עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ranran,

מה אתם אומרים עליהם מצאתי תדגם הזה WD3200AACS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=339 ולפי מה שרשום בSPECS של האתר הוא יותר טוב מה- 3200AAKS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 במהירות,הוא שקט יותר, קר יותר,וצורך פחות חשמל (זה כאילו דגם "ידידותי לסביבה" - HYBRID משהו כזה) מה אתם אומרים כדאי לחכות לו שיגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by ZacNaboot,

יש לי HDD של חברת סמסונג (דגם: hd080hj http://www.samsung.com/au/products/harddiskdrive/harddiskdrive/hd080hj.asp ) לHDD הזה יש לו חיבור של SATA וגם יש לו חיבור שונה של חשמל (זה נראה כמו החיבור של הSATA רק ארוך יותר) וגם יש לו ליד שני החיבורים האלה ג'מפר, מה לעזאזל עושה שם הג'מפר?!! (זה לא IDE אז למה ג'מפר?!!)

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  3. רק היום, 25 ליולי - כי זה יום לייפסטייל אולי המחיר הכי טוב שתוכלו להשיג על מדיות אי פעם......... 50 דיסקים וורבטים עולים 135 ומקבלים 50 דיסקים חינם כלומר 135 שקל ל100 דיסקים 1.35 שקל לדיסק אפילו TEAC יותר יקר מזה למרות שהמבצע תקף גם ל TEAC וגם לכל דיסקים של DVD, כולל RW רק היום, 25 ליולי - כי זה יום לייפסטייל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ofer40,

היי אני מחפש דיסק קשיח 250 או 320 שיהיה שקט,האם יש כזה דיסק? תודה

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by mazoneli,

האם היא נותנת משהו למשתמש הממוצע ?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  6. מה הפירוש והבדל לסוגים אלו כולם של 250GB- WD 2500KS 2500AAKS 2500AVJS 2500JS 2500YS חוץ מ- 80מ"ב ו- 16מ"ב שאני מבין בהם מה היעיל מכולם תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה השאלה שלי היא מה יותר מהיר... יש לי HD של 250 ואני רוצה לדעת האם שווה לי להשקיע בעוד אחד של 250 או לקנות RAPTOR 36? ברייד גם כל התוכונות והמשחקים יהיו במערך ככה שזה שיקול... ועוד שאלה על רייד...אני חייב להגדיר אותה מלפני ההתנקנה של VISATA? כי יש לי עכשיו דברים על ההרד דיסק ואני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר אותם? או שמגדירים רייד הוא צריך לפרמט את הדיסקים?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  8. זה משנה בכלל משהו? סאמסונג פחות איכותיים מהשאר או שזה בסדר לקנות מהם בשביל החסכון של כמה שקלים?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by ori-silver,

אני שם לב שיש 8 או 16 מגה בדיסקים קשיחים מה זה בדיוק אומר?הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. ברשותי פנטים 3 1000 (מספיק לצרכים שלי ועובד טוב מאוד) אני כבר כמה זמן מנסה להוסיף הארדיסק נוסף שיש לי, הבעיה שניסיתי את כל האפשרויות של שינוי הג'אמפרים בשניהם והוא תמיד מעלה לי את ההארדיסק השני, וזו בעיה מכיוון שיש גם עליה מערכת הפעלה, ואני לא יכול לפרמט אותה כי יש שם חומר שאני צריך. יאך ניתן לפתור זאת ? השאלה השנייה זה לגבי צורב דיוידי, אם מישהו יכול לתת קישור או פירוט של התכונות שיש היום בצורבים, מכיוון שהבנתי שיש מס' תכונות לצורבים, ובכל דגם יש מס' תכונות שקיימות וכאלו שלא, אני רוצה לדעת פשוט איזה תכונות מכל אלו שיש חשובות בשילי, וכך לבחור את הצורב דיוידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. יש לי דיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה,תוכנות ,כמה משחקים וכל מיני שטויות,הבעיה היא שאם כל הדברים האלה נשאר לי פחות מ2GB פנוי. האם זה יכול לפגוע בדיסק איכשהו? כמה מומלץ שיהיה מקום פנוי? וזה לא מוזר שיש לי כל-כך קצת מקום פנוי והווינדוס לא העיר לי על זה עדין? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by killerg,

שלום אני קניתי דיסק קשיח 250G ואני רוצה לפצל אותו לשני מחיצות איך עושים את זה? הבנתי שיש תוכנה מובנת בוינדוס לשם כך אבל היא מוגבלת.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  13. המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתנצל אך הבעיה שרשמתי היא לא נכונה (משהו בעבודה שלי תסלחו לי פשוט לא הבנתי נכון). הבעיה היא לא שDL נצרבים במהירות של 8X (להפך זה מצויין), הבעיה היא כזאת: צרבנו מספר של דיסקים חלקם תקינים וחלקם לא. הדיסקים שלא תקינים חלקם מכשירי DVD פשוט פולטים החוצה וחלקם אפשר לראות חלקית. לעומת זאת עם אני אכניס את זה לכונן מחשב אני אראה את כל הדיסק כמו שצריך ??? המכשירים עצמם תומכים DL ואת הדיסקים התקינים המכשירים הנ"ל כן מצליחים להראות. לי אישית אין מושג מה הבעיה ואני אשמח עם מישהו ממכם יוכל לעזור לי. המון תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. שלום, באחד מהמחשבים שיש לי בבית חלה מאתמול תופעה מוזרה מאוד של ההארד דיסק במחשב, ההארד דיסק עצמו לא כל כך חדש (30GB) אך המחשב עצמו משודרג.. משום מה, הוא מתחיל לעשות בלי הפסקה צלילים של קריסה/כיבוי כל שניה, לפעמים אפשר להמשיך להשתמש במחשב (המחשב פועל כרגיל) אך לפעמים המחשב נתקע.. אני לא הבנתי עדיין ממה זה נובע, למה זה קורה, מה זה מסמל ומה צריך לעשות. אשמח מאוד לכל תגובה בנושא. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by sgsg,

הגרסאות עם באפר 16MB עולות בערך אותו הדבר. מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם? כמה זמן אחריות? מי לוקח :s05:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. א.אני מחפש דיסק קשיח של 500 ג'יגה איזה דגמים הכי מומלצים במסגרת תקציב של 550-700 שקל? חשבתי על הכונן הזה מה דעתכם? WESTERN DIGITAL 5000AAKS ב.יש לי על הלוח אם הישן שלי 4 כניסות ata והכונן הזה הוא sata2 האם צריך לקנות איזה שהוא מתאם הוא שזה יכול להתחבר גם ככה?

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  18. יש לי צורב dvd חיצוני והלך לו הספק כוח,כמה עולה להחליף ספק כזה ואיפה ניתן לקנות אחד כזה?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. האם ניתן לעשות RAID עם יותר משני כוננים ואם כן אז כמה ניתן?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by Cyron,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17630 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13020 תודה.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by pitte,

שלום. יש לי Nec 3500 שעבד מצוין עד לפני שפירמטתי את המחשב. אחרי הפורמט, Nero Express (5.5.10.13) לאמצליח לזהות את הצורב, ומציע לי רק image drive. אני כן מצליח לקרוא דיסקים של DVD בצורב, וגם לצרוב בעזרת תוכנה אחרת - Alcohol 120%. ניסיתי להתקין מחדש את ה Nero Express אבל זה לא עזר. יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב DVD של NEC 3540 אני מנסה לצרוב דיסק מידע שגדול ב 40 מגה סך הכל מהקיבולת של הדיסק נרו שואלת אותי אם לעשות OB אני מאשר היא צורבת אבל בסיום מודיע לי שהצריבה נכשלה ניסיתי פעיים ואותה תוצאה שאני מוריד טיפה מידע ככה שלא יהיה צורך ב -OB הצריבה עוברת בלי בעיות מה יכול להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by the_lighting,

WD2500AAKS WD2500KS מה ההבדלים בין שני הכוננים קשיחים האלו? שניהם אותו מחיר ואותם נתונים יבשים?!

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by shlomibandit,

יש לי את המערכת הנ"ל: מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 2000@2550 קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E (נשרף , עכשיו יש 7100 ג'י אס פשוט) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק למערכת .. כי לא מספיק לי 200 ג'יגה עכשיו גם העלתי את המהירות של האינרטנט ל5 אז בכלל לא מספיק לי.. ראיתי בקי אס פי 250 ג'יגה במחיר של 310 שקל.. הנה: דיסק…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by mx-3,

יש לי עכשיו HD בחיבור IDE.. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, שמן הסתם יתמול בSATA.. תהיה לי אפשרות לחבר אליו איכשהו את הHD הישן?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.