אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את דגם passport של WD. האם יש איזשהם סייגים לגביו?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של סיגייט 160 G SATA 2 . כשהמחשב בפעולה יש רעשים מוזרים כמו חריקות כאלה שאני בטוח שמגיעות מהארד דיסק זה יותר מתאים הרעשים להארד ישן ולא להארד דיסק חדש (יש לי מחשב ישן מאוד שההארד עושה אותם רעשים) מישהו מכיר תתופעה? יודע למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי! השעלה שלי היא: איזה צורב עדיף באותו מכיר משני אלה: 1. Plextor PX-760A IDE/ATAPI שהוא X18 2. Plextor PX-755SA SATA שהוא X16 אני קונה אותם מארצות הברית ב-50$
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3500A כאשר אני מכניס דיסק רב פעמי (רגיל ולא DVD) ורוצה לצרוב עליו התוכנה NERO גרסה 6.6.0.0 שבעזרתה אני צורב אוטומטית נותנת לי מהירות X10 ואי אפשר לשנות מהירות את החלון של שינוי מהירות היא כאילו "מקפיאה" נהיה אפור כזה. ואני רוצה לצרוב X4 כי DVD שלי רגיש לגבי זה. רציתי לדעת איך אני יכול להקטין מהירות הצריבה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את ההמלצות על צורבי DVD אך מה שעוד אני מחפש בצורב הוא שיצרוב מוסיקה (CD) בצורה איכותית. מה הצורב המומלץ שגם צורב CD מוסיקה בצורה טובה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
במסגרת חיפושים אחרי כונן קשיח חדש, שמתי לב שישנם הרבה מקרים בהם דגמים זהים נמכרים עם אחריות שונה בחנויות שונות. לדוגמא, שקלתי את ה-Samsung HD103UJ, בדיקה בזאפ הראתה שיש הבדלים לא קטנים במחירים ושכל חנות נותנת אחריות מסוג אחר. האם יש סטנדרט מסויים שכדאי לדבוק בו? מיהו היבואן הרשמי והאם יש לזה חשיבות?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מתי יוצא כונן DVD שיהיה אפשר לצרוב עליו עד 40 ג'יגה בלוריי משהו כזה?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ציטוט מביקורת באתר זאפ: "אם אתם רוצים לשמור עליו תריצו אותו יום יומיים בלי לעבוד איתו כלל, מנסיון וגם ממאמרים שקראתי זה מאריך את החיים שלו ומונע כל מיני תקלות שעלולות לקרות אם תחברו וישר תתחילו "לקרוע" אותו- ממש לא מומלץ!" מישהו יכול לאשר את זה? זה הגיוני? או שאין לו מושג על מה הוא מדבר ?:-)
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שמתי לב שיש תיקייה מוסתרת בכל כונן, שאי אפשר להיכנס אליה, והשם שלה הוא: System Volume Information. מה זאת התיקייה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק עם יש לי במחשב SATA-2 יש לי SATA -1 יש מצב ש 2 מתחבר
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי 2 כונני Samsung F3 1TB, שאמורים להגיע שבוע הבא. אני מתכנן להרכיב מערך RAID0, בעזרת הבקר המובנה בלוח 770TA-UD3. רציתי לדעת האם אני אוכל לחבר כונן שלישי, שלא קשור למערך, שיהווה כונן אחסון-גיבוי בלבד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן חיצוני שיכול לקרוא ישירות מכרטיסי זכרון (מעין ארנק דיגיטלי, כמו שקראו לזה פעם) אבל בנפחים גדולים - נניח חצי טרה כסדר גודל. השימוש - גיבוי תמונות מכרטיס הזכרון באופן נוח ומהיר - בלי להתעסק עם העתקה דרך המחשב. מישהו מכיר כזה?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
חברת ADATA מציגה כונני M.2 מתקדמים עם שבבי MLC והרבה שאיפות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
צריך צורב טוב של LG ו 50 יחידות דיסקים DVD לצריבה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כותרת.. הנפח שאני רוצה הוא 120-128 והבנתי שיש לי רק שתי אופציות משתלמות: http://ksp.co.il/?uin=15533 http://www.tms.co.il/product/11324 איזה מהם עדיף? אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
התקנתי על כונן ssd מערכת הפעלה בלי שהחלפתי ל h.a.c.i.. מה לעשות עכשיו? הבנתי שזה יכול לפגוע בביצועים של הכונן.. האם יש דרך לשנות לh.a.c.i בלי לפרמט? המפרט שלי: i7 3770 asus p8z77 lx2 16gb 1600 gtx 660 corsair force series gt 120gb ssd seagate baracuda 1tb
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היה ברשותי צורב חיצוני שמתחבר לUSB. הצורב עצמו נדפק, ולכן פתחתי את המגרה עצמה, העפתי משם את הצורב וחיברתי במקומו כונן קשיח (יחסית ישן - 1 GB) אני חשבתי לתומי "שאין מצב" שזה יעבוד, אבל למרבה הפלא XP מזהה יופי את הכונן, אפילו את רושם WDC (הכונן של וורסטון דיגיטל) אבל מה - הוא פשוט לא מופיע ב "מחשב שלי". בכל מקום רשום שהכונן עובד יופי, אין סום סימני שאלה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה כרטיס זכרון חיצוני, http://www.pqi.com.tw/product2.asp?TT=1&cate1=156&PROID=255#1 ולצערי גיליתי שאי אפשר להעתיק עליו קבצים שגדולים מ 4 ג'יגה. בכך מתבטל השימוש שלי במוצר, אין לי מה לעשות איתו. יש איזשהו פירמוט שאני צריך לעשות כדי לאפשר את ההעתקה הגדולה? תודה איתי
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם הוא מהיר, האם הוא שקט, האם למישהו יש ניסיון איתו, האם הוא תומך IDE. מפרט הכונן הוא: 7200 rpm, באפר 8 מגה, 250 GB. מחיר 407. האם כדאי? אגב הלוח אם (אם הבנתי נכון) הוא: APG PCI IBM USB i2c/SMBus תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
1. ניסיון חיפוש בפורום, לא עזר :s05: 2. לעניין - יש לי RD עם 40 GB של WD אתמול קיבלתי מחבר הרדיסק נוסף של 20GB גם הוא של WD ונראה חדש ביותר. 3. לא מבין כלום בחומרה אבל בכ"ז פתחתי אחרי מאמץ רב את המארז עפ"י הסבר שקיבלתי חיפשתי אחר הכבל שמחבר מהלוח לRD גיליתי כי ה"חוט" הנ"ל תפוס מצד אחד בהרדיסק ובהמשך בצורב ז"א שאין לי כבל עם חיבור מתאים להרדיסק החדש. :'( 4. שאלותי הם: איך נקרא הכבל הנ"ל ? יש לי מקום (חריץ)פנוי בלוח במקביל לכבל חיבור הנוכחי של ההרדיסק + הצורב, האם אליו לחבר הכבל החדש שאני יקנה/יגנוב ממקום העבודה ? ואז להרדיסק + חיבור לחשמל וזהו ? פעם היה קטע של מאסטר+עבד? (אין ג'אמפר על הרדיסק החדש) האם הWIN XP יזהה לבד הכונן החדש? 5. הוראות (עדיף מפורטות ) הע…
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מערכת חדשה > HD חדש (SATA II באפר 16 ) בגודל 250 G כרגע לאחר ההתקנות של המחשב החדש >> תפוסים לי 60G בכונן C 1. למה חשב לחלק במחיצות 2. לאיזו חלוקה אתם ממליצים? THX
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לכולם, 1. אני יודע שבמערך רייד רצוי מאוד להשתמש בכוננים עם מפרט זהה. 2. יש לי הרדיסק 160GB SATA1 בודד , דגם Seagate - ST3160827AS. כוונתי לרכוש עוד כונן 160GB + כונן 320GB לצורך מערך רייד 0+1. 3. הלוח שברשותי : LANPARTY UT nF4 Ultra-D אני לא בטוח שלוח זה תומך ב STAT2 למרות שערכת השבבים תומכת. באתר של DFI אין שום תזכורת שהלוח תומך ב SATA2. למיתב זכרוני בזמן שלוח זה יצא הטכנולוגיה עדיין לא היתה בשוק. * עם משהו יודע אחרת בבקשה תגיב. ולעצם השאלה : 1. בהנחה שהלוח אינו תומך ב SATA2 : אפשר לחבר כונן המיועד ל SATA2 - במגמה שיעבוד ב SATA1 ? או לחלופין, האים ישנה דרך להגדירו כ SATA1 ? 2. האים ישנה בעיתיות לחבר מערך רייד שבנוי מכונן SATA1 + כונן SATA2 ? (אני יודע שלא ממ…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
נוצר לי צורך להשתמש בקובץ כלשהו שגודלו יותר מ 4GB הבעיה היא שמופיעה לי הודעה בווינדוס שאומרת שרק NTFS תומך בקבצים גדולים מ 4GB ולי יש FAT32 השאלה היא איך אני יכול להמיר את ההארדיסק שלי מFAT32 ל NTFS ללא פורמט? האם יש בך סיכונים? כמה זמן התהליך לוקח? (כמה שיותר פרטים) אני גם מעוניין לדעת איך אפשר להמיר עם פורמט תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה של צריבת דיסק DVD של 8 ג'יגה ב Dual Layer. הוא מנסה ולא מתליח לצרוב עם נרו 8. יש לכם המלצה לגבי תוכנת צריבה שיכולה לצרוב או פתרון אחר? הדגם של הצורב שלו נמצא בדף הזה: http://www.sonynec-optiarc.eu/en/exhibits/hh-drives/ad-5170a.html תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק מסוג WD5000AAKB-00YSA0 איפה נמצא הMASTER CODE שלו ? ואם אני מוצא הרדיסק זהה איך אני יכול להחליף בינהם ?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-