עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הי. מדובר ב p4 3.0ghz עם 1 GB ram ו 2 דיסקים קשיחים של 80 ג'יגה WD sata. לוח אם Intel D945GNT אני מנסה להתקין sbs בraid . הגדרתי בביוס של ה raid raid 1 והתחלתי התקנה של sbs. לחצתי f6 והגעתי למסך שלוחצים s כדי להגדיר sata. בחרתי את סוג ה chipset : Intel® 82801GR I/O Controller Hub (ICH7-R) הפלופי כמובן בפנים. המחשב עובד עם הפלופי ואז מגיע השגיאה הבאה: File iaStor.sys caused an unexpected error (513) at line 2187 in d:\srv03rtm\base\boot\setup\oemdisk.c. ניסיתי כבר כמה גירסאות של דרייברים ל raid ותמיד אני מקבל את אותה שגיאה. למישהו יש פתרון?? תודה א

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  2. שלום חברה, אני רוצה DOK שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כמו APACHE MYSQL PHP שיהיה אמין, קומפקטי, ולא יפשל.. חשבתי על SanDisk Cruzer Micro U3 1GB מחירו 56 שקל, הוא מבית טוב ותומך בהרצת תוכנות (U3) מה אתם מציעים?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by iyehuda,

אולי נעצור לרגע ונלך 10 שנים אחורה בשנת 1996 קניתי לחבר שלי ( עם הכסף שלו כמובן ) צורב CD רגיל במהירות X4 של חברת SMART & FRINDLY תחזיקו חזק ב 2800 ש"ח כן חברה זה לא טעות בשנת 1998 אני קניתי בשבילי צורב TEAC X8 ב 1300 ש"ח והוא אפילו לא צורב RW עד היום קשה לי למכור אותו מי היה מאמין ש NEC 3520A יעלה היום 270 ש"ח מעניין מה יהיה עוד 10 שנים ( צורב בלו ריי של נק X52 8.5 TERA ב 80 ש"ח )

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  4. אוקיי, כפי שאתם יכולים לראות בתמונה אז ההרדיסק מחובר לאותו ערוץ של ה- DVD. האם זה יכול להאט את המחשב ? האם כדאי לי להעביר אותו ל- Secondary Channel ביחד עם הצורב? אם זה מאט, אז בכמה פחות או יותר? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  5. היום רכשתי את הכונן הזה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=afula&cat=213 והבנתי שמאוד מומלץ לעשות לו עדכון קושחה. רציתי לדעת אם לפני דעתכם אכן זה מומלץ והאם זה עלול להזיק לכונן? כמובן שאת העדכון אני יוריד מהאתר הרשמי של החברה (אשמח מאוד לקבל קישור ישירות לזה + מדריך). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by YTZ,

עד 400 ש״ח, ללא חיבור לחשמל. נפח שיהיה לפחות 500gb. בינתיים חשבתי על זה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=800058 יש עוד אחד של סמסונג 2.5״ שעולה 10 שח יותר והוא 640gb, מה ההבדל בין ה-2?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by asafb,

חבר שלי פירמט לי את המחשב וכנראה בטעות בלבל לי בין הכוננים C ו D כך שD הוא הכונן המרכזי...השאלה שלי אם יש איזשהיא אפשרות לשנות ביניהם? שC יהיה המרכזי בלי לפרמט את המחשב?? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by ofcourse,

היי יש לי הארדיסק חיצוני , שלכמה אנשים יש גישה אליו. היתי רוצה המלצה לאיזו תוכנה או אופציה לשמור על תיקיות כחסומות מאחרוי סיסמה או מוצפנות עם ססמה. תודה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  9. מה צריך לעשות ? מנסיון שלי הנקישות מראות על סימני גסיסה איך אני יכול לבדוק את זה (איזה תוכנה להריץ ) האם זה באמת סימן לבעיות ?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by zohar678,

האם ניתן להתקין מערכת הפעלה של XP על דיסק און קי?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by e-d-a,

יש לי עכשיו הארד דיסק 80gb 8mb, ואני רוצה להוסיף עוד 120gb 8mb או להחליף את מה שיש לי לאחד 200gb 8mb s-ata, השאלה מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים? (ויש עוד משהו שרציתי לשאול אבל שחכתי אז אני ישאל אחר כך ).

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by SilverCivic,

אהלן... קניתי צורב DVD רציתי לשאול באיזה תוכנה אפשר לצרוב עליו את מלוא השטח שלו ( 4.7GB ) ואיך ... כלומר לא לזרוק סתם באויר "נרו" .. אני רוצה הסבר מפורט בבקשה תודה רבה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

מה המחיר הנמוך ביותר שניתן למצוא לדיסק קשיח 2.5 אינטש (לנייד) שמסתובב ב 7200 סל"ד בנפח 200/250 ג'יגה בייט? תודה

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by ast,

יש לי את הלוח GA-K8NF-9 של החברה GIGABYTE הלף לי הארדיסק ואנ י רוצה לקנות חדש את הדגם הבא: WD3200AAKS של western digital השאלה שלי אם הוא יתאים ללוח שלי

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by sofix4,

יש לי דיסק קשיח SATA שמוגר כראשי, ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. בנוסף, פירקתי את המחשב הישן ויש לי דיסק קשיח IDE, השאלה אם החיבור שלו בנוסף לSATA יאט את המערכת? או שאין שום השפעה?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by nils,

יש לי דיסק און קי של סאןדיסק 4 גיגה. פירמטתי אותו (לNTFS) והסרתי את כל הדברים שהיו עליו של סאןדיסק, עכשיו הוא כמו דיסק און קי רגיל שפותח כונן אחד. הבעיה היא שאם אני מחבר אותו למחשב שלי (ויסטה) או למחשב אחר (XP) לחיצה כפולה לא פותחת אותו ורק עם כפתור ימיני -> סייר אפשר לפתוח אותו. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  17. Started by Sprewell,

הכונן שצד את עיניי הוא זה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5799 מה אתם אומרים? אחרי קריאה של לא מעט נושאים פה הבנתי שהאמינות של WD היא לא בשמיים והרבה פעמים הכוננים פשוט שובקים חיים אז הלכתי בכוונה על SEAGATE למרות שגם פה אין לי יותר מדי היכרות עם אמינות היצרן אז אני אשמח להמלצות והארות בעיניין. כעיקרון אני מתכוון לאחסן בכונן בעיקר מדיה של סרטים, שירים ותמונות. מהירות ההעברה לא מהותית עבורי (יש לי במחשב נייד כניסת ESATA) אלא אם מישהו יגיד שאם יש אופציה אז כדאי לנצל אותה במקום להתעסק עם החיבורי USB העדינים שתוך שנה נשברים ואז אשמח אם תציעו לי כונן עם הממשק הזה שיעלה בסביבות ה-400 ש"ח... (במקרה כזה אני מוכן גם לרדת מ-1TB ל-500GB כי מה שחשוב לי יותר זה האמינות ו…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by RayZ,

ערכתי בדיקה להארדיסק ב HD-Tach, את הדגם, הנפח וכל זה אפשר לראות בצד (במפרט מחשב). הנה תמונה עם התוצאות, אני לא יודע ממש מה הן אומרות - [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by tisan4us,

למה הצורב שלי לא קורא דיסקים?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  20. כונן C שלי כבר ממש מלא ואני רוצה להגדיל אותה על חשבון כונן D.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  21. דיסק קשיח חיצוני של WD. האם כשאני מנתק אותו מהחשמל וממחשב צריך לעשות ניתוק בטוח כפי שביסק און קי ??? דני

22. Started by sgsg,

על איזה סוג דיסק לדעתכם כדאי לצרוב סרטים (חוקיים כמובן, לגיבוי) R- או R+ עם/בלי ביטסטינג? באיזו מהירות מומלץ לצרוב כדי שהדיסק לא יקרטע בזמן הצפיה? אני יודע שכל מכשיר קורא אחרת ושכל צורב צורב באיכות שונה, אבל מנסיון אישי, באופן כללי, על מה אתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  23. יש הטוענים כך ויש הטוענים כך מחר אני צריך ללכת לקנות מחשב ועוד לא גיבשתי דעה לגביי הדיסק הקשיח אמרתי לו שירכיב לי wd250 giga 16 לאחר קצת התעניינות פה וסקירה,גילתי עוד סוגים של דיסקים קשיחים בהתחשב בעובדה שיש לי לוח שתומך בsata 1 לוח מסוג asrock אפשרי להפעיל כונן בטכנולוגיה זו? כאמור הייתי רוצה לדעת באמת אבל ממי שמבין עד כמה באמת הncq משפיעה על הביצועים והאם דיסק מסוג wd250 16 buffer ייתן לי ביצועים טובים יותר או לא מחכה לתשובה בקוצר רוח דעות מקצועיות בלבד

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by bennash,

יש לי מתוך המחיצות בכונן שולשה מחיצות בכונן שאני רוצה לאחד :E: F: J יש לי דיסק מחיצה גרסה 6 בJ: יש לי תוכנות מותקנות. בE: וF: אין לי כלום חוץ מNTFS. איך אני כותב merge בDiskpart של CMD?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  25. 1. איזה דיסקים שלהם יותר איכותיים - אלה שיוצרו בהודו או אלה שיוצרו בטייוואן? 2. האם יש דרך לדעת איפה יוצר הדיסק שברשותי במידה ואין לי את העטיפה של הדיסק? 3. נגיד ודיסק שיוצר במקום אחד עושה לי בעיות קריאה או צריבה בצורב האם זה אומר שדיסק שיוצר במקום אחר תחת אותו שם (ורבטים) יעשה לי את אותם הבעיות? 4. מה זה אומר ה- +Advanced AZO שמוזכר על העטיפה? תודה רבה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.