אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב עם לוח אם בן 3 שנים של MSI (לא מצליח לזהות איזה דגם) עם צ'יפסט 865PE אליו מחובר הארד דיסק ישן של 80 GB בחיבור SATA 1 אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש של WD בנפח 250 GB בחיבור SATA2. האם זה יתאים או שיהיה עלי לקנפג איכשהו את הביוס???
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה היתרונות של צורב סקזי? ויש לי סמסונג כפול 8 רגיל ויאמהה כפול 8 סקזי, מה עדיף? והאם אפשר להרים טיפה את מהירות הכתיבה של היאמהה.. יש לו מאוורר אז זה בטוח
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חבר שלי קנה דיסקים לצריבה של סמרט-כום דיסקים שרשום עליהם 800 הכנסתי אותם כונן (צורב די וי די) והוא מראה לי שהדיסק רק 702 יש מצב שזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח , 1. מה זו המדבקה שמופיעה בסרטון? המדבקה הזאת קיימת גם אצלי משתי צדדיו של רכיב הזיכרון. 2.למה הוא הסיר והחזיר? 3.קניית זיכרון יד שנייה זה מתקבל ? אני מניח שבהתקני אחסון זה פחות כדאי , אבל מה לגבי RAM? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בשוגג הרסתי את הFILESYSTEM של הכונן הקשיח שלי מסגו WD2500EV External. אין לי צורך בשיחזור המידע, הבעיה שמאז אני לא מצליח להפעיל אותו בווינדוס בשום דרך... בלינוקס אין לי בעיה שאני מפרמט אותו לFAT32 אבל אני רוצה שיעבוד לי בכל מקום שאני מתחבר אליו כמו שהיה לפני שדפקתי אותו.. מה צריך לעשות? המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מאיפה אפשר לקנות כרטיס שמכיל X8 פורטים עם חיבור PCI-E לפחות X4 כי ראיתי שיש גם X8 עם Battery Backup Module ? ומכיל את כל הפי'צרים של חיבור SCSI עם תוספת מהירות. וגם שיהיה לו לפחות 128MB CACHE ואם יש אז גם 256MB ושיתמוך כמובן בויסטה 64ביט. וכל בקר מכיל זיכרונות ECC שלא יהיו שגיאות. אני מנסה למצוא בארץ אבל יש המון סוגים חנויות ומחירים שונים, לא הצלחתי להתמקד על אחד שהוא יענה על הדרישות בצורה מלאה. אין לי בעייה להשקיע סכום כסף העיקר להעיף את הבקר "המזוייף" שנמצא על הלוח אם.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח למחשב. כרגע יש לי: Model ID WDC WD3200AAKS-00L9A0 250 גיגה של WD. אני מעוניין להוסיף עוד 500,אבל לא בטוח איזה כדי,והאם הוא יעבוד במחשב שלי. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3 תודדה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מדובר בדגם ST3500320AS בעל קיבולת של 500 ג'יגה, לאחר שעבר עידכון קושחה ל SD1A (עשה בעיות גם לפני העידכון של הקושחה). השאלה שלי, האם יש מה לעשות חוץ מלהחזיר לחנות (KSP) שכן שברתי בטעות צ'ופצ'יק קטן בחיבור למתח החשמלי, שאין בו מגע חשמלי (הצ'ופצ'יק הקטן שמונע הכנסה הפוכה, במקום שאין מגעים). תעזרו לי בבקשה, עשיתי גם את הדיסק של בדיקה מהDOS אבל הוא לא מאפשר לי לתקן, אולי אני עושה משהו לא נכון, ומראה לי מספר שאיתו יש ללכת ליצרן ולהחזיר את הדיסק... אני אובד עצות, יש מישהו שהצליח לתקן את הSMART דרך תוכנה כלשהי ? האם פירמוט מלא יכול לעזור ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חודש בערך רכשתי HP SimpleSave Portable 320GB, עבד מעולה. בהתחלה בוודאות שהוא עבד לי דרך ה USB בפאנל הקידמי ( מפרט בצד ), אבל עכשיו משום מה הוא לא עובד. נדלקת מנורה, אבל הוא לא עובד. ברגע שמחברים לחיבור האחורי זה פותר את הבעיה. אם מההתחלה זה לא היה ככה, בסדר. אבל בוודאות שבהתחלה זה עבד דרך הפאנל הקידמי, לא מצליח להבין מה השתבש |: תודה!
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
במיוחד בשביל ICE BREAK ששאל אתמול . לינק http://tinyurl.com/5q3hs טרד http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=133558
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי הארדיסק 40 ג'יגה של wd בבית ואני מעוניין להוסיף הארדיסק חדש של 160 ג'יגה של wd . איך ההארדיסק הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5279 ומזה בעצם ה sata raid ? הייתי לוקח רק sata אבל לא מצעתי הארדיסק של 160 אצל נועה , זה משנה אם אני אקנה את זה אם sata raid ? זה יעבוד לי אם ההארדיסק שיש לי כבר ?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי DVD של LG DR7622W הקלטתי הרבה דברים אבל לא סגרתי את הדיסקים האלה לצערי הDVD הזה מת לא קורא יותר דיסקים הורדתי את התוכנה isobuster ואני יכול לראות איתה קבצים שיש בדיסק אבל אני לא יכול לראות את הסרטים במחשב השאלה היא האם יש תוכנה שיכולה לסגור את הדיסקים האלה כי אני רוצה לקנות DVD אחר אבל על פי מה שאני מבין אני לא אוכל לראות את הסרטים שם תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, נגמרו לי הכניסות של הSATA על הלוח אם, אני רוצה להוסיף כוננים קשיחים לכן אני זקוק לכניסות נוספות. יש כרטיס הרחבה איכותי וזול כזה? המחשב משמש כשרת קבצים.
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
דיסק קשיח לשימוש של סרטים/מוזיקה .... שיהיה אמין ומהיר תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה לצרוב את המשחק GTA SAN ANDREAS וזה לא נותן לי להכניס את המשחק זה כותב לי דבר כזה... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות??? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לצרוב דיסק עם סרט שמתחלק ל 3 חלקים. 2 חלקים תופסים כ 400 מגה. האם אני אוכל לצרוב את 2 החלקים ומאוחר יותר להוסיף את ה 3 ע"י השארת הדיסק פתוח מבלי לפגוע באיכות הכללית וחייו של הדיסק? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלא שעכשיו כאשר אני ניגש ל SAFELY REMOVE HARDWARE AND EJECT MEDIA מופיעים לי כל הכוננים הקשיחים כולל הצורב אני רוצה שיופיעו רק ה DOK תודה רבה אגב כך עשיתי In search, write cmd, right click it and run it in administrator mode. Type the following command to enable SafeMode boot: bcdedit /set {current} safeboot minimal Restart the computer and boot to the system BIOS. This is normally done by by pressing the delete key during system boot. Update the ATA Drive setting in the BIOS from ATA Mode to AHCI Mode. Save the setting and restart your computer to boot into Windows. Windows will boot in SafeMode as per step 2. Open the command prompt again by fo…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש כמה אופציות, אני צריך 500 GB, השאלה מה מומלץ ומה עדיף ולמה ? Western Digital ELEMENTS WDE1U5000E Maxtor Basic Desktop Storage 500GB STM305003EHD301-RK תודה : )
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DUAL LAYER ואני חייב שהוא יהיה עם חיבור IDE (PATA) מה דעתכם על הצורב הבא? Pioneer DVDRW DVR-115DBK http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=620
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
ברשותי דיסק קשיח נייד 250 Seagate freeagent go ומרגע חיבורו למחשב (גם למחשב הנייד וגם לנייח), לוקח לוינדווס בערך 5 דקות לזהות אותו וכל ניסיון להיכנס לאחד התיקיות מצריך הרבה מאוד זמן חשיבה משהו בסדר גודל של בין 5 ל10 דקות לכל תיקיה, ועדיין אפשרי לעתיק אילו וממנו קבצים, אבל זה לוקח כמובן כמה דקות טובות מחיי. עברתי קצת על הסטיקי של פורום וניסיתי כל מיני תוכנות ניהול וניתור שהמלצתם לראות מה הבעיה. אז ככה :איחוי דיסק גם בתוכנת דיסק קיפר וגם בוינדוז לא ממש מתאפשר לי. בדקתי באתר של סיגייט אם אני צריך עדכון קשוחה דרך המספר הסריילי. והשתמשתי בתוכנת ניתור של סיגייט וביצעתי מספר בדיקות והכונן נכשל בבדיקה של short/long DST. אשמח אם תוכלו לעזור לי..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח חיצוני 500 או 320 ג'יגה (לא כ"כ משנה) בסביבות ה 450 שקל, תודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום ככל הנראה מדובר במחיקה שקרתה בעקבות ניתוק לא נכון של הדיסק הקשיח. הדיסק מזוהה ע"י המחשב אחר אבל הוא מבקש אתחול. כמובן שלא עשיתי חיברתי אותו ע"י USB חיצוני מדובר בדיסק IDE 40GB תקין. שישי בבוקר עבד, אחר הצהריים כלום איזה תוכנה ממולצת לשחזור. ניסיתי עם כמה מה HIREN אבל לא זיהה אותו. אולי בגלל ה USB? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין חלנות 7 התקנה נקייה מכונן DVD חיצוני USB על דיסק קשיח פנימי שאינו מפורמט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-