עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם יש לי הרדיסק חדש - MAXTOR 250GB SATA II כרגע ה XP (כונן C:\) שלי יושב על כונן 250 שהוא לא SATA אלא ATA IDE רגיל, של WD. אני מחפש דרך להעביר את כל מה שיש בכונן הזה (להעתיק, בשלב ראשון) לכונן ה SATA II ולקבוע שה BOOT יתבצע מה SATA II לאחר ההעברה הזאת, כדי שהוא יהיה הכונן שממנו עולה מערכת ההפעלה אני מעוניין שזה יעבוד, יעבוד טוב, ולא יהיה חשש לאיבוד מידע. אגב, נכון לעכשיו כונן C הוא ל XP וכונן E הוא החדש SATA II (ריק מלבד תיקיות מערכת שנוצרות לבד) אחרי ההעתקה, הם מתחלפים אוטומטית באות , או שאני צריך לשנות את זה בעצמי ?. אחרי ההעתקה אני אפרמט את כונן C הישן. בבקשה, אני לא מחפש השערות וספקולציות, אלא אנשים שעשו כזה דבר בעצמם בעבר ויודעים לספר על הסיבוכים בדרך אם אפש…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by roes,

1. הדיסק הקשיח הזה טוב? Maxtor 6V250F0 DiamondMax 10 SATA2 16mb 250GB 2. שקט? 3. תגובות נוספות... הוא שווה... דרך אגב הוא עולה 593 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=6V250F0

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by 11iceman11,

שלום, האם אפשר לחבר כונן 2.5' '(IDE) ל-PC, לא דרך USB אלא דרך הלוח אם (כמו כמחברים 3.5 IDE רגיל) ?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  4. רוצה לקנות הארדיסק חיצוני '2.5 (כדי לא אצטרך חשמל וגם בגלל הגודל). המטרות הן: 1. לקחת את מידע שלי איתי (המטרה העיקרית). 2. אם אפשר להריץ ממנו מערכת הפעלה (כמו 2000 , אקס-פי או ויסטה) כמובן בלי שימוש בהארדיסק פנימי אחר. 3. גיבוי הדדי כל תקופה (ממחשב שלי להארדיסק הנייד ולהיפך) 4. העברות מידע מידי פעם (שירים, סרטים ...). חשוב שיהיה אמין !!! כי מידע כמו אצל כל אחד הוא קריטי מבחינתי. מצד שני לא בא לי לזרוק כסף תקציב זה עד 600 ש"ח אבל עדיף פחות למרות שאם יש משהו מאד מיוחד אז מוכן להשקיע אפילו יותר! גודל 120GB זה המינימום אפילו זה מעט מידיי עדיף 160-250 GB. אגב ראיתי מבצעים על VERBATIM (באופיס דיפו) ועל MAXTOR (בבאג) מה אתם יודעים על דגמי הארדיסקים הניידים של חברות האלה? תודה ל…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

יש לי כונן של 1.5TB שה SMART אומר שהוא עומד לקרוס. העתקתי ממנו את כל המידע שאני צריך. יש משהו שניתן לעשות כדי לשוב ולהשתמש בכונן או שהבעיה היא חומרתית ואין מה לעשות למעט להחליף אותו בחדש ? תודה. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  6. היי אני לא בטוח מה בדיוק אם זה הדיסקים או הצורב עצמו אבל הוא פשוט עושה מה שבא לו. יש איזו בדיקה כלשהיא שאפשר לעשות כדי שאני אדע בוודאות ואז אוכל לממש את האחריות ? תודה

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by Merovingian,

הלוח אם שלי תומך ב- UDMA 66/100 ואני מעוניין לקנות הארד דיסק Western Digital 160 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer האם הוא יפעל?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by House M.D.,

היי. כרגע אני משתמש במחשב נייח בדיסק של נייד. מכיוון שאני רוצה למכור את הנייד שהדיסק הזה שייך לו, אני אקנה דיסק חדש לנייח. האם יש דרך לעשות עותק מושלם של הנתונים מהדיסק הנוכחי על הדיסק החדש, כולל מערכת הפעלה ושאוכל לעשות בוט מהדיסק החדש? תודה.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  9. Started by saar3,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739862 אני רוצה לדעת אם הוא טוב כי שמעתי עליו ביקורות עליו לא כל כך טובות

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by davido,

איך עושים הגנה על דיסק? כדי שלא יוכלו לצרוב אותו

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  11. אני פשוט רוצה להשיג את הפאנל הדמי שלו רק כדי להלביש על צורב DVD רגיל של אסוס חשבתי להביא את הצורב הזה ועליו להלביש את הפאנל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13740 המיוחד בפאנל הקידמי של זה זה שהוא מבריק ויש לו צבע שחור פיאנו מבריק (שזה מתאים לי יפה עם המארז) אבל המחיר שלו בשמיים ואין לי צורך בתכנולוגיית הבלו ריי עשיתי חיפושים וכל הצורבים של אסוס (ובכללי ) הם מפלסטיק שחור אפור מחוספס אז חשבתי אם אפשר להזמין רק את הפאל של הצורב BD הזה ולשים על צורב רגיל זה יהיה מושלם אם אתם אולי מכירים צורבים של אסוס או בכללי צורבים שהם כן מבריקים אני אשמח לראות(אני פשוט חיפשתי ובחיפושי לא מצאתי דבר) תודה רבה זה הצורב ASUS BW-12B1LT Internal Blu-Ray

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by aviz,

הוא מוגדר אצלי כ pio מה שמאט את הצריבה ברמה בלתי נסבלת , כמו כן מה שמוזר הוא שהצורב מזוהה כ secondary ide channel ולא primary למרות שיש לי בדיוק ide אחד על הלוח אם והוא מחובר אילו בתור master. ניסיתי את כל המדריכים האלה של להסיר את הדריבר להתקין מחדש , ריסוט בתור dma if available וגם ריסוט הפוך, ניסיתי לשחק ברגיסטרי לפי איזה מדריך בשביל לנסות לעקוף את הבדיקה של MS, ניסיתי אפילו להחליף כבל IDE. ניסיתי גם לקחת מתאם IDE ל SATA ולחבר אותו בתור SATA , אבל משום מה המחשב לא זיהה אותו כשעשיתי את זה. הלוח אם שלי הוא ab9 pro הצורב הוא lg gsa-h42n מה שמחובר עכשיו למחשב שלי זה רק HD ב SATA והצורב שאני מחבר ב IDE ללא הצלחה כמו שהבנתם אשמח לאיזה פתרון :\

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by idanpc,

שלום לכולם! לפני הרבה זמן קניתי WD 80 JB , הוא התחיל לתקתק ולהידפק עד שהמחשב לא זיהה אותו, אז החלפתי אותו עבר כמה זמן עם ה HD החדש (אתו HD בדיוק) וגם הוא התחיל לתקתק אבל יותר חלש, הלכתי לחברה (TITANUS ,ZENIT) ואמרתי להם שזה פעם שנייה שאני מחליף את ה HD אז שאלתי אותם אם אני יכול להחליף לHD של חברה אחרת והם אמרו לי לא , אז אמרתי לא משנה אני אקח שוב של חברת WD חיקיתי שבועיים בערך והבאתי את ה HD החדש ואת המארז שקניתי על הדרך אני בא הבייתה להתקין את המחשב מקובץ GHOST , הוא סיים להעתיק קבצים אני בא לעלות לWIN ומה אני רואה ?! הודעת שגיאה שחסר קובץ, עשיתי SCANDISK ויש ל HD 16 MB BAD SECTORS כן כן 16 MB השאלה שלי היא מה אני עושה הלאה ? לישרוף להם תחנות או מה? (זה בציניות ל…

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by Omry,

צהריים טובים. כפי שבטח ידוע לרובכם, הוכרזה סדרה חדשה של דיסקים קשיחים מבית היצרנית "Seagate", בשם "7200.12". כונן בנפח 500GB מהסדרה החדשה אמור להגיע לחנויות בחו"ל ביום שני הקרוב. בקיצור, הייתי מעוניין לדעת האם Seagate מתכננת להכיל בסדרה כוננים בנפחים של 250GB, 320GB, 1TB ו-1.5TB? תודה רבה לעוזרים וסופשבוע מעולה לכולם

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  15. האם בעבודה עם ארדיסק בופר 16MB מרגישים הבדל מארדיסק 8MB האם מרגישים שהוא יותר מהיר מ8MB?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by Noodlez04,

ככה, יש לי כבר מפרט מוכן והכל, רק מתלבט בקשר לכונן הקשיח. דיברתי עם חנות אצלי בעיר, והבנתי מהם ש SeaGate ו Samsung חוזרים אליהם לא מעט פעמים לתיקונים...ולעומתם Western Digital עמידים בהרבה בפני תקלות. הדגמים המדוברים שאני רוצה הם: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418AS Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  17. Started by aragon,

?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by ferrari,

שלום, הייתי מעוניין לרכוש HD רשת. האם יש למישהו המלצה? הדיסק חייב להיות מינימום של 500 ג'יגה מהיר ככל הניתן. הדיסק מיועד לאחסון קבצי מדיה בעיקר, ולהיות RESOURCE רשת משותף למחשבים רבים ברשת הביתית שלי. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by redti,

אתמול התקנתי הארדיסק חדש מסוג : WESTERN DIGITAL 120GB S-ATA WITH 8 MB BUFFER התקנתי עליו מערכת הפעלה WIN XP ... יש לי נורה במארז שמהבהבת בזמן שהמחשב חושב למעשה לכל אחד יש את זה! אבל כשאני פועל על ההארדיסק החדש הנורה לא נדלקת כשהמחשב חושב !!! יש לכם מושג למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  20. שלום וברכה, אני רוצה לגבות דיסקים של מוזיקה על המחשב, הצורב שלי הלך ואני מעוניין לקנות צורב חדש. מה הצורב הכי איכותי בAUDIO RIPPING שניתן לרכוש כיום בישראל? מחיר עד 300 ש"ח. תודות. עריכה: אם יש כונן שהוא רק קורא ולא צורב, אך נותן איכות קריעת אודיו טובה יותר, אשמח לשמוע עליו.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  21. Started by thebenjamin,

טוב אז יש לי HD103UJ של סמסונג והוא עושה רעשים... התקשרתי לחנות ולפי התיאור שלי הוא אמר לי שכנראה הראש המכני משוחרר או משהו בסגנון והוא זז יותר ממה שהוא אמור... בימים הקרובים אני הולך לחנות כדי שהם ישמעו במקום את הרעשים.. הוא אמר לי שאם זה מעבר לנורמל יחליפו דיסק.. השאלה אם יש לעשות משהו אם לא כי אני רגיש לרעשים וזה משגע אותי :-\

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  22. אהלן יש פה מדיות DVD חלקם PLUS וחלקם MINUS, מה ההבדל ? הנה הלינק- http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/cat_fam_sku.asp?PR=%2A&ID=5419&LEVEL=FM&SID=UPN143P50QKT9NJR9HMVTFVAU2D64S4F האם הצורב DVD שלי - NEC 2510A יכול לצרוב על שני הדיסקים ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by ido-nava,

יש לי 3 כוננים קשיחים במחשב: 1. WDC WD2500YS-01SHB1 ATA Device 250GB - מערכת הפעלה (win7) ותוכנות 2. SAMSUNG HD103UJ ATA Device 1000GB - שירים, סרטים 3. Segate 3500320AS ATA Device 500GB - הורדות בכל מקרה, מה שאני רוצה להגיד זה שכשאשר אני מריץ שירים בוינאמפ (שמותכן ד"א ב WD), הם לפעמים נתקעים ופשוט לא חוזרים על עצמם, או שלפעמים שאני להכנס לאחד הכוננים דרך המחשב שלי הם פשוט נתקעים ורק אחרי איזה כמה שניות אני מצליח להכנס... יש לציין ששלושת הכוננים מפוצצים (מלאים ב-95% +-). איך אני יכול לבדוק איפה התקלה לפני שאני יצטער על זה שאחד הכוננים יילך... אני ממש לא רוצה לאבד את כל התוכן שיש לי במחשב..

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  24. Started by tiger3,

יש לי צורב DVD ואני רוצה לדעת אם אני יכול לצרוב את הסדרה על פי מגה ולא על פי דקות וזה יקרא לי אותו ב - DVD רגיל??????

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  25. הורדתי פרקים של התוכנית ארץ נהדרת ואני רוצה לצרוב על דיסק עכשיו אני נכנס לנרו ואיך שאני מקליק פעמיים על הקובץ כדי להוסיף אותו...קבצים יותר נכון, נפתח לי החלון הזה של error ויש למטה את הREPORT ןDONT REPORT הזה.... ואז נרו נסגר..... אומנם זה צורב חדש אבל עד עכשיו הוא עובד מצוין וכבר צרבתי קובץ אחד של ארץ נהדרת על הדיסק הזה וצרבתי איתו סרטים אחרים וזה עובד עכשיו זה לא צורב לי תקבצים החדשים שהורדתי... מה קורה פה ואיך אני מסדר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים