אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! עד היום הייתי משתמש ב- my book essential edition, אבל פתאום כבר אי אפשר להעתיק ממנו או אליו, ואני מחפש תחליף ראוי. אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על כונן נייד של 1-1.5TB. תודה!
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני הרבה זמן קניתי WD 80 JB , הוא התחיל לתקתק ולהידפק עד שהמחשב לא זיהה אותו, אז החלפתי אותו עבר כמה זמן עם ה HD החדש (אתו HD בדיוק) וגם הוא התחיל לתקתק אבל יותר חלש, הלכתי לחברה (TITANUS ,ZENIT) ואמרתי להם שזה פעם שנייה שאני מחליף את ה HD אז שאלתי אותם אם אני יכול להחליף לHD של חברה אחרת והם אמרו לי לא , אז אמרתי לא משנה אני אקח שוב של חברת WD חיקיתי שבועיים בערך והבאתי את ה HD החדש ואת המארז שקניתי על הדרך אני בא הבייתה להתקין את המחשב מקובץ GHOST , הוא סיים להעתיק קבצים אני בא לעלות לWIN ומה אני רואה ?! הודעת שגיאה שחסר קובץ, עשיתי SCANDISK ויש ל HD 16 MB BAD SECTORS כן כן 16 MB השאלה שלי היא מה אני עושה הלאה ? לישרוף להם תחנות או מה? (זה בציניות ל…
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מי עדיף - HD501LJ של סמסונג או aaks של wd? חשוב לי שיהיה מהיר ושקט תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה צורב יהייה לי טוב. חשבתי על Samsung 183L: http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183L אבל אמרו לי שיש יותר טובים בפחות כסף אז אני לא יודע, רק תמליצו לי על אחד ממש טוב. *קראתי מה שבנעוץ אבל לא הבנתי כ"כ מה עדיף כי לכולם יש חסרונות חחחח
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני מרכיב לעצמי מפרט ומתלבט בהארד-דיסק בין השניים בכותרת. אני יודע שהסמסונג הוא 500GB וה WD הוא 320GB, זה לא עקרוני לי, עוד לא יצא לי למלא 200GB, וההבדל במחיר הוא 32ש"ח כאשר ה WD זול יותר. 32ש"ח זה גרושים השאלה היא מה יותר אמין? אם WD לא היו לי בעיות (מחשב קודם היה לי WD, במחשב של אחותי יש WD), עם סמסונג אף פעם לא התעסקתי. אשמח לשמוע דעות בעיקר על האיכות של החברה ושל הדיסקים עצמם (ולא על זה שסמסונג יותר גדול מ WD). תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רציתי לדעת יש לי 2 מחיצות C וD, אני יכול להעביר נפח פנוי מC לD? בלי לפרמט ולמחוק את הכוננים כמובן.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן רכשתי A-DATA S599 64GB.. אלו הביצועים שהוא נותן.. האם זה נורמאלי? האם קצב הכתיבה לא נמוך מידי ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה ההרד דיסק הכי טוב, מהיר, איכותי, משתלם שאפשר לקנות היום עד 400 ש"ח מעדיף קרוב יותר ל 300 אני תאכלס צריך 250 ג'יגה אבל היום אפשר לקנות כבר 500 אם לא יותר ברק עשרות שקלים יותר... ו32 זכרון אלה אם אין הבדל ממשי מ 16 חיבור רגיל לא RAID
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום, ביקשתי כאן לא מזמן המלצה על צורב DVD. קיבלתי המצלמה על ASUS DRW-2014L1T. בדקתי והוא אכן היה נראה צורב טוב שתומך ב-BitSetting ו-LightScribe. הלכתי היום ל-SkyPC והם אמרו לי שהוא לא זמין יותר ובמקומו יש דגם חדש: 20B1LT. חיפשתי קצת מידע עליו וגיליתי שהוא לא תומך ב-BitSetting וגם איכות הצריבה רק סבירה. הייתי רוצה המצלמה על צורב DVD אחר או מישהו שיודע על חנות טובה ואמינה שעדיין מוכרת את הצורב הנ"ל. תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שיהיה מינימום 320 ג'גה אם מומלץ לחרוג אני מוכן
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי מדיות silver line DVD-R X8, וצורב NEC 3500. באתי לצרוב על מדיה ב-NERO, והוא לא איפשר לי לצרוב במהירות X8, אלא רק X4. למה זה? מה אפשר לעשות כדי לצרוב על המדיות X8? צריך להוריד פירמוור חדש בשביל זה? אם כן אז איזה?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי שלום אני רוצה לקנות HD פנימי למחשב, יש לי כבר 1TB חיצוני אחד שנחנק והפנימי נושק לגבול היכולת שלו..אני זקוק לייעוץ.. וכן ניכנסתי לסטיקי - האם זה עדיין עדכני?! והייתי בטוח (מפיו של המוכר בחנות מחשבים פה באזור) שסמסונג כושלים ובגדול, הוא טען שהוא מקבל המון החזרות של הכוננים שלהם...בכל מקרה תודה לכל עזרה שתינתן גם אם בכלל...
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. את המפרט שלי תוכלו לראות מימין. לוח האם שלי הוא ASUS M4N68T-M V2 http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4N68TM_V2/ יש לי כונן SSD (SATA3 השאלה: האם אפשר לאפשר AHCI ? לא מצאתי אפשרות כזאת בביוס. לכן, מדד הביצועים נחות ביחס למחשב דומה, שבו AHCI פעיל תודה!
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
עדיין לא יצא לי לצרוב איתו דרך אגב, אבל כבר יש משהו מוזר.. ה XP זיהה את הכנון כ DVD-RW אז לא נראה לי שיש צורך בדרייבר. כל משהו כמו 20 שניות המנורה של הכונן נדלקת לאיזה 2, 3 שניות למרות שאין בכלל דיסק בתוך הכונן! ההפרש בין פעם לפעם לא קבוע, פעם 10 שניות פעם 20 פעם 30... מה אתם חושבים??
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול איך מגדירים שאת התוכנות שאני מתקין זה יתקין בכונן השני?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך איחסון נייד בגודל בינוני (500-1000GB) מהיר. הכונן הזה מתאים לדעתכם לצרכים האלו? בנוסף מדובר בכניסת e-sata. במידה ואין לי כניסה כזו כרגע כמה מסובך יהיה להוסיף אחת למחשב? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם , ;D :yelclap: בשעה טובה מצאתי חנות שמציעה צורב DVD X16 של NUTECH הצורב הזה ככל הנראה מבוסס על ה BENQ DW1620 המצויין שזוכה לשבחים רבים ואף זכה ל ETIDOR'S CHOICE של CDFREAKS . הוא מוצע למכירה ב 443 ש"ח במזומן ! ! ! ! http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2552
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי צורב nec 3550 בקיצור המחשב לפעמים מזהה אותו ולפעמים לא...ושהוא מזהה ואני מנסה לצרוב הצורב לא מצליח לצרוב לי...נראה לכם שזה יכול להיות בעיה בכבל שמחובר אליו מהלוח אם או שהצורב נדפק?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם לפני שאני קונה דיסק קשיח חדש בחיבור Ide צריך לבדוק אם הלוח אם מתאים לata 133 או ata 100? ואיך מרכיבים דיסק קשיח? משהו שאני צריך לשים לב אליו? צריך לפרמט את הכונן החדש אחרי שמתקינים? תודההה!
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי חיברתי דיסק של 250 GB מסוג ATA (לא SATA) במקביל לצורב שבחיבור כבל ATA על לוח אם G31 , את הצורב גימפרטי לSLAVE ואת הדיסק לא גימפרטי ביכלל , כך שיש לי בס"כ דיסק קשיח SATA מחובר ללוח + דיסק ATA שמחובר במקביל עם צורב ATA לחיבור ATA שעל לוח האם G31 , במערכת הפעלה XP אני רואה את 2 הדיסקים הקשיחים , רציתי לשאול אם זה תקין לחלוטין איך שחיברתי. רוני
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איזה תוכנת צריבה אתם ממליצים שתצרוב גם דיוידי וגם דיסקים סידירום
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
קניתי שבוע שעבר דיסק סיגייט חדש 320 ג'יגה בסאטה 2 שישמש ככונן איחסון בנוסף לכונן 120 ג'יגה גם כן סיגייט ישן יותר שמשמש למערכת. כבר מההתחלה משהו לא היה כשורה, כשהעתקתי קבצים מהדיסק 120 אל ה320 ההעברה היתה איטית מהרגיל, משהו היה לי חשוד. הרצתי HD TACH והדיסק עבר את הבנצ' עם BURST SPEED של כ115 וAVG READ של 96 ועם 17ms. קצה הקרחון קרה ממש הרגע כאשר איחוי קובץ תוכנה מהאינטרנט שהיתה מחולקת לחלקים בRAR לקח לו דקה לעשות כל אחוז!!! והתוכנה לא גדולה מידי. הדיסק לא נותן לי לעשות דיפרוג מלא דרך הכלים של הווינדוס ואני עוד מחכה לבצע עליו בדיקה דרך perfectdisk08 ונראה מה יהיה. בנוסף כאשר צופים בסרט שמאוחסן על הדיסק, ובאותה העת פועלות עליו הורדות במהירות של מעל 150 קילו בשנייה הסרט מקבל…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן אני עומד לפני רכישה של NEC 3500 (משעות של קריאה בחיפוש בפורום, הבנתי שזאת הבחירה הנכונה כעת. אם למישהו יש התנגדות - אשמח לשמוע). כרגע במערכת נמצאים הכוננים בחיבור הבא: Primary Master - 60Gb HDD Primary Slave - BENQ CD ATA100 Master - 80Gb HDD ATA100 Slave - Liteon CDR x52 ההיגיון שלי אומר לשים את ה 3500 במקביל ל BenQ - מכיוון שרוב הסיכוים שהם לא יעבדו במקביל. נכון או לא נכון ? שחף.
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הי יש לי צורב כזה http://www.liteon.com/prod/getProduct.do?xml_id=4_2&menu_id=4_2_7&cid=1_7_2&pid=18 עם מערכת הפעלה XP P יש לי נרו 5.5.10.40 (האם לעדכן?) האם אוכל לעשות אוברברנינג ? אם כן: א. כיצד? האם כמו ההסברים כאן שהוסברו על צורבים מסוג אחר? ב. כמה נפח אוכל לדחוס ב-700MB של דיסק MDK? ועוד שאלה: מה הנזקים שיכולים להיות לי מצריבה מעל המותר?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כשהמחשב פתוח הכל בסדר אבל כשאני סוגר אותו ונותן קצת לחץ לHDD אז אני שומע טיקים מהמחשב והמחשב נתקע. אני פותח אותו ומגלה שההארד דיסק המשני שלי בוער מחום. זה הארד דיסק שיש לו חודשיים (די חדש) והחלפתי את הישן בגלל אותה בעייה. לט נדבר על זה שגם החלפתי את כל כבלי ה IDE. אני רוצה לצין שהוא מוקף בהמון חוטים והוא למטה ובאמת אין שן איוורור כמו שצריך (להארד דיסק השני יש מאוורר מולו והוא יחסית קריר). השאלה היא האם באמת יתכן שהכל נובע מחוסר קירור או מאיוורור לא אפקטיבי?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-