עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מחפש כונן לסטרימר שלי . לדעתי יש עדיפות גדולה יותר לשקט וצריכת חשמל נמוכה ולכן גם פחות חום מהביצועים ,כי בסך הכל יריץ סרטי hd . מצאתי את הכונן הזה בזאפ Western Digital WD10EARS מהסדרה הירוקה שלהם . 355שקל יש יותר טוב מבחינת הדרישות ובסביבות אותו המחיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by denzel12,

שלום לכולם, ההארד דיסק שלי התקלקל ואין באפשרותי לגבות את הנתונים שהיו בו. האם ישנה אפשרות לשחזר נתונים מהארד דיסק תקול? ואם כן מה היא העלות של פעולה זו? אודה לתשובתכם.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום לכם =] להלן השאלות: 1. האם ניתן לחבר דיסק קשיח SATA 2 ללוח אם שתומך SATA 1? וההיפך? 2. יש לי דיסק של WD. באתר החברה ניתן להוריד כלי (Diagnostic tool), שאותו ניתן להריץ בBOOT וניתן לבצע כל מני פעולות ובדיקות דיסק. אחת מהאופציות היא Earse disk (מחיקה מלאה של כל הדיסק כאילו שיצא מהמפעל). אני מעוניין לבצע את הפעולה הזאת על הדיסק שלי, ולהתחיל מחדש. השאלה שלי אם הפרמוט הזה הורס את הדיסק? האם זה Low Level Format? הידוע כפירמוט הרסני.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by RTTW,

היי אנשים. קניתי כרטיס זיכרון לפלאפון של SANDISK של 2GB הכרטסי הוא MICRO-SD TRANS FLASH והוא עושה לי בעיות... למשל ביום הראשון עבד טוב מאוד היה מזהה 2GB ואחרי זה באותו יום חשבתי לנסות לעשות לא פורמט מאז הוא רק משתגע לי אני בא עושה פורמט אז הוא מתחיל לעשות איתחולים חוזרים לפלאפון.... ניסיתי לבדוק במחשב נייד מה ניסגר והמחשב הנייד אומר שזה כרטיס של 1GB ... ניסיתי לבדוק בפלאפון אחר גם שם הוא מזהה רק 1GB ובעוד פלאפון הוא רושם שיש 2GB אבל אחרי שאתה עושה פורמט הוא רושם שפנוי רק 1GB ובשימוש 1GB ...

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by YohaiM,

מדובר בכונן DVD של LG מדגם GDR-8163B. ועם איזו תוכנה אפשר לראות את מהירות ה-Rip(האם אפשר עם Nero,או שצריך תוכנה אחרת)? באופן רגיל לוקח לי כחצי שעה לעשות Rip לסרט DVD מלא. כמה זמן זה יקח פחות או יותר לאחר ניטרול ה-Rip Lock? בתודה מראש, צום קל וגמר חתימה טובה, יוחאי.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by i-kramba,

1. מה אתם אומרים על הכונן של LG LG GH22LS40 ואני מדבר בעיקר על התמיכה שלו בטכנולוגית light scribe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4073&CatCode=402 איפה אפשר לקנות כונן במחיר סביר שתומך בכונן light scribe בצפון הארץ-מישור החוף ? 2.אני רוצה לקנות דיסק קשיח טרה או חצי איך אני אדע אם הוא יתאים לי למחשב ?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. פיצלתי כונן C בדיסק קשיח בעזרת התוכנה EASEUS וכעת הכונן C מופיע לי כמו שצריך עם 100GB בלבד איך שרציתי אך נעלמו לי 400GB אחרים ! בדקתי ב DISK MANAGEMENT ונראה שם משהו מוזר : למעלה בפירוט מופיע כונן C עם 100GB אך למטה הוא מופיע כ-500GB. אני עובד עם WIN7 את עזרתכם בבקשה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Y-R,

שלום, קניתי SSD של סמסונג את ה-EVO 840. אחרי שראיתי כאן את הדיונים החלטתי לחכות לעדכון שמסדר את הבאג, חיכיתי והיום עדכנתי את הכונן כשהוא עדיין ריק. עשיתי את תהליך ההעתקה מהכונן הרגיל אל ה-SSD מסיבה כלשהי ה-SSD הוגדר ככונן E. ונשארו לי C וD עדיין, אני רואה שמוגדר שE זה השולט כלומר ממנו עולה הוינדוס, אך אני כמעט בטוח שיש התנגשויות רבות כי כונן C נשאר ועליו כל שאר ההתקנות השונות כרגע המצב שאני עומד בו זה שWINDOWS EXPLORER קורס לי כל הזמן ואני לא יכול לעשות כלום על המחשב. ניסיתי לשנות את האותיות כדי לעשות שם סדר אבל בלי הצלחה זה לא מאפשר לי את זה. אשמח לעזרה במהירות האפשרית , אני לא יכול לעבוד עם המחשב ככה ויש לי טיסה לחו"ל בקרוב והוא אמור לבוא איתי. תודה מראש על כל עזרה שהיא…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by raam123,

אז מה באמת ההבדל ? :s05: 200GB 7200 ATA-100 8MB ל: 200GB SATA ואם יש לי 8MB כבר ואני מוסיף עוד HD האם הוא חייב להיות מאותו סוג ? ואם לא האם הוא מאט את ביצועי המחשב ?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  10. בהמשך לדיון הקודם על הצורב החדש שקניתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330598.0) החליפו לי את הצורב באחד חדש אחרי שהקודם לא עבד. חיברתי, גם החדש לא עבד. עדכנתי FW, ועכשיו הוא צורב. הבעיה הפעם היא שהנרו תמיד מציג את הצריבה כsuccessful אבל בערך בחצי מהמקרים הדיסק בלתי קריא. רעיונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  11. סדרת ה-BX300 של החברה האמריקאית נחשפת ומושקת בו-זמנית, עם ביקורות שמצביעות עליה בתור יורשת ראויה ל-BX100 האהודה לכתבה

12. כותרת תחנת עגינה שברצוני לרכוש https://www.wavlink.com/en_us/product/WL-ST336A_Black.html תודה

13. שלום, יש לי מחשב 1.5 עם xppro sp2. אני רכשתי כונן קשיח חדש של WD בנפח של 160GB, אך אני יכול להשתמש רק ב137GB מתוכו. עשיתי חיפושים בפורום ובאתר תמיכה של WD. הורדתי עדכון לביוס והוא מזהה את הכונן במלואו. מה אני צריך להגדיר בווינדוס? תודה, עופר

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  14. http://www.ebay.com/itm/Seagate-1TB-32MB-7200RPM-SATA2-Hard-Drive-FREE-SHIPPING-/320880421800?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab5f6aba8#ht_1484wt_1139 הוא מוכר 1TB של סיגייט ב 35$. למוכר יש 30 פידבקים חיוביים. הפידבקים הם על מוצרים בעלי ערך, לא על דברים בדולר. האם לדעתכם המחיר הזה הגיוני, ושווה להסתכן ולקנות?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by vinipyx,

מישהוא יכול להגיד לי כמה יכול לעלות דבר כזה ואיפה אני יכול למצוא אותו

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by bykeking,

אני רוצה לצרוב מידע על DVD ואין לי מושג מה ההבדל בין DVD +R לבין DVD -R. וגם אם אני רוצה לצרוב סרט לDVD איך אני צריך לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  17. אם אני קונה דיסק קשיח מסוג IDE שזה( לא יקרה ) רק לדעת ... איך אני מחבר את הדיסק קשיח ? איך אני מכון את קשיח זאת אומרת שאיפה אני שם את הגומפר כשיש לי דיסק קשיח S-ATA אבל אני רוצה עוד אחד מסוג ה IDE ויש לי CD-ROM ? אז אני מחבר ליד ה ?CD-ROM נכון ? ושם את הגומפר שיהיה ב SLAVE וה CD-ROM MASTER או שלהפך ....ה CDROM SLAVE עם הגומפר וה IDE HARD DISK ל MASTER עם הגומפר .. ואם אני קונה SATA הארד דיסק אז יהיה לי שתי SATA צריך לגמפר אחד ל MASTER GO עם הגימפור וגם השני ל SLAVE עם הגמפר ? או שלא צריך בכלל ? אם צריך אז איפה ואיזה מהם ? בקיצור ... אם יש לי SATA הארד דיסק השני אני אביא אותו SATA אבל כדי שיעבוד צריך לשים אותו על SLAVE כדי שהוינדוס יעלה או שלא צריך...לא צריך לגמפר ....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by amisu,

לפני שאתם אומרים לי להחליף ל SSD... האם יש אפשרות לטפל בכונן הקשיח? אני מניח שהפלטה או הדיסק בפנים לא יושבים טוב או שהמוות קרוב.. אבל באמת שאין לי מושג. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sgsg,

יש לי כונן יחסית ישן בממשק IDE, מוגדר כמאסטר ומחובר לבדו על הכבל. ניסיתי לחבר את הכונן למחשב כדי לגבות אותו, אבל הווינדוס לא מזהה אותו. הכונן די מרעיש כשהוא מחובר למחשב, אבל בביוס הוא כן מזוהה איפה יכולה להיות הבעיה ? כמה אמור לעלות שיחזור של החומר במקרה הצורך? לאן צריך לפנות?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by apelzig,

האם החיבור שונה פיזית או שזה רק עידכון חומרה? ז"א, האם אפשר לחבר תומכי SATA2 לחיבור SATA1? האם יש אפשרות לשדרג לוחות אם תומכי SATA1 ל- SATA2? בתודה מראש, אסף.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  21. לאחרונה חלה ירידה משמעותית במחירם של דיסקים חיצוניים בנפחים גדולים של 500gb וניתן להשיג די בזול (יחסית למחירם בעבר ) את אותם דיסקים חיצוניים שמיתחברים במימשק usb2 . http://www2.zap.co.il/models.asp?keyword=+My+Book&image1.x=35&image1.y=11 לעומת זאת המחיר ,של אותם דיסקים באותם נפחים , שמסוגלים לעבוד גם במימשק firewire (בנוסף ל-usb2) , הוא עדיין יקר יותר משמעותית (סדר גודל של 60-70$ ). http://www2.zap.co.il/models.asp?x=30&y=10&keyword=+Essentail השאלה האם תוספת המחיר הנידרשת עבור התמיכה ב-firewire ,היא מוצדקת וכדאי לשלמה? איזו חברה ודגם מומלצים בתחום זה של חומרה? הערה :השימוש העיקרי המתוכנן בדיסק החיצוני הוא לשם גיבוי הדיסק הפנימי ומדי פעם ברצוני גם להעתיק…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by matan007,

יש ברשותי סטרימר מבית xtreamer דגם SideWinder הנפוץ. בתוך הסטרימר יש מקום להתקנת כונן קשיח של 2.5": http://xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx[ אני מתכנן לקנות את הכונן הבא: Momentus 500GB 16MB 7200RPM Sata II ST9500420AS‎ מבית סיגייט.http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=70f4bfafecadd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD השאלה שלי היא האם עלולות להתעורר בעיות תאימות כל שהן בין הכונן לסטרימר? למשל תאימות בממשק SATA או בקיבולת מקסימלית (500GB)? או דברים אחרים שאני לא יודע? בנוסף אני מתכנן לקנות מארז חיצוני לכונן אליו אני אטען את הכונן במיקרים שאני אצטרך ארד דיסק נייד. המארז הוא כולל חיבור ESATA: http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-accessory/kamazo-2-esata.html ושוב אותה ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. :s05: ??? :s05:

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  24. שמציע דיסקים במחיר שפוי לכל העולם כולל עלות המשלוח ? בארץ אנחנו נאלצים לשלם על דיסקים כ 50% יותר מבארה"ב

25. Started by yaniv55,

קניתי אתמול חבילה חדשה של DVD-R של VERBATIM 4.7G , X16 שאמורים להיות איכותיים למדי . ניסיתי 3 פעמים במהירות נמוכה יותר (X8 ) וכל פעם זה ניכשל . היות שהצורב שלי צרב לא רע על דיסקים של OFFICE DEPOT ואחרים שנחשבים פחות איכותיים , אני נוטה לחשוב שיש בעיה בדיסקים שקניתי . הבעיה שיש לי הודעה על POWER CALIBRATION ERROR מצב צילום מסך , וקובץ לוג . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים