אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הינה ההארד איך הוא??!?! http://img226.imageshack.us/my.php?image=10mm.jpg ואיך הוא יעבוד עם הספק שלי? יש לי ספק 240 וואט שמחזיק פנטיום 4 2.4 FX5200 160 ג'יגה SATA כרטיס קול 5.1 וצורב אם אני יוסיף את ההארד הזה לא תהיה לי בעיה עם הספק?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורב LG מדגם 4163B כבר כמה חודשים. לאחרונה כשאני מנסה לצרוב איתו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן וזורק אותי מהתוכנה. (צרבתי איתו בעבר) ניסיתי להשתמש בDVD של LG ושל ורטימר, בשניהם אותה תוצאה. CD רגיל זה מצליח לצרוב אבל DVD לא, הוא לא מזהה את הדיסק ומסיים את התהליך. כשעשיתי מה שאינטגרל אמר פה למישהו עם בעיה דומה המחשב לא זיהה את התקן הIDE2 שאליו מחובר הצורב והייתי מוכרח לשחזר את המחשב שלי למועד מאוחר יותר שבו ההתקן כן זוהה. מה עלי לעשות? הוספתי לוג שהופיע Ido Ban Noon ben xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SP…
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה(Windows 7 Ultimate x86 MSDN ORIGINALS (Hebrew)) במחשב הזה, אני מעוניין להתקין אותה במחשב אחר,לצרוב אני לא מצליח אבל להעביר ל-DOK כן, השאלה שלי אם אפשרי להתקין דרך ה-DOK את המערכת הפעלה ואם כן,אז איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בקניה מאמזון: Crucial 128 GB m4 2.5-Inch Solid state drive SATA 6Gb/s CT128M4SSD2 http://goo.gl/CliYA OCZ 128GB Vertex 4 Industry's Highest I/O Performance Up to 120K IOPS SATA 6.0 GB/s 2.5-Inch Solid state drive With 5-Year Warranty - VTX4-25SAT3-128G http://goo.gl/2MvWy אגב מבחינת אחריות בארץ, לשניהם אין שום שירות אם המוצר נקנה בחול או מה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כרגע צרבתי דיסק של סרט על דיסק של 100 דק' 900 מגה.(ערכתי סרט ל-DVD) השתמשתי ב-OVER BURN. מכיוון שהסרט היה קצת טיפה מעל 100 דק' אז חתחתי קצת מהסוף(הקטע עם הכתוביות). עם התוכנה MPEGTOOL. בסוף הצריבה הוא לא סגר את הדיסק ורשם שהצריבה נכשלה,זה קרה לי כבר כמה פעמים עם סרט אחר אבל כבר קרה לי לא פעם שחתחתי והכל היה בסדר. מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הכונן מדגם WD5000AAKS של WD. הכל עבד כרגיל, ופתאום נהיה איטי להחריד. גיביתי את כל הדברים החשובים עליו (87 ג'יגה ב-3 ימים) וכעת אני פנוי בלב שקט לנסות לפתור את הבעיה (אם אפשר בכלל) לפני שאני מכריז על מותו, אני רוצה לנסות להצילו. הרצתי את כלי הבדיקה של western digital (הבדיקה המהירה, שגם היא לא הייתה כל כך מהירה) והכונן יצא תקין. עכשיו אני מבצע בדיקה עם תוכנה אחרת hdd regenerator, אך נראה שהבדיקה תסתיים מתישהו בסוף השנה. חשבתי לאפס את הכונן ע"י פירמוט אגרסיבי (כתיבת אפסים). האם זה פתרון הגיוני? האם זה ייקח שעות כמו הבדיקה הנוכחית? איני יכול להשבית את המחשב למשך שבוע. כמו כן, נגמרה האחריות לפני כחצי שנה. אז הפתרון הזה לא קיים. הצעות? האם אני נלחם לשווא?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קרס ונתן הודעת שגיאה כלשהי של Windows paging ולאחר מכן לא זיהה את כונן D (גם לא בביוס). הווינדוס מותקן על כונן C שהוא SSD. שיחקתי עם החיבורים ועכשיו הוא כן מופיע אז כרגע אני מעביר את כל הקבצים החשובים לכונן חיצוני. הכונן הוא Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 שנקנה באפריל 2014. יש טעם לנסות לתקן אותו או שעדיף חדש? יש כוננים חדשים טובים יותר או שעדיף לי לקנות את אותו דגם?
-
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, האם יש אתר מחו"ל שזול יותר דרכו לקנות הארדיסקים, או שמומלץ לקנות בארץ והיכן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
שלום כולם! היום קיבלתי את ה Segate Free agent go- 620GB אני מאוד מרוצה ממנו, מאוד זריז, מעוצב וקטן הבעיה היחידה שאני לא מצליח להסיר אותו בצורה בטוחה תמיד שאני מנסה קופצת הודעה שהמכשיר עדיין בשימוש ולא ניתן להסיר אותו בבטחה ניסיתי הכל! הסרתי את התוכנה של הסיגייט, התקנתי אותו הסרתי לגמרי ומחקתי הכל אין עדיין אותה בעיה, מישהו יודע מה עושים!? אני כבר משתגע!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כונן ה-3D Xpoint המשוכלל שנחשף רק לאחרונה בתצורת כרטיס הרחבה גדול או במבנה U.2 לעולם השרתים יזכה גם לגרסת M.2 ידידותית למשתמש הביתי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להוסיף כונן קשיח פנימי למחשב שבמפרט, אחד שיהיה אמין ולא יקרוס אחרי שנה וחצי, וגם לא יקרא בטירוף. טווח המחירים שראיתי הוא עד 200 שקלים, ויש כאלה גם ב140 ש"ח! זה נורא מבלבל, ואני לא יודע איזה סוג לקנות! אם מישהו יוכל בבקשה להמליץ על דגם טוב מחברה אמינה, שיתאים מבחינת החומרה למחשב שיש לי, תודה :-). עריכה: אני רואה שנעלם לי המפרט בפרופיל משום מה! בכללי, מעבד E5200, זיכרון 4GB, לוח אם ASUS P5KPL-CM, כרטיס מסך ATI 3800
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לא משנה תקציב..אני רוצה sata או IDE העיקר ד.קשיח הכי טוב וחזק. גם 3 או יותר שנים אחריות גם הוסיף מה דגם?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה830 של סמסונג (256)ושאלתי היא מה הדרך הנכונה להשתמש בו ברשותי מחשב שמתבסס על 3770K ללא כרטיס מסך (כרגע)עם בלאק אחד השימוש לו נועד המחשב הוא עריכת ווידאו באמצעות פרמייר אני מבין שעלי לעשות את העריכה על הSSD איך הכי כדאי מבחינת התקנות תודה מראש נעזרתי רבות באתר בקניית המחשב קבלו את הוקרתי
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חברה שוחררה גירסת BETA 5 ל NEC 3520 הכוללת שיפורים באסטרטגיות צריבה ובהמהרת מדיות DL מ X2.4 ל X4. (ומדיות רגילות גם כמובן). http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=124886
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הצורב שיש לי עכשיו אמנם הוא כבר לא צורב אבל הוא קורא את חלק מהדיסקים מצויין יותר טוב אפילו מקוראים מהירים והוא קורא הגנות (יש לו סקאזי) זה יאמאהא 2448 scsi 3 הוא כבר דפוק והסקאזי עזר לי מאד גם בדיסקים שהם קצת דפוקים הוא קרא אותם טוב יותר מקורא רגיל אז יש דקאזי לצורב פנימי רגיל או לא? כמה זה עולה? זה משתלם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני לא מצלייח לגרום ל COMOS לזהות כונני PATA (צורב( ה GIGARAID מזהה אבל ה COMOS לא... אני לא רואה את הצורב שמחובר דרך : CHIP IT8212 ב WIN וגם לא ב COMOS אבל כאשר המחשב עושה BOOT הוא מזהה את הכונן ב UDMA2 או משו כזה... איין לי מושג איך להשתמש בשני חריצי ה IDE שיש לי.... תודה לעוזרים מפרט <------------------
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אח שלי טס לארה"ב בזמן הקרוב, מישהו יכול להמלית לי על SSD טוב עד 500 שקל בערך? (עדיף 120GB או 250 אם נכנס ) תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם הארד דיסק אחד עם כונן IDE ואני רוצה לחבר לו עוד שני כונני SATA עכשיו שאני מחשב אותם המחשב מזהה אותם אבל דורש פורמט לכל הארד דיסק השאלה איך אפשר לגשת לנתונים בלי לעשות פורמט (כדי שהקבצים לא ימחקו) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
משו הזוי לFAT32 עובד רגיל בלי בעיות אם יש תוכנה טובה ההארדיסק של סיגייט
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום ! אחי בעל חברה והוא שואל מה הדרך הכי יעילה לגיבוי מסמכים בצריבה עכשיו יש מספר מחשבים שמחוברים ברשת וחלקם לא מחוברים ובמחשב אחד יש צורב DVD השאלה איך כדאי להעביר את המידע למחשב עם הצורב האופציות הקיימות לדעתי הם: disc on key מגירה נשלפת בחיבור IDE מגירה נשלפת בחיבור SATA או פשוט צורב DVD חיצוני
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5 אינצ' בעל נפח 500 GB. 1. אני מתלבט איזה ממשק - USB 2 או USB 3 בגלל שהמחשב שלי לא תומך בUSB 3 אבל אולי כשאני אחליף מחשב בעתיד זה עדיין ישמש אותי למרות שבשנה וחצי הקרובות אני לא אחליף מחשב. דבר שני מה ההבדל במהירות בין USB 2 לUSB 3? האם כל כך משמעותי? 2. אני מתלבט איזה חברה.. סמסונג , WD, או חברה אחרת.. 3. אשמח אם תציעו לי דגם של דיסק קשיח חיצוני מומלץ עד 300 ש"ח (כמובן 500 GB ו2.5 אינצ') תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב קצת ישן 4 שנים שהיה ממש מעולה בזמנו הוא עדיין עושה כל מה שאני צריך אבל בא לי קצת לשדרג חשבתי על כונן SSD אני מתחיל להתעסק הרבה עם עריכה ואם הבנתי נכון זה צריך לשפר את הביצועים בצורה ניכרת אני צריך את הידע שלכם בשתי שאלות אם הלוח אמ שלי בכלל יכול לתמוך בכונן? הדגם הוא MSI P35 PLATINUM ועל איזה כונן SSD בנפח של 60 ג'יגה אתה ממליצים? תודה רבה לינק למפרט של הלוח אמ http://www.msi.com/product/mb/P35-Platinum.html
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לדיסק קשיח נייד 500 GB ברמת מחיר של עד 300 ש"ח. ראיתי את הדיסקים הבאים : 1. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13880&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17178&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 3. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15771&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום חברים. החלטתי לשדרג את המחשב ולהתחדש ב SSD. כרגע האופציות על הפרק הן הסמסונג 830, ה OCZ VERTEX 4 או ה CRUCIAL M4. על הכונן אתקין מערכת הפעלה, תוכנות ומשחקים. בחור שאני וסך עליו המליץ מהשלושה דווקא על הסמסונג 830. מה מהם הכי מומלץ ולמה? אמינות היא מבחינתי שיקול ראשון במעלה.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-