עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by bleep,

שלום, במחשב שלי אין כונן לפלופי דיסק ויש לי דיסקטים עם חומר שאני רוצה לראות. האם מישהו מכיר שירות אינטרנט באזור המרכז שיש שם במחשבים כונן לפלופי? תודה.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by kobi_sion,

המחשב אומר שאין מקום האם צריך לפרמט בצורה כל שהיא ?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  3. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=12089 שימו לב לדיגום. דלת שקופה בגוון כחול. NICE.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by Aner,

ל-LG יש ביטסטינג ל + וגם LIGHTSCRIBE ה-PIONEER צורב באיכויות גבוהות מאוד ועושה RIPים מעולים (יש לו LABELFLASH? לא הצלחתי להבין מהאתר שלהם אם כן או לא) האם ישנם עוד הבדלים בין שני הכוננים?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  5. לאח שלי היה מחשב בעל 20 ג'יגה. המחשב שלו התקלקל ואין צורך "בחלקים". אם אני אקח את ההארד דיסק ואחבר אותו למחשב שלי, יהיו בעיות? אני שואל את זה כי מותקנות על ההארד דיסק הזה אינטרנט, תוכנות, ווינדווס(אקס פי פרו), ועוד כל מיני דברים. *עריכה*: ההארד דיסק של ה20 ג'יגה שאני רוצה להוסיף, אין לו בעיות! הוא במצב טוב. ולי על המחשב יש כבר אקס פי פרו. תודה Street-Fighter

6. Started by QttP,

אני מתכנן להרכיב מחשב על בסיס לוח-אם כלשהו (ASUS ככל הנראה) עם P35/ICH9R או P45/ICH10R. הכוונה היא לחבר שני כוננים קשיחים SATA2 (ככל הנראה SEAGATE) ושני צורבי DVD, גם SATA (ככל הנראה LG). משיטוטי באינטרנט הבנתי שלא מעטים נתקלו בבעיות תאימות בין צורבים אלו או אחרים עם הצ'יפסטים האלה, במיוחד כשבקר ה-SATA פועל במצב AHCI, אבל לא רק. תואר מצבים של צורב לא מזוהה ב-WINDOWS או אפילו ב-POST. האם מישהו יכול לשפוך אור על העניין?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  7. תודה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  8. שלום. אני מחפש תוכנה לבדיקה ותיקון בעיות וסקטורים פגומים נוחה ועושה עבודה טובה מה אתם מציעים?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  9. אהלן אני רוצה SSD למערכת ההפעלה ותוכנות ו HDD לכל סוג אחר של אחסון (מסמכים, מדיה וכ"ו) אני יודע שכאשר מערכת ההפעלה שלך יושבת על SSD - מערכת ההפעלה עולה מהר יותר (מאשר אם זה יושב ב SSDׂ) השאלה היא האם בגלל שמחובר HDD (בנוסף, ככונן משני) לא יאט לי את עליית הוינדוס ? עד כדי כך שזה שהוינדוס על SSD לא ישנה הרבה?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  10. Started by מר מקלדת,

האם זה בעצם אותו דבר בשם אחר? http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2204&c=22599 http://www.mediashop.co.il/Product.asp?Pid=202056&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=6&aff=Zap〈=he

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  11. מישהו יכול להמליץ\לעזור לי בשיקולים ובחירה? הבנתי שיש בעייה עם קנייה של samsung830 בגלל שצריך להרכיב spacer מתאים. יש שיקולים נוספים שכדאי שאקח בחשבון?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  12. מה ההבדל בדיוק בין Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS וההארדיסק Seagate 200GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA II ???? שניהם נמכרים באותו מחיר , מה ההבדל ביניהם ומה עדיף ? והאם כדאי בכלל לוותר ולקנות סמסונג ?

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by duk4u,

אני רוצה להעביר מדיסקים קבצי אודיו לדיסק או קי על מנת להאזין למוזיקה ברכב. שאלתי היא, האם משנה איזה דיסק או קי לקנות או שאני יכול להסתפק באחד פשוט כלומר איטי. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  14. רכשתי כונן קשיח Segate FreeAgent 1000GB המחובר בחיבור USB2. אני מעונין לדעת האם קצב העברה בו אני מעתיק כרגע קבצים ל-HD (קבצים גדולים ומועטים) הינו סביר, כיוון שה-HD עבר מספר תלאות של פרמוטים וכו', ואני רוצה לדעת האם כדי לפרמט אותו פעם נוספת. כרגע הקצב בו העתקתי קבצים לכונן הוא 27 מגה בייט לשניה. מהו הקצב אותו אתם חווים? האם אתם יודעים מהו הקצב התאורטי של כונן זה?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  15. התוכנת בדיקה של WD DETA LIFGUARD DIAGNOSTIC "...... אפשר לסמוך עליה ? שתגיד נתונים נכונים ? לאחרונה אני חושש לחיו של ההרדיסק שלי ... עכשיו מה בוחרים כאן ? QUICK TEST ...או EXTENDED TEST ? נ.ב מנהלים לא להעביר לפורום תוכנות בקשה , שם לא ידעו על מה אני מדבר בכלל כי זו תוכנה שבאה עם קניית הרדיסק חדש של WD RETAIL .

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  16. היי אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש (הגיע הזמן), הנפח שאני מעוניין הוא 1TB ויש לי 350 ש"ח בלבד, חשבתי על הדיסק הקשיח הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 (תבחרו ירושלים תלפיות) אם יש לכם הצעה נוספת, בחנות אחרת, חשוב שזה יהיה בירושלים. תודה!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by kobibo,

יש לי צורב DVD מדגם 4163B של LG עם גירסת קושחה: 104A ורציתי לעדכן אותה לגירסת 105A ,רציתי לדעת כיצד ניתן לגבות את הגירסה הקיימת אצלי עכשיו עלמנת שאוכל לחזור אלייה במידה וגירסת ה 105A תיצור בעיות .

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by ProVoker,

או קיי הבעיה היא ככה הצורב שלי התפקשש לא מזמן וככה גם כמה צריבות ואז הוא התחיל לצרוב לי על באפר של 30-40 % זאת אומרת במהירות של 16 הוא צורב על 94% המהירות המקסימלית של הצורב בקריאה ובכתיבה זה 52 ועשד עכשיו הוא צרב במהירות גבוה ובסדר עשיתי בדיקה של נרו על הצורב וגיליתי שיכולת הקריאה שלו היא במהירות 17X דבר זה מדאיג אותי שכן זה מעט לי את מהירות הצריבה עצמה בלי קשר לליזר הצריבה. לפי דעתי הבעיה היא בלייזר או במגעים של הקריאה. בצריבה איטית הוא צורב בסדר אבל במהירה לא מה עלי לעשות האם לקנות דיסק לניקוי או משהו כזה או שהבעיה יכולה להיות במחשב?

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by stingeR-,

היי חבר'ה, לא מזמן רכשתי A-DATA S599 64GB.. אלו הביצועים שהוא נותן.. האם זה נורמאלי? האם קצב הכתיבה לא נמוך מידי ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  20. יש לי 2 הארד-דיסקים של 250 ג'יגה: WD2500JS & SP2504C והתכוונתי ליצור מהם מערך RAID אפס לשיפור הביצועים. הסתכלתי בכמה אתרים ויש ויכוח לגבי השאלה האם השיפור בביצועים במשחקים ובמערכת הפעלה שווים את הסיכון הגבוה יותר של קריסה מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by shlomi2003,

יש לי HD של 160 גיגה ! של סריאל ATA הבעיה היא לאחר שחילקתי את הכונן ל 2 כוננים C וD ב-C יש לי 78.1 גיגה וב-D יש לי 70 גיגה ביחד זה 148 גיגה צריך להיות לי 153 גיגה לאין נעלמו ה 4 גיגה האלה ?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by Satlan,

איזה מבין ה-3 הכי מומלצת לקניית הארד דיסק בנפח 160 GB בתצורת SATA II

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  23. יש פה למישהו מושג כמה שנים יכול להחזיק הארדיסק בלי שנוגעים בו? האם יש טעם לאחריות ארוכה? כמה אפשר לסמוך עלייהם? מהו אמצעי האחסנה הבטוח ביותר ובמחיר שפוי?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by thebenjamin,

טוב אז יש לי HD103UJ של סמסונג והוא עושה רעשים... התקשרתי לחנות ולפי התיאור שלי הוא אמר לי שכנראה הראש המכני משוחרר או משהו בסגנון והוא זז יותר ממה שהוא אמור... בימים הקרובים אני הולך לחנות כדי שהם ישמעו במקום את הרעשים.. הוא אמר לי שאם זה מעבר לנורמל יחליפו דיסק.. השאלה אם יש לעשות משהו אם לא כי אני רגיש לרעשים וזה משגע אותי :-\

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by tiger3,

יש לי צורב DVD ואני רוצה לדעת אם אני יכול לצרוב את הסדרה על פי מגה ולא על פי דקות וזה יקרא לי אותו ב - DVD רגיל??????

• 4 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.