אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש HD לאיכסון נתונים (בערך 100GB) ברשת משרדית של 3 מחשבים. יש למישהו רעיון?? :s05: האם כדאי להשקיע בHD רשת או HD שיתחבר למחשב מסויים וימשוך נתונים מכל המחשבים. יש שם ראוטר שמחובר לאינטרנט ומחבר את כל המחשבים ביחד. בנוסף, האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לגבות את הנתונים פעם אחת בכל יום, אבל אני מחפש תוכנה שתגבה בכל פעם את הדלתא בלבד (כלומר: רק את השינויים שנעשו בקבצים ואת הקבצים החדשים). תודה...
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בכונן גיבוי של 1TB (או אולי 2TB אם יכנס בתקציב) כמו שאמרתי התקציב הוא עד 850 לכל הרכיבים אם אני יחליט להרכיב האם כדאי יותר לקנות כונן כזה מוכן או לקנות את הדיסק קשיח והקופסא לחוד ולהרכיב אותם? אני מעדיף קופסא שהדיסק שוכב ולא עומד כדי להשכיב אותה על המחשב שלי וחשוב לי שהוא יהיה אמינות של הכונן (אם אני ירכיב אחד או יקנה מוכן) וגם שיהיה לו את כל החיבורים החדשים כמו ESATA USB3 וכו... את המתאמים אני יקנה בניפרד לפי מהמהירות שלהם וההתייעצות איתכם וגם הבנתי שESATA זה כבר על חשמל ככה שאני יצתרך לחבר את הכונן למחשב רק עם כבל אחד שזה יהיה מצוין בשבילי תודה על העזרה וחג שמח לכולם!!
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח SATA של MAXTOR מותקן ועובד. קניתי דיסק נוסף SATA של WD . אני מחבר את כבל החשמל וכבל הנתונים ללוח האם.הביוס מזהה את שני הדיסקים הקשיחים. אך אחרי שה WINDOWS עולה הוא לא מזהה את הכונן החדש תחת MY COMPUTER . אם אני נכנס למנהל ההתקנים אני רואה את שני הדיסקים בלי הודעות שגיאה. איך אני מגדיר אותו על מנת להשתמש בו ? תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://www.kwonline.com.au/index.php?main_page=product_info&cPath=93&products_id=73 קניתי את ההארד דיסק הבא עם 320 GB ומאז שחיברתי אותו הוא עובד מעולה ולא עושה שום בעיות אבל אני שומע כל כמה דקות מין תיק, כאילו קפיצה של המחט. ההארד דיסק חדש לגמרי... אתם חושבים שאני צריך להחזיר אותו למרות שהוא פועל מעולה?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לדיסק קשיח נייד 500 GB ברמת מחיר של עד 300 ש"ח. ראיתי את הדיסקים הבאים : 1. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13880&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17178&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 3. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15771&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישת מחשב חדש לשימושים משרדיים בעיקר (מעט מאד משחקים, לא משהו שיצדיק תוספת של כרטיס מסך ייעודי או משהו בסגנון) בתקציב של 2500 ש"ח. שמעתי שהיום מוסיפים למחשבים הארד דיסק בטכנולוגיית SSD. האם מומלץ להשתמש במחשב כזה בהארד דיסק SSD או שזה לא מצדיק את התמורה בשימושים האלו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הדגם הזה HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A של LG והוא התחיל להרוס דיסקים בואו נגיד שכל דיסק 5 הוא הורס לא משנה סוג וחברה כדאי לממש אחריות
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.. טוב קניתי היום צורב של סוני 52X32X52 ואני לא קיבלתי איתו כלום.. פשוט בשקית אם הצורב עצמו.. האם זה בסדר??.. טוב השאלה השנייה שלי היא כך.. אין לי מושג איך לחבר אותו המחשב שלי פתוח ואין לי מושג איפה לשים אותו ואיך לחבר.. אני לא ממש מבין במחשבים אז בבקשה תדברו איתי בעברית פשוטה חחח.. תודה לעוזריםם
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות כדי לנטרל נעילת האיזור בצורב dvd שלי lg-4120B .... help me please :
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
משהו כמו http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001756 רק שהמוצר הזה מוגבל ל 2 טרה ואני מתכוון לשים 2 דיסקים של 3 טרה (או יותר אם יהיה). המטרה שלו היא להוות איחסון לסרטים וסדרות וכו' שיחובר לTV כך שחשוב ששני הדיסקים יזוהו כאחד. צריך חיבור USB3.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן DVD עם כניסת USB. קניתי HD חיצוני 2.5 אינץ' (WD Passport 120G), ולמרות שאין לו בעיה בחיבור למחשב, ה-DVD לא מצליח לקרוא אותו. 2 הערות: 1. ה-DVD קרא HD חיצוני קודם שהיה 3.5 אינץ'. 2. פירמטתי את ה-HD החדש ל-NTFS כדי שיקרא גם קצבים גדולים. לפי דעתי יש 2 סיבות לבעיה, ואשמח אם תוכלו לעזור: א. ל-DVD אין כניסת USB מתח גבוה, ואני צריך לקנות כבל מתאים (USB voltage booster). במקרה זה, אולי מישהו יודע איפה יש להשיג בארץ ? ב. ה-DVD לא תומך ב-NTFS, ואני צריך לפרמט חזרה ל-FAT32. במקרה זה, אשמח לעזרה איך לעשות את זה, במחשב הוא נותן לי רק את האופציה לNTFS. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל הרחק לפני 11 חודשים שקניתי מחשב חדש, קניתי אותו עם צורב LG, שכמובן נדפק לאחר חצי שנה, למען הסר ספק, והשקט הנפשי המרתי את הצורב (בתשלום כמובן) ל TEAC 52X24X52, שגם הוא למרבי הפלא נדפק לאחר שלושה חודשים, עכשיו החלפתי ל LITE ON 52, מה היה עדיף לקחת TEAC חדש, או שמה שקיבלתי בסדר?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, כבר שנים יש לי מודם של ספק האינטרנט וכל חודש אני משלם 10 ש"ח. החלטתי שהגיע הזמן לקנות אחד ולחסוך קצת. אני מחפש את המודם+נתב הכי זול שיש. זה לבית של סבתא שלי, זה משמש את הממיר של הוט וגלישה פעם ב... כשמישהו מגיע לביקור. אשמח לקבל מכם המצלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
באחד הפרמוטים היתה לי הפקסת חשמל ואחרי זה כשפרמטתי גליתי שיש 2 מגה סקטורים פגומים, יש מצב שזה היה עוד לפני ההפסקת חשמל אבל זאת פעם ראשונה ששמתי לב. במצב כזה צריך להחליף הרדיסק? האם החברות מחליפות בלי בעיה כשיש סקטורים פגומים?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים מעביר ספריה של הרצאות שהיו על קלטות למחשב דרך טייפ אנלוגי. לפני כמה חודשים הדיסק קשיח עליו היו מונחים כל הקבצים של ההרצאות קרס והוא לא עולה אפילו בביוס (כך שלפי הבנתי שום תוכנה לא תועיל לו). אני מוכן לשלם כסף על שחזור בחברה אבל אני לא מעונין שיסחטו אותי באלפי שקלים (אני מודע לכך שסה"כ מחיר שחזור הוא יקר, אבל בכל זאת אני מעונין לחסוך). מישהו יכול להמליץ מהכרות אישית על חברות איכותיות אך לא יקרות שמשחזרות מידע? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מחפש קשיח לאיחסון מדיה (לא למערכת הפעלה ותוכנות) בנפח כמה שיותר גבוה ושיתמוך SATA3 תקציב לא רלוונטי, שיתן תמורה טובה למחיר ויהיה אמין
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי הארדיסק של 400 GB שמחולק לשתי מחיצות. מחיצה אחת של 100 והאחרת של 300. כאמור במאפיינים של המחיצה השנייה, אני רואה שיש רק 50 גיגה פנויים, וכאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים(על מנת למחוק חלק מהם ולפנות מקום), אני מזהה שבכונן עצמו יש רק 80 גיגה שתפוסים. לא היו מערכות קודמות שהותקנו על ההארדיסק או מחיצות נוספות, למישהו יש מושג מה התקלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
לאחרונה רווחת הדעה (מפי מומחים דוקא), שלפיה אין טעם לעשות פרטישן ולחלק את הדיסק למספר חלקים, אלא עדיף לעבוד על דיסק שלם, ללא פרטישן. לפי דעה זו, הסיבה המקורית שבגללה נאלצנו בעבר לחלק את הדיסק למספר חלקים, היתה בשל מגבלות חלונות 98, שלא היתה מסוגלת לזהות דיסקים גדולים. עתה ב-XP אין בעיה כזו, ויש שטוענים שחלוקה של הדיסק למספר חלקים רק פוגעת בביצועים ובמהירות קריאת הקבצים. האם אכן כך הדבר ? האם עדיף היום לעבוד על דיסק שלם, ללא פרטישן למספר חלקים ? הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בענין.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ יש אפשרות לחבר דיסק קשיח אחד או צורב אחד בSATA לבקר הזה ? (בלוח אם רשום שזה מיועד לרייד 1 או רייד 0. יש מישהו כאן שניסה ויודע אם זה יפעל ?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, הייתי אמור להזמין את הדגם המומלץ כל כך של סמסונג (ה-F3) בנפח של 1 טרה בית, אבל בפרק זמן הלוחץ כל כך הזה אני יכול ללכת רק על אלטרנטיבות שונות שהן הגרסה הישנה יותר של הסמסונג הזה, ה-F1 מדגם HE103UJ, או ה-WD Caviar Black או המקביל של סיגייט. מה האלטרנטיבה הטובה ביותר? האם ה-F1 הוא אופציה גרועה בהכרח? חשוב לי לציין שממש חשוב לי כונן שקט, לכן גם ה-WD לא ממש קורץ לי פה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח Foxconn P4M800P7MB שזה אומר SATA I בלבד. אני מחפש דיסק קשיח עם נפח הכי גדול שאפשר בתקציב עד 350 ש"ח. ושאלה - האם דיסקים של SATA II יכולים לעבוד ב-SATA I ? אשמח להמלצות! תודה!
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי מדובר בהארדיסק חיצוני של ווסטרן דיגטל מסדרת מייבוק(הכי ישנה אני חושב) כבן שנה וחצי. הוא עבר כבר קריסה פעם אחת, לפני כשלושה חודשים. הוא היה עמוס עד מלואו בתוכן, ויום אחד, זה סירב לי כבר להיכנס אליו ב"מחשב שלי". ההייתי חייב את המידע, היה לי די חשוב, אז שלחתי את זה חברת שיחזור מידע מן הסוג הזה(טיק טק), קיבלתי הצעת עבודה בשביל לשחזר את התוכן + מה הבעיה של הארדיסק כי העניין הוא שניסיתי לפני לחבר אותו למחשבים אחרים, ואין, זה לא עזר. המידע פשוט נדפק כלא היה. לא הצליח בכלל אפילו להיכנס להארדיסק עצמו.. הם אמרו לי ככה: ההארידסק שלך סובל מכשל לוגי חמור ביותר. מה זה אומר ? איך זה קרה ? עכשיו התסמינים שהיו(שדומים קצת למה שיש עכשיו) הם רעשים מוזרים בעת כתיבה, העתקה, מחיקה, כוו'..…
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם יש דרך להעביר נתונים ישירות מהמחשב ללאפטופ, בעזרת כבל או משהו? אני מתכוון, לא צריבה, אלא .. כבל שיחבר בין שני כרטיסי רשת, או USB, או משהו דומה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הבהרה: דבר ראשון קראתי את ה FAQ קניתי מחשב חדש עם הרדיסק 250GB SATAII ולוח אם 945 של Gigabyte יש לי בבית הרדיסק יחסית ישן ATA100 שאני רוצה לחבר אותו בנוסף כי יש תוכנות שמעדיפות לעבוד עם קבצים שמאוחסנים על כונן אחר מאיפה שהן מותקנות... השאלה היא האם לא תהיה ירידה בביצועים של המערכת כולה מכיוון שאני משתמש בהרדיסק ישן יחסית כMASTER של המערכת.... ההרדיסק החדש הוא עם 16 MB והישן עם 8 או אולי אפילו 2..:\. מה אומרים המומחים?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
במחשב מחוברים שני HDים, אחד SATA, והשני IDE רגיל בן כמה שנים... האם מומלץ להשאיר או לנתק את הHD הישן (IDE)? יש לזה השפעה על הביצועים? אני אוכל להסתדר בלעדיו אבל מה אתם אומרים? המפרט המלא בצד... תודה.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-