עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום! באפשרותי לרכוש מבין 2 דגמים של כונן קשיח ורציתי לשאול את דעתכם ... איזה מהם עדיף יותר? שניהם חדשים באריזה וירכשו מאתר בחו"ל... Westren Digital WD5000AVVS 500GB זיכרון מטמון: 16MB עלות: 45$ כולל משלוח. Samsung Spinpoint HD642JJ 640GB זיכרון מטמון: 16MB עלות: 64$ כולל משלוח. לגבי עצם ההבדל 640GB לעומת 500GB ... : יש לי במע' מחשב הנוכחית דיסקים קשיחים בני איזה 3.5 שנים שעימם אני משתמש בשנים האחרונות... (ממשק סאטה 1) W.D 120GB HITACHI 80GB אז חשבתי להשתמש באחד מהם במידה ואני אלך על ה-W.D 500GB. יש דבר כזה שנקרא "ייעוד" הדיסק הקשיח? כלומר דיסק שמתאים יותר לאיחסון מוזיקה,סרטים ... וכזה המיועד לשמש לשימושי מחשב רגילים? כי על ה-Westren Digital WD5000AVVS קראתי בפירוט שהוא …

2. אני מעוניין לקנות את אחד מהדגמים הנ"ל - מה עדיף? כי ההבדל במחיר הוא גדול יחסית. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  3. הכונן הקשיח החיצוני שלי נפל ונהרס, הוא נדלק אבל לא מעביר את המידע. הציעו לי לשחזר את המידע ב- 6000 ש"ח. סכום אסטרונומי אבל המידע שבתוכו מאד חשוב לי. אשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי מה עלי לעשות, והאם הסכום שהוצע לי לתיקון ריאלי? בתודה מראש איירין

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by adilax,

איך ניתן להתקין כונן רשת ברשת ביתית/משרדית, כך שאפשר יהיה לגשת אילו מכל חיבור מכל מקום בעולם. תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. Started by meir1234,

שלום אני מעוניין להוסיף כונן רשת אני מתלבט בין 2 כוננים : 1.חברת IOCELL (קנייה ב-EBAY) רצ"ב קישור: http://www.iocellnetworks.com/neo/index.php/2011-07-07-08-11-37/netdisk-solo 2. כונן של חברת Western Digital My Book Live רצ"ב קישור: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 מה עדיף? האם מישהו מכיר את חברת IOCELL? לתשובתכם אודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by אופיר,

מחפש פתרון לאמצעי איחסון רשתי עם המאפיינים הבאים: 1. אפשרות ל - Mirroring. 2. חיבור Ehternet לנתב הביתי כך שלכל המחשבים בבית תהייה גישה. 3. מעדיף לקנות רק מארז שמכיל את בקר ה RAID והרשת כך שאוכל לבחור בעצמי את הדיסקים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין ב - 2 שימושים לכונן רשת : 1. לחבר אותו ל- SMART T.V על מנת לצפות בו בתכני וידאו (ללא שימוש בסטרימר), 2. גישה מרחוק לקבצים שנמצאים על כונן זה דרך המחשב או דרך האייפון. תקציב - גמיש. (באזור 1400 ש"ח) שאלות : 1. אם למישהו יש ניסיון בזה ? יודע שזה מצליח ? 2.האם איכות הצפייה פחות טובה בחיבור רשת לכונן חיצוני, מאשר חיבור בעזרת כבל ? 3. מכשירים מומלצים שיודעים לעשות את העבודה ? אודה לתשובתכם. תודה, אמיר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אשמח לחוות דעתכם על הפתרון אני זקוק לנפח אחסון על רשת מקומית. החומר מאוד יקר לכן בכוונתי לחבר דיסק חיצוני מסדרות פרו של ווסטרן דיגיטל עם raid מובנה. ולגבות את המידע עם דיסק נוסף. אשמח לההערות או להצעה על דגם ספציפי של דיסק

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום פעם היה לי במחשב כונן וירטואלי שהייתי שם בו קובץ ומהמחשב השני שהיה מחובר היה יכול להוריד את הקובץ אליו למחשב,עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את זה והאם אני יכול לעשות את זה גם שבמחשב אחד מותקן וינדוס 7 ובמחשב השני מותקן xp אשמח אם תביאו לי מדריך איך לעשות את זה או תסבירו לי איך. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  10. Started by lioryb,

שלום. אני מעוניין להוסיף כונן רשת, כך שאפשר יהיה לגשת לתכנים שלו (כולל HD) מכל מקום ברשת הביתית. על מה הייתם ממליצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by amir213032,

היי עד היום גיביתי תמונות בכונן חיצוני ובנוסף בכונן פנימי . השטח עומד להיגמר ואני מתלבט אם לרכוש nas כדוגמת 220+ של סינלוגי או לרכוש כונן חיצוני וכונן פנימי גדולים במיוחד . השאלה היא מה בעצם ההבדל העיקרי בין nas לכונן שנמצא בתוך המחשב ואני משתף ברשת הביתית ? והאם זה נכון להשקיע בnas כשאין לי צורך בגישה מרחוק לקבצים אלה רק גיבוי פעם בכמה שבועות של התמונות אם יש למישהו עצה מקצועית ממש יעזור לקבל החלטה לפני הbf

12. יש לי חומר חשוב ששוקל בסביבות ה 300GB+ כל הקלטות של המשפחה וכו' שאני רוצה לגבות לאורך שנים. כרגע הכל על דיסקים של DVD וכבר יש בעיות קריאה, גיביתי את כולם על 1TB ירוק של WD. אני מתלבט בין להזמין 2 סטיקים של 128GB כל אחד מ ebay בעלות של 500 לשניהם. או הארדיסק נוסף של טרה או 500 ואאחסן אותו בארון. האם הארדיסק שאעתיק עליו את המידע ואאחסן אותו בארון יאריך שנים? מה לגבי DOK כזה של Sandisk לדוגמא? למיטב ידיעתי הם יותר אמינים מכיוון שהם אלקטרונים ולא מכאנים אבל האם הם יכולים להחזיק יותר מ 5 שנים ללא איבוד חומר?

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by eyal00,

יש לי במחשב שני הארדיסקים 1 הארד דיסק של סמסונג 80GB והשני 40GB של SEAGATE לא מזמן שמתי לב שהכונן של ה40 GB נהפך ל20 GB. כשאני לוחץ קליק ימני על הכונן רשום בקיבולת 20 GB.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. שלום יש לי כונן של Seagate 500G שקניתי מלפני כחצי שנה, היום אני ראה שהכונן לא מופיע במחשב שלי,בדקתי ובביוס הוא מופיע. עכשיו כשאני נכנסתי לניהול דיסקים אני ראה שרשום שהוא לא אותחל. מה הבעיה ומה אני צריך לעשות אני חייב עזרה יש עליו יותר מ100G של נתונים וביניהם גם עבודות. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, יש לי נגן של iRiver שככל הנראה נדבק בוירוס לפני מס' חודשים וניקיתי אותו באמצעות Avast. הבעיה היחידה היא שכעת כאשר עושים Double click על הכונן ב- My Computer נפתחת התיבה "Open With", והדרך היחידה להכנס לכונן היא באמצעות: Start -> Run -> F:\ אין על הכונן אף קובץ בשם Autorun. האם מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 14.08.2008 בשעה 16:10:04 טוב אני חושב שזה פותר את הבעיה:http://www.winhelponline.com/articles/223/1/Open-With-dialog-appears-when-double-clicking-on-a-mapped-network-drive-in-My-Computer.html

17. Started by Symbore,

למחשב שלי מחוברים מספר כוננים כאשר כונן אחד באופן תמידי נתקע למספר שניות וממשיך לפעול כראוי לאחר מכן. על פניו נשמע כתקול? העניין שהתוכנה של western digital מראה כי הסמארט תקין, בדיקה קצרה תקינה ובדיקה ארוכה (אשר בודקת סקטורים פגומים) תקינה. סוג הבעיות: 1) נכנס לתיקיות ואז פתאום המחשב מתחיל לחשוב למספר שניות ורק לאחר מכן נכנס 2) רואה סרט אז לפעמים הסרט נתקע למספר שניות ואז ממשיך לפעול כראוי 3) רואה סליידשואוס ואז לפעמים במעבר מתמונה לתמונה הכונן נתקע למספר שניות ואז ממשיך כרגיל 4) (יכול להיות שלא קשור אך שוב מפויע רק בכונן זה) לפעמים מופיעים בסרט ארטיפקטים ואם אני מחזיר את הסרט אחורה, הארטיפקטים נעלמים. כל הבעיות הן רק בכונן הזה, השאר עובדים כרגיל. כמו כן, זה דבר יחסית ח…

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סי.די.רום חדש למחשב היחסית ישן שלי (פנטיום 2 350 עם 128 מגה זיכרון) כי הסידי רום הישן שלי מת. רוב השימוש במחשב שלי הוא לצריבות של מוסיקה לכן מה שחשוב לי הוא שהסידי רום יוכל להעביר בצורה טובה מ- cd של מוסיקה ל- wav בהרד דיסק. האם יש הבדלים בין הסידי רומים השונים או שכולם אותו דבר? בכל מקרה, אשמח להמלצות על כונן תקליטורים. תודה.

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  19. שלום, אני מתכנן קנייה של כונן SSD, ומכיוון שהמחשב שלי יחסית ישן (נקנה לפני כ8 שנים) אשמח אם תוכלו לומר לי אם הכונן מתאים בכלל למערכת שברשותי. לוח האם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#ov ספק כוח: *התמונה ערוכה, השארתי רק את הפרטים החשובים (סמלים/נתונים) 1. האם המחשב יוכל למצות את מלוא הפוטנציאל? 2. האם הדגם של הספק כוח תקין לכונני SSD? כי הבנתי שהם רגישים מאוד. (8 שנים החזיק ללא שום בעיה בו או במערכת, אך עדין) 3. האם כדאי לקנות את הגרסה של ה120 GB או ה250? ההבדל הוא בערך כ220 שח, אך השאלה אם המחירים צפויים לרדת בשנה או השנתיים הקרובות באופן דרסטי? 4. צריך לדעת משהו מיוחד לפני הרכישה או לאחריה? כמו למשל התקנת תוכנות, שינוי הגדרות בביוס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי אני לא אפרט את כל הסיפור אבל אני אסכם בזה שאין לי טכנאי שאני מכיר לכן אני עושה את הדברים בעצמי. אז ככה קודם כל, הUSB שלי של קדמת המחשב לא עובד. יש לי 2 חיבורים והם פשוט לא עובדים. אתמול כשניקיתי את המחשב ראיתי שהחוטים שמחוברים ללוח אם פשוט קרועים..אפשר קצת עזרה עם זה? מה בדיוק אני צריך לקנות ואיפה אפשר? אני רוצה פשוט 2 חיבורי USB לקדימה.. דבר שני, הכונן/צורב שלי לא מתפקד הכי טוב. יש פשוט דיסקים שהוא לא קורא..אני חושב שהוא הפסיק לקרוא כל מה שהוא לא CD רגיל אלא רק DVD אבל אני לא סגור על זה..בכל מקרה יש הרבה דברים שהוא הפסיק לקרוא. זה יכול להיות בעיה במחשב או שהכונן עצמו לא בסדר? ואם כן גם - אשמח להמלצה מה לקנות ואיפה. תודה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  21. מה דעתכם? כונני 3.5 אינץ' אמינים יותר מכונני 2.5 אינץ'?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  22. שלום חברים, אני מצטער שהכותרת מתנצחת כזאת, אבל זה המצב, אתמול רכשתי חמישה כוננים כאלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694572&orderby=price משלוש חנויות שונות שאני לא אנקוב בשמן כי זה כבר לא משנה,הן לא מייצרות את הדיסק. אחד לי, אחד לאחי, עוד אחד לאח אחר ,הרביעי לאחותי והאחרון לאבאל'ה , לא היתה שום בעייה בזיהוי/חיבור וכו', על כולם (מלבד שלי) הותקנה מערכת הפעלה חדשה, מדובר במחשבים דיי חדשים וחדישים שהדיסקים חוברו אליהם. על כל פנים, יש לי כמה בעיות אישיות עם הדיסקים וזה בא לידי ביטוי בכל המחשבים, קודם כל הם דיי איטיים לעומת מה שמובטח תיאורתית, חושבים יותר מידי ,ז"א אתה פשוט שומע כל פעולה שאתה עושה, ושוב, זה בכל המחשבים אז ככה שאין שום סיבה אחרת, זה לא הי…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by iyehuda,

שלום לכולם אני מחפש המלצה חמה לכונן DVD ובמקביל אני מחפש אתר שעוסק בהשוואות לכוניי DVD כמו זה : http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=dvdresults.php3 אבל הרבה יותר מעמיק אני מחפש כונן DVD שיקודד וידאו מצויין וגם שאני יוכל לצרוב DVD ולסמן ON THE FLY ללא חשש תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  24. השאלה נמצאת בכותרת. 8)

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  25. החברות Seagate ו-ADATA נכנסות אל תוך הקלחת הרותחת של כונני אחסון ביתיים שמגיעים למהירויות מעבר ל-10,000MBpsלכתבה

דיונים חדשים בפורומים