עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם חברי הפורום!!! יש לי שתי שאלות בהקשר של light scribe: 1. מה זה המדיה הזאת dual layer? שמעתי שזה מדיה מאוד נדירה קשה להשיג אותה. מה היא בעצם עושה? למה היא משמשת ? כמה היא עולה? (עם יש מאמר בנושא הזה אני מאוד יודה לכם). 2. השאלה השנייה מתייחסת בעצם למושג הזה: light scribe. השאלה שלי זה האם אני יכול להשתמש בזה בכל דיסק של dvd? ואיך זה מדפיס תמונה , אוו טקסט על גביי הדיסק? אני צריך בשביל זה מדפסת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  2. שלום... אז קודם כל, אני הולך להכנס לכל העסק חזק. לכן יש לי לא מעט שאלות: - אלו מדיות כדאי לי לקנות בשביל צריבת\גיבויי סרטים שיתאימו למחשב ולנגן הביתי? - אלו מדיות לקנות על מנת לגבות תמונות (והרבה) מוזיקה (לא הרצה של מוזיקה, אלא גיבויי ממשי) וקבצים כלליים? - אלו מדיות לקנות עבור צריבת דיסק מוזיקה לנגן באוטו\דיסקמן? (אני מניח ש- CD ולא DVD?) - מהו ה- FIRMWARE המומלץ? מתי מגיע ה- FIRMWARE שמבטיח PI/PIF ועוד בוקטייפ לביסטינג? - האם הצורב שלי מציג Bitsetting? ואם כן, לאיזה Booktypes? - באלו פורמטים יש לי תמיכה ב- DL? והאם הקושחה הרשמית הבאה תוסיף לעוד מדיה? - מה השיפור של קושחה לא רשמית על-גבי רשמית? - באיזה תוכנות כדאי להשתמש לצריבה וכלים מומלצים? תודה רבה מראש, מ…

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by avi-noams,

הי מחשב חדש, צורב תומך ב- LightScribe (LG) התקנתי את הדיסק המצורף. עכשיו מה עושים? איך מגיעים להגדרות של תמונה לצריבה ואיך צורבים אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

אם איזה תוכנה אני יכול לזהות מדיה קוד של CD? רכשתי 50 דיסקים של VERBATIM מאופיס דיפו (לא את הפסטל, אבל ארץ יצור יפן) ורציתי לדעת אם הם טובים....

5. Started by asta,

שלום לכולם קניתי היום מארז cake של 25 מדיות של silver line dvd-r x4 professional צבע המארז כחול כול זמן שלא פתחתי את האריזה אני עדיין יכול לקבל את הכסף חזרה מה אתם אומרים מניסיון, זאת מדייה נורמלית? אני בעיקר צורב סירטי xvid וממש לא הייתי רוצה לגלות אחרי שנה שכול מה שצרבתי שווה לתח...... תודה לכול המשיבים

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום, אני צריך עזרה דחופה - אם מישהו מכיר חברה כלשהיא שיכולה לשחזר מידע(חשוב מאוד) שנעלם מהכונן הקשיח אני אשמח לקבל מס' טלפון שלה/אתר אינטרנט. אני מודע לכך שהמחיר יהיה גבוה, אבל זה לא משנה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  7. שלום חברים, אני מעוניין להתקין את ה- HD103SJ של סמסונג במחשב בן שנתיים עם לוח אם DG33BU של אינטל. נכנסתי לעמוד של הלוח באתר של אינטל: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG33BU/DG33BU-overview.htm וכתוב שיש תמיכה בארבע SATA. במפרט של ההארד דיסק כתוב שהוא עובד ב- SATA-300. 1. האם מדובר באותו ממשק או שה- SATA בלוח אם הוא SATA-150? 2. כמה זה משמעותי מבחינת ביצועים? האם ההארד דיסק בכלל מצליח לנצל את מלוא היכולת של הממשק? 3. האם יש דרך "להתמודד" עם הבעיה הזו או שאני חייב להחליף לוח אם? תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by Svensk.il,

האם יש דרך לצרוב DVD-video בלי שהקובץ VOB יהיה בגודל 2 ג'יגה...? כי אני מוריד פרקים מסדרה בבערך 350 מגה, וכשאני הופך אותם ל-VOB אז זה נהיה ענקי... אי אפשר להשאיר אותם פחות או יותר באותו גודל...? לא בא לי לבזבז 12 דיסקים של DVD בשביל עונה אחת של סדרה =\

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  9. יש לי כונן SATA2 וחשבתי להוסיף כונן שברשותי מסוג IDE האם זה יאיט את פעולת המחשב? 2)ומה באשר לחיבור כונן אופטי נוסף האם הוא יאיט? תודה

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by JediMaster,

איפה ניתן להשיג? תודה. באתר של nec לא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by scheinerman,

שלום, כרגע יש לי הארד דיסק של טרה ואני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של לפחות טרה. לוח האם שלי הוא: GA-P55-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3440#ov אני רוצה הארד דיסק פנימי לא צריך SSD. למישהו יש המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  12. הייי אני שמעתי שכאשר משתמשים במחשב בשני הרד דיסקים אחד חדש יחסית עם חיבור סאטה והשני עם סוג החיבור הישן יותר ( הרד דיסק כניראה מלפני איזה 5 שנים) זה גורם להאטה בביצועי המחשב . רציתי לדעת האם זה נכון ואם כן עד כמה זה מאט? יש לי את שני ההרד דיסקים האלו : שניהם של WD 1600AAJS 8MB 160GB בעל חיבור סאטה והשני הישן בהרבה הוא : wdc wd 1600jb 00gva0 והוא בעל סוג החיבור הישן בהרבה ששומש בלוחי אם ישנים ניראה לי שהוא ניקרא ATA לוח האם על מחשב זה הוא GB-M61PMS2 של גיגה בייט . אני שוקל לקנות הרד דיסק חדש ולהחליף אותם אם אכן הם משפיעים בצורה משמעותית על הביצועים. תודה מראש!

13. שלום יש לי קובץ שבעבר הועתק מדיסקט 1.4 והנפח שלו הוא 1.6 מ"ב. ואני צריך להעתיקו לדיסקט אחר בשביל מחשב ישן שאין בו כונן תקליטור. כיצד אני עושה זאת בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by eli.g,

אז ככה אני מעוניין לקנות צורב ואני מוכן להשקיע בו עד 350 שקלים... ומכייון שאיני מבין חצי דבר בצורבים אני מעוניין בהמלצה לצורב עד 350 שקלים, כמבון עדיף כמה שפחות... וגם אפשר טיפ טיפה לחרוג אבל לא רצוי...

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by Jack_g,

יש לי כונן קשיח MAXTRO 8MB CACHE 7200RPM SATA יש לכונן שניי חיבורי חשמל אחד מולקס 5.25 סטנדרטי והשני חיבור של SATA חדש. רציתי לשאול האם זה משנה באיזה חיבור אני ישתמש חיברתי כמה פעמים כבר דרך חיבור חשמל של SATA והחיבור מאוד רגיש תזוזה קטנה והחשמל לא מסופק לכונן. אז מה אתם אומרים חיבור צולקס מספיק או שבמתאם של מולקס לחיבור החשמל החדש יש מישר מתח ?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  16. איך אפשר לצרוב סרט של 717 מגה בייט על דיסק שייש בו700MB אפשר לעשות דבר כזה?

17. Started by שרית,

קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 160 GB של WD. רציתי לשאול באיזה יחס הייתם ממליצים לחלק אותו למחיצות, בהנחה שב - C צריך להשאיר מקום גם לגרסת הווינדוז החדשה שתצא בקרוב ובטח תהיה די כבדה, לכל מיני תוכנות (שאני אוהבת להוריד ולהתנסות), ועדיין להשאיר מרחב עבודה טוב. חשבתי על 25 GB ל - C, והשאר ל - D (My Documents ישב כמובן על D). מה דעתכם ? יספיק ?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  18. יש לי כרגע ארדיסק אחד של 120 גיגה בערך והוא התמלא לי.. אני רוצה לקנות עוד אחד של 500 גיגה.. אני יכול לחבר גם אותו? ששיניהם יהיהו מחוברים? איך אני בודק אם זה אפשרי ואיך אני מחבר.. תודה לכל העוזרים!!! המפרט שלי הוא: amd 3800+X2 GF 7800GT infinity nf4

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  19. אני מתלבט בין 3 הכוננים האלה: 1.כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 - מחיר 241 ש"ח (אילת) 2.כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III - מחיר 246 ש"ח (אילת) 3.כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III - מחיר 356 ש"ח (אילת) ברצוני לדעת מה ההבדל בין כל אחד ( במיוחד בין Caviar Blue ל- Caviar Black ) ואיזה עדיף יותר משלושתם ? *כרגע יש לי את מספר 1.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by adidas76,

מה ההבדל בין S-ATA II לבין - RAID EDITION? היעד הוא עיבוד תמונות כבדות מאד ותוכנות עיבוד תמונה וגרפיקה פתוחות בו זמנית תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  21. Started by Saragani,

התקנתי 7 ULTIMATE .... עשיתי טעות עם המחיצות..השארתי את C עם קצת נפח ואני מעוניין להעביר אלייה עוד כמה GB. ניסיתי דרך ניהול המחיצות של WINDOWS אבל זה לא הלך..התקנתי גם כמה תוכנות אבל שום תוכנה לא נותת. פרמוט עוד פעם לא בא בחשבון....מה עושים???

22. Started by Triple-z,

בקניה מאמזון: Crucial 128 GB m4 2.5-Inch Solid state drive SATA 6Gb/s CT128M4SSD2 http://goo.gl/CliYA OCZ 128GB Vertex 4 Industry's Highest I/O Performance Up to 120K IOPS SATA 6.0 GB/s 2.5-Inch Solid state drive With 5-Year Warranty - VTX4-25SAT3-128​G http://goo.gl/2MvWy אגב מבחינת אחריות בארץ, לשניהם אין שום שירות אם המוצר נקנה בחול או מה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by Yaniv_Uzan,

חלק ממכם בטח זוכרים שניסיתי להקליט מקלטת וידאו ל DVD. רציתי לקחת פורמט VCD ולצרוב אותו לדיסק DVD. השתמשתי בכל מיני תוכנות שבסוף לא עזרו לי כתוצאה מההמרה הדפוקה של TMPG. בסוף ניסיתי עם Power Director ונראה כאילו הכל עובד. הקלטתי מקלטת בעזרת כרטיס טלוויזיה לפורמט VCD. אחרי זה הלכתי לתוכנה של TMPG AUTHOR ושם היא המירה לי את קבצי ה VCD ל VOBים של DVD "אמיתי". היה צורך בשינוי של הסאונד מ 44HZ ל 48HZ כמו DVD אמיתי, רציתי להמנע מזה מההתחלה אבל אין אופציה בתוכנה לקבוע את הנתון הזה מראש, בניגוד ל Ulead Video Studio. אין בעיות סנכרון, אין בעיות של תמונה איטית ועוד 1000 תקלות שרק לי קראו בחודש האחרון. נראה כאילו היום זה ה DVD הראשון שהצלחתי ליצור מקלטת וידאו. התוצאה הסופית תהיה אחרי…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by ran07,

מחפש דיסק קשיח במחיר 300-450 שקל יש כמה חברות והאם עדיף 32MB זיכרון נדיף או מספיק 16BM תודה

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by yakir4u,

עשיתי עכשיו סריקה בHDDSCAN והוא הראה לי את השגיאות האלה יש סיבה לדאוג או שזה תקין? האם איחוי לכונן יעזור או שאין טעם?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים