אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך להחליט ממש עכשיו אם לקנות את הצורב: http://www.mustek.de/eng_/html/produkte/bp4824rw.htm או של Iomega אבל גרסה של 48x24x48 ולא ה 52x24x52. http://www.iomega.com/na/products/product_detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=4696297&FOLDER%3C%3Efolder_id=63235&ASSORTMENT%3C%3East_id=63191&bmUID=1068197544306 יש את העניין של ה 2 mega באפר שראיתי שכתוב רק במוסטק במפרט. מה יותר טוב ולמה? הקניה עומדת להתבצע בשעתיים הקרובות.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח: GA-965P-DS3P קניתי אתמול כונן SATA נוסף שאני רוצה לחבר,הוינדוס מזהה את שני הכוננים וגם בביוס שני הכוננים מזוהים אבל הוא לא מציג אותו במחשב שלי בתוך הוינדוס. יש למישהו מושג איך אני מחבר את שניהם בלי RAID? כמו כן בביוס הוא מגדיר לי את שני הכוננים הקשיחים על MASTER,לא מצאתי שם דרך לשנות את זה. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי צורב LG GSA-4163B והמגש שלו נדפק לי. הצורב מנסה לפתוח אותו, אבל לא מצליח. המנורה מהבהבת בטירוף בינתיים שהוא מנסה לפתוח את המגש. אפשר לפתוח אותו רק אם דוחפים סיכה לחור המתאים כשהמנורה מהבהבת. רק אז הוא מצליח לשחרר את המגש ולהוציא אותו. יש דרך לתקן את זה? או שהדרך היחידה היא לקנות צורב חדש? זה פשוט מעצבן בטירוף (וגם אני כל הזמן מאבד את הסיכה המ****ת הזאת )
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בגודל של 1T. הדיסק ישמש לאיחסון סרטים(בפורמט mkv). כי אני מתכווון לפרמט בקרוב ל-7 . ויש לי תיקייה של 200 GB של סרטי באיכות HD. אני מעוניין להעתיק אותה ואז לפרמט. בעתיד הדיסק הזה יתחבר למזרימדיה(שיתפקד במקום המחשב). לכן אני צריך תמיכה אליו בדקתי בFAQ לגבי מידע ולא הבנתי איך אני בודק ,האם AHCI פעיל אצלי? כי אני מעדיף חיבור eSATA שקיים אצלי בלוח אם ,כי זה יותר מהיר אין לי מועמדים תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין כונן ssd כתחליף למחיצת הos שלי אבל עדיין להשאיר אותה במחשב, שאלתי היא איך זה מתבצע והאם המידע (שמירות משחקים לצורך העניין) ישמרו למרות החלפת הכונן הראשי
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב (ומארז) מעולה שקניתי לפני 2-3 שנים . הבעייה שאין במארז התאמה לusb3.0 , ולפני שאני קונה הארדיסק חיצוני שתומך באותו התקן - רציתי לבדוק האם ומה אני יכול לעשות כדי שאוכל להעביר נתונים בהתקן הנ"ל... בתודה מראש ..
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
במיוחד בשביל ICE BREAK ששאל אתמול . לינק http://tinyurl.com/5q3hs טרד http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=133558
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ההארד דיסק גורם להאטה משמעותית כאשר אני מנסה להיכנס לתיקיות כלשהם. יש לציין שלמחשב מחוברים 2 הארד דיקסים בחיבור sata2. האם יש למישהו עצה כיצד ניתן לפתור בעיה זו? אודה לתשובתכם.
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי חברים, אני קונה CRUCIAL SSD 256GB , הלוח שלי הוא לוח עם תמיכה ב SATA2 , ראיתי שמוכרים כרטיס שיושב על PCI-E ומגיע עם 2 כניסות USB3 ותמיכה בSATA3 ל2 כוננים פנימיים במשהו כמו 150 ש"ח . שווה להשקיע בכזה בקר ?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אפשר להגיד שבסביבות ה350-400 שקל התקציב,מחפש אחד עם לפחות 320 ג'יגה ושיהיה זול וטוב. יש המלצות אפשר תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/hdd-reliability-storelab,2681.html מעניין
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הכונן מדגם WD5000AAKS של WD. הכל עבד כרגיל, ופתאום נהיה איטי להחריד. גיביתי את כל הדברים החשובים עליו (87 ג'יגה ב-3 ימים) וכעת אני פנוי בלב שקט לנסות לפתור את הבעיה (אם אפשר בכלל) לפני שאני מכריז על מותו, אני רוצה לנסות להצילו. הרצתי את כלי הבדיקה של western digital (הבדיקה המהירה, שגם היא לא הייתה כל כך מהירה) והכונן יצא תקין. עכשיו אני מבצע בדיקה עם תוכנה אחרת hdd regenerator, אך נראה שהבדיקה תסתיים מתישהו בסוף השנה. חשבתי לאפס את הכונן ע"י פירמוט אגרסיבי (כתיבת אפסים). האם זה פתרון הגיוני? האם זה ייקח שעות כמו הבדיקה הנוכחית? איני יכול להשבית את המחשב למשך שבוע. כמו כן, נגמרה האחריות לפני כחצי שנה. אז הפתרון הזה לא קיים. הצעות? האם אני נלחם לשווא?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעוניין בכונן למערכת הפעלה ותוכנות. אני לא בטוח שאני צריך אבל בכל זאת הייתי רוצה להתייעץ המערכת כרגע: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם GIGABYTE X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כפול 2 סה"כ 4 GB כרטיס מסך ASUS 8800GTS 640MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA כרגע מותקנת מערכת הפעלה+תוכנות כאשר הכונן מחולק לשניים 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II שלוש חתיכות סה"כ 1.5 טרה ספק כוח Advanced Gold 650 W SWEEX ספק כוח כרטיס מסך Thermaltake 250 W
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון שפתחתי פה והבנתי שיש לי בעיה בהארדיסק חדש שקניתי לפני פחות מ3 חודשים רציתי לשאול האם ישנה תמיכה רישמית לכונן מסוג היטצ'י בארץ? אומנם החברה שמננה קניתי (OWC) מוכנה להחליף לי את הכונן באחד חדש בחינם אך עם הקנייה קיבלתי גם 3 שנים אחריות על הכונן. האם יש מישהו שנותן את השירות הזה בארץ? שכחתי לציין גם שהלילה הכונן התחיל לעשות טיקים אז ישר כיביתי את המחשב. הכונן הוא מסוג HGST HTS541010A9E680 אם זה משנה. תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מחשב נישא עם דיסק SATA התקנה של חלונות לא זיהתה את הדיסק ולכן בביוס שיניתי את ההגדרות הדיסק למדמה IDE התקנת חלונות הלכה חלק לשאלתי כיצד אני יכול להתקין את הדריבר לSATA על התקנת חלונות קימת כך שתיהיה לי אפשרות לשנות את ההגדרות בביוס חזרה ל SATA ולהנות מיתרונות המהירות של הטכנולוגיה החדשה
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני כרגע שוקד על כתיבת מאמר קצר בנושא NAS הייתי רוצה לדעת אם יש נקודות מסוימות שאתם רוצים שאני אגע בהם במאמר **מנהלים, זה ת'ראד כפול. את הנושא ברשתות אפשר למחוק **
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מישהו פעם ממש ניתק/חיבר פיזית כונן SATA (דיסק קשיח) פנימי רגיל במהלך שהמחשב עובד?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום. רכשתי את הצורב הזה : LG GH20LS10 http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_optical%20drives_optical%20drives_GH20LS10.jhtml מפרט המחשב שלי הוא : DVD Burner : LG GH20LS10 MB : MSI K9NGM3-FIH CPU : AMD Athlon 64x2 3800+ Memory : 2GB DDR2 OS : windows vista יש לי בעיה מוזרה עם הצורב הזה. הוא רק צורב אבל לא קורא שום מדיה שאני מכניס לכונן. כל דיסק שאני מכניס לכונן, לא משנה אם זה CD-ROM או DVD-ROM או סוג אחר (בקיצור, כל סוגי המדיה) אני שומע שהכונן קורא את הדיסק והנורה מהבבת אבל לא קורה כלום אחרי זה . כאשר אני מנסה להכנס לכונן דרך "המחשב שלי" ולנסות לגשת לכונן, המחשב נתקע ואני צריך לאתחל את המחשב. שוב, אני מצליח לצרוב איתו והצריבות מעולות ולא הורס ש…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הנה הדיסק קשיח, שימו לב לחיבור! איך אני אמור לחבר אותו למחשב הסטנדרטי שלי? אולי אני צריך מתאם... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שני רפטורים 74 ג'יגה ברייד למרות שהם דגמים שונים אבל נפחים זהים? (מדובר על הדגמים GD - 8MB קאש וADFD - 16MB קאש) תודה מראש לכל העונים...
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרארד דיסק התוכנהשל החלונות לצערי לא מספקת תוצאות . תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב חדש מאתמול, התקנתי את וינדוס XP.. ויש לי רק בעיה אחת... משום מה שאני נכנס למחשב שלי זה מראה לי את כונן C עם 127GB ובכלל יש לי דיסק קשיח של 250... איפה נעלמו עוד 123 ג'יגה ? ולמה יש רק כונן אחד.. אני רוצה לעשות 3 (40,105,105) ומשום מה אין... ובדקתי במארז ובביוס זה כונן של 250 ג'יגה מאה אחוז... תודה על העזרה :'(
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתמליצו לי על הארדיסק חיצוני , USB2, שמסוגל לעבוד 24/7 ולהעתיק , למחוק, לגזור בלי סוף בלי לקרוס כל פעם. יש משהו שעומד בעומס הזה? החל מ500 ג'יגה עד 1000. 750 גם טוב. העיקר לא משהו מווסטרן דיגטל של הסדרת מייבוק הדפוקה שלהם. (יש לי אחד כזה של 500, הוא על הפנים, דפוק ברמות על, מקרטע, עושה רעשים, איטי, מה לא.. ) אגב, יש לציין שיש כבר שתי הארדיסקים חיצוניים מחוברים למחשב USB. עוד אחד לא יעמיס עוד יותר על הUSBים? (ואני לא מדבר מבחינת מתח, כי ברור שהוא מקבל עצמאית..) פעם שהיה לי מודם USB , הוא היה מקריס איתו הכל. היום יש לי מודם רשת.. או יותר נכון ראוטר-ככה שהבעיה די הסתדרה. * לא לציין הצעה של הארדיסק סאטה פנימי, כי אין לי כבר מקום בלוח ממזמן, ולא בא בחשבון להתחיל …
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הוספתי לאחרונה הארד דיסק בתצורת SATA בנוסף לIDE שכבר היה לי במחשב ,כלומר יש לי פיזית שני כוננים לעניות דעתי(אני לא בטוח) יוצא שהIDE הוא מאסטר והSATA בעצם SLAVE אולי אני טועה פה... בכל אופן אני עתיד להתקין מערכת הפעלה חדשה XP או WIN7 רציתי לדעת האם זה משנה המיקום של מערכת ההפעלה?? או שכדי לעשות את הSATA שיהיה הראשי,או שהיום דברים כאלה לא משנים כבר?? תודה מראש לכל העוזרים המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Mainboard Model P5L-MX אסוס זכרון 2.5 גיגה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
Hey there, i have asus p5k deluxe and i want to know on what stat should i put my hard drives so it will work in raid but with Ahci and all the features they support. (if possible)p. thanks for your help
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-