אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
heya ppl...i was wondering...i have a friend who has a really huge(!) amount of data..about 700gigs...about 600gigs is stuff that he really needs..my question is: whats the most efficient way to back up it all? thanks
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש לאיחסון כל הסרטים יש לי SMARTTV שמנגן סרטים מדיסק פנימי במחשב דרך הרשת הביתית (משתמש ב FLEX) מה שחשוב לי זה מהירות כי ניגון סרטי HD ו 3D דורשים זאת שאלתי היא : האם להוסיף דיסק פנימי למחשב הקיים או להוסיף דיסק חיצוני שמתחבר לראוטר כגון WDBACG0020HCH http://www.wdc.com/wdproducts/library/AAG/ENG/4178-705202.pdf
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות חבילה של 100 דיסקים לצריבה ואני מתלבט בין LG ל-TDK. מה אתם אומרים על האיכות של 2 החברות (כמובן ביחס גם למחיר)? 10x
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מוצרי הגיבוי הביתיים של חברת Seagate זמינים במחירים מנצחים, עבור נפחים של 6TB, 4TB וגם 8TB לכתבה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
-
איך הוא? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDWED120JS&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1090&aff=Zap
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש צורב DVD שיהיה לו מעל 2 מגה באפר , לא אכפת לי סוג או מחיר , רק תגידו לי איזה יש? תודה רבה לכול העונים. עידן.
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קניתי כונן חיצוני של חברת iomega בנפח של טרה בייט. עשיתי לו פירמוט כמו שצריך על מנת שיפעל על הmacbook שלי אבל ברצוני שלפחות פעם אחת יתחבר לפיסי שלי על מנת שאני יעביר את כל המידע שלי לכונן החיצוני. מה לעשות הלכתי לאיבוד
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מנסה לתקן את המחשב של ההורים שקרס(היה, מספר שניות לאחר עליית מערכת הפעלה, נכנס Blue screen of death). ניסיתי לפרמט אותו אך שמתי לב שהמידע על הכונן נראה מוזר(בתמונה). לאחר בחירת הכונן מתקבלת ההודעה "setup cannot access this disk". מדובר במחשב עם מפרט נמוך מאוד. אשמח לדעת אם קיימת דרך לסדר את המחשב ואולי גם את הכונן. בתודה רבה. ליעד.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
לא מצליח לפתור את הבעיה המגוחכת הזאת ! אז ככה קניתי לפני שנה צורב של NEC..במחשב שלי הוא לא קורא את הדיסקים שהוא צורב עכשיו ניסיתי להעביר את הצורב DVD של NEC למחשב של אחותי היא משתמשת בצורב CDRW רגיל עכשיו הוצאתי את הכבל IDE ואת החיבור של החשמל והכנסתי את 2 החיבורים האלו באותה צורה לצורב שלי (אני מנסה לבדוק פה בעצם אם יש בעיה אצלי במחשב או בצורב עצמו) בקיצור כשאני מחבר את הצורב DVD NEC המחשב פשוט ניתקע ב DETECTING IDE DRIVE ... וכשאני מחבר לצורב הרגיל שלה ה WINDOWS עולה כמו שצריך... למישהו יש מושג? ואין שום חיבור של SLAVE וכל זה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שמעתי שישנו פתרון זול ל RAID ביתי, כלומר מספר דיסקים קשיחים המחוברים יחדיו, מאפשר שטח אחסון גדול מאוד, וגיבויים ההדדיים, האם מישהו יכול לשפוך אור על הנושא ? (Holy - מבקש ממך לא לענות בתר'ד זה, ובאופן כללי מבקש שלא תענה לשאלותי, בשל העובדה שאינך עונה לעניין (וזה קרה יותר מפעם אחת), ובעיקר בשל העובדה שאתה פועל מתוך נקמנות אישית (ראה 2 נעילות אחרונות לא מוצדקות), מקווה שתענה לבקשתי).
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ יש אפשרות לחבר דיסק קשיח אחד או צורב אחד בSATA לבקר הזה ? (בלוח אם רשום שזה מיועד לרייד 1 או רייד 0. יש מישהו כאן שניסה ויודע אם זה יפעל ?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי דיסקים שאני די חייב לצרוב בX4 והצורב נותן לי לצרוב מינימום בX8 האם יש תוכנה או דרך אחרת להגביל את הצורב?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני לא הצלח לצורב קובץ BIN לתוכנה נירו איך עושים זה? אני מחכה תשובתך....
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היום צרבתי כמה דיסקים ואחד הידסקים האחרונים שצרבתי לא עובד... צרבתי ISO ושאני מכניס אותו לכונן כל המחשב נתקע ואז הוא חושב המון זמן ופשוט לא זז!!! בנוסף גם ניסתי להכניס את הדיסקים הראשונים שצרבתי וכמה מהם עבדו בנוסף לדיסקים מקוריים אחרים... וגם ניסיתי לצרוב עוד דיסק אחרון וזה אמר שהכל צרב והכל טוב אבל שאני מכניס את הדיסק זה נראה כמו שהוא דיסק ריק.... וגם הסתכלתי על הדיסקים ואין עליהם את הסימן צריבה.... עכשיו אני חייב משהו ממש דחוף!!! האם זה אפשרי לנתק את הHD שלי ולחבר אותו למחשב נייד ?! ולצרוב מהנייד או שפשוט שווה לי לקנות צרוב חדש?
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ושאלה שניה: מה ההבדל בין צורבי DVD לבין צורבים משולבים בזאפ
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם במחשב שקניתי הביאו לי סטה 2 ולא דפקו אותי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, ברשותי תוכנה GetDataBack לאחר שהתוכנה סרקה את הסקטורים והציגה בפניי את כל המידע שהצליחה לשחזר, נכנסתי למיקום של אותו קובץ (מצגת פאור פוינט) שנמחקה. כאשר אני מתכוון לנמחקה היא נמחקה בעזרת SHIFT DELETE. לאחר שנאי מנסה לפתוח את הקובץ, אין גישה אליו, פשוט לא מוצא אותו, שאר הקבצים לעומת זאת, כן נפתחים (שנמחקו) והוא מראה לי אותם במלוא צורתם כפי שהיו. מה יכולה להיות הבעיה? או הפתרון? האם למישהו יש תוכנה מוצלחת יותר (גם אם היא עולה כסף, זאת לא בעיה לקנות) אבל שבאמת עובדת. מישוה נתקל בכך? שהתוכנה אכן מצאה את הקובץ אך לא מצליחה לגשת אליו? למען ההסבר היותר טוב, המצגת נמחקה לפניי כ 4 שעות, לא היה שינוי במחשב, לא נעשה רסטרט (אולי כן צריך?) או כל עבודה שגרמה לפגיעה בנתונים. מערכת…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD. הסתכלתי על כמה דיונים בנושא פה בפורום, והבנתי ש-nec 3500 הכי ממומלץ. מצד שני כמה אמרו לי שעדיף LG (לא זוכר איזה דגם אבל בטח אתם יודעים איזה מומלץ לקנות). אז מבין 2 החברות, על איזה אתם ממליצים? מה היתרונות והחסרונות של כל צורב? ואיפה כדאי להזמין את הצורב שעליו אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לא חסר דגמים, אני מעדיף הארדיסק שמתחבר ישירות עם USB למחשב בלי צורך בשקע חשמל הנפח שיהיה 1TB ומעלה גודל לא משנה (2.5\ 3.5) חשוב (עד כמה שאפשר) שיהיה אמין ולא יתפגר אחרי שנתיים +- למטרת גיבוי תמונות ומסמכים חשובים בעיקר לא יודע מה הטווח מחירים המומלץ של דיסק כזה אבל אשמח מאוד להמלצות... תודה! \\ אגב שמעתי המלצות על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-harddrive&modelsid=828380,796222 (השני זה אותו אחד רק עם כיסוי סיליקון) יש חוות דעת?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
התחדשתי בספר אלקטרוני אך הוא דורש שימוש ב SD-Card להתקנות וכדומה. הנושא לא מוכר לי ואשמח לדעת מספר דברים. -האם SD ו microSD זהים חוץ מהגודל הפיזי שלהם? כלומר עם שימוש במתאם הפלסטיק לא אראה שום הבדל? -האם ישנם איזו שהם סטנדרטים ל SD-Card? -האם ישנו הבדל בין הסוגים השונים (אורך חיים, אמינות וכדומה)? -איזה SD של 16G מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי כרגע על הלוח אם 2 חיבורי SATA בלבד על אחד מהם מחובר צורב, ועל השני מחובר הארדיסק קטן של 80 גיגה ועכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק, יש אפשרות לקנות מפצל או משהו בסגנון על מנת שאני אוכל לחבר עוד כוננים של SATA?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות דיסק קשיח חדש. אין לי תמיכה ב-SATA בלוח האם שלי, אבל אם כבר קונים - אז לפחות שיהיה SATA כהכנה ללוח הבא (במיוחד היות וההבדל במחירים זניח). השאלה - האם כונני ה-SATA תומכים גם בחיבור E-IDE ? ואם כן, האם הם מתפקדים בדיוק ככונני IDE רגילים? תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
-
קניתי היום הארדיסק חיצוני בגודל 1TB מומלץ לפצל אותו למחיצות? או שזה מיותר או יותר גרוע מזיק? ואם יש עוד טיפים לכוננים האלה או המלצות לתוכנות גיבוי (שיעשו סינכרון עם תיקיות ספציות בהארדיסק הפנימי) ושיהיה לכולם חג שמח
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-