עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Cynicoren,

שלום, אשמח להמלצה לזיכרון כזה. בחנות מסויימת וגם ברשת קראתי אזהרות לגבי המיקרו SD של סאנדיסק (קבצים וספריות נעלמים). מי שמכיר, אשמח לחו"ד על המיקרו SD של TRANSCEND. תודה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by nore0,

אני מחפש צורב DVD אבל משהו פשוט לא האלה ב-500 שקל הכי זול שיש מצדי שיקח לו שעה לצרוב העיקר שיהיה זול לא מחפש משהו יקר

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by Flow-Style,

שלום לכולם! כרגע אני עובד עם 2 HD פנימיים אחד של 80G (ישן) ועוד אחד של 120G של WD גם יחסית ישן.. אני עובד כרגע עם וינדוס XP שמותקן בHD של ה-80G. עכשיו כבר נגמר לי המקום ומה שאני רוצה לעשות זה לקנות HD של 1TB שהומלץ פה Samsung HD103SJ. ואז להתקין וינדוס 7 על הHD של ה-120G ואז להתקין במחשב את הHD שקניתי (1TB) ולהוציא את הHD של ה80G. השאלה היא האם לעשות דבר כזה אפשרי? בעצם בלי פירמוט אני הופך את הHD המשני שלי לראשי, מוציא את הראשי, ומתקין משני חדש. השאלה גם אם כל הנתונים שנמצאים ב HD של ה120G (שיישאר במחשב ועליו יהיה כבר וינדוס 7 שאותו אני יתקין שם עוד לפני שאני יוציא את ה 80G), יישארו במחשב ויעבדו כרגיל למרות שאני עובר למערכת הפעלה אחרת ולא עושה שום פירמוט? אני מקווה שאני …

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  4. שלום לכולם, העיניין הוא כזה שאני יכול להשיג את ה4550 באספקה מיידית ואת ה4551 צריך להזמין לכן רציתי לדעת מה ההבדל בינהם. ראיתי בתרד הראשון שכתוב שהם בדיוק אותו צורב. אבל עדיין, ואולי בכלל עדיף הH10 של LG? רציתי גם לדעת כמה ה4550 יותר טוב מה3500 כי האמת שהמארז שלי כסוף והייתי מעדיף צורב כסוף גם אבל לא על חשבון איכות.

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by chmmr,

היי, אני צריך המצלצה ל SSD בנפח של 120GB, מחיר סביב ה 100$-150$ מאתר אמריקאי. תודה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by asafb,

חבר שלי פירמט לי את המחשב וכנראה בטעות בלבל לי בין הכוננים C ו D כך שD הוא הכונן המרכזי...השאלה שלי אם יש איזשהיא אפשרות לשנות ביניהם? שC יהיה המרכזי בלי לפרמט את המחשב?? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by sedjonns,

שלום... בכל פעם שאני מחבר DOK או הארד דיסק ניידורוצה לנתק אותו כמו שצריך (בעזרת וינדוס - הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח), זה מחזיר לי הודעה שגיאה שאני לא יכול לנתק, מכיוון שיש תוכנית שמשתמשת בו. חיפשתי, ולא מצאתי שום תוכנה שרצה ומשתמשת בו. יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  8. בשעה טובה קניתי אתמול את ה samsung evo 840 120gb וכן בקר transcend ts-pdc3 sata III / usb 3. ברשותי לוח אם asus m2n-e הובכן ציפיתי כי המחשב הכן יעלה מהר יותר ויפעל מהר יותר אך זה לא נראה כך. מה יכול להיות הבעיה? אגב בחיבור ישיר של הדיסק ללוח האם גם לא ראיתי שינוי מלבד זה שהתוכנה של samsung במצב הזה לא זהתה כפי שצריך את נתוני הדיסק כלומר לא ניתן היה לראות נתוני smart ובאיזה mode הוא מוגדר לעבוד ובאיזה חיבור הוא מחובר. כמו כן בכל תהליך ההתקנה אתמול של ה windows 7 לקח להתקנה כמה דקות עד שההתקנה עלתה ועד שיכולתי לבחור בדיסק (כמובן שבהתקנה גם בחרתי באפשרות של התקנת דרייברים ונתתי לו את ההדרייברים של הבקר) אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  9. שלום אני רוצה המלצה(עם נסיון כלשהו) על צורב DVD בסביבות 200 ש"ח בערך.... דרך אגב אני קונה תצורב מחנות ksp ,רציתי לדעת אם עדיף לקנות משם גם דיסקים של dvd (ואיזה עדיף לצורב שאתם מציעים) או להמשיך בערך 10 דקות הליכה ולקנות מהמבצע של אופיס דיפו שקרוב לשם. עוד שאלה אם יש לי ידע בסיסי בזה אתם מאמינים אני יוכל להרכיב אותו לבד?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by ward_k,

לאחרונה קניתי הארדיסק 160 GB 8 מיגה באפר ממשק SATA 2 כששאלתי את המוכר KSP אמר לי שאין בעיה וברגע הקנת ההארדיסק על גבי לוח שתומך ב SATA1 הוא ירד ל SATA 1 ויעבוד כרגיל הלוח שברשותי הוא KV 7 סוקט A .... ולצערי כשהתקנתי את ההארדיסק ששמנהל הSATA ועשה סקאנין הוא נתקע וכותב לא יודע מה HARDWARE INTINIAL FAULRE ...!!! יש מישהו ישיכול לעזור לי לצאת מהבוץ הזה. !~!! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by jetman,

יש את הדגם הישן שלו בארץ, אבל עד לא מזמן התחלתי עם פרטי Hd והמקום מתחיל להגמר מהר, אני מכוון לגרסת ה 2טרה שלו, חוץ מסדרה של wd עם esata אני לא מכיר עוד,והsamsung גם בדגם הרגיל שלו זול משמעותית מכל חיצוני בגדלים שלו, אז מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by omers1,

היי, רכשתי היום HD חדש של WD , אני מעוניין לחברו למחשב שבו כבר מחובר HD קיים בחיבור Sata. חיברתי את החוטים (חשמל ו sata) של הקשיח החדש ושמתי אותו במקום. עכשיו יש לי בעיה, המחשב לא מזהה את ההרד דיסק החדש. חשבתי על הקטע עם ה jumper , ואז קלטתי שב HD הקיים שלי אין בכלל גאמפר. האם צריך לגמפר את כונני sata? האם אני צריך לגמפר את הישן לצסטר ואת החדש לסלייב ואז זה יעבוד? האם גאמפרים של cd roms מתאימים גם לכוננים קשיחים? האם מלבד אלה אני צריך לערוך הגדרות מסויימות בביוס? אשמח לעזרה, תודה , עומר

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by G@L,

יש לי מצלמת וידאו Sony TRV-340E ואני רוצה לצרוב את הסרטים שלה לדיסקים של DVD אז אני צריך לקנות צורב DVD, איזה כדאי ? ואני צריך גם איזשהו כרטיס וידאו/טלויזיה כדי ללכוד את הסרט למחשב.... אז מה אני צריך לקנות? כרטיס וידאו ב 2000 שקל או מספיק כרטיס טלויזיה ב 300 שקל עם כניסה אנאלוגית??? תודה

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  14. יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T ואני מעוניין ליצרוב תמונה על הדיסק - Lightscribe איך אני עושה את זה? יש לי דיסקיםLightscribe תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by miki20008,

איזה חיבורים צריך ה lg dvd-rw - + כי הוא לא צורב לי אולי אחת לעשר איזה חיבורים זה צריך? ata + moles כי היה מחובר עוד משהו ניתקתי היום עוד לא בדקתי עים זה היתה הבעיה מישהו יכל לעזור להגיד לי עים זאת הבעיה ()שזה היה מחובר )*

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום, אני צריך עזרה דחופה - אם מישהו מכיר חברה כלשהיא שיכולה לשחזר מידע(חשוב מאוד) שנעלם מהכונן הקשיח אני אשמח לקבל מס' טלפון שלה/אתר אינטרנט. אני מודע לכך שהמחיר יהיה גבוה, אבל זה לא משנה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  17. בעיקרון מכניסים דיסק, מסובבים עם מטלית שמחוברת איכשהו וזה מנקה את הדיסק. שווה עוגיה? ;D

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד - סמסונג נוטבוק סדרה 5. הבנתי שאפשר להחליף את הסידירום.. אני רוצה לשים SSD או אפילו פשוט להוסיף כונן קשיח נוסף. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by CyberSpider,

שלום לכולם! ממש בא לי לנסות, אבל לא יודע אם זה שווה: כרגע, יש לי הרדיסק Maxtor 6B200P0, ATA133. בצד, ישנם 5 הרדיסקים Seagate ST318275LW, שהם סקאזי אולטרא2 (עד 80מגה/שניה), אותם אני רוצה לחבר ב-RAID 0, ולשים על הכונן המתקבל (90גיגה בערך) את מערכת הפעלה וכל הבלגן של עריכת וידאו שאני עושה. מצד אחד, אני יורד ברוחב פס (מ-133 ל-80), אבל מצד שני אני אמור להרוויח בזמני גישה קריאה/כתיבה בגלל RAID 0. בקר סקאזי רייד מתאים (לא מהחדשים שעולים הון) עולה לי בסביבות 350שח, השאלה אם שווה להתלכלך בכלל? תודה

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by drbrain,

בוקר טוב יש לי דיסק קשיח סמסונג 500 ג"ב (לא זוכר את הדגם הספציפי שלו) איך אני יכול לבדוק שהוא אכן לא תקין ? באילו תוכנות אתם ממליצים לבדוק ? אם הדגם חשבו לכם אני אבדוק ואעדכן אתכם לגבי זיכרונות וקבלים כבר בדקתי והם תקינים המערכת עברה פירמוט והתקנה מחדש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  21. Started by itayze,

אבי שוקל לשקול dvd , הוא הבחין בנגנים שקוראים divx ( ככה העבודה שלי קלה יותר , לא צריך להמיר ) אך רוב הסרטים שאני מוריד מקודדים בxvid . בנתונים הטכנים של הdvd רשום שהוא תומך בMpeg4 , זה כולל גם את הxvid ? בנוסף , האם גם הוא תומך בסרטים המקודדים בac3 ? dvd הוא DI510 metz .

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by poop,

שלום לכולם! קניתי היום צורב DVD של LG הדגם הנ"ל, והוא צורב וקורא כל מדיה, חוץ מ- TEAC שהוא רק צורב אבל לא קורא. אולי מישהו יודע ממה זה נובע ומה הפיתרון? תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by nesber,

כשאני אומר "שקט" אני מתכוון לרמה נמוכה של וויברציות. לא מפריע לי הרעש שנוצר בזמן קריאה/כתיבה. מהניסיון שלי יש הבדל גדול מאד בוויברציות שמייצרים הארדיסקים מסוימים לעומת אחרים. קניתי בעבר הארדיסק 500 ג'יגה של WD מסדרת BLUE, והוא נורא. אני יודע שלחברות הבכירות יש סדרת GREEN שהיא שקטה אבל איטית יותר, ואני מעדיף הארדיסק "סטנדרטי" שמאזן בין ביצועים יחסית טובים, לבין רעש מתון. בסטיקי יש מעט מאד דגמים, וגם לא ברור לאיזה סוג של "רעש" מתייחסים שם, לכן אני פותח את הדיון הזה. אציין גם שמאד רצוי שההארדיסק המומלץ יהיה מתוך האתר הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=26&newitem=true&osCsid=cgnvaslutep9h1ss739kibo9t4 שם אני מתכוון לקנות את המחשב החדש שלי.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  24. אפעם לא עבדתי עם מחיצות ולא ראיתי את היתרונות בכך. כרגע אני חושב שזה יהיה חכם להקצות כ-80-120GB עבור מחיצה להגדרות ומערכת הפעלה. האם יש חסרונות בדרך? או שאפשר בשקט לפצל ולהנות מהיתרון היחסי הזה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  25. LG GSA-4165B/5165D specs Write speed Write speed DVD+R DL 8x CD-R 48x DVD+R 16x CD-RW 32x DVD+RW 8x DVD-R DL 4x Read speed DVD-R 16x DVD-ROM 16x DVD-RW 6x CD-ROM 48x DVD-RAM 5x Buffer size 2MB http://www.cdfreaks.com/news/11484 יוצא באפריל והוכרז ב CE BIT ברבעון השלישי יצאו עם צורבי SATA.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים