עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. פחות מחודש שהכונן הזה אצלי במחשב....seagate 500gb והוא הפסיק לעבוד. הביוס לא מזהה אותו ושהוצאתי אותו מהמארז אני שומע משהו משוחרר בפנים לממש אחריות זה הסיכוי היחיד שלי...האם כדאי לי לדרוש להחליף לדיסק של WD לדוגמא ?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by jeyjey,

שמעתי שצריך דיסק או דיסקט בשביל זה, זה נכון? מישהו מוכן להסביר לי איך אני מתקין את הכונן?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  3. Started by OmerNeu,

שלום, באתי לבשר על הדיסק הקשיח עם יחס שקל/ג'יגה הכי טוב שיש עכשיו. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000feC-secMAHfljJy3LIw5IR8:12bbi68k5?id=4213708&pr=QJ5&N=2 נכון, הדיסק הקשיח הכי משתלם לא נמכר מאייבורי/KSP אלא באופיס דיפו. מדובר בדיסק קשיח חיצוני בנפח 1.5TB של החברה verbatim (דיסק תוצרת סיגייט כנראה) אם חיבור USB 2.0 בלבד. החיסרון שדיי בולט זה שהמארז מפלסטיק ונוטה להתחמם. וגם אחריות של שנתיים במקום שלוש שנים אצל WD. ונורת החיווי אינה מהבהב בזמן העתקה ובפעילות אלא רק דולקת (כמו נורה של POWER) אז אם יש לכם צורך באיחסון זול וחיצוני בנפח גדול ואין לכם צורך במהירות מעבר לUSB 2 אז זה נראה לי בחירה טובה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by Psychopath,

Two hard drives in RAID array ? one bigger and faster hard drive ? what's the best to buy in order to achieve 160GB total storage and the fastest ...

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  5. רציתי לכתוב תגובה באשכול "מאגר תוצאות של ביצועי DOK..." אבל רציתי קודם לשאול שאלה. במאפיינים של ההחסן הנייד שלי יש טבלר "מדיניויות" ובו אפשר לבחור בין שתי אפשרויות "הסרה מהירה" או "ביצועים מיטביים". השאלה, אם אני מסמן "ביצועים מיטביים", הקריאה והכתיבה להחסן תהיינה יותר מהירות? דרך אגב, מה הראשי תיבות DOK? אף פעם לא שמעתי ביטוי כזה.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  6. Started by scheinerman,

שלום, כרגע יש לי הארד דיסק של טרה ואני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של לפחות טרה. לוח האם שלי הוא: GA-P55-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3440#ov אני רוצה הארד דיסק פנימי לא צריך SSD. למישהו יש המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות כונן נייד. הנפח צריך להיות לפחות 500GB, והתקציב הוא עד 400 ש"ח. זה דגם אחד שמצאתי בסקייפסי שמשך לי את העין, מה דעתכם? http://www.skypc.co.il/pl_product~HD642JJ~7~0.htm תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  8. אורח mind5
    Started by אורח mind5,

אני מחפש כונן פנימי SSD מהיר וטוב עד 300 שיהיה 128G אני רוצה לחבר אותו עם ההארדיסק הרגיל ביחד העיקר שהוינדוס יהיה על ה SSD ...

9. Started by Guy232425,

אני רוצה לקנות צורב DVD. הסתכלתי על כמה דיונים בנושא פה בפורום, והבנתי ש-nec 3500 הכי ממומלץ. מצד שני כמה אמרו לי שעדיף LG (לא זוכר איזה דגם אבל בטח אתם יודעים איזה מומלץ לקנות). אז מבין 2 החברות, על איזה אתם ממליצים? מה היתרונות והחסרונות של כל צורב? ואיפה כדאי להזמין את הצורב שעליו אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  10. היצרנית האמריקאית שהייתה מוכרת עד לאחרונה בעיקר תודות לכוננים קשיחים מכאניים מתחברת באופן מלא לעידן החדש וחושפת כונן SSD אשר יודע לנצל את מלוא הפוטנציאל של חיבור PCI-Express 3.0 X16 כשנתיים לאחר שקיבלה לידיה את השליטה במפתחת בקרי ה-SSD הפופולרית SandForce, נראה שסיגייט (Seagate) מעלה הילוך בתחום הזה באופן משמעותי – כשהיא מבטיחה להביא לשוק בקרוב צמד כונני SSD מבוססי תקן ה-NVMeשמיועדים לשרתי אחסון מתקדמים, ויודעים לנצל חיבורי PCI-Express 3.0 של 8 ערוצים ו-16 ערוצים, ולספק מהירויות העברת מידע מירביות חסרות תקדים של 6.7 ג'יגה-בייט בשנייה ו-10 ג'יגה-בייט בשנייה, בהתאמה. כל הפרטים הטכניים על הצמד החדש והמרשים הזה טרם נחשפו, אך מרבית הקולות ברשת משוכנעים כי לא מדובר בב…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by ben389,

מישהו יודע אם התחילו למכור את הכונן הזה ואם לא מתי הוא מתוכנן להמכר?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  12. יש לי כונן של 500GB של סייגט כבר כמעט חצי שנה ועובד פיקס בלי בעיות, לפני מספר ימים פרמטתי אותו אבל להתקין עליו מערכת הפעלה לא הצלחתי כי המחשב התחיל לזהות אותו כדיסק של 8MB בלבד, יש לציין שבביוס הדיסק לא ניראה, רק בווינדוס. אני ניסיתי לשחק עם הכבלים SATA והחיבורים של החשמל אבל שום דבר לא עזר, יש לכם רעיונות?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by ron-d,

שלום לכולם. קניתי טאבלט Teclast X4 - מערכת הפעלה win10- מעבד אינטל N4100 - יש בו SSD של 256GB של יצרן הטבלט (teclast) - Teclast 256GB NS550-2242 בחיבור מסוג - M.2 SATA התוצאות שלו בתוכנת CrystalDiskMark 7 - מופיעות בתמונה הראשונה שצירפתי. בתמונה השניה שצירפתי - אלו התוצאות של Crucial MX500 שפועל במחשב הנייח שלי - זאת התמונה עם התוצאות היותר טובות . שני ה- ssd הם בחיבור SATA6. השאלה היא - האם כדאי להחליף את ה- ssd של הטבלט ל- ssd אחר כמו Crucial MX500. כלומר האם ההחלפה תגרום לשינוי שניתן יהיה להבחין בו מבחינת המהירות ? או שזה יהיה זניח ? תודה מראש לעונים .

14. Started by MaoR_KilleR,

שלום... אז ככה, יש לי את הקושחה החדשה (1.UC) של Liggy ו- Dee עם ביטסטינג לכל המדיות וסריקת טעויות. הייתי רוצה לדעת אלו תוכנות אני צריך להוריד, ואלו כלים. אני ממש נוב בזה, הייתי שמח מאוד, ואסיר תודה, אם תענו לי כל שאלה במפורט: - אם אני הולך להשתמש ב- DVD-R (שכבה אחת) בזמן הקרוב, "ה"-מדיה היא Verbatim 8X שמוכרים באופיס-דיפו (מדרגה שחורה אומרת שזה TY?) - איזה מדיות לקנות אם אני הולך על CD-R/W? - האם יש כזה פורמט שנקרא CD+R/W? - ראשי התיבות של SL זה Single-Layer? - באלו תוכנות וכלים להשתמש אם אני רוצה לגבות סרטים שקניתי על גבי דיוידי, ואחרי זה לראות אותם במכשיר הביתי? (המדיה תהיה DVD-R, עם ביטסטינג ל- DVD). - באלו תוכנות וכלים להשתמש לגיבוי של משחקים, גם DVD, וגם CD?…

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  15. שלום, אז הכותרת אומרת הכל בעצם, נגמר המקום ואני צריך HDD נוסף, אני בכוון של 2TB. אין לי כל כך צורך בניידות הדיסק ככה שלא משנה לי אם הוא יהיה גם פנימי, ושיהיה כמה שיותר זול =] תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by שרית,

קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 160 GB של WD. רציתי לשאול באיזה יחס הייתם ממליצים לחלק אותו למחיצות, בהנחה שב - C צריך להשאיר מקום גם לגרסת הווינדוז החדשה שתצא בקרוב ובטח תהיה די כבדה, לכל מיני תוכנות (שאני אוהבת להוריד ולהתנסות), ועדיין להשאיר מרחב עבודה טוב. חשבתי על 25 GB ל - C, והשאר ל - D (My Documents ישב כמובן על D). מה דעתכם ? יספיק ?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by proxima,

האם מישהו יודע לגבי אמינות ה-X-Drives ? http://store.yahoo.com/insidecomputer/x.html

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  18. אני קונה מחשב HTPC - שכמובן הוא צריך להיות שקט מאד מכיוון שהוא עומד במרכז הסלון .. אני מתלבט איזה דיסק קשיח לקנות לHTPC מבין שלושת הדגמים הבאים: 1) Maxtor 250GB Sata II 16MB Buffer - מחיר 495 ש"ח 2) Western Digital 250GB Sata II 16MB Buffer - WD2500KS - מחיר 435 ש"ח 3) Samsung 250GB 250GB Sata II 8MB Buffer - SP2504C - מחיר 470 ש"ח כולם כמובן 7200.. בכל מקרה אני מתלבט בין שלושת הדגמים.. הסיבה היחידה שהסמסונג בהתלבטות שלי על אף שיש לו רק 8MB באפר.. כי הוא נחשב לשקט מאד ולא מרעיש.. שזה חשוב בHTPC.. אבל אין לי מושג עד כמה זה משמעותי לעומת הדגמים של מקסטור וWD.. ההפרשים מבחינת מחיר הם מאד מינורים ולא משמעותיים מבחנתי.. מה אתם ממליצים? תודה!

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by elad-k1,

שלום אני מחפש המלצה של מישו על צורב רגיל לבן.. עד מחיר 200 שקל שיהיה אמין וטוב

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by daniel8298,

יש בכוננים קשיחים תכונה שנקראת TLER, מישהו יכול לפרט ולהרחיב על התכונה הזאת, מהי? מתי היא בדיוק באה לידי ביטוי, ואיך? תודה.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  21. Started by Wolfboy,

עברתי על הפורום ומצאתי שרוב האנשים תומכים בWD על MAXTOR כשמדובר בהשוואות בין שני כוננים עם נתונים דומים, אבל לא ממש הבנתי למה. הזמנתי הארדיסק מקסטור 120GB ואני מתלבט אם להחליף את זה לWD אבל לא ברור לי מה באמת ההבדל ואם יש הוכחות לזה שמקסטור פחות טוב מהWD...

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by tiger3,

יש לי שתי שאלות הבנתי שיש Firmware שהוא לא ממש חוקי שגורם לצורב לצרוב על דיסקים יותר מהר ממה שהם נועדו איפה אני מוצא את ההורדה של זה ואת האתר של מי שהוציא את זה והאם הדיסקים של Princo תומכים בזה?? תודה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by NosNos22,

אני בינתיים מששתמש ב מדיות LG ניסיתי SONY אבל אחרי תקופה התקלקלו שמעתי על GILBETO או משהו כעזה אני לא זוכר באיזה אתם משתמשים ?? ומה הכי טוב?

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by bluenote,

שלום לכולם, לפני שבועיים בערך הלך לי הדיסק הראשי והיחיד במחשב. דיסק של 2TB של סיגייט שהיה מחולק לשתי מחיצות - אחת עם מערכת ההפעלה והתוכנות והשניה עם כל ה-DATA. בעקבות האסון החלטתי שאני רוצה ליצור mirror במחשב בעזרת הכלי של windows 7 ששמעתי שהוא טוב ואמין. לצערי אין לי כ"כ כסף להשקיע ואני מחפש לראות איזה קונפיגורציה תהיה הכי כדאית מבחינה כלכלית ומבחינת ביצועים וגיבוי. אני יכול פשוט לקנות דיסק נוסף של 2TB, שיהיה מחולק באותה צורה ולעשות לו MIRROR לדיסק 2TB הקיים. אני יכול לקנות דיסק קטן רק בשביל המערכת הפעלה והתוכנות, ובנוסף עוד דיסק רק עבור ה-DATA שאיתו אני אעשה MIRROR לדיסק הקיים של ה-2TB. אשמח לקבל המלצות לתצורות מומלצות שיעלו לי כמה שפחות כסף (גם המלצות לדגמים ספציפים של…

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אני יודע שיש מלא דיונים על זה ומדריכים באינטרנט אבל משום מה זה לא מסתדר לי עם שום מדריך. משהו חסר שאני לא שם לב אליו. מדובר על המחשב חדש וארד-דיסק חדש של סיג'יט 3TB, ואני בסך הכל רוצה מחיצה אחת של 3TB לאכסון דברים (המערכת יושבת על SSD) כרגע אני נמצא במצב שבו אני מצליח ליצר רק מחיצה של 2TB ושאר ה 700 ומשהו מגה נראים ב disk managemnt אך לא ניתן לעשות איתם כלום. עכשיו ראיתי במדריכים שצריך לשנות את טבלת הקבצים ל GPT אבל האופציות האלה פשוט חסרות לי, ראיתי בתמונה מאחד המדריכים את האופציה הזאת אבל אצלי היא פשוט לא מופיעה. לפי מה שבדקתי הביוס כנראה מעודכן, אז אני לא יודע כבר איפה לחפש את הבעיה? למישהו יש רעיון? תודה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.