אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
80 ג'יגה / 8 מגה cache מקסטור לעומת Western Digital האם יש קונצנזוס לגבי איזה דיסק עדיף מבחינת אמינות ופעולה שקטה
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
שלום, הדיסק קשיח שלי (320AAKS) כותב במהירות של 20MB~ למרות שבמחשב השני שלי (שבסלון, אותו הדיסק קשיח ואותו לוח אם בדיוק) כותב במהירות 40MB~. עכשיו, אני זוכר שהלכתי פעם אחת לתיקון, והחליפו לי את הכבל של הדיסק קשיח בטענה שהוא שרוף ( ). ולכן, האם הכבל של Sata1 הוא אותו הכבל כמו של Sata2? אם לא, מה נראה לכם שהבעיה..? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי. אני זקוק לאחד חדש. השימושים שלי הם בסיסיים אבל, אני רוצה ליצור ממנו BOOT אם זה אפשרי. אני רוצה שיהיה מהיר וגם שיהיה USB 2.0+3.0 (כי לי במחשב יש רק 2.0) ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=15124 ואת זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8562
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב סוף סוף בשעה טובה... ועד עכשיו הייתי סגור על WD לא חשבתי אפילו על maxtor אבל יש סקר שעכשיו פורסם באתר שעשה השוואה בין כוננים של 250gb ו maxtor יצא זוכה כמעט בכל הקטגוריות(אפילו שחבל שכונן של wd לא השתתף) וגם קראתי ביקורות על maxtor שהוא יותר שקט ומהיר ואיכותי... ורק בעיה אחת מפריעה לי...קראתי כאן על כל מיני בעיות שקוראות ב maxtor שאני לא מעוניין בלשון המעטה שיקרה לי... למשל: שהpartition נמחק או משהו כזה... או שה hd לא נדלק בכלל וכל מיני בעיות כאלה... האם תעזרו לי לבחור בין 2 הדגמים האלו "ותאירו את עיניי" עידו
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מדובר בצורב USB X52 (ברח לי עכשיו שם החברה) . כשצורבים מעט מידע על CD (בערך 200~100 מגה) המידע נצרב. אם מנסים לצרוב יותר מתחילות להופיע הודעות שגיאה בסגנון "Lost Fixation". זה נראה כאילו שהCD לא מצליח להתייצב על המסלולים החיצוניים של הCD. הבעיה מופיעה גם במהירויות צריבה נמוכות. מישהו מכיר את הבעיה הזו? יש פיתרון או שהלך צורב?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לחבר שלי נהרס הבקר של הקשיח (סיפור הזוי) אבל יש עליו מידע חשוב, מנסה למצוא קשיח זהה בשביל לקחת ממנו את הבקר
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כשקניתי את הצורב החדש להחליף את ה 3500 המזדקן, לא שמתי לב להמלצה להמנע מה-4571. בכלאופן, אם כבר אז כבר, הנה לכם כמה סריקות: גרסת קושחה 1-01 1. DVD נצרב ב-x16, נסרק ב-x8 2. DVD נצרב ב-x16 נסרק ב-x16 3. CD נצרב ב-x40, נסרק ב-x24 4. CD נצרב ב-x40 נסרק במהירות x40. בסריקה של ה-CD במהירות 48 ישנן שגיאות C2. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות צורב ואני מוכן להשקיע בו עד 350 שקלים... ומכייון שאיני מבין חצי דבר בצורבים אני מעוניין בהמלצה לצורב עד 350 שקלים, כמבון עדיף כמה שפחות... וגם אפשר טיפ טיפה לחרוג אבל לא רצוי...
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
למה יש מקומות ש הsata יותר זול מה IDE?? האם יותר כדי להשקיע בsata??? או IDE מי יותר מהיר?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הכונן מדגם WD5000AAKS של WD. הכל עבד כרגיל, ופתאום נהיה איטי להחריד. גיביתי את כל הדברים החשובים עליו (87 ג'יגה ב-3 ימים) וכעת אני פנוי בלב שקט לנסות לפתור את הבעיה (אם אפשר בכלל) לפני שאני מכריז על מותו, אני רוצה לנסות להצילו. הרצתי את כלי הבדיקה של western digital (הבדיקה המהירה, שגם היא לא הייתה כל כך מהירה) והכונן יצא תקין. עכשיו אני מבצע בדיקה עם תוכנה אחרת hdd regenerator, אך נראה שהבדיקה תסתיים מתישהו בסוף השנה. חשבתי לאפס את הכונן ע"י פירמוט אגרסיבי (כתיבת אפסים). האם זה פתרון הגיוני? האם זה ייקח שעות כמו הבדיקה הנוכחית? איני יכול להשבית את המחשב למשך שבוע. כמו כן, נגמרה האחריות לפני כחצי שנה. אז הפתרון הזה לא קיים. הצעות? האם אני נלחם לשווא?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל המלצה על כונן נייד משו כמו 80 GB מינימום נייד ואם אפשר כמה שיותר קטן וקל, אבל שגם לא יהיה יקר כ"כ. אני צריך אותו בשביל להעביר מידע ממחשב ישן לחדש. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי חברים.. אני מתלבט קשות בבחירת דגם DOK מהיר(חשוב מאוד!),אמין ואיכותי בנפח של 16 ג'יגה. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים אך אשמח לקבל עוד המלצות. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3289&CatCode=407 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2472&CatCode=407 הייתי שמח לקבל המלצות איזה דגם עדיף ולמה...כמו כן אני חובב תוכנות PORTABLE ואני שואל האם יש לי צורך בתוכנת הU3,אך בלי קשר רציתי לדעת מה עדיף לרכוש והאם אין חשש לקנות מהחנות הנ"ל. אודה לכם על כל תשובה.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, אני צורב על לייט-און עם תוכנת נירו ודיסקים 24-40 של Mcd. 1. אמרו לי שכדאי תמיד לצרוב שתי דרגות מתחת מהמהירות המקסימאלית. זה נכון? 2. בממשק של הנירו ישנה תיבת סימון: Verify Data (או משהו כזה). מה היא עושה? 3. לפני כמה ימים קיבלתי הודעת שגיאה בשיחזור מתוך Cd צרוב - "cyclic redundancy check". מה המשמעות? 4. צרבתי כמה קבצי Wav בצורב של חבר מסוג LG. כשרציתי להעתיק את הקבצים למחשב שלי, חלק מהקבצים הועתקו מיד, וחלקם, המחשב העביר, והעביר, ...והעביר.... וכך הלאה עד שביטלתי את ההעתקה. והשאלה: למה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
הי מחשב חדש, צורב תומך ב- LightScribe (LG) התקנתי את הדיסק המצורף. עכשיו מה עושים? איך מגיעים להגדרות של תמונה לצריבה ואיך צורבים אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני בעלות של עד 450 ש"ח האם הצורב הזה כדאי: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCGSA_E40L האם אפשר לקנות צורב רגיל עם כבל מתאם לUSB? האם כדאי? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני לא כך כך הבנתי מה זה. אם יש לי 2 כונני 500GB, יש חיבור מיוחד שאני אמור לחבר את זה? או שזה חיבור SATA רגיל. מה זה נותן בשורה התחתונה? ולמה זה מיועד בעיקרון? והאם שני הכוננים חייבים להיות באותו נפח ואותו יצרן? האם זה נותן ביצועים למערכת ההפעלה? נניח ויסטה 32-64 BIT? והאם XP תומך בזה? או שויסטה יותר עדיפה. שואל מתוך סקרנות. תודה. חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו שענה על השאלות האלה.
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קניתי 3 דיסק און קי 64 גיגה באתר סיני הוא מפורמט במערכת קבצים EXFAT אם אני מכניס לתוכו קבצים ללא תיקיות אני רואה הכל, אבל אם אני מחלק לתיקיות(אני חייב את זה לעבודה) כשאני מכניס שוב את הדיסק און קי למחשב למחרת או אחר שעתיים בתוך התיקיות לא רואים את הקבצים ניסיתי לפרמט ל NTFS ולא הצלחתי . אין שום וירוס מפני שזה קורה ב 3 דיסקים שקניתי בכולם אותה הבעיה אולי הבעיה היא במערכת הקבצים אני לא יודע משהוא מבין בזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום קניתי בימים האחרונים הארד דיסק Western Digital WD1600JB בהתחלה ניסיתי לחבר אותו בנוסף להארד דיסק שיש לי, ויצאו מתוך ההארד דיסק 3 צפצופים (הראשון טיפה יותר ארוך מהשאר) ניסיתי לשחק קצת עם הכבלים, עם הג'אמפר, שום דבר לא עזר ניסיתי לחבר רק את ההארד דיסק הזה למחשב (במקום ההארד דיסק הישן שיש לי), לא היו צפצופים, אבל המחשב בכלל לא זיהה את ההארד דיסק (שכשמפעילים את המחשב כתוב את כל הכוננים שמחוברים, והוא לא הופיע שם) יש פה איזה כפתור בלתי נראה שאני מפספס?(: אשמח לקבל תשובה תודה.
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי לוח אם יחסית ישן intel D845WN ועכשיו הוא קנה הארד דיסק חדש 200 ג'יגה של WD . הוא לא מצליח להתקין את ההארד דיסק כמו שצריך.. אני מניח שהבעיה היא בלוח אם. נסינו לברר באתר של אינטל מה המקסימום שהלוח מסוגל לזהות ולא מצאנו. אם למישהו יש פתרון או יכול למצוא בשבילי את המידע הדרוש אני מאד אודה לו אגב גם עדכון ביוס לא מצאנו שם בשביל הלוח שלו..
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לשאול: 1- האם יש מגירה לצורב DVD פנימי?<אני רואה שיש מגירה לדיסק קשיח השאלה האם זה מתאים גם לצורב..> 2-האם יש מארז חיצוני לצורב DVD פנימי?<שוב..אני רואה ב"זאפ" שיש מארזים חיצוניים לדיסקים קשיחים והשאלה האם זה גם מתאים לצורב> כמובן אני רוצה שזה יגיע עם חיבור -USB. יש גם את האופציה לקנות צורב חיצוני אבל המחיר קצת יקר,בהתחשב בעובדה שאני יכול להביא מגירה,או מארז חיצוני ב-100 ש"ח פחות או יותר. תודה לכל העונים והמגיבים. שי נ.ב-לצורך הבנת העניין המחשב של אחד החברים שלי נמצא בחדר אחר מהחדר שבו הוא עובד.מה שמחייב אותו כל פעם להכנס לחדר שבו המחשב נמצא ולצרוב. הוא רוצה פשוט לפרק את הצורב הפנימי ,להעביר אותו לחדר שבו הוא עובד ,ולהרכיב אותו דרך חיבור USB למ…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי יש לי צורב 3550A של NEC, ושאני מכניס דיסק לכונן הוא מזהה אותו, ומראה לי שיש דיסק בכונן, אבל שאני מנסה לראות את התוכן של הדיסק אז כאילו יש דיסק ריק בכונן ואין בפנים כלום. מישהו מכיר את התופעה ואיך מסדרים?
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עם חיבור FIREWARE משהו טוב ואמין
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כן זה נשמע לי טיפה מוזר אבל כל פעם שהצורב שלי מחובר ההארדיסק שלי עושה רעשים... למרות שהוא מחובר על ערוץ IDE אחר... כשהצורב מנותק ההארדיסק עובד כמו שצריך... העניין הוא שהצורב עובד מצויין כשהוא מחובר ולא עושה לי תקלות... אז זה ממש מוזר... הצורב הוא mp7200a של ריקו וההארדיסק הוא WD 8GB 8MB buffer
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, יש לי צורב NEC 3500AG, כאשר אני צורב (בנירו) בX4, הצריבה מסתיימת כמו שצריך, ברבע שעה~, אבל כאשר אני צורב בX8 (עם מדיה שמיועדת לזה), הוא מסיים ב10 דקות לעומת מה שנירו אומר שזה אמור להיות ב7 דקות. חשוב לציין שהמדיה שאני צורב עליה בX4 היא מינוס והX8 היא + . מישהוא מכיר את הבעיה? יודע לפתור אותה? תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-