עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. במחשב הנייד שלי מותקן HD בנפח 250GB במחיצה אחת (Primary) עם מערכת הפעלה מותקנת עליה (VISTA HOME PREMIUM), אני מעונין לחלק אותה ל-2 חלקים, אז השאלה שלי האם ניתן לחלק אותה בלי לפרמט ולהתקין הכל מחדש?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  2. שלום חברה, אני רוצה DOK שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כמו APACHE MYSQL PHP שיהיה אמין, קומפקטי, ולא יפשל.. חשבתי על SanDisk Cruzer Micro U3 1GB מחירו 56 שקל, הוא מבית טוב ותומך בהרצת תוכנות (U3) מה אתם מציעים?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by mtn9,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בKSP ואני לא יודע איזה דיסק קשיח לקחת!!! זה המחיר דיסק קשיח WD תראו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4210 וזה המחיר דיסק קשיח של סיגייט http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3620 סיגייט גם נותנים 5 שנות אחריות וגם יותר זולים.. אני רק רוצה לדעת עם הדגם הזה של סיגייט איכותי כמו WD כי זאת גרסת הAAKS שלהם עם אתם שמים לב... ועוד שאלה סיגייט יותר שקטים גם? תודה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  4. איזה חברה אתם ממליצים? Samsung Maxtor Seagate Western Digital Hitachi איזה חברה עדיפה לפי דעתכם מה שאני רוצה לקנות זה 80GB SATA 2 עכשיו איזה חברה עדיפה יותר כולם כמעט באותם מחירים ועוד משהו מה עדיף SATA 2 או SATA רגיל?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by kfirbep,

שלחתי היום את המחשב שלי לתיקון כי ההארדיסק עשה המון רעשים נהרגע שקניתי טותו,בקיצור התקשרו אלי עכשיו מהחנות ואמרו לי שזה לא בעיה בהארדיסק וזה הדגם לי זה נראה מוזר שWD ימכרו הארדיסק כל כך מרעיש...הדגם של ההארדיסק הוא WD 1002 FAEX 1TB SATA 3-BLACK הדגם הזה באמת עושה כל כך הרבה רעש לפעמים אי אפשר להיות עם המחשב באותו חדר(במיוחד אם אני עושה סריקה של האנטי וירוס ) כי הרעש בלתי נסבל?וגם הם אמרו לי שאם אני רוצה הם יכולים להחליף לי לחברה אחרת שקוראים לה Hitachi השאלה אם היא טובה כמו WD ושווה כמו ההארדיסק של WD כי ההארדיסק ששילמתי עליו עולה דיי הרבה ואני לא רוצה שיחליפו לי להארדיסק יותר זול ובסוף שילמתי יותר על הארדיסק שהוא זול. בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר כי צריך להחזיר להם תשובה…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by R9547655G,

אני לא מצלייח לגרום ל COMOS לזהות כונני PATA (צורב( ה GIGARAID מזהה אבל ה COMOS לא... אני לא רואה את הצורב שמחובר דרך : CHIP IT8212 ב WIN וגם לא ב COMOS אבל כאשר המחשב עושה BOOT הוא מזהה את הכונן ב UDMA2 או משו כזה... איין לי מושג איך להשתמש בשני חריצי ה IDE שיש לי.... תודה לעוזרים מפרט <------------------

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  7. היי יש אפשרות לפרמט את הדיסק הקשיח שלא דרך ההתקנה של מערכת הפעלהXP , הכוונה לפירמוט מהבוט עם תוכנה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק למחשב שלי מכיוון שה250 כבר לא מספיק. רציתי לדעת מה עדיף WD 640AAKS אוSEGATE 750 שמעתי שלSEGATE יש בעיות אמינות והם נופלים הרבה. והWD יותר מהיר. זה נכון? מה אתם ממליצים? תודה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by ag43,

לפני כחצי שנה קניתי כרטיס זכרון 32 גיגה לS3 שלי באייבורי. לפני כשבועיים תוך כדי שימוש רגיל במכשיר פתאום עלתה לי הודעת "כרטיס SD ריק". כל הניסיונות לשחזרו עלו בתוהו. הלכתי לאייבורי שם החליפו לי אותו במקום בלי לשאול שאלות. וידאתי שהכרטיס מזוהה ע"י המכשיר והלכתי. מאוחר יותר חיברתי אותו למחשב עם קורא כרטיסים מקורי של סנדיסק והעתקתי את הגיבוי שהיה לי אליו. באמצע ההעתקה קיבלתי שגיאה והכרטיס שוב בלתי מזוהה בכל דרך שהיא. מה גורם לתקלות כאלו? יש טעם להתווכח עם אייבורי שיחליפו לי לחברה אחרת?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by hlv,

סליחה על הבורות אבל איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך בSATA? יש לי את ה- Asus A7V8X תודה..

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  11. Started by pazer005,

שלום לכם. נתחיל בזה שהלכו לי הכוננים לצערי ועכשיו אני צריך להתחיל הכל מחדש ולמזלי יש לי יחסית את רוב הגיבויים החשובים. מהירות חשובה לי. עד עכשיו עבדתי עם raid 5 עם 3 כוננים של 250GB כל אחד. כשאחד התקלקל פשוט החלפתי באחר והכל היה בסדר. העניין הוא שעכשיו 2 התקלקלו וזה אומר להתחיל הכל מחדש. השאלה היא כזאת: האם כדאי לי לעשות שוב raid 5 עם 3 כוננים של 2000GB (אחד מהם כבר יש לי) ולהרוויח מהירות ונפח או לקנות כונן פלאש שהוא הרבה יותר מהיר ולהפסיד בנפח? מפה, אני צריך גם כמה עיצות לגבי שני המובנים. כונן רגיל: האם Seagate 3.5" 2TB SATA3 Cache 64MB ST2000DL003 יכול להספיק כשמדובר על raid 5? כונן פלאש: האם הכונן הבא הוא טוב? http://comp24seven.co.il/items/98312 האם זה טוב? http://wel…

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by eytan243,

שלום ! אחי בעל חברה והוא שואל מה הדרך הכי יעילה לגיבוי מסמכים בצריבה עכשיו יש מספר מחשבים שמחוברים ברשת וחלקם לא מחוברים ובמחשב אחד יש צורב DVD השאלה איך כדאי להעביר את המידע למחשב עם הצורב האופציות הקיימות לדעתי הם: disc on key מגירה נשלפת בחיבור IDE מגירה נשלפת בחיבור SATA או פשוט צורב DVD חיצוני

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by avihu1,

שלום לכולם אני חדש פה.. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני 500GB שהמטרה שלו בסופו של דבר היא להתחבר עם כבל USB לDVD משולב מגבר ולנגן תוכן של סרטים שיהיו בו,האם זה אפשרי? (אני הבנתי מחבר שיכול להיות שהDVD לא יקרא את הכונן).

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by vmaddog,

אני מרכיב לי מחשב שקט לחדר ואני מחפש הארדיסק שקט עד כמה שאפר (כמובן לא במחירים מטורפים) גודל נדרש 500 גיגה יש הרבה הארדיסקים שך כל מיני חברות שכולם פחות או יותר באותה הרמה (בתווח מחיר של 300-400 שח) אבל איזה מהם יותר משתלם עדיפות על שקט מול ביצועים ראיתי את סדרה הירוקה אבל אני לא מכיר אותה צריך המלצות

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  15. Started by tick tak,

ואם כן אז האם זה משמעותי?

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by RAN9500,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה לכונן קשיח טוב לPS3. דרישות נחוצות: 5400 PRM 500 GB SATA 2 הכי חשוב שיהיה אמין, שיחזיק לכמה שנים ושלא יתקלקל ויעשה בעיות אחרי כמה חודשים. בנתיים אני מתלבט בין http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791127 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730224

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  17. Started by oorlevi,

יש לי מחשב ישן (מפרט בצד) יש לי הארד דיסק ישן 20GB שמתאים למחשב אני רוצה להוסיף אותו ולא מצליח.. ניסיתי כמעט את כל הג'מפורים! דרך אגב אין בו SL יש לו רק מאססטר cs ו- pk. ניסיתי גם להוציא את שלי לגמרי ולחבר אותו כמאסטר ולא הלך! המחשב עולה חצי ועושה ארור אה מן מקף מהבהב.. צריך לעשות עוד בדברים וביגלל זה הוא לא עולה? להגדיר בביוס אולי? אם כן איך עושים את זה? חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by dan_dekel,

שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן פוסט... שנים... בכל מקרה, אשמח לעצתכם בנוגע לרכישת כונן קשיח חיצוני 2TB. נתקלתי בכונן הבא של SEAGATE: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829399 האם הוא מומלץ ? האם יש כוננים טובים ומהירים יותר באותו הנפח ומה ההבדל במחירים והתכונות... בתודה מראש, דן

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש צורב DVD חיצוני למחשב הנייד שלי, חשוב לי שהוא יהיה אמין, דק וקטן מימדים ככל שניתן ותוחלת חיים סבירה. אין הגבלת תקציב תודה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  20. דיסק של MEMOREX, עם ID כנראה של CMC, נצרב לפני שנתיים (וחודש). הדיסק פיזית נשמר מעולה, אין עליו אפילו שריטה אחת. בתכלס, הסרט שצרוב עליו קריא, הטעינה לוקחת קצת זמן וגם לוקח לו כמה שניות אם אני רוצה לקפוץ לקטעים באמצע הסרט... הסריקה לא קצת מוגזמת : ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by Linkin Park,

שלום, יש לחבר שלי לוח אם יחסית ישן intel D845WN ועכשיו הוא קנה הארד דיסק חדש 200 ג'יגה של WD . הוא לא מצליח להתקין את ההארד דיסק כמו שצריך.. אני מניח שהבעיה היא בלוח אם. נסינו לברר באתר של אינטל מה המקסימום שהלוח מסוגל לזהות ולא מצאנו. אם למישהו יש פתרון או יכול למצוא בשבילי את המידע הדרוש אני מאד אודה לו אגב גם עדכון ביוס לא מצאנו שם בשביל הלוח שלו..

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by tisan4us,

למה הצורב שלי לא קורא דיסקים?

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  23. אני קונה צורב NEC 3500 מP1000 ואני רוצה לקנות גם מדיות שיתאימו לו. מצאתי שם את המדיות הבאות: LG - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3231730 PROMEDIA - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3009145 במחירים מאוד משתלמים (במיוחד הפרומדיה - 2.6 ש"ח לדיסק!). הבעיה שלי היא מבחינת האיכות והתאימות לצורב. המטרה שלי היא בעיקר לצרוב קבצי avi וגיבויים בצורה שתאפשר לי לצפות בהם על נגן DIVX שאני אקנה מתישהו (בנתיים המחשב שלי מחובר לטלוויזיה אז אין בעיה לצפות ככה). האם + מתאים למטרה הזאת? האם פרומדיה שווים קנייה? (המחיר מצויין אבל זה כנראה אומר שהאיכות על הפנים... לא?)

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  24. אני רוצה להוסיף כונן קשיח פנימי למחשב שבמפרט, אחד שיהיה אמין ולא יקרוס אחרי שנה וחצי, וגם לא יקרא בטירוף. טווח המחירים שראיתי הוא עד 200 שקלים, ויש כאלה גם ב140 ש"ח! זה נורא מבלבל, ואני לא יודע איזה סוג לקנות! אם מישהו יוכל בבקשה להמליץ על דגם טוב מחברה אמינה, שיתאים מבחינת החומרה למחשב שיש לי, תודה :-). עריכה: אני רואה שנעלם לי המפרט בפרופיל משום מה! בכללי, מעבד E5200, זיכרון 4GB, לוח אם ASUS P5KPL-CM, כרטיס מסך ATI 3800

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  25. אני לא בטוח שהמחשב שלי חזק מספיק: P3 800 128MB 15GB (אין לי יותר מדי מקום פנוי בהארד דיסק בד"כ) פועל על WIN98 SE מה אתם אומרים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.