עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by moping,

היי! יש ברשותי כונן חיצוני WD 2.5 אינץ אני שומע שהוא עובד ללא רעשים מוזרים אך אינו מזוהה במחשב. ניסיתי להחליף כבל,לשנות יציאה אך ללא הועיל. הוצאתי אותו מהמארז שלו כדי לחבר אותו לחיבור SATA הרגיל שלו אך נראה לי שיש עליו מתאם: 1)האם ניתן לשלוף מתאם זה ללא פתיחה של הקשיח מלמטה? 2) קיים סיכון לפתוח את הקשיח מלמטה (הלוח הירוק)? 3) יש לי סט USB עם ספק קטן שמחברים לכוננים נשלפים,צורבים,דיסקים קשיחים ועוד האם קיים סיכון לחבר חשמל לקשיח 2.5 אינץ מהסט שיש לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  2. שלום, מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני בעלות של עד 450 ש"ח האם הצורב הזה כדאי: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCGSA_E40L האם אפשר לקנות צורב רגיל עם כבל מתאם לUSB? האם כדאי? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by גד :),

הנה הדיסק קשיח, שימו לב לחיבור! איך אני אמור לחבר אותו למחשב הסטנדרטי שלי? אולי אני צריך מתאם... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by AVI.S.T,

תמליצו לי על צורב איכותי שאפשר לקראו דיסקים DVD(ושזה לא הורס תצורב) ושצורב בסדר. חברה טובה במחיר של 200 כערך.

• 13 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by Falcon4g3,

ההפרש בין הצורבים הוא סה"כ 30 שקלים, רציתי לדעת איזה מביניהם מומלץ: Teac vs Lite-On תודה רבה

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  6. מה ההבדל בין DVD-R ל- DVD+R ? ובכלל אני אשמח אם תוכלו לעלות את כל סוגי הדיסקים שלא יהיו שאלות בנושא הזה להבאה...

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by Ramboli,

שלום, יש לי כונן 500GB של WD דגם WDC WD5000AAKS-22TMA0 ATA Device הכונן הזה מחולק ל4 מחיצות ראשיות ובראשונה נמצאת מערכת הפעלה. אני רוצה להתקין WINDOWS 7, ובנוסף לשנות את המצב: להוסיף כונן קשיח בנפח קטן רק למערכת הפעלה. למה? כדי שהמערכת תוכל לכבות את הכונן של ה500 GB כשהוא לא בשימוש, גם פחות חשמל, וגם שומר על אורך החיים שלו. עכשיו השאלות שלי: 1. איזה כונן מומלץ (אני לא צריך יותר מ200GB) ? 2. האם זה נכון שעדיף כונן נפרד למערכת הפעלה? אולי עניתי לעצמי, או שאני טועה ועדיף להשאיר את ה500 לבד. תקציב לא יותר מ300 ש"ח. תודה לכם!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  8. Started by qwerty1987,

מה היתרונות/חסרונות של כל אחד?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  9. LG GSA-4165B/5165D specs Write speed Write speed DVD+R DL 8x CD-R 48x DVD+R 16x CD-RW 32x DVD+RW 8x DVD-R DL 4x Read speed DVD-R 16x DVD-ROM 16x DVD-RW 6x CD-ROM 48x DVD-RAM 5x Buffer size 2MB http://www.cdfreaks.com/news/11484 יוצא באפריל והוכרז ב CE BIT ברבעון השלישי יצאו עם צורבי SATA.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by semuel_t,

אם אני מבטל את אופציית ה-smart-burn... אז הצורב עדיין משתמש ב-buffer underrun או שגם ההגנה הזו מתבטלת?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  11. שלום, הדיסק קשיח שלי (320AAKS) כותב במהירות של 20MB~ למרות שבמחשב השני שלי (שבסלון, אותו הדיסק קשיח ואותו לוח אם בדיוק) כותב במהירות 40MB~. עכשיו, אני זוכר שהלכתי פעם אחת לתיקון, והחליפו לי את הכבל של הדיסק קשיח בטענה שהוא שרוף ( ). ולכן, האם הכבל של Sata1 הוא אותו הכבל כמו של Sata2? אם לא, מה נראה לכם שהבעיה..? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  12. אז ככה- דיסק-און-קי 4GB (או 8 אם נכנס בתקציב משהו נורמאלי, ואני מאמין שלא) מהיר, אמין, עד 250 ש"ח. דיסק קשיח 500GB SATA, לצרכי שמירת DATA, יהיה בתוך מגרה (קופסא ניידת). עד 600 ש"ח. אם כבר, אז גם המלצה למגירה, SATA, עם חיבורי USB וESATA, נגיד עד 250. תודה, בז'נגלו.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  13. שלום חברה, אני רוצה DOK שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כמו APACHE MYSQL PHP שיהיה אמין, קומפקטי, ולא יפשל.. חשבתי על SanDisk Cruzer Micro U3 1GB מחירו 56 שקל, הוא מבית טוב ותומך בהרצת תוכנות (U3) מה אתם מציעים?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  14. אהלן האם אפשר ליצור 2 מערכי RAID שונים (1 ו- 0) על אותו זוג דיסקים? למשל אם יש 2 דיסקים בגודל טרה כל אחד, אז האם אפשר לחלק את זה כך ש100 ג'יגה מכל דיסק יהיו בRAID1 והשאר בRAID 0? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  15. היי, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בשביל גיבוי, 2 טרה אני חושב יספיקו לי. ראיתי את הכונן הזה - כונן קשיח ‏חיצוני Western Digital Elements Portable WDBU6Y0020BBK 2000GB בזאפ זה 317 שקל https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852065 באמזון זה 71 דולר כולל משלוח https://www.amazon.com/Western-Digital-Elements-Portable-External/dp/B06W55K9N6/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 האם יש פתרון טוב יותר למה שאני צריך מהכונן שכתבתי? ואם זהו הפתרון הטוב ביותר - לקנות מישראל או מאמזון? תודה!!!

16. יש לי עוד הארגיסק אחד שאני רוצה לחבר למחשב.. איך אני הופך את הRADI לIDE רגיל?? אנא פרטו בתשובתכם.

17. Started by IlanF,

יש לי צורב LG GSA-4163B והמגש שלו נדפק לי. הצורב מנסה לפתוח אותו, אבל לא מצליח. המנורה מהבהבת בטירוף בינתיים שהוא מנסה לפתוח את המגש. אפשר לפתוח אותו רק אם דוחפים סיכה לחור המתאים כשהמנורה מהבהבת. רק אז הוא מצליח לשחרר את המגש ולהוציא אותו. יש דרך לתקן את זה? או שהדרך היחידה היא לקנות צורב חדש? זה פשוט מעצבן בטירוף (וגם אני כל הזמן מאבד את הסיכה המ****ת הזאת )

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by tz2000,

אני רוצה לקנות דיסק שיח חיצוני ההתלבטות היא בעיקר בין WD ל SUNSUNG. זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 לזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721932 עזבו את הנפחים... 1) מה יותר איכותי הWD או הסמסונג? או אין הבדל? 2) מה הגדלים והמשקל של כל אחד מהם? הצעות נוספות יתקבלו בברכה : ] תודה מראש

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by devek,

שלום אני מעוניין להתקין כונן ssd כתחליף למחיצת הos שלי אבל עדיין להשאיר אותה במחשב, שאלתי היא איך זה מתבצע והאם המידע (שמירות משחקים לצורך העניין) ישמרו למרות החלפת הכונן הראשי

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

אהלן, יש לי מערך אחסון גדול מ 2TB, מתחבר או באמצעות ESATA או USB, על המחשב מותקן לי וינ 7 32 ביט, איך אני יכול לפצל את המערך לכמה מחיצות קטנות, נכון לרגע זה אני רואה בערך 1700GB (הבנתי שזאת מגבלה של מערכת 32 ביט)

21. בזמן האחרון, קבצי RAR שאני מוריד מFTP מסויים מכילים פה ושם CRC ERRORS. בהתחלה לא התייחסתי במיוחד, כי זה קורה. פשוט מחקתי והורדתי מחדש והכל היה בסדר. אבל אחרי בדיקה גיליתי שכשאני מוריד את אותם קבצים להארד דיסק אחר, אין שום שגיאות CRC. מן הסתם הרצתי SCANDISK על ההארד דיסק החשוד והוא לא הראה שום שגיאה... יכול להיות שזה הכל צירוף מקרים אחד גדול, ופשוט הראוטר D LINK 614+ המעפן הזה עושה לי שגיאות... אבל זה נראה לי מוזר האתר הזה תקין בוודאות, כלומר הבעיה היא מהכיוון שלי יש למישהו רעיונות?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by integral,

במיוחד בשביל ICE BREAK ששאל אתמול . לינק http://tinyurl.com/5q3hs טרד http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=133558

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  23. שלום! אני מעוניין בכונן גיבוי של 1TB (או אולי 2TB אם יכנס בתקציב) כמו שאמרתי התקציב הוא עד 850 לכל הרכיבים אם אני יחליט להרכיב האם כדאי יותר לקנות כונן כזה מוכן או לקנות את הדיסק קשיח והקופסא לחוד ולהרכיב אותם? אני מעדיף קופסא שהדיסק שוכב ולא עומד כדי להשכיב אותה על המחשב שלי וחשוב לי שהוא יהיה אמינות של הכונן (אם אני ירכיב אחד או יקנה מוכן) וגם שיהיה לו את כל החיבורים החדשים כמו ESATA USB3 וכו... את המתאמים אני יקנה בניפרד לפי מהמהירות שלהם וההתייעצות איתכם וגם הבנתי שESATA זה כבר על חשמל ככה שאני יצתרך לחבר את הכונן למחשב רק עם כבל אחד שזה יהיה מצוין בשבילי תודה על העזרה וחג שמח לכולם!!

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by carbo20,

שלום, יש לי דיסק קשיח SATA של MAXTOR מותקן ועובד. קניתי דיסק נוסף SATA של WD . אני מחבר את כבל החשמל וכבל הנתונים ללוח האם.הביוס מזהה את שני הדיסקים הקשיחים. אך אחרי שה WINDOWS עולה הוא לא מזהה את הכונן החדש תחת MY COMPUTER . אם אני נכנס למנהל ההתקנים אני רואה את שני הדיסקים בלי הודעות שגיאה. איך אני מגדיר אותו על מנת להשתמש בו ? תודה ניר

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by wow,

כרגע צרבתי דיסק של סרט על דיסק של 100 דק' 900 מגה.(ערכתי סרט ל-DVD) השתמשתי ב-OVER BURN. מכיוון שהסרט היה קצת טיפה מעל 100 דק' אז חתחתי קצת מהסוף(הקטע עם הכתוביות). עם התוכנה MPEGTOOL. בסוף הצריבה הוא לא סגר את הדיסק ורשם שהצריבה נכשלה,זה קרה לי כבר כמה פעמים עם סרט אחר אבל כבר קרה לי לא פעם שחתחתי והכל היה בסדר. מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים