עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iakovl,

אני כרגע שוקד על כתיבת מאמר קצר בנושא NAS הייתי רוצה לדעת אם יש נקודות מסוימות שאתם רוצים שאני אגע בהם במאמר **מנהלים, זה ת'ראד כפול. את הנושא ברשתות אפשר למחוק **

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  2. לאח שלי היה מחשב בעל 20 ג'יגה. המחשב שלו התקלקל ואין צורך "בחלקים". אם אני אקח את ההארד דיסק ואחבר אותו למחשב שלי, יהיו בעיות? אני שואל את זה כי מותקנות על ההארד דיסק הזה אינטרנט, תוכנות, ווינדווס(אקס פי פרו), ועוד כל מיני דברים. *עריכה*: ההארד דיסק של ה20 ג'יגה שאני רוצה להוסיף, אין לו בעיות! הוא במצב טוב. ולי על המחשב יש כבר אקס פי פרו. תודה Street-Fighter

3. יש לי מדיות לא מוכרות וקניתי טוש מרקר ב 2 שקל, המוכר אמר לי שזה טוב לדיסקים וזה גם לא נמחק האם המרקר יכול להרוס את הדיסק?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by kobi122,

היום הכונן הקשיח שלי התחיל להישתגע . בקיצור אני צריך המלצה כונן קשיח 250 שקל - 300 שקל ללוח BioStar P4M80-M4 הוא תומך בsata 1 - 1.5G אני חייב מ-KSP

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  5. ***עדכון*** אז הודות לכם קיבלתי את הבטחון להחליף לבד. יש המלצות לכרטיס שווה מאמזון? ראיתי את זה - https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B079WKKHPH/ref=dp_olp_new_mbc?ie=UTF8&condition=new המודעה: שלום לכולם, אני מעוניין להגדיל את נפח האחסון מ128GB ל256. יש לי DELL PAVILION 14" al001nj. א. האם כדאי לי לבצע זאת לבד או לתת למעבדה? ב. האם זה אומר שעלי להתקין על הכרטיס החדש את ווינדוס מחדש? ג. האם תהיינה עוד הגדרות? ד. האם להזמין מאיביי או שהאחריות חשובה ביותר על פריט שכזה? תודה מראש.

6. Started by DisinfectedDuck,

אני מחפש HD של 80 גיגה עם 8 מגה קאש. עכשיו אני רק צריך לבחור בין WD, MAXTOR ו - SEAGATE. מה דעתכם? מישהו עשה השוואה בין כולם? יש הבדלי ביצועים או שכדאי ללכת עם הכי זול? מה עם האמינות של כל אחת מהחברות?

7. איך אני צורב בו זמנית את אותו הדבר באותו חלון??.(יש לי נרו6...מקורי...סתם בצחוק..)... איך אני יכול לצרוב משהו בשתי הצורבים..(שניהם LG...אחד 52*32*52 והשני 16*10*40).....

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  8. שלום. אני מחפש תוכנה לבדיקה ותיקון בעיות וסקטורים פגומים נוחה ועושה עבודה טובה מה אתם מציעים?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by the godfather,

מישהו בבקשה יכול להגיד לי מזה LightScribe ואם צריך לזה דיסקים מיחדים ובכמה כסף אפשר לקנוט אחד כזה טוב??? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  10. הבעיה שלי היא ככה... יש לי צורב (LG 52X24X52) ואין לי עוד כונן דיסקים אחר במחשב. עכשיו, אני רוצה לצרוב מדיסק מלא לדיסק ריק. אני נכנס לתוכנת הצריבה (Nero 6 Ultra Edition), לאחר מכן לקטגורייה Copy CD ואז לוחץ על Copy. במצב הזה זה כותב לי בהודעת MsgBox להכניס את הדיסק המקורי (למרות שהוא בפנים!!). ובעצם יש לי אפשרות רק של Cancel, ככה שאי אפשר להתקדם בצריבה. האם מישהו נתקל במצב כזה? מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה, ולצרוב מדיסק לדיסק כמו שצרבתי בעבר כרגיל? תודה מראש לעוזרים :-*

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  11. יש לי וינ 7 יש לי שני הארדיסקים השני משמש לאיכסון ואני שם לב שהוא מתכבה כל הזמן אם אני לא משתמש בו ויוצא ככה שהוא נדלק ונכבה איזה 10 פעמים ביום וזה נראה לי לא בריא.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by omrit,

שלום, ברשותי 2 כוננים קשיחים. ה F1 של סמסונג (1TB) ועוד דיסק נוסף של סמסונג 320GB. אני משתמש בעיקר במחשב בשימושים גרפים- solidworks, maxwell ועוד. רציתי לשאול באיזה כונן עדיף להתקין את מערכת ההפעלה ובאיזה כונן את התוכנות, או בקיצור מה להתקין איפה... חשבתי להתקין את מעכת ההפעלה בהארד דיסק הקטן, אך אני אקבל ביצועים טובים יותר במערכת אם הוא יהיה על הגדול והמהיר יותר. אני אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by sgsg,

על איזה סוג דיסק לדעתכם כדאי לצרוב סרטים (חוקיים כמובן, לגיבוי) R- או R+ עם/בלי ביטסטינג? באיזו מהירות מומלץ לצרוב כדי שהדיסק לא יקרטע בזמן הצפיה? אני יודע שכל מכשיר קורא אחרת ושכל צורב צורב באיכות שונה, אבל מנסיון אישי, באופן כללי, על מה אתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  14. שלום, קיבלתי את המחשב הנייד שלי עם 500GB (הגיע ללא מע' הפעלה). אני רוצה ליצור שתי מחיצות, ביחס של 1:3, כלומר 115GB לC והשאר לD. ניסיתי לעשות את זה עם FDISK והוא רושם לי שהוא לא מזהה מחיצות דוס. בנתיים על המחשב מותקנת WIN7, ככה שזה מוזר. FDISK מצליח לעבוד עם 500GB? ישנה תוכנה אחרת שיכולה לעשות את העבודה? תודה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  15. איך עדיף לחבר שני דיסקים ATA ללוח עם חיבורי SATA? את חיבור ה-ATA על הלוח אני מנצל לצורב ולא רוצה לערבב. האם עדיף כרטיס PCI עם כניסות ATA - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=932 או מתאם SATA-ATA ? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2706 האם יש הבדל במהירות בין שני החיבורים?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  16. שלום, הבנתי שאם מתקינים את מערכת ההפעלה על כונן SSD אז זה משפר את הביצועים משמעותית,אין לי נסיון בזה ואני מעוניין לרכוש אחד או שניים ולהתקין ווינדוס 8+תוכנות+משחקים(הכל ביחד לא יותר מה120GB) על הSSD ושאר המידע כמו למשל סרטים,תמונות,שירים וכדומה..ישארו על מערך הRAID הקיים כבר. שאלותיי הם: 1.על איזה כונן SSD הייתם ממליצים לי בהנחה שאני רוצה מקסימום ביצועים במינימום הוצאה(אין לי בעיה לרכוש מאיביי או אמזון)? 2.הבנתי שצריך להגדיר AHCI בביוס...יש לי שני כונני 500GB של WD שמוגדרים ככונן RAID אחד אשר מחולק בווינדוס ל2 מחיצות C ו-D.המידע החשוב הוא בD...ואיני רוצה לאבד אותו בשום פנים ואופן..אם אני מגדיר AHCI בביוס אז הRAID מתבטל וכל המידע הלך? מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  17. מחפש המלצה ל HDD פנימי נפח 1TB מינימום תקציב 500 ש"ח עם אפשרות חריגה קטנה עדיפות לחברה western Digital‎ אופציות שראיתי .... 1.5TB IntelliPower, 32MB SATA II WD15EADS 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  18. משהו אולי יודע איפה אני יוכל למצוא מדריך טוב שאך עושים 1 RAID או 2 RAID לשני דיסקים קשחים או שלושה דיסקים קשיחים

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by yz101,

קניתי לפני כחודש וחצי דיסק 250GB, SATA2 16MB 7200RPM. אחרי כשבוע של בעיות משונות, סרקתי וגיליתי בו סקטורים פגומים. ע"י שימוש בSEATOOLS ביצעתי תיקון (החלפה של סקטורים פגומים מן הספרים). אחרי מספר ימים נוספים, שוב קרסה מערכת ההפעלה ושוב בסריקה נמצאו סקטורים פגומים. ביום חמישי האחרון, מימשתי אחריות והחליפו לי את הדיסק בחדש מדגם זהה. בחנות ביצעו סריקה בקודם ומצאו שהוא אכן פגום, וליתר בטחון, בדקו לי גם את החדש ובו כמובן לא נמצא ולו סקטור אחד פגום. הגעתי הבייתה, התקנתי מערכת הפעלה, כדי לגלות הערב, שוב בסריקה, כבר לאחר 4% שיש בו כבר סקטור פגום. הלוח שלי הוא 965P S3 של GIGABYTE. מה לעשות? מדוע ממשיכים להיווצר לי סקטורים פגומים? מיותר לציין שבערך כל פעם שזה קורה, אני נאלץ להתקין מ…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  20. Started by ofcourse,

היי יש לי הארדיסק חיצוני , שלכמה אנשים יש גישה אליו. היתי רוצה המלצה לאיזו תוכנה או אופציה לשמור על תיקיות כחסומות מאחרוי סיסמה או מוצפנות עם ססמה. תודה

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  21. הכותרת אומרת הכל

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  22. ^^^^ והאם ספק כוח בעייתי יכול לגרום ל-HD להתחמם מסיבה מסויימת? אני קצת מודאג מהעניין הזה אחרי שה-HD הקודם שלי שהיה בן שנתיים בערך התפגר לו בסטייל.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  23. יש לי שני כוננים זהים SEAGATE 250GB 16MB וכנן אחד SEAGATE 120GB 8MB אני רוצה לעשות RAID0 לשני ה250ים ואת ה120 להשאיר בנוסף כעוד מקום איחסון זה אפשרי להגדרות בביוס או בכלל? תודה.

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by iyehuda,

http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=necnd350aw&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=96&aff=Zap למה שלא תעשה הנחה לחברי הפורום אנחנו כח חזק ומאד משפיע ותחשוב על הזה

25. Started by integral,

כל מה שאני רוצה לעשות זה להעתיק תוכן ו BOOT של WD40GB למקסטור חדש. אני משתמש בUTILITY של מקסטור. הוא מעתיק הכל (כולל ה BOOT), אומר שהכל בסדר, אני הופך אותו למאסטר, מעיף את הדיסק שני והב* **נה לא מוכן לעלות. הדיסק החדש תקין ועובד, כלומר, זו לא הבעיה. מישהו נתקל כבר בסיפור המעצבן הזה?

• 8 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים