עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RAN9500,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה לכונן קשיח טוב לPS3. דרישות נחוצות: 5400 PRM 500 GB SATA 2 הכי חשוב שיהיה אמין, שיחזיק לכמה שנים ושלא יתקלקל ויעשה בעיות אחרי כמה חודשים. בנתיים אני מתלבט בין http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791127 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730224

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  2. היי.. אז ככה המפרט שלי הוא: I7 920 GA-EX58-UD4P HAF 932 SS-650HT 3X CORSAIR DDR3 2GB 1600 TRIPLE CHANNEL CL8 קשיח שיש: WESTERN DIGITAL WD5000AADS SATA2 7200 RPM וכרטיס מסך (למרות שזה לא קשור חח, אל תדאגה ישודרג ) GAINWARD ATI RADEON HD4850 512MB GDDR5 PCIE (גירסאת GTH) עכשיו מן הסתם 500 גיגה כבר לא מספק אותי... רציתי לקנות עוד.. עכשיו השאלות שלי הן: 1. אולי שווה לקנות את אותו הדגם ולעשות RAID? 2. אולי שווה לקנות HD אחד נוסף קטן שיהיה מאד מהיר למערכת הפעלה ועוד אחד גדול שיהיה יחד עם זה כאיחסון נוסף? אני צריך עוד 500-1000 גיגה... (לא מדוייק... בהתאם למחיר... אם יוצא הבדל לא משמעותי אז 1TB... אם כן אז בנתיים גם ה500 יספק אותי ותמיד אפשר להוסיף עוד... יש בHAF מק…

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  3. 300 שקל + - בין חצי טרה לטרה זיכרון. תסתכלו במפרט שלי בצד ימין , יש שם את ההארדיסק הנוכחי שלי, צריך שתיהיה התאמה ביניהם לא ? ואני מתלבט אם ללכת על פנימי או חיצוני, מה אתם אומרים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by tomer2004,

טוב אז ככה ההורים שלי טסים למזרח , ואני רוצה המלצה לצורב DVD .. חשוב שהיה דואל לייר וכמובן מהירות כתיבה שלו X16 (ואם לא קשה לתת מחירים (בערך) .. ובבקשה לא צורבים שעולים 400 דולר .. ;D תודה מראש ..

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by omertgm,

משהו כמו http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001756 רק שהמוצר הזה מוגבל ל 2 טרה ואני מתכוון לשים 2 דיסקים של 3 טרה (או יותר אם יהיה). המטרה שלו היא להוות איחסון לסרטים וסדרות וכו' שיחובר לTV כך שחשוב ששני הדיסקים יזוהו כאחד. צריך חיבור USB3.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  6. שלום לכלם אולי מישהוא יודע היכן ניתןלהשיג דיסקים לצריבה רקים במחיר סביר אבל שיודפס עליהם מה שאני ירצה ?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש צורב DVD חיצוני למחשב הנייד שלי, חשוב לי שהוא יהיה אמין, דק וקטן מימדים ככל שניתן ותוחלת חיים סבירה. אין הגבלת תקציב תודה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  8. שלום חברי פורום אמצעי אחסון. אני מחפש דיסק קשיח חיצוני 3.5 אינץ' עם נפח של 2TB. השימוש בדיסק יהיה לגיבוי תמונת מערכת וקבצים חשובים באופן רציף מהמחשב, וכן אחסון של נתונים כמו וידיאו ותמונות. הדיסק יהיה מחובר באופן קבוע למחשב. אשמח לקבל את ההמלצה לדיסק שמתאים לדרישות, מהיר (תמיכה ב USB3 כמובן) ובעל אמינות גבוהה. תודה!

9. שלום, יש לי הארדיסק של סיגייט 1 ג'יגה שהחל לארחונה לעשות קליקים. מה שמוזר הוא שהוא עובד בסדר גמור. אני קורא ממנו נתונים ומעתיק אליו והכל סבבה. עשיתי בדיקה של ווינדוס למצוא שגיאות ולא מצאתי וגם בדיקה עם Seatools ל-DOS ולא מצאתי שגיאות. מה שמאפיין את ההארדיסק שהוא לרוב בכלל לא בשימוש (משמש ככונן מדיה בעיקר לסרטים ומוזיקה) וכשאני ניגש אליו מהמחשב שלי הוא נתקע לכמה שניות כדי שהמחשב יניע אותו. מה שכן חשוב לציין שהקליקים הם חדשים ובעבר לא היו ומופיעים כל הזמן, גם אם אני ניגש אליו, גם אם לא וגם אם אני בכלל לא נוגע במחשב ואין תוכנה פתוחה אחרי כמה זמן הוא משמיע את הקליקים. האם תופעה זו מעידה על גסיסה של ההארדיסק? האם יש צורך להחליף אותו? כי בעיקרון הוא עובד בסדר זה רק ממש מחרפן או…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by snop,

שלום ! יש לי מחשב חדש מאתמול, התקנתי את וינדוס XP.. ויש לי רק בעיה אחת... משום מה שאני נכנס למחשב שלי זה מראה לי את כונן C עם 127GB ובכלל יש לי דיסק קשיח של 250... איפה נעלמו עוד 123 ג'יגה ? ולמה יש רק כונן אחד.. אני רוצה לעשות 3 (40,105,105) ומשום מה אין... ובדקתי במארז ובביוס זה כונן של 250 ג'יגה מאה אחוז... תודה על העזרה :'(

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by dbx22,

איך אני צורב ומתקין אותו? אני צריך פירמוור לדיוידי קורא DIVX שלי שקניתי היום, הדגם -pioneer DV470 ועוד שאלה, איך הוא? טוב? מה דעתכם עליו? ובבקשה תעזרו לי למצוא את העדכון בשבילו כי לא מצאתי.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by semuel_t,

אם אני מבטל את אופציית ה-smart-burn... אז הצורב עדיין משתמש ב-buffer underrun או שגם ההגנה הזו מתבטלת?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by liram21,

שלום לכולם, אבא שלי קיבל רכב חדש ויש בו קליטה רק של BLUETOOTH או דיסק רגיל, רציתי לדעת האם יש דיסק און קי שעובד עם על BLUETOOTH ?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  14. חברה , אני זקוק להמלצות על CDROM אמין ואיכותי שיוכל לשרת אותי נאמנה , כי ה-CDROM הנוכחי שלי של LG מקרטע וגוסס. לא משנה אם לא ניתן להשיג את ה-CDROM של חברה ספציפית בארץ בגלל שאני קונה בחו"ל ויש בחנות הזו מלא חברות של CDROM .

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  15. יש ברשותי 2 צורבי SATA 1.פלקסטור 760SA 2.פייוניר 212D DVR --- הלוח שלי DFI LANPARTY NF4ULTRA משום מה, המחשב מסרב לצרוב עם הצורבים הנ"ל, כאשר עם צורב בממשק IDE - אין שום בעיה הצורבים תקינים ונבדקו עם מחשב אחר שיש לי בבית במקרה התקנתי WIN מחדש אתמול (התחדשתי בHD חדש), והבעיה לא נפתרת פתרונות?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  16. במחשב הנייד שלי מותקן HD בנפח 250GB במחיצה אחת (Primary) עם מערכת הפעלה מותקנת עליה (VISTA HOME PREMIUM), אני מעונין לחלק אותה ל-2 חלקים, אז השאלה שלי האם ניתן לחלק אותה בלי לפרמט ולהתקין הכל מחדש?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by niner,

מה עושה כבל SATA?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  18. עם חיבור FIREWARE משהו טוב ואמין

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by roeijac,

שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני. בינתיים אין הגבלת תקציב אבל יש לי דרישות: הכונן יהיה מחובר 24 שעות ביממה למחשב ורב הזמן הוא יעבוד. אני מעוניין בכונן שלא מתחמם מהר שלא יהיו לי איתו בעיות שהוא יפעל כל הזמן. החיבור יכול להיות USB 2.0 ויכול להיות ESATA או FIREWIRE. זה לא משנה אבל שיהיה קצב העברה מהיר - אבל שהמחיר לא יהיה גבוה מדי. אין לי בעיה עם כונני USB 2.0. נפח של 1TB. חברה אמינה שהכונן לא יתקלקל לי, ועדיף אחריות. אני מעדיף של חברה כמו WD או חברות אחרות אמינות. אחרי שאני אדע מה המחירים של כזה כונן, אדע כיצד להגביל את התקציב כך שאוכל לקנות משהו טוב שישמר לי להרבה זמן ולא משהו זול שיתקלקל אחרי חודש. תודה.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  20. יש לי הארד דיסק 300 ג'יגה בעל 2 כוננים\מחיצות (אני לא סגור על ההבדלים) - אחת לאיחסון ואחת למערכת ההפעלה.שמתי לב עכשיו דרך האפשרות מחשב-נהל-איחסון שהמחיצות איכשהוא התהפכו לי או שתמיד היו ככה -המחיצה שאמורה להיות למערכת ההפעלה רשום שהיא לאיחסון - ובהתאם, המחיצה שאמורה להיות לאיחסון רשום שהיא למערכת ההפעלה... SYSTEM פיתרונות ? תמונה למחשבה..

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by סמי מועלם,

הוצאת כרטיס זכרון מהמצלמה לצורך גיבוי.מאז אין אפשרות לעבור למצב צילום.עם הכנסת הכרטיס חזרה ,כל הכפתורים לא מגיבים.מה עושים?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  22. http://www.radix.co.il/radixprotector.htm זה אמור להיות איזה כרטיס כזה של פי סי איי ששומר את המצב האחרון של המחשב למקרה של נפילה או משהו כזה.... הבנתי שאנשים שמתעסקים בעריכת וידאו עובדים עם זה והם מאוד ממליצים.... על כול פנים לא הבנתי אך זה עובד ...ואיפה נשמר החומר בדיוק... ומהיכן הוא משוחזר וכו? אז מי שמבין ויכול להסביר לי אני יודה לו ובכול מיקרה עם יש למישהו את המוצר הנ"ל ויכול לדווח אך הוא אני ישמח חג שמח לכולם

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by ~Pizza~,

הולך לקנות מחשב חדש וקצת מתלבט. עד עכשיו הייתה הנחה בעת קניית מחשב חדש על ה840 samsung. אבל עכשיו כבר אין, אני מתלבט בין הדגמים האלה: http://www.tms.co.il/product/11987 http://www.tms.co.il/product/12117 http://www.tms.co.il/product/12274 מה מהם מהיר יותר? מה עדיף? תודה.

24. היי, טוב כמו שכתוב בנושא: מה הדיסק הקשיח המומלץ ב-500ש"ח בנפח של 120GB??? אם לדעתכם יש לשים פחות כסף או משהו כזהאת תגידו

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by dragon772,

קניתי צורב חיברתי לו את ה IDE והחיבור של הספק אבל הוא לא קולט דיסקים אלא רק נפתח..לא משנה איזה דיסק אני מכניס הוא לא קורא.. הצורב הוא LG GH22NP20 עכשיו ראיתי את הכבל שנראה כזה כמו סרט ארוך ומחובר ל 2 התקנים וללוח אם אז ידעתי שיש לי כניסת IDE .. אבל עכשיו אני רואה שכניסת ה scsi היא דומה במראה... אז אולי יש לי את הכניסה הזאת? שאלתי תשאלה הזאת בפורום ואמרו לי IDE

• 3 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.