אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה חודשיפ הבאתי לפה ידיעה על הטכנולוגיה ההולוגרפית. אמרו לי שאני חולם ושיקח עשור. אז.... הדגמה ראשונה של דיסק HD בגודל 300 גיגה מתחילה היום 18 באפריל :o :o :o :o :o http://www.cdfreaks.com/news/11673 http://sg.hardwarezone.com/news/view.php?id=1143&cid=10
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
ראינו שניתן לכופף את החנויות, ולהנות ממחירים שפויים יותר בנוגע לSSD, אבל, מה בנוגע לHDD רגילים? אני בטוח שלא מעט אנשים עדיין "מחכים" לירידת המחירים שמי יודע מתי תגיע. לדעתי - צריך להיות אקטיביים ולא פאסיביים, לא יודע מה איתכם - אני בהחלט אשמח לראות הצעות מפתות מכיוון החנויות, בכדי להוסיף עוד כמה TB למערכת שלי. אז, יש ביקוש?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
השאלה כבר בכותרת... קניתי הארד דיסק sata 120G של maxtor והוא רועש כמו טרקטור...
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו שרת NAS חדש 24/7. רציתי לשאול, על איזה כוננים אתם ממליצים? אני חושב על הWD Red, שלוש או ארבעה טרה. שלוש/ארבע דיסקים כאלו להתחלה. לאחר שנה שנתיים אולי ארחיב בדיסקים נוספים. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי צורב QUE! של חברת QPS, די חדש. עבד טוב בהתחלה, אבל כרגע בעייתי מאוד עם תקליטורי CD-RW. אחד מסוג PRINCO היה מצויין עד שהצורב סרב לזהות אותו. קניתי אחר של MAXEL והנה הצלחתי לצרוב פעם אחת וגם לראות את מה שנצרב בצורב עצמו אך מיד לאחר מכן שוב לא זוהה. אני מכניס אותו לכונן, יש התחלה של AUTORUN לשניה ואז משתתק. חוץ מזה יש לי בעיה כללית של MEDIA SPEED ERROR עם כל סוגי ה-CD-R שניסיתי, עם נרו הכי חדש. אני עובד ב-XP וניטרלתי את צריבת המערכת. התקנתי את העדכונים של XP לעניין הצריבה ואת ה-ASPI הדרוש, התקנתי מחדש את ה-FIRMWARE של הצורב. ניסיתי לראות מה קורה עם ה-DMA אבל לא מצאתי אופציה כזו לצורב במנהל ההתקנים. הלכתי לאתר QPS ולא ראיתי עזרה לבעיה הזו. בקיצור נדמה לי שעשיתי מה שאפ…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נכון כל קובץ שמוחקים בshift+del או מרוקנים אותו מהסל מחזור בוא בעצם לא נמחק מההארד דיסק הוא עובר לתקיה אחרת - אני יכול למחוק אותם משם ? להבטיח שהם שם ונעלמו וגם אם אני אשתמש בתוכנה שמשחזרת קבצםי שנמחקו (כמו GETDATABACK) ?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה חשובה! אני רוצה לרכוש את הדיסק קשיח של WD גדול 250GB עם 16MB BUFFER. רציתי לשאול, ראיתי את זה באתר שלהם וראיתי שזה בא בצורה שרואים את הדיסק הזה שמסתובב אם אני לא טועה, האם זה לא עדין מידי ולא יכול להתקלקל מהר? אני מתכוון שלפי מה שראיתי זה לא כמו הכוננים הקודמים שיש מכסה כזה ולא רואים כ"כ כמו בזה. האם זה יהיה רגיש יותר מידי? ובכלל מה אתם אומרים על הדיסק הזה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום חברה, אני רוצה DOK שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כמו APACHE MYSQL PHP שיהיה אמין, קומפקטי, ולא יפשל.. חשבתי על SanDisk Cruzer Micro U3 1GB מחירו 56 שקל, הוא מבית טוב ותומך בהרצת תוכנות (U3) מה אתם מציעים?
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 4 שנים ה HD הישן שלי הכריז על מותו הלוח אם שלי מבוסס SATA1 בלבד האם ה HD החדשים מבוססי SATA2 יעבדו עליו , כלומר האם ניתן לחבר HD-SATA2 על לוח SATA1. כמו כן אשמח להמלצות על דגם טוב אמין וזול, שנותן תמורה טובה לכסף בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
טוב, אז לאחר שהתייעצתי כאן עם חברי הפורום וקראתי כמה השוואות ב-tomshardware קניתי את ה-WD1001FALS. חיברתי אותו למחשב, התקנתי ווינדוס, הכל היה טוב. חיברתי את ההארד דיסק הישן, WD1600JS, ושניהם עלו. התחלתי להעביר קבצים מהישן לחדש ופתאום המחשב עשה ריסט. חשבתי שזו היתה הפסקת חשמל, אבל לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהטמפרטורה של הכונן החדש שלי היא 51 מעלות! איך הוא הגיע לחום הזה? האם יש קשר לזה שלא שמתי אותו במקום המיועד להארד דיסקים? פשוט במארז שלי יש מקום לכונני 2.5" ולא ל-3.5". האם שינוי במיקום שלו יעשה את ההבדל? או שהבעיה היא משהו אחר לגמרי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום , אני חדש בפורומים ומקווה לעזור ולהעיזר. קניתי צורב dvd של lg לאחר שכונן ה cd rom הרגיל שלי נהרס. מאחר שיש לי צורב רגיל שעובד טוב חשבתי לחבר את שני הצורבים מבלי כונן ה cd rom הרגיל. כשחיברתי את הצורב החדש במקום הכונן הרגיל הוא לא זיהה אותו , ורק הצורב הרגיל זוהה. ניסתי להחליף בינם חיבורים וכל מיני קומבינציות לא עזר. רק שחיברתי את הסידירום הרגיל והצורב אז הם שניהם עבדו זוהה במערכת. שאלתי היא : אם אפשר לחבר רק את שני הצורבים מבלי הכונן הרגיל ואם כן איך. תודה
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/intel330/3 קראתי לא הבנתי למה לא עושים בדיקה למערך SSD עם RAID 0
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148337 בניו אג המחיר שלו מאוד אטרקטיבי. מישהו מצא אותו בארץ? (הסיבה לכזה דיסק במילה אחת: BDRIP)
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
משהו אולי יודע איפה אני יוכל למצוא מדריך טוב שאך עושים 1 RAID או 2 RAID לשני דיסקים קשחים או שלושה דיסקים קשיחים
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
1. ניסיון חיפוש בפורום, לא עזר :s05: 2. לעניין - יש לי RD עם 40 GB של WD אתמול קיבלתי מחבר הרדיסק נוסף של 20GB גם הוא של WD ונראה חדש ביותר. 3. לא מבין כלום בחומרה אבל בכ"ז פתחתי אחרי מאמץ רב את המארז עפ"י הסבר שקיבלתי חיפשתי אחר הכבל שמחבר מהלוח לRD גיליתי כי ה"חוט" הנ"ל תפוס מצד אחד בהרדיסק ובהמשך בצורב ז"א שאין לי כבל עם חיבור מתאים להרדיסק החדש. :'( 4. שאלותי הם: איך נקרא הכבל הנ"ל ? יש לי מקום (חריץ)פנוי בלוח במקביל לכבל חיבור הנוכחי של ההרדיסק + הצורב, האם אליו לחבר הכבל החדש שאני יקנה/יגנוב ממקום העבודה ? ואז להרדיסק + חיבור לחשמל וזהו ? פעם היה קטע של מאסטר+עבד? (אין ג'אמפר על הרדיסק החדש) האם הWIN XP יזהה לבד הכונן החדש? 5. הוראות (עדיף מפורטות ) הע…
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה הארד דיסק שוכן לו בתוך המארז... סדרת ברקודה? מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לדיסק קשיח נייד 500 GB ברמת מחיר של עד 300 ש"ח. ראיתי את הדיסקים הבאים : 1. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13880&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17178&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 3. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15771&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת אלו מדיות איכותיות, DVDRW, מתאימות לצורב LG4163, עד25 שקלים למדיה אם אפשר... תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
איזה קבל אני צריך שינצל את מלוא היכול שלו...? אני ממש מבולבל ואיזה קבל אני צריך בשביל הבקר רייד?
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי DVD מתוצרת טושיבה במחשב נייד והוא הוגבל לאזור 2, אבקש המלצה על תוכנה שתשחרר את ההגבלה.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הכרטיס הגיע אליי, הכנסתי אותו למצלמה ופירמטתי אותו כמו כל כרטיס שהגיע אליי עד הכרטיס הזה. אז פירמטתי את הכרטיס דרך המצלמה מסתבר שהמצלמה פירמטה את מערכת הקבצים לRAW מאז אין אפשרות להשתמש בכרטיס ואו לפרמט אותו. אז יש פיתרון לעניין?
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח של Western Digital מס' דגם WD250YS עם המאפיינים הללו: מאפייני מפתח: מיקום: פנימי נפח: 250GB מהירות: 7200 ממשק: SATA (או SATAII) זיכרון נדיף: 16MB לאחרונה קניתי את הד.קשיח הזה וכשעשיתי בפעם הראשונה פורמט והתקנה של ה-Windows הוצג לי 131GB מתוך 250GB. (ידוע לי שאמור להיות 230GB) אחרי שראיתי שיש רק 131GB נבהלתי, אבל בכל זאת המשכתי בהתקנה. אחרי שהתקנתי Windows, נכנסתי ל-Manage דרך My Computer וראיתי שעדין אין לי עוד 105GB. אחרי שעשיתי Windows Update ל-SP2, נכנסתי עוד פעם ל-Manage ופתאום אני רואה עוד 105GB! אני יודע שאם אני יעשה עוד פעם פורמט, אני יאבד את כל המידע שנמצא אצלי על כל הדיסק הקשיח... שאלה: מה אני יכול לעשות כדי לא לאפשר איבוד מידע …
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם דיסק קשיח בחיבור SATA אבל אני לא מצליח להתקין win xp כי ה-win כותב שהוא לא מוצא שום דיסק קשיח אם משהו יכול לעזור?? (אני מקווה שאני כותב בפורם הנכון)
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב מחר אני כבר צריך להזמין צורב וקראתי פה הרבה ושאלתי גם כמה פעמים בתרדים כללים יותר ולא ענו לי אז ככה, לפי מה שהבתי מהתרד של המומלצים, הצורב הוא אותו צורב כמו הפיוניר על כל יתרונותיו, רק בנוסף לכך הוא גם יותר זול וגם בא עם שנתיים אחריות (יתרון רציני) ככה שיש לו רק יתרונות על פני הפיוניר, תקנו אותי אם אני טועה או אם יש בכל זאת איזה הבדל בניהם..? בנוסף רציתי לדעת ממי שכבר יש לו את הצורב הספציפי הזה של אסוס האם הוא מרעיש או יחסית שקט? האם באמת יש בעיות בקריאה של דיסקים שקצת נשרטו או שזה נסבל? האם לסמסונג 182D יש עדיפות עליו אפילו ללא שנתיים אחריות? תודה
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
האם אפשר לצרוב משחק שיש בו שני דיסקים שיש בהם קובץ BIN אבל אין שום דיסק עם CUE? ואיך? ועוד שאלה: האם יש הבדל משמעותי בין-WD 80GB 8MB Buffer 7200RPM לבין WD 80GB 2MB Buffer 7200RPM? אני צריך לדעת זאת כיוון שיש לי את ה-2MB buffer ורציתי לדעת אם כדאי להתעניין ב-8MB, או ב-HD עם יותר יותר מקום.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-