עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by מתרגל,

Windows XP SP3 יש לי 2 דיסקים קשיחים, כ"א 500GB, על הראשון מותקנת מערכת הפעלה, ועל השני אחסון קבצי מדיה. אני מעוניין לחלק את הדיסק הראשון ל 2 מחיצות, ניסיתי בעזרת Partition Magic, אני מקבל הודעת שגיאה בהפעלה, שהוא לא מוצא את אותיות הכוננים, ולכן לא יכול להמשיך. גיגלתי וראיתי שזו בעיה נפוצה שנובעת בעיקר משינוי אותיות הכוננים, כך שגם החזרה למצב הקודם לא עוזר, והפתרון הוא רק לפרמט ולהתקין הכל מחדש. האמנם אין פתרון ? ניסיתי גם אם Acronis, הוא דווקא זיהה את הדיסקים, נתן לי להגדיר את הפיצול/חלוקה חדשה, ביצעתי Commit, עשה מספר פעולות לפני שהמחשב עלה, אמר שסיים בהצלחה, אבל בפועל שום דבר לא השתנה. למישהו יש מושג מדוע, ואיך אני יכול בכל זאת לפצל את הדיסק הראשון (של מערכת ההפעלה) ? …

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  2. Started by miim17,

היה ברשותי צורב חיצוני שמתחבר לUSB. הצורב עצמו נדפק, ולכן פתחתי את המגרה עצמה, העפתי משם את הצורב וחיברתי במקומו כונן קשיח (יחסית ישן - 1 GB) אני חשבתי לתומי "שאין מצב" שזה יעבוד, אבל למרבה הפלא XP מזהה יופי את הכונן, אפילו את רושם WDC (הכונן של וורסטון דיגיטל) אבל מה - הוא פשוט לא מופיע ב "מחשב שלי". בכל מקום רשום שהכונן עובד יופי, אין סום סימני שאלה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  3. Started by Moshe36,

יש לי כרגע 200 ג'יגה במחשב ולא נשאר לי מגה אחד פנוי... מחפש כונן בין 500 ג'יגה ל1TB, משהו טוב לא ג'אנק, מיועד לשמור עליו סרטים משחקים וכו. תקציב מבחינתי לא ידוע, שיעלה כמה שיעלה, כמובן שלא רוצה לשלם הרבה אבל לא רוצה לקנות זבל ב2 שקל... נניח תקציב 500 שקל. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by Gnome,

במחשב החדש סביר להניח שאני אקנה לוח אם IS7 או משהו כזה. אם אני קונה לוח אם כזה, שהוא תומך ב STAT RAID ואני קונה MAXTOR SATA 8MB BUFFER 80GB ואני מחבר אותו ללוח הכל יעבוד טוב נכון? נכון, יפה. עעכשיו השאלה היא אם אני בעתיד מחליט לקנות עוד HD (שיהיה SATA) כי שלי כבר מלא, האם זה יהיה חייב להיות RAID? אשמח לקבל עוד הסברים גם על מה זה RAID... תודה לכל העונים,

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by shimi 1,

שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח חיצוני שיש לו גם חיבורי USB וגם יכולת אלחוטית, המטרה היא: להזרים מדיה מהמחשב לכונן בזמן שהכונן יחובר לממיר (DREAMBOX) דרך הכבל USB. סוג של סטרימינג אם נקרא לזה, אשמח לשמוע הצעות על כוננים כאשר הנפח הוא לא קריטי, העיקר שיהיה אמין, תודה רבה לעוזרים, שימי.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by Thunder-Head,

אני משתמש ב-Pioneer A05 אך בזמן האחרון (כבר הרבה זמן) הוא עושה הרבה בעיות בצריבות ולא מצליח לצרוב הרבה פעמים. יכול להיות שהצורב הלך ? מצורף קובץ לוג של נירו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

מה המחיר הנמוך ביותר שניתן למצוא לדיסק קשיח 2.5 אינטש (לנייד) שמסתובב ב 7200 סל"ד בנפח 200/250 ג'יגה בייט? תודה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by SilentDawn,

שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר כונן קשיח שתומך ב-SATA II ללוח שיש בו תמיכה רק ב-SATA 1.5 (לוח של ASRock)? החיבור זהה או שיש הבדלים? ומה יהיו ההבדלים בביצועים?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by Biatch,

אממ אז ככה יום אחד חזרתי מהצבא ואני רואה מחיצה חדשה Local Disk (Q:) בFile System: RAW אני יודע ש RAW זה פורמט של תמונה\צילום .. מה הקשר למחיצה ? שאני מנסה להיכנס אין לי גישה ....

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by gilz,

מחיר נמוך איכות גרוע שירות - לא שמעו על המילה החזרת מוצר לא תקין - אין כזה דבר בקיצור להתרחק

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by avivlyaviv,

כדאי לצרוב במהירות X16? הבנתי שכמה שיותר מהר ככה יש סיכוי ליותר בעיות לא או שזה אורך חיים? ו50שקל ל25 דיסקים של סליבר לין (טיאון) X16 זה מחיר סביר?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by gimdy,

הורדתי משחק במחשב שלי והוא שוקל 5.3G ואני רוצ ה להעביר אותו למחשב של אחי המשחק הוא קובץ ISO קןבץ בודד ואין ברשותי זיכרון נייד בגודל הזה. האם אאפשר לחלץ את הקובץ באמצעות DEAMON TOOLS ולצרוב אותו בחלקים אם כן איך עושים זאת ? ואיזו עוד אפשריות יש לי האם כיווץ יקטין את זה לגודל שנכנס בדיסק DVD?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  13. היי, יש לי צורב במחשב הישן שלי ואני רוצה להעביר אותו למחשב החדש [שעכשיו אני עליו] איך אני עושה את זה? כאילו ברגים ומקום אני יודע לסדר.. אבל החוטים.. בבקשה תסבירו לי.. זה לא מסובך.. ואני רוצה לנסות בעצמי ולא לחפש מישהו שיעשה לי... תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by rank,

אני הזמנתי לפני חודשיים וחצי מחשב עם vertex 3 שהחנויות כבר פירסמו אותו , ואני עד היום מנדנד לחנות והוא ממשיך להגיד לי שהיבואן לא הביא לו עדיין את הכרטיס , והוא גם טוען שאף אחד בישראל לא קיבל עדיין את הכרטיס , אני רוצה לדעת עם מישהו כבר קיבל את הכרטיס מחנות בארץ ? תודה .

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by ztakram,

שלום לאחרונה הזמן שלוקח לי לצרוב dvd עלה מ- 5 דקות בממוצע ל- 30 דקות. הצורב (LG) חדש יחסית - כבן שנה. אני משתמש גם ב-Nero וגם ב-BurnAware ובשתיהן התוצאה דומה. ניסיתי מס' מדיות צריבה אך ללא שינוי. האם הבעיה מקורה בצורב עצמו או אולי במקום אחר?.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  16. Started by GeForce,

עדכנתי את הכונן לקושחה החדשה של SEAGATE לפני חודשיים והיום המחשב נתקע ואחרי אתחול היה רשום שהכונן לא היה מזוהה. האם יש דרך לשחזר את המידע שהיה עליו לפני שאני מנצל את האחריות?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by nore0,

אין לא מושג מה ההודעות האלה מה לעשות Nero alcohol120

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by FatCat,

שלום, בזמן האחרון אני משתמש הרבה ב- eMule/BiTorrent וכאשר הן עובדות המחשב פחות או יותר משותק- הדיסק הקשיח עובד כל הזמן וזה גורם להרבה תקיעות. חשבתי להוסיף עוד דיסק שאליו אני אוריד הכול ואפרוס בו ולהשאיר את הדיסק שיש לי(WD, 80GB 8mb). עכשיו, מה מומלץ יותר לכזה דיסק, IDE או SCSI, אמרו לי שאחרי טחינות רבות כמו בהורדה ה-IDE נוהג להתפגר- יש אמת?

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  19. אהלן מעוניין לקנות אחד מהדגמים להלן http://ivory.co.il/product.asp?productid=3813&CatCode=405 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3556&CatCode=405 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 רציתי לדעת אם יש דגם מועדף, האם אחד פחות מומלץ מהשני, או מישהו חווה תקלות באחד מאלו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by VGFreak,

חשבתי על WD Elements 500GB אלא שגיליתי שיש Elements ויש Elements SE מה ההבדל בין שני הדגמים הללו? למישהו יש אלטרנטיבה לדגם קטן 500GB עם מחיר נמוך כמה שיותר?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  21. Started by Dimness,

צהריים טובים, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB שיהיה כמה שיותר אמיןו בנפח כמה שיותר גבוה בתקציב של 350 ש"ח, שאר התכונות (עיצוב, משקל וכו') לא מהוות שיקול. אשמח לקבל המלצות עריכה: הכונן צריך להיות בנפח של לפחות 250 ג"ב. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by Blackend,

אז ככה על מנת לבנות מסד נתונים של תאימות דרושה השתתפות של כל כותבי הפורומים שיגידו איזה צורב די וי די יש להם ואם איזה מדיות הם נתקלו בבעיה! ככה כולם ידעו ממה להתרחק או מה כן לקנות. אז נתחיל. lg 4040b בעיה עם הפורטיס של קיי אסי פי (-) צורב רק ב 2.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  23. אני רוצה להשתמש במחשב לעריכת וידאו שאני מצלם במצלמת Mini DV ברשותי, ובשביל זה אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש בנפח של 160-250 גיגה. אני לא בטוח אם אני צריך לקנות הארד דיסק עם ממשק ATA100, או לוותר על כל העסק. למה? המחשב נרכש לפני כחמש שנים, וזה המפרט: P4 1700 768 MB RAM DDR (מאמין שהזכרון לא כל-כך רלוונטי לעניין...) לוח אם תוצרת אינטל מדגם "בילינגס" מן הסתם, אני יודע שההארד דיסק הנוכחי שלי מתחבר עם כבל IDE, אבל האם כוננים עם ממשק ATA 100 זה מה שאני מחפש? כמו כן, אני מתכוון לרכוש הארד דיסק תוצרת WD, פשוט כי זכור לי שיש להם שם טוב. האם כיום יש יצרנים יותר מומלצים מבחינת איכות המוצרים, אחריות ומחיר?

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by Pancakes,

מאז השיטפון בתאילנד המחירים הם פי 2 ממה שהם היו פעם,יש איזה השערה או מידע לגבי מתי מחירי הHD שוב יהיו נורמאליים?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  25. אורח איציק
    Started by אורח איציק,

שלום. אני משתמש בהאד דיסק חיצוני - Western Digital My Passport Ultra ככונן גיבוי למידע שיש לי במחשב. אני משתמש בתוכנה שמגיעה יחד עם הכונן כדי לגבות את תכולת המחשב שלי לכונן ולדרופבוקס. מדובר בתוכנה מאוד נוחה, בכללי. אבל: התוכנה יודעת לבצע מהלך חד כיווני. היא רק מעבירה קבצים לכונן - ובפירוש לא מוחקת מתוכו דבר. בניגוד לתוכנה של סיגייט שפעם היתה לי, התוכנה החכמה הזאת לא מוחקת באופן אוטומטי את הקבצים שאני מוחק מתיקיית המקור. לדוגמה, יש לי תכנית גיבוי לשולחן העבודה שלי - שזה איזור שבאופן טבעי קבצים נזרקים לשם בתדירות גבוהה ונמחקים אח"כ. הקבצים הזמניים האלה יעברו לכונן כחלק מהגיבוי אבל לעולם לא ימחקו באופן אוטומטי אם כבר גובו. אם ארצ…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים