עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ניתקתי את ההרד-דיסקים של RAID0 און בורד של GIGABYTE כשהחזרתי אותם החזרתי אחד מהם לשקע SATA שאינו RAID מאז, הוא אינו מזהה את ההרד-דיסק הזה כחלק מהמערך מה עושים? יש תוכנה שמשחזרת את ההגדרות RAID ואז אפשר להחזיר אותם למקום?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  2. אם אפשר גם המלצות על מוצרים ספציפיים זה יהיה נחמד.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  3. אני חשבתי על זה, אולי כל הסיפור הזה של הפגיעה במפעלים וכו יכול לזרז את הכניסה של כונני הSSD לתוך השוק ולתת סוג של זריקת מרץ להטמעה שלהם ולירידה שלהם לעם? (כל זה במידה והם מייוצרים במפעלים אחרים או באזורים שלא נפגעו וכו...)

4. יש לי צורב DVD של LG(כתוב עליו SUPER MULTI אם זה עוזר).. מה זה אומר-שאני צריך DVD שיודע לקרוא 8 ג'יגה? אני מניח שזה בגלל זה כי זה סרט כבד, ובמחשב הוא מזהה אותו כDVD ריק של 4.7 ג'יגה. עריכה: הסתדרתי, אפשר למחוק.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by Flow-Style,

שלום לכולם! כרגע אני עובד עם 2 HD פנימיים אחד של 80G (ישן) ועוד אחד של 120G של WD גם יחסית ישן.. אני עובד כרגע עם וינדוס XP שמותקן בHD של ה-80G. עכשיו כבר נגמר לי המקום ומה שאני רוצה לעשות זה לקנות HD של 1TB שהומלץ פה Samsung HD103SJ. ואז להתקין וינדוס 7 על הHD של ה-120G ואז להתקין במחשב את הHD שקניתי (1TB) ולהוציא את הHD של ה80G. השאלה היא האם לעשות דבר כזה אפשרי? בעצם בלי פירמוט אני הופך את הHD המשני שלי לראשי, מוציא את הראשי, ומתקין משני חדש. השאלה גם אם כל הנתונים שנמצאים ב HD של ה120G (שיישאר במחשב ועליו יהיה כבר וינדוס 7 שאותו אני יתקין שם עוד לפני שאני יוציא את ה 80G), יישארו במחשב ויעבדו כרגיל למרות שאני עובר למערכת הפעלה אחרת ולא עושה שום פירמוט? אני מקווה שאני …

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  6. אני מתלבט בין 3 הכוננים האלה: 1.כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 - מחיר 241 ש"ח (אילת) 2.כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III - מחיר 246 ש"ח (אילת) 3.כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III - מחיר 356 ש"ח (אילת) ברצוני לדעת מה ההבדל בין כל אחד ( במיוחד בין Caviar Blue ל- Caviar Black ) ואיזה עדיף יותר משלושתם ? *כרגע יש לי את מספר 1.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by integral,

http://www.abtron.de/shop/catalog/product_info.php?products_id=11301 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  8. שלום לכולם.. ברשותי כונן חיצוני של סיגייט אשר החלפתי לו את הכונן הפנימי עקב בעיות שעלו בו.. לצערי לאחר זמן לא רב החיבור Usb התפרק מהבקר.. חשבתי לקנות מארז חיצוני מומלץ להארדדיסק על מנת לחסוך בעלויות.. אשמח לשמוע המלצות למארזים כאלה.. תודה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by kobiperez,

שלום לכולם, אני מתלבט Intel SSD 360GB Pro 2500 ל 275GB MX300 המחירים זהים, בנפח יש יתרון לאינטל וביצועים מגישוש חפיף באינטרנט נראה ש MX300 לוקח ... http://www.tms.co.il/product/18425 http://www.tms.co.il/product/17613 יש המלצות ?

10. Started by 11moshiko11,

האם זה יכול להיות שיש מתאם מ IDE ל SATA? http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 מישהו ניסה את זה? האם שווה לקנות את זה?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by sh.yoav,

שלום, אני שוקל רכישה של כונן חיצוני אך נודע לי כי קיימת אפשרות לקנות הארד דיסק רגיל (פנימי) ולחבר אותו לקופסה כך שישמש כחיצוני. מהם היתרונות\חסרונות של פנימי על פנימי על פני חיצוני, מבחינת מחיר, מהירות, עמידות בפני תקלות וכו'?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by tkhvbcht,

יש לי צורב nec 3550 בקיצור המחשב לפעמים מזהה אותו ולפעמים לא...ושהוא מזהה ואני מנסה לצרוב הצורב לא מצליח לצרוב לי...נראה לכם שזה יכול להיות בעיה בכבל שמחובר אליו מהלוח אם או שהצורב נדפק?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  13. שלום אין לי מושג בשיט מה אני רוצה כבר...אני מחפש צורב DVD חדש ולכן נכנסתי לעמוד הצורבים המומלצים של החודש הנוכחי...אבל המגוון העצום פשוט בלבל אותי...מה גם שהיתרונות והחסרונות של הצורבים שהתווספו לאחרונה לרשימה הם ממש לא ברורים מספיק... הקיצר-אני צריך לשמוע קצת חוות דעת [לא קרות וטכניות] של משתמשים על הצורבים הנ"ל אני מחפש צורב בטווח מחירים של 150-200 ש"ח... נ.ב-שאלה נוספת קטנה-בצורב תומך לייטסקרייב,איך נראות המדיות שלו?כי חיפשתי כאלה ולא מצאתי [או שאולי מדובר בכלל בדיסקים שכתוב עליהם PRINTABLE? ]

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by dlivneh,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד ישן עם WIN 98 SE עליו. הוא מסרב בכל תוקף לזהות לי דיסק און קי (FLASH DISK) של יצרן סיני (אים לי דרייבר). מחפש דרייבר גנרי. לפי מה שמצאתי הקובץ נקרא: Generic Native 98SE USB Driver. אך לצערי לא מצאתי אותו בשום מקום. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  15. Started by amisha,

לצורכי אירכוב וניקוי מקום בדיסק וגם לצריבת סרטי DVD לנגנים ... מי לוקח: 1.מבחינת תאימות למדיות(לקודים מסויימים!) ? 2.המוצר המוגמר ? 3.תאימות לפורמטים ? 4.מי הכי מהיר בשכונה ? תאשרו לי אם הבנתי נכון : -R עדיף לצרכי אירכוב של קבצים ולניגון בנגנים

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by erez_barziv,

שלום לכולם. לפני כמה חדשים קניתי תכנת "תרגונט" המתרגמת אתרים מאנגלית לעברית. אמנם היא לא משהו, ויש אותה גם פרוצה ברשת, אבל דבר מעניין לדי שבה את ליבי : את המדיה הזאת לא ניתן לצרוב. טכניקת הצריבה שלה נעשתה בצורה פשוטה למדי, הם השאירו טרק אחד לא צרוב, למרות שהוא כן מסומן ב TOC כמכיל מידע בקובץ. במהלך התקנת התוכנה, התוכנה פשוט לא ניגשת אליו, בפקודות מהקוד, כך שאין פה שום בעיה. אולם כאשר הצורב מנסה לקרוא את הקבצים, הוא מנסה לקרוא גם את הטרק הלא צרוב, כי הוא מסומן ב TOC ואז הוא מפסיק את הצריבה ומודיע על בעיה במדיה........ אגב, הדבר נכון גם לגבי ניסיון של ההעתקה של קבצי ההתקנה את ההארד דיסק.... הפיתרון מן הסתם היא תוכנת צריבה/קריאה, שיודעת לזהות את הטריק הזה, או להודיע עליו, ול…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by kisin,

זה לקוח ממאמר שפורסם היום (15.11.2004) בוואלה: בתור חובב סרטים מושבע שצורב סרטים מאז שDivX קיים רוצה לדעת כמה זה נכון המשפט הזה שאומר שתוך 5 שנים יהרסו לי כל הדיסקים שצרבתי. כל הדיסקים שלי נמצאים בתוך מגירה בארון כשכל סרט יושב בתוך עטיפת נייר. האם אני באמת צורב לחינם וכל כך מהר הדיסקים יהרסו!? אני לתומי חשבתי שאני אוכל לשבת 30 שנה מהיום לראות סרטים עם הבן שלי :'(

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by Overlocker,

נגיד יש לי כונן קשיח ואני מחבר למחשב ssd , ברגע שאני יעביר תוכנה לssd היא פשוט תפעל יותר מהר ? כל מה שצריך זה פשוט לגרור את התקייה של התוכנה לssd ?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  19. היי, בקשה קצת אקזוטית - האם משהו יודע איפה אפשר לרכוש את מעטה הפלסטיק לדיסקים הקשיחים ("SATA Hot Plug 3.5) לשרת HP ProLiant DL185 ? הכוונה היא לזה : ובתקריב לדגם : בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by xytkhi,

ברצוני לרכוש כונן 500 גיגה מה דעתכם על הכונן הזה של סיגייט? והאם סיגייט היא חברה טובה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676826 תודה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  21. היי, יש לי צורב במחשב הישן שלי ואני רוצה להעביר אותו למחשב החדש [שעכשיו אני עליו] איך אני עושה את זה? כאילו ברגים ומקום אני יודע לסדר.. אבל החוטים.. בבקשה תסבירו לי.. זה לא מסובך.. ואני רוצה לנסות בעצמי ולא לחפש מישהו שיעשה לי... תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by yanir1,

שמעו אני הולך להחליף חלקים למחשב שלי ורציתי לדעת אם כדי לקחת sata או sata2 ?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by asinnn,

מה האבדל בין הצורב LG H42L ל H44N LG אני יודע שיש אבדל אחד זה הL תמונה על דיסקים חוץ מיזה יש עוד אבדלים ? ובן H30N ל H44N אותו צורב בדיוק חוץ מי הSATA נכון?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by sabosal,

בבדיקה שהרצתי ב performancetest קיבלתי ציונים נוראיים להארד דיסק (HD103SJ) בכתיבה. (הפרש של כ-3560% מדיסק זהה). בדקתי שוב והתוצאה הייתה דומה. בדקתי גם עם תוכנות נוספות, ובכולם נמצאה מהירות נמוכה מאוד להארד דיסק בכתיבה. על ההארד דיסק מותקנת מערכת ההפעלה, אך גם בדיקה ב Safe mode הובילה לתוצאה דומה. יש משהו שאולי אפשר לעשות? האם זה אומר שהוא גוסס? מצורפים הקבצים עם התוצאות.

25. Started by omrit,

שלום, ברשותי 2 כוננים קשיחים. ה F1 של סמסונג (1TB) ועוד דיסק נוסף של סמסונג 320GB. אני משתמש בעיקר במחשב בשימושים גרפים- solidworks, maxwell ועוד. רציתי לשאול באיזה כונן עדיף להתקין את מערכת ההפעלה ובאיזה כונן את התוכנות, או בקיצור מה להתקין איפה... חשבתי להתקין את מעכת ההפעלה בהארד דיסק הקטן, אך אני אקבל ביצועים טובים יותר במערכת אם הוא יהיה על הגדול והמהיר יותר. אני אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.