אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על ה - Samsung 2000GB HD204UI ביחד עם מארז חיצוני, רק שאני לא סגור על מארזים חיצוניים. רוב הנפח יורכב מסרטים בגודל מינימלי של 8GB שמילאו לי כבר את רוב הטרה שיש לי כיום. אני מניח שכדי שיהיה eSata על מנת שאני אוכל להעביר את הסרטים מהר, גם כל פעם שאני מוריד סרט חדש ולא לחכות יותר מדי. בנוסף אני חייב חיבור USB כי אני אחבר את הכונן ישירות ל - LG LE5500 שלי, על מנת לצפות בסרטים ישירות מהכונן, ואלי בגלל זה כדי שהכונן יהיה 7200RPM ולא 5400RPM, או שזה לא יפריע? ניידות פחות חשובה לי, אני סה"כ מעתיק מהמחשב ואז לוקח את הכונן שני מטר הצידה ל - TV (למה לא לחבר ישירות ל - TV כי אני צריך מקום בכל מקרה, ובמארז שלי כבר יש 3 HD, אז לא בא לי לנסות לדחוף לשם עוד HD ואז לקנות כרטיס מסך ש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בפעם האחרונה שקניתי דיסק קשיח - לפני כשנה וחצי דיסק בנפח 500GB של samsung מסוג F3 עלה לי 190 ש"ח. עכשיו אני רואה שהמחירים נעים באיזור של 270 ש"ח. יכול להיות שפיספסתי משהו? כמו כן, למה אי אפשר למצוא דיסקים של samsung? תודה למעדכנים
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רכשתי התקן זה, וברצוני לשתף במידע לגבי המוצר, אני לומד אותו ועושה גם השוואה מול הדגם של WD My book live 2TB אני כרגע אתייחס לדגם של סיגייט ההתקנה של הדשבורד הייתה ממש קלה גם להבנה וגם להגדרות ביחס לMBL של WD מי שמעוניין לקבל מידע אמיתי לגבי המוצר לפני רכישה , מומלץ להשאיר שאלות בדיון זה אשמח לעזור ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע ? אני בלחץ של גי'גות ואני רוצה להשקיע כבר ב16 מגה קאש
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי צורב ואני רוצה לחבר למחשב גם סידי רגיל. עכשיו יש לי את הסידי ואני לא יודע איך. אם תוכלו לומר לי אני אודה לכם (איך בדיוק מצמפרים אותו?)
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות הארדיסק חדש ורציתי לדעת האם למישהו יש סקירה לסידרה החדשה של wd - סידרת JD ? חיפשתי ולא מצאתי... תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש HDD חדש בגודל 1TB ומתלבט בין הWD לSEAGATE Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS או 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS עכשיו אמרו לי שWD הזה יורד לעבוד ב5400RPM ולא עובד רצוף על 7200 RPM השאלה שלי אם כדי להתאמץ עוד קצת ולקנות את Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX אשמח לתשובה.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי לפורום המתאים יש לי דיסק 320 GB ודיסק 500 GB אני רוצה שיעבדו ב- RAID 0 על שטח של 100 GB שהם 50 GB בדיסק איך אני מכוון נפח של שטח בכל דיסק הדיסקים מאותו יצרן ואותו נתונים של כתיבה וקריאה זאת הסדרה של הדיסקים http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=299
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כזו: יש לי מחשב שמריץ xp/sp3. ניסיתי לחבר אליו כונן פנימי wd160 ממחשב קודם דרך ממיר sata/ide ל- usb. תחילה נראה כי המחשב מזהה רכיב חדש והוא מציג אייקון של חיבור usb - mass storage device אבל אני לא מצליח לראות את הכונן בשום מקום, גם לא רק computer management מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עם אותו צורב, אותה תוכנת צריבה ועם אותם המדיות שפעם יכלתי לצרוב עד 714 מגה, אני עכשיו לא מסוגל לצרוב אפילו 704 מגה. אני מקבל מנירו הודעה שה DAO לא הושלם. האם למישהו זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להזמין מהאתר www.newgg.com דיסק קשיח חיצוני, 1 טרה. לצורך מוזיקה, כלומר שיהיה מחובר למחשב ואשמע מוזיקה ממנו. תקציב - 120 או 150 דולר . אני גם צריך לשלם על משלוח, פשוט אדם בחול צריך להעתיק לי לדיסק מוזיקה שאני צריך. איזה דיסק כדאי לקנות? אני רואה שיש באתר הזה מבחר ענקי.....והוא המליץ על הדיסק הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822204079&cm_re=fantom-_-22-204-079-_-Product כל מי שיכול לומר לי מה כדאי, אז תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמאז שחיברתי את ה SSD רוב הפעולות שלי זה מה ssd ואין שום בעיה אם זאת אם לדוגמא אני פותח איזה תוכנה שמותקנת על ה ssd אבל התוכנה צריכה באופן עקיף לפתוח קובץ שיושב על ה HDD הישן אז נהיי דילי רציני של כמה שניות עד שההכונן הישן "מתניע" ,"וההתנעה מלווה ברעש בסגנון של רעש כשמדליקים מחשב ..., הרעש הזה פחות מפריע כי הוא נעלם בסיום "ההתעוררות/התנעה" של הכונן מה שמפריע זה כמובן הדיליי /ההאטה , הכונן הישן שלי זה sansung HD 103SJ יש דרך למנוע את המצב השינה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי קונן חיצוני של WD והבעיה היא שהוא הגיע עם FAT32 ואני רוצה לשנות ל NTFS מבלי לפרמט אותו יש אפשרות לעשות את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי ipod classic 80gb. גיביתי עליו תמונות (לא דרך האיטיונס) והוא שבק חיים. כל פעם שאני מעלה אותו אני מקבל איקס אדום מוקף בעיגול. ניסיתי להכניס אותו למצב דיסק לפי ההוראות באתר של אפל אבל זה לא עבד. מישהו מכיר דרך לחלץ את התמונות מהנגן (המחשב לא מזהה אותו כשהוא מחובר...). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה ממש לפני כמה דקות. אני משתמש בDOK הזה כבר הרבה זמן ולא הייתה לי בעיה להכניס קבצים של 1-2GB (מעולם לא ניסיתי קבצים גדולים מ2GB) והיום ניסיתי להכניס קובץ שהוא 4.7GB אבל אז עולה לי הודעה שאומר לי שהדיסק מלא, אבל הקטע הוא שכל ה15.1GB שקיימים הדיסק פנויים. עשיתי פירמוט ולא עזר. הDOK המדובר זה: http://www.transcendusa.com/products/ModDetail.asp?ModNo=165 בגרסת 16GB. ----------------------------------לא משנה כבר פתרתי את הבעיה.שחכתי שצריך לפרמט אותו לNTFS
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קניתי הארד-דיסק חדש, WD Caviar IDE 160GB 8MB Cache. במחשב שלי קיימים שני הארד-דיסקים, אחד Master שעליו מותקן הווינדוס, WD120GB. השני הוא IBM 40GB שמתנהג כ-Slave. הוא הרוס קצת אז החלטתי להחליף אותו. בכל מקרה, חיברתי את ההארד דיסק החדש במקום הצורב, הפעלתי את המחשב, הווינדוס עלה, הופיע פופ אפ למטה שהודיע שזוהתה חומרה חדשה. הכל טוב ויפה, אבל הכונן לא הופיע ב"מחשב שלי". ב-Device Manager זה כתב שההארד דיסק אכן קיים. החזרתי את הצורב, ניתקתי את ההארד דיסק הקטן (40GB כאמור) וחיברתי את החדש במקומו, אבל שוב לא ראיתי אותו במחשב שלי. אגב, מצב הג'אמפר בחדש הוא על Slave, כמו בהארד דיסק של ה-40, שאגב מזוהה כמו שצריך. מישהו מכם יודע מה יכולה להיות הבעייה ומה הפתרון לה? תו…
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
איזו תוכנה תאפשר לי (רצוי בקלות) להוסיף פס קול נוסף ל-DVD שאני צורב?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את אחת הגרסאות האחרונות של L&D לצורב 3540A שברשותי ומאז צרבתי מספר CD ו DVD. לא ממש ברור לי איפה שולטים (NERO) בביט סטינג המדובר ואיך הגרסא החדשה עוזרת לי בחיים טובים יותר ?? אודה לכם אם תסבירו ו/או תפנו אותי למדריך בענין.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני לא מצלייח לגרום ל COMOS לזהות כונני PATA (צורב( ה GIGARAID מזהה אבל ה COMOS לא... אני לא רואה את הצורב שמחובר דרך : CHIP IT8212 ב WIN וגם לא ב COMOS אבל כאשר המחשב עושה BOOT הוא מזהה את הכונן ב UDMA2 או משו כזה... איין לי מושג איך להשתמש בשני חריצי ה IDE שיש לי.... תודה לעוזרים מפרט <------------------
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק חדש לא מזמן, אחרי הרבה זמן הבנתי שהוא הסיבה לשריקה במחשב מאיזה סיבה זה קורה ומה יש לעשות לפני שאני זורק אותו בחנות כי לא בא לי לפרמט שוב ולהתקין
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חושב לקנות הרדיסק sata 160/120 g הכי חשוב שיהיה שקט על איזזה חברה ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, לאחרונה יש משהו שממש מרגיז אותי, שאני מעביר קבצים גדולים (8GB ומעלה) לוקח להעביר לDOK הרבה מאוד זמן, במשך הזמן הזה לעיתים הדפדפנים (גם FF וגם IE) נתקעים בשלבים שונים והיכולת להשתמש במחשב מאוד מוגבלת. גם לאחר שהסתיימה העברה הקבצים לא מתנגנים על ה DOK, כאילו שמנסים לעשות buffer ויש כאלו שבכלל לא נפתחים. חייב לציין שה DOK הוא ג'נרי 128GB אבל זה קורא לי עם עוד סוגים למשל של sandisk. ה DOK היה מחובר לחיבורי USB שונים אבל גם מאחורי המחשב יש ללח האם עם אותה התוצאה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה לצרוב במהירות מקסימלית את המדיות של פורטיס מקיי אס פי ....לפני חודשיים לא היתה לי בעיה ובשתי חבילות האחרונות שקניתי הוא לא נותן לי לצרוב ביותר מ 2. ניסתי הכל אני בוודאות שזו המדיה! האם עוד מישהו חווה את אותה בעיה? בבקשה אם מישהו יש לו מושג איך פותרים את זה אני אשמח מאד! תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ כבלי SCSI (כבלפנימי לטייפ גיבוי) עגולים ? באתרים בחו"ל ראיתי אבל המחיר לא מצדיק קניה שם...
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ברשותי מחשב יחסית ישן פנטיום 4 פרסקוט 2.8 512mb Asus P4S800MX מבוסס ציפסט של SIS אשר משמש כשרת קבצים בבית. ללוח אם אין כניסות SATA בכלל ולכן הוספתי לו כרטיס SATA של ST-LAB אשר משתמש בשבב של SIL מסוג 3112. מדובר בשבב שהיה פופלרי במיוחד בימי ה Nforce2 כאשר הגשר הדרומי לא תמך ב SATA באופן טבעי ובכדי לתת ללוח מחברי SATA הוסיפו את השבב ישירות ללוח אם. כרגע אני עובד עם שני כונני WD250KS על הבקר והוא פועל מצויין (בלי RAID). ברצוני להוסיף עוד בקר זהה עם שני כוננים בכדי להגדיל את הנפח על המחשב ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בחיבור שכזה? האם ישנם בעיות של התנגשות, למשל הנתגשות בביוסים של הכרטיסים בזמן עליית המחשב וכדומה? אשמח לתגובה או עצה, כמו כן אם ישנו בקר SATA זול עם 4 מחברים אשמח …
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-