אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים נעלם לי הCRUZER MICRO שלי היום אחרי 3 ימים בערך סבתא מצאה אותו במכונת כביסה :s07: יש טעם לחבר אותו ולבדוק או שהוא סתם יקצר וזהו?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
למה יש מקומות ש הsata יותר זול מה IDE?? האם יותר כדי להשקיע בsata??? או IDE מי יותר מהיר?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש HDD לנייד מסוג DELL 1525 במהירות 7200..במקום ה5400 שכרגע מותקן שם. קודם כל רציתי לדעת לגבי הבדלים בביצועים אם שווה את תוספת הכסף? דבר שני רציתי לדעת לגבי דגמים מומלצים וחנויות באיזור המרכז? תודה לעונים??
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 160 GB של WD. רציתי לשאול באיזה יחס הייתם ממליצים לחלק אותו למחיצות, בהנחה שב - C צריך להשאיר מקום גם לגרסת הווינדוז החדשה שתצא בקרוב ובטח תהיה די כבדה, לכל מיני תוכנות (שאני אוהבת להוריד ולהתנסות), ועדיין להשאיר מרחב עבודה טוב. חשבתי על 25 GB ל - C, והשאר ל - D (My Documents ישב כמובן על D). מה דעתכם ? יספיק ?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
האם יש הבדל בגודל? במהירות? אני צריך לסלולרי שלי: 6680. האם MMC PLUS גדול מידי? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי אנשים, מקווה שתוכלו לעזור לי. מתוך כוונה להחליף את הדיסק הקשיח המצומצם והקלוקל שלי, קניתי לפני כמה חודשים את ה- Caviar Green של WD בנפח 500GB. למרות שהמחשב שלי כבר בן 5 וחצי (עם לוח אם MSI PT880 NEO) התומך ב-SATA, לא חשבתי שתהיה בעיה לקנות כזה דיסק קשיח. עד שהמחשב לא זיהה אותו. ניסיתי לעדכן את ה-BIOS, להתקין צ'יפסטים חדשים של VIA...לא עזר. במעבדה אליה לקחתי את המחשב עשו את אותו הדבר כשלאחר מכן חיברו את הדיסק למחשב אחר והפלא ופלא, הוא עובד. מסתבר שהלוח אם שלי לא תומך בנפחים כאלה. מכרתי את הדיסק בסופו של דבר. לאחרונה, קניתי דיסק קשיח של Seagate בנפח 250GB, נפח צנוע יחסית הייתי אומר. התייעצתי עם המוכרים לגבי הקניה ולטענתם לא צריכה להיות שום בעיה. אז מן הסתם, קרתה אותה הב…
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני חושב לקנות דיסק קשיח שישמש לגיבוי כמה סרטים שנערכו במחשב. מצד אחד, חשבתי שלא כדאי להכניס כונן נוסף פנימה לתוך המארז, כי אם המחשב יידפק, גם הכונן יכול ללכת. מצד שני, כונן חיצוני עולה יותר מכונן פנימי. האם בעקרון אפשר(או מקובל, או לחילופין, הגיוני) לקנות דיסק קשיח פנימי, להכניס אותו פנימה לתוך המארז, להעתיק אליו את החומר, אותו אני רוצה לגבות ולאחר מכן, להוציא את הכונן מהמארז ולאכסן אותו בתוך ארון באחד החדרים בבית? האם הכונן, כשהוא "ערום", יחיה אותו זמן, אילו קניתי כונן חיצוני(או פנימי שקניתי לו מזוודה מתאימה)? לגבי עניין ה- sata, ובלי קשר לשאלה ממקודם :-): לפי מה שהבנתי, הלוח שלי תומך ב- sata 2. נניח ואני קונה דיסק קשיח שהוא sata 1, האם זה משנה באמת לגבי המהירות, או שממ…
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני עוסק בשדרוגים מינימליים של המחשב הישן (אני לא מעוניין להשקיע בו יותר מדיי שכן הוא ישן מאוד ועיקר השימוש שלי הוא בנייד) המחשב בעיקר עבור צפייה של תכני HD וכ"ו הלוח אם כמו כן ישן וישנם רק 4 חיבורים עליו PCI-E X16 PCI-E X4 ושני PCI רגילים חיבור הPCI-E X16 תפוס ע"י כרטיס המסך, ואני מעוניין להוסיף למחשב בקר של USB3 רוב הבקרים שמצאתי היו בשביל PCI-E X16, אבל היות שהוא תפוס אצלי, אז אני צריך להוסיף אותו למקום אחר.. עכשיו השאלה היא האם כדאי לחבר אותו לPCI-E X4 או לPCI הרגיל? והאם יש בקר מסויים מומלץ? חיפשתי קצת ברשת ולא הצלחתי כמעט למצוא בקר שמתאים לPCI רגיל - האם בכלל כדאי לחבר USB3 לחיבור PCI רגיל? אשמח לדעתכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מה צריך לעשות ? מנסיון שלי הנקישות מראות על סימני גסיסה איך אני יכול לבדוק את זה (איזה תוכנה להריץ ) האם זה באמת סימן לבעיות ?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
או שצריך להתקין מערכתהפעלה מחדש? יכול להיות שווינדוס יעבוד אבל לא יסתגל לעבודה מול SSD? (הכוונה ל-TRIM וכו'). הכל מוגדר אצלי כ-AHCI (חוץ מהצורב...) ופירמטתי לפני פחות משבוע, ככה שאני מעדיף להמנע מ"הרמת מערכת" נוספת. בנוסף, אני מתלבט בין אג'יליטי 3 לבין (איך לא) M4 בנפח 120/128. מישהו יכול לסכם בקצרה איך הם עומדים אחד מול השני לאור העדכונים האחרונים בשניהם?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בהמשך לנושא שפתחתי החלטתי לקנות דיסק קשיח בנפרד ומארז בנפרד. הדיסק קשיח שאני הולך לקנות הוא: SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB בקשר למארז אני בהתלבטות קשה בגלל שיש המון סוגים וצורות, ואני לא מבין בנושא בכלל. בנוסף להמלצות אני מעוניין לשואל כמה שאלות. האם המארז משפיע על הדיסק קשיח בדרך כזאת או אחרת? איזה נתונים של מארז אני צריך בשביל לנצל את מלאו המהירות של דיסק קשיח? האם אחריות נפגעת כתוצאה של הכנסה דיסק קשיח למארז חיצוני במקום מחשב? עד כמה יש צורך לחפש מארז עם קירור טוב, בנוסף לצלעות קירור אשר רוב המארזים באים איתם? אשמח לשמוע המלצות וכל הערה שתעזור לי להתאים מארז לדיסק קשיח בצורה הטובה ביותר. למנהלים: במידה והנושא לא מתאים לתת פורום הנ"ל, מבקש להעביר תודה
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן DVD עם כניסת USB. קניתי HD חיצוני 2.5 אינץ' (WD Passport 120G), ולמרות שאין לו בעיה בחיבור למחשב, ה-DVD לא מצליח לקרוא אותו. 2 הערות: 1. ה-DVD קרא HD חיצוני קודם שהיה 3.5 אינץ'. 2. פירמטתי את ה-HD החדש ל-NTFS כדי שיקרא גם קצבים גדולים. לפי דעתי יש 2 סיבות לבעיה, ואשמח אם תוכלו לעזור: א. ל-DVD אין כניסת USB מתח גבוה, ואני צריך לקנות כבל מתאים (USB voltage booster). במקרה זה, אולי מישהו יודע איפה יש להשיג בארץ ? ב. ה-DVD לא תומך ב-NTFS, ואני צריך לפרמט חזרה ל-FAT32. במקרה זה, אשמח לעזרה איך לעשות את זה, במחשב הוא נותן לי רק את האופציה לNTFS. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני לא יודע מה כדאי יותר: שווה יותר לקנות קשיח אחד בעל מהירות גבוהה למערכת ההפעלה ואחד עם מהירות נמוכה יותר לאחסון או לקנות שני קשיחים עם מהירות גבוהה? חשבתי על מצב כזה: הקשיח שאני מתכנן לקנות כרגע הוא 1TB ועולה 271, אם אני קונה 2 יוצא 542 עכשיו, אם אני קונה 1TB שעולה 271, וקשיח של 2TB שעולה 402 אבל הוא איטי יותר יוצא סך הכל 643 שזה הבדל של 1TB בניהם עם סכום של 130 שקל הפרש..
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי 3 דיסק און קי 64 גיגה באתר סיני הוא מפורמט במערכת קבצים EXFAT אם אני מכניס לתוכו קבצים ללא תיקיות אני רואה הכל, אבל אם אני מחלק לתיקיות(אני חייב את זה לעבודה) כשאני מכניס שוב את הדיסק און קי למחשב למחרת או אחר שעתיים בתוך התיקיות לא רואים את הקבצים ניסיתי לפרמט ל NTFS ולא הצלחתי . אין שום וירוס מפני שזה קורה ב 3 דיסקים שקניתי בכולם אותה הבעיה אולי הבעיה היא במערכת הקבצים אני לא יודע משהוא מבין בזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום קניתי בימים האחרונים הארד דיסק Western Digital WD1600JB בהתחלה ניסיתי לחבר אותו בנוסף להארד דיסק שיש לי, ויצאו מתוך ההארד דיסק 3 צפצופים (הראשון טיפה יותר ארוך מהשאר) ניסיתי לשחק קצת עם הכבלים, עם הג'אמפר, שום דבר לא עזר ניסיתי לחבר רק את ההארד דיסק הזה למחשב (במקום ההארד דיסק הישן שיש לי), לא היו צפצופים, אבל המחשב בכלל לא זיהה את ההארד דיסק (שכשמפעילים את המחשב כתוב את כל הכוננים שמחוברים, והוא לא הופיע שם) יש פה איזה כפתור בלתי נראה שאני מפספס?(: אשמח לקבל תשובה תודה.
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע 2 כונני WD חיצוניים בעלי נפח של 2T כ"א, ועוד שניים של 250g כ"א. הם מכילים בעיקר סדרות, סרטים ומשחקי ספורט שאספתי במהלך השנים ואני מאוד רוצה להיות רגוע בקשר לגיבוי. אני מעוניין לקנות כונן חיצוני איכותי בעל נפח של 4T ולהשתמש בו ככונן האחסון העיקרי ולהפוך את השאר לכונני גיבוי שלו. צריך את המלצתכם בנוגע לסוג הכונן והחברה, עד היום קניתי רק wd בחיבור USB2 ורציתי לשמוע את דעתכם... האמינות חשובה לי יותר מהכל. מחיר/מהירות/נוחות/גודל/רעש/צורה - כולם בעדיפות שניה אחרי השקט הנפשי וזמן החיים של המוצר. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש מתעניין במחשבים ניידים, ובקרוב מאוד אני גם קונה אחד שלא יבייש מחשב שולחני חזק... אך הבעיה ברוב הניידים היא כמובן בעיית הזיכרון שלהם, שמגיעה לרוב עם כ 40GB וכאלו עם כ-100GB. כמות זיכרון זו איננה מספקת מכיוון שנכון לכרגע יש לי כונן קשיח בעל כ 120GB מלא כמעט עד סופו במוזיקה שנאספה על גבי שנים. הבעיה היא שכאשר אני אחליף למחשב נייד אני לא אוכל לשמור על האוסף ומה גם שעוד כארבעה מחשבים אשר נמצאים ברשת משתמשים במאגר ואני כבר כמה זמן חושב על פיתרון של לחבר רק את הארד דיסק לראוטר עצמו בלי שישפיע על רשת היוצאת ונכנסת של המחשב האישי שלי שדיי מאיטה הכל ומורגשת. בקיצור אני מחפש דרך אשר בה אני אוכל לשתף את המאגר ולעשות מן זיכרון חיצוני כמו שרת רק ללא כל הפרוצדורה של …
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש RAID ל DOK ? ניתן לעשות RAID ל שני או שלושה DISK ON KEY ? כי זה נשמע די מבטיח במיוחד למיני לאפטופ
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
כשאני אומר "שקט" אני מתכוון לרמה נמוכה של וויברציות. לא מפריע לי הרעש שנוצר בזמן קריאה/כתיבה. מהניסיון שלי יש הבדל גדול מאד בוויברציות שמייצרים הארדיסקים מסוימים לעומת אחרים. קניתי בעבר הארדיסק 500 ג'יגה של WD מסדרת BLUE, והוא נורא. אני יודע שלחברות הבכירות יש סדרת GREEN שהיא שקטה אבל איטית יותר, ואני מעדיף הארדיסק "סטנדרטי" שמאזן בין ביצועים יחסית טובים, לבין רעש מתון. בסטיקי יש מעט מאד דגמים, וגם לא ברור לאיזה סוג של "רעש" מתייחסים שם, לכן אני פותח את הדיון הזה. אציין גם שמאד רצוי שההארדיסק המומלץ יהיה מתוך האתר הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=26&newitem=true&osCsid=cgnvaslutep9h1ss739kibo9t4 שם אני מתכוון לקנות את המחשב החדש שלי.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עדכנתי את הכונן לקושחה החדשה של SEAGATE לפני חודשיים והיום המחשב נתקע ואחרי אתחול היה רשום שהכונן לא היה מזוהה. האם יש דרך לשחזר את המידע שהיה עליו לפני שאני מנצל את האחריות?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/13142 :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מחפש דיסק קשיח מהיר,שיהיה חיצוני אני לא יודע אם לקנות אחד מובנה או ארדיסק בנפרד עם קופסא מה אתם אומרים?ואיזה חברה כמובן..
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, יש לי צורב NEC 3500AG, כאשר אני צורב (בנירו) בX4, הצריבה מסתיימת כמו שצריך, ברבע שעה~, אבל כאשר אני צורב בX8 (עם מדיה שמיועדת לזה), הוא מסיים ב10 דקות לעומת מה שנירו אומר שזה אמור להיות ב7 דקות. חשוב לציין שהמדיה שאני צורב עליה בX4 היא מינוס והX8 היא + . מישהוא מכיר את הבעיה? יודע לפתור אותה? תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצריבה הסיפור הוא כזה פירמטתי את המחשב WIN 98 SE התקנתי את גרסת 5.5.9.9 וכשניסיתי לצרוב הכל הלך בסדר התקבלה הודעה שהצריבה נסתיימה בהצלחה אבל בפועל לא נצרב כלום. זה קרה גם בדיסקים ריקים ומלאים. ניסיתי את הגרסה המלאה 6.0.0.9 וגם שם זה לא עזר. נ.ב: ביטלתי את האפשרות שBOX של הסימולציה היה מסומן. הנה קובץ ה-LOG של הצריבה: http://tennis.bravehost.com/Log.txt תודה.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי צורב טושיבה 5112 ואת התוכנות הבאות : NERO 6 AOB Instand 6.5 pinnacle 8 אנא עיזרו לי ???
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-