עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by J0HNiE,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, ויחד איתו קניתי גם צורב DVD של סמסונג (SH-S223B). עכשיו עד לפני כמה ימים הצלחתי לצרוב דיסקים בלי בעיה צרבתי דיסק אחד DVD9 וכמה דיסקים של DVD5 והכל היה טוב, גם לאחר הצריבה בדקתי שהדיסק באמת עובד. צרבתי היום קובץ ISO על דיסק של DVD9 ולאחר הצריבה סימן לי שהכל הסתיים בהצלחה, לאחר מכן הכנסתי את הדיסק וזה לא הצליח לקרוא אותו (ניתן סימן של חשיבה בלי סוף) ניסיתי גם להכניס דיסקים מקוריים וזה לא עבד לאחר מכן ניסיתי למחוק את הדריבר של הצורב ולהתקין מחדש וזה לא עבד, וגם ניסיתי לעדכן את החומרה וזה גם לא עבד יש עוד הצעות לפני שאני אקח אותו לבדיקה?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  2. Started by integral,

לכל בעלי הצורב בבקשה (אל תבהלו מהקוריאנית, זה לא וירוס): http://kenny.storageinfo.co.kr/firmware/lg/GSA4120B/gsa-4120a104_kw_.zip או http://www.storageinfo.co.kr/EzMODse/viewtopic.php?t=21180

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  3. שלום , אני חדש בפורומים ומקווה לעזור ולהעיזר. קניתי צורב dvd של lg לאחר שכונן ה cd rom הרגיל שלי נהרס. מאחר שיש לי צורב רגיל שעובד טוב חשבתי לחבר את שני הצורבים מבלי כונן ה cd rom הרגיל. כשחיברתי את הצורב החדש במקום הכונן הרגיל הוא לא זיהה אותו , ורק הצורב הרגיל זוהה. ניסתי להחליף בינם חיבורים וכל מיני קומבינציות לא עזר. רק שחיברתי את הסידירום הרגיל והצורב אז הם שניהם עבדו זוהה במערכת. שאלתי היא : אם אפשר לחבר רק את שני הצורבים מבלי הכונן הרגיל ואם כן איך. תודה

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by hlv,

סליחה על הבורות אבל איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך בSATA? יש לי את ה- Asus A7V8X תודה..

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  5. מה אמצעי האחסון המומלץ לגיבוי מידע חשוב ? זה לגיבוי מידע של משרד ליעוץ מס.

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by ToR,

שלום, הצורב הנ"ל נמצא כיום במחיר מפתה, ואני מתלבט אם לקנות אותו. רציתי לפתוח THREAD בנושא הצורב הזה. ולקבל מידע מאנשים בקשר לתאימות עם MEDIA, ותאימות לנגני דיוידי בייתים. כמה זמן מעשית לוקח לצרוב דיסק וכל מידע נוסף שיש לכם. עם יש לכם השוואות לצורבי DVD באותה רמת קטגוריה ומחיר, הרגישו חופשיים להוסיף וליידע דרך אגב, לפי מה שנראה מהאתר של PIONEER ההבדל הין 106 ל A06 הוא: A06 = RETAIL 106 = OEM

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  7. זקוק להמלצה על מארז לכונן קשיח. גודל 3.5. חיבור USB3.0. רצוי שיתאים לנשיאה בתיק ולא יהיה שברירי ועדין. כמו"כ שיהיה בנוי בצורה שתשמור על הכונן ותאריך את חייו. אני מעדיף משהו מהארץ ולא מאיביי או מהרשת. שאלה: האם מאווררים זה דבר נחוץ? לדגם הזה למשל יש מאווררים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שיש להם ניסיון עם דגם מסויים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני חייב להודות קודם שאני לא גולש קבוע בפורום הזה, אבל אני אשמח אם תעזרו לי, אם יש לכם זמן לענות... אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. ראשית קצת רקע: מדובר באחד המחשבים שיש לי בבית (יחסית ישן): פנטיום 3, 733Mhz. לאחרונה שידרגתי לו כמה רכיבים: הרכבתי בו דיסק קשיח (שעבד בעבר על מחשב אחר בבית, משמע לא חדש) בנפח של 60 ג'יגה (במקום 20 ג'יגה שהיה באותו מחשב עד היום) והוספתי זיכרון של 128M (בנוסף לשניים נוספים של 128M שהיו עד היום). יש לציין שכל שלושת הסלוטים הקיימים על הלוח תפוסים על ידם, לכל הזכרונות מהירות שווה (133Mhz) וכולם של אותה החברה (HP). הבעיה: לאחר שהתקנתי Windows XP והתחלתי להריץ התקנות נוספות, שמתי לב שהמחשב מגיב מאוד לאט (ממש זוחל בכבדות). ניסיתי לעשות כל…

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  9. ברשותי צורב של PIONEER 104 - ששירת אותי נאמנה מספר שנים. אני עוסק הרבה ביצירת סרטי DVD. לאחרונה שמתי לב - שככל שאני מוסיף עוד רכיבים על קו ה 12 VOLT - הצורב מסרב להגיב לסוגי מדיה שונים - אשר היה מגיב אליהם בעבר. אני משתמש ב PSU של ANTEC 550 TP - ומאז ומתמיד קו ה - 12 VOLT היה מעט נמוך (אך יציב על 11.80) - בקריאה ב MBM. הקש ששבר את גב הצורב היה הוספת כרטיס מסך 6800 ULTRA - יש קריאה של מדיות מידע אבל לא סרטים ולא מדיות עם AUTORUN עליהם. :-\ כנראה הגיע הזמן לשדרג את הצורב. אני מעוניין בביטסטינג - לצורך צריבה על מדיות + שיקראו בנגן ה DVD הבייתי. אוברספידינג ו DVD RAM פחות מעניינים אותי. לאחר קריאת תרדים שונים בפורום עדיין לא הבנתי לאיזה צורב יש תמיכה הכי רבה בביטסטינג…

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  10. הכותרת אומרת הכל

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by Atlon-Xp,

אפשר להגיד שבסביבות ה350-400 שקל התקציב,מחפש אחד עם לפחות 320 ג'יגה ושיהיה זול וטוב. יש המלצות אפשר תודה רבה

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  12. איזה קבל אני צריך שינצל את מלוא היכול שלו...? אני ממש מבולבל ואיזה קבל אני צריך בשביל הבקר רייד?

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  13. ראינו שניתן לכופף את החנויות, ולהנות ממחירים שפויים יותר בנוגע לSSD, אבל, מה בנוגע לHDD רגילים? אני בטוח שלא מעט אנשים עדיין "מחכים" לירידת המחירים שמי יודע מתי תגיע. לדעתי - צריך להיות אקטיביים ולא פאסיביים, לא יודע מה איתכם - אני בהחלט אשמח לראות הצעות מפתות מכיוון החנויות, בכדי להוסיף עוד כמה TB למערכת שלי. אז, יש ביקוש?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  14. יש לי וינדוס ועשיתי לו דיסק עם sp1 sp2 בילד אין יצא לי 802 מגה בקובץ iso אז אם הצורב שלי לא תומך ב דיסקים של 900 מגה... (בהמשך לשאלה הקודמת) איך אני יוצא מזה (זה חייב להיות איך שהו על דיבק bootable להתקנה של וינדוס...) האם אפשר לפצל אותו ולשמור כך שההתקנה לא תפגע ותעבוד רגיל?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  15. קניתי מחשב עם דיסק קשיח בחיבור SATA אבל אני לא מצליח להתקין win xp כי ה-win כותב שהוא לא מוצא שום דיסק קשיח אם משהו יכול לעזור?? (אני מקווה שאני כותב בפורם הנכון)

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by easyuri,

אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרארד דיסק התוכנהשל החלונות לצערי לא מספקת תוצאות . תודה

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  17. יש לי דיסק קשיח שעושה לי קליקים פה ושם ,ניסיתי לנקות מבחינה חיצונית ,ולא כל פעם הוא עושה את זה ,אבל כשהוא עושה את זה הוא מאט את המחשב בצורה לא נורמאלית ,יש דרך מסוימת לתקן (חוץ מהחלפת הלוח חשמל שלו או קניה מחדש של רכיבים ?) !

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by sh.yoav,

שלום רב, יש לי הארד דיסק חיצוני maxtor 500gb st3500820as הבעיה היא כזו: בזמן שההארד דיסק עבד הוא נפל, נפילה כביכול לא רצינית, אך ככל הנראה מספיקה בשביל לפגום בו קשות. לקחתי אותו לדיאגנוזה בטיק טק טכנולוגיות. לפי האבחנה שלהם נגרם נזק למנוע (כאשר הוא מנסה לעבוד הוא נתקע ולא מסתובב). לפי מה שאני הבנתי מהטכנאי (אני ממש בור בענייני מחשבים בכלל) יש להעביר את הפלטות להארד דיסק עם מנוע חדש (אמור להיות עסק מורכב למדי). כל הסיפור אמור לעלות לי שם הון תועפות, ולכן בהתחשב בסוג המידע בחרתי שלא לבצע את השחזור. כבר השלמתי עם העובדה שכנראה המידע אבוד ולכן אני שוקל ברצינות לנסות לפתור את הבעיה בעצמי או כמובן ע"י "חובבן" שיוכל לתת לי כיוון כלשהו, להפנות אותי, או כמובן לעזור לי בעצמו במחיר …

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  19. משהו כמו עד 300 ש"ח. רצוי פחות. אני כבר הרבה זמן לא מתעניין בתחום אז אין לי מושג מה יש היום.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by cold fire,

יש לי הרד דיסק של 20GB של ibm הבעיה היא שאני לא יודע אם הוא עובד... חשבתי להביא אותו לטכנאי אבל הוא מבקש רק על הבדיקה 120 ש"ח(מניאק...חחח) בקיצור רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותו לpc רגיל רק לקנות איזה מתאם או כבל מיוחד וברור שיעלה פחות מ120 ש"ח

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by rank,

אני הזמנתי לפני חודשיים וחצי מחשב עם vertex 3 שהחנויות כבר פירסמו אותו , ואני עד היום מנדנד לחנות והוא ממשיך להגיד לי שהיבואן לא הביא לו עדיין את הכרטיס , והוא גם טוען שאף אחד בישראל לא קיבל עדיין את הכרטיס , אני רוצה לדעת עם מישהו כבר קיבל את הכרטיס מחנות בארץ ? תודה .

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by ztakram,

שלום לאחרונה הזמן שלוקח לי לצרוב dvd עלה מ- 5 דקות בממוצע ל- 30 דקות. הצורב (LG) חדש יחסית - כבן שנה. אני משתמש גם ב-Nero וגם ב-BurnAware ובשתיהן התוצאה דומה. ניסיתי מס' מדיות צריבה אך ללא שינוי. האם הבעיה מקורה בצורב עצמו או אולי במקום אחר?.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  23. אני מתכנן לבצע התקנה חדשה של מערכת ההפעלה. הדיסק של ה-250 מפוצץ בעיקר בסרטים. הפעילות העקרית שלי במחשב היא הורדת סרטים, הרבה סרטים.... גלישה באינטרנט , וורד אקסל , ואולי משחק פה ומשחק שם.... רכשתי שני דיסקים SEAGATE 1TB 7200.12 וכמובן אני נשאר עם הדיסק הישן של ה250GB של WD. האם יש טעם בהשארת הדיסק הישן? כיצד הייתם ממליצים לי לחלק את המחיצות?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  24. הי. מדובר ב p4 3.0ghz עם 1 GB ram ו 2 דיסקים קשיחים של 80 ג'יגה WD sata. לוח אם Intel D945GNT אני מנסה להתקין sbs בraid . הגדרתי בביוס של ה raid raid 1 והתחלתי התקנה של sbs. לחצתי f6 והגעתי למסך שלוחצים s כדי להגדיר sata. בחרתי את סוג ה chipset : Intel® 82801GR I/O Controller Hub (ICH7-R) הפלופי כמובן בפנים. המחשב עובד עם הפלופי ואז מגיע השגיאה הבאה: File iaStor.sys caused an unexpected error (513) at line 2187 in d:\srv03rtm\base\boot\setup\oemdisk.c. ניסיתי כבר כמה גירסאות של דרייברים ל raid ותמיד אני מקבל את אותה שגיאה. למישהו יש פתרון?? תודה א

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by hck,

היי אני מעוניין להרחיב את הזכרון של הNokia 6230i, וראיתי שיש שני סוגי כרטיסים: MMC ו- RSMMC. מה ההבדל ביניהם, והאים שניהם מתאימים לסלולרי שלי? כמו כן על איזה חברה אתם ממליצים? ראיתי PQI ו- A-DATA.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.