אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי. אני זקוק לאחד חדש. השימושים שלי הם בסיסיים אבל, אני רוצה ליצור ממנו BOOT אם זה אפשרי. אני רוצה שיהיה מהיר וגם שיהיה USB 2.0+3.0 (כי לי במחשב יש רק 2.0) ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=15124 ואת זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8562
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ניסיתי עם PM הוא עושה ריסט, עובד שניה ואומר שהוא FINISHED ולא עושה כלום... מישהו מכיר תתופעה? מישהו מכיר דרך אחרת? תעזרו לי פליז...
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לחבר שלי נהרס הבקר של הקשיח (סיפור הזוי) אבל יש עליו מידע חשוב, מנסה למצוא קשיח זהה בשביל לקחת ממנו את הבקר
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי כרגע ארדיסק אחד של 120 גיגה בערך והוא התמלא לי.. אני רוצה לקנות עוד אחד של 500 גיגה.. אני יכול לחבר גם אותו? ששיניהם יהיהו מחוברים? איך אני בודק אם זה אפשרי ואיך אני מחבר.. תודה לכל העוזרים!!! המפרט שלי הוא: amd 3800+X2 GF 7800GT infinity nf4
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מחפש דיסק קשיח במחיר 300-450 שקל יש כמה חברות והאם עדיף 32MB זיכרון נדיף או מספיק 16BM תודה
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב קצת ישן 4 שנים שהיה ממש מעולה בזמנו הוא עדיין עושה כל מה שאני צריך אבל בא לי קצת לשדרג חשבתי על כונן SSD אני מתחיל להתעסק הרבה עם עריכה ואם הבנתי נכון זה צריך לשפר את הביצועים בצורה ניכרת אני צריך את הידע שלכם בשתי שאלות אם הלוח אמ שלי בכלל יכול לתמוך בכונן? הדגם הוא MSI P35 PLATINUM ועל איזה כונן SSD בנפח של 60 ג'יגה אתה ממליצים? תודה רבה לינק למפרט של הלוח אמ http://www.msi.com/product/mb/P35-Platinum.html
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בדקתי בנעוץ וראיתי רק התיחסות לזה אבל לא ראיתי הסבר או דרך לשנות זאת (יש כזאת?). תודה למסייעים, שבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
לפי HDD CHARTS של TOMSHARDWARE זו הסדרה ש 1TB ו 1.5TB חלק ממנה בסיכום של מבחנים שונים הברקודה הזה מוביל . מישהו טוען אחרת ?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי חדש חדש Western Digital My Book Essential 500GB External HD והוא עובד לאט הוא מתחבר בחיבור USB2 אבל יש לי הרבה שמשהו לא בסדר ושהוא קורא יחסית לאט. אני אומר את זה כי יש לי עוד דיסק חיצוני (הרבה פחות טוב, 80GB של סמסונג - שום דבר מיוחד...ממש פשוט..) אבל הוא רץ הרבה יותר מהר. אני לא ממש יודע איך להוכיח את זה, אבל האם יש דרך להראות שהדיסק הזה באמת רץ לאט ? אני לא מדבר על מקרים מיוחדים..פשוט בזמני קריאה/כתיבה סטנדרטים הדיסק עובד לאט יותר ממה שהייתי רוצה. האם זה יכול להיות קשור לגודל שלו ? 500GB זה די גדול (בטח שלעומת 80GB), יכול להיות שלוקח לו בגלל זה הרבה זמן לקרוא/לכתוב ? אגב אמרו לי שזה עם 8MB BUFFER.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
לפי דעתכם מה ישלוט בשוק - 1.הדיסקים של BLU RAY או 2.HD-DVD
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=12089 שימו לב לדיגום. דלת שקופה בגוון כחול. NICE.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב dvd שיודע לצרוב גם dual layer שיהיה אמין וטוב התקציב שלי הוא בין 400-600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי. לפי זאפ הצעת המחיר הטובה ביותר שייכת לנועה, עם 140 שקל ל10 מדיות. השאלה היא אם מישהו מכיר חנות זולה עוד יותר?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר חודשים צורב DVD NEC 3500 בצבע שחור. אני משתמש בו לצריבת DATA, ומאוד מרוצה מאמינות ומהירות הצריבה שלו. הוא צורב DVD-RW במהירות X4 שזה די מהר לגיבויים שוטפים, והרבה יותר מהיר מצורבים אחרים באותו זמן שצורבים DVD-RW במהירות של X2.4 בלבד. עד כה עדיין לא השתמשתי בצורב לצפייה בסרטי DVD. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה איכותית לצפייה בסרטי DVD ב-Windows 2000 שהיא גם די פשוטה לשימוש? אני מתלבט אם להתקין את WinDVD או את PowerDVD. איזו תוכנה הכי טובה לצפייה בסרטי DVD (אני צריך גם את מספר גרסה אחרונה)? בנוסף לכך, אני רוצה גם לגבות סרטי DVD, כך שניתן יהיה לצפות בהם באמצעות נגן DVD רגיל. לצורך כך, צריך לשנות את הביטסטינג רק ל-DVD+R או גם ל-DVD-R? אני משתמש רק ב-DVD-R, מכי…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים SSD של אינטל, 180 GB מסדרת 330. מצב הHEALTH שלו בHD TUNE מופיע כ"אוקי", אבל עושה רושם שכמעט\כל כיבוי של המחשב מוסיף ערך אחד ל Unsafe shutdown Count. אחרי בערך שבוע של שימוש, זה כבר עומד על 7. אני משתמש בווינדוס 7 ומכבה את המחשב בצורה "הרגילה". מדוע זה מופיע והאם יש להתייחס לזה בכלל? דבר נוסף: כאשר אני עושה properties של הכונן בווינדוס, אין שום איזכור לכך שמדובר בSSD, אלא הוא מופיע פשוט כDISK DRIVE. האם ווינדוס 7 מזהה בכל זאת שמדובר בSSD, ונוהג בהתאם? אני שואל זאת כדי לוודא שפקודת הTRIM אכן פועלת כראוי(היא נמצאת אמנם במצב ENABLED כאשר מריצים את פקודת fsutil behavior query disabledeletenotify) ושאלה אחרונה לגבי שימור הביצועים: האם לדעתכם הCACHE של הדפדפ…
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי דיסק של SilverLine DVD+R DL רשום שהוא צורב ב8x ניסתי לצרוב עליו משהוא, הNero הגיע ל100% ואז רשם שהוא לא הצליח לצרוב. למה זה? צריך לצרוב במהירות יותר איטית? ואם כן איזה מהירות? או שבכלל הבעיה בתוכנה?
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לשאול: 1- האם יש מגירה לצורב DVD פנימי?<אני רואה שיש מגירה לדיסק קשיח השאלה האם זה מתאים גם לצורב..> 2-האם יש מארז חיצוני לצורב DVD פנימי?<שוב..אני רואה ב"זאפ" שיש מארזים חיצוניים לדיסקים קשיחים והשאלה האם זה גם מתאים לצורב> כמובן אני רוצה שזה יגיע עם חיבור -USB. יש גם את האופציה לקנות צורב חיצוני אבל המחיר קצת יקר,בהתחשב בעובדה שאני יכול להביא מגירה,או מארז חיצוני ב-100 ש"ח פחות או יותר. תודה לכל העונים והמגיבים. שי נ.ב-לצורך הבנת העניין המחשב של אחד החברים שלי נמצא בחדר אחר מהחדר שבו הוא עובד.מה שמחייב אותו כל פעם להכנס לחדר שבו המחשב נמצא ולצרוב. הוא רוצה פשוט לפרק את הצורב הפנימי ,להעביר אותו לחדר שבו הוא עובד ,ולהרכיב אותו דרך חיבור USB למ…
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני קונה אחסון ובחברת אחסונים אחת אומרים לי כמה תעבורה אתה רוצה 3 טרה 10 טרה 20 טרה ובחברה אחרת תעבורה ללא הגבלה כמה תעבורה אני צריך בשביל שרת FIVEM שרת משחק שנכנסים אליו אנשים כל חודש אפשר הסבר מפורט ועוד משהו אם מישהו מכיר חברת אחסונים בחול במחיר טוב תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום יש לי Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS, האם אוכל לחבר אותו לכניסת SATA 3, אני כבר לא מעודכן, SATA3 זה חיבור שונה מSATA רגיל?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US&reqPage=Model&modelReqTab=Features# ב- 300 שקל. איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
-
במקרה שיש לי דיסק קשיח במחשב עם כל הנתונים עליו ואני קונה דיסק חדש איך אפשר להעביר לדיסק החדש את כל המידע מהדיסק הישן?
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האחד שאחראי בעצם על מהירות הכונן, שגורם לי לצוואר בקבוק מאוד רציני, שגורם לכל המשחקים שלי לקרטע, ולפריקת פרק של 350 מגה לקחת 5 דקות. זה קרה לי פעם וסידרתי את זה ללא בעיה ב10 דקות, התיקון שלי היה להסיר את מנהל ההתקן במנהל ההתקנים, בזיהוי וההתקנה האוטומטית של הכונן העניין היה מסתדר. עכשיו זה לא. עשיתי את התיקון כבר 3 פעמים היום, והכונן עדיין איטי. מה עוד נותר לי לעשות? אני מתחיל להתייאש.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איך אני צורב ומתקין אותו? אני צריך פירמוור לדיוידי קורא DIVX שלי שקניתי היום, הדגם -pioneer DV470 ועוד שאלה, איך הוא? טוב? מה דעתכם עליו? ובבקשה תעזרו לי למצוא את העדכון בשבילו כי לא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-