עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RoyS,

שלום, ראשית אני רוצה לציין שאני לא מתמחה בכל מה שקשור לגיבוי אבל אני מחפש כלי מסויים שיעזור לי לעשות גיבויים למחשב מבלי לצרוב את זה לדיסק. אני מתכוון לגיבוי של שירים וקבצים נוספים משהו עם נפח של 10 20 גיגה כי המחשב שלי לעיתים מתמלא בג'אנק ואז צריך לפרמט אז במקום לצרוב 6 דיסקים של DVD אז להעביר את זה אליו אם אינני טועה קוראים לזה Flash Disk אשמח להצעות, ייעוץ וקישורים למוצרים המיוחדים הללו. תודה מראש, רועי.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by sos,

מה אתם אומרים על זה? יכול להיגרם נזק לצורב?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  3. דיסק של WD עם 8MB זיכרון ו-10000 סל"ד או דיסק של MAXTOR עם 16MB זיכרון ו-7200 סל"ד ???

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

אז המחירים של כולם פחות או יותר זהים - מה שאני מתלבט לגביו זה עניין ה"הצפנה פנימית" ששמתי לב שצץ לגבי כל מיני כוננים(w.d בעיקר) שאני *לא* מעוניין בו. הכונן ישמש לגיבוי יום יומי של פחות או יותר 200GB בשבוע ובערך GB15 ביום. (ישמור בכל רגע נתון 2 גיבויים מלאים) - מדובר ברשת משרדתית קטנה. אני ארכוש ב אייבורי, KSP או TMS - אופציות רכישה מכל החנויות יתקבלו בברכה. התקציב הוא באזור ה-400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rino,

היום הייתי באופיס דיפו ומצאתי שהם הורידו את מחיר עוגת 25 הדיסקים של VERBATIM ל138ש"ח מה שאומר שיחידה עולה עכשיו 5.5 ש"ח . שווה למי שרוצה דיסקים לגם יחזיקו מעמד לאורך זמן.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by raz002,

אני צריך הראדיסק חיצוני לצורכי עבודה. אני צריך הארדיסק אמין שיכול לשרוד יותר משלוש שנים בעבודה מאומצת (אני אומר את זה אחרי נסיון עם כמה הארדיסקים איכותיים שהתקלקלו אחרי שנתיים שלוש). הנפח המבוקש: בין 80 ל200 ג'יגה חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=378300 אשמח להצעות נוספות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  7. טוב יש לי 2 הרדיסקים אחד הוא: http://www.24p.co.il/model.aspx?cat=BEA&id=22891 והשני: http://www.bhphotovideo.com/c/product/401312-REG/Hitachi_18P6270_147GB_Ultrastar_15K147_80_Pin.html#features איזה עדיף לי מבין שניהם לשמש למערכת הפעלה? נא להתייחס למהירות לרעש לחום וכו תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  8. אני צריך צורב DVD חדש אבל אני צריך כונן לבן ושמתי לך שברוב החנויות שחיפשתי בהם אין כלל כוננים לבנים אלה רק שחורים איפה אני יכול למצוא כונן SATA לבן? והאם יש כוננים שהדיסק יוצא כמו ברדיו באוטו ולא כמו כונן סטנדרטי עם מגש? אני יודע שפעם היה.... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by Thunder-Head,

במה עדיף להשתמש בהארד דיסק בו מותקן Windows XP Pro SP1 ? האם באמת Fat32 מהיר יותר מ-NTFS ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by x-dude,

הגיע הזמן, פלקסטור תפסיק לייצר צורבים לשוק הבייתי http://www.cdfreaks.com/news/No-more-Plextor-consumer-drives---parent-company-pulls-plug.html

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

האם עדיין מוכרים HDים שעובדים ב SCSI, ואם כן פשוט תנו לי קישור והמלצה על בקר SCSI טוב!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by GaLmgnT,

שלום לכולם! אז הצורב הישן שלי החליט שנמאס לו והפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש. הבעיה היא שהלוח שלי הוא מאוד מאוד ישן ואין לי מושג איזה חיבורים יש לי עליו. הלוח הוא Asus P4S533-X. אני צריך לדעת איזה סוג של צורב DVD אני אוכל להרכיב עליו. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by zilbermm,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7611439&type=2&product=1&=

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  14. אהלן, יש לי צורב LG מדגם 4163B כבר כמה חודשים. לאחרונה כשאני מנסה לצרוב איתו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן וזורק אותי מהתוכנה. (צרבתי איתו בעבר) ניסיתי להשתמש בDVD של LG ושל ורטימר, בשניהם אותה תוצאה. CD רגיל זה מצליח לצרוב אבל DVD לא, הוא לא מזהה את הדיסק ומסיים את התהליך. כשעשיתי מה שאינטגרל אמר פה למישהו עם בעיה דומה המחשב לא זיהה את התקן הIDE2 שאליו מחובר הצורב והייתי מוכרח לשחזר את המחשב שלי למועד מאוחר יותר שבו ההתקן כן זוהה. מה עלי לעשות? הוספתי לוג שהופיע Ido Ban Noon ben xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SP…

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by kletsman,

שלום. קניתי לפני שבוע הארד דיסק של seagate baracuda 3tb אתמול נתקע לי המחשב ונעלם לי הכוננים שלו מהמחשב שלי. האם ההארד דיסק נדפק?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כל זה קרה לי מאז שעברתי לP4P800 SE ,דפק לי כל הרדיסק של SATA,כבר נמאס לי להישאר כל שבוע בלי מחשב רק בגלל הארדיסק,יכול להיות שזה בגלל האובר קלוק שלי(בלוחות אחרים האוברקלוק לא השפיע בכלל על שום חלק,היו לי לפני זה את הP4S800D שלא עשה בעיות,אחרי זה עברתי לגיגהבייט 8IPE1000 ,ומאז החלפתי לP4P800 SE שכולם אומרים שהוא לוח טוב,אבל בתאכלס מאז לא מפסיקות לי הבעיות עם ההארד דסיק,יכול להיות שיניתי משהו לא נכון בביוס? עריכה,מדובר בדגם 6L160M0 (מוזר, אני שלחתי לתיקון דגם שנקרא 6B160M0,יכול להיות שקיבלתי דגם ישן יותר/פחות טוב?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by Bingo,

ה-WD250GB שלי הלך עדיין לא יודע בדיוק ממה הוא משמיע טיקיםבאתחול הביוס מזהה אותו ובתוכו מידע שמאוד חשוב לי, האם ניתן לשחזר אותו דרך איזושהיא תוכנה או רק חברה לשחזור מידע תעזור לי? ה-WINDOWS לא מזהה אותו אבל כל אתחול הוא מבצע כל מני פעולות RECOVERING שאני לא ממש מוצא.. תודה לעונים :]

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. ערב טוב, האם כדאי לקנות כונן קשיח של 1TB מבית SEAGATE קישור : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730223 יותר נכון לקנות 2 כוננים קשיחים כאלו ולעשות מהן RAID 1 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  19. שלום רב, בעקבות פירסומי המבצעים באמזון רכשתי לאחרונה 3 דיסקים: 2 כונני NAS של SEAGATE Ironwolf וכונן SAMSUNG 870EVO . לפני מספר ימים שמתי לב שבתוכנת הניהול של ה NAS מופיע אחד הדיסקים עם אזהרה בבדיקה שביצעתי התברר ששני ערכים בערכי ה SMART הם מעבר להגדרות מה שמעיד על בעיה ולכן האזהרה ותוכנת הבדיקה של ה NAS ממליצה להחליף את הדיסק. הדיסקים בשימוש שנה וחצי לערך. הרצתי בדיקה גם על ה SSD על יד Smasung Magician וגם שם שני ערכים של ה SMART חורגים מהגדרות היצרן ניסיון לבצע תיקון על ידי התוכנה נכשל. הדיסק בשימוש חצי שנה לערך. מצ"ב תמונות. האם מישהו נתקל במצב כזה של דיסקים חדשים שמתקלקלים באופן די דומה? האם האחריות שיש לדיסקים האלה שנקנו באמזו…

20. Started by -swap-,

יש לי גג 900 שקל לבזבז על צורב איזה צורב כדאי לקנות משהו אמין וטוב למה קניתי צורב PLEXTOR לא מזמן והוא נדפק ממש מהר ברצוני לקנות צורב משהו כמו שיצרוב על 48..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אני מתלבט קשות בין שני הדגמים האלה: 1. SAMSUNG F1 1TB HD103UJ 2. WD GP 1TB WD10EADS איזה מהשניים עדיף מכל הבחינות? לי חשוב קצת השקט מכיוון שההארד דיסק ישמש אותי למחשב HTPC תודה איציק

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by jackok111,

נתונים מבוקשים: גודל - 1T חיבורים - USB2 (ולא פיירווייר וכדומה). סיבובים - לפחות 7200 תקציב - עד 500 ש"ח. חברה - אשמח להמלצות, אני מכיר WD ו- SG, אולי יש עוד טובות בשוק. אחריות - כמה שיותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by ofir667,

חיברתי אייפוד למחשב דרך היו אס בי והוא לא מופיע לי במחשב שלי (הוא לא על hold), מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  24. שלום! אני מעוניין בכונן גיבוי של 1TB (או אולי 2TB אם יכנס בתקציב) כמו שאמרתי התקציב הוא עד 850 לכל הרכיבים אם אני יחליט להרכיב האם כדאי יותר לקנות כונן כזה מוכן או לקנות את הדיסק קשיח והקופסא לחוד ולהרכיב אותם? אני מעדיף קופסא שהדיסק שוכב ולא עומד כדי להשכיב אותה על המחשב שלי וחשוב לי שהוא יהיה אמינות של הכונן (אם אני ירכיב אחד או יקנה מוכן) וגם שיהיה לו את כל החיבורים החדשים כמו ESATA USB3 וכו... את המתאמים אני יקנה בניפרד לפי מהמהירות שלהם וההתייעצות איתכם וגם הבנתי שESATA זה כבר על חשמל ככה שאני יצתרך לחבר את הכונן למחשב רק עם כבל אחד שזה יהיה מצוין בשבילי תודה על העזרה וחג שמח לכולם!!

• 3 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים