עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Svensk.il,

האם יש דרך לצרוב DVD-video בלי שהקובץ VOB יהיה בגודל 2 ג'יגה...? כי אני מוריד פרקים מסדרה בבערך 350 מגה, וכשאני הופך אותם ל-VOB אז זה נהיה ענקי... אי אפשר להשאיר אותם פחות או יותר באותו גודל...? לא בא לי לבזבז 12 דיסקים של DVD בשביל עונה אחת של סדרה =\

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  2. השאלה בכותרת זאת הרשימה של התוכנות ששיכות ל HDD שלי זאת תמונה מהאתר של WD: http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by El Cuervo,

אני רוצה לקנות תלייטאון 523252 אבל ראיתי אותו או במכרזים או באתרים של חנויות שנמצאות לא הכי קרוב אליי ובאתרים של חנויות בכרמיאל משום מה יש את הצורב 481248 והוא עולה או במקום אחד יותר או במקום אחד פחות מה 523252...... ואני מתלבט עם לקנות אותו את ה 523252 דרך מכרז או באינטרנט דרך חנות שהיא לא כל כך קרובה אליי ואז עם תהיה לי בעיה אני אצטרך ליסוע לקריות עם המחשב רק בגלל הצורב או לרמת גן או תל אביב או לטיזנאבה או שאני אקנה בכרמיאל את ה 481248 ואני אסתפק במועט או שאני אזמין אותו איפושהו בכרמיאל את ה 523252..... שזה גם אפשרות אבל צריך לבדוק עם אנשים פה מתעסקים איתו בחנויות. מה אתם מציעים? מה בכלל ההבדל בין שני הדגמים למה דירגו את ה 523252 כפחות טוב מה 481248 ב www.zap.co.il ? ג…

4. מותקן כרגע ווינדאוס XP, אבל נראה לי שהבעיה החלה אחרי התקנת ומחיקת לינוקס אבונטו. גודל הכונן הוא 160GB, אבל גם אם אני מתחיל התקנה חדשה של XP, מוחק את כל המחיצות הקיימות במהלכה, עדיין הכונן מחולק ל-4 "מחיצות" שונות ואי אפשר לאחד את כולם לאחת! אני תקוע עם מחיצה אחת מקסימלית בגודל 19GB, שנייה בגודל 1GB, ושלישית ורביעית בגודל 65 GB כל אחת פחות או יותר. מצידי, אני אתקין עכשיו את כל הווינדאוס מחדש, רק איך מאחדים את כל האזורים האלה למחיצה אחת? אין לי סידירום אגב, אז כל פתרון חייב להיות אפשרי גם דרך DOK (כך התקנתי את XP מחדש).

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by Kayfun4ik,

שלום אני מרכיב מחשב ב RSM ואני צריך HD. גודל של 1T מספיק בהחלט בשבילי עכשיו נשאר לבחור באחד שאמין ושקט אני יוזר ממוצע, קצת משחק, קצת עובד, לפעמים רואה סרטים ולפעמים מוריד מהאינטרנט (Bit Torrent) בדר"כ משאיר את המחשב עובד בלילה התקציב עד 500-600 ש"ח למרות שנרא לי שזה הרבה (לכן הדגשתי את ה"עד") מאוד רצוי שהיה אמין ככל האפשר לא מתוכנן Raid תודה

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by qwerty1987,

מה היתרונות/חסרונות של כל אחד?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  7. יש לי כונן IDE ואני רוצה לחבר אותו למחשב בדרך אחרת USB/SATA אני כאילו רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני במקום פנימי האם זה אפשרי? האם קיימים מתאמים כאלה? חוץ מזה אם הכונן לא עובד איזה אפשרויות יש לי לגשת אל המידע שבפנים?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by DXter,

הי המחשב שלי חזר מתיקון ויש לי בעיה...הוא לא מזהה תזיכרון הנייד שלי...זה פשוט זיכרון נייד מהקטנים האלה ששומרים עליהם עבודות בית ספר... כנרהא זה בגלל הדרייבר אבל אני לא מוצא אחד... האם אפשר לקבל לינק להורדת דרייבר? הזיכרון הוא של LEXAR אם זה משנה משהו...

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  9. שלום לכולם. ראיתי את הדיסק הבא: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=377&pid=251 לטענתם אפשר להפוך את הדיסק והלייזר של הצורב מדפיס על הדיסק תמונה. מישהו היתנסה עם זה? איך זה עובד בכללי? הדיסק מיוחד? הצורב? או שילוב?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  10. שלום לכולם ברשותי פנטיום 4 2.9ghz זיכרון 512 ויש לי לוח אם של abit vi7 אשר יש עליו 2 חיבורי sata. רכשתי כונן קשיח סמסונג hd103sj 1000 gb ברצוני להתקין את הווינדוס xp על כונן הsata על מנת שמערכת ההפעלה כמובן תעבוד יותר מהר ולא דרך כונן ide גם כאשר התקנתי את הווינדוס על כונן הide ,ואת הsata כמשני , הbios לא מזהה כלל את כונן ה sata שלי אודה לכם על עזרה דחופה בנושא ליאור

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

הלוח אם שלי הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אני מתכוון לקנות עכשיו 2 דיסקים קשיחים של SAMSUNG F3 1T. אני מבקש אם מישהו יכול להביא לי הסבר מפורט על איך אני עושה את זה בדיוק, כי אף פעם לא התעסקתי בזה. תודה!

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by avz,

יש לי תוכנה ישנה חשובה שמותקנת על שלושה דיסקטים פלופי 1.44 אני רוצה להעביר את התוכנה למדיה אחרת, תקליטור או דיסק און קי. לשם כך אני זקוק לכונן מתאים. זה יכול להיות כונן ישן מהסוג שמתחבר עם כבל שטוח 34 פין (השגתי מחשב ישן שיש לו קונקטור לפלופי) או חדש יותר עם חיבור USB. אם יש כאן למישהו כונן תקין כזה למכירה או להשאלה, אשמח מאד. לחילופין - אם מכירים מעבדה/מכון שיכול להעתיק את הדיסקטים, אשמח לשמוע.

13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך CD-ROM / DVD-ROM (מה עדיף?) עד 200 אי מאמין שאפשר לחרוג עד 260 גג! שיהיה טוב ואיכותי,עם אחריות כמובן,תודה! (אא וחנות שאפשר ליקנות בא)

14. Started by AvalonX,

האם כל הדיסקים הקשיחים של 2.5 עובדים רק על חיבור USB ללא חיבור נוסף לחשמל ? לדוגמא זה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=70f4bfafecadd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by dudik5,

היו לי במחשב שני הארד דיסקים SATA הראשון WD320 שעליו הייתה XP - הכונן נשרף (ממש עם להבה) השני סמסונג של טרה שעליו כל המידע שלי ( לא נפגע) קניתי כונן חדש WD 500 ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה. עכשיו המחשב לא מזהה את הסמסונג טרה , שעליו כל המידע שלי. מה עושים? מדובר בכונן הדינאמי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by teh1archon,

שלום, מתלבט בין Samsung 840 Series 2.5'' 250GB לבין Transcend TS256GSSD320 (256GB) (ההפרש במחיר הוא 5 שקל סה"כ) אין לי מושג איך Transcend בתחום הSSD (אף פעם לא קניתי מוצרים שלהם אבל אני יודע שהם טובים) מצד אחד ואני סומך על סאמסונג בעיניים עצומות מהצד השני. וגם תוספת של 6GB ב5 שקל משנה את היחס העלות\נפח בצורה לא קטנה. יכול לשקול גם בשדרוג של 50 שקל לקחת Transcend TS256GSSD720 באותו נפח אבל לא בטוח שמוכן להשקיע 990 ש"ח בכונן. ועוד שאלה, מה זה חיבור mSATA והאם הוא עדיף על פני SATA3? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  17. Started by yakir4u,

צריך המלצה לODK USB 3 עם נתוני העברה טובים בגדול של 16-32G תלוי במחיר תודה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by sean23,

יש לי מארז Antec Nine Hundred ולוח Gigabyte GA-P35-DS3L, בהתחלה רציתי את הכוננן Western Digital 320Gb 8MB Sata WD3200AAJS אבל מדיבור אם tms הוא אזל במלאי והמליצו לי לקחת את ה-Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ שהוא שקט יותר. השאלה היא אם יש בניהם הבדלים או שה WD עדיף? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  19. שלום. אני מחפש HD לאיכסון נתונים (בערך 100GB) ברשת משרדית של 3 מחשבים. יש למישהו רעיון?? :s05: האם כדאי להשקיע בHD רשת או HD שיתחבר למחשב מסויים וימשוך נתונים מכל המחשבים. יש שם ראוטר שמחובר לאינטרנט ומחבר את כל המחשבים ביחד. בנוסף, האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לגבות את הנתונים פעם אחת בכל יום, אבל אני מחפש תוכנה שתגבה בכל פעם את הדלתא בלבד (כלומר: רק את השינויים שנעשו בקבצים ואת הקבצים החדשים). תודה...

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by WarNet,

אהלן אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בגודל של 1T. הדיסק ישמש לאיחסון סרטים(בפורמט mkv). כי אני מתכווון לפרמט בקרוב ל-7 . ויש לי תיקייה של 200 GB של סרטי באיכות HD. אני מעוניין להעתיק אותה ואז לפרמט. בעתיד הדיסק הזה יתחבר למזרימדיה(שיתפקד במקום המחשב). לכן אני צריך תמיכה אליו בדקתי בFAQ לגבי מידע ולא הבנתי איך אני בודק ,האם AHCI פעיל אצלי? כי אני מעדיף חיבור eSATA שקיים אצלי בלוח אם ,כי זה יותר מהיר אין לי מועמדים תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by Dark Daemon,

קניתי הארד דיסק חדש SATA ומתברר שיש לו שתי אפשרויות לחיבור מתח.. אחד זה החיבור הרגיל של חשמל והשני זה חיבור דק כמו חיבור ה DATA שלו ורחב קצת יותר ממנו האם לחבר את שניהם? למה יש בכלל 2 אפשרויות כאלה??

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  22. שלום, אני צריך להריץ מערכת הפעלה WIN XP ושאר התוכנות שלה, באופן די שוטף בטווח הזמן הבינוני, כאשר החיבור חיצוני. זה כונן שיחסית יטייל, ככה שאני לא יודע עד כמה כונן חיצוני 3.5אינץ מתאים, למרות שהם הכי זולים וגם הכי מהירים... השאלה עד כמה כונן 2.5 יתאים כי הם יותר איטיים... אז בקיצור - מה הכי רצוי, ותתעלמו שנייה מדקויות של המחיר (למרות שצריך מחיר נורמלי יחסית) ומהנפח - דיסק קשיח חיצוני 2.5 אינץ שהוא אלגנטי וקטן אבל רק 5400RPM? דיסק קשיח חיצוני 3.5אינץ שמנמן ורגיל שמצריך ספק כח? מצד שני אפשר אולי להשקיע ולקחת אחד עם חיבור ESATA/FIREWIRE/USB למרות שלמחשב המדובר אין esata, אבל לשימוש עתידי זה יותר טוב, לא?? DOK 8/16GB סטנדרטי, למשל של sandisk או של kingstone?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  23. התקנתי את VISTA והופיע לי שיש לי 230GB (מה שנכון יש לי WD2500KS) ואז עשיתי לי שתי מחיצות, האחת של 50GB השניה של 100GB וזהו חשבתי שמה שנשאר זה עוד כונן של 100-+ אבל כשנכנסתי לWIN הופיעו לי רק שני הכוננים שעשיתי והכונן השלישי של ה100 לא מופיע לי בכלל.. קיצקץ מקווה שהבנתם את הבעיה אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.. זה יענו נעלם לי 100GB נראה לי שאני פשוט צריך לפתוח עוד מחיצה אני לא יודע איך עושים את זה בכלל בVISTA..

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by leaky,

היי, יש לי 2 HDD שהיו במחשב נייח,אחד בנפחד 1TB והשני בנפח 1.5TB(שהיה פעם כונן חיצוני). עכשיו המחשב הנייח מת, ורציתי לשאול אם יש דרך להשתמש בכוננים האלה במחשב הנייד(דרך USB או משהו כזה?) אחד הכוננים היה חיצוני פעם, עד שנשבר המארז פלסטיק ולא הייתה לי ברירה אלא לשים אותו במארז המחשב ולחבר אותו. אבל כזכור לי בתקופתו במארז הוא צרך גם חשמל משקע נפרד (במקום מהמחשב) ולכן אני לא בטוח אם זה אופציה פשוט לחבר את הכוננים עם USB.. אני רק רוצה לחדד שאני לא מתכוון להתקין מע' הפעלה או משהו כזה על הכוננים, אבל יש בהם הרבה מידע חשוב שאני כן צריך להשתמש בו לא מעט. אשמח לשמוע הצעות לפתרון..

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by DAVIDD,

הינה ההארד איך הוא??!?! http://img226.imageshack.us/my.php?image=10mm.jpg ואיך הוא יעבוד עם הספק שלי? יש לי ספק 240 וואט שמחזיק פנטיום 4 2.4 FX5200 160 ג'יגה SATA כרטיס קול 5.1 וצורב אם אני יוסיף את ההארד הזה לא תהיה לי בעיה עם הספק?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים