אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי דיסק קשיח של Western Digital מס' דגם WD250YS עם המאפיינים הללו: מאפייני מפתח: מיקום: פנימי נפח: 250GB מהירות: 7200 ממשק: SATA (או SATAII) זיכרון נדיף: 16MB לאחרונה קניתי את הד.קשיח הזה וכשעשיתי בפעם הראשונה פורמט והתקנה של ה-Windows הוצג לי 131GB מתוך 250GB. (ידוע לי שאמור להיות 230GB) אחרי שראיתי שיש רק 131GB נבהלתי, אבל בכל זאת המשכתי בהתקנה. אחרי שהתקנתי Windows, נכנסתי ל-Manage דרך My Computer וראיתי שעדין אין לי עוד 105GB. אחרי שעשיתי Windows Update ל-SP2, נכנסתי עוד פעם ל-Manage ופתאום אני רואה עוד 105GB! אני יודע שאם אני יעשה עוד פעם פורמט, אני יאבד את כל המידע שנמצא אצלי על כל הדיסק הקשיח... שאלה: מה אני יכול לעשות כדי לא לאפשר איבוד מידע …
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם הוא אמין? מישהו עבד איתו? תודה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום מארז cake של 25 מדיות של silver line dvd-r x4 professional צבע המארז כחול כול זמן שלא פתחתי את האריזה אני עדיין יכול לקבל את הכסף חזרה מה אתם אומרים מניסיון, זאת מדייה נורמלית? אני בעיקר צורב סירטי xvid וממש לא הייתי רוצה לגלות אחרי שנה שכול מה שצרבתי שווה לתח...... תודה לכול המשיבים
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני צריך כבל ESATA לSATA כמה שיותר ארוך , מצאתי מטר - היש מטר וחצי ? ויש לי יציאת חשמל של מולקס רגיל מהמארז , ויש לי כבל קצר מדי שמתאם בין המולקס לבין החשמל של הSATA. השאלה הנשאלת זה איפה מוצאים כבל חשמל ארוך של מטר-מטר וחצי - או כזה או מולקס למולקס ואז אני אשים את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-to-Molex-Power-Adapter-Cable-for-HDD_W0QQitemZ290302916786QQcmdZViewItemQQptZPCA_Cables_Adapters?hash=item290302916786&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A570%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50 הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני קונה בשבוע הקרוב מחשב חדש, ויצא לי לעקוב די הרבה אחרי המפרטים המוצעים כאן. ההמלצה כמעט ללא יוצאים מהכלל הייתה על ה-WD2500KS ורציתי לדעת מדוע? http://www23.tomshardware.com/storage.html?modelx=33&model1=136&model2=682&chart=31 בצ'רטים של Tomshardware המופיעים למעלה כמעט כל הדיסקים בסדרה הזו מקבלים ניקוד נמוך מאשר הברקודה של סיגייט היקרים רק במעט ונופלים גם מהדסקסטאר של היטאצ'י. קישורים למחירים: WD: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=522 סיגייט: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=578 היטאצ'י: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=629 אם כן, מדוע ההמלצה הגורפת על WD (אמינות? רעש?)? בנוסף רציתי לדעת מה ההבדלים בין הסדרה הנ"ל (KS)…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום איחסון, כבר זמן רב שהצורב המיושן שלי(צורב CD רגיל של MSI, משהו די מזעזע) עושה המון בעיות... החלטתי, יאללה, הזדמנות טובה סוף סוף להיפטר ממנו ולקנות לעצמי צורב DVD חדיש ונוצץ על מנת שסוף סוף אוכל לצרוב DVD במחשבי שלי. קראתי את הסטיקי של המומלצים, אבל אני, כבור באמצעי איחסון, לא הבנתי מספר דברים. 1. מה זה "תיקון שגיאות"? 2. איך צורב במהירות 16x יכול לצרוב מהר יותר מצורב במהירות 16x אחר?! 3. Lightscribe נראה כמו משהו ממש מגניב, אבל צריך בשביל זה מדיות מיוחדות, וזה נראה לי סתם ברוך. 4. בקשר לLightscribe - מה עם Labelflash או DiscT@2? הבנתי ששלושת הטכנולוגיות האלו עושות דברים דומים, אך האם השתיים האחרונות גם כן דורשות מדיות מיוחדות? 5. האם כל הצורבים ב"…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US&reqPage=Model&modelReqTab=Features# ב- 300 שקל. איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אבי שוקל לשקול dvd , הוא הבחין בנגנים שקוראים divx ( ככה העבודה שלי קלה יותר , לא צריך להמיר ) אך רוב הסרטים שאני מוריד מקודדים בxvid . בנתונים הטכנים של הdvd רשום שהוא תומך בMpeg4 , זה כולל גם את הxvid ? בנוסף , האם גם הוא תומך בסרטים המקודדים בac3 ? dvd הוא DI510 metz .
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית רוכבת על ההצלחה הנאה - של תחנת עגינה אשר כיכבה בסדרת טלוויזיה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15548&PageId=24 עריכה: מהסתכלות על הגרפים נראה שהוא מסתדר הכי טוב עם +R ועדיף X16 של וורבטים (למי שקונה את הצורב הזה), לפחות עד שיצאו FW נוספים רשמיים ולא רשמיים.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חשב: - שיתמוך בדואל לייר. - שיהיה כמה שיותר מהיר בצריבה של DVD וCD. - שיקרא טוב גם דיסקים שרוטים. ראיתי בסטיקי ,אבל הם ישנים כבר וחלק מהדגמים לא מצאתי בחנויות... חשוב שיהיה שחור עם חיבור SATA ולא חובה תמיכה בLIGHT משהו (שמצייר על הדיסקים,כל דיסק כזה יקר מדי),עדיף,אבל יותר חשוב שיקרא טוב ושיהיה שקט. אני אקנה: או מנועה ,או KSP, או אופיס דיפו, או TMS...ככה שרק כונן שנמצא בחנויות האלה רלוונטי לגבי תודה
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
היה לי מחשב ישן (פנטיום 4) שנשרפו בו לוח האם וכרטיס המסך ביחד. עקב גילו של המחשב לא היה טעם כמובן לתקן אותו... הבעיה היא שנשארתי עם ההרדיסק שהוא אמנם ישן אך לא נגרם לו כל נזק. קניתי מחשב חדש אבל הוא מחשב נייד ועכשיו אני תקוע עם דיסק ישן שכל הנתונים שלי עליו ולא יודע איך להעביר אותם למחשב החדש. הדיסק הוא של WD דגם WD800JD-00HKA0 אם זה אומר למישהו משהו, ויש לו חיבור SATA. השאלה שלי היא מה הדרך הכי זולה ויעילה להעביר את הנתונים שעליו למחשב החדש? שמעתי שיש מארזים לדיסקים קשיחים, האם זה רלוונטי עבור סוג הדיסק שיש לי והאם זה משהו שאפשר לתפעל לבד בבית (אין לי נסיון בפירוק והרכבת מחשבים)? האם זה שווה את ההשקעה (כי מדובר על שימוש חד פעמי להעתקת הנתונים) או שיש דרך טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה קטנה , איפה אני יכול למצוא מדיות לצריבת DVD דיול לאייר....? (אם יש אותם בארץ בכלל).
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
הגרסה המהירה של WD לטרה, ראיתי הוא מחסל את כל הברקודה והדסקסטר בביקורות.
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מה דעתכם על Intel 510 120GB SSD?? שווה 1000 ש"ח עם 3 שנים אחריות?? או שיש יותר טובים באותו מחיר? (אני קונה מחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חג שמח! אוקיי אז נתחיל בשאלה הכי הכי חשובה: מחר אני הולך לקנות הארד דיסק 120 ג'יגה (בקיי אס פי לצורך העניין) , עכשיו אני לא יודע באיזה לבחור? הרי יש כמה סוגים של 120 ג'יגה נכון? יש את החברות הרגילות כמובן שאני לא יודע במה לבחור שזה: WD, SEGATE, HITACHI, MAXTOR ויש אני רואה גם 2 סוגים: 1) 8MB Buffer 2) Serial ATA *שבשניהם ש לי 3 שנות אחריות אז מה יותר טוב ואמין? (הכי חשוב כמובן אמין כי אני לא רוצה למצוא את עצמי בוכה בעוד כמה חודשים..) עכשיו ההתלבטות השניה שלי. כרגע ברשותי ההארד דיסק של שנתיים, 40 ג'יגה (זה עקרוני איזה חברה? כי אני לא זוכר אבל זה בטוח לא IBM..) ואני זקוק בדחיפות ל120 ג'יגה אז יש לי גם כאן שתי אפשרויות 1) להעביר את כל מה שיש לי בהארד דיסק עכש…
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לפטופ שנקנה לפני שבע שנים בערך. יש לו דיסק קשיח של 80 ג'יגה 5400 rps האם שידרוג ל 7200 כדאי? או שאולי הלפטופ לא בנוי לזה והקשיח יהיה חם מדי? אם זה כדאי, האם אפשר המלצה לקשיח 7200? נפח/מחיר מינימלי (לא מאמין שיש היום פחות מ 80 ג'יגה ) תודה
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך אפשר לצרוב סרט של 717 מגה בייט על דיסק שייש בו700MB אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 160 GB של WD. רציתי לשאול באיזה יחס הייתם ממליצים לחלק אותו למחיצות, בהנחה שב - C צריך להשאיר מקום גם לגרסת הווינדוז החדשה שתצא בקרוב ובטח תהיה די כבדה, לכל מיני תוכנות (שאני אוהבת להוריד ולהתנסות), ועדיין להשאיר מרחב עבודה טוב. חשבתי על 25 GB ל - C, והשאר ל - D (My Documents ישב כמובן על D). מה דעתכם ? יספיק ?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שני צורבים: 1. צורב רגיל 2. צורב שתומך בהצגת סרטי DVD. צריך המלצות... תודה לכל מתייחס
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אם יש לי dvd-rom וcd-rw כיצד אני מתקין אותם במארז, מי למעלה ומי למטה, האם לחבר את שניהם כslave או אחד slave השני secondary master (יש לי דיסק קשיח אחד בלבד). האם כל השינויים האלה משנים בכלל משהו או שאין שום הבדל.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, העיניין הוא כזה שאני יכול להשיג את ה4550 באספקה מיידית ואת ה4551 צריך להזמין לכן רציתי לדעת מה ההבדל בינהם. ראיתי בתרד הראשון שכתוב שהם בדיוק אותו צורב. אבל עדיין, ואולי בכלל עדיף הH10 של LG? רציתי גם לדעת כמה ה4550 יותר טוב מה3500 כי האמת שהמארז שלי כסוף והייתי מעדיף צורב כסוף גם אבל לא על חשבון איכות.
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הכוננים האלה: 1.כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 - מחיר 241 ש"ח (אילת) 2.כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III - מחיר 246 ש"ח (אילת) 3.כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III - מחיר 356 ש"ח (אילת) ברצוני לדעת מה ההבדל בין כל אחד ( במיוחד בין Caviar Blue ל- Caviar Black ) ואיזה עדיף יותר משלושתם ? *כרגע יש לי את מספר 1.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-