עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by לוח שנה,

תודה למצביעים. נא הסבירו את השיקולים שלכם?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by sharon669,

האם יש מארזים חיצוניים לדיסק קשיח ללא שנאי (שהמתח שלהם מה USB או מה FireWire) ואם אין כאלה אז אשמח לקבל המלצה לכונן עם אוורור תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  3. היי,אני הסרתי עכשיו את הויסטה והתקנתי מחדש את הxp. הכל הלך טוב ויפה. יש לי כ3 דיסקים של dvd למטרת גיבוי.הבעיה היא שיצרתי אותם בויסטה ואפשרתי בנירו multi session .קיבלתי אזהרה שתהיה בעיה לפתוח את הקבצים בגירסאות מסויימות של xp. לא חשבתי שאני אחזור לאקס פי אז איפשרתי את זה... עכשיו (כמובן)אני לא מצליח לפתוח אותם כלל.הווינדוס כותב שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם לאקס פי. האם יש דרך כלשהי לעקוף את זה ?? בבקשה עזרו לי כמה שיותר מהר. זה קריטי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by ag43,

קניתי לקרוב משפחה מחשב ושמתי לו את ה3200AAKS. כשהתקנתי לו את הוינדוס נגעתי בההרדיסק והוא היה חם מאוד יחסית ל3200KS שברשותי. מישהו יודע אם זה בעיה בהרדדיסק הספיצפי הזה או שלדגם הזה יש בעיית התחממות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by roiroi2,

לאחר קריאה של תרד המומלצים, סקירת הצורבים באתר ובעוד כמה מקומות החלטתי ללכת על הצורב של LG ה LG GSA H42N בכל אופן הרמתי טל' לחנות לברר שיש אותו במלאי ואמרו לי שם שיש גם אותו וגם את ה H44N ושזה אותו דבר רק שיש לו Lightscribe. ההבדל זניח (20 ¤). האם ניתן ללכת בבטחה על ה H44N? כי לא מצאתי יותר מדיי תגובות עליו. אולי הדגם הספציפי הזה לא טוב. כדאי ללכת על דגם חדש? או על בטוח? סה"כ הLS זה דבר נחמד (שאני לא יודע אם אשתמש בו) אבל מה שהכי חשוב לי זה האיכות של הצורב. למישהו יש את הצורב? מכיר? או יכול לעזור בבקשה. תודה, רועי.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by aerosmith,

שלום לכולם, יש לי צורב DVD , לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו בדיסק של DVD, צרבתי אותו, ואז הוא לא קרא לי את הדיסק, עשה כאילו הוא חושב ממש הרבה זמן ואז זה נתקע... ואז ניסיתי להכניס דיסקים של DVD אחרים וזה עשה אותו דבר... אחרי כמה זמן ניסיתי לצרוב דיסק רגיל של 700 מגה בייט וזה נכשל לי בצריבה.... מה יכולה להיות הבעיה? ומה שמעצבן זה שנשאר לי 127 מגהבייט במחשב מתוך 80 ג'יגה... אני אמחק כמה דברים שלא תהיה התפוצצות של ההארד דיסק חחחח אבל מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. Started by ishayw,

אז ככה הצורב המדובר הינו בן חודשיים שלושה לא משנה עם איזו תוכנה אני צורב אודיו ב90% מהצריבות יש קפיצות בשירים(וזה חשוב לי מאוד כי אני DJ) התוכנה BURRRRN שהייתי מאוד מרוצה ממנה החליטה שהיא נכשלת כמעט בכל צריבה (דיסק לפח) והNERO פשוט צורבת עם קפיצות גם במהירויות איטיות פעם זה לא היה ככה...(הצורב הנ"ל מחליף דגם ישן יותר של סמסונג אני לא זוכר איזה בדיוק אבל הוא נפטר בשיבה טובה...) מה אתם אומרים איפה במחשב הבעיה? מותר לציין שבזמן צריבות לא עובדות תוכנות במקביל למרות שכשהמחשב היה חדש(3שנים...) לא הייתה בעיה לצרוב על מהירות מירבית ולהפעיל תוכנות במקביל המחשב הוא P4 2.8 (1024mb(256*4 אם יש דרישה לעוד נתונים אנא ציינו בתודה מראש ישי

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  8. Started by SharKiMaN,

הוא קורא DVD ויכול לצרוב מן הסתם גם CD. (בדקתי בכונן CD באחד המחשבים בבית והCDs שהוא צורב תקינים) כל פעם שאני מכניס CD הוא אומר לי שזה BLANK. יש אולי איזה דרייבר לצורב שמתקן את זה ואני לא יודע עליו?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. Started by מר מקלדת,

http://www.outside.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=81&catId=48 מה דעתכם על זה. האם זה יכול להזיק לכונן? בזמן האחרון הצורב לא תמיד מזהה לי את המהירות המקסימלית..

