אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ממש לא מזמן קניתי שני הארד-דיסקים WD10EADS 1TB וגם עוד אחד בגרסה של ה- 640 GB סה''כ 3 המחשבים שלי ממש שקטים אבל משום מה אני שומע מההארד-דיסקים ממש רעש כשהם עובדים, בצורה ממש מציקה, נשמע כמו טרקטור, ואז הוא מפסיק את הרעש כל כמה שניות ואז מחזיר אותו ניסיתי להחליף כבלים וזה אותו הדבר, עשיתי בדיקת ''שמיעה'' לכל אחד מהם ואצל כולם זה אותו דבר אלה לא רעשים של seeks אלא רעשי טרקטור גסים אומנם שני המחשבים שלי ממש שקטים אבל אני לא מצפה שהם ירעישו בצורה כזאת אני מדבר מתוך נסיון עם הארד-דיסקים קודמים שהיו לי קניתי את WD10EADS למטרת HTPC כי אמרו לי שהם ממש שקטים... יכול להיות שההארד-דיסקים בנפחים הגדולים אמורים להרעיש ככה? זה הגיוני? יכול להיות שיש סדרה פגומה? אולי צריך לעשות…
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ספציפית המודעה הזו: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=5730777 פניתי אליו, והוא טוען שיש לו המון דיסקים חדשים באריזות סגורות למכירה. פשוט לא יודע אם לסמוך ולקנות, למרות שהמחיר מאוד מאוד קורץ... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור רכישה של xbox 360 חדש אני מחפש צורב dvd אשר מסוגל לצרוב בשיטת ה double layer העדפה היא לצורה פנימי הן מפאת מחיר והן מפאת נוחות. יותר חשובה לי איכות הצריבה מאשר מהירות, מצידי שייקח לו גם שעתיים לצרוב אבל שיצרוב טוב. (אני יודע שחושב גם איכות הדיסקים לכן אשקיע בדיסקים של Verbatim) צורבים ששמתי עליהם עין הם Asus 2014L1T או LG GH22NP20 או LG GSAH42N או LG GSA-H10A אם אתם מכירים צורב מוצלח יותר אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב סוף סוף בשעה טובה... ועד עכשיו הייתי סגור על WD לא חשבתי אפילו על maxtor אבל יש סקר שעכשיו פורסם באתר שעשה השוואה בין כוננים של 250gb ו maxtor יצא זוכה כמעט בכל הקטגוריות(אפילו שחבל שכונן של wd לא השתתף) וגם קראתי ביקורות על maxtor שהוא יותר שקט ומהיר ואיכותי... ורק בעיה אחת מפריעה לי...קראתי כאן על כל מיני בעיות שקוראות ב maxtor שאני לא מעוניין בלשון המעטה שיקרה לי... למשל: שהpartition נמחק או משהו כזה... או שה hd לא נדלק בכלל וכל מיני בעיות כאלה... האם תעזרו לי לבחור בין 2 הדגמים האלו "ותאירו את עיניי" עידו
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש HDD חדש בגודל 1TB ומתלבט בין הWD לSEAGATE Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS או 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS עכשיו אמרו לי שWD הזה יורד לעבוד ב5400RPM ולא עובד רצוף על 7200 RPM השאלה שלי אם כדי להתאמץ עוד קצת ולקנות את Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX אשמח לתשובה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מעוניין לאכסן את כל הסדרות והסרטים שלי על כוננים קשיחים. אני לא מוריד כבד וגם לא הכל אני משאיר. האופציה הראשונה שלי זה לשמור הכל על כונן פנימי כאשר המינוס הוא צריכת חשמל ושחיקת הדיסק (במידה ואני מבטל את החיסכון החשמלי של הווינדוס) וגם סיכוי גבוה יותר שהארדיסק יידפק כתוצאה משחיקה או ממכת ברק חלילה וחס. יש לציין שאני לא מעוניין בגיבוי לחומר הזה. מנגד יש את האופציה של כונן חיצוני אותו אני מחבר ברגע שאני רוצה לראות את אחד מהסרטים שנמצא בו ורוב הזמן הוא שמור בקופסא בארון נקי מאבק. הבעיה שלי במקרה הנ"ל היא שאני בעצם משחק רולטה עם הכונן שכן יכול להיות שהכונן דפוק והוא ידפק לי אחרי חודש בעבודה שוטפת אך כך הוא ידפק בדיוק יומיים לאחר סזוף האחריות שגם כך קצרה. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לכל בעלי הצורב בבקשה (אל תבהלו מהקוריאנית, זה לא וירוס): http://kenny.storageinfo.co.kr/firmware/lg/GSA4120B/gsa-4120a104_kw_.zip או http://www.storageinfo.co.kr/EzMODse/viewtopic.php?t=21180
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי כרטיס זכרון 32 גיגה לS3 שלי באייבורי. לפני כשבועיים תוך כדי שימוש רגיל במכשיר פתאום עלתה לי הודעת "כרטיס SD ריק". כל הניסיונות לשחזרו עלו בתוהו. הלכתי לאייבורי שם החליפו לי אותו במקום בלי לשאול שאלות. וידאתי שהכרטיס מזוהה ע"י המכשיר והלכתי. מאוחר יותר חיברתי אותו למחשב עם קורא כרטיסים מקורי של סנדיסק והעתקתי את הגיבוי שהיה לי אליו. באמצע ההעתקה קיבלתי שגיאה והכרטיס שוב בלתי מזוהה בכל דרך שהיא. מה גורם לתקלות כאלו? יש טעם להתווכח עם אייבורי שיחליפו לי לחברה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת אם יש הבדל משמעותי בדיסקים קשיחים בין Samsung לבין Western Digital. האם Samsung באמת יותר טובים מאשר Western Digital? ואני יסביר את ההתלבטות שיש לי בעיניין: האם כדאי ללכת על: Western Digital WD1600JS - בנפח 160GB - במחיר של כ-300 שקל. או Samsung HD160JJ - גם בנפח 160GB - במחיר של כ-330 שקל. או Western Digital WD2500KS - בנפח 250GB - במחיר של כ-390 שקל. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך כונן רשת שידע לגבות לי תיקיות מסויימות פעם ביום. (לשכתב אם קבצים השתנו). תודה.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום , אני חדש בפורומים ומקווה לעזור ולהעיזר. קניתי צורב dvd של lg לאחר שכונן ה cd rom הרגיל שלי נהרס. מאחר שיש לי צורב רגיל שעובד טוב חשבתי לחבר את שני הצורבים מבלי כונן ה cd rom הרגיל. כשחיברתי את הצורב החדש במקום הכונן הרגיל הוא לא זיהה אותו , ורק הצורב הרגיל זוהה. ניסתי להחליף בינם חיבורים וכל מיני קומבינציות לא עזר. רק שחיברתי את הסידירום הרגיל והצורב אז הם שניהם עבדו זוהה במערכת. שאלתי היא : אם אפשר לחבר רק את שני הצורבים מבלי הכונן הרגיל ואם כן איך. תודה
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך בSATA? יש לי את ה- Asus A7V8X תודה..
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום, הצורב הנ"ל נמצא כיום במחיר מפתה, ואני מתלבט אם לקנות אותו. רציתי לפתוח THREAD בנושא הצורב הזה. ולקבל מידע מאנשים בקשר לתאימות עם MEDIA, ותאימות לנגני דיוידי בייתים. כמה זמן מעשית לוקח לצרוב דיסק וכל מידע נוסף שיש לכם. עם יש לכם השוואות לצורבי DVD באותה רמת קטגוריה ומחיר, הרגישו חופשיים להוסיף וליידע דרך אגב, לפי מה שנראה מהאתר של PIONEER ההבדל הין 106 ל A06 הוא: A06 = RETAIL 106 = OEM
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
במיוחד בשביל ICE BREAK ששאל אתמול . לינק http://tinyurl.com/5q3hs טרד http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=133558
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ברשותי צורב של PIONEER 104 - ששירת אותי נאמנה מספר שנים. אני עוסק הרבה ביצירת סרטי DVD. לאחרונה שמתי לב - שככל שאני מוסיף עוד רכיבים על קו ה 12 VOLT - הצורב מסרב להגיב לסוגי מדיה שונים - אשר היה מגיב אליהם בעבר. אני משתמש ב PSU של ANTEC 550 TP - ומאז ומתמיד קו ה - 12 VOLT היה מעט נמוך (אך יציב על 11.80) - בקריאה ב MBM. הקש ששבר את גב הצורב היה הוספת כרטיס מסך 6800 ULTRA - יש קריאה של מדיות מידע אבל לא סרטים ולא מדיות עם AUTORUN עליהם. :-\ כנראה הגיע הזמן לשדרג את הצורב. אני מעוניין בביטסטינג - לצורך צריבה על מדיות + שיקראו בנגן ה DVD הבייתי. אוברספידינג ו DVD RAM פחות מעניינים אותי. לאחר קריאת תרדים שונים בפורום עדיין לא הבנתי לאיזה צורב יש תמיכה הכי רבה בביטסטינג…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איזה קבל אני צריך שינצל את מלוא היכול שלו...? אני ממש מבולבל ואיזה קבל אני צריך בשביל הבקר רייד?
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן. יש לי כונן פנימי מסוג WD Cavaiar SE 200GB SATA. אני רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני שיתחבר בחיבור USB 2.0 לטלויזיה ע'מ לצפות בסרטים. אשמח לדעת מה אני צריך לקנות בשביל זה, ומה המחירים, אני מתכנן על משהו בסביבות ה150 ש''ח. ניתן לקנות גם מאי-ביי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.. טוב קניתי היום צורב של סוני 52X32X52 ואני לא קיבלתי איתו כלום.. פשוט בשקית אם הצורב עצמו.. האם זה בסדר??.. טוב השאלה השנייה שלי היא כך.. אין לי מושג איך לחבר אותו המחשב שלי פתוח ואין לי מושג איפה לשים אותו ואיך לחבר.. אני לא ממש מבין במחשבים אז בבקשה תדברו איתי בעברית פשוטה חחח.. תודה לעוזריםם
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים זהים SEAGATE 250GB 16MB וכנן אחד SEAGATE 120GB 8MB אני רוצה לעשות RAID0 לשני ה250ים ואת ה120 להשאיר בנוסף כעוד מקום איחסון זה אפשרי להגדרות בביוס או בכלל? תודה.
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מחיר נמוך איכות גרוע שירות - לא שמעו על המילה החזרת מוצר לא תקין - אין כזה דבר בקיצור להתרחק
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם דיסק קשיח בחיבור SATA אבל אני לא מצליח להתקין win xp כי ה-win כותב שהוא לא מוצא שום דיסק קשיח אם משהו יכול לעזור?? (אני מקווה שאני כותב בפורם הנכון)
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איזה קושחה הכי טובה ל-Nec 4550 שתתמוך גם ב-bitsetting? (לא רשמית כמובן) לינק יעזור גם תודה
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי דיסק של SilverLine DVD+R DL רשום שהוא צורב ב8x ניסתי לצרוב עליו משהוא, הNero הגיע ל100% ואז רשם שהוא לא הצליח לצרוב. למה זה? צריך לצרוב במהירות יותר איטית? ואם כן איזה מהירות? או שבכלל הבעיה בתוכנה?
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
גם סדרת ה-MX300 הטריה של מיקרון מתקדמת אל הנפח הנדיב, ובמחיר תחרותי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-