אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
במפרט המחשב החדש שאני בונה, אנ רוצה להרכיב דיסק SSD EVO 860 שכבר קיים לי וחשבתי גם לקנות אחד של CORSAIR במודל M2 . האם זה בסדר לערבב 2 סוגים של SSD מיצרנים שונים? כלומר האם הביצועים לא יפגעו בהשוואה לכך שיהיו לי 2 SSD מאותו הסוג ומאותו היצרן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי צורב דוד דואל לייר של NEC והוא בא באריזה בלי תוכנות וזה בעיה קטנה בגלל שאם אני רוצה לצרוב סרטים לDVD בנרו אני צריך להשתמש בנרו וויז'ן כדי קודם להמיר את הסרט לפורמט מתאים אבל ין לי אותה.. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם קיימת תוכנה אחרת שתמיר וגם תצרוב סרטים לדיסקים של DVD 2. האם קיימת איזו גירסת נסיון של נרו ויז'ן שאפשר להוריד?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח hitachi ultrastar ..147 gb 15000rpm השאלה שלי האם אפשר לחבר אותו למחשב כי הכניסות שלו לא רגילות כמו כול הדיסקים הקשיחים...ואם אפשר הסבר קצר לגביו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. הכי חשוב לי שהוא אמין מבחינת תקלות. 2. לאחר מכן, חשובה לי האחריות (שתהיה מחנות אמינה וכמה שיותר שנים). 3. כמובן אני מעדיף דיסק כמה שיותר מהיר, אך לא אם זה מייקר בהרבה את המחיר. 4. נפח רצוי מינימום 2TB. 4. שהמחיר יהיה כדאי בייחס לנפח. 5. לא חשוב לי אם הוא פנימי או חיצוני. 6. כן חשוב לי, שאם הוא חיצוני, הוא יהיה ללא כבל חשמל (אלא רק USB). לכאורה הדגם WD5000AVCS הכי משתלם שמצאתי - פנימי, 2TB, של WD, ב 340 ש"ח אבל נראה לי שזו טעות (או רמאות) והדגם הזה באמת רק 500GB. האם אני צודק? http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22979241 אח"כ מצאתי את הדגם WDBAAU0030HBK - חיצוני, 3TB, של WD, אבל USB 2, ב 564 ש"ח 2 החנויות הללו הן אותה החנות ולא מצויין כלום לגבי …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מתוך קריאת פוסטים אני ראיתי שיש אפשרות להגדיר שני מצבים להרדיסקים ונראה לי שגם הבנתי שבהגדרת AHCI ההרדיסקים נותנים יותר ביצועים , אז רציתי לקבל ממי שמבין בעניין מידע יותר מפורט לגבי ההגדרות האלו , מה כל אחת מהן אומרת , האם זה תקף ל-HDD או רק ל-SSD . אני רק אוסיף כי מערכת ההפעלה שלי הותקנה על הגדרת IDE , וכרגע אני על הגדרה זו , האם באמת אפשרי להרדיסק לעבור להגדרת AHCI וזה באמת משפר את הביצועים אז איך בדיוק עושים זאת ? אשמח לקבל ממכם מידע.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי קניתי כונן קשיח wd 500 gb aaks מה שלא מובן לי איפה היציאה שלו למולקס כל הכוננים sata שלי יש יציאה למולקס. יש לו רק יציאה לכבל sata
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני ממש זקוק לעזרתכם אני נמצא כרגע באמסטרדם חיברתי את ההארד דיסק הנייד שלי למחשב מק של מישהי שאני מתארח אצלה בשביל לגבות תמונות בהתחלה הכל עבד בסדר ממש לכמה שניות וקפצו לי כל מיני חלונות(בהולנדית) באותו זמן הייתי לבד ולא היה מי שיתרגם לי ועצם העובדה שאין לי שום ניסיון עם מחשבי מק פשוט התעלמתי ויצאתי מהחלונות הללו.. לאחר מכן נעלם לי הכל מהכונן ניתקתי חיברתי שום דבר הכונן ריק ואפילו כבר לא קוראים לו בשם שקראתי לו כשהיא חזרה היא בדקה והיא לא מצאה שום דבר גם.. ניסיתי לכבות והדליק את המחשב וגם זה לא עזר על ההארד דיסק הזה יש לי גיבוי תמונות של 7 חודשים טיול וזה הגיבוי היחידי שלי אני חייב את עזרתכם במהירות האפשרית תודה מראש, ליאור
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הבנתי שכיום אין ממש משמעות כיצד מגדירים את הכוננים. האם זה נכון ? לי יש כונן SSD שעליו מערכת ההפעלה ושני כוננים רגילים. כיצד עלי להגדיר את שלושת הכוננים האלה ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, הגעתי למסקנה שאני צריך כונן SSD להרצת משחקים, האיטיות בטעינה הורגת אותי. אשמח להמלצות, לא יודע מה המחירים, ואם יותר זול להזמין מאמזון - אז מאמזון. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני של 1000GB לגיבוי. ראיתי בפנדה את שתי הדגמים הבאים: WD My Book Essential Edition 2.0 1TB WDH1U10000 מחיר: 715 ש"ח. אחריות: 24 חודשים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_1035_2652&products_id=19345&PHPSESSID=881f0a8aee48ad033e47055982340181 WD My Book Home Edition USB Firewire eSATA 1TB WDH1CS10000 מחיר: 812 ש"ח. אחריות: 36 חודשים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_1035_2653&products_id=19348&PHPSESSID=881f0a8aee48ad033e47055982340181 רציתי לדעת איזה לדעתכם מומלץ יותר? ולמה? מזה USB Firewire eSata? אם יש למישהו אחד מהכוננים ויש לו חוות דעת, אשמח לשמוע. מה האורך חי…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני הולך לצרוב אולי כמה פעמים בחודש, לא משהו רציני. תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רציתי לכתוב תגובה באשכול "מאגר תוצאות של ביצועי DOK..." אבל רציתי קודם לשאול שאלה. במאפיינים של ההחסן הנייד שלי יש טבלר "מדיניויות" ובו אפשר לבחור בין שתי אפשרויות "הסרה מהירה" או "ביצועים מיטביים". השאלה, אם אני מסמן "ביצועים מיטביים", הקריאה והכתיבה להחסן תהיינה יותר מהירות? דרך אגב, מה הראשי תיבות DOK? אף פעם לא שמעתי ביטוי כזה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
קניתי כונן חיצוני ובמחשב אחד הוא מזוהה מיידית ללא בעיה ובמחשב השני הוא מבקש דרייבר. איך מסדרים את זה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתי כבר לכל הרוחות דיסקים של 8 ג'יגה יהיו דבר רגיל שקונים באיזה שקל ?? ויותר חשוב מזה מתי כונני בלו ריי יכנסו יותר לשוק במחירים לכל נפש?? נדמה שהעסק הזה תקוע כבר כמה שנים ולא ממש משתפר...
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אצל טום לא מצאתי השוואות רצניות יש לו 15-30 GB בכתבה לפני שנתיים אני רוצא לקנות HD חדש ואני מתלבת מה לקחת?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן להחליף את ה HP 9200I שלי. אז אם יש הצעות יופי. הכוונה לא לעבור 1000 שח. אני לא צריך בקר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נחמד לאללה. HP פיתחו צורבים שיכולים בשיתוף של דיו ומדיות מתאימות להדפיס עם קרן הלייזק של הצורב על הדיסק. מה דעתכם? צורב מולטי\מולטי גם צורב וגם מדפסת לייזר... http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10799
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני עוקב כבר הרבה זמן בדיונים החמים על כוננים ה 640.וה"כוכב" העולה הוא הסמסונג.ואחריו ה WD .האם אפשר למצוא גם את הסיגייט בארץ במחיר שפוי בחנות טובה.כי עדיין לא ראיתי אף חנות שהביאה לארץ את הכונן הנל. אשמח לתשובה - כי פוקס ונועה כבר מוכרות ה WD במחירים טובים.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
התופעה היא כזאת: קפיאה של המערכת כולה כבר עברתי על מספר בדיקות ועכשיו הגיע הזמן לבדוק ולשלול בעיות של כוננים חיצוניים + פנימיים רציתי בבקשה את השמות של התכונות הרישמיות מחברת WD וסיגייט אם אפשר גם לינק להורדה או בכלל תוכנה חיצונית שתעשה את זה בצורה הכי טובה ההארדיסקים זה מה שיש במפרט בצד והנה גם תמונה מאוורסט לגבי דגמים בFAQ לא ראיתי את זה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, קניתי לפני שבוע DISK ON KEY של KINGSTON 8GB משהו פשוט ב60 שקל, והיום כשחזרתי מי העבודה בדקתי עם הוא תקין בכלל ואיך שחיברתי אותו המחשב הראה לי הודעה כזאת, "READY BOOST" אז כמובן לחצתי עליו ובDISK ON KEY הותקן הREADY BOOST הזה בגודל של 4GB, אחרי זה בדקתי מזה בדיוק עשה ככה שללא הDISK ON KEY המחשב עובד רגיל אבל איך שאני מכניס אותו פתאום המחשב עובד מהר יותר ואפילו עולה מהר יותר, עכשיו השאלה מה בדיוק הWIN 7 עשה לDISK ON KEY שלי ? אחרי באנצ' קטן שעשיתי לו ראיתי שיפור של 20 אחוז בביצועים בהעברת הנתונים אבל אני עדיין לא מבין מזה זה כמו RAID או כמו הSMART RESPONSE ?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה הארד דיסק יותר טוב : WD SATA 74GB 10000 RPM או Maxtor 250GB SATA 150 16MB 7200 RPM ?? נגיד ושתיהם אותו דבר במחיר (למרות שMAXTOR קצת יותר ייקר) אני רוצה להיתייחס רק למי יותר טוב ומהיר נטו ? לא חשוב לי הכמות המחיר כלום . ווועכשיו מי יותר משתלם לי ?? (מבחינת עלות ,כמות וכו' )
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש צורב פנימי פשוט, ומתלבט בין שלושת אלו : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata במה לבחור ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני wd my passport 1tb עשיתי לו partition אני רוצה שהם לא יוצגו שנכנסים ל"מחשב" אלא יוצג רק מסך בסגנון הזה וכונן אחד ב"מחשב": http://imgur.com/Ls8KBY0 דרך אגב העלאת התמונות לא עבדה לי אז העלתי לimgur תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום. מה ההבדל בין דיסקים DVD+R ו DVD-R? תודה.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-