עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by asaf999,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש הציעו לי בחנות לקנות שני כוננים קשיחים 1) sata - 74 gig 10k rpm 8mb raptor ------- אליו תישב המערכת (זה הכרטיס העיקרי החזק) 2) sata 2 - 200 gig 7200 rpm 8mb --------- פה צריך לשבת ה"מחסן" עכשיו מה ההבדל בין sata ל sata2? מה ההבדל בין 8mb ל 16mb? האם sata - 74 gig 10k rpm 8mb raptor חזק ומהיר מאוד? אשמח לקבל תגובות נוספות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  2. אהלן אני יודע שהרבה חיכו, וגם אני, ל-BF על מנת לשדרג את המחשב בעוד כמה טרות פנימיים. האם מישהו נתקל בדיל טוב על כונן 3.5" בארץ\בחו"ל? מוזר לי שאפילו בחנויות בחו"ל לא מצאתי מחיר ששווה לקנות, או שאני מפספס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי תחנת עגינה eSATA שמחוברת לבקר של Marvell, ב-BIOS מוגדר AHCI לשני הבקרים ובכל זאת כשאני שמה הרדיסק בתחנת העגינה, ההרדיסק לא מזוהה אלא אם כן אני עושה Restart למחשב או רענון ב-Device manager. אשמח לכל עצה איך ניתן לסדר את זה שההרדיסק יזוהה אוטומטית בלי הצורך לבצע את הפעולות הנ"ל. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מהו האמצעי איחסון המועדף עליכם? *הערה: אני כל כך שונא לצרוב בצורב כל דיסק לוקח לי לצרוב אותו לילה שלם ורוב הפעמים הוא נדפק לי, וגם הדיסקים מאוד יקרים (TDK X4 23nis) מצפה לתגובות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Daglas,

כהה תקשיבו לאחרונה קניתי LG4160 ואני נתקל בבעיות איתו... בדיסקים הראאשונים שצרבתי (רגילים לא DVD) לא הייתה כל בעיה. אבל כבר בדיסק DVD הראשון שצרבתי הוא רשם לי BURN FAILED ומעכשיו אני נתקל בבעיות איתו כל הזמן 5 דיסקים רגילים ועוד 3 DVD שצרבתי יצאו דפוקים (בעיות בקריאת קבצים ב CD ו FAILED ב DVD ללא יוצא מן הכלל!) אני כבר לא יודע מה לעשות??? האם יכול להיות שזו בעיית כבלים (מעוגלים תוצרת בית....) למרות שאני לא חושב ככה כי הצורב הקודם שלי לא עשה לי בעיות כאלו... לקחתי את ה Nero CD-DVD Speed וזה מה שהוא נתן לי: מישה יכול לעזור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. מישהו מכיר חנות בארץ/בחו"ל המאפשרת לרכוש מסילה כזאת שמרכיבים עליה כונן 3.5 אינץ ומכניסים למסילה של 5.25 אינץ (איפה שהצורב). הסיבה לכך שיש לי אפשרות במארז להוציא את התא של 3.5 וזה מפנה המון מקום במארז. עם המארז קיבלתי רק מסילה מתאמת אחת וברצוני לרכוש עוד כמה.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  7. מאתמול שמתי לב לצריכת מעבד מוזרה של כ 40% בזמן עבודה של ההרד דיסק, בדקתי ומצאתי שזה של Hardware Interrupts. הסתכלתי ב Event Viewer, ונוכחתי לדעת שיש לי כול מיני הודעות אזהרה על שגיאות שקשורות בדיסק הקשיח: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. וגם : The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort2. The device, \Device\Ide\IdePort2, did not respond within the timeout period. אני שם לב שחלונות עולה לאט יותר, וכאשר אני פותח קבצים מקובצים, או בפיולת העתקה וכדומה ישנה האטה ניכרת , וצריכת מעבד מוגברת מאד. אם מישהו יודע להסביר לי מה הבעיה, אני אשמח מאוד. מקווה שזהו המקום הנכון לשאול.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by i022052,

אני מנסה להתקין windows XP אבל כשהוא מגיע לשלב בו צריך לבחור על איזה דיסק קשיח להתקין, XP לא מזהה את הדיסק הקשיח. מדובר על מחשב: Pentium 4 דיסק קשיח SATA לוח MSI ניסיתי להעביר ל RAID דרך ה BIOS אבל קיבלתי הודעת שגיאה: The number of disks is not adequate to create a RAID

