עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by THE FOX,

http://wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=249 http://wdc.com/en/products/products.asp?driveid=133&language=en מה עדיף מבינהם? האם הבדל האמינות הוא כזה גדול ששווה תכסף?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  2. Started by yakir4u,

עשיתי עכשיו סריקה בHDDSCAN והוא הראה לי את השגיאות האלה יש סיבה לדאוג או שזה תקין? האם איחוי לכונן יעזור או שאין טעם?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  3. החלטתי לעשות תרומה קטנה לפורום שעזר לי בשבועות האחרונים לקנות מחשב. ראיתי שלעיתים אנשים מתלוננים על רעש מההארד דיסק שלהם (רעש תקין, לא מקולקל, של הארד דיסק שעובד), בעיקר על הארד דיסקים של היטאצ'י. הסיפור הוא ששבוע שעבר קיבלתי את המחשב עם הארד דיסק של היטאצ'י שעשה המון רעש, ואחרי מאמצים לא רבים מצאתי פיתרון, אבל הפתיע אותי לראות שהרבה אנשים לא מכירים אותו (הרעש היה כלכך מעצבן שאם לא הייתי פותר את העניין הייתי ברצינות שוקל להחליף אותו). בכל מקרה, הפיתרון הוא כלי מהיטאצ'י שנקרא feature tool שיהפוך את ההארד דיסק שלכם לבלתי נשמע בעליל (או לפחות יחליש את הרעש לעשירית בערב), ולפי מה שהבנתי עובד גם על הארד דיסקים של חברות אחרות. מה שכן, הכלי הספציפי הזה הוא עבור sata, ראיתי ב…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  4. היי, רכשתי את הכונן Transcend StoreJet 35T3 ויש לי שאלה קטנה לגבי התפעול שלו... לכונן אין אפשרות לכבות אותו, הוא מתחבר לחשמל ובכבל USB 3, ברגע שאני מדליק את המחשב הכונן נדלק וכנ"ל גם בכיבוי. רציתי לדעת האם להשאיר אותו לעבוד ככה או שפשוט לנתק את הUSB כשאני לא משתמש בו, אני לא רוצה שהוא יתבלה ויעבוד סתם כשאני לא משתמש בו כי הוא משמש רק לגיבוי. אזז.... לנתק? או לתת לו לעבוד? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  5. שלום קניתי לפני כמה חודשים דיסק און קי של קינסגטון 16GB והוא עושה לי בעיות אם אחריות מכסה בעיות מכניות של הדיסק און קיי? בנוסף הוא עושה בעיות עם העתקת קבצים לפעמים שלא נקראים וצריך לפרמט אותו יש לי דיסק און קיי נוסף של קינסגטון אותו דגם רק 2 גיגיה שלא עושה את כל הבעיות אלה באותם מחשבים. תודה רבה הדגם הוא Kingston DataTraveler G2 16GB

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  6. שלום האם ניתן להפוך ssd פנימי לssd חיצוני usb ?

7. אני מעוניין בכונן למערכת הפעלה ותוכנות. אני לא בטוח שאני צריך אבל בכל זאת הייתי רוצה להתייעץ המערכת כרגע: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם GIGABYTE X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כפול 2 סה"כ 4 GB כרטיס מסך‏ ASUS 8800GTS 640MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA כרגע מותקנת מערכת הפעלה+תוכנות כאשר הכונן מחולק לשניים 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II שלוש חתיכות סה"כ 1.5 טרה ספק כוח Advanced Gold 650 W SWEEX ספק כוח כרטיס מסך Thermaltake 250 W

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by amitbatito,

יש לי דיסק קשיח חיצוני 120 גיגה ואני רוצה לדעת אם יהיה אפשר להתקין עליו ווינדוס?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  9. שלום לכם חברי הפורום!!! יש לי שתי שאלות בהקשר של light scribe: 1. מה זה המדיה הזאת dual layer? שמעתי שזה מדיה מאוד נדירה קשה להשיג אותה. מה היא בעצם עושה? למה היא משמשת ? כמה היא עולה? (עם יש מאמר בנושא הזה אני מאוד יודה לכם). 2. השאלה השנייה מתייחסת בעצם למושג הזה: light scribe. השאלה שלי זה האם אני יכול להשתמש בזה בכל דיסק של dvd? ואיך זה מדפיס תמונה , אוו טקסט על גביי הדיסק? אני צריך בשביל זה מדפסת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  10. היי לכולם. בזמן האחרון יוצא לי להתייעץ לא מעט על רכישת אמצעי אחסון. אז כבר מראש אני אומר תודה לכם על העזרה . כרגע המחשב שלי כולל את הדיסק הקשיח הבא - Hitachi Sata II(300mb/sec) 160gb 8mb buffer. את המפרט המלא של המחשב שלי ניתן לראות בצד ימין. ברצוני לקנות כונן קשיח חדש, בנפח של או 250 ג'יגה או 320(עדיין לא סגור על הנושא). התקציב די גמיש. מצד אחד אני רוצה לקנות משהו טוב. אך מצד שני, לקנות כונן עם 16 MB באפר, או פ'יצרים כאלו ואחרים יהיה קצת מיותר לא? הכונן הנ"ל במילא יאט את העסק... אשמח לקבל עצות והמלצות. כמובן שקראתי על המלצות קודמות כאן בפורום, אך משום מה ראיתי המון המלצות על WD. לאחרונה שבדקתי, WD מתחממים מאוד ועושים המון רעש.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by Lyor,

לא מזמן הלך לחבר שלי הפלאפון לעולמו ע"י נפילה מחושבת של בקבוק נסטי שנשפך ממנו כמות מכובדת של מיץ על המכשיר. :-\ למרבה הפלא, הוא לא פעל לפי הנוהל הידוע (לכבות את המכשיר+לייבש אותו) ולאחר כמה ימים הוא נפטר ואמרו לו בחנות שהלוח אם הלך... השאלה שלי היא אם אפשרי לשחזר את התמונות והסרטונים שהיו עליו (שהיו מאוד חשובים לו)? אם כן, אז איפה בדיוק וכמה זה יעלה? והאם זה אפשרי מבלי לשלוח את הלוח אם לחו"ל? עדיין לא יצא לי כל כך להתעסק בתחום השחזור אז אני לא מעודכן בכלל בכל מה שקשור למחירונים. אבל אני יוצא מנקודת הנחה כרגע שזה לא יעבור את ה5K.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by bd,

הלכתי לחנות צילום כאן אצלנו בעפולה ראיתי Verbatim DVD-R x16 printable 25DVDR- made in taiwan 16X ב 85 שח Nero CD-DVD Speed: Disc Info Manufacturer: : Verbatim MID : MCC 03RG20 Write speeds: : 2 X - 4 X - 6 X - 8 X - 10 X - 12 X - 14 X - 16 X Blank Capacity : 4.38 GB היה גם חבילה של 50 made in india ב 150 קניתי תחבילה של 25 דיסיקם עכשיו שאני נכנס ללירה אני רואה שם זה עולה 97.00 ¤ וחבילה של 50 עולה 175.00 ¤

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by froggy,

שלום לכולם אפשר בבקשה הסבר על המערך RAID 0? איך מתקינים, האם פועל על כל לוחות האם, האם פועל על כל סוגי דיסקים קשיחים ואיזה דיסק קשיח מומלץ? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  14. יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T ואני מעוניין ליצרוב תמונה על הדיסק - Lightscribe איך אני עושה את זה? יש לי דיסקיםLightscribe תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by rubib,

האם הוא אמין? מישהו עבד איתו? תודה

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by י,ר,

אני מבקש המלצה על צורב אמין וקל להפעלה לא dvd תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  17. השם הוא dvr-109 תומך ב dual dvd+/-r 4x dvd+/- 16x dvd+rw 8x dvd-rw 6x התמיכה בdual layer של מינוס תהיה אם שידרוג של fw http://www.pioneer-eur.com/eur/company_news_pressrelease.jsp?category=DVR109

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  18. היי מצאתי כונן מעניין Seagate ST31500341AS 1.5TB Barracuda 32MB buffer ב130 דולר יוצא סביבות 580 שח. מישהו שמע על בעיות בכונן הזה? ואיך המחיר?נשמע טוב או יקר מדי?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by DXter,

הי המחשב שלי חזר מתיקון ויש לי בעיה...הוא לא מזהה תזיכרון הנייד שלי...זה פשוט זיכרון נייד מהקטנים האלה ששומרים עליהם עבודות בית ספר... כנרהא זה בגלל הדרייבר אבל אני לא מוצא אחד... האם אפשר לקבל לינק להורדת דרייבר? הזיכרון הוא של LEXAR אם זה משנה משהו...

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  20. פחות מחודש שהכונן הזה אצלי במחשב....seagate 500gb והוא הפסיק לעבוד. הביוס לא מזהה אותו ושהוצאתי אותו מהמארז אני שומע משהו משוחרר בפנים לממש אחריות זה הסיכוי היחיד שלי...האם כדאי לי לדרוש להחליף לדיסק של WD לדוגמא ?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by arpa,

שלום ברצוני לקנות הארדיסק חדש של 500 GB. אני מחפש המלצות מאנשים שקנו לאחרונה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  22. אהלן האם אפשר ליצור 2 מערכי RAID שונים (1 ו- 0) על אותו זוג דיסקים? למשל אם יש 2 דיסקים בגודל טרה כל אחד, אז האם אפשר לחלק את זה כך ש100 ג'יגה מכל דיסק יהיו בRAID1 והשאר בRAID 0? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by navaro,

אני רוצה לקנות צורב SATA ואני לא יודעת אם הוא מתאים ללוח האם שלי (asus P5GD1-VM). בחוברת של לוח האם רשום בסעיף של חיבורי ה-SATA (ארבע) רק לגבי הארד דיסק. לעומת זאת, בסעיף של חיבורי IDE כתוב בנוסף להארד דיסק כונן אופטי. האם זה בגלל שלוח האם הוא משנת 2004?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by zam,

היי. אני זקוק לאחד חדש. השימושים שלי הם בסיסיים אבל, אני רוצה ליצור ממנו BOOT אם זה אפשרי. אני רוצה שיהיה מהיר וגם שיהיה USB 2.0+3.0 (כי לי במחשב יש רק 2.0) ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=15124 ואת זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8562

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by bad-sector,

ניסיתי עם PM הוא עושה ריסט, עובד שניה ואומר שהוא FINISHED ולא עושה כלום... מישהו מכיר תתופעה? מישהו מכיר דרך אחרת? תעזרו לי פליז...

• 5 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים