עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי שני הארדיסקים אחד SATA ואחד IDE ואין לי מושג איך לעשות ששניהם יעבדו בביוס... יש לי לוח של ASUS p5ad2-deluxe קישור: http://www.neoseeker.com/Hardware/Products/asus_P5AD2_deluxe/ תודה לעוזרים :>

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. 3200AAKS 320 גיגה איך לחלק ? תודה ! למשחקים הכונן..

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by Satlan,

איזה מבין ה-3 הכי מומלצת לקניית הארד דיסק בנפח 160 GB בתצורת SATA II

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by Jeka90,

SanDisk Cruzer Titanium U3 4GB USB תומך בויסטא? אני מכוונת לDOK עצמו, לא ל- U3. הDOK מגיע עם תוכנה גירסה 1.2 ואני צריך לעדכן לגירסה 1.4 כדי שיתמוך בויסטא. אם יש לי גירסה 1.2 ואני מחבר אותו למחשב עם ויסטא, הוא יעבוד חוץ מה- U3 או שהוא בכלל לא יעבוד? בבקשה אני צריך תשובה דחוף. תודה.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by Mike-,

שלום חברים, יש לי מחשב בן 5 שנים בערך, לאחרונה קורה לי שהמחשב נתקע לפעמים לכמה שניות עד דקה או שניים. קרה כמה פעמים שהיה BSOD אחרי התקיעה. אני חושד או במערכת ההפעלה (windows 7 שלא פורמט כ3.5 שנים) או בדיסק הקשיח. הדיסק הקשיח נהיה חשוד כי נדמה לי שהתקיעות קוראות בעיקר כשיש פעילות בדיסק הקשיח. צרפתי בזאת את נתוני הSMART, מוזר לי שכל הערכים מעבר לסף (לא יודע אם זה תקין או לא). איך אני יכול להמשיך לתחקר את התקלה ? יש בדיקות ספציפיות לדיסק הקשיח ? תחת עומס או משהו ? תודה, מייק.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by DTK,

היי קניתי צורב DVD של nec והוא הגיע בלי כבלים. חיברתי את הכבלים שהיו בצורב הרגיל שלי (ראיתי שזה התאים ולא הייתה שום בעיה פיסית בחיבור). אחרי שהפעלתי את המחשב, הוא לא מזהה לא את הכוננן DVD שהיה לי מותקן כרגיל, ולא את הצורב DVD שחיברתי. במקום שניהם הוא מראה לי כונן אחד עם סימן שאלה קטן, ואני לא מצליח לזהות איפה הבעיה. האם הכבלים לא מתאימים? למה הוא לא מזהה את הכונן DVD שהוא זיהה עד עכשיו? מה הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור אותה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by bluenote,

שלום לכולם, אתמול מת לי ה-HDD במחשב ועליו כל החיים שלי ולצערי לרוב הדברים אין גיבוי... מדובר על seagate 2TB. הדגם המדויק זה st2000dm001 הוא לא מצליח אפילו להזדהות נ-BIOS ומשמיע מעין צפצופים אלקטרונים צורמים כל כמה שניות. נראה לי שזה קשור לרכיבים הפנימיים שלו. האם הדרך היחידה לשחזר מתוכו נתונים היא לפנות לחברות שחזור הנתונים למיניהן? עשיתי כמה בירורים והמחירים יכולים לנוע בין 600 ל-6000 ש"ח, תלוי בסוג התקלה. אמרו לי גם שמדובר בדיסקים בעיתיים יותר לתיקון ועם חלפים יקרים יותר. אשמח לשמוע כל עצה שיש לכם וגם המלצות על חברות שחזור זולות יחסית. תודה, המיואש. נ.ב. אין צורך במשפטי "חבל שלא גיבית" למניהן... אני כבר אוכל על זה מספיק סרטים

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by tiger3,

יש לי צורב DVD ואני רוצה לדעת אם אני יכול לצרוב את הסדרה על פי מגה ולא על פי דקות וזה יקרא לי אותו ב - DVD רגיל??????

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by 111111,

שלום יש לי דיסק דיוידי של וירבטים של 4.7 ג'יגה אבל לפי נרו יש לו מקום בדיסק רק ל4.5 ג'יגה, האם זו בעיה או שככה זה? ואם ככה זה אז עד איזה גבול אני יכול למתוח את הקיבלות בעזרת overburning בנרו? תודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  10. שלום לכולם, לפני כשנה רכשתי ב IVORY הארד דיסק של SEAGATE מסוג Barracuda בנפח של 1 טרה אתמול הלכתי להחליף אותו כי הוא עשה ממש רעש כזה מעין "עולה ויורד" כזה . החליפו לי אותו ב Westren digital caviar black wd1001faes אני מחבר אותו למחשב החדש וגם הוא עושה לי רעשים נוראיים כל המחשב רועד מרוב הרעש שהוא עושה. אני כבר לא מבין איפה הבעיה בהארד דיסיקים, בדגמים הספציפים הללו, המחשב שלי. דיברתי עם מנהל באייבורי והוא אמר שיחליפו לי את ההארד דיסק ומנהל המעבדה יטפל בזה עכשיו השאלה אולי אני צריך לבקש דגם אחר כי למשל יש לי שני F3 של סמסונג בנפח 1 טרה כל אחד והם ממש שקטים. מה עצתכם בתודה מראש לכל העוזרים והמגיבים אביחי

11. Started by natan805,

שיהיה מינימום 320 ג'גה אם מומלץ לחרוג אני מוכן

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by kingdavid,

רשום לי בביוס ששניהם MASTER איך אני הופך אחד מהם לSLAVE במנהל ההתקנים הוא מופיע יש לי ויסטה 64

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by amit1242,

שלום,אני מתלבט בין שתי דיסקים קשיחים,רציתי לדעת מה עדיף? http://tms.co.il/product/3400 http://tms.co.il/product/3211 אני בחריגה ענקית בתקציב ואני כמובן נוטה לWD אבל לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הגירסה הזאת - WD5000AAKS . זה נכון? על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  14. קניתי HD של Seagate, 160GB SATA2 של Seagate. (זה זה: http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/1,1081,722,00.html ). אז... רציתי לדעת האם יש כבל מיוחד בשבילו? או שהסטנדרטי? ומאחר שצריך חיבור לחשמל, ולמידע, ואני לא מוצא את שניהם אצלי ביציאות, לאיפה אני מחבר אותם על הלוח, והאם הם באים ביחד? בתודה,ג בריאל. אגב, אני יודע שהלוח שלי תומך SATA. (ולפי מה שהבנתי, SATA2 בעל תמיכה לאחור).

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  15. מישהו ניסה לתקן את ההרדיסק שלו בעזרת המדריך הזה: http://www.overclock.net/hard-drives-storage/457286-seagate-bricked-firmware-drive-fix-pics.html ? נתקלתי בבעיה! אין לי כבל מתאים, ואני גם לא יודע מאיפה להשיג אחד. ניסיתי כבר לחפש בכמה חנויות פלאפונים, אבל אין. אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות זה ממש יעזור לי, תודה! :]

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  16. Started by ex_,

היי אני מחפש כונן כונן אמין לגיבוי חיצוני USB2 בנוסף לדגמים האלו כל המלצה תתקבל בברכה מה ההבדל בין הדגמים(חוץ מהמחיר)? http://zap.co.il/model.asp?model_id=422808 http://zap.co.il/model.asp?model_id=409713 תודה.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by TomB,

יש לי הארדיסק MAXTOR 40 שנשרף לו המעגל. יש דרך זולה יותר להוציא ממנו את המידע מלקנות הארדיסק זהה ולהחליף בין המעגלים (בתקוה שההארדיסק עצמו לא שרוף) או מלתת את ההארדיסק לחברה לשחזור מידע (יקר כלכך....)?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by sh.yoav,

שלום, אני שוקל רכישה של כונן חיצוני אך נודע לי כי קיימת אפשרות לקנות הארד דיסק רגיל (פנימי) ולחבר אותו לקופסה כך שישמש כחיצוני. מהם היתרונות\חסרונות של פנימי על פנימי על פני חיצוני, מבחינת מחיר, מהירות, עמידות בפני תקלות וכו'?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by BneXt,

שלום לכולם קניתי כונן חיצוני של SAMSUNG בגודל חצי טרה וניסיתי להעביר לתוכו קובץ ששוקל 10 ג'יגה, ואז הופיעה שגיאה שצריך לפרמט את אותו כונן. לפי מה שהבנתי הדרך היחידה להעביר את הקובץ היא להמיר את הכונן מ-FAT32 ל-NTFS. השאלה שלי היא האם אחרי ההמרה ל-NTFS קובץ שהוא סרט עדיין יעבוד לי בטלוויזיה דרך חיבור ה-USB? בנוסף, קראתי שההמרה גורמת לכונן להישחק יותר מהר מאשר ה-FAT32 עד כמה זה נכון? כי לפי מה שהבנתי לא ניתן לבצע המרה הפוכה לאחר מכן אז אני רוצה להיות בטוח לפני ביצוע ההמרה. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  20. שלום לכולם, בסופו של דבר לאחר המלצות שונות הלכתי על 1001FALS (אם אני לא טועה בשם ) וכרגע יש לי שני הארד דיסקים: 1)ה-1TB החדש 2) 250GB של גם כן של WD (סידרת AAKS ) . השאלה שלי איך כדאי ליצור מחיצות ואיפה כדאי להתקין את הוינדוס במטרה לביצועים הכי טובים שאפשר? כלומר, האם כדאי לי להתקין את הוינדוס על ה-250GB (מחיצה אחת שלמה) ואז משחקים וכו להתקין על ה-1TB או ההפך או שיש אפשרויות טובות יותר? תודה רבה אם זה משנה, אני משחק המון במשחקים חדשים וכבדים וגם עורך בתוכנות עריכה כגון AFTER EFFECT ו-Premiere .

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by eliom,

האם קיים כונן חיצוני לאייפון המאפשר גישה מאייפון עצמו לדברים שהורדתי?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  22. שלום, קיבלתי מחשב שיש בו הכל חוץ מכרטיס מסך וHDD, אז חיברתי אותם והכל עלה כמו שצריך וחיכה להתקנת WINDOWS ואז אמר לי שאני צריך לחבר HDD. אז בדקתי וראיתי שהכל מחובר כמו שצריך אבל הוא לא עובד, ואני לא יודע אם הוא פתאום תקול או שהוא לא מקבל חשמל, והוא מתחבר בעזרת מתאם כזה שמתחבר לחיבור מהספק כוח של ה 4 פינים הרגיל ומחברים עם כזה חיבור שחור דק לHDD. בדקתי עם עוד HDD עם חיבור רגיל והוא כן עבד עם חשמל ובדקתי עם ספק כוח אחר וגם שם לא עבד. ואני לא משתמש ב HDD האחר כי הוא IDE והכונן דיסקים הוא IDE ויש רק 2 חיבורים שלאחד מהם חסרים פינים. אז רציתי לשאול איך יכול להיות שהיום בבית שלי הוא עבד, ושבאתי לחבר אותו למחשב אחר הוא לא עובד? אז אם יש פתרון לבעיה זה מאוד יעזור כי זה יחסוך לי את …

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by rony1880,

האם הבדיקה תקינה? יש הרבה ירידות חדות, מה דעתכם? רוני

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי הרדיסק חדש - MAXTOR 250GB SATA II כרגע ה XP (כונן C:\) שלי יושב על כונן 250 שהוא לא SATA אלא ATA IDE רגיל, של WD. אני מחפש דרך להעביר את כל מה שיש בכונן הזה (להעתיק, בשלב ראשון) לכונן ה SATA II ולקבוע שה BOOT יתבצע מה SATA II לאחר ההעברה הזאת, כדי שהוא יהיה הכונן שממנו עולה מערכת ההפעלה אני מעוניין שזה יעבוד, יעבוד טוב, ולא יהיה חשש לאיבוד מידע. אגב, נכון לעכשיו כונן C הוא ל XP וכונן E הוא החדש SATA II (ריק מלבד תיקיות מערכת שנוצרות לבד) אחרי ההעתקה, הם מתחלפים אוטומטית באות , או שאני צריך לשנות את זה בעצמי ?. אחרי ההעתקה אני אפרמט את כונן C הישן. בבקשה, אני לא מחפש השערות וספקולציות, אלא אנשים שעשו כזה דבר בעצמם בעבר ויודעים לספר על הסיבוכים בדרך אם אפש…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by kisin,

יש לי במחשב הארדיסק רגיל שמותקן עליו וינדוז. קניתי הארדיסק SATA וחיברתי אותו למחשב ולא משנה מה אני עושה הוינדוז לא מזהה אותו. הלוח אם שיש לי תומך בהארדיסקים האלה. יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין או משהו בוינדוז כדי שאני אוכל לפרמט את ההארדיסק SATA ולהתחיל לעבוד עליו?!

• 2 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.