אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
איך המשכפל הזה עובד? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16827250002 כתוב שזה משכפל DVD ושזה "מדפיס" באיכות 4800dpi מה זה אומר? איך בדיוק הדבר הזה עובד?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין סוגי המדיות? מה ההבדל בין DVDRW- לבין DVDRW+ ויש עוד סוגיים אני צריך את זה בכדי לדעת איזה מצלמת וידאו דיגיטלית מקליטה על מדיה לקנות תודה
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
1. הדיסק הקשיח הזה טוב? Maxtor 6V250F0 DiamondMax 10 SATA2 16mb 250GB 2. שקט? 3. תגובות נוספות... הוא שווה... דרך אגב הוא עולה 593 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=6V250F0
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב nec 3450 וקניתי דיסקים של 780MB של סילבר ליין עכשיו שאני מנסה לצרוב אז הצריבה מגיעה לאיזה 6 אחוז ואז הצורב עושה קולות כאלה כמו של דיסק של 1.4MB ואז אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתמונה. אני יכול לצרוב DVD CD רגיל רק המדיות האלה עושות לי את זה.. ואני הפעלתי את ה אוברבורן ואת ה DAO. הקובץ שאני צרוב בגודל 679MB יש למשהו מושג מה נסגר עם זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000323022878/ איזה יופי, האמת מגניב (יותר נפח מלכל נגני ה MP3 הקטנים מבוססי דיסק שמגיעים רק ל 5GB), אך איזה מחיר.... 1800$ בארה"ב.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן בגודל של 80GB . אני לא יודע באיזה חברה לבחור ומה נתונים כמו ATA ו- BUFFER אומרים. אשמח אם תסבירו לי את המושגים ותמליצו על כונן טוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
הדיסק המדובר הוא seagate 1TB והוא גם משמיעה רעשים מעצבים. תמונה(בהשווה לWD שאצלי כבר שנה וחצי): הוא לא עבר אפילו פעם אחת את ה35 מעלות.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לאחר קריאה של תרד המומלצים, סקירת הצורבים באתר ובעוד כמה מקומות החלטתי ללכת על הצורב של LG ה LG GSA H42N בכל אופן הרמתי טל' לחנות לברר שיש אותו במלאי ואמרו לי שם שיש גם אותו וגם את ה H44N ושזה אותו דבר רק שיש לו Lightscribe. ההבדל זניח (20 ¤). האם ניתן ללכת בבטחה על ה H44N? כי לא מצאתי יותר מדיי תגובות עליו. אולי הדגם הספציפי הזה לא טוב. כדאי ללכת על דגם חדש? או על בטוח? סה"כ הLS זה דבר נחמד (שאני לא יודע אם אשתמש בו) אבל מה שהכי חשוב לי זה האיכות של הצורב. למישהו יש את הצורב? מכיר? או יכול לעזור בבקשה. תודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בKSP (אני קניתי בירושלים, אבל אולי יש בכל הרשת), יש 50 דיסקים של Memorex, ב50 ש"ח. אני לא נציג שלהם, או משהו כזה, אבל זה נראה לי משתלם מאוד. אם מישהו מכיר דיסקים באיכות סבבה + ובמחיר זול, שישרשר גם! (אגב, יש להם גם חברה אחרת, ב80 אגורות לדיסק, אבל אנ'לא מכיר אותה, ככה ש.....). אגב, איך המדיות של LG?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
סאנדיסק ו-Western Digital מציגות את הדור הבא של האחסון החיצוני הזעיר והנשלף לכתבה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז ככה... לפני שבוע קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק sata. רציתי לחבר אליו את הארד דיסק הישן שלי שהוא ata כדי להעביר ממנו את המידע למחשב החדש. שמתי אותו על מצב סלייב והדלקתי את המחשב. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה שהווינדוס בפעם שעברה שהוא הופעל הייתה לו בעייה ואני צריך לבחור לעבוד במצב safe mode או בתצורה הנורמלית שלו. לא משנה מה אני בוחר המחשב עושה לעצמו ריסט ומחזיר את עצמו לאותו תפריט. חיברתי את הג'מפר גם במצב של cs וזה עדין עושה לי את אותה הבעייה. הארד דיסק הצליח ל עלות פעם אחת ויחידה על המחשב החדש שהג'מפר חובר בcs ואחרי הפעלה מחדש זה החזיר אותו לאותו התפריט. פרטים על הארד דיסק הישן. חברת יצור: מקסטור. דגם:32049h2 יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להעביר קבצים לדיסק החיצוני שלי (MAXTOR ONE TOUCH 4 ) מחובר בUSB אני מקבל את השגיאה הבאה: The disk starcture is corrupted and unreadable אם אני מבצע ERROR CHECKING של WIN7 אז הבעיה נעלמת אך כאמור חוזרת לאחר כמה זמן. מה אני יכול לעשות ? האם פרמוט יפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש ברשותי: Western Digital WD1200JS 120GB, 8MB האם הוא SATA1 או SATA2 ? שאר הנתונים הם: הלוח אם שלי הוא MSI K8N Neo4 Platinum שנראה לי שתומך בSATA2... חיברתי את הדיסק הקשיח לחיבור מס' 1 מתוך ה- 8 האפשריים.. חיבורים 1-4 פועלים ב- 300MB לשנייה חיבורים 5-8 פועלים ב- 150MB לשנייה
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני כוננים קשיחים זהים בביצועיהם. רציתי לשאול מהי הקונפיגורציה האופטימלית בעבודה עם שניהם (ללא RAID), איפה להתקין מערכת הפעלה, איפה להחזיק אתה SWAP FILE, ואיפה להתקין תוכנות ומשחקים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי דוד של nec ואני רוצה לצרוב סרטים שהורדתי דרך האינטרנט (פורמט divx או xdiv ) את זה אני יכול לעשות דרך נרו אבל אני רוצה שיהיה תרגום(כתוביוץ) בסרט. אבל אני לא רוצה "להטביע" אותם דרך virtual dub אני רוצה שהם יהיו שם ויהיה אפשר לשלוט בהם דרך התפריט כמו בד.ו.ד אמיתי מישהו מכיר תוכנה כזאת ואיפה אני יכול להשיג אותה?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, לקחתי את ההארד דיסק שלי לבדיקה במעבדה. החזירו לי אותו ואמרו שהוא תקין. לאחר שחיברתי למחשב, אני לא רואה אותו במחשב שלי. נכנסתי ל"ניהול הדיסקים" ואני רואה אותו עם סימן אדום והודעה שהדיסק לא INITIALIZED. אמור להיות חומר על הדיסק, כך שאני לא רוצה לפרמט אותו. איך אני יכולה לדעת אם במעבדה לא מחקו לי את החומר מהדיסק? ואם אכן החומר קיים על הדיסק - איך אני יכולה להגיע אליו? תודה מראש לעוזרים, מיכל
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה להשיג את הפאנל הדמי שלו רק כדי להלביש על צורב DVD רגיל של אסוס חשבתי להביא את הצורב הזה ועליו להלביש את הפאנל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13740 המיוחד בפאנל הקידמי של זה זה שהוא מבריק ויש לו צבע שחור פיאנו מבריק (שזה מתאים לי יפה עם המארז) אבל המחיר שלו בשמיים ואין לי צורך בתכנולוגיית הבלו ריי עשיתי חיפושים וכל הצורבים של אסוס (ובכללי ) הם מפלסטיק שחור אפור מחוספס אז חשבתי אם אפשר להזמין רק את הפאל של הצורב BD הזה ולשים על צורב רגיל זה יהיה מושלם אם אתם אולי מכירים צורבים של אסוס או בכללי צורבים שהם כן מבריקים אני אשמח לראות(אני פשוט חיפשתי ובחיפושי לא מצאתי דבר) תודה רבה זה הצורב ASUS BW-12B1LT Internal Blu-Ray
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הוא מוגדר אצלי כ pio מה שמאט את הצריבה ברמה בלתי נסבלת , כמו כן מה שמוזר הוא שהצורב מזוהה כ secondary ide channel ולא primary למרות שיש לי בדיוק ide אחד על הלוח אם והוא מחובר אילו בתור master. ניסיתי את כל המדריכים האלה של להסיר את הדריבר להתקין מחדש , ריסוט בתור dma if available וגם ריסוט הפוך, ניסיתי לשחק ברגיסטרי לפי איזה מדריך בשביל לנסות לעקוף את הבדיקה של MS, ניסיתי אפילו להחליף כבל IDE. ניסיתי גם לקחת מתאם IDE ל SATA ולחבר אותו בתור SATA , אבל משום מה המחשב לא זיהה אותו כשעשיתי את זה. הלוח אם שלי הוא ab9 pro הצורב הוא lg gsa-h42n מה שמחובר עכשיו למחשב שלי זה רק HD ב SATA והצורב שאני מחבר ב IDE ללא הצלחה כמו שהבנתם אשמח לאיזה פתרון :\
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר מדיסקים קבצי אודיו לדיסק או קי על מנת להאזין למוזיקה ברכב. שאלתי היא, האם משנה איזה דיסק או קי לקנות או שאני יכול להסתפק באחד פשוט כלומר איטי. אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
1 עזבו את המחיר,איזה חברה עדיפה מבחינת אמינות,ביצועים וכו':WD,MAXTOR,SEAGATE. 2 מה זה אומר ה-100 או 133 ובאיזה מהחברות יש את זה. 3 מה נותן ה-S ATA לעומה ה-ATA?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
במסגרת חיפושים אחרי כונן קשיח חדש, שמתי לב שישנם הרבה מקרים בהם דגמים זהים נמכרים עם אחריות שונה בחנויות שונות. לדוגמא, שקלתי את ה-Samsung HD103UJ, בדיקה בזאפ הראתה שיש הבדלים לא קטנים במחירים ושכל חנות נותנת אחריות מסוג אחר. האם יש סטנדרט מסויים שכדאי לדבוק בו? מיהו היבואן הרשמי והאם יש לזה חשיבות?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שמתי לב שיש תיקייה מוסתרת בכל כונן, שאי אפשר להיכנס אליה, והשם שלה הוא: System Volume Information. מה זאת התיקייה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום,לפני שנתיים שלוש קניתי צורב lg שפעל מצויין שקט ואיכותי רק עכשיו הוא החליט לא לפעול,יכול להיות שנשרף? אם כן מה עושים כי נגמרה לי האחריות וגם צבעתי אותו (הוא פעל גם לאחר הצבע...). האא כן ואיך אני יכול לדעת אם הוא באמת שרוף? תודה. NiGhT-FiRe
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הDVD הוא של Pioneer דגם 120 ATAPI. עידכנתי את הFirmware שלו והתוכנה הודיעה לי שהעידכון עבר בהצלחה. איתחלתי את המחשב והטעינה של XP פשוט נתקעה באמצע. אפילו Safe Mode לא עובד. הגעתי למסקנה שדפקתי את הDVD שלי אחרי שניתקתי אותו - אז הXP עלה. מה אני יכול לעשות עכשיו? יש דרך להחזיר לו את הFirmware הקודם? *צריך לציין שהDVD מזוהה בזמן הפעלת המחשב והוא קורא דיסקים לפני הכניסה לווינדוס (הכנסתי לו דיסק של XP).
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי דיסק אחד של 300 שמפוצל ל200+100 GB כרגע המערכת הפעלה יושבת על ה100 עכשיו קניתי סיגייט 500 ג"ב החדש איך אני משפר ביצועים מבלי לפרמט את הישן אני רואה שבמחיצה הקטנה של המערכת הפעלה יש את הPAGE FILE CRASH DUMP אני הבנתי שלדוגמא בפוטושופ עדיף להשתמש בשני דיסקים ויש אישה קובץ עבודה שכדאי שיהיה בדיסק אחר מהמערכת הפעלה, איך משנים את זה?
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-