אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מעוניין בכונן לגיבוי, של 500 ג"ב. חשבתי שבמקום לשלם יקר על כונן חצוני(אני מעונין דוקא בחבור esata בשביל המהירות), לקנות פנימי, להרכיב אותו, ולהשתמש בו רק לצורכי גיבוי, כך שאין סבה שהוא יפגע כיון שאני לא משתמש בו. מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שהיה לו הארד דיסק של 40 ג'יגה, הוספתי לו הארד דיסק של 8 ג'יגה. כשנכנסתי לBIOS ראיתי שההארד דיסק זוהה וגם הגודל שלו זוהה כ8 ג'יגה. כשנכנסתי לווינדוס המצב היה שונה, נוסף לי כונן אבל רק של שני ג'יגה. בדקתי במאפיינים של ההארד דיסק והיה רשום שם ש6 ג'יגה הם שטח לא מוקצה, מה זה אומר ולאן נעלמו ה6 ג'יגה האלה? יותר חשוב, כיצד אני משיב אותם?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/242/9 בדיוק כמו ל 3540 http://www.cdfreaks.com/article/214/9
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
בעיה אחריי צריבה סיימתי לצרוב דיסק DVD הכל טוב ויפה.... אבל אחריי הצריבה הוא לא מזהה את הדיסק... ליפני הצריבה יש לי תמונה כזאת מה זה אומר? ולמה הוא לא מזהה את הדיסק אחריי שסיימתי את הצריבה?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב של חברת LG וברצוני לדעת איך אני מעדכן לו תקשוחה מצאתי את הקובץ של העדכון אבל אני לא יודע איך מעדכנים אני אשמח עם מישהו יהיה מוכן להסביר לי ?! :-\
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ה-RC100 יהיה עוד נסיון לגרום לטכנולוגיית האחסון המתקדמת לפרוץ אל השוק ההמוני לכתבה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... אני זוכר שפעם מזמן לפני בערך 4 שנים ראיתי אצל מישהו במחשב כונן סידי רגיל ללא מגש.. יעני כמו ברדיודיסק באוטו.. או אפילו כמו במחשבי אפל כמו המינימאק.. רציתי לדעת אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג כונן כזה למחשב.. תודה...
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
^ אני רוצה להוסיף מחיצה כדי לגבות כמה דברים. מהי הדרך הכי בטוחה לעשות זאת? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם אני יכול להפעיל משחק (במקרה שלי - WOW) מDOK? כלומר להעביר אותו כתקייה (הוא הגיע אלי כתיקייה, כלומר לא קובץ התקנה) שפועלת משולחן העבודה, לDOK, ולשחק ממנו בכל מחשב שאני מגיע אליו? זה הDOK שלי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5863&perur=2&t=14&c=212 ואם לא, האם יש DOKים שיאפשרו את זה? או שזה לא קשור?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שמעתי מכמה חנויות שקורה אחת ל שכרטיס הזכרון נדפק ואז הלכו כל התמונות שבתוכו ולכן אני שואל איזה יצרן כרטיס זכרון הכי אמין ?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... חיברתי למחשב הרדיסק חדש של WD 1TB ואני עובד במערכת ויסטה. נכנסתי ל Computer Managment ואני רואה את ההרדיסק החדש. מה אני עושה מפה? אני רוצה לפרמט את ההרדיסק בצורה רגילה כמו שתמיד היתי עושה אבל משום מה יש מלא אפשרויות: new simple volume new spanned volume new striped volume או שאם אני לוחץ מקש ימני על הקוביה איפה שרשום Disk 1 ומתחת רשום Basic וגודל הדיסק ושהו אונליין: convert to dynamic disk convert to GPT disk מה זה כל האפשרויות האלו? מה לבחור? אני פשוט רוצה לפרמט אותו רגיל תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב DVD בזמן הקרוב (מקווה מאוד קרוב) ורציתי לדעת אם שווה להשקיע בLG או שבכלל הNEC יותר טוב? בקיצר איזה צורב הייה יותר משתלם לי?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
סדרת הblack: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=487&language=en ניתן להשיג אותם ב750 ג'יגה או טרה. לא היה לי מושג בכלל שיש לווסטרן כוננים עם 32 מגה באפר עד שלא נכנסתי לאתר שלהם. בארץ מוכרים את הAAKS בעיקר שזה סידרת הblue
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אמרו לי שלעריכת וידאו חשוב שיהיה דיסק קשיח כמה שיותר מהיר .העריכה והרינדורים קורעים את הקשיח כך שאני צריך שהוא יהיה יציב וחזק. הלוח שלי זה gigabaite p55m 750 soket ud3 .אולי הוא תומך ב. .usb3 ודרך אגב חשוב לי לציין שאני משתמש אך ורק בwinxp ככה שתשימו לב אם הביצועים של הקשיח יתמכו בו
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום במחשב צורב DVDR1660K של PHILIPS . חיברתי אותו במקום כונן הדיסקים הישן , ונראה כי המחשב זיהה אותו והכל בסדר (הכונן זיהה דיסקים שהכנסתי, וגם הצלחתי לצרוב בעזרתו על דיסק רגיל של 700 מגה). אבל, כשניסתי לצרוב DATA על דיסק רגיל של DVD , הצריבה הופסקה בערך ב 85% בשל WRITE ERROR לטענת הנרו (גרסה 6.6) . ליתר ביטחון ניסיתי פעם נוספת, והשגיאה חזרה על עצמה שנית, בערך באותו הזמן. אז מה הבעיה פה? מה אני עושה לא נכון? הדיסקים פגומים? הצורב פגום? צירפתי LOG של הנרו , אולי זה יעזור. תודה מראש וערב טוב [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי חיברתי דיסק של 250 GB מסוג ATA (לא SATA) במקביל לצורב שבחיבור כבל ATA על לוח אם G31 , את הצורב גימפרטי לSLAVE ואת הדיסק לא גימפרטי ביכלל , כך שיש לי בס"כ דיסק קשיח SATA מחובר ללוח + דיסק ATA שמחובר במקביל עם צורב ATA לחיבור ATA שעל לוח האם G31 , במערכת הפעלה XP אני רואה את 2 הדיסקים הקשיחים , רציתי לשאול אם זה תקין לחלוטין איך שחיברתי. רוני
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000323022878/ איזה יופי, האמת מגניב (יותר נפח מלכל נגני ה MP3 הקטנים מבוססי דיסק שמגיעים רק ל 5GB), אך איזה מחיר.... 1800$ בארה"ב.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הדיסק המדובר הוא seagate 1TB והוא גם משמיעה רעשים מעצבים. תמונה(בהשווה לWD שאצלי כבר שנה וחצי): הוא לא עבר אפילו פעם אחת את ה35 מעלות.
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי לפטופ asus g53jw ורציתי לשדרג את ההארד דיסק ל SSD של 120 ג'יגה (יש לי במחשב 2 הארדיסקים) יש הבדל בין הדגמים VERTEX 2@3 ? ראיתי שיש הבדל ביניהם אבל אני לא יודע אם בלפטופ זה משנה? (אני לא נעול דווקא על OCZ אבל אשמח להמלצה לSSD ללפטופ) תודה מראש דובי.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
הנה המצב. יש לי מחשב עם 2 HD בחיבור RAID עם MIRROR בגודל 250GB כ"א. כמו כן נשאר לי רק חיבור SATA אחד פנוי על לוח אם (זה nforce4, ואני מריץ win xp). אני רוצה לקנות 2 HD חדשים בגודל 500GB, וליצור מהם mirror raid array חדש. האם אפשר לעשות את זה? 1) להכניס HD500 ל-SATA הפנוי. 2) להעתיק הכל אליו. 3) לנתק את הHD250 הישנים. 4) להכניס את ה-500 השני. 5) לבנות דרך ה-BIOS את ה-mirrored set. האם שלב (5) לא הורס את את כל מה שהעתקתי בשלב (2)? אופציה אחרת: 1) להוציא אחד מה-250. 2) להכניס את ה-500 ולבנות מהם mirrored set. 3) להעתיק מה-250 שנשאר את המידע לraid array. 4) להוציא את ה-250 השני. האם ניתן להעתיק מידע מ-array חלקי? (אני מזכיר שמדובר ב-mirror).
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות עם כוננים מהסדרה הזו ? מתגובות בפורומים אחרים ובחיפוש ברשת, ראיתי שיש בעיות - דיסקים "מתים" מוקדם ובעיות איטיות. חשבתי לבנות מערך RAID1 עם דיסקים כאלו, אבל נראה לי שאבחר במשהו אחר, על מה הייתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? הוא איטי פי שתיים ממש. כשהיה חדש היה מעביר קובץ של MB350 במשהו כמו 40-30 שניות ועכשיו מעל דקה.... הDOK של A-DATA בגודל 4 גיגה יש עצות? תוכנות או דברים אחרים לעשות?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קניתי ocz vertex 60gb למקבוק שלי. ואני חייב לציין שזה מטורף. עכשיו הבנתי שצריך לעשת ניקוי כלשהו פעם בתקופה? או שצריך לבצע איזה פעולה כדי לשמור על התאים שלו ריקים או משהו? יש דברים שכדאי לבצע פעם בתקופה כדי לשמור על הרמה שלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-