עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הכונן דוידי שלי קורא רק את הדיסק של הוינדוס שום דיסק אחר הוא לא קורא ממה יכולה להיות הבעיה (כבר פירמטתי את המחשב פעמיים וזה לא עבד) (אני מקווה שZה הפורם הנכון לבעיות בכוננים)

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by dlivneh,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד ישן עם WIN 98 SE עליו. הוא מסרב בכל תוקף לזהות לי דיסק און קי (FLASH DISK) של יצרן סיני (אים לי דרייבר). מחפש דרייבר גנרי. לפי מה שמצאתי הקובץ נקרא: Generic Native 98SE USB Driver. אך לצערי לא מצאתי אותו בשום מקום. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  3. היי, אני מעוניינת לחבר למחשב שלי דיסק קשיח 1TB עם מארז חיצוני בחיבור ESATA. לשם כך אני מתכוונת לרכוש דיסק קשיח ומארז חיצוני מתאים. איזה מארז חיצוני תומך ב-ESATA ומומלץ למטרה זו? הרכישה תתבצע בזיגזג 2000 אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מוצרים מהאתר שלהם. המפרט של המחשב שלי בצד, נראה לי שאין לי ESATA בלוח אם ושאצטרך לקנות מתאם איזה משני המוצרים הבאים לקנות? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=9056 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=9055 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  4. שלום חברי הפורום יש לי חבר שבחופשה בתאילנד (בנקוק) הוא הסתנוור שם מכל חנויות(יותר נכון קניונים) של אלקטרוניקה והתחיל לקנות חיקויים. אני במקרה צריך כונן חיצוני האם אפשר לסמוך על המוצרים שם? האם המוצרים האיכותיים זולים משמעותית מהארץ או שאין הבדל גדול (ועדיף אחריות)? הבנתי שיש שם כמה מפעלים גדולים של כוננים ושהיה עליית מחירים בגלל ההצפות שהיו שם. מה שמעניין אותי זה מהאמינות, המהירות והמחיר פחות מהניידות. איזה מכשיר יותר מומלץ? לא צריך יותר מ 2 טרה. מה כדאי לבדוק? והאם מישהו מכיר חנות/מקום מומלץ? תודה מראש והמשך יום טוב.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by easyuri,

אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרארד דיסק התוכנהשל החלונות לצערי לא מספקת תוצאות . תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by Linkin Park,

שלום, יש לחבר שלי לוח אם יחסית ישן intel D845WN ועכשיו הוא קנה הארד דיסק חדש 200 ג'יגה של WD . הוא לא מצליח להתקין את ההארד דיסק כמו שצריך.. אני מניח שהבעיה היא בלוח אם. נסינו לברר באתר של אינטל מה המקסימום שהלוח מסוגל לזהות ולא מצאנו. אם למישהו יש פתרון או יכול למצוא בשבילי את המידע הדרוש אני מאד אודה לו אגב גם עדכון ביוס לא מצאנו שם בשביל הלוח שלו..

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by El Cuervo,

אני רוצה לקנות תלייטאון 523252 אבל ראיתי אותו או במכרזים או באתרים של חנויות שנמצאות לא הכי קרוב אליי ובאתרים של חנויות בכרמיאל משום מה יש את הצורב 481248 והוא עולה או במקום אחד יותר או במקום אחד פחות מה 523252...... ואני מתלבט עם לקנות אותו את ה 523252 דרך מכרז או באינטרנט דרך חנות שהיא לא כל כך קרובה אליי ואז עם תהיה לי בעיה אני אצטרך ליסוע לקריות עם המחשב רק בגלל הצורב או לרמת גן או תל אביב או לטיזנאבה או שאני אקנה בכרמיאל את ה 481248 ואני אסתפק במועט או שאני אזמין אותו איפושהו בכרמיאל את ה 523252..... שזה גם אפשרות אבל צריך לבדוק עם אנשים פה מתעסקים איתו בחנויות. מה אתם מציעים? מה בכלל ההבדל בין שני הדגמים למה דירגו את ה 523252 כפחות טוב מה 481248 ב www.zap.co.il ? ג…

8. אני רוצה להוסיף כונן קשיח פנימי למחשב שבמפרט, אחד שיהיה אמין ולא יקרוס אחרי שנה וחצי, וגם לא יקרא בטירוף. טווח המחירים שראיתי הוא עד 200 שקלים, ויש כאלה גם ב140 ש"ח! זה נורא מבלבל, ואני לא יודע איזה סוג לקנות! אם מישהו יוכל בבקשה להמליץ על דגם טוב מחברה אמינה, שיתאים מבחינת החומרה למחשב שיש לי, תודה :-). עריכה: אני רואה שנעלם לי המפרט בפרופיל משום מה! בכללי, מעבד E5200, זיכרון 4GB, לוח אם ASUS P5KPL-CM, כרטיס מסך ATI 3800

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  9. כותרת

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  10. מותקן כרגע ווינדאוס XP, אבל נראה לי שהבעיה החלה אחרי התקנת ומחיקת לינוקס אבונטו. גודל הכונן הוא 160GB, אבל גם אם אני מתחיל התקנה חדשה של XP, מוחק את כל המחיצות הקיימות במהלכה, עדיין הכונן מחולק ל-4 "מחיצות" שונות ואי אפשר לאחד את כולם לאחת! אני תקוע עם מחיצה אחת מקסימלית בגודל 19GB, שנייה בגודל 1GB, ושלישית ורביעית בגודל 65 GB כל אחת פחות או יותר. מצידי, אני אתקין עכשיו את כל הווינדאוס מחדש, רק איך מאחדים את כל האזורים האלה למחיצה אחת? אין לי סידירום אגב, אז כל פתרון חייב להיות אפשרי גם דרך DOK (כך התקנתי את XP מחדש).

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  11. היי, ראיתי בסטיקי המלצה על ST3500410AS אבל כשבאתי להזמין מהחנות הם טענו ש WD5000AAKS יותר אמין והמליצו עליו. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  12. לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3750511,00.html

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by liram21,

שלום לכולם, אבא שלי קיבל רכב חדש ויש בו קליטה רק של BLUETOOTH או דיסק רגיל, רציתי לדעת האם יש דיסק און קי שעובד עם על BLUETOOTH ?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by RayZ,

היי, הייתי אמור להזמין את הדגם המומלץ כל כך של סמסונג (ה-F3) בנפח של 1 טרה בית, אבל בפרק זמן הלוחץ כל כך הזה אני יכול ללכת רק על אלטרנטיבות שונות שהן הגרסה הישנה יותר של הסמסונג הזה, ה-F1 מדגם HE103UJ, או ה-WD Caviar Black או המקביל של סיגייט. מה האלטרנטיבה הטובה ביותר? האם ה-F1 הוא אופציה גרועה בהכרח? חשוב לי לציין שממש חשוב לי כונן שקט, לכן גם ה-WD לא ממש קורץ לי פה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  15. שלום חברים. ברשותי דיסק חיצוני שחור "3.5 G2 Series ,2TB, ורציתי לדעת האם אני יכול להשכיב אותו כשהוא עובד או שהוא חייב לעמוד?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  16. במחשב הנייד שלי מותקן HD בנפח 250GB במחיצה אחת (Primary) עם מערכת הפעלה מותקנת עליה (VISTA HOME PREMIUM), אני מעונין לחלק אותה ל-2 חלקים, אז השאלה שלי האם ניתן לחלק אותה בלי לפרמט ולהתקין הכל מחדש?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by niner,

מה עושה כבל SATA?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by Swed,

אני מחפש HDD חדש בגודל 1TB ומתלבט בין הWD לSEAGATE Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS‎ או 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS עכשיו אמרו לי שWD הזה יורד לעבוד ב5400RPM ולא עובד רצוף על 7200 RPM השאלה שלי אם כדי להתאמץ עוד קצת ולקנות את Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX אשמח לתשובה.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  19. מחפש דיסק קשיח מהיר,שיהיה חיצוני אני לא יודע אם לקנות אחד מובנה או ארדיסק בנפרד עם קופסא מה אתם אומרים?ואיזה חברה כמובן..

20. אני צריך כונן רשת שידע לגבות לי תיקיות מסויימות פעם ביום. (לשכתב אם קבצים השתנו). תודה.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  21. שלום , אני חדש בפורומים ומקווה לעזור ולהעיזר. קניתי צורב dvd של lg לאחר שכונן ה cd rom הרגיל שלי נהרס. מאחר שיש לי צורב רגיל שעובד טוב חשבתי לחבר את שני הצורבים מבלי כונן ה cd rom הרגיל. כשחיברתי את הצורב החדש במקום הכונן הרגיל הוא לא זיהה אותו , ורק הצורב הרגיל זוהה. ניסתי להחליף בינם חיבורים וכל מיני קומבינציות לא עזר. רק שחיברתי את הסידירום הרגיל והצורב אז הם שניהם עבדו זוהה במערכת. שאלתי היא : אם אפשר לחבר רק את שני הצורבים מבלי הכונן הרגיל ואם כן איך. תודה

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by ToR,

שלום, הצורב הנ"ל נמצא כיום במחיר מפתה, ואני מתלבט אם לקנות אותו. רציתי לפתוח THREAD בנושא הצורב הזה. ולקבל מידע מאנשים בקשר לתאימות עם MEDIA, ותאימות לנגני דיוידי בייתים. כמה זמן מעשית לוקח לצרוב דיסק וכל מידע נוסף שיש לכם. עם יש לכם השוואות לצורבי DVD באותה רמת קטגוריה ומחיר, הרגישו חופשיים להוסיף וליידע דרך אגב, לפי מה שנראה מהאתר של PIONEER ההבדל הין 106 ל A06 הוא: A06 = RETAIL 106 = OEM

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by YTZ,

עד 400 ש״ח, ללא חיבור לחשמל. נפח שיהיה לפחות 500gb. בינתיים חשבתי על זה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=800058 יש עוד אחד של סמסונג 2.5״ שעולה 10 שח יותר והוא 640gb, מה ההבדל בין ה-2?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by avihu1,

שלום לכולם אני חדש פה.. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני 500GB שהמטרה שלו בסופו של דבר היא להתחבר עם כבל USB לDVD משולב מגבר ולנגן תוכן של סרטים שיהיו בו,האם זה אפשרי? (אני הבנתי מחבר שיכול להיות שהDVD לא יקרא את הכונן).

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by roeiw,

שלום אני מעוניין לעשות שב Dok שלי יהיה תפריט בוט של דוס ואני יהיה יכול לבחור בין שני תוכנות (MemTest86) ועוד איזו תוכנה של בדיקה.. זה אפשרי ואם כן אז איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים