אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מצורף קישור לדיל של כונן נייד, מה דעתכם? http://group-e.buy2.co.il/Group-e/DailyDeal/Index/370ed17a-a52d-4fe2-af02-43801147d459?referrer=mailchimp&utm_source=Groupe+-+Main&utm_campaign=3ca309678c-Groupe_23_08_2012&utm_medium=email
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~3201ABYS~7~0.htm מה ההבדל ביניהם והאם יש אופציות יותר טובות בטווח הזה? (450 ש"ח, 320GB)
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לצרוב פרוייקט של 697 מ"ב לדיסק של 700 מ"ב בעזרת NERO6. (פרוייקט מידע). הפרוייקט מורכב מ4 קבצים : קובץ וידאו בכיווץ XVID שתופס 696 מ"ב ועןד 3 קבצים של כתוביות. כאשר אני מנסה לצרוב את הפרוייקט, התוכנה אומרת לי שאין מספיק מקום על הדיסק, ועלי להכניס דיסק עם יותר מקום. הצורב הוא PHILIPS16X10X40 וניסיתי את כל שיטות הצריבה האפשריות DISC AT ONCE, TRACK AT ONCE, FINALIZE וללא FINALIZE. כמו כן ניסיתי להחליף 3 דיסקים ועדיין הבעייה נשארה. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב חדש אשמח לקבל מעט חוות דעת על רשימת הצורבים הללו: SH-S203B =Samsung Lite-On LH-20A1P Sony NEC Optiarc AD-7200S lg=DVD±RW GSA-H55NB x20 DVD±RW GH20NS x20 Black SATA asus= DRW-2014L1T Pioneer= DVR-115D DVR-215DBK אני מעוניין לקנות אחד מהצורבים הנ"ל אבל אשמח לקבל שמות גם של צורבים אחרים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! רכשתי דיסקאונקי 32GB של סאן דיסק. כאשר אני מנסה להעביר דברים שהם גדולים מ4/3,5 ג'יגה, המחשב אומר שהדיסק מלא. איך אוכל להוריד מגבלה זו? אני יודע בוודאות שיש מקום והוא פשוט לא מאפשר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא 5 ש"ח לטובת השילוב, ובהמשך לבעיה שהייתה בכוננים מסדרת 7200.11, האם יש דרך לדעת איזה כונן נמצא בתוך ה FREEAGENT ולדווא שלא תהיה איתו בעיה, או פשוט ללכת על בטוח, לקנות את הכונן שהומלץ פה הרבה ST3500410AS ולהרכיב לבד?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי הרד על 40GB (SAMSUNG SPINPOINT). הוא מחולק ל שתי מחיצות ... C- 14.63 D - 22.64 בדיסק D נישאר 33MB יש אפשרות לפרמט את דיסק C להתקין ווינדווס ואחר כך לפרמט את D? את הכול ל NTFS? לא תהייה בעיה? עוד שאלה קטנה... איך אפשר לעשות BACK-UP ל 23GB של נתונים? עים הצורב שלי?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
1. אשמח לקבל המלצה על הנ"ל 2. הבנתי כי כוננים קשיחים משריינים לעצמם מקום לאיזשהוא צורך (למשל : כונן 1TB הוא בעצם רק 930 GB) האם נכון? במידה וכן אשמח לקבל הסברים. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות SSD בנפח של 256gb יש כוננים מומלצים שכדאי לי לקנות ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עכשיו שאלה שנראית ברורה סליחה שאני שואל את זה בכלל אבל כנראה שהייתה לי איזו אי הבנה מערך RAID של 2 כוננים קשיחים כל אחד 250GB ייתן בסופו של דבר 500GB או 250GB ? וכנ"ל לגבי תצורות אחרות ( 300+300 וכו' )
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני יכול להוציא ולהכניס כבל SATA כשהמחשב דולק?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא לגמרי בטוח שזה המקום הנכון לשאול, אם אני טועה אז אני מתנצל מראש ומבקש להעביר למקום הנכון. בקרוב אני אקבל מחשב חדש עם דיסק קשיח בגודל 1TB ויש לי התלבטות גדולה איך לחלק אותו. אני יודע שיש כל מיני אסכולות לנושא וכל מיני דעות ואני מעוניין לשמוע את כולן. אני דוגל יותר בגישה של חלוקת הכונן למחיצה של מערכת ההפעלה ומחיצה לכל היתר, אך אני לא ממש בטוח כמה מקום דרוש למערכת ההפעלה עצמה עכשיו ובעתיד (מתוך הנחה שהעסק שם יתנפח קצת) כאשר מדובר בווינדוז 7 64bit. תגובות ענייניות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזנ כונן קשיח עדיף ? 1. WD2500KS Western Digital 2. MaXLine III 250GB Maxtor
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני אוסיף דגמים לפי דרישה, ומכיוון שאין לי מושג או חצי מושג בנושא אני אשמח להמלצות ודרישות, ואחרי שיהיו דגמים אני אפנה לחברות לראות אם יש על מה לדבר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר מוצר שאפשר להקליט עליו מכניסת a/v וגם שהרזולוציה שלו היא 720x576 דוגמא: PMP PVR DVR וכו... מקווה שמישהו יכול לעזור לי פה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב חזק מאוד לעבודות עיצוב גרפי ומשחקים. icore 7, 12 m ram... אני כיום עובד עם ארבעה דיסקים קשיחים: 2 טרה, טרה, 2*500. הדיסקים כבר ממש מלאים. אני רוצה לפרמט את המחשב. בשביל לחסוך זמן, במקום לגבות הכל ולפרמט את הדיסק של ה 2 טרה (זה הדיסק הראשי שלי) אני מעדיף לקנות דיסק חדש ולהעתיק אליו את הקבצים אחרי התקנת הוינדוס. אני רוצה להחליף את הדיסק הראשי שלי לדיסק 2 טרה או 3. חשוב לי מאוד מהירות העבודה של הדיסק כי כיום הדיסקים הקשיחים הם צוואר הבקבוק שלי במחשב. אשמח להמלצות על דיסקים מהירים, אמינים ולא יקרים. לא בא לי להשקיע 1600 ש"ח על דיסק. תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה דחופה! אז ככה כשאני מנסה לצרוב משהו בצורב (Samsung 52x24x52) הוא רושם שהצריבה הסתיימה בהצלחה, ואז כשאני מכניס את הדיסק אז הדיסק ריק לגמרי, וזה למרות שאני הופך את הדיסק ורואה את הפס של הצריבה(במקרה הזה 500 מגה) אבל זה לא מראה כלום כשאני מכניס את זה לכונן. ניסיתי לשים את הדיסק בכונן אחר וזה עדיין אומר שאין כלום בדיסק. הקבצים שניסיתי זה כל מיני קבצי bin ו - cue. אהה וגם ניסיתי לצרוב על אותו דיסק שוב וזה לא הולך. בבקשה תעזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק און קיי של חברת SANDISK כמו שרשמתי בכותרת, הוא עובד מצוין על כל המחשבים אבל הבעיה שבמחשב אחד הוא קורא אותו אבל לא מראה אותו במחשב שלי וכנראה אין לו VOLUME משלו ואני לא יכול לעשות לו פורמט או לשנות אות כונן.. אני צריך עזרה זה ממש חשוב לי.. הנה תמונה:http://www.fastup.co.il/v.php?file=21931781.jpg
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
דיסק האיתחול שלי לשעבר היה של 1 TB והורכב משתי מחיצות זהות (C,D). מ"ה שהייתה שם היא ווינדוס 7 64 ביט שהותקנה על D. הייתי רוצה למזג את שתי המחיצות למחיצה אחת אך עדיין לשמור על מערכת ההפעלה שקיימת ועל האפשרות לעלות ממנו. האם זה ניתן? אם לא, האם ניתן להעתיק את D כאימיג' לדיסק אחר ולהחזיר אותו לאחר המיזוג?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המערכת היא WIN7 64 ביט ומותקנים במחשב מספר דיסקים. לאחר ההתקנה החדשה של מ"ה הופיעה תופעה מרגיזה, אם לא ניגשים לכונן במשך זמן מסוים אז הדיסק מכבה את עצמו ונכנס למצב חסכון וזמן העלייה שלו בחזרה הוא מספר שנייות. מה שמרגיז הוא שלא ניתן להגדיר את מצבי החסכון באנרגייה לדיסקים שונים אלא ניתן לבחור הפעלה/הפסקה של אופצייה זו בלוח הבקרה/ניהול הספק. מה שהייתי רוצה הוא: -לקבוע זמן כיבוי לכל דיסק בנפרד. לאפשר את כיבוי הדיסקים רק כאשר שומר המסך פעיל, כאשר הוא מפסיק אז להפעיל את כולם מחדש בצורה אוטומטית. יש אפשרות לזה?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי MAXTOR 80GB והוא לא כ"כ שקט, יש לי גם 160GB של WD שלאחר השתקת הקירור של המעבד התברר גם כלא כ"כ שקט. אז נשאלת השאלה: איזה HD בנפח של 250GB או 160GB שהוא הכי שקט ? אם יש איזה באנצ' או משהו שמשווה בין חברות שונו אשמח לקבל לינק.... תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי SSD והתקנתי אותו במחשב, הביוס קולט אותו אבל אבל המחשב לא עולה במצב של AHCI. *מערכת הפעלה כבר מותקנת על כונן קשיח ואני לא מפרמט אלא מעביר לSSD. עזרה בבקשה. ד"א הwindows גם לא קולט את הכונן למרות שהביוס כן.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
המפרט: לפני כשנה וחצי הSSD התחיל לעשות בעיות, פעם בכמה שבועות הוא היה מפסיק לעבוד והמחשב היה נכבה. כשאני מדליק את המחשב, הוא לא מזהה את הSSD. ניתקתי אותו והפעלתי מחדש ולאחר מכן חיברתי שוב, והוא חזר לעבוד. בזמן האחרון הדבר קורה בתדירות גבוהה בהרבה, כל כמה ימים. ניסיתי להחליף כבל SATA, ולחבר בשקע אחר ולא השתנה כלום. חשוב לציין, שבמחשב אחר, יש SSD דומה, גם מסדרת corsair LS של 120 וגם במחשב הזה זה קרה כמה פעמים. האם הכונן תקול? מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-