עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by adidas76,

מה ההבדל בין S-ATA II לבין - RAID EDITION? היעד הוא עיבוד תמונות כבדות מאד ותוכנות עיבוד תמונה וגרפיקה פתוחות בו זמנית תודה

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  2. Started by stingeR-,

קיבלתי היום הארדיסק חדש WD 300EB 30GB 5400RPM עכשיו אני בא לשים אותו והוא מזהה אותו כIDE DRIVE אבל בוינדוס במחשב שלי אין אותו... כאילו אני לא רואה אותו כDRIVE מה צריך לעשות ?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by ran07,

מחפש דיסק קשיח במחיר 300-450 שקל יש כמה חברות והאם עדיף 32MB זיכרון נדיף או מספיק 16BM תודה

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by tidan26,

מה אתם אומרים על הציון? ???

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by yakir4u,

עשיתי עכשיו סריקה בHDDSCAN והוא הראה לי את השגיאות האלה יש סיבה לדאוג או שזה תקין? האם איחוי לכונן יעזור או שאין טעם?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  6. בדקתי בנעוץ וראיתי רק התיחסות לזה אבל לא ראיתי הסבר או דרך לשנות זאת (יש כזאת?). תודה למסייעים, שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  7. החלטתי לעשות תרומה קטנה לפורום שעזר לי בשבועות האחרונים לקנות מחשב. ראיתי שלעיתים אנשים מתלוננים על רעש מההארד דיסק שלהם (רעש תקין, לא מקולקל, של הארד דיסק שעובד), בעיקר על הארד דיסקים של היטאצ'י. הסיפור הוא ששבוע שעבר קיבלתי את המחשב עם הארד דיסק של היטאצ'י שעשה המון רעש, ואחרי מאמצים לא רבים מצאתי פיתרון, אבל הפתיע אותי לראות שהרבה אנשים לא מכירים אותו (הרעש היה כלכך מעצבן שאם לא הייתי פותר את העניין הייתי ברצינות שוקל להחליף אותו). בכל מקרה, הפיתרון הוא כלי מהיטאצ'י שנקרא feature tool שיהפוך את ההארד דיסק שלכם לבלתי נשמע בעליל (או לפחות יחליש את הרעש לעשירית בערב), ולפי מה שהבנתי עובד גם על הארד דיסקים של חברות אחרות. מה שכן, הכלי הספציפי הזה הוא עבור sata, ראיתי ב…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by gshhar,

יש לי שני הארד דיסקים MAXTOR 120G SATA ואני רוצה לחבר אותם ב-RAID 0. 1 אני מבין שאז אני אראה את כל ה-240G ביחד (טוב טיפה פחות אבל מה איכפת לי,יש לי מלא...),האם אני עדיין יכול ליצור כמה מחיצות וזה יהיה עדיין RAID 0 ? 2 מה השיפור ב-RAID 0 מבחינת המהירות והאם זה מורגש? ואיך זה בדיוק עובד?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by Nyromith,

אני מדבר על הדיסק הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=499 לא ראיתי באינטרנט שום תשובה אמינה לגבי זה, אבל ברוב המקומות רשום שפלטה אחת. מישהו ראה אותו פעם פתוח, או יודע אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by TomeK,

בהמשך לנושא שפתחתי החלטתי לקנות דיסק קשיח בנפרד ומארז בנפרד. הדיסק קשיח שאני הולך לקנות הוא: SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB בקשר למארז אני בהתלבטות קשה בגלל שיש המון סוגים וצורות, ואני לא מבין בנושא בכלל. בנוסף להמלצות אני מעוניין לשואל כמה שאלות. האם המארז משפיע על הדיסק קשיח בדרך כזאת או אחרת? איזה נתונים של מארז אני צריך בשביל לנצל את מלאו המהירות של דיסק קשיח? האם אחריות נפגעת כתוצאה של הכנסה דיסק קשיח למארז חיצוני במקום מחשב? עד כמה יש צורך לחפש מארז עם קירור טוב, בנוסף לצלעות קירור אשר רוב המארזים באים איתם? אשמח לשמוע המלצות וכל הערה שתעזור לי להתאים מארז לדיסק קשיח בצורה הטובה ביותר. למנהלים: במידה והנושא לא מתאים לתת פורום הנ"ל, מבקש להעביר תודה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  11. איזה קושחה הכי טובה ל-Nec 4550 שתתמוך גם ב-bitsetting? (לא רשמית כמובן) לינק יעזור גם תודה

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  12. שלום יש לי דיסק מאוד ישן SEAGATE 40 GB ATA IV כתוב עליו ULTRA ATA דגם ST340016A זה הקישור ל חוברת שלו http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/100129212b.pdf היו לי עליו כמה מסמכים חשובים שאני רוצה לגבות איזה מארז זול עם יציאת USB 2.0 מתאים לו ? תודה לעוזרים

13. Started by miki20008,

איזה חיבורים צריך ה lg dvd-rw - + כי הוא לא צורב לי אולי אחת לעשר איזה חיבורים זה צריך? ata + moles כי היה מחובר עוד משהו ניתקתי היום עוד לא בדקתי עים זה היתה הבעיה מישהו יכל לעזור להגיד לי עים זאת הבעיה ()שזה היה מחובר )*

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by assor_y,

אני מחפש צורב למטרה עיקרית וכמעט יחידה גיבוי של סרטי די.ןי.די ורצתי המלצה בקשר לצורב אני שמעתי בעיקר על LG-4163B אני יודע שיש עליו הרבה פידבקים חיוביים ורציתי עצה החלטית בבקשה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  15. שלום, לאחרונה אני חושש שההארד דיסק עושה לי בעיות, פתחתי דיון על זה בתמיכה, מי שרוצה יכול לעזור לי שם. רציתי לדעת, יש עוד דרכים לבדוק אם ההארד דיסק תקין? הורדתי את התוכנה HDDLife והוא אומר לי שהדיסק קשיח במצב Critical... אני רוצה להיות בטוח לפני שאני חושב על להחליף את ההארד דיסק, יש עצות? ולגבי הדיסק קשיח, איזה מומלץ במחיר של 300 ש"ח?, חיבור IDE.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by nathan14,

שלום כולם, לאחרונה קניתי מחשב וגודל ההארדיסק אמור להיות 320 ג'יגה אבל לי יש רק 300 ג'יגה. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מנצל את כל גודל ההארדיסק?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by Svensk.il,

האם יש דרך לצרוב DVD-video בלי שהקובץ VOB יהיה בגודל 2 ג'יגה...? כי אני מוריד פרקים מסדרה בבערך 350 מגה, וכשאני הופך אותם ל-VOB אז זה נהיה ענקי... אי אפשר להשאיר אותם פחות או יותר באותו גודל...? לא בא לי לבזבז 12 דיסקים של DVD בשביל עונה אחת של סדרה =\

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  18. קניתי לפני איזה שנתיים שנתיים וחצי דיסק קשיח של WD... ומאז הוא נהרס שלוש פעמים... כל פעם הייתי צריך להביא לחנות את המחשב עם הדיסק הקשיח לאיזה שבועיים בלי מחשב... עכשיו קראתי מדריך באינטרנט איך להרכיב מחשב (היה לי משעמם... אני לא ירכיב מחשב...) אז היה שם קטע על הדיסקים קשיחים על איך לעשות שהוא יהיה master... אז לקחתי את הדיסק קשיח שיושב כבר חודשיים ליד המחשב ומשמש למשקולת נייר והסתכלתי עליו... מה אני רואה? במקום שזה יהיה על master או השני זה חצי על זה וחצי על זה... זאת אומרת צד אחד של החיבור הזה שצריך לחבר שם לדיסק או על הmaster והצד השני הוא על הלא master... יכול להיות שזה מה שהרס לי את הדיסק כל פעם מחדש? נ.ב. אם כבר אנחנו כאן... יש משהו שאני יכול לעשות עם הארד דיסק ה…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by coldplay,

במקרה שיש לי דיסק קשיח במחשב עם כל הנתונים עליו ואני קונה דיסק חדש איך אפשר להעביר לדיסק החדש את כל המידע מהדיסק הישן?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לצרוב כ-10 קבצי וידאו על דיסק DVD אחד השאלה שלי האם לצרוב את זה כ-DATA DVD ב-Nero ? ה-DVD בסלון יידע לקרוא את זה ? אין לי דגם ספציפי כרגע אבל כעקרון DVD דיי חדש.. *סתם הערה- במקום לפתוח דיון הייתי עושה ניסוי ותהייה אבל זה פשוט בשביל משפחה שבאה מרחוק שאני צורב להם פרקים של סדרה מסוימת שהם ביקשו.. נכון לעכשיו אין לנו DVD בבית וגם הצורב DVD לא נמצא אצלי אלא בלאפטופ שלהם P: זה כדי למנוע הודעות מתחכמות תודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  21. רציתי לכתוב תגובה באשכול "מאגר תוצאות של ביצועי DOK..." אבל רציתי קודם לשאול שאלה. במאפיינים של ההחסן הנייד שלי יש טבלר "מדיניויות" ובו אפשר לבחור בין שתי אפשרויות "הסרה מהירה" או "ביצועים מיטביים". השאלה, אם אני מסמן "ביצועים מיטביים", הקריאה והכתיבה להחסן תהיינה יותר מהירות? דרך אגב, מה הראשי תיבות DOK? אף פעם לא שמעתי ביטוי כזה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

הלוח אם שלי הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אני מתכוון לקנות עכשיו 2 דיסקים קשיחים של SAMSUNG F3 1T. אני מבקש אם מישהו יכול להביא לי הסבר מפורט על איך אני עושה את זה בדיוק, כי אף פעם לא התעסקתי בזה. תודה!

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  23. אהלן, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, ושמתי לב שה SSD על פי הבדיקות שהרצתי עליו קצת איטי לעומת בדיקות ברשת לדוגמה : http://www.techspot.com/review/495-intel-ssd-520-series/page7.html מה דעתכם ? צירפתי 2 תמונות מסך של בדיקות שהרצתי

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by roeesnir,

יש לי דיסק קשיח WD10TMVW. (דיסק חיצוני 2.5 של WD) המחשב לא מזהה אותו. שוטטתי ברשת, ומסתבר שיש לו קצת בעיות עם הבקר של ה-USB. זה קרה להרבה אנשים. העניין הוא שאי אפשר לחבר אותו למתאם כי אין לו חיבור SATA, אלא החיבור של ה-USB3 מולחם לPCB. יש שם עוד 12 פינים, כמו שאפשר לראות כאן: http://forum.hddguru.com/wd10tmvv-t16204-60.html מישהו יודע מה הפינים האלה? אני יכול לחבר אליהם USB איכשהו? אם לא - יש אופציה אחרת להוציא את החומר מהדיסק? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  25. יש לי הארד דיסק MaxlineIII 300GB 16MB והמניאק גידל סקטורים דפוקים. אני חושב שקניתי אותו בNewegg, אבל אני פשוט כבר לא זוכר. מישהו יודע אם אפשר לממש אחריות על כזה דבר בארץ? הרי בסופו של דבר, הדגם הזה נמכר כאן, וסקטורים דפוקים זה סקטורים דפוקים כבר בארץ הקודש.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.