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by מר מקלדת,

אז פתחתי את המחשב, ולכל הכוננים יש חיבור חשמל וחיבור ATA. כל החיבורים של ה-ATA שלי תפוסים והחיבור ATA של ה-CD שלי נכנס לתוך הדיסק קשיח. לצורב ולפלופי יש פיצול כמו אצל ה-CD. האם לשמה אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח החדש? אגב איך אני מנתק את החיבורים האלו ושל החשמל?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by boogie,

אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש ורציתי לקבל כמה המלצות בנוגע לאיזה חברה כדאי לקנות? הדרישות הם: Sata 160-250GB 7500RPM ראיתי שהרבה דיסקים מגיעים עם חוצץ של 8-16M רציתי לדעת מה החוצץ הזה עושה ועד כמה כריטי הגודל שלו (זאת אומרת האם כדאי להשקיע בדיסק עם חוצץ גדול יותר או שההבדלים לא כל כך משמעותיים?)

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  12. WD 40GB 7200 RPM 2MB Buffer IDE מול WD 160GB 7200 RPM 8MB Buffer IDE בגלל שהבאפר יותר גדול?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by nepet,

בעיית חומרה / תוכנה , מקווה שהגעתי לפורום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, בלי מערכת הפעלה . כשנכנסים להגדרות לראות את המפרט , הוא כולל HD בגודל 250GB של WD . התחלתי להתקין את מערכת ההפעלה , ובשלב שהוא מבקש לחלק את הדיסק למחיצות הוא מזהה רק 130GB . אני מניח שזה משהו שקשור אולי ל 32 ביט / 64 ביט , כי 128 כפול 2 זה 256 . אולי אני בכיוון ואולי לא, מישהו נתקל בזה פעם ? מה לא בסדר ? צריך לוח אם שתומך 64 ביט ? מערכת הפעלה ללוח 64 ביט ? או שאני טועה לחלוטין והפתרון יותר פשוט. תודה , ליאור .

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  14. בקרוב אני קונה דיסק קשיח חדש ואני מתכוון להתקין עליו מערכות הפעלה (דואל בוטינג) - גם וינדוס "נקי" וגם לינוקס (בנוכחי אין מספיק מקום לזה). בעתיד הוא ישמש כדיסק קשיח הראשי. איך אני יכול לחבר שני דיסקים קשיחים ככה שהנוכחי (שממנו אני עובד עכשיו) ישמש אחסון/גיבוי ואני יוכל להעתיק את מדיה (שירים/סרטים וכו') שיש בו לחדש?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by arik100,

עכשיו שאלה שנראית ברורה סליחה שאני שואל את זה בכלל אבל כנראה שהייתה לי איזו אי הבנה מערך RAID של 2 כוננים קשיחים כל אחד 250GB ייתן בסופו של דבר 500GB או 250GB ? וכנ"ל לגבי תצורות אחרות ( 300+300 וכו' )

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by alonkl,

אני הולך להרכיב לחבר איך מרכיבים? תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  17. אני מחפש צורב DVD למחשב החדש שלי שיהיה מהיר חיבור SATA לא משנה איזה חברה שיהיה בצבע שחור שיוכל לצרוב דבל לייר תקציב: 200 שקל פלוס מינוס חובה שהחנות תיהיה מ-www.pandas.co.il שהצורב לא יעשה הרבה בעיות עם הצריבה כמו שהצורב שלי עכשיו עושה.. 1 מתוך 3 דיסקים הולך לפח בגלל שהצריבה נכשלת ואני לא צריך את הצריבת תמונות על דיסקים וכו' רק שהצורב יקרא את כל הדיסקים ושלא יעשה הרבה בעיות

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by מר מקלדת,

אם אני קונה דיסק של SATAII עם 16MB באפר האם אני יוכל לעבוד איתו ב-IDE/ATA (אין לי SATA)? כלומר צריך לקנות או לחבר חוט ל-IDE/ATA וזהו, ואז אם אני יקנה מחשב חדש אני יוכל להשתמש בו ב-SATA? כמה עולים חיבורים כאלה? אגב מה ההבדל בין IDE לבין ATA? זה אותו דבר רק בשם שונה? אם לא איך אני יוכל לדעת מה יש לי?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  19. אהלן חברה, רק רציתי לדווח שקניתי היום באופיס דיפו בקניון רננים שברעננה את, כנראה, שני הקייקים האחרונים של וורבטים, 16X CERTIFIED מיוצר על ידי יפן עם המדיה קוד שבכותרת (DVD+R - מקווה שלא תהייה בעיה בקריאה שלו בAPEX811) המחיר הוא 135 ש"ח (50דיסקים) אך, כאמור יש 50 אחוז הנחה על השני, כך שסך הכל יוצא 200 שקל למאה דיסקים, או שני שקל ליחידה. רק לשם השוואה, באתר לירה, המדיה קוד הזה מופיע בנפרד מדיסקים וורבטים רגילים, שם זה עולה 130 ש"ח לחבילה של 50 דיסקים אז אולי לקחתי את האחרונים מסניף רעננה, אבל אני יודע שיש פה אנשים שחיכו למבצע הזה של אופיס דיפו (50 אחוז הנחה על נוסף), וגם יעניין אתכם לשמוע שיש TY מצאתי תמונה שמישהו אחר העלה, http://img179.imagevenue.com/img.php?image=72133_V…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by rafip77,

שלום, תוכלו ללמד אותי מה ההבדל בין 3 הכוננים האלו ? Western Digital WD2500AAKS 250GB 16MB 7200rpm Western Digital WD2500KS 250GB 16MB 7200rpm Western Digital WD2500YS 250GB 16MB 7200rpm תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. Started by sofix4,

היום קיבלתי את הצורב LG GSA H30N (חיבור Sata), התקנתי אותו והפעלתי את המחשב והוא זיהה אותו. כשבאתי לצרוב, הכנסתי דיסק DVD חדש לכונן, פתחתי את הנרו ובחרתי מה אני רוצה לצרוב (הכנתי דיסק ניסיון של שני ג'יגה וחצי), לחצתי NEXT וקיבלתי הודעת שגיאה כזאת (מצורף קובץ). חוץ מזה, אחרי שאני לוחץ על הכפתור (לא משנה איזה) לוקח לפחות 5 דקות עד שהצורב מתחיל לצרוב (בזמן הזה התוכנה נתקעה). גם כשאני מכניס לצורב דיסק צרוב לוקח לו די הרבה זמן לזהות את הדיסק ולפתוח אותו. נ.ב המפרט שלי: פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ', 512 מגה זיכרון, לוח אם Asus p4s800D עם חלונות XP. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by amirx19,

אני רוצה לבנות מערך RAID STRIPE ואני מחפש את הדיסק הקשיח הכי שקט שניתן למצוא בגודל של 250 GB (כפול 2 כמובן). מהו הדיסק הכי שקט? כמה שיפור ביצועים אני אקבל ממערך כזה לעומת RAPTOR שהוא רועש מאוד(להזכירכם מהירות הסיבוב שלו היא 10,000 RPM) ? תודה מראש אמיר.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

היי, אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 4 או 8 GB. הבנתי שעבור 4GB כדאי לקנות את הSANDISK CRUZER TITANIUM רציתי לדעת האם יש המלצה מסויימת עבור DOK של 8GB. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7348 איך הוא? האם למישהו יש היכרות איתו? האם הוא תומך בU3?(באתר רשום שהוא מכיל תוכנות לאימייל וכאלה, אך לא רשום אם הוא U3). תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by NYaiR,

היום נשרף לי ההארדיסק 320 ג'יגה של HD בחיבור IDE/ATA. היה ריח של שרוף ואחרי בירור קטן עם טכנאי מסתבר שהלך ההארדיסק... הוא לא מזוהה בביוס לא במחשב שלי ולא במחשבים אחרים :'( :'( :'( היה לי בהארדיסק 80 ג'יגה של חומרים חשובים ביותר, וקראתי איפשהו שאם אני מחליף את ה"דיסק" של ההארדיסק השרוף לדיסק של אותו הארדיסק חדש אני יכול להציל את החומרים.... מישהו יכול לתת לי פרטים על זה? אני פשוט יושב פה בדיכאון בגלל זה :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה לכל מי שינסה לעזור, כל עזרה תבוא בברכה

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by asinnn,

מה האבדל בין הצורב LG H42L ל H44N LG אני יודע שיש אבדל אחד זה הL תמונה על דיסקים חוץ מיזה יש עוד אבדלים ? ובן H30N ל H44N אותו צורב בדיוק חוץ מי הSATA נכון?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.