אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי חשד סביר שקבצים אחדים בכונן רשת (My Book World Edition) לא תקינים ותוקעים את ה SyncToy עובד יופי על אותו גיבוי בכנון נוסף מקביל וזהה הבעייה שלא מצאתי תוכנה (רצוי חינמית) המסוגלת לגשת לכונן כזה ולבדוק את תקינות הקבצים ובכלל כל מה שבדקתי עד כה לא זיהה את הכוננים הנ"ל (ממופים) המלצות?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב חדש מאתמול, התקנתי את וינדוס XP.. ויש לי רק בעיה אחת... משום מה שאני נכנס למחשב שלי זה מראה לי את כונן C עם 127GB ובכלל יש לי דיסק קשיח של 250... איפה נעלמו עוד 123 ג'יגה ? ולמה יש רק כונן אחד.. אני רוצה לעשות 3 (40,105,105) ומשום מה אין... ובדקתי במארז ובביוס זה כונן של 250 ג'יגה מאה אחוז... תודה על העזרה :'(
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לא משנה תקציב..אני רוצה sata או IDE העיקר ד.קשיח הכי טוב וחזק. גם 3 או יותר שנים אחריות גם הוסיף מה דגם?
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איך המדיות האלו http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=18 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=6359 השכבת הגנה הזו של ritex שווה משהו ? או שם יש המלצות אחרות לקנייה של חבילות של 25
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
הלוח אם שלי הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אני מתכוון לקנות עכשיו 2 דיסקים קשיחים של SAMSUNG F3 1T. אני מבקש אם מישהו יכול להביא לי הסבר מפורט על איך אני עושה את זה בדיוק, כי אף פעם לא התעסקתי בזה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שתי שאלות. א)יכול להיות שכונן קשיח כמו זה שפה למטה ימכר ב370 שקל?כי אני עומד לקנות אותו וזה פשוט נראה לי מוזר. אני לא מבין במיוחד אז יכל להיות שזה נורמלי לגמרי-אם ככה פשוט תתעלמו מהשאלה הזאת. כונן קשיח WD2500KS Western Digital יצרן - Western Digital ממשק SATA II 250 GB 16MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות! ב)יש לי לוח אם מדגם-p4x400-8235 אין לי מושג מאיזה חברה :s05: הלוח הזה תומך SATA 2???(ולחפרנים שביניכם-כן אני יודע שאין כזה דבר SATA 2 אבל זה אכפת לי במיוחד)
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני משתמש הרבה ב- eMule/BiTorrent וכאשר הן עובדות המחשב פחות או יותר משותק- הדיסק הקשיח עובד כל הזמן וזה גורם להרבה תקיעות. חשבתי להוסיף עוד דיסק שאליו אני אוריד הכול ואפרוס בו ולהשאיר את הדיסק שיש לי(WD, 80GB 8mb). עכשיו, מה מומלץ יותר לכזה דיסק, IDE או SCSI, אמרו לי שאחרי טחינות רבות כמו בהורדה ה-IDE נוהג להתפגר- יש אמת?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע על הלוח אם 2 חיבורי SATA בלבד על אחד מהם מחובר צורב, ועל השני מחובר הארדיסק קטן של 80 גיגה ועכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק, יש אפשרות לקנות מפצל או משהו בסגנון על מנת שאני אוכל לחבר עוד כוננים של SATA?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק MaxlineIII 300GB 16MB והמניאק גידל סקטורים דפוקים. אני חושב שקניתי אותו בNewegg, אבל אני פשוט כבר לא זוכר. מישהו יודע אם אפשר לממש אחריות על כזה דבר בארץ? הרי בסופו של דבר, הדגם הזה נמכר כאן, וסקטורים דפוקים זה סקטורים דפוקים כבר בארץ הקודש.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי היום צורב דיוידי של lg בקיצור אני לא יודע אם יש לו את התמיכה של + - ואני אפילו לא יודע מה זה אומר ! אז למי שיש מושג על מה אני מדבר ויכול לעזור לי אז תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי עוד הארגיסק אחד שאני רוצה לחבר למחשב.. איך אני הופך את הRADI לIDE רגיל?? אנא פרטו בתשובתכם.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם אני צריך להריץ איזה בדיקות כל שהן לווידוא תקינות הכונן? או עצם זה שהוא פועל כבר אומרת שהוא תקין.. אשמח לתשובה זריזה כי אני ממש חייב את הכונן כבר.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, הצורב הנ"ל נמצא כיום במחיר מפתה, ואני מתלבט אם לקנות אותו. רציתי לפתוח THREAD בנושא הצורב הזה. ולקבל מידע מאנשים בקשר לתאימות עם MEDIA, ותאימות לנגני דיוידי בייתים. כמה זמן מעשית לוקח לצרוב דיסק וכל מידע נוסף שיש לכם. עם יש לכם השוואות לצורבי DVD באותה רמת קטגוריה ומחיר, הרגישו חופשיים להוסיף וליידע דרך אגב, לפי מה שנראה מהאתר של PIONEER ההבדל הין 106 ל A06 הוא: A06 = RETAIL 106 = OEM
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בעקבות גסיסתו המתמשכת של הארד-דיסק שלי אני שוקל לקנות צורב DVD בעיקר לגיבויים של כל מיני דברים ... אחרי שקראתי כל מיני דיונים פה הבנתי ש... הפיונר הוא מאוד אמין ומדויק הnec מאפשר שידרוג אבל לא באחוזי הצלחה בטוחים וה LG מאפשר DVD RAM שנותן אפשרות כמעיין ארד-דיסק נייד לפי הצרכים שלי נראה לי שה LG הוא הכי כדאי בגלל אפשרות הDVD RAM שהוא נותן לכן אני רוצה לשאול האם הדגם הנ"ל הוא אכן מומלץ ? האם יש צורבים אחרים עם אפשרות DVD RAM או דומה לה שיותר מומלצים ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, יש לי כונן קשיח נייד של IOMEGA. הוא מחובר גם לחשמל וגם דרך USB. בפעם הראשונה שניסיתי לחבר אותו למחשב הוא עבד מצוין, זה היה לפני חודש בערך. מאז, בכל פעם שניסיתי לחבר אותו, המחשב מזהה אותו כחומרה חדשה אבל לא פותח לי את המסך של האפשרויות (לפתוח אותו עם מדיה סנטר, מחשב שלי וכו'), ואם אני מנסה לגשת לmy computer כדי להגיע לקבצים, כל החלון נתקע עד שאני מכבה את הכונן, ואז הכל חוזר מיד לעבוד כמו שצריך. ניסיתי לעשות ריסטארט, ניסיתי להוציא אותו מהחשמל ואז להכניס שוב, ניסיתי לעשות ריסטארט כשהכונן כבר מחובר, וזה לא עבד. היום גם חיברתי אותו למחשב אחר, וקרה אותו הדבר. כשחיברתי אותו לטלוויזיה יכולתי להיכנס לקבצים אבל הם לא עבדו כ"כ טוב. לא ידוע לי על מכות שהוא ספג, על הפסקות חשמל, ע…
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
1. ניסיון חיפוש בפורום, לא עזר :s05: 2. לעניין - יש לי RD עם 40 GB של WD אתמול קיבלתי מחבר הרדיסק נוסף של 20GB גם הוא של WD ונראה חדש ביותר. 3. לא מבין כלום בחומרה אבל בכ"ז פתחתי אחרי מאמץ רב את המארז עפ"י הסבר שקיבלתי חיפשתי אחר הכבל שמחבר מהלוח לRD גיליתי כי ה"חוט" הנ"ל תפוס מצד אחד בהרדיסק ובהמשך בצורב ז"א שאין לי כבל עם חיבור מתאים להרדיסק החדש. :'( 4. שאלותי הם: איך נקרא הכבל הנ"ל ? יש לי מקום (חריץ)פנוי בלוח במקביל לכבל חיבור הנוכחי של ההרדיסק + הצורב, האם אליו לחבר הכבל החדש שאני יקנה/יגנוב ממקום העבודה ? ואז להרדיסק + חיבור לחשמל וזהו ? פעם היה קטע של מאסטר+עבד? (אין ג'אמפר על הרדיסק החדש) האם הWIN XP יזהה לבד הכונן החדש? 5. הוראות (עדיף מפורטות ) הע…
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כרגע צרבתי דיסק של סרט על דיסק של 100 דק' 900 מגה.(ערכתי סרט ל-DVD) השתמשתי ב-OVER BURN. מכיוון שהסרט היה קצת טיפה מעל 100 דק' אז חתחתי קצת מהסוף(הקטע עם הכתוביות). עם התוכנה MPEGTOOL. בסוף הצריבה הוא לא סגר את הדיסק ורשם שהצריבה נכשלה,זה קרה לי כבר כמה פעמים עם סרט אחר אבל כבר קרה לי לא פעם שחתחתי והכל היה בסדר. מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אפשר להגיד שבסביבות ה350-400 שקל התקציב,מחפש אחד עם לפחות 320 ג'יגה ושיהיה זול וטוב. יש המלצות אפשר תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/hdd-reliability-storelab,2681.html מעניין
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קודם כל כותרת יותר תמציתית מזה לא יכולתי לחשוב אז אם יש הצעות - תתקבלנה בברכה עכשיו לנושא. כשאני רואה סרט מתוך דיסק (פורמט VCD , DIVX, XVID לא משנה), אז אני יודע שיש קצב קריאה מסויים שהמחשב צריך לקרוא מהדיסק. אני גם יודע שהוא בדרך כלל לא עולה על 1500KB\S. אני גם יודע שמהירות הקריאה X40 היא בערך 6MB\S וסידירומים של היום יודעים לקרוא אפילו יותר מהר. עכשיו השאלה שלי היא למה כאשר אני רואה סרט מהסידירום אז הסידי מסתובב במהירות שיא ?? למה הוא לא מסתובב בדיוק במהירות שתיתן את קצב הקריאה הדרוש? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=974 אני מחמיץ פה משו ?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אפשר לחבר כבל נתונים של הארד דיסק גם לכונן אופטי (צורב וכו')? זה עובד על אותו דבר? אני מתכוון לקנות כבל עגול - זה יתאים? יש מצב שאפשר לבדוק על יד הוצאת הכבח מההארד דיסק וחיבור לאופטי - אם יחבר מתאים, לא אז לא!?
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-