עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כותרת יש לי כבר שנים של 80 גיגה, ואני מוענין להוסיף עוד 250\320 גיגה.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by אסף ס,

שלום התחדשתי בAcer S3 שהגיע עם SSD 20GB וHDD 500GB איך מתקינים/ מגדירים אותם לעבוד יחד במרכת היברידית? תודה

3. Started by SilentDawn,

שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר כונן קשיח שתומך ב-SATA II ללוח שיש בו תמיכה רק ב-SATA 1.5 (לוח של ASRock)? החיבור זהה או שיש הבדלים? ומה יהיו ההבדלים בביצועים?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  4. יש לי מדיות לא מוכרות וקניתי טוש מרקר ב 2 שקל, המוכר אמר לי שזה טוב לדיסקים וזה גם לא נמחק האם המרקר יכול להרוס את הדיסק?

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by DisinfectedDuck,

אני מחפש HD של 80 גיגה עם 8 מגה קאש. עכשיו אני רק צריך לבחור בין WD, MAXTOR ו - SEAGATE. מה דעתכם? מישהו עשה השוואה בין כולם? יש הבדלי ביצועים או שכדאי ללכת עם הכי זול? מה עם האמינות של כל אחת מהחברות?

6. כמו שרשום בכותרת ...האם תהיה קיימת בעיית תאימות בין 200GB של דיסק קשיח לבין לוח האם ASUS P4S533-E?

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  7. לאחרונה רווחת הדעה (מפי מומחים דוקא), שלפיה אין טעם לעשות פרטישן ולחלק את הדיסק למספר חלקים, אלא עדיף לעבוד על דיסק שלם, ללא פרטישן. לפי דעה זו, הסיבה המקורית שבגללה נאלצנו בעבר לחלק את הדיסק למספר חלקים, היתה בשל מגבלות חלונות 98, שלא היתה מסוגלת לזהות דיסקים גדולים. עתה ב-XP אין בעיה כזו, ויש שטוענים שחלוקה של הדיסק למספר חלקים רק פוגעת בביצועים ובמהירות קריאת הקבצים. האם אכן כך הדבר ? האם עדיף היום לעבוד על דיסק שלם, ללא פרטישן למספר חלקים ? הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בענין.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by neeto,

ראיתי את דגם passport של WD. האם יש איזשהם סייגים לגביו?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  9. זכרונות DDR4 עדכניים, יפים וזריזים מבית המותג הנודע Crucial בירכו את פנינו בדוכן הרשמי של חברת מיקרון בתערוכת CES 2020 - ולצידם גם כונן ה-SSD החיצוני הראשון שלה לכתבה

10. Started by LazyCat,

האם יש רק את הדגם ללא תמיכה ב- LightScribe בארץ ? מישהו הצליח למצוא את הדגם עם הפונקציה הזו ? אגב, האתר לירה הפסיק למכור מדיות לצריבה ?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

במנהל התקנים בכרטיסיה "אזור DVD" באזור נוכחי רשום "לא בנבחר"... אני יכול לבחור מרשימה של הרבה מדינות. זה משנה?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  12. תודה

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  13. Started by גולן ונטו,

העתקתי קבצים בגודל של כמה עשרות ג'גבייטים העתקה מ- SSD SAMSUNG 850 EVO 1 T ל - NVME (M.2) SSD SAMSUNG 960 EVO 1T שאילתא קטנה אז : מדוע כשהעתקתי מכונן זה לאחר (כמו שמפורט למעלה) הוא הגיע בטופ של המהירות ל360 מגה לשניה? האם זה קשור כבר למגבלות חיבורי ה SATA3 שמחובר לSSD הרגיל? *הרי ידוע שלכונן SSD רגיל של סמסונג מגיע למהירויות קריאה של עד 500 פלוס מינוס והכתיבה של 960EVO מגיעה עד 2900 תודה לעונים

14. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVDSMAXIM500 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  15. שלום, הבנתי שאם מתקינים את מערכת ההפעלה על כונן SSD אז זה משפר את הביצועים משמעותית,אין לי נסיון בזה ואני מעוניין לרכוש אחד או שניים ולהתקין ווינדוס 8+תוכנות+משחקים(הכל ביחד לא יותר מה120GB) על הSSD ושאר המידע כמו למשל סרטים,תמונות,שירים וכדומה..ישארו על מערך הRAID הקיים כבר. שאלותיי הם: 1.על איזה כונן SSD הייתם ממליצים לי בהנחה שאני רוצה מקסימום ביצועים במינימום הוצאה(אין לי בעיה לרכוש מאיביי או אמזון)? 2.הבנתי שצריך להגדיר AHCI בביוס...יש לי שני כונני 500GB של WD שמוגדרים ככונן RAID אחד אשר מחולק בווינדוס ל2 מחיצות C ו-D.המידע החשוב הוא בD...ואיני רוצה לאבד אותו בשום פנים ואופן..אם אני מגדיר AHCI בביוס אז הRAID מתבטל וכל המידע הלך? מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  16. למי שלא שמע, גוגל מפסיקה לתת לנו אחסון ללא הגבלה לתמונות ותתחיל לדרוש מאיתנו כסף אחרי שאנחנו כבר בלענו את הפיתיון שלהם וכבר מושקעים מאות ג'יגות אם לא טרה בייטים של תמונות בשירות שלהם. לכל מי שיש מכשיר של סינולוג'י, מדובר אמנם במוצר שהוא כרגע עדיין בבטא אבל אמור לצאת בגירסה סופית ממש בקרוב כחלק ממערכת ההפעלה DSM 7. מדובר על אפליקציה שנקראת Synology Photos שלמעשה מנסה לתת לנו כלי, בחינם לגמרי, כתחליף לשירות של גוגל. על מנת שלא להפוך את הפוסט הזה למגילה אני לא ארשום פה מדריך צעד אחר צעד על המוצר הזה אבל אני רק יכול להגיד שמדובר באחלה מוצר. אין ספק שהכלי של גוגל חזק יותר מבחינת פיצ'רים אבל יחסית למוצר שניתן לנו בחינם, מכיל זיהוי פנים, מכיל אינטליגנציה …

17. Started by eladsh,

שלום אני רוצה צורב DVD בתקציב של לא יותר מ200 ש"ח מהחנות TMS! אני רציתי את LITEON LH-20A1SX20 אבל אין להם על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  19. קשיח שהתגלתה בו תקלה אחת מסוג - 'UNC' (עם האיקס האדום הקטן) לזרוק את הדיסק או שאפשר לעשות איתו משהו? תודה!

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  20. שלום לכולם, חברה שלי הפילה לי HDD של 80 GB ,כשחיברתי אותו הוא עושה טיקטקים כאלה ,אתם יודעים כבר על מה אני מדבר. יש סיכוי להציל אותו? ???

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  21. ^^^^ והאם ספק כוח בעייתי יכול לגרום ל-HD להתחמם מסיבה מסויימת? אני קצת מודאג מהעניין הזה אחרי שה-HD הקודם שלי שהיה בן שנתיים בערך התפגר לו בסטייל.

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by bleep,

שלום, במחשב שלי אין כונן לפלופי דיסק ויש לי דיסקטים עם חומר שאני רוצה לראות. האם מישהו מכיר שירות אינטרנט באזור המרכז שיש שם במחשבים כונן לפלופי? תודה.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by kobipk,

שלום לכולם ברצוני לרכוש כונן קשיח חדש בנוסף לאחד קיים לוח האם שלי הוא ASUS STIKER II EXTREME השימוש שלי הוא למשחקים סרטים ואיחסון של קבצים עדיפות שלי היא שקט ומהיר 500G,640,1T תודה רבה לעוזרים בדבר נ.ב עם יש צורך לחרוג טיםה אז אפשרי

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  24. הכונן דוידי שלי קורא רק את הדיסק של הוינדוס שום דיסק אחר הוא לא קורא ממה יכולה להיות הבעיה (כבר פירמטתי את המחשב פעמיים וזה לא עבד) (אני מקווה שZה הפורם הנכון לבעיות בכוננים)

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים