אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן שהיה מפוצל לשני מחיצות אחת 60 ואחת 20 ניסיתי לאחד בניהם עם התוכנה אך ניראה לי כי עכשיו כל הכונן פנוי וכי אין שום מידע על הכונן מישהוא יודע כיצד ניתן לשחזר את המידע?
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ישמש בעיקר לסרטים (700MB+) ותמונות HD (ישב על dock station) חשבתי לקחת את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6650&CatCode=399 קראתי עליו תגובות טובות יחסית לכל השאר בנוסף השנה נדפקו לי שני WD כך שדיי ירדתי מWD חשיבות עיקרית לאמינות (לא עוד DOA's) תודה.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני צריך דיסק DVD+RW DL ואני לא מוצא אחד כזה, רציתי של Verbatim אבל אני לא רואה באתר שלהם דיסק שכזה. מאיפה משיגים?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שוחרר http://videokarten.hardware-shops.de/preise/produkt/290441.html DL+R רק X6 אבל LIGHTSCRIBE כלול
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3750511,00.html
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות מוגדר הדיסק הקשיח ,1.5GB או 3.0 GB? רוני
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ספציפית המודעה הזו: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=5730777 פניתי אליו, והוא טוען שיש לו המון דיסקים חדשים באריזות סגורות למכירה. פשוט לא יודע אם לסמוך ולקנות, למרות שהמחיר מאוד מאוד קורץ... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ראיתי כמה אזכורים באינטרנט לכך שלווינדוס xp באופן עקרוני אין דרייברים לsata, ושיש לעשות split stream של הדרייברים לתוך דיסק ההתקנה. דבר זה תמוה בעיני, כי אני התקנתי עכשיו ווינדוס xp sp2 ישן על הארדיסק SSD שמחובר כמובן בממשק sata. כמובן שאחרי ההתקנה עדכנתי את הווינדוס, אבל לא נגעתי בדרייברים של הממשקים. במנהל ההתקנים מופיעים אזכורים אך ורק לIDE. מישהו יכול להסביר לי למה אנשים מתקינים דרייברים של SATA, כאשר זה פועל ללא בעיה בלעדיהם? אולי דרייברים שכאלה יגרמו לכונן לעבוד מהר יותר? אציין שהביצועים של הSSD יפים, אבל לא מהירים כמו שהייתי מצפה. מהירות הקריאה בHDTUNE היא בערך 110 מגה בייט לשניה. הכונן הוא ocz 60GB agility3. האם יש קשר לדרייברים?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הצורב שיש לי עכשיו אמנם הוא כבר לא צורב אבל הוא קורא את חלק מהדיסקים מצויין יותר טוב אפילו מקוראים מהירים והוא קורא הגנות (יש לו סקאזי) זה יאמאהא 2448 scsi 3 הוא כבר דפוק והסקאזי עזר לי מאד גם בדיסקים שהם קצת דפוקים הוא קרא אותם טוב יותר מקורא רגיל אז יש דקאזי לצורב פנימי רגיל או לא? כמה זה עולה? זה משתלם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
עם חיבור FIREWARE משהו טוב ואמין
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 300 ג'יגה בעל 2 כוננים\מחיצות (אני לא סגור על ההבדלים) - אחת לאיחסון ואחת למערכת ההפעלה.שמתי לב עכשיו דרך האפשרות מחשב-נהל-איחסון שהמחיצות איכשהוא התהפכו לי או שתמיד היו ככה -המחיצה שאמורה להיות למערכת ההפעלה רשום שהיא לאיחסון - ובהתאם, המחיצה שאמורה להיות לאיחסון רשום שהיא למערכת ההפעלה... SYSTEM פיתרונות ? תמונה למחשבה..
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.hometheater.co.il/vt166902.%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-SSD-%D7%A9%D7%9C-CRUCIAL
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על מארז לכונן קשיח. גודל 3.5. חיבור USB3.0. רצוי שיתאים לנשיאה בתיק ולא יהיה שברירי ועדין. כמו"כ שיהיה בנוי בצורה שתשמור על הכונן ותאריך את חייו. אני מעדיף משהו מהארץ ולא מאיביי או מהרשת. שאלה: האם מאווררים זה דבר נחוץ? לדגם הזה למשל יש מאווררים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שיש להם ניסיון עם דגם מסויים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי RAID0 של שניים. יש ג'מפרים שלפי WD אמורים לאפשר לדיסק להקיץ מSTANDBY . שמתי במה שחשבתי פינים 3 ו 4 והוא לא מזוהה . אז או שטעיתי בזוג או שמה פה קורה פה ? צריך אותם בכלל ? אין לי בעיה עם STANDBY שאני יודע עליה. אני עוזב רת המחשב פועל לשעות והוא חוזר לעבוד בלי בעיות.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
מה צריך לעשות ? מנסיון שלי הנקישות מראות על סימני גסיסה איך אני יכול לבדוק את זה (איזה תוכנה להריץ ) האם זה באמת סימן לבעיות ?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב להודות קודם שאני לא גולש קבוע בפורום הזה, אבל אני אשמח אם תעזרו לי, אם יש לכם זמן לענות... אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. ראשית קצת רקע: מדובר באחד המחשבים שיש לי בבית (יחסית ישן): פנטיום 3, 733Mhz. לאחרונה שידרגתי לו כמה רכיבים: הרכבתי בו דיסק קשיח (שעבד בעבר על מחשב אחר בבית, משמע לא חדש) בנפח של 60 ג'יגה (במקום 20 ג'יגה שהיה באותו מחשב עד היום) והוספתי זיכרון של 128M (בנוסף לשניים נוספים של 128M שהיו עד היום). יש לציין שכל שלושת הסלוטים הקיימים על הלוח תפוסים על ידם, לכל הזכרונות מהירות שווה (133Mhz) וכולם של אותה החברה (HP). הבעיה: לאחר שהתקנתי Windows XP והתחלתי להריץ התקנות נוספות, שמתי לב שהמחשב מגיב מאוד לאט (ממש זוחל בכבדות). ניסיתי לעשות כל…
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם התקלקל לי המק בוק שלי פירקתי את הדיסק הקשיח וכאשר חיברתי אותו לווינדוס אקס פי המערכת מזהה את הדיסק כדיסק לא מאותחל מה עושים? יש לי מידע מאוד יקר לליבי בדיסק הזה יש לציין שהבעיה במק היא לוח אם שרוף ולא בעיה בדיסק הדגם הוא: ibook g4
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
איזה קבל אני צריך שינצל את מלוא היכול שלו...? אני ממש מבולבל ואיזה קבל אני צריך בשביל הבקר רייד?
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם יש למשהו מבדקים של RAID 0 סמסונג 840 פרו 128 GB ?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לצורכי אירכוב וניקוי מקום בדיסק וגם לצריבת סרטי DVD לנגנים ... מי לוקח: 1.מבחינת תאימות למדיות(לקודים מסויימים!) ? 2.המוצר המוגמר ? 3.תאימות לפורמטים ? 4.מי הכי מהיר בשכונה ? תאשרו לי אם הבנתי נכון : -R עדיף לצרכי אירכוב של קבצים ולניגון בנגנים
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חשבתי על להרכיב מחשב פשוט באוטו עכשיו הבעיה היא עד כמה הוא יחזיק מעמד בניסעות (הבמפרים לא יעשו טוב להארדיסק...) המטרה של המחשב יהיה בעיקר מוזיקה, וסרטים וכל שאר הדברים הפשוטים של מחשב... (משחקים קלים וכו')
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
גם סדרת ה-MX300 הטריה של מיקרון מתקדמת אל הנפח הנדיב, ובמחיר תחרותי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כל מה שאני רוצה לעשות זה להעתיק תוכן ו BOOT של WD40GB למקסטור חדש. אני משתמש בUTILITY של מקסטור. הוא מעתיק הכל (כולל ה BOOT), אומר שהכל בסדר, אני הופך אותו למאסטר, מעיף את הדיסק שני והב* **נה לא מוכן לעלות. הדיסק החדש תקין ועובד, כלומר, זו לא הבעיה. מישהו נתקל כבר בסיפור המעצבן הזה?
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
משהו כמו עד 300 ש"ח. רצוי פחות. אני כבר הרבה זמן לא מתעניין בתחום אז אין לי מושג מה יש היום.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מתכנן טיסה לתורכיה לשלושה שבועות, בעוד כחודש וקצת, ויש לי 128 מ"ב ואני מאמין שזה לא יספיק לי, ואני לא מתכוון לקנות כרטיס רק בשביל הטיול. מישהו יודע איפה אפשר להשכיר כרטיסי זכרון? ידוע משהו על מחיר?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-