עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Dark Respect,

הלכו לי עכשיו 2 מדיות DVD על השגיאה הזאת.... מחשב חדש צורב LG סגרתי את כל התוכנות ברקע מה הבעיה?

2. Started by OFIRLEVY66,

שלום, שמעתי שיש צורב שצורב תמונות על גבי הדיסק כמו דיסק מקורי ורציתי לשאול איך קוראים לו וכמה הוא עולה< וגם יש דיסקים מיוחדים אס כנל להם. תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  3. זה שווה ממש להתעקש על היצרן הזה? מישהו יכול לדרג את היצרנים מבחינת עדיפות ואיכות? אגב יש לוורבטים גם חבילות של 25 דיסקים? כי 50 יותר מדי בשבילי

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  4. מדיות dvd כמובן. כרגע של וורבטיים (יפן, אם זה משנה), אבל ככה גם כל דיסקים אחרים שניסיתי. נרו בגרסה 7. תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  5. איך אני יכול לראות את הטמפ' בכונן WD MYBOOK שמחובר ב-USB ? SPEEDFAN, EVEREST, HDTUNE מראות רק דיסקים פנימייים תודה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by the king2006,

שלום... איך אני יכול לחלק הארד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוס ??? תודהה

7. יש לי בעיית תאימות בין הדיסק לבקר של הלוח, ועוד בקר SATA שלא מאפשר בוט של VIA VT6421A אז אני מחפש בקרש שכן מאפשר בוט יש המלצות?

8. Started by YRP99,

יש לי את הבקר הזה http://www.epinions.com/Adaptec_AHA_2940U2__aha2940u2__SCSI_Controller/display_~full_specs הוא שווה משהו? כלומר יש אפשרות לרכוש בשבילו הארדיסק מיוחד כדי לקבל ביצועים טובים במיוחד או שהוא כבר מיושן ועדיף למכור אותו אם מישהו יקנה בכלל?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. howdy הייתה לי בעיה במחשב שליפעמים המחשב היה פועל [כשלוחץ על הכפתור]או בהמצע העבודה, וליפעמים עובד לכמה שעות בלי בעיה,החלפתי ספק-לא עזר החלפתי-זיכרון-לתקין שקיבלתי עם המחשב לוח אם די חדש אך יש מצב שזה הדיסק הקשיח?! כי אין מסך כחול [למרות ששיניתי לזה שלא יהיו הפעלות מחדש אחרי כשל..] אלירו,

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  10. Started by trxman,

יש לי שני כוננים קשיחים , אחד מהם נעלם לי אחרי פירמוט. מה אפשר לעשות ? תודה...

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  11. שלום, יש ברשותי כונן DVD, כחצי שנה שלא השתמשתי בו לקריאת דיסקים של DVD זמן רב. רק דיסקים רגילים של 700MB אני רוצה להתקין משחק מסוים אך הכונן אינו מזהה את הדיסקים כDVD ורושם שאינו מלא או ריק כאשר נכנסתי למאפיינים היה רשום לי 0GB ריק וגם פנוי... אני אמור לעדכן את החומר או משהו כזה לא? במקרה והכונן תקין מנהל התקן רשום שהוא משנת 2001... אני מניח שזאת הבעיה מישהו יכול לעזור לי לגרום לכונן הזה לקרוא שוב דיסקים של DVD? תודה מראש, עידכון: נחמד מצדך אבל כבר חשבתי על ליכלך זאת לא הבעיה... החיבורים גם תקינים למי שיציע..

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  12. שלום מחשב חדש, וה-HD לא מרעיש, אלא פשוט "טוחן", מרגיש כמו HD ישן. לוח את P965-DS3, וה-HD והצורב מחוברים SATA אבל מזוהים IDE ? וכמה פעמים מזוהה הIDE ? HD TUNE - מבחן ביצועים. כונן חדש וריק, האם תקין ? S.M.A.R.T EVEREST: תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by eyal00,

כותרת...

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by ndv,

יש לי MAXTOR 80GB והוא לא כ"כ שקט, יש לי גם 160GB של WD שלאחר השתקת הקירור של המעבד התברר גם כלא כ"כ שקט. אז נשאלת השאלה: איזה HD בנפח של 250GB או 160GB שהוא הכי שקט ? אם יש איזה באנצ' או משהו שמשווה בין חברות שונו אשמח לקבל לינק.... תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by peripushkin,

JBOD- Just A Bunch Of Discs אמרו לי שזה דומה לRAID ועושה שאם מחברים שני הארד דיסקים או יותר שלא משנה איזה דגם הם או שלא חייבים להיות אותו גודל, אז הם מתפקדים כהארד דיסק אחד.. האם זה נכון ואיך עושים את זה בדיוק והאם יש בזה סכנות (חוץ מזה שאם אחד מת אז כל השאר מתים)...??

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by Rittberg,

אני זקוק לכבל לצורך חיבור כונן SATA חיצוני לכניסת eSATA אשר על לוח האם. איפה ניתן לרכוש כבל כזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by oDot,

שלום. קניתי מחשב חדש עם 3200AAKS שבו גם יכנס הHD הישן שלי בגודל 200GB (גם כן של WD) שעובד עם IDE. רציתי לדעת איפה הכי כדאי להתקין את מערכת ההפעלה, למה דווקא שם, ואם לחלק למחיצות אז לאיזה גודל ולמה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  18. היי, אני מחפש כבל sata2 כדי לחבר הארדיסק חדש שקניתי (ושחכתי להזמין כבל :-[), איפה אפשר לקנות אחד? עמרי

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. Started by tascam,

לאחרונה שלחתי ליבואן דיסק בן 3 חודשים בלבד מדגם 250KS ובמקומו היתקבל דיסק שכתוב עליו בקטן R ECERTIFIEDכלומר מחודש.... הדיסק המחודש הרעיש ומת אחרי שבועיים.... WDהיבואנים מזלזלים בלקוחות ומחליפים להם לדיסקים מחודשים ולא חדשים גם אים מדובר בדיסק בן 3 חודשים בלבד ולוקחים לעצמם את הדיסקים החדשים. לעולם לא אקנה יותר WD ביגלל שיטת השירות המוזרה דיסק קשיח זה רכיב רגיש מידי שמכיל חומר ונתונים חשובים מיכדי מכדי להיות מוצר מחודש ! אני עובר ל SEAGATE וממליץ לכולם לבדוק מה הם מקבלים לאחר החלפה באחריות המילה R ECERTIFIED ממש כתובה בקטן מעל שם המודל בצד ימין. אך אפשר ליסמוך על דיסק מתוקן שכבר היה אצל לקוח אחר וקרס ? מדובר בדיסק המאכסן נתונים מיסמכים וחומר ולא בלוח אם או מעבד ! …

• 63 תגובות
    • 8.4k צפיות
  20. Started by amirx19,

אני מחפש DOK 4GB והפונקציה הכי חשובה היא שהוא יהיה מהיר.אם יהיה לו גם U3 מה טוב.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. Started by אריה7,

שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד ישן (1999) עם מעבד פנטיום 3 מסוג Toshiba Tecra 8100 (הקיים התקלקל). הדיסק הנוכחי הוא: IBM Travelstar E1822115 ATA/IDE 12GB 4200RPM האם יש מניעה להחליפו בדיסק גדול יותר (60/80GB) ומהיר יותר (5400/7200RPM)? תודה, אריה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. הבעיה התחילה מזה שלא הצלחתי לחבר את הדיסק הקשיח שלי, הMAXTOR ללוח הNFORCE3 שיש לי , וגיליתי שזאת בעצם בעיית תאימות ספציפית(בחקירות בגוגל) בשביל להתגבר על הבעיה, קניתי כרטיס הרחבה VITA VT6421A PCI בעל 3 פורטים לSATA ואחד לIDE הבעיה: אחרי השלב הראשון של ההתקנה של הXP, השלב שבו יוצרים מחיצות וההתקנה מעתיקה קבצים, אחרי הRESTART הראשון ההתקנה לא נמשכת ניסיתי להגדיר למחשב לעשות בוט מADD ON CARD קודם, לא עוזר מה עושים????

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. יש דיסק כזה שמכיל חיבורי 4 פינים בנוסף לחיבור חשמל sata הרגיל?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by amitbatito,

יש לי דיסק קשיח חיצוני 120 גיגה ואני רוצה לדעת אם יהיה אפשר להתקין עליו ווינדוס?

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by ori-silver,

קניתי היום כונן קשיח aaks של 500 ג'יגה+קופסא חיצונית(esata+usb2),הלוח שבשרותי הוא sata 1 צ'יפסט VT8237,ושאני מחבר את הכונן בחיבור easata למחשב ומחבר ומדליק את הספק כוח הוא לא מזהה בכלל את הכונן מה ניתן לעשות????

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.