אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
לצורך העניין יש לי SD 8G CRUZER MICRO.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בניתי לעצמי מפרט המבוסס על ה250AAKS של WESTERN DIGITAL. עכשיו עומדות בפני כמה אופציות לבחירה: 1. לקנות עוד דיסק זהה ולעבוד בRAID 0 2. לקנות דיסק קטן נוסף למערכת הפעלה בלבד ואת הגדול עבור התוכנות (פוטושופ, מטלב, וכדומה) השאלות שלי הן: 1. איזו מהאפשרויות עדיפה? 2. מה היתרון המורגש בהפרדת מערכת ההפעלה בדיסק נפרד? 3. מה ההבדל בין להפריד לשני דיסקים לבין לעשות partition על דיסק אחד שבחלק ממנו תותקן מערכת הפעלה ובחלק השני התוכנות? 4. אם אני קונה עוד דיסק של 80GB למשל, האם העובדה שהוא מגיע רק עם 8MB CACHE לא תגביל אותי? 5. מה אני יכול לשים בשאר המקום הפנוי בדיסק הקטן? כלומר, אני אדע מה לשים שם בטוח, אבל מה אני יכול לשים שלא יפגע במערך הזה של הדיסקים ולא יאיט חז…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם למישהו נסיון עם שרת האחסון הנ"ל? מבוסס על תצורת NAS. אני מעוניין לדעת באיזה מהירויות ניתן לשמור עליו קבצים תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב ובוקר טוב לאחר שמחקתי את אחת ממחיצות המערכת שלי בעזרת התוכנה Partition Magic 8 Power Quest זה גרם לכך ש2 המחיצות האחרות שהיו בהארד דיסק הגיעו למצב שהם לא מופיעות במחשב שלי, 2 המחיצות התחברו למחיצה אחת גדולה שבניהול המחשב אין לה שם ואות כונן בכלל. ב"ניהול המחשב" רשום שהקיבולת-109GB והמקום הפנוי 109GB ]= אבל למה נעלם המידע אם כך? כשהתקנתי שוב את הווינדווס עקב מחיקת המחיצה לא יכולתי להתקין אותו במחיצה הזאת של ה109GB-היה רשום בסוגריים (POWER QUEST). ב"ניהול מחשב" ובתוכנה "Partirion Magic 8 Partition Magic" אין שום פעולה שאפשר לעשות בכדי לתקן את המצב חוץ מלפרמט את המחיצה S= מה אפשר לעשות כדי להציל את המידע? אני חייב לעשות זאת-זה מאוד מאוד חשוב בבקשה אנשים אני יעשה…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המינוס ל+ והאם יש דיסקים שהם DVD-R DL בלבד ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
התקנתי SSD SAMSUNG 840 250GB התקנתי עליו ווינדאוס חדש ואחר כך את תוכנת samsung magician ושמתי לב שתחת הלשונית over provitioning אני מקבל את ההודעה מודגשת באדום NOTE: Using a RAW partition may cause damage to your data
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי HOT MAGIC כבר מעל 3 שנים, ובזמן האחרון התחילה להופיע איטיות מסוימת בממיר ובהקלטות בפרט, והיום גם התחלתי לשמוע תקתוקים מה שמצביע על ימיו הספורים של הדיסק... בפנים נמצא דיסק מיושן עם חיבור IDE בנפח 160GB וחשבתי שאולי אני יגבה את הדיסק ויחליף לממיר חדש ויחזיר את כל ההקלטות שהיו. יש לי שתי בעיות... הראשונה היא איך אני מעביר את הקבצים למחשב דרך חיבור SATA רגיל? עם מתאם? ואם כן, איפה אפשר להשיג אחד כזה במהירות? (עד 50 ש"ח) והשניה היא האם זה אפשרי להעביר את ההקלטות שנמצאות בדיסק? או שיש חסימה מסוימת שרק אותו ממיר שהגיע עם הדיסק יכול לקרוא את ההקלטות? (בשירות הטכני של HOT אמרו שזה לא אפשרי לגבות לבד אבל אני בספק.. הוא לא הבין כ"כ על מה דיברתי.. ) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כונן ישן של מקסטור,IDE,עליו הווינדוס(ויסטה 64),ועוד כונן SATA של WD. המחשב נורא רועש,אני מאמין שזה מהIDE,אבל לא בטוח. בכל מקרה לוקח זמן עד לפתיחת קבצים,יכול להיות שבגלל שהוא IDE העבודה במחשב איטית ורועשת יותר? קראתי את הכתבות על ההבדל בינהם,אבל עדיין,לא ממש ברור,אם רק באופן תיאורטי הSATA יותר מהיר,אז אין ממש הבדל בינהם,מבולבלים?גם אני ..חח אז,למה איטי ורועש?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מהירויות העברה של עד פי 3 מכונני SATA במחיר התחלתי של 50 דולר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
באתר של סמסונג זה לא כל-כך ברור... יש לי כבר SSD של סמסונג (SATA) אבל אני צריך להתקין עכשיו עוד אחד. אני שוקל להביא את הדבר הזה: Samsung 970 EVO V-Nand NVME PCIE M.2 MZ-V7E250 250GB טוב לי מבחינת המחיר והנפח. השאלה היא אם הכונן יעבוד על הלוח שלי (כי הוא כבר מתחיל להיות "ישן"). שאלה נוספת היא אם יהיה אפשר להריץ מהכונן הזה ווינדווס 7 בצורה המקובלת וללא קומבינות. מעניין אותי איך זה יהיה בביוס, מפני שהכונן הזה הוא לא SATA. אשמח לתגובות ממי שיש לו את הנסיון. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצאתי בארץ במחיר שפוי, לפחות 30MB לשניה מהירות כתיבה ו 100MB לשניה מהירות קריאה אתם מכירים מישהו שמוכר בארץ... עד 700 שקלים.. נפח של 32GB ומעלה, מצאתי ב EBAY 64GB ב150$ בכל זאת אני מחפש הצעה מהארץ, או ע''י יבואן של החלקים מחו''ל אודה לכן אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הארדיסק נייד מ-250GB עד 500GB אין לי ממש תקציב אבל בואו נגיד עד 400 ש"ח. אני מחפש משהו קל ונייד ואפשר לקחת אותו כמו USB ושיתחבר (USB) בלי צורך במקור כוח חיצוני. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי באיזה אתר שחברה ישראלית מסויימת (אני לא יפרסם מטעמי חוקי הפורום) התחילה לשווק בארץ את הצורב DVD במהירות 16X של PHILIPS דגם DVD-RW1640K ועוד כתוב שמחירו לצרכן הוא כ-2000 ש"ח בכל מקרה נכנסתי לאתר של החברה כדי לוודא את זה אבל לא מצאתי באתר את הצורב DVD הזה רציתי לדעת האם מישהו שמע על זה שהצורב הזה הגיע לארץ? את האתר של החברה ואת האתר שקראתי בו את הידיעה אני לא יפרסם מטעמי חוקים אלא אם המנהלים כאן יתנו אישור...
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי חברים... התקנתי עכשיו את הצורב DVD החדש שלי... ועכשיו אני רואה שאין לי שום כוננים במחשב שלי... כלומר אין את הסידי רום ואין את הצורב DVD .... איך אני מגדיר אותם מחדש ? תודה לכל העוזרים....
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני של WD, שמשום מה נפגע, ולא הייתה שום אפשרות לגשת למידע שעליו. בסופו של דבר הצלחתי לחלץ ממנו בהצלחה את מרבית המידע החיוני, אולם כעת נשאלת השאלה- מה עושים עם הדיסק הזה. כמובן שעכשיו אני יכול לאתחל את הדיסק, פעולה שממנה השתדלתי להימנע קודם, עד אשר המידע שעליו חולץ בבטחה. אבל כיצד ניתן לדעת שהדיסק הזה בטוח לשימוש, וכי מה שקרה קודם, לא יחזור על עצמו שנית? האם יש כלי מסוים, שיכול לבדוק את התקינות הפיסית של הדיסק, ובהתאם לתוצאות הבדיקה, אוכל לדעת האם ניתן להשתמש בו שוב לגיבוי מידע חיוני, או שהדבר אינו מומלץ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב Pentium 4 כרגע כי המחשב הראשי שלי התקלקל ואין לי כוח לתקן אותו.. בקיצור במחשב הנוכחי יש לי כונן של 20 ג'יגה וזה בקושי מספיק לי למשהו... יש לי כונן 250GB של SATA שיושב לו ללא מעס, אז יש לי מספר שאלות: 1. האם יש המלצה ספיציפית לכרטיס כזה? או שכל כרטיס יהיה טוב? 2. האם כאשר אני יחבר את הכונן הקשיח למתאם הזה, הוא יוכל לשמש כהארדיסק ראשי? 3. מה טווח המחירים בערך של כרטיס כזה? תודה מראש, חג שמח. [br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 16:16:15 מצאתי את זה, וזה זול להפליא.. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1901&CatCode=47 והכי חשוב לי זה מה ששאלתי בשאלה מס' 2 ...
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ובכן נגן הדיסקים במכונית שלי (Sony) עושה skipping כך שאני מעוניין לנקות את עין הלייזר שלו. הבעיה היחידה היא שהוא כמובן Slot-Loading כך שאני לא חושב שדיסקי ניקוי רגילים יעבדו כאן... אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח 4 TB עד 500 ש"ח ,לצורך אחסון. צריך עזרה בבחירה כי אני לא מבין בחיבורים של הכונן תודה לעוזרים. מפרט נוכחי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et 1920x1200 , u2412m Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device SAMSUNG HD502HJ ATA Device TOSHIBA HDWD120 ATA Device ST3500418AS ATA Device
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה HD כדאי לקנות למטרת איחסון/ספריית סרטים מוסיקה תמונות האם WD Caviar Green or WD Caviar Black
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התקלקל לי ה HDD המחשב מזהה את ה HDD אבל כאשר אני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה: d:\is not accessible. The request could not be perfomed because of an I\O device error ה HDD היה מפוצל ל 2 והיה לי חומר די חשוב עליו. מקריאה בפורומים נסתי כמה אפשרויות והצלחתי דרך חיבור חיצוני (מתאם בין SATA ל USB) לראות רק מחיצה אחת. השאלה שלי האם אני יכול לתקן את HDD בדרך כלשהי ולהציל את החומר על המחיצה השנייה? הבנתי שכנראה והכרטיס האלקטרוני נדפק ואם אני יחליף אותו התקלה תסתדר ( מאיפה אני יכול להשיג כרטיס כזה?). והאם יש לכם עוד רעיונות לפתור את התקלה ולהחזיר את ה HDD לחיים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל עם הצורב. יש לי צורב nec 2510a כבר, נראה לי שנתיים. כל הצריבות שלי נעשות במהירות 4X. פשוט זה מספיק איכותי ומספיק מהיר בשבילי. לפני כמה דקות קראתי בריפרוף את האשכול שנמצא בנעוץ לגבי הצורבים של NEC. איכשהו ראיתי שלצורב שלי יש אפשרות לצרוב ב8X דיוידי... שאני צורב על מקס זה צורב לי על 4X. בעיה... עכשיו לא אכפת לי להשאר במצב הקיים, גם ככה אני לא יצרוב יותר מ4X דיוידי, אבל האם זה אומר שהצורב ידפק בזמן הקרוב? (למרות שהעניין קיים כבר הרבה זמן, לא יודע כמה זמן, כי תמיד צרבתי ב4X). לגבי ההארד דיסק. שוב... ( 8) ) קראתי אשכול לגבי WD שהוא רועש. שמתי במפרט של המחשב שאני הולך לקנות 160G של WD. בעבר היה לי הארד דיסק של WD והוא נדפק, ולפני שהוא נדפק היו לו בעיות של רעשים ממש מציקי…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד וכונן D (כונן Recovery) ורציתי לדעת מה הם הקבצים שנמצאים בו, האם הם שימושיים לי והאם אני יכול למחוק אותם. (אל תתייחסו לתיקיות שלי למטה):
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, התעניינתי לפני כמה זמן בהארדיסק חיצוני ובבהתחלה רציתי ללכת על ה-Western Digital 500GB WDBACY5000ABK הלכתי לקנות אותו ב-KSP, והמוכר לא המליץ לי עליו; הוא אמר שהוא לא אמין, וש-WD כבר לא חברה טובה, והחשמל שבו לא מספיק וכו'. הוא המליץ לי על- Transcend 500GB StoreJet 25M3 500GB. אז בסוף לקחתי אותו. רציתי לקבל את דעתכם והמלצתכם, האם הוא טוב יותר? שווה לי להשאר עמו? אני לא רוצה לפתוח אותו עד שאהיה בטוח שהוא טוב, כי אז לא אוכל להחליפו. תודה מראש =]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/index.html?target=dept_146.html〈=he סתם שוטטתי לי פתאום קפצה פרסומת מה אתם אומרים לגבי השלושה הראשונים<?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-