אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי צורב דיוידי חדש של LG מסוג gsa-4160b. חיברתי אותו והכל... והוא עובד, רק מה שהוא לא קורא דיסקים........ זתומרת הוא נפתח ונסגר אבל כשמכניסים דיסק הוא פשוט לא קורא אותו. ניסיתי להתקין דריברים וזה עדיין לא הסתדר מנהל ההתקנים אומר שההתקן פועל כראוי והכל. יש לי עוד כונן סי די רום רגילו עכשיו שמתי לב שבג'אמפרים הסי די רום נמצא כל הכי שמאלי והצורב החדש נמצא באמצע ... אולי בגלל זה הבעיה? תודה למי שעוזר.
-
יש ברשותי 2 צורבי SATA 1.פלקסטור 760SA 2.פייוניר 212D DVR --- הלוח שלי DFI LANPARTY NF4ULTRA משום מה, המחשב מסרב לצרוב עם הצורבים הנ"ל, כאשר עם צורב בממשק IDE - אין שום בעיה הצורבים תקינים ונבדקו עם מחשב אחר שיש לי בבית במקרה התקנתי WIN מחדש אתמול (התחדשתי בHD חדש), והבעיה לא נפתרת פתרונות?
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח Foxconn P4M800P7MB שזה אומר SATA I בלבד. אני מחפש דיסק קשיח עם נפח הכי גדול שאפשר בתקציב עד 350 ש"ח. ושאלה - האם דיסקים של SATA II יכולים לעבוד ב-SATA I ? אשמח להמלצות! תודה!
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לצרוב כ-10 קבצי וידאו על דיסק DVD אחד השאלה שלי האם לצרוב את זה כ-DATA DVD ב-Nero ? ה-DVD בסלון יידע לקרוא את זה ? אין לי דגם ספציפי כרגע אבל כעקרון DVD דיי חדש.. *סתם הערה- במקום לפתוח דיון הייתי עושה ניסוי ותהייה אבל זה פשוט בשביל משפחה שבאה מרחוק שאני צורב להם פרקים של סדרה מסוימת שהם ביקשו.. נכון לעכשיו אין לנו DVD בבית וגם הצורב DVD לא נמצא אצלי אלא בלאפטופ שלהם P: זה כדי למנוע הודעות מתחכמות תודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן נייד. הנפח צריך להיות לפחות 500GB, והתקציב הוא עד 400 ש"ח. זה דגם אחד שמצאתי בסקייפסי שמשך לי את העין, מה דעתכם? http://www.skypc.co.il/pl_product~HD642JJ~7~0.htm תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
זה הציפ החדש של NEC http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14261 ובהחלט אפשר להבין מדוע http://www.cdfreaks.com/news/12001 אולי סוף סוף נוכל להשיג DVD RAM במחירים נורמליים
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
-
אני שואל מכיוון שאולי יש חדש בתחום ועדיף להשקיע עוד קצת או לחכות קצת לחדשים הללו מאשר לקנות את ה3540A תודה
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
התקנתי 3 כונני 250GB של WD (כונן אחד של היטאצ'י), ניסיתי רייד 5 ורייד 0 על לוח X58 של אינטל, אבל בעת עליית מערכת ההפעלה אני מקבל מסך כחול מהיר וריסט. יש לציין כי כונן המערכת לא נמצא במערך הרייד (כונן 1TB של היטאצ'י) אך משתמש באותו הבקר. מה הבעייה ? האם יש חובה להתקין את מערכת ההפעלה כשהרייד מותקן ??
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני צריך כונן רשת שידע לגבות לי תיקיות מסויימות פעם ביום. (לשכתב אם קבצים השתנו). תודה.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שישמש בעיקר לגיבוי, אבל הייתי רוצה שיהיה אפשר לעבוד איתו גם באופן שוטף (למשל לראות סרטים) במקרה הצורך. הדבר שהכי חשוב לי זה אמינות, שלא יקרוס יום אחד עם כל המידע, כמו הרבה סיפורים שנתקלתי בהם... אז למישהו יש המלצות? אגב, אם עדיף בהכרח לקנות דיסק קשיח רגיל ומארז חיצוני בנפרד, אז אני מניח שזה לא ממש משנה לי, אם אין בזה חסרונות ועוד משהו, יש לי לפטופ HP מסדרה פאביליון DV6000, כיצד אני יכול לדעת שהוא אכן תומך בדיסק בגדול של טרה ומעלה לפני שאני קונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שיהיה משו טוב שיחזיק הרבה ושיהיה זול ,תודה.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום ! אחי בעל חברה והוא שואל מה הדרך הכי יעילה לגיבוי מסמכים בצריבה עכשיו יש מספר מחשבים שמחוברים ברשת וחלקם לא מחוברים ובמחשב אחד יש צורב DVD השאלה איך כדאי להעביר את המידע למחשב עם הצורב האופציות הקיימות לדעתי הם: disc on key מגירה נשלפת בחיבור IDE מגירה נשלפת בחיבור SATA או פשוט צורב DVD חיצוני
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
במיוחד בשביל ICE BREAK ששאל אתמול . לינק http://tinyurl.com/5q3hs טרד http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=133558
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני חשבתי על זה, אולי כל הסיפור הזה של הפגיעה במפעלים וכו יכול לזרז את הכניסה של כונני הSSD לתוך השוק ולתת סוג של זריקת מרץ להטמעה שלהם ולירידה שלהם לעם? (כל זה במידה והם מייוצרים במפעלים אחרים או באזורים שלא נפגעו וכו...)
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורב LG מדגם 4163B כבר כמה חודשים. לאחרונה כשאני מנסה לצרוב איתו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן וזורק אותי מהתוכנה. (צרבתי איתו בעבר) ניסיתי להשתמש בDVD של LG ושל ורטימר, בשניהם אותה תוצאה. CD רגיל זה מצליח לצרוב אבל DVD לא, הוא לא מזהה את הדיסק ומסיים את התהליך. כשעשיתי מה שאינטגרל אמר פה למישהו עם בעיה דומה המחשב לא זיהה את התקן הIDE2 שאליו מחובר הצורב והייתי מוכרח לשחזר את המחשב שלי למועד מאוחר יותר שבו ההתקן כן זוהה. מה עלי לעשות? הוספתי לוג שהופיע Ido Ban Noon ben xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SP…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף התחדשתי בכונן חדש של סייגט 500GB, קניתי בKSP ב340ש''ח... הגעתי הביתה הרכבתי, המחשב מזהה בביוס את הכונן אבל במחשב הוא לא, יש משהו שאני צריך לעשות? איזה התקנה, יכול להיות ששכחתי לעשות משהו? [br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 19:42:11 הסתדרתי... ;D
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אהלן. יש לי כונן פנימי מסוג WD Cavaiar SE 200GB SATA. אני רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני שיתחבר בחיבור USB 2.0 לטלויזיה ע'מ לצפות בסרטים. אשמח לדעת מה אני צריך לקנות בשביל זה, ומה המחירים, אני מתכנן על משהו בסביבות ה150 ש''ח. ניתן לקנות גם מאי-ביי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הכונן מדגם WD5000AAKS של WD. הכל עבד כרגיל, ופתאום נהיה איטי להחריד. גיביתי את כל הדברים החשובים עליו (87 ג'יגה ב-3 ימים) וכעת אני פנוי בלב שקט לנסות לפתור את הבעיה (אם אפשר בכלל) לפני שאני מכריז על מותו, אני רוצה לנסות להצילו. הרצתי את כלי הבדיקה של western digital (הבדיקה המהירה, שגם היא לא הייתה כל כך מהירה) והכונן יצא תקין. עכשיו אני מבצע בדיקה עם תוכנה אחרת hdd regenerator, אך נראה שהבדיקה תסתיים מתישהו בסוף השנה. חשבתי לאפס את הכונן ע"י פירמוט אגרסיבי (כתיבת אפסים). האם זה פתרון הגיוני? האם זה ייקח שעות כמו הבדיקה הנוכחית? איני יכול להשבית את המחשב למשך שבוע. כמו כן, נגמרה האחריות לפני כחצי שנה. אז הפתרון הזה לא קיים. הצעות? האם אני נלחם לשווא?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה לכונן קשיח טוב לPS3. דרישות נחוצות: 5400 PRM 500 GB SATA 2 הכי חשוב שיהיה אמין, שיחזיק לכמה שנים ושלא יתקלקל ויעשה בעיות אחרי כמה חודשים. בנתיים אני מתלבט בין http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791127 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730224
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
הייתי סגור כמעט ב 100% על ה SEAGATE עד שקראתי שלהרבה אנשים הוא מתקלקל ויש תקלות רבות (וקראתי שהוא מרעיש בצורה מחרידה). בקיצור, אני חושב שאני יקנה את ה WD גם כי יש אותו ביותר מקומות במלאי וגם כי הוא יותר שקט. מישהוא כאן שראה ושמע את שניהם יכול להגיב לי כאן ?
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם לאחר חיבור דיסק קשיח למחשב באופן חיצוני כדיסק אונקי למחשב או פנימי כדיסק קשיח של המחשב עצמו, הוא זוכר פרטים מזהים על המחשב אליו הוא חובר והאם אפשר למחוק את הפרטים המזהים האלה. אותה שאלה לגבי דיסק אונקי. האם פירמוט יעזור למחוק את כל המחשבים אליהם חובר הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
משהו כמו עד 300 ש"ח. רצוי פחות. אני כבר הרבה זמן לא מתעניין בתחום אז אין לי מושג מה יש היום.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, יש לי צורב במחשב הישן שלי ואני רוצה להעביר אותו למחשב החדש [שעכשיו אני עליו] איך אני עושה את זה? כאילו ברגים ומקום אני יודע לסדר.. אבל החוטים.. בבקשה תסבירו לי.. זה לא מסובך.. ואני רוצה לנסות בעצמי ולא לחפש מישהו שיעשה לי... תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-