אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי, היום מת לי דיסק WD MYBOOK (קליק קליק קליק... ולא מזוהה ע"י WINDOWS) אני מחפש המלצה לדיסק פנימי אמין (גודל 500 או יותר) - מהירות לא חשובה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מכיר מקום שאפשר לקנות ממנו דיסקים איכותיים במחיר טוב? אין לי בעיה עם איביי, פשוט לא מצאתי דיל משתלם.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב אז היום הלכתי לקנות דיסק קשיח חיצוני מבאג. את זה התכוונתי לקנות: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8156&perur=2&t=14&c=467 המוכרים בחנות נראו מופתעים קצת שבאתי לקנות דווקא אותו, ואמרו שאם כבר לקנות דיסק קשיח חיצוני אז לא לקנות אחד של HP. כי HP לא מומחים בדיסקים קשיחים חיצוניים והם יותר מתמחים בדברים אחרים. הם המליצו לי את דיסק קשיח חיצוני באותו מחיר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8563&perur=2&t=14&c=467 שאותו גם קניתי. הסתכלתי פה בפורום ולא ממש מצאתי מידע שימושי על החברה הזאת. בכל מקרה רציתי לדעת רק אם דפקו אותי או לא.. אני מאמין שלא כי באג זאת חברה אמינה אבל בכל זאת ליתר בטחון, כדי שאני אדע אם כדאי להחליף אותו או לא. תודה. ד"א למה החיב…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה כשהמחשב עולה שהגיבוי נכשל ומייד אחר כך המחשב נתקע יש פיתרון?? האם REBOOT יפתור את העניין? או שרק במעבדה? מבלי לאבד מידע??
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 צורבי SATA 1.פלקסטור 760SA 2.פייוניר 212D DVR --- הלוח שלי DFI LANPARTY NF4ULTRA משום מה, המחשב מסרב לצרוב עם הצורבים הנ"ל, כאשר עם צורב בממשק IDE - אין שום בעיה הצורבים תקינים ונבדקו עם מחשב אחר שיש לי בבית במקרה התקנתי WIN מחדש אתמול (התחדשתי בHD חדש), והבעיה לא נפתרת פתרונות?
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש מה לעשות כדי שזה יעבוד בכל זאת או שאין מה לעשות? בדקתי ברדיו דיסק של חבר וזה עבד שם. האם צריך לנסות לצרוב בכל מיני דיסקים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי עבודה ושמרתי אותה ובטעות אח שלי מחק לי אותה בטעות ואני לא יודע איך להחזיר אותה יש אולי תוכנה או אתר או משהו שעוזר תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הייתה לי הפסקת חשמל בזמן שהמחשב פעל. האם כתוצאה מכך איכות הסרטים שיש לי על המחשב תפגע? כלומר האם החדות וכל המאפיינים האחרים המגדירים את איכות התמונה יפגעו? כלומר האם איכות הסרט לאחר הפסקת החשמל תהיה גרועה יותר (איכות תמונה גרועה יותר) או שלא תשתנה?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן של Seagate 500G שקניתי מלפני כחצי שנה, היום אני ראה שהכונן לא מופיע במחשב שלי,בדקתי ובביוס הוא מופיע. עכשיו כשאני נכנסתי לניהול דיסקים אני ראה שרשום שהוא לא אותחל. מה הבעיה ומה אני צריך לעשות אני חייב עזרה יש עליו יותר מ100G של נתונים וביניהם גם עבודות. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון כמובן לH.D חיצוני... אשמח לשמוע הערות והארות
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אוקי, שאלה לי. מה הכוונה בצורב די וי די דואלי ? האם זה אומר- 1. הוא צורב משני צידי הדיסק 4.7G בכל דיסק? א. האם יש בו שתי עיניות (מלמעלה ומלמטה)? ב. האם הוא צורב צד אחד ואז את השני? האם את שניהם באותו זמן? 2. או שהדיסק עם שתי שכבות פנימיות? אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש שמגיע עם דיסק היברידי ווינדוס עליו. אני רוצה להחליף את הדיסק בSSD שקניתי גם. השאלה איך לבצע את ההעתקה? האם אפשר פשוט לקחת את הסריאל מאיפשהו וישן להתקין על הSSD? כמו כן על הדרך עצם ההחלפה זה מבטל את האחריות? מדובר על נייד של דל. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הציעו לי את זה: כונן קשיח Western Digital WD5002ABYS 3.5" 500GB SATA2 16MB או את זה: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS הציעו לי את הראשון באותו מחיר!! כדי?. ומה זה בדיוק ABYS?.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות כונן קשיח מחו"ל.. רציתי לדעת, מבין ה1TB איזה כונן הכי טוב, הכי אמין, הכי מהיר, הכי זול? שימו לב - לא SEAGATE, פגום לא פגום לא מעניין, אני על SEAGATE לא הולך, למעשה ייתכן שאני פותח בהליכים משפטיים נגד היבואן שלהם, אז מהחברה הזו, ממש לא תודה.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לגבות על הדיסק מסוג WD 5000AAV קבצים הגדולים יותר מ 4GB ומערכת הקבצים שלו היא FAT32 איך אני יכול להעביר אותה לNTFS? ואם צריך למחוק את הכל ממנו כדי לעשות את זה!? תודה!
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כשאני פותח את ה-DEVICE MANAGER כתוב לי SATA אני שילמתי על SATA2, אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה ששילמתי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי לח אם גיגהבייט z77 עשיתי לו עדכון גרסא ל 10 רכשתי כונן קשיח אינטל ssd התקנתי אות על pciex16 מותקן על המחשב ווינ 7 על כונן ssd אחר (קטן מידי) רוצה להתקין מחדש על הכונן החדש אינני מצליח לראות את הכונן החדש ב bios אשמח לעזרה תודה שי
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי שאלה חבר'ה יש לי כונן פיסי אחד עם שלוש מחיצות, על אחת מהן מותקנת XP, אחת מלאה ואחת ריקה. אני רוצה למזג את המחיצה הריקה עם זו שמותקנת עליה XP, ללא פירמוט כמובן. האם וכיצד ניתן לעשות את זה? תודה חג שמח
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש (הגיע הזמן), הנפח שאני מעוניין הוא 1TB ויש לי 350 ש"ח בלבד, חשבתי על הדיסק הקשיח הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 (תבחרו ירושלים תלפיות) אם יש לכם הצעה נוספת, בחנות אחרת, חשוב שזה יהיה בירושלים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש וראיתי שני דגמים בKSP בכמעט מחיר זהה. Seagate - ST3500418AS 500 GB 275 ש"ח השני Western Digital - WD5000AAKS 500 GB 280 ש"ח על שניהם יש אחריות 3 שנים תודה מראש, מאור
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
לא משנה לי פנימי או חיצוני העיקר שיהיה כמה שיותר מהיר!! הכי חשוב שיתמוך ב SD וב RS-MMC!! תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
למה להמליץ על NEC 4551 שעולה 275 ולא על 4550 NEC שעולה 235 (כ- 17% פחות)? הרי מדיות ל Lableflash, עד כמה שהשכלתי להבין, עדיין לא קיימות בארץ. וכאשר הן יכנסו לארץ הן בטח יהיו ממש יקרות. ועד שמחירן ירד אזי בטח יצאו דגמים חדישים יותר, ואולי אף זולים יותר יניב
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מתכוון ל DVD R + DVD R - יתרונות וחסרונות??????????????.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איזה צורב של DVD הכי טוב יש בשוק היום במחיר שאמרתי. שלא יהרס אחרי כמה חודשים, שיהיה טוב. ואיזה חברה הכי טובה לצורבים? מקווה שכתבתי לפי החוקים.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-