עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בן שני הכוננים האלה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314

2. היי הבנתי שהLITEON נחשב טוב מאוד אבל רועש למדי. השאלה היא האם הLG מספיק טוב בביצועים? חיפשתי בפורום ולא מצאתי דעות עליו. והאם אפשרי לחבר צורב SATA עם המתאם SATA-IDE ? אם כן, אז זה יוצא משתלם מבחינת השקעה למחשב עתידי - זה יוצא בערך 250 שקל ביחד עם המתאם

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  3. הייתי רוצה לדעת האם כדאי לשים את מערכת ההפעלה ב RAID 0?האם זה יורגש בביצועים? (מערכת הפעלה ,ויסטה 64 BIT ו XP). כרגע יש לי עוד מקום אחד פנוי בלוח לעוד HDD,כרגע יש לי כונן למערכת הפעלה WD 250GB SATA2 16MB AAKS . אני חושב להוסיף עוד אחד למטרת הRAID 0(במקרה ותמליצו). האם תוכל להפנות אותי למדריך או להסביר איך לעשות את זה. הלוח של GIGABYTE X38. תודה!

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by shibby15,

בכונן של ווסטרן דיגיטל AAKS 320 כמה חשוב לשים מחיצות אם בכלל, יותר נוח לי להשאיר בלי מחיצות, הוא משמש רק למידע לא להפעלה או אפילו משחקים... תודה רום

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  5. בעיקרון אני רוצה להוסיף הארדיסק נוסף של בין 250 ל 320 למחשב שמפרטו 3.0 מגההרץ ...512...הארדיסק 120 אתם יודעים מחשב פשוט מן המניין השאלה שלי אם הוספת ההארדיסק יפריע לביצועים של המחשב,כי בעיקרון זה הארדיסק למטרת גיבוי מידע. הלכתי לאייבורי ואמרו לי שאני צריך להרחיב את הספק כוח שלי כדי להוסיף הארדיסק נוסף ???

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  6. Started by dorono008,

אני רוצה לקנות צורב ורציתי לדעת מה בעצם ההבדל בין הLiteON LH-20A1S והLG GSA-42N ובעצם עד כמה שווה להוציא עוד 70 שקל על ה LITEON תודה

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by haviv822,

אהלן, החלטתי לקנות DOK חדש, ועד עכשיו הייתי כמעט סגור על Sandisk 4GB Cruzer Contour U3 http://sandisk.com/Products/Catalog(1225)-SanDisk_Cruzer_Contour_USB_Flash_Drive.aspx מהירותו - 25Mb Read / 18Mb Write ונמכר בכ- 260~ ש"ח. שמתי לב גם לדגם הזה של OCZ: http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive שמהירותו - Up to 28MB/s (read), 15MB/s (write)* ונמכר ב 180 ש"ח. אני שואל האם כדאי להשקיע עוד ולקנות את הסאןדיסק? או שאין סיבה, ואפשר פשוט לקנות את ה OCZ שמהירותיו די זהות לסאןדיסק. תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. Started by ArielBiMBa,

אני לפני התקנת WINDOWS במחשב החדש כלומר גם לפני חלוקת המחיצות בהרדיסק.הדגם שברשותי הוא WD 320AAKS. בכל מקרה, אני חשבתי לכיוון של 2 מחיצות,אחת של 40GB למערכת הפעלה(כרגע מתקין XP,כשיצא SP1 לויסטה אלך עליה) ושאר דברים שאולי המערכת תצטרך בעתיד וידרשו מקום וכמובן לMY DOCUMENTS. מחיצה שנייה של 280GB לכל השאר,סרטים-משחקים-סדרות,כולל Program files כמובן. האם יש בעיה עם הסידור הזה? האם אתם הייתם ממליצים על משהו אחר?יותר מחיצות(מה היתרונות בכך?)?אולי הקדשת יותר/פחות מקום למערכת ההפעלה? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by was950,

שלום רציתי לשאול אותכם אם מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות כמויות אם מישהו יש לו מחיר טוב בשבילי נא להציע זו דוגמא למה שאני רוצה לקנות http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=84&cat=128

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Chura,

שלום חברים, יש לי HDD של 250 ג'יגה מקסטור, בן כמעט שנה. יש לי 2 מחשבים עם אותו HDD, ואני עובד על אחד קבוע. המחשב השני עם הHDD הזה יושב לידי ומידי פעם אני שומע אותו כאילו עושה BOOT רעש כאילו הוא מאתחל את עצמו. אני לא אוהב את הרעש הזה, זה מבשר רעות. האם יש תוכנה אמינה שיכולה לבדוק תקינות של HDD ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ido-nava,

שלום, עד היום עבדתי במחשב עם wd200GB JS שהיה מפוצל לשני כוננים: C:, D:. קניתי דיסק קשיח חדש בנוסף לישן (wd250YS), והשאלה שלי היא אם אני יאחד בין כונני C: וD:, האם הביצועים השתפרו או שאין הבדל ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by LazyBurger,

האם יש דרך להפוך את כונן C לNTFS במקום FAT32 בלי לפרמט? חבר לי לא יכול לפתוח קובץ גדול מ4 גיגה וזה לא עובד אם מעבירים את הקובץ לכונן D ופותחים אותו שם =S

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by helpd,

שלום, אני רוצה למנוע ממשתמשים במחשב אפשרות ניתוק התקני USB. מדובר במחשב שנמצא בארונית ומחובר אליו DVD חיצוני, כך שמשתמשים יכולים להשתמש בו. לעיתים קורה שמשתמש מנתק disk on key ובטעות מנתק גם את הכונן. במקרה כזה אני חייב להגיע, לפתוח את הארון, לנתק ולחבר. האם יש דרך למנוע ממשתמשים לנתק, או לפחות להעלים את הסמל משורת המשימות?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. היי חברים יש ברשותי PS3 ועליו אני מחבר דיסק חיצוני בפורמט FAT32 (רק כך מזהה ה-PS3 דיסק חיצוני) אני עכשיו מנסה להעביר מהמחשב שלי סרטים שגדולם יותר מ-4GB אבל אני מקבל הודעה שאין מקום בדיסק למרות שכולו ריק. ניסיתי לפרק את הקובץ ב-WINRAR לקבצים קטנים של 700MB כל אחד אבל אחרי שחזור כל הקבצים ב-99% אני מקבל שוב את אותה ההודעה. יש למישהו אפשרות לעזור לי בנושא הנ"ל? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by hellforce,

שלום. אני כבר כמה ימים שובר את הראש ולא הצלחתי להגיע להחלטה. קיצר עיניין הוא כזה : יש 2 הארד דיסקים. WD 3200 YS = 320GB WD 5000 AAKS = 500GB עכשיו מחיר שלהם הוא אותו דבר. (500 שח~) השאלה שלי מה עדיך לקנות? לפי מה שקראתי סדרת ys מייצגים כוננים מהירית יותר אך במקרה הזה האם הבדל במהירות שווה את ה 180 גיגה שאני מפסיד . ובכלל האם יש הבדל משמעותי למהירות של הכוננים אלו? (אני קונה במיוחד בשביל משחקים,עריכת קבצים) תודה

• 52 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. יש הבדל או שאין הבדל(כמו 16MB ל 8MB)? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. Started by tintin,

המחשב מיועד למשחקים ולעריכת סרטים. יש לי מחיצה נפרדת של 100GB מתוך ה500 שעשיתי בDISK MANAGMENT בWINDOWS למערכת ההפעלה בלבד השאלה אם זה מוריד בביצועים? והשאלה העיקרית היא: אני רוצה להוסיף כונן קשיח של 500 עדיף יותר אבל התקציב מאפשר רק 500. יאוכסנו בוא קבצי מידע של תוכנת העריכה המקצועית והכבדה AVID ואולי כמה משחקים. השאלה אם ההפרש של 110 שקל הין הגרסה של ה16MB ל 32MB BUFFER מצדיקה את הביצועים? אני רוצה לקנות את הסדרה החדשה של SEAGATE BARACUDA 11 שמגיעה לביצועים של ה RAPTOR לפי השוואה שראיתי. האם זה הכונן של הסדרה החדשה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2002&products_id=19658 והאם זאת חברה מומלצת? תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם רציתי לדעת למה הבדל המחירים כל כך עצום בDOKs הזהים בנפח ושנים בחברה ? חיפשתי לקנות DOK בנפח של 8G וטווח המחירים נע בין 350 ל 1800(!!) שקל מה ההסבר לזה ? ומהו מחיר נורמלי לדיסק און קי בנפח 8G ? ועל איזה נתונים צריך להסתכל ? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by avidan28,

שלום.ראיתי את הכרטיס I-RAM של גיגבייט והוא תומך רק ב DDR 1 שהוא יקר יחסית ל DDR 2. שאלתי היא כזו : האם יש כרטיס דומה של חברות אחרות שתומך ב DDR 2 ובנפחים גדולים יותר מ 4 גיגה. ה I RAM עובד רק עם 1 גיגה בכל אחד מהחריצים שלו ויש לו רק 4 - כלומר 4 גיגה מקסימום.והרבה אי אפשר לעשות עם כזו כמות נמוכה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. Started by RJ1,

כבר העלתי פה פעם הודעה על דיסקים כפולים אך הפעם הבעיה שונה. קניתי חבילה של 10 דיסקים של סילבר לייין. פתחתי שניים והצורב לא זיהה אותם, פתחתי את השלישי והוא זיהה אותו. החלטתי ללכת לחנות ולהתלונן. ומה גיליתי? שהבעיה בכלל בצורב שלי. אמרו לי לנקות את הצורב, עם דיסק ניקוי, ואם זה לא יעבוד אז כנראה שהצורב שלי מזוייף או משוחזר. קניתי מTMS לפני חודש. מה אפשר לעשות? והאם יש בכלל מצב שזה מזוייף?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  21. חג שמח (: חיברתי למחשב של אחי כונן קשיח נוסף (Slave) והופיעה לי מחיצה (H) ... לפני שחיברתי את הכונן הקשיח היו לי שתי מחיצות, C ו - D ... אז אני רוצה לאחד (בעזרת Partition Magic 8.0) את המחיצה שהתקבלה למחיצה הקיימת, D ... איך אני עושה זאת ?.. נגיד ואחרי שאני אעשה את זה ויום אחד אצטרך לפרמט, אחרי פירמוט המחיצה (H) לא תופיע שוב ?.. תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by fuck off,

יש לי את הדגם WD1600JS, ובו יש ג'אמפר שמאפשר להוריד את המהירות ל1.5 Gb/s. גם בזה יש את האפשרות הזאת? כי אני עובד עם בקר שהופך SATA לIDE, וזה יכול לעבוד רק בקצב הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  23. Started by ORrrr,

שלםו שלום חברה. היום אני רוצה ללכת לקנות הרד דיסק חדש ודי ניסגרתי לפי המלצות על wd 320aaks עכשיו, ב 250 שמעתי שצריך לקחת את השחור כי הכסוף רועש מאוד. האם זה תקף גם ל320 או שאין לו דגם שחור? תודה מראש, אור.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  24. אני מנסה לעגל את הכבלים כמו במדריך אבל בלי כוונה גיד אחד נחשף עטפתי אותו באיזולירבנד אבל אני מפחד לחבר אותו למחשב האם יכול להיגרם נזק ?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by RocketLauncher,

יש לי לוח אם של GIGABYTE, עם אפשרות שני חיבורי SATA ושני חיבורי IDE. הכונן הארדדיסק (240GB) מחובר לSATA הראשי (או הראשון, קיצור מופיע ליד זה כיתוב SATA1 ויש SATA2). הכונן דיסקים הרגיל שלי מחובר לIDE1 (סקונדרי) במסטר (אם אני לא טועה), ויש עוד חיבור IDE0 (פריימרי) פנוי לגמרי. השאלה שלי היא כזו: אני מעוניין לקנות צורב DVD שתומך בכל מה שהדגם הנ"ל תומך והיות בארץ אין עדיין (לא מצאתי) את GSA-H62LI, אני אקנה את הצורב GSA-H55L. לאיזה מקום כדאי לחבר את הצורב שמוזכר בכותרת שמגיע עם כניסת IDE? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור, RocketLauncher

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.