אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי את OCZ Synapse Cache SSD 64GB במכרז באי.ביי באיזה 60$ פשוט הייתה לי תחושה שזה כזה דיל טוב שלא חשבתי מה אני יעשה איתו בידיוק ... חשבתי שאני אתקין עליו ויינדווס ואופיס ואנטי וירוס ועוד כל מיני דברים דחופים , אבל .. רק הויינדווס סתם אותו ... אז מה לעשות איתו , סתם לשים אותו בתור כונן E וכל פעם להתקין עליו משחק אחר ? [אגב, מטרת המחשב היא מישחקים]
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
קראתי את הת'ארדים, ולמדתי קצת את הנושא, והייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בעניין יש לי נסיון לא מעט עם חברות, חבל שטובים באמת לא מיוצרים כיום (HP, יאמהה) יש לי צורב DVD של LG, ואני די מאוכזב ממנו, הייתי רוצה צורב טוב, ברמה גבוהה, לאורך זמן שמעתי על הפיליפס, אשמח לשמוע מה אתם אומרים עליו פלקסטור - מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הדגם עם החיבור SATA?
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם , ;D :yelclap: בשעה טובה מצאתי חנות שמציעה צורב DVD X16 של NUTECH הצורב הזה ככל הנראה מבוסס על ה BENQ DW1620 המצויין שזוכה לשבחים רבים ואף זכה ל ETIDOR'S CHOICE של CDFREAKS . הוא מוצע למכירה ב 443 ש"ח במזומן ! ! ! ! http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2552
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי הפילה לי HDD של 80 GB ,כשחיברתי אותו הוא עושה טיקטקים כאלה ,אתם יודעים כבר על מה אני מדבר. יש סיכוי להציל אותו? ???
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הצורב הנ"ל לאחר התלבטות רבה, אחרי שהתקנתי אותו ראיתי שגירסת החומרה שלו היא 2.16 ועדכנתי אותה ל 2.18 - הרשמית של NEC האם עדכון זה יפתור איזה שהן בעיות או ישפר תאימות ( מה שזה עושה בדרך כלל) או אולי זה יכול להגביל אותי ב RIP או צריבה כלשהיא, אני שואל את השאלה הזאת כי אני משתמש במדיות של SILVER LINE - שהן RITEK G04 ואני רוצה שתהיה תאימות מלאה למדיות האלו. בברכה
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שקלתי לעשות מערך RAID1 כי חשבתי שחוץ מהשכפול שהוא עושה בין הדיסקים, הוא גם מהיר יותר. הבנתי שלא. למה בעצם לא? אני הרי חשבתי שאם יש שני כוננים זהים (שהם משמשים ככונן 1 בעצם) המהירות גודלת כי זה קורא וכותב לשניהם בו זמנית.. מישהו יודע להסביר קצת?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי אתם יודעים עם יש כוננים של פלאש אני מיתכוון כמו דיסק קשיח אבל של פלאש ואם כן אם אפשר לחבר אותם במקום הדיסק הקשיח,וגם אם יש דבר כזה איפה אפשר להשיג אותם
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום כשאני רוצה להתקין את הווינדאוז על הSATA אני יוצר דיסקט עם הדרייברים,השאלה שלי היא על איזה דרייבר יש יותר עדיפות? אני מדבר על הדרייברים שבאים על הדיסק של EPOX 8RDA3+ בינתיים עשיתי לי דיסקט עם דרייברים של 3112 זה בסדר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב wd 250 aaks sata2 ועוד wd 160 ide ותאמת זה לא ממש מספיק לי , כרגע אני מבלה הרבה זמן מחוץ לבית (עובד רחוק) ולכן מפספס הרבה סדרות והייתי רוצה פשוט להוריד את כולן אז החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף התלבטתי בין ה 500 ל 320 והחלטתי שה320 מספיק עכשיו לשאלות דבר ראשון אני יכול בכלל להוסיף עוד הארד דיסק? (הוא לא חיצוני והחיבור שלו הוא sata 2)? הלוח אם הוא 965p s3 של gigabyte בנוסף מחובר גם צורב sata 2 במחשב 2) יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על הדגם הזה? (מהאתר skypc) יש המלצות אחרות אולי ? דברים שאני צריך לשקול? 3) האם בדרך כלל כשקונים הארד דיסק הוא מגיע עם כבל sata 2? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי קניתי אתמול 2 דיסקים של SEAGATE 32 מגה באפר וניסיתי לעשות איתם רייד... על הויסטה שלי הצלחתי כי בהתקנה זה אומר לי להכניס סידי רום שיש שם את הדריבר ל RAID.... אבל על XP ( אני מעדיף XP ) זה רוצה שאני הכניס דיסקט... ואין לי כונן דיסקטים במחשב החדש.. זה ממש פרימיטיבי... יש איזה דרך בכל זאת לעשות RAID אצלי על XP? תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
זכרונות DDR4 עדכניים, יפים וזריזים מבית המותג הנודע Crucial בירכו את פנינו בדוכן הרשמי של חברת מיקרון בתערוכת CES 2020 - ולצידם גם כונן ה-SSD החיצוני הראשון שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! לפני הרבה זמן קניתי WD 80 JB , הוא התחיל לתקתק ולהידפק עד שהמחשב לא זיהה אותו, אז החלפתי אותו עבר כמה זמן עם ה HD החדש (אתו HD בדיוק) וגם הוא התחיל לתקתק אבל יותר חלש, הלכתי לחברה (TITANUS ,ZENIT) ואמרתי להם שזה פעם שנייה שאני מחליף את ה HD אז שאלתי אותם אם אני יכול להחליף לHD של חברה אחרת והם אמרו לי לא , אז אמרתי לא משנה אני אקח שוב של חברת WD חיקיתי שבועיים בערך והבאתי את ה HD החדש ואת המארז שקניתי על הדרך אני בא הבייתה להתקין את המחשב מקובץ GHOST , הוא סיים להעתיק קבצים אני בא לעלות לWIN ומה אני רואה ?! הודעת שגיאה שחסר קובץ, עשיתי SCANDISK ויש ל HD 16 MB BAD SECTORS כן כן 16 MB השאלה שלי היא מה אני עושה הלאה ? לישרוף להם תחנות או מה? (זה בציניות ל…
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין מספר כוננים לצורך הרכבת מערך RAID. המטרה להרכיב מערך מ 4 כוננים וליצור RAID5. (או לחלופין בעזרת intel matrix ליצור שילוב של RAID5 עם RAID0 ו RAID1) מצאתי את שלושת הדיסקים הבאים במחירים של כ300 ש"ח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB 32MB SATA II SEAGATE NL35.2 ST3500641NS 500GB SATA II 16MB RAID EDITEON השאלה איזה מהם יתן לי אמינות וביצועים יותר טובים (אם בכלל יש הבדלים) ואם יש יתרונות לדיסקים מסוג RAID EDITEON במצב כזה? בנוסף אם יש לכם דיסק אחר שאתם ממליצים עליו לצרכים האלה אני אשמח. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שהיה הכי מהיר לתקציב 400 . אני קונה מKSP או SKYPC או נועה מחשבים
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת, האם הארד דיסק משפיע על מהירות קידוד סרט? למשל אם סרט מקודד בהארד דיסק SSD יהיה יותר מהר מקידוד בהארד דיסק סטנדרטי שנמכר כיום? (הכוונה לקידוד נניח מקובץ TS ל-X264 למשל) ידוע שהמעבד הוא גורם משפיע בעיקר אבל האם יהיה הבדל משמעותי במהירות אם בכלל בקידוד?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לפני כשנתיים דיסק קשיח סמסונג HD103SJ מחנות בראשון לציון - סקאי פיסי. מאז היא נסגרה (כנראה פשטה רגל). הדיק הקשיח שבק חיים היום אך הוא עדיין באחריות. איך אני יכול לדעת מי היבואן? נותן השירות? יש למישהו טלפון שניתן לברר זאת? תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי דיסק לצריבה רב פעמית, של silverline X12. צרבתי עליו אלבום מוסיקה שהיה לי במחשב ושמתי במערכת ה-DVD בבית, של NORMANDI. כל הזמן היו קפיצות בשירים, והדיסק דילג על המון דקות בשירים עצמם. צרבתי על מהירות X4 אגב. את אותו האלבום צרבתי על דיסק רגיל, אבל בדיסק הרגיל הכל עבד חלק במערכת ה-DVD, גם במחשב הוא עובד מצויין. אז מה גורם לדיסק צריבה רב פעמי לקרטע כך במערכת ה-DVD, אם המערכת כבר מסוגלת לקרוא אותו ואת הקבצים שצרובים בו?!
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כונן SSD Premier Pro SP900 SSD כבר מותקנת בו מערכת ההפעלה ,האם אני יכול לבצע עדכון לכונן ? או שכל המערכת תמחק לי תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש אתר כזה שמוכר פאנלים שחורים\לבנים\כסופים (במקרה הזה שחור) לכוננים אופטיים כגון צורבים\DVD (במקרה הזה צורב - NEC 3540 ) ? יעזור לי מאוד אתר כזה עריכה: מצאתי את זה: https://www.lamir.co.il/product.asp?product=181 מכוער ויקר /:
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 HDD שהיו במחשב נייח,אחד בנפחד 1TB והשני בנפח 1.5TB(שהיה פעם כונן חיצוני). עכשיו המחשב הנייח מת, ורציתי לשאול אם יש דרך להשתמש בכוננים האלה במחשב הנייד(דרך USB או משהו כזה?) אחד הכוננים היה חיצוני פעם, עד שנשבר המארז פלסטיק ולא הייתה לי ברירה אלא לשים אותו במארז המחשב ולחבר אותו. אבל כזכור לי בתקופתו במארז הוא צרך גם חשמל משקע נפרד (במקום מהמחשב) ולכן אני לא בטוח אם זה אופציה פשוט לחבר את הכוננים עם USB.. אני רק רוצה לחדד שאני לא מתכוון להתקין מע' הפעלה או משהו כזה על הכוננים, אבל יש בהם הרבה מידע חשוב שאני כן צריך להשתמש בו לא מעט. אשמח לשמוע הצעות לפתרון..
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. את המפרט שלי תוכלו לראות מימין. לוח האם שלי הוא ASUS M4N68T-M V2 http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4N68TM_V2/ יש לי כונן SSD (SATA3 השאלה: האם אפשר לאפשר AHCI ? לא מצאתי אפשרות כזאת בביוס. לכן, מדד הביצועים נחות ביחס למחשב דומה, שבו AHCI פעיל תודה!
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הצורב הנוכחי שלי נהרס מהר מאוד (שנה בערך עם משהו כמו 100 צריבות, אפילו פחות) אני מחפש צורב חדש בתקציב של עד 300 שקל. הדבר שהכי חשוב לי זה האמינות, הביצועים פחות חשובים - העיקר שיצרוב ולא "ימות" אחרי שנה. בגלל שרוב הצורבים חוץ מהאיכותיים באמת נמצאים במסגרת התקציב ההתלבטות קשה מאוד, ולא מצאתי בשום מקום מידע בקשר לאמינות של הצורבים אלה רק בביצועים. ההתלבטות שלי כרגע היא בין LiteON , TEAC ו - ASUS אבל אם למישהו יש המלצה אחרת אני פתוח להצעות..
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום במחשב צורב DVDR1660K של PHILIPS . חיברתי אותו במקום כונן הדיסקים הישן , ונראה כי המחשב זיהה אותו והכל בסדר (הכונן זיהה דיסקים שהכנסתי, וגם הצלחתי לצרוב בעזרתו על דיסק רגיל של 700 מגה). אבל, כשניסתי לצרוב DATA על דיסק רגיל של DVD , הצריבה הופסקה בערך ב 85% בשל WRITE ERROR לטענת הנרו (גרסה 6.6) . ליתר ביטחון ניסיתי פעם נוספת, והשגיאה חזרה על עצמה שנית, בערך באותו הזמן. אז מה הבעיה פה? מה אני עושה לא נכון? הדיסקים פגומים? הצורב פגום? צירפתי LOG של הנרו , אולי זה יעזור. תודה מראש וערב טוב [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, באתר היה כתוב Western Digital WD5000AAKS WD SATAII 500 GB WD5000AAKS Caviar 7200 וכשבדקתי ב-Everest Ultimate שלי כתוב שהמודל של הדיסק הקשיח הוא WDC WD5000KS-00MNB0. אני הבנתי שיש את מודל ה-KS ויש את ה-AAKS שהוא יותר טוב (מבחינת רעש, חום וכו') ולכן קניתי את ה-AAKS וב-Everest רשום WD5000AAKS האם זה בסדר? לא רימו אותי? ומה הבדלי המחירים בניהם? והאם יש הבדל בביצועים? אם רימו, להחליף או שזה זניח? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שמעתי לפני כמה זמן שהזכירו בערוץ האינטרנט והיי טק שאפשר לגבות חומר של מחשב על קלטות ווידיאו, וקסטות קול. למישהוא יש מושג איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-