עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ast,

יש לי את הלוח GA-K8NF-9 של החברה GIGABYTE הלף לי הארדיסק ואנ י רוצה לקנות חדש את הדגם הבא: WD3200AAKS של western digital השאלה שלי אם הוא יתאים ללוח שלי

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  2. שלום, יש לי הרד דיסק חיצוני של Maxtor Basic Desktop Storage בד"כ הוא מחובר למחשב של אבא שלי, ועובד ללא בעיה, בעבר השתמשתי בו במחשב שלי, ללא בעיה. היום חיברתי אותו אל המחשב, והוא מסרב להעתיק אליו קבצים. ומראה את ההודעה המצורפת. אני יכול להעתיק קבצים ממנו אל המחשב, ומייד להעתיק את הקובץ חזרה את הכונן. אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב לכוניים ניידים אחרים (נגן MP3, כונן FLESH, כרטיס SD) אני יכול להעתיק קבצים מכונן נייד אחר אל ההרד דיסק הנייד... אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

3. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות הארד דיסק 160GB חדש, חשבתי לקנות את הדיסק הבא: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=824 מה דעתכם עליו?האם יש דיסק אחר שכדאי לי?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by Overlocker,

נגיד יש לי כונן קשיח ואני מחבר למחשב ssd , ברגע שאני יעביר תוכנה לssd היא פשוט תפעל יותר מהר ? כל מה שצריך זה פשוט לגרור את התקייה של התוכנה לssd ?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by sma,

קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte k8ns ultra 939. קניתי גם דיסק 160 SATA של seagate. כשאני מנסה להתקין אותו, (הכנתי floppy מהדיסק של הלוח אם שמכיל את הדרייברים שצריך) אני מקבל גם נפח נמוך יותר ( כ-125 ג'יגה) וגם מופיע לי הסימון של התקני USB כאילו אני יכול להסיר אותו (בצד ימין של ה-taskbar). יש לי גם תוכנה של seagate אבל גם שם כתוב שהיא יכולה לפרמט רק עד 137 ג'יגה ומעבר לזה צריך service pack כלשהוא (יש לי windows xp ללא service pack). אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מאוד אודה לו.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by HulkSmash,

יש לי 2 דיסקים קשיחים בנפח של 1TB של דסקסטאר של היטאצ'י קראתי שאפשר לעשות להם RAID שזה גיבוי אז איזה RAID הכי מומלץ לי איך עושים את זה ומה החסרונות והייתרונות של זה

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  7. רכשתי HD חדש של סאמסונג 1 TB איך אני יודע עם הוא תומך S.M.A.R.T ואם כן האם מומלץ להפעילו ???

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by Jesper,

היה לי הארד דיסק שנדפק, ולקחתי אותו למיטסי (MiTsi), שזו חברת שחזור מידע, שם נתנו לי הצעת מחיר של 2135 ש"ח, וגם בנוסף לזה אני צריך להשיג אלקטרוניקה מקורית בשביל הדיסק הזה, כי הם לא יכולים להשיג, מה שאומר שבטח אני אצטרך לחפש הארד דיסק כמו זה שלי ב-EBAY ולשלם עליו עוד הרבה כסף. הסכומים האלה ממש מוגזמים ואני לא ממש יכול לעמוד בהם... מצד שני המידע על הדיסק הזה חשוב לי... יש אולי חברה אחרת לשחזור מידע שהמחיר בה יהיה משמעותית יותר נמוך (משהו בסביבות 1000+ ש"ח), או שבכל חברה של שחזור מידע ירצו סכום כמו או קצת פחות ממיטסי?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by aloneg,

מה עדיף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003 או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6295&perur=0

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by RonCohen,

אני מחפש בקר RAID במחיר של 200-300 דולר יותר לכיוון ה200 אני צריך בבקר יהיה 2 חיבורי SAS או 8 SATA ואני צריך שיתמוך בRAID 0/1/5/6/01/10

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  11. דיסק קשיח חיצוני של WD. האם כשאני מנתק אותו מהחשמל וממחשב צריך לעשות ניתוק בטוח כפי שביסק און קי ??? דני

12. Started by nahum8,

הורדתי סרט DVD FULL לא הRIP...בעיקרון צריכה להיות לי בחירת שפה וכל מיני כמו בסרט DVD מקורי אני צרבתי DATA רגיל וזה לא נתן לי לעשות בחירה זה מראה לי את האייקונים של הבחירה כאילו זה חלק של הסרט [טריילר או משהו...] שוב..איך לצרוב טוב שזה יעבוד? -תודה. מקווה שזה המקום הנכון... :s05:

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  13. שלום יש לי בעיה. יש לי דיסק און קי, ובתוכו יש קבצים חשובים. אתמול חיברתי אותו למחשב והכל היה בסדר. היום כשחיברתי אותו וניסיתי לפתוח אותו ולראות את הקבצים - קיבלתי הודעה - שהכונן לא תקין והוא רוצה לאתחל אותו. אם אני אאתחל אותו אז ילכו הקבצים. האם יש דרך שאני אוכל לשמור על הקבצים??? חשבתי אולי להוריד תוכנה שיודעת לשחזר קבצים שנמחקו ואז לאתחל את הדיסק און קי - ויהיה אפשר לפתוח אותו ובסוף לשחזר את הקבצים שנמחקו באתחול זה אפשרי?? והאם יש דרך יותר טובה?? תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by iyehuda,

הם של רייטק G05 הם עדיפים על סילבר ליין

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  15. אוקיי, כפי שאתם יכולים לראות בתמונה אז ההרדיסק מחובר לאותו ערוץ של ה- DVD. האם זה יכול להאט את המחשב ? האם כדאי לי להעביר אותו ל- Secondary Channel ביחד עם הצורב? אם זה מאט, אז בכמה פחות או יותר? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  16. חנויות כבר מוכרות את צורב ה-DVD של לייטאון, ה-?401, במחיר כזה. הצורב הזה תומך רק בפלוס, אבל עם הפירמוור הנכון ניתן לשינוי לדגם 411 שתומך גם במינוס. לפי דיווחים באינטרנט, השדרוג הזה ממש עובד. אני מתלבט אם לקנות במקום זה פיוניר 106 ב-?850 ש"ח או לייטאון 411 retail (ולא פרוץ...) ב-?800 ש"ח. מה דעתכם? שווה להוסיף יותר מ-?200 ש"ח בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by Nom1fan,

אהלן! קניתי את הצורב הזה כהמלצה ממכם, וכשבאתי עכשיו לחבר אותו ראיתי שהוא מתחבר בכבל שונה מהצורבים עד היום (לא כבל HDD רגיל) ראיתי שאמנם יש לי כבל כזה שנשלח מהספק אל הכונן הקשיח, (כבל S-ATA) אבל הבעיה שהיציאה השנייה מאותו סוג יוצאת מאותו כבל שמחובר להרדיסק, ומחוברת בכבל מאוד קצר אליו, כלומר לא מגיעה עד הגובה של הצורב. השאלה, מה לעשות? אפשר פשוט לקנות מאריך S-ATA שיפתור הכל? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by zag_zag,

יש לי מחשב ישן (פנטיום 1 100) שהחלפתי לו את ההארד-דיסק, מ-0.5GB ל-2GB. הכונן מזוהה ע"י המחשב ללא כל בעיה, מלבד העובדה שהוא מזוהה כ-Slave, למרות שהג'מפר (של הכונן) נמצא על Master. ניסיתי את כל שאר האפשרויות לג'ימפור (Slave, Cable select) ובשתיהן הכונן לא זוהה בכלל. הכונן עצמו תקין, הכבל תקין, אבל עדיין לא מזוהה ע"י המחשב כ-Master. יש איזשהי דרך לאתחל את המחשב דרך כונן שמוגדר כ-Slave? אולי דיסקט אתחול או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  19. Started by Radeon38,

אני בלבטים ברכישה של כוננים ואני מדבר על 3 לפחות עכשיו..ברור לי שלאכסון 5900 עדיף אבל מה אם אני ארצה להתקין תוכנות ?? הרי הזמן גישה של ה 7200 הרבה יותר מהיר. אז פה השאלה : עד כמה מתחממים 3 כוננים של 7200 מול 3 כוננים של 5900 או 5400 לדוגמא במחשב שגם ככה יחסית חם.בהתחשב שהם ישבו ליד 2 רפטורים.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, במחשב הנייד שברשותי התקלקל הH.D לאחר עבודה של קצת יותר משנה. היות והאחריות עם המחשב (לנובו) הייתה רק לשנה, לנובו התנערו מאחריות ולא הסכימו להחליף את H.D. אני יודע שעל הדיסק הקשיח יש 3 שנים אחריות ככה לפחות מצהירים W.D. הייתי רוצה לשאול ממביני עניין אם אני אפנה ליבואן של W.D האם הוא יוכל להחליף לי את H.D ללא כל תשלום? לחילופין איך ניתן לממש את האחריות על הH.D תודה!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by topcat115,

עד כמה מעלות יכול SSD להגיע?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  22. לפי מה שאני יודע RAID מיועד לגיבוי נתונים, שמים דיסקים קשיחים על אותו ערוץ והוא מגבה אוטומטית את המידע {או שאני טועה}, רציתי לדעת עם אני יכול להשתמש ב-RAID מובנה בלוח בתור חיבור נוסף להתקני IDE, אפשרי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  23. Started by spike_staff,

שלום! יש לי במחשב 4 הארד דיסקים, שניים מהם זהים ואני רציתי לעשות RAID 0 דרך הבקר המובנה של לוח אם. עשיתי הכל כמו שהיה כתוב בספר הוראות של לוח אם אבל כשהתקנתי WIN7 גיליתי שאחד הדיסקים שלא היו מחוברים ב-RAID פשוט לא מופיע במחשב שלי (אבל מופיע בביוס, בPOST ובDEVICE MANAGER). ניתקתי אותו מהמחשב ואז גיליתי אותו סיפור עם דיסק השנית ומשמופיע זה רק המערך RAID. מה לא עשיתי בסדר? 1. הגדרתי בביוס RAID ENABLED ל-SATA1 ו-2. אחר כך שמרתי עשיתי רסטרט. 2. כשהופיע לי אחרי POST הודעה ללחוץ על F10 כדי להגדיר RAID, נכנסתי, והופיע לי חלון כחול אם הגדקות. 3. בחרתי ב STRIPPING ו128K. 4. עשיתי CLEAR DISK, שמרתי וזה עשה ריסטרטת התחלתי להתקין מע' הפעלה. שמתי לב עוד על משהו מוזר. הוינדוס לא …

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  24. היה לי מחשב שנשרף והדבר היחיד שהצלחתי להציל ממנו היה ההרדיסק. מדובר בהרדיסק ישן של WD עם חיבור SATA. מאחר שהמחשב החדש שקניתי הוא מחשב נייד לא יכולתי לחבר אליו את ההרדיסק ישירות וקניתי כבל מתאם שמאפשר לחבר את ההרדיסק ל-USB. הכל עבד טוב ויפה, המחשב זיהה את ההרדיסק כמו דיסק און קי ונתן לי להעתיק את רוב הקבצים שבו. היתה רק בעיה אחת חמורה והיא שלא יכולתי להכנס למה שהיה ב-my documents שלי (כלומר הספריה c:\documents and settings\user). היתה לי בזמנו סיסמה של היוזר שלי ואני זוכר אותה, אבל אני לא מגיע בכלל לאפשרות להכניס סיסמה. בכל פעם שאני מנסה להכנס לספריה הזאת אני מקבל הודעת שגיאה "access denied". האם יש איזושהי דרך להציל את הקבצים האלו? אלו בדיוק הקבצים שרציתי להעתיק למחשב החד…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by urishush,

יש לי שאלה שכבר ראיתי שנשאלה פה אבל הפתרון שניתן לא עוזר לי. אני מנסה לצרוב בנרו דיסק data על דיסק dvd. אני מסמן multisession אבל כשאני רוצה לשוב ולצרוב על הדיסק האפשרות של continue multisession היא disabled. חשבתי שאולי הבעיה בסוג הדיסק שאני משתמש אבל ניסיתי עם סוג אחר ונתקלתי באותה תופעה (סוג אחד שהשתמשתי בו הוא silver line). יש למישהו רעיון מה יוכלה להיות הבעיה? חיפשתי כבר בכמה אתרים ולא מצאתי הסבר ללמה שה יכול לקרות. בתודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים