אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על WD Elements 500GB אלא שגיליתי שיש Elements ויש Elements SE מה ההבדל בין שני הדגמים הללו? למישהו יש אלטרנטיבה לדגם קטן 500GB עם מחיר נמוך כמה שיותר?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
היה ברשותי צורב חיצוני שמתחבר לUSB. הצורב עצמו נדפק, ולכן פתחתי את המגרה עצמה, העפתי משם את הצורב וחיברתי במקומו כונן קשיח (יחסית ישן - 1 GB) אני חשבתי לתומי "שאין מצב" שזה יעבוד, אבל למרבה הפלא XP מזהה יופי את הכונן, אפילו את רושם WDC (הכונן של וורסטון דיגיטל) אבל מה - הוא פשוט לא מופיע ב "מחשב שלי". בכל מקום רשום שהכונן עובד יופי, אין סום סימני שאלה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB שיהיה כמה שיותר אמיןו בנפח כמה שיותר גבוה בתקציב של 350 ש"ח, שאר התכונות (עיצוב, משקל וכו') לא מהוות שיקול. אשמח לקבל המלצות עריכה: הכונן צריך להיות בנפח של לפחות 250 ג"ב. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק בנפח 250GB וחיבור SATA או SATA2. לפי מ'ס ביקורות (כולל זו של האתר) הבנתי שההארדיסק הזה יהיה בחירה מצוינת בגלל שהוא שקט,קריר ובעל ביצועים טובים. לינק - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_55_255_56&products_id=177 רציתי לשאול מה דעתכם על בחירתי? והאם יש הארדיסק יותר טוב/משתלם בתקציב?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי כרגע 200 ג'יגה במחשב ולא נשאר לי מגה אחד פנוי... מחפש כונן בין 500 ג'יגה ל1TB, משהו טוב לא ג'אנק, מיועד לשמור עליו סרטים משחקים וכו. תקציב מבחינתי לא ידוע, שיעלה כמה שיעלה, כמובן שלא רוצה לשלם הרבה אבל לא רוצה לקנות זבל ב2 שקל... נניח תקציב 500 שקל. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=249 http://wdc.com/en/products/products.asp?driveid=133&language=en מה עדיף מבינהם? האם הבדל האמינות הוא כזה גדול ששווה תכסף?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין מערכת הפעלה של XP על דיסק און קי?
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך איחסון נייד בגודל בינוני (500-1000GB) מהיר. הכונן הזה מתאים לדעתכם לצרכים האלו? בנוסף מדובר בכניסת e-sata. במידה ואין לי כניסה כזו כרגע כמה מסובך יהיה להוסיף אחת למחשב? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
טוב המקום במחשב שלי מתחיל להיגמר (נשאר לי 150GB מ1.15TB שיש לי) והחלטתי שאני צריך להוסיף מקום. חיפשתי בZAP וראיתי שהכונן הנ"ל למראות שהוא חיצוני, עולה פחות מכל כונן פינימי אחר. כמו כן נכנסתי לאתר שמציע את הכונן (Ivory) וגם שם הוא הכונן הזול ביותר. איך זה הגיוני שכונן פנימי חיצוני זול יותר מכונן פנימי? הוא 7200RPM, ונכון שהוא יש לו 16MB באפר ולא 32MB (אבל זה עד כדי כך חשוב?). האם למישהו יש ניסיון עם הכונן הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר כונן קשיח שתומך ב-SATA II ללוח שיש בו תמיכה רק ב-SATA 1.5 (לוח של ASRock)? החיבור זהה או שיש הבדלים? ומה יהיו ההבדלים בביצועים?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אממ אז ככה יום אחד חזרתי מהצבא ואני רואה מחיצה חדשה Local Disk (Q:) בFile System: RAW אני יודע ש RAW זה פורמט של תמונה\צילום .. מה הקשר למחיצה ? שאני מנסה להיכנס אין לי גישה ....
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי שאלה שכבר ראיתי שנשאלה פה אבל הפתרון שניתן לא עוזר לי. אני מנסה לצרוב בנרו דיסק data על דיסק dvd. אני מסמן multisession אבל כשאני רוצה לשוב ולצרוב על הדיסק האפשרות של continue multisession היא disabled. חשבתי שאולי הבעיה בסוג הדיסק שאני משתמש אבל ניסיתי עם סוג אחר ונתקלתי באותה תופעה (סוג אחד שהשתמשתי בו הוא silver line). יש למישהו רעיון מה יוכלה להיות הבעיה? חיפשתי כבר בכמה אתרים ולא מצאתי הסבר ללמה שה יכול לקרות. בתודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח SATA שמוגר כראשי, ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. בנוסף, פירקתי את המחשב הישן ויש לי דיסק קשיח IDE, השאלה אם החיבור שלו בנוסף לSATA יאט את המערכת? או שאין שום השפעה?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הארד דיסק 160GB חדש, חשבתי לקנות את הדיסק הבא: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=824 מה דעתכם עליו?האם יש דיסק אחר שכדאי לי?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, כל חיי השתמשתי בכונני WD על מחשבים שלי ושל אחרים ותמיד הייתי מרוצה. עד לפני 3 שנים. בהתחלה נהרס לי כונן 40GB, במקומו הותקן כונן 80GB שנהרס אחרי שנתיים, במקומו הותקן כונן 200GB שנהרס שלשום. בפעם הראשונה אמרתי לעצמי שכוננים נהרסים לפעמים וכנראה שהגיע תורי. בפעם השנייה חשבתי שזה צירוף מקרים מוזר שנהרסו לי שניים ברצף - אבל יכול להיות. עכשיו, משהו כבר נראה לי מסריח... חשוב לציין שהשינויים היחידים שנעשו בחמש השנים האחרונות במחשב (P3 ישן) הם הוספת זיכרון והחלפת כוננים אופטיים (וקשיחים כמובן...). מה במחשב שלי הורס את הכוננים ? אולי זה פשוט צירוף מקרים מדהים ? אולי צריך להחליף את המזוזה במארז ?
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ביצעתי Image מדיסק שהיו בו Bad Sectors לדיסק חדש, ובעקבות זה שהמידע נשמר ועבר לדיסק החדש, גם הוא מראה את אותם סקטורים פגומים. מישהו מכיר תוכנה טובה לביצוע בדיקה מחדש לסקטורים ולהחזיר אותם לתפקוד ?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שאני מתקין מחיצה על דיסק שלא תותקן בו מערכת הפעלה דרך ניהול דיסקים, האם להגדיר את המחיצה כמחיצה ראשית או, כמחיצה מורחבת. אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם... הבנתי שיש מתאם שיכול להעביר אותו לIDE או כרטיס PCI... השאלות שלי הם ככה: האם שווה לקנות אותו(במחיר של 200 ש"ח)...למרות שהלוח אם שלי לא תואם... המטרה שלו היא אך ורק למטרת אחסון וצריבה מתוכו...ולא להפעיל מתוכו ישומים או מערכת הפעלה...
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
הורדתי משחק במחשב שלי והוא שוקל 5.3G ואני רוצ ה להעביר אותו למחשב של אחי המשחק הוא קובץ ISO קןבץ בודד ואין ברשותי זיכרון נייד בגודל הזה. האם אאפשר לחלץ את הקובץ באמצעות DEAMON TOOLS ולצרוב אותו בחלקים אם כן איך עושים זאת ? ואיזו עוד אפשריות יש לי האם כיווץ יקטין את זה לגודל שנכנס בדיסק DVD?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD של פלקסטור אבל אני כל הזמן שומע שכדאי לחכות לטכנולוגיה החדשה שאמורה לצאת. מהי בדיוק הטכנולוגיה הזאת ומה היא תתן וגם במהירות הקיימת היום כמה זמן לוקח לצרוב סרט DVD וגם מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני הזמנתי לפני חודשיים וחצי מחשב עם vertex 3 שהחנויות כבר פירסמו אותו , ואני עד היום מנדנד לחנות והוא ממשיך להגיד לי שהיבואן לא הביא לו עדיין את הכרטיס , והוא גם טוען שאף אחד בישראל לא קיבל עדיין את הכרטיס , אני רוצה לדעת עם מישהו כבר קיבל את הכרטיס מחנות בארץ ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איזה כונן אתם ממליצים למשתלם ביותר לאיכותי ביותר וקיצר להכי טוב במחיר עד 500 שקל 250 גיגה...שיהיה לו יציאה לusb 2.0 תודהההה
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מתכנן לבצע התקנה חדשה של מערכת ההפעלה. הדיסק של ה-250 מפוצץ בעיקר בסרטים. הפעילות העקרית שלי במחשב היא הורדת סרטים, הרבה סרטים.... גלישה באינטרנט , וורד אקסל , ואולי משחק פה ומשחק שם.... רכשתי שני דיסקים SEAGATE 1TB 7200.12 וכמובן אני נשאר עם הדיסק הישן של ה250GB של WD. האם יש טעם בהשארת הדיסק הישן? כיצד הייתם ממליצים לי לחלק את המחיצות?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחר שהאחרון נהרס בגלל ספק מתח לא תקין בזמן שזה קרה היו מחוברים למחשב 4 דיסקים קשיחים חיברתי את 4 הדיסקים אחד מהם עובד תקין ל 2 מהם המחשב מודיע שהם לא מפורמטים (אני יכול לשחזר את המידע) ובדיסק הכי חשוב (חוק מרפי) אין תגובה כלומר המחשב לא מזהה שחובר דיסק קשיח למחשב (לא ב windows , לא ב bios ולא בשום מקום אפשרי) . בדקתי במחשב אחר וכנ"ל , אין זיהוי . הלוח האלקטרוני שעל הדיסק מתחמם בצורה יוצאת דופן והדיסק לא משמיע קולות . לדעתי הלוח האלקטרוני מקצר. לפני שאני פונה לחברות לשחזור מידע (שבטח עולה הון תועפות) , אני פונה למי שיש דיסק קשיח מהדגם WD3200KS (של westren digital ) - לא AAKS . אני מוכן לקנות את הדיסק ב 500 ש"ח או לחילופין לתת דיסק קשיח 500GB AA…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-