אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אין לא מושג מה ההודעות האלה מה לעשות Nero alcohol120
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות הארדיסק חדש של 500 GB. אני מחפש המלצות מאנשים שקנו לאחרונה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכם. בזמן שהתכנתי את ווינדוס 8 על כונן SSD לא נוצרה לי מחיצה נוספת של 350MB . האם זה בסדר או שחייבת להיות מחיצה נוספת של המערכת? הדיסק שניסיתי להתקין עליו ווינדוס 8 הוא SSD OCZ AGILITY 3.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לאחרונה הNEC שלי שבק חיים ולא מוכן לקרוא שום מדיה, פשוט בדיחה עצובה אבל אני מתנחם בזה שאני לא היחיד שזה קרה לו, לא הראשון ולבטח לא האחרון. נשבר לי מהצורב הזה ואחרי שראיתי ששום עדכון קושחה לא עוזר החלטתי להשקיע בצורב חדש. טוב אחרי ההקדמה הקצרה אפשר לגשת לעניין, לNEC כמובן אני לא מתקרב שוב ככה שלא להציע בכלל, ל-LG אני גם לא מתקרב אחרי זכרונות ממש לא נעימים, ההעדפות שלי כרגע הן צורבים איכותיים (כמו פיוניר ופלקסטור) ולא איכפת לי לשלם על זה קצת יותר. מהירות הצריבה זה לא הדבר שהכי חשוב לי, מה שחשוב לי היא תמיכה רחבה בהרבה מדיות, זמן גישה מהיר וקריאה מהירה של דיסקים וכמובן דבר ראשון שהצורב יהיה אמין. הרבה זמן לא התעניינתי בתחום ככה שאין לי כל כך כיוון אבל אני יודע שהפלקסטור שירת…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, אני צריך להחליט ממש עכשיו אם לקנות את הצורב: http://www.mustek.de/eng_/html/produkte/bp4824rw.htm או של Iomega אבל גרסה של 48x24x48 ולא ה 52x24x52. http://www.iomega.com/na/products/product_detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=4696297&FOLDER%3C%3Efolder_id=63235&ASSORTMENT%3C%3East_id=63191&bmUID=1068197544306 יש את העניין של ה 2 mega באפר שראיתי שכתוב רק במוסטק במפרט. מה יותר טוב ולמה? הקניה עומדת להתבצע בשעתיים הקרובות.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אולי נעצור לרגע ונלך 10 שנים אחורה בשנת 1996 קניתי לחבר שלי ( עם הכסף שלו כמובן ) צורב CD רגיל במהירות X4 של חברת SMART & FRINDLY תחזיקו חזק ב 2800 ש"ח כן חברה זה לא טעות בשנת 1998 אני קניתי בשבילי צורב TEAC X8 ב 1300 ש"ח והוא אפילו לא צורב RW עד היום קשה לי למכור אותו מי היה מאמין ש NEC 3520A יעלה היום 270 ש"ח מעניין מה יהיה עוד 10 שנים ( צורב בלו ריי של נק X52 8.5 TERA ב 80 ש"ח )
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה. הייתה לי הפסקת חשמל לפני יומיים ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה disc check המערכת הפעלה שלי היא WIN7 רציתי לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה תודה מראש hagayben
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אוקיי, כפי שאתם יכולים לראות בתמונה אז ההרדיסק מחובר לאותו ערוץ של ה- DVD. האם זה יכול להאט את המחשב ? האם כדאי לי להעביר אותו ל- Secondary Channel ביחד עם הצורב? אם זה מאט, אז בכמה פחות או יותר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
Windows XP SP3 יש לי 2 דיסקים קשיחים, כ"א 500GB, על הראשון מותקנת מערכת הפעלה, ועל השני אחסון קבצי מדיה. אני מעוניין לחלק את הדיסק הראשון ל 2 מחיצות, ניסיתי בעזרת Partition Magic, אני מקבל הודעת שגיאה בהפעלה, שהוא לא מוצא את אותיות הכוננים, ולכן לא יכול להמשיך. גיגלתי וראיתי שזו בעיה נפוצה שנובעת בעיקר משינוי אותיות הכוננים, כך שגם החזרה למצב הקודם לא עוזר, והפתרון הוא רק לפרמט ולהתקין הכל מחדש. האמנם אין פתרון ? ניסיתי גם אם Acronis, הוא דווקא זיהה את הדיסקים, נתן לי להגדיר את הפיצול/חלוקה חדשה, ביצעתי Commit, עשה מספר פעולות לפני שהמחשב עלה, אמר שסיים בהצלחה, אבל בפועל שום דבר לא השתנה. למישהו יש מושג מדוע, ואיך אני יכול בכל זאת לפצל את הדיסק הראשון (של מערכת ההפעלה) ? …
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש לי כרגע 200 ג'יגה במחשב ולא נשאר לי מגה אחד פנוי... מחפש כונן בין 500 ג'יגה ל1TB, משהו טוב לא ג'אנק, מיועד לשמור עליו סרטים משחקים וכו. תקציב מבחינתי לא ידוע, שיעלה כמה שיעלה, כמובן שלא רוצה לשלם הרבה אבל לא רוצה לקנות זבל ב2 שקל... נניח תקציב 500 שקל. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עד 400 ש״ח, ללא חיבור לחשמל. נפח שיהיה לפחות 500gb. בינתיים חשבתי על זה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=800058 יש עוד אחד של סמסונג 2.5״ שעולה 10 שח יותר והוא 640gb, מה ההבדל בין ה-2?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק של 160 גיגה בטכנולוגיה sata עכשיו אני רוצה לפרמט את הארדיסק שלי ובדוס הוא לא מזה אותו מה אני יכול לעשות??? אני עובד עם ויסטה אני רוצה לפרמט בישביל לחזור לXP עכשיו בדוס לא מזה לי את הכונן הקשיח SATA שאני רוצה לפרמט לפרמט אני יודע
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי יש לי הארדיסק חיצוני , שלכמה אנשים יש גישה אליו. היתי רוצה המלצה לאיזו תוכנה או אופציה לשמור על תיקיות כחסומות מאחרוי סיסמה או מוצפנות עם ססמה. תודה
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי DVD של LITE ON 16x 48x חדש... השאלה שלי היא אם אני יכול לפרוץ לו את ה- REGIONS... כי זה יהיה דפוק אם אני אראה רק איזה סוג מסויים ולא אוכל לראות את הכל... תודה לכל עזרה שתינתן.... ואם יש אפשר לינק?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי עכשיו הארד דיסק 80gb 8mb, ואני רוצה להוסיף עוד 120gb 8mb או להחליף את מה שיש לי לאחד 200gb 8mb s-ata, השאלה מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים? (ויש עוד משהו שרציתי לשאול אבל שחכתי אז אני ישאל אחר כך ).
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לאחרונה פתאום יש לי בעיה בצורב DVD של NEC [דגם 3520A] שהוא החליט שהוא קורא רק CD, ו DVD לא [למרות שהדיסקים DVD בדוק עובדים במחשב אחר] הוא עושה לי את השגיאה הבאה: --------------------------- Disk is not formatted --------------------------- Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows. --------------------------- OK --------------------- עדכון קושחה גם לא עזר. איך הבעיה קרתה פתאום, למה היא קרתה ואיך אני מתקן אותה?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בהאד דיסק חיצוני - Western Digital My Passport Ultra ככונן גיבוי למידע שיש לי במחשב. אני משתמש בתוכנה שמגיעה יחד עם הכונן כדי לגבות את תכולת המחשב שלי לכונן ולדרופבוקס. מדובר בתוכנה מאוד נוחה, בכללי. אבל: התוכנה יודעת לבצע מהלך חד כיווני. היא רק מעבירה קבצים לכונן - ובפירוש לא מוחקת מתוכו דבר. בניגוד לתוכנה של סיגייט שפעם היתה לי, התוכנה החכמה הזאת לא מוחקת באופן אוטומטי את הקבצים שאני מוחק מתיקיית המקור. לדוגמה, יש לי תכנית גיבוי לשולחן העבודה שלי - שזה איזור שבאופן טבעי קבצים נזרקים לשם בתדירות גבוהה ונמחקים אח"כ. הקבצים הזמניים האלה יעברו לכונן כחלק מהגיבוי אבל לעולם לא ימחקו באופן אוטומטי אם כבר גובו. אם ארצ…
-
אהלן... קניתי צורב DVD רציתי לשאול באיזה תוכנה אפשר לצרוב עליו את מלוא השטח שלו ( 4.7GB ) ואיך ... כלומר לא לזרוק סתם באויר "נרו" .. אני רוצה הסבר מפורט בבקשה תודה רבה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך איחסון נייד בגודל בינוני (500-1000GB) מהיר. הכונן הזה מתאים לדעתכם לצרכים האלו? בנוסף מדובר בכניסת e-sata. במידה ואין לי כניסה כזו כרגע כמה מסובך יהיה להוסיף אחת למחשב? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב 40125S lite-on ואני מנסה להשתמש בדיסקים של gpt 800mb והכונן מזהה אותם כ-702MB עידכנתי firmware מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה המחיר הנמוך ביותר שניתן למצוא לדיסק קשיח 2.5 אינטש (לנייד) שמסתובב ב 7200 סל"ד בנפח 200/250 ג'יגה בייט? תודה
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מוצרי הגיבוי הביתיים של חברת Seagate זמינים במחירים מנצחים, עבור נפחים של 6TB, 4TB וגם 8TB לכתבה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
קנייתי זיכרון misro sd לפלא4 ג'יגה, אחרי פירמוט של הזיכרון בפלא (990 uk ) הוא מזהה רק 2 ג'יגה. הבעייה שעכשיו גם שאני מכניס את הזיכרון ישירות למחשב (נייד) הוא מזהה אותו 2 ג'יגה יש למישהו פיתרון ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
גם סדרת ה-MX300 הטריה של מיקרון מתקדמת אל הנפח הנדיב, ובמחיר תחרותי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם לאחר חיבור דיסק קשיח למחשב באופן חיצוני כדיסק אונקי למחשב או פנימי כדיסק קשיח של המחשב עצמו, הוא זוכר פרטים מזהים על המחשב אליו הוא חובר והאם אפשר למחוק את הפרטים המזהים האלה. אותה שאלה לגבי דיסק אונקי. האם פירמוט יעזור למחוק את כל המחשבים אליהם חובר הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-