עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Funkyzord,

1)מה האבדל בין דיסקים רגילים לצריבה לבין בדיסקים המקורים(האלה שיש במשחקים שקונים) 2)אפשר בצריבת סרט (לא דיוידי) להוריד את האכות שלו? 3)כנ"ל רק לקיבצי מוזיקה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by arkadur,

מה ייתן ביצועים עדיפים: מערך HDD רגיל , ברייד 0 דיסק ראפטור בודד והאם , 2 ראפטורים ברייד 0 יתנו ביצועים ששווים את ההשקעה? בכל אופן מדובר בראפטור 74G.. ולא ב150.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by ben060,

1. מה ההבדל בין sata ל sata 2 ? קצת הסבר 2. ide זה החיבור של הדיסק קשיח ללוח אם? יש יותר משוכללים ממנו? 3.מה היתרון של דואל צאנל על רגיל מה זה אומר שנגיד רגיל הוא בעל נפח של גיגה אז דואל צאנל הוא בעל נפח של 2 גיגה? איך זה עובד בדיוק? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by roei88,

רציתי לשים את זה בהודעה הקודמת אבל לא ראיתי איך 1. אני רוצה לקנות הארד דיסק של 80 ג'יגה אז כדאי לקנות עם באפר או בלי? ושל איזה חברה maxor או wd? 2. יש לי צורב 16x10x40 והוא צורב לי מאקסימום ב-8x איך אפשר לסדר את זה? תודה! :cwm12:

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by Chevy,

SCSI Controller - Symbios 20810 SCSI-II Kit 10MB PCI ??? מצאתי בגוגל: http://www.fakie.ch/oshop/g10g138g.htm וזהו, שזה יוצא - 78$ (US Dollar). תודה לעונים, אין ברצוני לבצע פה מכירה כלשהי של המוצר הנ"ל, אני רק מבקש הצעת מחיר !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. חבר שלי טוען שצריבה על מהירות איטית זאת צריבה איכותית זאת אומרת אם במקרה יהיה קבצי מוזיקה אז סאונד יותר איכותי או במקרה של תמונות אז איכות יותר טובה וכו' האם הוא צודק?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  7. כנ"ל.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Marks,

המערך הקודם בלפטופ כלל דיסק רגיל של 750GB ודיסק של 24GB SSD בשביל caching שמחובר בmSata. שדרגתי את הדיסק ל Samsung 850 EVO , שמאוד מומלץ, ואני מאוד מרוצה מהשדרוג. העניין הוא שבגלל שלא רציתי להתעסק יותר מדי בתוך הלפטופ, השארתי את כרטיס ה 24 גיגה של הcaching בסלוט שלו ולא הוצאתי אותו (הוא די מיותר עכשיו). 1) האם אני משלם מחיר כלשהו בזה שהוא נשאר שם אך אין בו שימוש (זלילת חשמל, ביצועים ירודים)? 2) הוא לא מופיע כדיסק רגיל בויינדוס ואיני יכול להשתמש בו כזכרון נוסף. האם יש תוכנה שתעזור לי לעשות את זה בכל זאת? 3) האם יצא לכם לעשות שדרוג כזה והוצאתם או השארתם את הדיסק הקטן? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. SSD CRUCIAL 128 קניתי אותו לפני כמה ימים ורציתי לדעת האם אני קודם מחבר אותו בתור הרד דיסק רגיל מעלה את הווידוס מפרמט אותו לNTFS? או שקודם אני מתקין עליו ווינדוס ? וכנ"ל לגבי עידכון קושחה ... האם אני יכול להתקין עליו ווינדוס ואז לעשות עידכון קושחה או ששוב לחבר אותו כהרד דיסק רגיל לעדכן אותו ואז להתקין ווינדוס? ובמדריך לSSD לא מצאתי תשובות לזה... בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by yanhak,

הצריבה הבאה נעשתה על גבי הצד של ה- DATA על גבי מדיות רגילות (LG DVD-R 4.7GB) ולא מדיות LF. הצריבה נעשתה באיכות הטובה ביותר. צריבת תמונה על מדיה ריקה לחלוטין לוקחת כ- 40 דקות. צריבת המלל נעשתה בחלק הריק של ה- DATA על גבי מדיה אשר נצרב עליה מידע מבעוד מועד. צריבה זו באיכות הטובה ביותר לקחה כ- 20 דקות. כאשר צורבים תמונות על שטח ה- DATA עדיף להשתמש בדיסקים עם רקע כהה ובנגטיב של התמונה (יש אופציה כזו) או בתמונות שחור לבן. בצריבת מלל עדיף לשים רקע כהה ולצרוב מלל בצבע לבן. בגדול היה קשה להמחיש בעזרת התמונות את התוצאות האמיתיות בגלל הפלש של המצלמה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. שלום חברה, כפי שהבנתי מכמה פורומים וכו', הWD5000AAKS יותר טוב מ-ST3500630AS . אבל SeaGate נותנים 5 שנים אחריות על דיסק שהוא 700,000h של MTBF. ו-WD נותנים 3 שנים אחריות על דיסק שטכנית יותר אמין שהוא 1,200,000h של MTBF. אז מה יותר כדאי לקנות? דיסק אמין יותר עם פחות אחריות או דיסק פחות אמין עם יותר אחריות? תודה!

• 54 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. Started by Lyor,

קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, עם הHDD הנ"ל: WD10EADS. עכשיו... הכונן בעל קיבולת של 1TB (931 לערך) ולפני יומיים שמתי לב שכתוב ב"מחשב שלי" שהקיבולת המקסימלית שלו היא 146GB...... איך זה יכול להיות?!?!!? http://img204.imageshack.us/img204/4497/22691967.jpg והנה מה שמראה לי EVEREST http://img17.imageshack.us/img17/7885/17447027.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כונני ה-HyperX Savage החדשים מתפארים ביכולתם להגיע לקצבים של עד 350 מגה-בייט לשניה לכתבה: http://hwzone.co.il/כמעט-ssd-קינגסטון-משיקה-כונני-usb-חדשים-ומהי/

14. שלום כנראה שאני ירכוש בשבוע הקרוב CRUCIAL M4 64GB א. בתקציב של עד 500 ש"ח הוא הכי כדאי? ב.הלוח שלי זה GIGABYTE P67A UD3 B3 לא יהיה בעיה של תאימות? ג.כמה בערך מהירות של קריאה וכתיבה הוא יתן לי? (שהוא מעודכן לקשוחה הכי חדשה) ד. תודה

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by redead,

חבר שלי בעל כונן NEC 3540A הכונן גם משמש אותו כצורב וגם כקורא דיוידי.. משום מה כל דיסק דיוידי שמוכנס אליו הוא מזהה כדיסק ריק למרות שהדיסק מכיל מידע .. דיסקים רגילים (סידי) הוא דווקא קורא בסדר.. מישהו יודע מה לכול הרוחות??? וכן ניסיתי לעדכן קשוחה וזה לא עזר בכלל..

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  16. קניתי HD של Seagate, 160GB SATA2 של Seagate. (זה זה: http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/1,1081,722,00.html ). אז... רציתי לדעת האם יש כבל מיוחד בשבילו? או שהסטנדרטי? ומאחר שצריך חיבור לחשמל, ולמידע, ואני לא מוצא את שניהם אצלי ביציאות, לאיפה אני מחבר אותם על הלוח, והאם הם באים ביחד? בתודה,ג בריאל. אגב, אני יודע שהלוח שלי תומך SATA. (ולפי מה שהבנתי, SATA2 בעל תמיכה לאחור).

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  17. אני רוצה להכין מוד מסוייים אשר יכיל את הצורב שלי במאונך - האם זה אפשרי? דרך אגב - הכונן הוא נק 3500

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by potassium,

בוקר טוב חברים. הכונן הקשיח הפנימי שלי שבק חיים, ובנוסף מקצר את הספק. פירוט: 1. המחשב נתן התראה שיש בעיה בכונן וכדאי להחליף.. 2. אחרי יומיים כבר לא עלה הווינדוס ונכתב שיש כשל חומרתי במחשב. 3. בערב המחשב רק נדלק, והמסך נשאר שחור. 4. פירקתי את כל מרכיבי החומרה במחשב (כוננים, DVD) והוצאתי את כל ה- USB כדי להתחיל ולבודד את הבעיה. 5. המחשב נדלק עם כל אחד בנפרד שהיה מחובר, פרט לכונן הקשיח הראשי. 6. כאשר חיברתי את הכונן הקיח הבעייתי, יצא זיק מספק הכוח והוא הפסיק לעבוד. 7. חשבתי שזה הספק אשם, אבל ניסיתי לחבר רק את ה- DVD בכל זאת לעוד ניסיון. והפלא ופלא - הספק עובד והמחשב עולה. 8. חיברתי שוב את הכונן הקיח - ושוב הספק בכלל לא מתחיל לעבוד. 9. בנוסף, כאשר יצא הזיק מהספק, היה ריח של ש…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 114508534,

אז ככה מצאתי דרייברים חדשים לDVD שהם הדרייברים האחרונים, לשמחתי הכל עבד והDVD כאילו חזר לחיים וצרב לי דיסקים עכשיו ניסיתי והוא שוב פעם כמו מת בדקתי בהגדרות של ה IDE וזה מה שמוצג שם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  20. BenQ has released a free firmware upgrade for its DW1600A Double Layer DVD burner. The 1600A -> 1620A flash (scroll to the bottom of the page) enables DVD-R writing and makes the drive capable of 16X±R and 4X±RW writing. הנה זה קרה באופן אמיתי ורשמי אולי זה יוביל לעוד חברות לעשות כזה דבר אגב מישהו בעל כונן כזה? מקור: www.doom9.net

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  21. כפי שיודעים, למשל שקונים דיסק קשיח 40 G , הוא בא כ 37 ! למה? כי שפרמטו אותו בשביל להתקין OS, הפירמוט לקח כמה ג'יגות. (גם ה-OS) אם אני אפרמט שוב, זה יקח לי עוד מקום מהכונן ???? ??? ??? ???

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היצרנית האמריקאית רוכבת על ההצלחה הנאה - של תחנת עגינה אשר כיכבה בסדרת טלוויזיה לכתבה

23. Started by coldplay,

קניתי את הLG 4167B. מאיפה אפשר להוריד את הקושחה הרשמית האחרונה חוץ מהאתר של LG ?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  24. שלום... אז קודם כל, אני הולך להכנס לכל העסק חזק. לכן יש לי לא מעט שאלות: - אלו מדיות כדאי לי לקנות בשביל צריבת\גיבויי סרטים שיתאימו למחשב ולנגן הביתי? - אלו מדיות לקנות על מנת לגבות תמונות (והרבה) מוזיקה (לא הרצה של מוזיקה, אלא גיבויי ממשי) וקבצים כלליים? - אלו מדיות לקנות עבור צריבת דיסק מוזיקה לנגן באוטו\דיסקמן? (אני מניח ש- CD ולא DVD?) - מהו ה- FIRMWARE המומלץ? מתי מגיע ה- FIRMWARE שמבטיח PI/PIF ועוד בוקטייפ לביסטינג? - האם הצורב שלי מציג Bitsetting? ואם כן, לאיזה Booktypes? - באלו פורמטים יש לי תמיכה ב- DL? והאם הקושחה הרשמית הבאה תוסיף לעוד מדיה? - מה השיפור של קושחה לא רשמית על-גבי רשמית? - באיזה תוכנות כדאי להשתמש לצריבה וכלים מומלצים? תודה רבה מראש, מ…

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by parker,

היי, לאחרונה התחדשתי ב samsung galaxy s3 ואני מעוניין להוסיף לו כרטיס זכרון. מבדיקה שטחית שעשיתי ראיתי מיליון יצרנים, סוגים ומהירויות גישה והאמת שאני לא יודע מה כדאי. האם תוכלו להמליץ על כרטיס micro sd בגודל 32GB? תודה :]

• 0 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים