אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כונן רשת שידע לגבות לי תיקיות מסויימות פעם ביום. (לשכתב אם קבצים השתנו). תודה.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש פה למישהו מושג כמה שנים יכול להחזיק הארדיסק בלי שנוגעים בו? האם יש טעם לאחריות ארוכה? כמה אפשר לסמוך עלייהם? מהו אמצעי האחסנה הבטוח ביותר ובמחיר שפוי?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אם אפשר גם המלצות על מוצרים ספציפיים זה יהיה נחמד.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
TOSHIBA, PLEXTOR,AOPEN,ASUS,LITE ON. אם אוכל לקבל המלצות גם מה לא לקנות זה גם טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ההארד דיסק גורם להאטה משמעותית כאשר אני מנסה להיכנס לתיקיות כלשהם. יש לציין שלמחשב מחוברים 2 הארד דיקסים בחיבור sata2. האם יש למישהו עצה כיצד ניתן לפתור בעיה זו? אודה לתשובתכם.
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=249 http://wdc.com/en/products/products.asp?driveid=133&language=en מה עדיף מבינהם? האם הבדל האמינות הוא כזה גדול ששווה תכסף?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו סריקה בHDDSCAN והוא הראה לי את השגיאות האלה יש סיבה לדאוג או שזה תקין? האם איחוי לכונן יעזור או שאין טעם?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם התקלקל לי המק בוק שלי פירקתי את הדיסק הקשיח וכאשר חיברתי אותו לווינדוס אקס פי המערכת מזהה את הדיסק כדיסק לא מאותחל מה עושים? יש לי מידע מאוד יקר לליבי בדיסק הזה יש לציין שהבעיה במק היא לוח אם שרוף ולא בעיה בדיסק הדגם הוא: ibook g4
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכננת לקנות כונן קשיח חיצוני לאחסן את מאות הג'יגות של סרטים וסדרות שחנקו לי את המחשב. רציתי לשאול אם כונן קשיח יכול להתחבר לדיוידי כך שהדיוידי ממש יקרא ממנו את התוכן (כמו שקורה כשמחברים DOK פשוט?) מיותר לציין שברור לי ששניהם צריכים חיבורי USB. תודה ואחלה יום
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מנסה, ולא מצליח!!! :s05: ניסיתי את התוכנות clon dvd ואת DVD Shrink ןפשוט רק הרסתי כבר איזה 8 מדיות (יקרות למדי....) אנא עזרו לי......... ???
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אז ככה,בטיפשות גדולה ומיותרת להחריד,איחדתי בין שני כוננים D ו-E.חשבתי שהתוכנה עצמה לא תמחק דברים אלא פשוט תיצור לי כינון אחד ותאחד את כל החומר בשני הכוננים לכונן אחד.מה שהתוכנה עשתה זה לא רק שהיא העלימה לי לגמרי כונן אחד,אלא גם את 70 אחוז מהכונן השני.נשאר לי שם בקושי 3 תיקיות.הדבר היותר מוזר הוא כשאני עושה מאפיינים על אותו כונן מאוחד,הוא אומר לי שיש 115 ג'יגה בשימוש כאשר בפועל יש שם רק 15 ג'יגה בשימוש(ולא,אין קבצים מוסתרים). אפשר לעשות עם זה משהו?או שזה אבוד? :-\ תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חיברתי כונן IDE ישן למחשב שלי, והוא לא זוהה במערכת ההפעלה. (לא הופיע לי כונן חדש) כשנכנסתי לניהול המחשב => אחסון => ניהול דיסקים, ראיתי את המסך המצורף, אבל לא יכולתי לעשות כלום עם המחיצות חסרות השם. מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותן לכונן/כוננים נגישים במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי לכולם. בזמן האחרון יוצא לי להתייעץ לא מעט על רכישת אמצעי אחסון. אז כבר מראש אני אומר תודה לכם על העזרה . כרגע המחשב שלי כולל את הדיסק הקשיח הבא - Hitachi Sata II(300mb/sec) 160gb 8mb buffer. את המפרט המלא של המחשב שלי ניתן לראות בצד ימין. ברצוני לקנות כונן קשיח חדש, בנפח של או 250 ג'יגה או 320(עדיין לא סגור על הנושא). התקציב די גמיש. מצד אחד אני רוצה לקנות משהו טוב. אך מצד שני, לקנות כונן עם 16 MB באפר, או פ'יצרים כאלו ואחרים יהיה קצת מיותר לא? הכונן הנ"ל במילא יאט את העסק... אשמח לקבל עצות והמלצות. כמובן שקראתי על המלצות קודמות כאן בפורום, אך משום מה ראיתי המון המלצות על WD. לאחרונה שבדקתי, WD מתחממים מאוד ועושים המון רעש.
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לא מזמן הלך לחבר שלי הפלאפון לעולמו ע"י נפילה מחושבת של בקבוק נסטי שנשפך ממנו כמות מכובדת של מיץ על המכשיר. :-\ למרבה הפלא, הוא לא פעל לפי הנוהל הידוע (לכבות את המכשיר+לייבש אותו) ולאחר כמה ימים הוא נפטר ואמרו לו בחנות שהלוח אם הלך... השאלה שלי היא אם אפשרי לשחזר את התמונות והסרטונים שהיו עליו (שהיו מאוד חשובים לו)? אם כן, אז איפה בדיוק וכמה זה יעלה? והאם זה אפשרי מבלי לשלוח את הלוח אם לחו"ל? עדיין לא יצא לי כל כך להתעסק בתחום השחזור אז אני לא מעודכן בכלל בכל מה שקשור למחירונים. אבל אני יוצא מנקודת הנחה כרגע שזה לא יעבור את ה5K.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני קונה אחסון ובחברת אחסונים אחת אומרים לי כמה תעבורה אתה רוצה 3 טרה 10 טרה 20 טרה ובחברה אחרת תעבורה ללא הגבלה כמה תעבורה אני צריך בשביל שרת FIVEM שרת משחק שנכנסים אליו אנשים כל חודש אפשר הסבר מפורט ועוד משהו אם מישהו מכיר חברת אחסונים בחול במחיר טוב תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש 3 שאני מתלבט בניהים, הראשון הוא SILVER LINE השני FORTIS השלישי TEAC סילבר ליין 10 דיסקים 75 שקל וFORTIS 10 יחידות ב 50 ¤ !! וTEAC מנועה מחשבים 10 ב80 שקל מה הכי עדיף מבניהים?תודה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה לבדיקה ותיקון בעיות וסקטורים פגומים נוחה ועושה עבודה טובה מה אתם מציעים?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אם אני מבטל את אופציית ה-smart-burn... אז הצורב עדיין משתמש ב-buffer underrun או שגם ההגנה הזו מתבטלת?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
פחות מחודש שהכונן הזה אצלי במחשב....seagate 500gb והוא הפסיק לעבוד. הביוס לא מזהה אותו ושהוצאתי אותו מהמארז אני שומע משהו משוחרר בפנים לממש אחריות זה הסיכוי היחיד שלי...האם כדאי לי לדרוש להחליף לדיסק של WD לדוגמא ?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש ברשותי כמו DOK מין מתאם שיש בו זיכרון של פלאפון והוא רושם לי הודעה שהוא USB מהיר אבל לא מחובר בחיבור כזה... הלוח הוא DS3L והקטע הוא שניסתי לחבר את זה מאחורה ללוח עצמו וגם ניסיתי לחבר את זה למארז לחיבור שמחובר בעצם ללוח. ועדיין רושם לי את אותה ההודעה איך בעצם אני גורם לזה לפעול? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בעקבות הרבה משחקים שלי אתמול על בניית הכוניים, למדתי באמצעות מדריך ברשת שניתן לעשות רייד ללא שינוי בביוס בכלל אלא רק על ידי הגדרת מערכת הכוננים בווינדוס ל-striped. האם כך הדבר? כי מעולם לא שמעתי על זה ועכשיו אחרי שניסיתי אני רואה שזה עובד. אז מה בדיוק נעלם מעיני כשאני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איזה חברה אתם ממליצים? Samsung Maxtor Seagate Western Digital Hitachi איזה חברה עדיפה לפי דעתכם מה שאני רוצה לקנות זה 80GB SATA 2 עכשיו איזה חברה עדיפה יותר כולם כמעט באותם מחירים ועוד משהו מה עדיף SATA 2 או SATA רגיל?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הבהרה: דבר ראשון קראתי את ה FAQ קניתי מחשב חדש עם הרדיסק 250GB SATAII ולוח אם 945 של Gigabyte יש לי בבית הרדיסק יחסית ישן ATA100 שאני רוצה לחבר אותו בנוסף כי יש תוכנות שמעדיפות לעבוד עם קבצים שמאוחסנים על כונן אחר מאיפה שהן מותקנות... השאלה היא האם לא תהיה ירידה בביצועים של המערכת כולה מכיוון שאני משתמש בהרדיסק ישן יחסית כMASTER של המערכת.... ההרדיסק החדש הוא עם 16 MB והישן עם 8 או אולי אפילו 2..:\. מה אומרים המומחים?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
טוב אז יש לי HD103UJ של סמסונג והוא עושה רעשים... התקשרתי לחנות ולפי התיאור שלי הוא אמר לי שכנראה הראש המכני משוחרר או משהו בסגנון והוא זז יותר ממה שהוא אמור... בימים הקרובים אני הולך לחנות כדי שהם ישמעו במקום את הרעשים.. הוא אמר לי שאם זה מעבר לנורמל יחליפו דיסק.. השאלה אם יש לעשות משהו אם לא כי אני רגיש לרעשים וזה משגע אותי :-\
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי צורב מסוג Nec 3540A כבר מעל ארבע שנים כבר הרבה זמן הוא היה עושה בעיות ולא ממש צורב ... עשיתי לו עדכון Firmware ועכשיו נראה לי שהוא עוד יותר נדפק .. צרבתי דיסק DVD עם תמונות הוא צרב אותו הכל טוב ויפה וכשאני מכניס את הדיסק הוא פשוט ריק יש פתרון ?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-