עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הזמנתי מחשב חדש, וביום ראשון הקרוב אני אמור לקבל אותו. מ- RSM זה הדיסק שלקחתי: AAKS WD5000AAKS לא ממש בררתי לגביו והלכתי עליו דיי בצורה עיוורת, לפני שהרכבתי את המפרט. לפי מה שהבנתי הוא לא משהו בלשון המעטה. האם כדאי לי להוסיף כסף ולהחליף אותו במשהו אחר? לגבי הנפח אין לי צורך ביותר מ- 500GB. או שהוא יוכל לספק את צרכיי? בעקרון אין לי דרישות גבוהות ממנו יותר מדי. רק שיפגין אמינות. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=164

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  2. סוף סוף התפנתי להתקין את ה-SSD מהקבוצתית במחשב הנייד שלי. היה צריך לפרק את כל המחשב ולא היה לי כח או זמן לזה. אתמול אזרתי אומץ, ונראה לי ששברתי איזה קליפס מפלסטיק (סדרת ה-EEE בנויה בצורה מאד חד-פעמית). אבל סוף סוף הוא נכנס פנימה. בקיצור, אין ספק שהמחשב מגיב יותר טוב. אבל אני לא בטוח שזה היה שווה את כאב הראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ydyehuda,

שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  4. Started by tomegozi12,

הכנתי dok של בוט. יש עוד כמה גיגה פנוי האם אפשר להכניס קבצים אחרים פנימה. וזה לא ישבש את הdok? כי יש בו קבצים שלא קשורים לווינדוס

5. Started by roykus7,

בעבר עבדתי עם HD IDE וכאשר פירמטי את המחשב דרך ההתקנה של הWINXP הוא נתן לי ליצור דיסק עם FAT קיום עם הHD החדש כאמור SATA הוא לא נותן לי יש אולי אפשרות "להכריח" אותו לתת לי את האופציה הזאת בתודה

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש עם הלוח: Gigabyte GA-P35-DS3P שתומך ב- INTEL RAID MATRIX. עכשיו, אני מאוד רוצה להנות מהביצועים של RAID 0 ששם יהיו כל ההתקנות של המשחקים, מערכת ההפעלה, תוכנות וכד'... אך מצד שני יש לי איזה 300GB של תמונות, סרטים ומוזיקה שצריכים רק מקום אכסון בטוח ואין לי שום צורך בהגברת הביצועים בשבילם ואני פוחד מאוד לאכסן אותם ב RAID 0 שלא ילך איזה דיסק והלך כל המידע. יש לי היום במחשב הישן 2 דיסקים SATA1 שכל אחד מהם הוא 120GB ואני רוכש עם המחשב החדש עוד 2 דיסקים SATA2 של 500GB כל אחד. חשבתי אם אפשר ליצור מערך ששני הדיסקים שיש לי של ה 120GB יחוברו ביחד כ RAID0 וכך אקבל מחיצה אחת של 240GB להתקנות שצריכים ביצועים(המשחקים, מערכת ההפעלה, תוכנות וכד'...), בנוסף לכך את שני הדיס…

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  7. חבר שלי רוצה להעביר את הכונן DVD מהמחשב הישן לחדש.. עכשיו רק להיות בטוח אין איזה בעיה של חיבור נגיד כמו בהארד דיסק של IDE וSATA ולא יכול להיווצר לי בעיה שזה לא יתאים לחיבורים.. נכון? ואגב מישהו יכול להביא תמונה איך זה ניראה מפנים כאילו מה מחובר או לרשום לי איזה כבלים מתחברים לDVD-ROM? אם אני לא טועה אמור להיות כבל מהספק וכבל ללוח אם או משהו כזה.. מישהו יכול לרשום לי?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by blacklfag,

(אני מצטער מראש אם זאת שאלה מטומטמת) להורים שלי יש מחשב מקרטע שלאחרונה בקושי עובד, ולי יש אצלהם מחשב נורמלי שלא בשימוש. האם זה אפשרי להעביר את הHD מהמחשב הראשון למחשב השני, ביחד עם כל המערכת הפעלה והתוכנות שמותקנות על גבי הדיסק ושזה יפעל בלי בעיות מיוחדות (מעין "השתלת מוח")? כלומר, אם אני אתקין את הHD של המחשב הראשון בשני ואדליק את המחשב, מה יקרה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by Ovid,

המקבוק שלי נתקע במסך ההדלקה... עשיתי איזה עדכון ואז אחרי שהוא עשה רסטרט זה ניהיה ככה... יש לי על הכונן מידע שלא הייתי רוצה לאבד.. ניסיתי לחבר את הכונן הקשיח שלו למחשב הרגיל שלי, אבל למרות שראיתי את השם של הקשיח הזה כשהמחשב עלה, כשאני נכנס למחשב שלי הכונן לא מופיע.. מה הבעיה? תודה

10. שלום, לא מזמן פרמטת את המחשב ונשארתי בלי כלום אז אני רוצה לקחת את הארדיסק שלי לקחת אותו לחבר שלי ולהעתיק כמויות גדולות של מידע... איך אני עושה את זה? (מה פשוט מפרק מחבר אצלו ו Win XP אוטומטית מזהה אותו ומאפשר לי לעבוד איתו??) על הדיסק שלי גם נמצא Win XP, האם זה יפריע למחשב של חבר שלי ב Boot? בקיצור תסבירו לי את זה בבקשה כמו לליד בן 10 שפעם ראשונה עושה את זה (מה שנכון דרך אגב חוץ מהקטע של ב 8) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by 11GnR,

כל מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה בלאבלאבלא הכוננים המודרניים חיים לנצח לא צריך לעשות שום דבר, למה קנית SSD. השאלה שלי היא האם יש משהו בכלל שמשתמש בתיקיות האלה שמרוויח מזה שהם על SSD מבחינת המהירות, או שסתם זה לא יעשה בכלל שום הבדל מבחינת מהירות, ואין סיבה שזה יהיה על הSSD וירשום כל יום איזה כמה גיגה מיותרים ?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by eliav-peretz,

שלום... קניתי לא מזמן את הנגן IAudio X5 ואת המצלמה-Canon A610 ואני יודע שיש אפשרות להעביר תמונת מהמצלמה לנגן.. קראתי את המדריך והכל אבל עדיין לא הצלחתי לעשות את זה... אני יודה מאוד למי שיוכל להסביר לי או להדריך אותי!... דרך אגב הצלחתי לחבר אותם רק אני לא מצליח להעביר..! תודה מראש לעוזרים.. אליאב.

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  13. הבהרה - עוד לא ניסיתי בעצמי לא יודע אם זה עובד באמת! יש אתר שטוען שאפשר לעשות את זה וגם מספק את הכלים הדרושים: http://nechack.host.sk/ נשמע די מבטיח ועושה רושם טוב, מישהו שמע על זה / ניסה ?

• 91 תגובות
    • 10.2k צפיות
  14. http://www.wrightthisway.com/Articles/000154.html כולל תמונות, ולי רק נשאר להגיד :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. הבנתי של Optiarc 3570 וה 3571 יש את אותה החומרה, אז אם אני יצרוב Firmware של ה 3571 על ה 3570 אני יקבל תמיכה ב Lightscribe או שאיך שהם קוראים לזה LabelFlash..?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  16. ראיתי באיבוריי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=538 שיש מתאם שהופך את ההארד דיסק הפנימי לחיצוני זה נשמע פגז כי ככה אתה מקבל יותר גיגה בפחות כסף(כי כונן חיצוני עולה יותר יקר) אבל מה החסרונות שלו?? יכול להיות שהוא יהיה רועש? או יסבול מבעיות חום כלשהם? והאם זה משנה שאני מחבר את זה ללפטופ?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  17. היי, השבוע רכשתי מקבוק פרו, רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך מחשב ישן (דואל קור עם כמה דיסקים קשיחים גדולים) לכונן גיבוי רשת, שה time maschine במקבוק יזהה אותו ברשת ויגבה לשם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Hammer,

אז ככה יש לי הרדיסק סמסונג והוא אמור להיות 133 ATA אבל הוא פועל ב100 הלוח שלי הוא abit nf7 איך אני יכול לעשות שזה יהיה 133

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש עם SSD EVO 256 אני רוצה להפעיל בביוס את מה שאמרו, אני לא מוצא את זה .. יש שם XHCI - auto השארתי את זה, האם זה טוב ?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by zoman,

דיסק קשיח מסוג WD 160 גיגה לא עולה ,ניסתי במםפר מחשבים וגם בעזרת התקניים חיצוניים כלום לא עוזר ,השאלה כיצד ניתן להציל ממנו את המידע שעליו ,מבלי לשלם הון :s05: דרך אגב הדיסק קשיח כאשר הוא מחובר שומעים/מרגישים שהוא עובד ,כלומר לא דומם לחלוטין.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. מה דעתכם האם כדאי להשתמש בהצפה של ביטלוקר? האם זה ריסקי מידי? ומה בנוגע לSSD האם יש/אין הבדל ?

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. אם נשים לרגע את הדיון באיזו מדיה כדאי ועדיף לגבות את המידע שלנו, הנה כלל אצבע למה שנחשב כמוסכמה לצורת גיבוי אולטימטיבית, אם כי תמיד יש מה לשפר ... Regardless of whether you're storing your data on a hard drive or a solid state drive, you should still be using the 3-2-1 rule where you keep three copies of your data on two different mediums with one copy stored off-site. This is where cloud storage and cloud backup services can be a godsend since companies storing customer data in the cloud are more likely to replace faulty drives (as well as have their own backup processes) to ensure that your data is stored safely and securely. נו, מכאן בר…

23. בהתחלה ניסתי מהניהול במחשב שלי.. בכלי איחסון שם.. הקטנתי את הגודל של כונן E.. אבל אין לי אפשרות להעביר אותו לכונן C.. חיפשתי פה בסטייקי ומצאתי שצריך תוכנה partition magic הורדתי אותה.. אבל משומה זה מראה לי שכונן C וF מלאים עד הסוף.. ובC יש לי עוד 15GB פנויים.. על כונן D וE הוא קורא להם בשם נורמלי (Local disc (E ולC וF הוא קור אמשהו בסגנון ?C? כשאני עושה מציאת שגיאות.. בכונן F זה רושם לי opration canceled by user erore 7 בכונן C זה רושם לי erore 993 opration contains open files.. וסגרתי את כל מה שפתוח לי.. מה לעשות? איך אני יכול להעביר את השטח שפינתי לכונן C?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. שלום לכולם - ברצוני לשאול שאלה מהירה - נתקלתי בצורך לכתוב תוכנה על מחשב לינוקס, אך לצערי אני צריך לנוע בין מספר פלטפורמות, רובן ככולן חלונאיות. פתרון שחשבתי עליו הוא לקנות כונן נייד בנפח גדול יחסית, 16-32 ג"ב, ולהתקין שם אובונטו, פיתון ואת כל היוצא בכך. השאלה היא - האם מבחינת מהירויות כתיבה/קריאה וכדומה זה כדאי? ואם כן - יש המלצות לכוננים מסוימים?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  25. להשאיר HD חיצוני מחובר למחשב 24 שעות ביממה זה לא בריא או שזה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים