עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by devek,

אפשר קצת רקע על הדבר הזה? אם אני נגיד קונה עכשיו הארדדיסק חיצוני מבחינת איכות הוא מתפקד ממש כמו ההארד דיסק הרגיל שלי? מהירות קיראה והעברה איכות בשמירה על קבצים וכו'..?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  2. Started by erez_barziv,

שלום לכולם. לפני כמה חדשים קניתי תכנת "תרגונט" המתרגמת אתרים מאנגלית לעברית. אמנם היא לא משהו, ויש אותה גם פרוצה ברשת, אבל דבר מעניין לדי שבה את ליבי : את המדיה הזאת לא ניתן לצרוב. טכניקת הצריבה שלה נעשתה בצורה פשוטה למדי, הם השאירו טרק אחד לא צרוב, למרות שהוא כן מסומן ב TOC כמכיל מידע בקובץ. במהלך התקנת התוכנה, התוכנה פשוט לא ניגשת אליו, בפקודות מהקוד, כך שאין פה שום בעיה. אולם כאשר הצורב מנסה לקרוא את הקבצים, הוא מנסה לקרוא גם את הטרק הלא צרוב, כי הוא מסומן ב TOC ואז הוא מפסיק את הצריבה ומודיע על בעיה במדיה........ אגב, הדבר נכון גם לגבי ניסיון של ההעתקה של קבצי ההתקנה את ההארד דיסק.... הפיתרון מן הסתם היא תוכנת צריבה/קריאה, שיודעת לזהות את הטריק הזה, או להודיע עליו, ול…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by יניב קופר,

יש לי כונן ide ואני רוצה להוסיף כונן אבל בחיבור sata האם זה אפשרי יש לציין שהלוח שלי תומך עכשיו השאלה השנייה שלי האם אני יכול לקנות sata2 למרות שיש לי חיבור של sata 1

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  4. שלום, כל חיי השתמשתי בכונני WD על מחשבים שלי ושל אחרים ותמיד הייתי מרוצה. עד לפני 3 שנים. בהתחלה נהרס לי כונן 40GB, במקומו הותקן כונן 80GB שנהרס אחרי שנתיים, במקומו הותקן כונן 200GB שנהרס שלשום. בפעם הראשונה אמרתי לעצמי שכוננים נהרסים לפעמים וכנראה שהגיע תורי. בפעם השנייה חשבתי שזה צירוף מקרים מוזר שנהרסו לי שניים ברצף - אבל יכול להיות. עכשיו, משהו כבר נראה לי מסריח... חשוב לציין שהשינויים היחידים שנעשו בחמש השנים האחרונות במחשב (P3 ישן) הם הוספת זיכרון והחלפת כוננים אופטיים (וקשיחים כמובן...). מה במחשב שלי הורס את הכוננים ? אולי זה פשוט צירוף מקרים מדהים ? אולי צריך להחליף את המזוזה במארז ?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  5. יש לי פה מחשב עם לוח שאין עליו בקר SATA ומותקן עליו כרטיס PCI שהוא בקר SATA ומחובר אליו כונן SATA הקטע הבעייתי זה שאין לי גישה אליו, אין לי איך להתקין הוא לא מזוהה, מה אפשר לעשות!?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by Id0,

הוא הופיע כמבצע באתר כלשהו, אני לא בטוח שמותר לפרסם (אם אסור תגידו..) אבל הנה הכתובת: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4870969 הוא נראה צורב נחמד המהירויות שלו לא גבוהות במיוחד, לא הזכירו זיכרון פנימי ובכלל משהו מוזר לי שם עם כל המהירויות אבל הוא צורב DVD-RAM X3 וDVDX8 בשתי השיטות ובשביל 200 שקל? נשמע מפתה בשביל חסרי צורב ותקציב כמוני אשמח אם תאמרו לי מהו הדגם, ומה לגבי עידכוני firmeware לטווח הרחוק ובכללי אשמח להצעות\רעיונות\ביקורות

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  7. היי, בקשה קצת אקזוטית - האם משהו יודע איפה אפשר לרכוש את מעטה הפלסטיק לדיסקים הקשיחים ("SATA Hot Plug 3.5) לשרת HP ProLiant DL185 ? הכוונה היא לזה : ובתקריב לדגם : בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

תודה...

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by Dj_Gal,

שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש ומהיר WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA וכבר יש לי WD 800JB רגיל IDE ואני רוצה לעבוד עם שניהם במקביל כלומר שעל הWD Raptor - 36GB - 10,000RPM תרוץ המערכת הפעלה ועל הWD 800JB אני ישים סרטים,קבצים וכו .. עכשיו לשאלתי איך אני בונה לי מערכת כזו ששני ההרדיסקים עובדים במקביל אחד IDE השני S-ATA כלומר איך אני מגדיר כל אחד מההרדיסיקים ומה החסרונות ברעיון הזה.. תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  10. הבעיה שלי היא ככה... יש לי צורב (LG 52X24X52) ואין לי עוד כונן דיסקים אחר במחשב. עכשיו, אני רוצה לצרוב מדיסק מלא לדיסק ריק. אני נכנס לתוכנת הצריבה (Nero 6 Ultra Edition), לאחר מכן לקטגורייה Copy CD ואז לוחץ על Copy. במצב הזה זה כותב לי בהודעת MsgBox להכניס את הדיסק המקורי (למרות שהוא בפנים!!). ובעצם יש לי אפשרות רק של Cancel, ככה שאי אפשר להתקדם בצריבה. האם מישהו נתקל במצב כזה? מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה, ולצרוב מדיסק לדיסק כמו שצרבתי בעבר כרגיל? תודה מראש לעוזרים :-*

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by yellow acid,

שלום וברכה! ברשותי מחשב משנת 2012, לוח אם asrock - h61m-hvs. אני רוצה להתחדש בכונן מהיר חדש. האם יכולות להיות בעיות תאימות? למה עלי לשים לב? תודה!

12. Started by Muddy,

האם יש איזה המלצות מיוחדות או מחירים זולים במיוחד מבצעים שאתם יודעים עליהם ? כי אני מצאתי LG DVD-ROM 16/48 ב 190 שקל ואני מתכוון לקנות אותו אם אתם מוצאים אותו במחיר נמוך יותר איפהשהו בבקשה תגידו... תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  13. Started by דרומי,

אהלן, 1.מתי הם יהיו בארץ הצורבים האלה?החודש יהיו?מישהו יודע? 2.שמעתי שכדי לצרוב עם הדפסים צריך דיסקים מיוחדים שעדיין אינם בארץ,ושהם יהיו יקים?האם זה נכון? אודה על כל תגובה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  14. הוא לא נותן לי להעתיק ולהדביק ממקומות למקומות במחשב, לא נותן לי לעשות תיקיות חדשות. לא נותן לי לשמור קבצים שאני עורך. בדר"כ כותב שהדיסק פגום ולפעמים מביא את זה: תמונה מצורפת-הראשונה כשאני מנסה להוריד קובץ ששלחו לי במייל הוא כותב לי את זה למטה: תמונה מצורפת- השניה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by mushka,

שלום רב, אני קצת חדש בענייני SSD. אני מבין מקריאה בפורום שעניין האמינות הוא חשוב מאוד כאן, וגם ראיתי את האזהרה לגבי Vertex 2. מה לגבי Vertex 3 ? מצאתי כונן כזה של 90G במחיר אטרקטיבי. יש מתנגדים? http://www.ocztechnology.com/ocz-vertex-3-sata-iii-2-5-ssd.html תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  16. אני רוכש מחשב חדש ושקלתי להשתמש ב RAID 0 בשביל לשפר את ביצועי הקריאה מהדיסק הקשיח. שאלה 1: האם יש פה אנשים שיש להם מערכת דומה? כמה באמת הביצועים משתפרים? הבדל המחיר הוא לא גדול עוד 350-400 ש"ח לדיסק נוסף ואני מניח שלוח תומך RAID לא יקר ביותר מ 100 ש"ח מלוח דומה שלא תומך RAID ככה שזה לא ממש יקר. שאלה 2: האם יש דיסקים ספציפים שמומלצים ל RAID? או אפילו לוח ספציפי? באופן כללי אשמח לשמוע מאנשים שרכשו מערכות כאלה ויש להם נסיון מה ההתרשמות שלהם מכל האספקטים. תודה.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. שלום אני מעוניים לקנות HD חיצוני [uSB] שישמש רק / בעיקר לגיבויים חשובים. הכי חשוב שיהיה אמין לשמירת אינפורמציה לטווח הארוך. גלשתי קצת באינטרנט ונסגרתי דיי על WD גם בגלל המחיר וגם בגלל כתבות. אך לא הצלחתי למצוא הבדל בין 2 דגמים שכמעט ואין הבדל במחירים: 1. WD Passport Portable 120GB WDXMS800TE 2. WDE1MS1200 WD Elements Portable 120GB איזה מהם יותר טוב לגיבויים? [מהירות לא כל כך משנה] תודה!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by V00d00,

יש לי הארדיסק 60GB של Seagate. אוקיי אז ככה, אתמול הלכתי לישון השארתי איזה 3 ג'יגה להורדה ואני קם בבוקר אני מגלה שהמחשב שלי נכבה. אני מדליק, רואה שהוא לא נדלק - עולה המסך של הווינדוס, מסך כחול - נכבה ולא מבין מה קורה. מנסה להיכנס דרך Safe Mode - עדיין מסך כחול. אני פותח את המחשב ורואה שהכל פועל כשורה, שום דבר לא עושה בעיות. לקחתי את ההארדיסק, ניסיתי לחבר למחשב אחר - עדיין מסך כחול. עכשיו ככה, לפני 3 חודשים בערך התקנתי לינוקס על אותו הארדיסק עם ווינדוס (חתכתי מחיצה של 10 ג'יגה בשביל הלינוקס, כן מעשה מאוד מפגר אני חייב לציין, Dual-Boot - LiLo) ואחרי שנמאס לי מהלינוקס, מחקתי אותו ומחקתי את המחיצה והמקום שנחתך חזר למקומו. אתמול ראיתי שיש לי בערך 13 ג'יגה פנויים. הגעתי למסקנה …

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  19. יש לי כרגע קושחה של liggy and dee, ואני רוצה לממש אחריות... יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי להחזיר לקושחה הרשמית של NEC? חוץ מלהוריד מהאתר של NEC את הקושחה הרשמית ולהתקין אותה רגיל?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by avive2004,

צהריים טובים לכולם כבר תקופה שאני דוחה קניית כונן קשיח ומוחק דברים מחוסר ברירה כרגע ראיתי באתר וואלה פרסומת להארד דיסק חיצוני של סמסונג (1000GB) במחיר מצוין (400 שח). רציתי לדעת אם יש פה איזה שהוא קטץ' והאם הוא נחשב להארד דיסק טוב דגם: HX-DU010EB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSHXDU010EB במידה ולא אני אקנה את אחד מההארד דיסקים המומצלים בסטיקי (איזה מהם הכי מומלץ, יש שם 2, גם של סי גייט וגם של סמסונג באותו מחיר, איזה מהם עדיף?) תודה רבה לכם.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  21. ניתקתי את ההרד-דיסקים של RAID0 און בורד של GIGABYTE כשהחזרתי אותם החזרתי אחד מהם לשקע SATA שאינו RAID מאז, הוא אינו מזהה את ההרד-דיסק הזה כחלק מהמערך מה עושים? יש תוכנה שמשחזרת את ההגדרות RAID ואז אפשר להחזיר אותם למקום?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by bad-sector,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש צורב DVD ולאחר שחרשתי את הפורום מצאתי כי NEC3500A זהו אכן הצורב הבא שלי... ואז יצא ה 3520 שלכאורה טוב יותר כי יש לו מהירויות גבוהות יותר.. אבל ממה שאני רואה ה f/w כולם מתעסקים רק ב 3500 והוא המוצלח... מה עדיף מבין שניהם לקנות? את החדש או את הישן עם התמיכה ? תודה...

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום יש לי HD נייד קטן של WD והוא ביקש ממני לאתחל אותו..איתחלתי ועכשיו המחשב לא מזהה אותו בכלל כאשר אני מחבר אותו אליו. עוד דבר הוא ביקש לעשות איתחול לאחר שבWINDOWS עצמו הוא הראה באיתחול שיש לי 127 GB ובעצם יש שם 320GB אז עשיתי פירמוט רגיל בדוס ואז חיברתי למחשב והוא ביקש איתחול נוסף ומאז נעלמו העקבות.. מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  24. אהלן חברים אני מחפש מארז חיצוני לדיסק 3.5 עם חיבורי USB ו FIREWIRE של MACALLY http://www.macally.com/en/Product/ArticleShow.asp?ArticleID=216 זה הדגם מאיפה אני מוצא כזה בארץ למען השם? תודה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by Snufkin,

חשבתי על אחד מהכוננים הבאים: Maxtor DiamondMax 10 250 GB SATA Western Digital 250 GB SATA - WD2500JD הם פשוט הכי זמינים ואני חייב כונן חדש היום כי הישן מת!!! הם נחשבים לכוננים טובים? ממליצים על אחד מהם? או ששניהם גרועים? אני אשמח לתשובה זרייה ועיניינית.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים