אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
אם ישלי דיסק קשיח פגום ברמה קלה, האם אפשרי באמצעות תוכנה לתקן אותו?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היה לי מחשב ישן (פנטיום 4) שנשרפו בו לוח האם וכרטיס המסך ביחד. עקב גילו של המחשב לא היה טעם כמובן לתקן אותו... הבעיה היא שנשארתי עם ההרדיסק שהוא אמנם ישן אך לא נגרם לו כל נזק. קניתי מחשב חדש אבל הוא מחשב נייד ועכשיו אני תקוע עם דיסק ישן שכל הנתונים שלי עליו ולא יודע איך להעביר אותם למחשב החדש. הדיסק הוא של WD דגם WD800JD-00HKA0 אם זה אומר למישהו משהו, ויש לו חיבור SATA. השאלה שלי היא מה הדרך הכי זולה ויעילה להעביר את הנתונים שעליו למחשב החדש? שמעתי שיש מארזים לדיסקים קשיחים, האם זה רלוונטי עבור סוג הדיסק שיש לי והאם זה משהו שאפשר לתפעל לבד בבית (אין לי נסיון בפירוק והרכבת מחשבים)? האם זה שווה את ההשקעה (כי מדובר על שימוש חד פעמי להעתקת הנתונים) או שיש דרך טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=6902 שווה משהו ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אז בזמן האחרון אני התחלתי לחשוב לשנות את האיחסון שלי במחשב , יש לי סתם כמות מטומטמת של כוננים קשיחים לא אמינים של SEAGATE , שגם ככה בזמן האחרון אני שומע אחד מהם מתקתק שלא ממש מעודד אותי .. התחלתי להסתכל על כמה אפשרויות , חשבתי לקחת בהתחלה 3 כוננים של WD Black 2tb' אבל אז הסבירו לי שאין ממש סיבה לקחת את הכוננים האלו שהם סתם מהירים ואם זה רק לאיחסון סרטים ומוזיקה בעיקר אז אפשר גם לקחת משהו פחות מהיר במיוחד אם אני הולך להכניס אותם למערך RAID5 אז יותר התחלתי לחשוב על WD Green 2TB או Samsung F4 2TB אז המחשבות הם לקנות 3 כאלו , ולהוסיף (שזה בעיקרון אחד הדברים שאני הכי לא סגור עליהם ) כונן למערכת הפעלה חשבתי בהתחלה משהו באיזור ה 500GB , אבל פשוט הבדלי המחירים בין …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 160 גיגה והמחשב מזהה רק 130 גיגה... אבל יש לי SP2 ככה שזה לא יכול להיות בגלל זה.... ניסתי לבדוק עם PARTION MAGIC אם יש מקום שלא נמצא בכונן אבל אין... למישהו יש מושג מה יכול לגרום את זה? את הווינדוס התקנתי אתמול והווינדוס בא מותקן כבר עם הSP2... גם לפני שפירמטתי היתה את הבעיה הזאת (לא פירמטתי את ההארדיסק הזה אלה הארד דיסק אחר שיש לי שעליו מותקן הווינדוס...) וגם אז היה לי SP2... בגלל זה פירמטתי...ההארדיסק הוא של hitachi...
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי שאלה שמעניינת אותי, ותהווה חלק ניכר בהחלטתי אם לקנות צורב DVD או צורב רגיל... האם אני אוכל לצרוב על דיסק GB 4.7 DVD של נתונים? (אין צורך להגיד שרק עם כונן DVD זה יעבוד... )
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
זהו הכונן שאני מעוניין לרכוש - Samsung 960 EVO M.2 MZ-V6E1T0BW 1TB SSD המחשב שלי זה : ASUS AII X99 I7 6850K 32 GB 3000KHZ GIGABYTE GEFORCE GTX 1080 WC זוהי שאלה למבינים בלבד- ידוע לי שהכוננים האלו יכולים להגיע לתפוקה מרבית על פי ערוצי תקשורת נגישים של הלוח בתאימות עם המעבד- האם זה יתבצע אצלי? ככל שהבנתי הוא אמור לנצל 16 ערוצים, אבל אם השתמשתי במספר חריצי זיכרון ו/או מעבד מסויים ו/או כרטיס מסך על הלוח הספציפי הזה זה מוריד לו את מירב יכולתו?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מאז שאני צורב סרטים DIVX עם הצורב החדש (LG62 צורב דיוידי) כדיי לראות בדיוידי הסרטים נתקעים באמצע הצפייה ואי אפשר לראות את הסרט, הבעיה הזאת לא היהת עם צורב TEAC הישן שהיה לי. מה לעשות? הדיוידי גם לוקח לו יותר זמן לקרוא אותם בהתחלה.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה חשובה! אני רוצה לרכוש את הדיסק קשיח של WD גדול 250GB עם 16MB BUFFER. רציתי לשאול, ראיתי את זה באתר שלהם וראיתי שזה בא בצורה שרואים את הדיסק הזה שמסתובב אם אני לא טועה, האם זה לא עדין מידי ולא יכול להתקלקל מהר? אני מתכוון שלפי מה שראיתי זה לא כמו הכוננים הקודמים שיש מכסה כזה ולא רואים כ"כ כמו בזה. האם זה יהיה רגיש יותר מידי? ובכלל מה אתם אומרים על הדיסק הזה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שואל לחבר, מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט ,מעבד Q6600 4 GB זכרון של KINGSTONE הוא מעוניין להגביר ביצועי ע"י השמת שני כוננים ב RAID 0 שישמשו למערכת הפעלה בלבד,דגש על ביצועים ! **אין אילוץ לגודל הדיסק**
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה להארד דיסק או לאמצעי איחסון חיצוני עד 1.5T. יש לי מידע חשוב שאיתי כבר 6 שנים,אני בחיים לא מפרמט. התכונה הכי חשובה זה אמינות! לא מעניין אותי מהירות. תקציב 800 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי HDD של מקסטור מלפני 6 שנים בערך ועכשיו גיליתי שהוא מקור הרעש ולא הHDD של WD שקניתי לפני חצי שנה. הרעש הוא "תיקתוקים זריזים " כאלה. בזמנו קראנו לזה "המחשב חושב". יש דרך להשתיק את זה?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם. 1) מה קצב העברת הנתונים לשניה של פיירוויר? 2) מה קצב העברת הנתונים לשניה של USB 2 ? 3) מה יותר מהיר, IDE או SATA 2 ? 4) כיצד נראים החיבורים והכבלים של SATA ו-IDE ? 5) האם משתלם יותר במחשב המיועד למשחקים להתקין סקאזי במקום כונן קשיח רגיל? 6) אם כן, יש למישהו מדריך התקנה לכונן כזה? 7) האם הפרש של מאה שקל בין שני כוננים של 500GB חיצוניים, כשההבדל היחיד בינהם הוא חיבור פיירוויר, הוא לגיטימי? 8) האם מישהו מכיר תוכנה חינמית (או לא ) לעידכון אוטומטי של כל הדרייברים במחשב? בתודה מראש על התשובות, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום הורדתי משחק ששוקל 6.32 ג'יגה... 1. אם אני יפעיל בדיימון טולס זה יעבוד? כאילו הדיימון טולס קוראת קבצים בגודל כזה? 2. אם אני רוצה לצרוב קובץ בגודל כזה איך אני עושה את זה? יש את הדיסקים של 8.5 ג'יגה או משו אבל אין לי מושג איך משתמשים בהם? 3.יש דרך לפצל את הקובץ כדיי שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים של די וי די רגילים?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן(שבוע שבועיים) DOK ולאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות - הקבצים בו מושחתים, וכאשר אני מנסה למחוק אותם אני מקבל הודעה שהכונן בכלל לא קיים - ושאני צריך לפרמט אותו. לאחר פירמוט הוא עובד לכמה דקות, אני מעביר קבצים ושוב הבעיה חוזרת ושוב צריך לפרמט וחוזר חלילה. באחת הפעמים ניסיתי להריץ עליו chkdsk וקיבלתי שיש לו CRC - אבל אם אני מריץ עכשיו(אחרי הפירמוט) chkdsk, אני מקבל את ההודעה הבאה: "Windows has checked the file system and found no problems" יש עצות נוספות או שעליי ישר לממש אחריות? הדגם: Sandisk Cruzer Blade
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מערכת בשביל עיבוד נתונים במאטלאב בקבצים גדולים, ומחפש המלצות לכונן SSD בעל ביצועי כתיבה/קריאה מהירים תודה!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל ה-SSD שקניתי הגיע בלי בורג, ונראה שהמכס או חברת השילוח איבדה את הברגים שבאו עם לוח האם. יש איפשהו בארץ שאפשר לקנות בו ברגים חלופיים? או שאצטרך להזמין מחו"ל? (הכוונה לכאלו - https://www.amazon.com/GutsParker-M-2-Standoff-Screw-Drives/dp/B06XBG1783).
-
- 3 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני צורבים DVD במחיר של 200 שקל בערך לכל אחד. בעיקרון אני צריך אחד בחיבור IDE ושני בחיבור SATA.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי קובץ ענק (4 ומשהו גיגה) בפורמט MDS איך אני צורב אותו בנרו?? שאני עושה IMAGE DISC הוא לא נותן לי לצרוב את הפורמט הזה!! הוא אומר שהוא לא תומך בזה איך אני יכול לצרוב אותו? תודה טל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול מה יותר עדיף לקנות : צורב ו- CDROM בנפרד מהDVD או צורב ו- CDROM ו- DVD כגוף אחד תודה.....
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש כונן חיצוני באזוןר ה300-350 שקל כמה שיותר מקום.... ראיתי את זה איך הוא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 דיסקים זהים של 60 ב חיבור IDE על לוח אנפורס 2 אולטרא כיצד אני עושה רייד כלשהו בחומרה על השילוב הזה??? ניסיתי בקר ב PCI אבל לא הצליח אני אשמח אם על הלוח עצמו זה יעבוד.תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-