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by gilbm1,

טוב אז הבעיה פשוטה לכאורה יש לי עותק של WINDOWS 7 פשוט מאוד במהלך ההתקנה הם מבקשים לבחור כונן עליו אני הולך להתקין את המערכת אני בוחר את כונן C והם מבקשים את מנהל ההתקן אני מניח שאין לי אותו ואני אשמח אם תערו לי ותביאו קישור להורדה או שם מדויק ואני אוריד גודל הכונן 80 GB מערכת קבצים NTFS תודה לכל העוזרים זה דחוף גיל

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. אהלן חברים, קודם כל אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאלה הזאת - אם לא, אנא להעביר אז ככה, חזרתי מטיול ואיכשהו נכנס לי בכרטיס זיכרון של המצלמה כמה וירוסים שפשוט מעלימים את התמונות כשאני מחבר אותו למחשב, בחיבור למצלמה עצמה הכל בסדר. בסריקה עם אנטיוירוס הם מתגלים אבל אי אפשר לנטרל אותם כי הם מוגנים איכשהו. ניסיתי להפוך אותם מקריאה בלבד אבל שוב יש איזושהי הגנה (הכרטיס לא במצב LOCK). מקווה שתעזרו, תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  11. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לפני אני רוצה לצרוב כמה תקיות יש לי דיסקים שכתוב עליהם cd-r80 min plus extra 20 min 700mb 900 עכשיו השאלה שלי היא האם הדיסקים הם 900MB ??? ואיך אני צורב על דיסק כזה ??? יש לי Nero Express 5 5 9 9

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by natanel102030,

ראיתי את ההמלצות בפורום אבל בעיקר בגלל הסטטיסטיקות של Backblaze ( לינק ) אני מעדיף ללכת על היטאצ'י. המחשב דלוק 24/7. מערכת ההפעלה תהיה על SSD של 256G והיוטורנט ירוץ 24/7 ויוריד ויעלה מהHDD. ראיתי את הכונן הבא: ( עזבו את זה שהחנות פח ואין לי מושג איזה חתול נותן לי אחריות ) http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/kon-kshih-hitachi-deskstar-7200-sata3-247-for-nas-p-17345?language=he כתוב על כל הסדרה שהיא מיועדת לNAS. יהיו בעיות בהתאמה שלה למחשב ביתי? לוח האם שלי יחסית טוב, של ג'יגהבייט מצ'יפסט H97. בתודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. נהרס לי הדיסק קשיח במחשב הישן שלי (מאוד ישן, AMD K7), כרגע יש לי דיסק קשיח עם חיבור IDE אז אני יכול להעביר אותו למחשב הישן. לצערי הרב אני לא מצליח להסתדר עם 160GB ומוגבל בתקציב ל HDD חדש. חיפשתי דיסקים קשיחים זולים ש ל 250GB ומצאתי את 2 הדגמים האלה במחירים טובים: SEAGATE Barracuda 7200.9 (שהוחלף בשאר העולם ב 7200.10 ודגמים חדשים יותר), עם 5 שנות אחריות ועולה 270 שקל. ב IVORY מוכרים את ה 7200.10 ב 260 שקל אז אולי אני אוכל לגרום ל KSP להביא אותו באותו מחיר (לא רוצה לקנות מאייבורי). WD WD2500KS שבביקורות שקראתי עליו אמרו שהוא אמין אבל לא מהיר בהשוואה לדגמים אחרים, מגיע עם 3 שנות אחריות ועולה 245 שקל.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. שלום, יש לי DVD במחשב של טושיבה, וכשאני מכניס דיסק צרוב הוא לא מזהה אותו(הוא כותב שהדיסק פגום, או לא מאותחל) ניסיתי גם דיסקים של Silver line פלוס ומינוס וגם של וובטים פלוס ומינוס, ובכולם זה אותו דבר. למישהו יש רעיון אולי מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by NightWing,

כרגע יש לי HD שמחובר לערוץ ה-IDE הראשון וצורב DVD שמחובר לערוץ השני. השאלה היא האם יש בעיה להוסיף גם HD נוסף ב-SATA? איך הוא יוגדר ע"י המחשב? לפני ה-IDE או אחריו? (זה יצור בעיה עם ההתקנה הקיימת של windows?) (או כדי להפוך את זה לממש פשוט עד כדי טימטום, אם כרגע הכונן הקשיח הוא C והצורב הוא D, מה יקרה אחרי הוספה של כונן SATA נוסף?)

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. שלום. כהמשך ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=493886.0. קניתי כונן פנימי חדש של WD בגודל 1TB. חיברתי אותו למקום שבו היה הכונן הקודם שנפטר. הדלקתי את הכונן וחיברתי למחשב. המחשב משמיע צלצול של חומרה חדשה שחוברה, אבל לא מציג את הכונן במחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ובחיבורים של ה USB כן מופיע חדש USB Mass Storage או משהו כזה שנעלם כאשר כיביתי את הכונן. ניסיתי להתקין EXT2IFS בשביל לראות בהתקנה אם הוא רואה אותו, וכן, הוא רואה כונן חדש Free Space 932GB אבל אין לי אופציה לשייך לו אות חדשה. צריך אולי לפרמט אותו בדרך כל שהיא? איך אני עושה שהוא יוצג במחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by parsi1,

מעוניין לקנות דיסק קשיח 500GB שמתי לב שגם מעל 500 ג'יגה המחירים קופצים. שמתי לב שחברת סי-גייט הם היחידים עם 32MB ולכן חשבתי ללכת על הדגם : כונן קשיחוST3500320ASוSeagate ממשק: SATA 2 , SSD (Flash): לא , מיקום: פנימי , גודל: 3.5 אינטש , זכרון נדיף(Buffer): 32 MB , מהירות: 7200 RPM , יצרן: Seagate , נפח: 500 אשמח לקבל תגובות על הדגם הזה או המלצות על משהו אחר

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by abarbotel,

היי התקנתי וינדוס 7 64 ביט אני רוצה לאחד כוננים ולפצל עם תוכנה כמו פרטישן מגיק אבל היא לא תומכת ב64 ביט יש תוכנה אחרת שתומכת?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by sPoiled,

?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Reppix,

יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ValooMaster,

שלום. קניתי היום הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה כתוספת לזה שיש לי. לפי כל אינדיקטור במחשב ההארדיסק אכן נמצא והוא קריא לחלוטין (לפי ה-SETUP של הביוס, לפי ה-DEVICE MANAGER של ווינדוס וכו') אך איני רואה אותו בMY COMPUTER ולכן אין באפשרותי להשתמש בו. מה לעשות? כמו כן ניסיתי להעלות אותו דרך COMMAND PROMPT אך אני משער שגם דרך שם איני מצליח למצוא אותו מאחר ואף כונן תחת אות חדשה אינו נמצא. מה הבעיה לעזאזל?:\ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by ooreenn,

שלום חברים יקרים מזה שנתיים אני משתמש בהארדיסק בגודל 1.68 של סמסונג בעל חיבור USB השימוש שלו הוא עבור המערכת ברכב. היום ממש בהפתעה המוזיקה הפסיקה , ומאותו רגע ההארדיסק אינו מזוהה יותר , לא במערכת המולטימדיה ולא במחשב. ניסיתי לבדוק אם יש זיהוי במנהל ההתקנים אך אין אות חיים . מנגד כאשר מחברים אותו יש תאורת כתיבה\קריאה מהבהבת. וניתן לשמוע את רעשי הפעולה שלו . בהארדיסק יש כמות שירים אדירה ועצומה שקרובה ל20 ג'יגה שנאספה במשך המון שנים . בחיפוש זריז של מודל הארדיסק התגלה שהוא שומש באייפודים למניהם , מדובר בנפח של 30 גי'גה . http://www.ebay.com/itm/NEW-HU030HA-1-68-30GB-HDD-FOR-iPod-Classic-Camera-MP3-MP4-Player-Hard-Drive-/190820643779 עכשיו השאלה הנשאלת ואשח ליעוצכם …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי הארד דיסק של SAMSUNG מסוג HD080HJ שקניתי לפני כמה חודשים הכל עבד מצויין עד שלפתע פתאום לפני כמה ימים שמתי לב שלאחר כמה דקות של פעולה הווינדוס נתקע (כלומר המסך קופא ואין אפשרות להזיז את העכבר) בהתחלה לא הבנתי מה הבעייה עד שהוצאתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר בחיבור חיצוני ואז שמתי לב שבאמת אחרי כמה דקות שהוא דלוק הוא פתאום מפסיק לעבוד ופולט קולות חרחור מחזוריים. הרצתי hdtune למציאת שגיאות וגיליתי תופעה מעניינת: אם אני מריץ בדיקת שגיאות ישר איך שאני מחבר את ההארד דיסק הכל בסדר. לאחר זמן מה מופיעות מספר שגיאות ולאחר הרבה זמן כמעט הכל הופך לשגיאות והוא גם נתקע. מה עושים?? יש לי אחריות על ההארד דיסק אבל הייתי רוצה למצות את האפשרות לתקן את ההארד דיסק לבד. הא…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. איזה דיסקים לצריבה לCD רגיל הכי מומלץ היום במחיר זול אבל טוב ? תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים