מעל 150 קילו בשנייה הסרט מקבל…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 500 ג'יגה שמזוהה כדגם 5000 הזה של WD אבל במחשב עצמו מופיע לי רק 131 מגה, למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם ניתן למחוק רק קובץ ספציפי מתוך דיסק DVD רב פעמי ? ב-NERO קיימת רק אפשרות למחוק את כל הדיסק (או לפחות כך נדמה לי). האם יש דרך כזאת, ואם כן - איך ?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
http://www.sata-io.org/namingguidelines.asp אולי זה יעשה קצת סדר.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ואין לי תמיכה ב-SATA אז אל תציעו לי לקחת אותו במקום
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 הרד דיסקים. האחד עם 160GB והשני עם 320GB הווינדוס כיום מותקן על 160 GB, אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין את הווינדוס על ההרד דיסק השני 320GB. השאלה היא אם הרד דיסק הזה יהיה יותר מהיר ויותר טוב. הנה הדגמים: 160GB Samsung 160GB SATA II HD160JJ () 320 GB - Maxtor 6L250S0 אני חוזר, הווינדוס מותקן עכשיו על ה 160, והשאלה היא אם שווה להתקין את הווינדוס על ה320(מבחינת איכות ומהירות). שבת שלום ארקדי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
נדפק לי הארד דיסק, (wd 2500ks) יש לו זיכרון 16 לפני שנתיים הוא נחשב ל כונן טוב, אין לי מושג מה היום אני צריך הארד דיסק טוב, המלצות
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הזמנתי ב 288 דולר את הSeagate Barracuda ES 750Gb SATA 2 NCQ HD ST3750640NS האם זה שווה? הזמנתי מחו"ל...אני פשוט צריך הרבה מקום...כי מה שיש לי עכשיו לא מספיק ואני לא רוצה כל הזמן לצרוב ל DVDS וכל הזמן להחליף כוננים לגדולים יותר...
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לדעת איזה סוג חיבור מתאים למחשב שלי? IDE OR SATA? יש לי לוח אם G31 של גיגהבייט תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום כשאני רוצה להתקין את הווינדאוז על הSATA אני יוצר דיסקט עם הדרייברים,השאלה שלי היא על איזה דרייבר יש יותר עדיפות? אני מדבר על הדרייברים שבאים על הדיסק של EPOX 8RDA3+ בינתיים עשיתי לי דיסקט עם דרייברים של 3112 זה בסדר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב , ברצוני לרכוש הרד דיסק 250 של WD יש לי פה רשימה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=142201&orderby=price אבל אני לא יודע איזה דגם מתאים לי לוח שלי הוא ( תוצאות מסנדרה ) SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 Processor(s) MPS Version : 1.40 Model : GA-K8NE Version : x.x System BIOS : 12/05/2005-NF-CK804-6A61FG0KC-00 Chipset : nVidia nForce4 ICP System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 12GB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : Empty Bank4/5 - A2 : Empty Chipset 1 Model : Advanced Micro Devices (…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לא יודע של איזה חברה ליקנות מה אתם אומרים מי הכי איכותית ושקטה? חשבתי על MAXTOR או WD אבל ההיתלבטות קשה...
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-