עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by os87,

שלום צריך בבקשה המלצה לכונן בלו ריי חיצוני, עדיפות לאחד שיהיה אפשר להזמין מאיביי. לא חייב להיות הכי טוב, אבל שיהיה סביר עד טוב (פשוט לא מעוניין להוציא על זה המון) ראיתי שבחנויות מחשבים בארץ מוכרים בערך ב300 שקל, לדעתי יקר מדי לכונן של פורמט שנמצא כבר כמה שנים טובות בשוק. אם מישהו מכיר חנות במרכז שמוכרת אחת כזה בפחות גם אשמח לקבל המלצה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הי אני רוצה להוסיף ל HTPC שלי כונן בלוריי, רק אין לי מושג אם הם קוראים סרטים של כל האזורים (יעני איזור 1 או 2) ואם יש את ההגבלה הזו בכונן, או רק בתוכנת ניגון. http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=53 תודה

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by bimbim,

אהלן, מחפש המלצות לכונן שקורא וצורב בלוריי בחיבור SATA. האמינות מאוד מאוד חשובה לי, כיוון שאני קונה בEBAY ואין לי כוח (ורצון) לשלוח לארה"ב בגלל בעיות. שקט וצריכת חשמל נמוכות, גם יעזרו. תודה!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  4. שלום, יש לי נייד של MSI, פתאום היום בבוקר לא קורא שום דיסק. מה ניתן לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by joelr,

שלום לכולם, יש לי צמד כוננים במערך רייד 0 כבר כמה שנים. פתאום הבוקר אני מקבל הודעת שגיאה בחלון של RAID כשהמחשב עולה. כשאני נכנס לתוך האפליקציה של INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY, שם מוגדר הרייד, הוא מראה לי שאחד הכוננים עם שגיאות. הבעיה היא שאני לא יודע איזה שגיאות אלו ומה אפשר לעשות עם זה. התוכנה לא נותנת לי שום כלים לבדיקה או דיאגנוזה ותיקן של בעיות בכוננים. אני צריך לציין שבחלונות הכונן עולה כמו שצריך (מזל שזה היה רייד 0, ולא רייד 1, כי שם יושבות כל עשרות אלפי התמונות שצילמנו במשפחה בשנים האחרונות). ניסיי לראות מה הבעיה בתוך ווינדוס עם תוכנת DISKCHECKUP, אבל הוא רק מראה שיש מערך רייד ולא מראה את 2 הכונ…

6. שלום חברים, בן דוד שלי קנה כונן קשיח חדש של WD בנפח 160 ג'יגה SATA משום מה בביוס הכונן מזוהה כ-160 אך בווינדוס כ-128 בלבד (לא מותקן דבר על ההארד דיסק, המערכת הפעלה הותקנה על כונן אחר). מה הסיבה לזיהוי הנמוך ??? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by J0n1,

איזו חברה עדיפה בכונני גיבוי? Seagate External Desktop Drive או Western Digital My Book Essential Edition בנפחים של 320/500GB או שיש הצעות אחרות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב ביום רביעי ההורים שלי טסים , ובמקרה יצא לי לראות את המבצעים החדשים של באג לחנוכה http://bug.co.il/dfpassover/ עכשיו אני מתלבט אם לקנות את ה"כונן גיבוי 1.5 טרה" האם הכונן נתון רק לגיבויים ? אי אפשר להשתמש בו ככונן לאיחסון בחיי היום יום כרגיל ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  9. השאלה בכותרת. זה כונן גיבוי שהוא לא מחובר תמיד,העמסתי עליו כמה שיכולתי והשארתי מקום פנוי בכוונה 5GB,יש לציין שהוא לא תמיד מחובר ואני משתמש בו אלא רק לגיבויים,אמורה להיות בעיה?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  10. אז ככה לפני לפני 3 שנים קניתי 2 כוננים חיצוניים 1Tb כל אחד. בחודשים האחרונים אחד מהם ירד מ100% בריאות ל-99%. הכונן כבר בעבודה רציפה 207 ימים עפ"י הסנטינל. על פניו הם לא מיועדים להיום תמיד מחוברים וכך אני עובד איתם,הם רק לצורך גיבוי ואיחסון ושתיהם.5400RPM השגיאה שכתובה לפי הסנטינל משהו לגבי הסקטורים: " There are 2 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.\ או לחילופי…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by shildman,

שלום רב, מבקש המלצה לכונן קשיח חיצוני בנפח 2T. סיגייט או WD או משהו אחר מומלץ. שימוש לא יהיה יומי... שבועי. גיבוי של תמונות, סרטים, מסמכים. תודה רבה וגמר חתימה טובה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  12. Started by rivki10,

הכונן גיבוי באמצע העבודה הפסיק לעבוד והוא נותן לי הודעת שגיעה כזו -הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה- יש מה לעשות יש לי שם חומר חשובבבבבבבבבבב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by hananbarak,

כונן ה-די וי די שלי שהוא גם צורב קורא כרגיל סרטים צרובים ומקוריים אך אינו קורא DATA. משחק צרוב או כל מידע אחר מעלה הודעת שגיאה כאילו הדיסק אינו תקין או אינו ניתמך במערכת ההפעלה, במחשב אחר אין כל בעייה עם אותו הדיסק מה יכולה להיות הבעייה ואיך פותרים זאת? הודעת השגיאה היא הדיסק אינו תקין או אינו מפורמט בצורה שמוכרת על ידי מערכת ההפעלה תודה חנן

14. כאמור בביוס הוא לא מופיע ולכן לא ניתן להעלות את המחשב איתו, אבל בחלונות הוא נגיש (אבל משום מה הצריבה איטית גם כן), מה יכול להיות הבעיה? (הוא מגומפר כמארסטר אבל הוא לבד)

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. הכונן דוידי שלי קורא רק את הדיסק של הוינדוס שום דיסק אחר הוא לא קורא ממה יכולה להיות הבעיה (כבר פירמטתי את המחשב פעמיים וזה לא עבד) (אני מקווה שZה הפורם הנכון לבעיות בכוננים)

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה הכונן החיצוני שלי לא עובד באופן תקין. הוא לא נפל או משהו כזה בכלל... רציתי להדליק אותו ואז זה השמיע רעש של סיבובים ו"תיקים" כאלה שחוזרים על עצמם. נקנה לפני 5 שנים כך שאין אחריות כבר לדעתי. מישהו מזהה את הבעיה? המלצה למקום טוב לתיקון? נ.ב. יש לי שם חומר חשוב אז לקנות כונן חיצוני אחר לא בא בחשבון. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  17. Started by RJ1,

אני ממחפש כונן דיסקטים(תקליטונים) איכותי. יש לכם המלצה? ואם כבר אז גם המלצה על כונן קשיח קטן וזול. על המחשב יהיה מותקן WINDOWS 98 אז גם 20GB יספיק.

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by calculator,

הי, האם ניתן לחבר בדרך כלשהי (למשל ע"י מתאם מסוים) כונן דיסקטים 1.44 שיש לו קונקטור של 34 פינים, למחשב חדש בעל IDE, PCI וכו' ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ohad,

שלום לכם יש לי שאלה לפניי כמה זמן הייתה לי בעיה במחשב שלוח האם לא זיהה את כונן דיסקטים בשום חיבור פנימי ועד היום אין לי כונן דיסקטים יש לי צורב במקום עכשיו לשאלתי העם אני יוכל לחבר כונן דיסקטים ב-usb למחשב למרות שהלוח אם לא זיהה את הכונן בחיבור פנימי והעם יש כונן דיסקטים בחיבור usb ותודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  20. Started by imac,

הכל קרה אחרי שהכנסתי דיסקט BOOT של BEOS (לנסות מערכת הפעלה אחרת) ואחרי זה הכונן לא עובד הוא מופיע בWINDOWS אבל למשל שאני מכניס STARTUP DISK הוא לא מזהה אותו והכל בביוס טוב וגם הקבלים מחוברים טוב אז למה לדעתכם זה קרה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by mp91,

הכונן דיסקטים שלי לא מאפשר לי להכניס את הדיסקטים בקלות... אני חייב ללחוץ על הכפתור שמוציא את הדיקטים כדי שהדיסקט יכנס... לבסוף לאחר שהכנסתי אותו עם היד על הכפתור אני מנסה לראות מה יש בדיסקט וכל דיסקט הוא בהתחלה אומר לי שהוא לא מפורמט ואז שאני מפרמט אותו הוא אומר לי גם שגיאה.."the disc is writen protected" או משהו כזה... בקיצור הוצאתי את הדיסקט(קשה גםם להותיא אותו אתה חייב ללחוץ כל הזמן בכפתור ולהוציא אותו עם איזה מוט כי הוא לא ממש יוצא...) ושיניתי את הצופצ'יק הזה ששומר את המידע בדיסקט... ועדין אותו מצב...וככה הוא עושה לי עם כל הדיסקטים... הכונן דיסקטים נדפק..?

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by thebenjamin,

במחשב שלי מופיע לי כונן דיסקים 3.5" למרות שאין לי את החומרה הזאת על המחשב בכלל יש לי רק צורב DVD.. איך מעלימים את זה?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by dmkiller1,

שלום רב לכולם, ברשותי מע' הפעלה WIN7 ובכל פעם כשאני מכניס דיסק לכונן , המע' לא מעלה לי חלון קטן של מס' אפשרויות לביצוע (ניגון/כתיבה וכו'). עליי להדגיש כי המע' מזהה את הדיסק וניתן לראות את השם של הדיסק בחלון של המחשב שבו מופיעים כל אמצעי האחסון וכו'. מה עליי לעשות להחזיר בחזרה? האם ישנה איזו פקודה לכך? אני אשמח לדעת. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by pro,

במחשב של אחותי ישן התקנתי לה הכל מחדש הארד דיסק חדש זכרונות ועוד... אבל אחרי שעשיתי פורמט למחשב שלה והתקנתי WIN2K שדרך אגב עובד מצויין הווינדוס טוען שעה אבל לא עולה אבל שהוצאתי את הכונן תקליטורים המחשב עבד חלק משהו יודע למה (הוא עבד מקודם) זה דחוף לי בבקשה גם בזה אבא שלי מאשים אותי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ערב טוב , לפני כמה ימים הוצאתי והרכבתי מחדש את המחשב - הכל עובד טוב חוץ מהכונן דיסקים (צורב , אם אתם מתעקשים ) אז ככה , המנורה שלו פועלת והוא גם נפתח ,אבל כשאני מכניס דיסק (ניסתי כבר כמה ) הוא לא קורא אותו... החלפתי כבל IDE וזה לא עוזר.. מה ניראה לכם הבעיה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים