עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ashand,

היי הבעייה: לא יכול לפרמט כונן בנפח 32GB DOK ל NTFS יש לי מק ווינדוס במק אני רואה 32 גיגה מלא גם אם אני מפרמט אותו שם ל FAT או NTFS כאשר אני מעביר אותו לוינדוס יש בעייה אני לא רואה 32 מלא אני רואה PARTITION של 200 מגה שהוא GPT Protective Partition ווינדוס מסרב לפרמט בכלל את הכונן בעוד שבמק הכל עובד בלי בעיות.... איך אני מפרמט את הכונן בוינדוס ל NTFS ??

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by free fraek,

הכרטיס משמש אותי בתור הרחבה לIriver e100 וכשאני רוצה לחבר אותו למחשב עם מתאם רגיל המחשב לא מזהה אתו בכלל. כשהוא נמצא בתוך הE100 הוא עובד סבבה.. איך זה?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  3. טוב, כנראה שהבעיה היא במחשב בהמשך לשרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480213.0 קניתי היום צורב חדש של SONY מסקיי פיסי. הרכבתי אותו והבעיה עדין קיימת: ניסיתי עם צורב IDE ואין לי את הבעיות הנ"ל, רק שאני לא יכול להשתמש בצורב ה IDE הזה כי הוא איטי וישן ואין באפשרותי לקנות או לרכוש צורב IDE. ניסיתי חוטי SATA חדשים, דיסקים אחרים, תוכנות אחרות וכלום לא עוזר. דגם הלוח שלי הוא Abit NF7-SL משנת 2004 ואני משתמש בוינדוס 7. בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי... אני מנסה לצרוב אודיו במדיה CD-RW בצורב די.וי.די. שלי ללא הצלחה....מישהו יכול לעזור לי למה הוא לא מצליח לצרוב לי ? (העדכון חומרה של הצורב הוא DL-13?). הוא עושה LEAD-IN ואז נתקע לי...... תודה.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  5. אני לא יכול לצרוב קובץ שהוא מעל 2G הוא אומר לי משהו עם UDF WRITE....

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. ברשותי 2 כוננים מחוברים ב usb לראוטר fritzbox 7390 ומשותפים ברשת. משני מחשבים שונים, מק וpc, אינני יכול לכתוב קבצים בעברית אל האחסון ברשת. ברגע שאני מנסה שם הקובץ נהיה בג'יבריש. במה הבעיה טמונה? כיצד ניתן לסדר? אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Felix_DeSouse,

קבלו את זה : http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=370076&path=22

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gilz,

מחיר מצויין איכות על הפנים. ניתן לצרוב במקרה הטוב 2-3 GB (מתוך 4.7)

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  9. הסתכלתי באתר של KSP על שני דיסקים של Western Digital 200GB 7200RPM, 8MB, SATA II 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II שניהם עולים באתר 390 שקל למרות שיש הבדלים, מישהו יודע את הסיבה לכך ?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=792 לצערי מהירות שנראית בין SATA 6 Gb/s SATA 3 Gb/s דומות לא מבין מה שווה SATA 6 Gb וכן יש לי לוח שתומך בזה למה זה טוה אם כל SATA 6 Gb/s ?

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by Ovid,

התקנתי הרגע כונן ssd , הסמונג 840 evo . חיברתי את כבל הsata לכונן ,הדלקתי את המחשב נכנסתי לביוס ואני פשוט לא מוצא אפשרות להעביר את מצב הsata לahci הלוח אם שלי זה dfi x38-t2rb , יש מצב הוא לא תומך באפשרות כזאת או שכולם חייבים לתמוך בזה?

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  12. אני מנסה להבין מה קצב העברת הנתונים של הדוק הזה אבל אני לא מצליח למצוא את הדגם שלו. בכל מקרה אני רואה שהוא במבצע עד 18:00 במאה שקל שזה מחיר דיי זנותי, על אחת כמה וכמה אם הוא מהיר. מישהו יכול למצוא עליו נתונים? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct_7719039.html?came=574 - - - עריכה - עכשיו אני רואה שהדגם שכתוב שם הוא FP1000, אבל אני לא מוצא בכלל דגם כזה באף מקום...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by habarbash,

היי במחשב שלי מותקן דיסק קשיח 40GB ו CDRW ו CDROM . במסך שמייד אחרי ה POST הוא כותב לי : ATA 100 -HD זה ה Master ב P IDE DMA 33 - CDRW זה ה Master ב S IDE ATA 33 - CDROM זה ה Slave ב S IDE השאלה שלי למה הם לא כולם עובדים ב ATA 100 ?? הלוח שלי הוא : Epox P4M266A -8235 צ'יפסט צפוני : P4m222 (vt8751( של VIA דרומי : VT.8235 . תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום מזה יום המחשב הנייד שלי לא מזהה DVD ריק המוכנס אליו לצריבה לא בנרו ולא בסייר החלונות. הצורב מדגם NEC ND-6500A מזהה DVD צרוב ועוד יותר מעניין CD-R וגם CD-RW ריקים או מלאים בחלקם. הצורב עבד עד לפני כמה ימים לשביעות רצוני המלאה. המעניין הוא שאת הדיסקים הריקים ניסיתי לבדוק גם על מחשב אחר וגם שם הם מזדהים כריקים כלומר אין כל אפשרות לכתוב עליהם 0 כתוב ו 0 פנוי. אגב ניסיתי מדיות מכמה חברות TEAK - MAXDISK עם אותה תוצאה. עוד מוזר שזה קרה פתאום ללא כל פרובוקציה מצידי. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל הXP לא מזהה דרייברים כאלה על המחשב ובדיסקטים המצורפים למחשב לא מצאתי דרייברים מתאימים. אודה על כל עזרה ועצה מכבי אשמח אם אקבל גם הודעה בדואל MAKABI_48@YAHOO.COM

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by shacharoren,

אהלן לכולם, טוב אז רדפתי זמן מה אחרי כבל eSATA ועכשיו כשיש לי אותו אני מחבר אותו והמחשב לא מזהה אותו, לפחות לא אוטומטית. אין לי מושג לאן לגשת אפילו. הכונן עובד עם ה USB ללא בעיות. כמו כן אני ממש לא יודע איך לזהות את יציאת ה ESATA ב device manager בכל מקרה צריך עזרה כאן!! כמו כן, ניסיתי לאתחל ועדיין לא מזהה! אודה על כל סוג של עצה.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by viper_sb,

קניתי היום HDD של WD IDE של 500G שאני מחבר את כול שלושת הHDD שלי הביוס מזהה אותם אבל מערכת ההפעלה לא מזהה אותם במחשב שלי מה יכול להיות ?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by amit71,

ערב טוב רכשתי הרד דיסק של סיגגיט 1 טרה בחיבור SATA וחיברתי ללוח אם של ג'יגהבייט דגם P35DS3R במנהל ההתקנים אני רואה את ההרד דיסק עם כל הנתונים אך שאני פותח את המחשב שלי הוא לא מופיע פעם היתה אפשרות לחבר חלק קטן ולהפוך את ההרד דיסק לסלייב אך איך אני עושה את זה עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! חבר שלי קנה הרד דיסק 160GB SATA עם לוח של גיגה בייט K8NS וכאשר ניסינו להתקין את ה-WINDOWS ,המערכת זיהתה לנו שההרד דיסק הןא בגודל של 131GB . מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by davidpc,

קניתי היום הארד דיסק 2 טרה בייט . כרגע המחשב לא מצליך לזהות. גם בביוס לא מראה.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  20. Started by alfa100,

היי המחשב שלי לא מזהה את הדיסק קשיח פנימי הנוסף שלי הוא של חברת WD והוא עם 500G אחרי כמה פירמוטים של המחשב שלי והוא עדיין לא מזוהה הלכתי להחליף אותו החלפתי אותו ועדיין לא עובד מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by M-a-T-a-N,

יש לי דיסק קשיח 320 החדש ויש לי לוח אסוס DH HOME DIGITAL והוא לא מזהה לי את הדיסק הקשיח למה ככה?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by BONO,

חיבסרתי אותו הגדרתי בביוס שהוא מחובר והא לא מזהה לי אותו המנורה שלא דולקת ולא נכבת מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Shlagr,

יש לי מחשב עם SATA ומן הסתם עם חיבור ide רציתי להוסיף עוד 2 דיסקים קשיחים בחיבור ide והוא לא זיהה לי אותם מה עושים?<

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by SHELA,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב ולא מזהה ת'צורב. חזרתי ברוורס לכונן הדיוידי הישן שלי שעבד כדין, גם לא מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח מגיע אליו, יש עצה גואלת?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by amisha,

לפי מה שאומר הנרו יש בעיה בתקשורת והתקשורת נכשלה וזאת לאחר כמה אחוזים בצריבה של COPY CD כאשר ON HTE FLY מופעל .... (4X) בצריבה רגילה מן הדיסק הוא מצליח לא רע במהירות של 8X זה ימאהה 2100....

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים