עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Inertia,

הבהרה: דבר ראשון קראתי את ה FAQ קניתי מחשב חדש עם הרדיסק 250GB SATAII ולוח אם 945 של Gigabyte יש לי בבית הרדיסק יחסית ישן ATA100 שאני רוצה לחבר אותו בנוסף כי יש תוכנות שמעדיפות לעבוד עם קבצים שמאוחסנים על כונן אחר מאיפה שהן מותקנות... השאלה היא האם לא תהיה ירידה בביצועים של המערכת כולה מכיוון שאני משתמש בהרדיסק ישן יחסית כMASTER של המערכת.... ההרדיסק החדש הוא עם 16 MB והישן עם 8 או אולי אפילו 2..:\. מה אומרים המומחים?

2. הצורב שיש לי עכשיו אמנם הוא כבר לא צורב אבל הוא קורא את חלק מהדיסקים מצויין יותר טוב אפילו מקוראים מהירים והוא קורא הגנות (יש לו סקאזי) זה יאמאהא 2448 scsi 3 הוא כבר דפוק והסקאזי עזר לי מאד גם בדיסקים שהם קצת דפוקים הוא קרא אותם טוב יותר מקורא רגיל אז יש דקאזי לצורב פנימי רגיל או לא? כמה זה עולה? זה משתלם בכלל?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  3. עם חיבור FIREWARE משהו טוב ואמין

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by ShOw-Time,

יש לי כרגע על הלוח אם 2 חיבורי SATA בלבד על אחד מהם מחובר צורב, ועל השני מחובר הארדיסק קטן של 80 גיגה ועכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק, יש אפשרות לקנות מפצל או משהו בסגנון על מנת שאני אוכל לחבר עוד כוננים של SATA?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by oshri8,

שלום לכולם. לאחר שבחצי שנה האחרונה הלכו לי שני כוננים קשיחים (בשני מחשבים שונים) וגרמו לי להמון עבודה בשחזור החלטתי לעבור לraid מכיוון שאני משתמש ב Intet Rapid Storage לא ציפיתי לביצועים מאוד טובים אבל גם לא ציפיתי למהירויות קריאה של 20MB/s ומהירויות כתיבה של 5MB/s במקרה הטוב כבר DOK מהיר יותר מזה.... בקיצור, אני ממש מבואס ואין לי כוח להתקין שוב את כל המערכת מחדש... למישהו יש רעיון איך לשפר את הביצועים בלי להתקין מחדש? אני אובד עצות. המפרט שלי: מעבד: i3 2100 זכרון: 2x 4GB כוננים קשיחים: 3x seagate 1TB 64MB chache מערכת הפעלה: winsows 8 x64 pro

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by ag43,

לפני כחצי שנה קניתי כרטיס זכרון 32 גיגה לS3 שלי באייבורי. לפני כשבועיים תוך כדי שימוש רגיל במכשיר פתאום עלתה לי הודעת "כרטיס SD ריק". כל הניסיונות לשחזרו עלו בתוהו. הלכתי לאייבורי שם החליפו לי אותו במקום בלי לשאול שאלות. וידאתי שהכרטיס מזוהה ע"י המכשיר והלכתי. מאוחר יותר חיברתי אותו למחשב עם קורא כרטיסים מקורי של סנדיסק והעתקתי את הגיבוי שהיה לי אליו. באמצע ההעתקה קיבלתי שגיאה והכרטיס שוב בלתי מזוהה בכל דרך שהיא. מה גורם לתקלות כאלו? יש טעם להתווכח עם אייבורי שיחליפו לי לחברה אחרת?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by integral,

עדיין בחיתולים אבל קיים: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=133858 http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=133857 (למשל לצרוב TYG02 ב X16)

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  8. אני חשבתי על זה, אולי כל הסיפור הזה של הפגיעה במפעלים וכו יכול לזרז את הכניסה של כונני הSSD לתוך השוק ולתת סוג של זריקת מרץ להטמעה שלהם ולירידה שלהם לעם? (כל זה במידה והם מייוצרים במפעלים אחרים או באזורים שלא נפגעו וכו...)

9. Started by nissim_y,

ב windows - me הצורב עבד תקין עם תוכנת nero 5 לאחר התקנת כרטיס רשת במחשב לא ניתן לצרוב מתקבלות שגיאות : buffer underrun או could not perform endtrack הורדתי את מהירות הצריבה ל x2 וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני חייב להודות קודם שאני לא גולש קבוע בפורום הזה, אבל אני אשמח אם תעזרו לי, אם יש לכם זמן לענות... אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. ראשית קצת רקע: מדובר באחד המחשבים שיש לי בבית (יחסית ישן): פנטיום 3, 733Mhz. לאחרונה שידרגתי לו כמה רכיבים: הרכבתי בו דיסק קשיח (שעבד בעבר על מחשב אחר בבית, משמע לא חדש) בנפח של 60 ג'יגה (במקום 20 ג'יגה שהיה באותו מחשב עד היום) והוספתי זיכרון של 128M (בנוסף לשניים נוספים של 128M שהיו עד היום). יש לציין שכל שלושת הסלוטים הקיימים על הלוח תפוסים על ידם, לכל הזכרונות מהירות שווה (133Mhz) וכולם של אותה החברה (HP). הבעיה: לאחר שהתקנתי Windows XP והתחלתי להריץ התקנות נוספות, שמתי לב שהמחשב מגיב מאוד לאט (ממש זוחל בכבדות). ניסיתי לעשות כל…

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  11. שלום לכולם התקלקל לי המק בוק שלי פירקתי את הדיסק הקשיח וכאשר חיברתי אותו לווינדוס אקס פי המערכת מזהה את הדיסק כדיסק לא מאותחל מה עושים? יש לי מידע מאוד יקר לליבי בדיסק הזה יש לציין שהבעיה במק היא לוח אם שרוף ולא בעיה בדיסק הדגם הוא: ibook g4

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  12. יש למישהו להמליץ לי על איזה אחד? כי אני כבר לא ממש מבין בזה הרבה. תודה! (ד"א: נכנסתי לסטיקי למעלה אבל לא היה ברור לי ממש מה שווה לי לקחת עם כל ההודעות שם)

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by ron56,

קניתי מחשב עם דיסק קשיח 160 GB SATTA2 .כשהתקנתי גיליתי שיש רק130GB האם זה יתכן או שפשוט מכרו לי רק130GB

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  14. Started by snop,

שלום ! יש לי מחשב חדש מאתמול, התקנתי את וינדוס XP.. ויש לי רק בעיה אחת... משום מה שאני נכנס למחשב שלי זה מראה לי את כונן C עם 127GB ובכלל יש לי דיסק קשיח של 250... איפה נעלמו עוד 123 ג'יגה ? ולמה יש רק כונן אחד.. אני רוצה לעשות 3 (40,105,105) ומשום מה אין... ובדקתי במארז ובביוס זה כונן של 250 ג'יגה מאה אחוז... תודה על העזרה :'(

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  15. יש לי דיסק קשיח שעושה לי קליקים פה ושם ,ניסיתי לנקות מבחינה חיצונית ,ולא כל פעם הוא עושה את זה ,אבל כשהוא עושה את זה הוא מאט את המחשב בצורה לא נורמאלית ,יש דרך מסוימת לתקן (חוץ מהחלפת הלוח חשמל שלו או קניה מחדש של רכיבים ?) !

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by omerha,

בכותרת..

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by ychig,

ב-intel 330 120GB מצוין 450 MB אבל במבחנים ביצועים יש פחות מחצי מה הקטע? הכונן היחיד מצאתי בו נתונים אמינים היה הm4 קיים איזהשהו כונן 128GB עם מהירות כתיבה גבוהה? (400 +)

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  18. Started by yirmi_opp,

אני מתכנן טיסה לתורכיה לשלושה שבועות, בעוד כחודש וקצת, ויש לי 128 מ"ב ואני מאמין שזה לא יספיק לי, ואני לא מתכוון לקנות כרטיס רק בשביל הטיול. מישהו יודע איפה אפשר להשכיר כרטיסי זכרון? ידוע משהו על מחיר?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  19. הנפח שאני יכול להשיג בDOK מבחינת המחיר הוא כ-16 גי'גה לעומת 120-160 גי'גה בהארד דיסק נייד. הבעייה היא שלDOK יש אחריות לכל החיים ואילו לשני לא. מה אתם ממליצים (ללא תגובות כמו DOK יותר קטן וכו' וכו') מישהו שמע על חברת FREECOM הבנתי שיש להם הארדדיסק נייד עם בולם זעזועים ??? כמו כן אני רוצה להתקין מערכת כגון CEEDO על הDOK במידה ואקנה אותו, הבנתי שיש מערכת אחרת שניתן להתקין על הארדדיסק ולא, לא מדובר במערכת הפעלה תקנית אלה בוריאציה כלשהי המאפשרת להעלות שולחן עבודה ולהריץ תוכנות וכו' מההארד דיסק הנייד, מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by hagay21,

יש לי כונן שהיה מפוצל לשני מחיצות אחת 60 ואחת 20 ניסיתי לאחד בניהם עם התוכנה אך ניראה לי כי עכשיו כל הכונן פנוי וכי אין שום מידע על הכונן מישהוא יודע כיצד ניתן לשחזר את המידע?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  21. אני לא בטוח שהמחשב שלי חזק מספיק: P3 800 128MB 15GB (אין לי יותר מדי מקום פנוי בהארד דיסק בד"כ) פועל על WIN98 SE מה אתם אומרים?

22. יש לי מחשב נייד asus g750j. יש לו 16ראם כרגע. פתחתי אותו לניקוי וגיליתי יש לו עוד שני מקומות לכרטיסי ram של 8g. מצורפת תמונה עם מה שיש כרגע במחשב. א. מה שיש לי כגרע זהddr3? ב. איזה עוד שני כרטיסים כדאי לקנות? כדי לשדרג קצת את המחשב. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  23. שלום יש לי צורב דיוידי חדש של LG מסוג gsa-4160b. חיברתי אותו והכל... והוא עובד, רק מה שהוא לא קורא דיסקים........ זתומרת הוא נפתח ונסגר אבל כשמכניסים דיסק הוא פשוט לא קורא אותו. ניסיתי להתקין דריברים וזה עדיין לא הסתדר מנהל ההתקנים אומר שההתקן פועל כראוי והכל. יש לי עוד כונן סי די רום רגילו עכשיו שמתי לב שבג'אמפרים הסי די רום נמצא כל הכי שמאלי והצורב החדש נמצא באמצע ... אולי בגלל זה הבעיה? תודה למי שעוזר.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by boludo,

שלום לכולם אני מעונין לחבר 2כוננים של 160G SATA2 במערך RAID 0 (כונן 1 של 320 G) הכוננים ישמשו למידע בלבד, מערכת הפעלה היא על כונן נפרד האם זה דורש הגדרות מיוחדות? יש אולי הסבר כיצד לבצע התקנה מסוג זה? האם צריך תוכנה מסוימת? שינוי ב BIOS ? פירוט Os xp sp2 לוח אם p5 ad2 deluxe asus מעבד 3.00mhz 64 bit תודה

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  25. איזה חברה אתם ממליצים? Samsung Maxtor Seagate Western Digital Hitachi איזה חברה עדיפה לפי דעתכם מה שאני רוצה לקנות זה 80GB SATA 2 עכשיו איזה חברה עדיפה יותר כולם כמעט באותם מחירים ועוד משהו מה עדיף SATA 2 או SATA רגיל?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים