עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Avidtor,

שלום,אני עורך וידאו(AVID) ןברצוני להקים מערך רייד חיצוני - לאחר המלצות די חמות בסטיקי של הפורום לגבי הכונן הקשיח הנ"ל החלטתי לקנות אחד לשם גיבוי מידע פרטי(יושב במארז חיצוני ,לא רייד)ואני מאוד מרוצה ממנו עד כה ,עקב כך - רציתי לדעת האם ניתן לשלב כונן זה (2-4 כוננים)במערך רייד(0 במיקרה זה) או האם יש למישהו נסיון כבר עם הדגם הזה ברייד?(למרות שהכונןרק יצא לאחרונה אם אינני טועה,אני שואל כי מהירות הכונן היא 5400RPM מה שמסווג אותו יותר בקטגורית כונן אחסון/גיבוי מאשר כונן "ביצועים". הדגמים האחרים כגון של western digital cavier black 2TB מאוד יקר בהשוואה,לכן אם הF4 יכול לעמוד במשימה זה יחסוך לי לא מעט כסף. תודה לכול מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Artic,

מבקשה המלצה ספציפית ל Disk on Key (של איזה חברה ?) ערכתי חיפוש בפורום, ראיתי שלא ממש מתלהבים מ Disk on key - אני אני צריך אחד כזה. (קיבלתי בעבר המלצה אחת, אשמח לעוד דיעות). כמו כן, גודלו תלוי כמובן בצרכים שלי, אבל איזה גודל הוא הכי משתלם ? (ביחס של מגה לדולר) אשמח לקבל המלצה לשם של Disk on key ספציפי. רוב ותודות.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by reyrey_200,

אהלן, אני ממש לפני קנייה של מחשב חדש, בגלל העלייה במחירים של הקשיחים קשה היום לבחור קשיח נורמלי במחיר נורמלי. השאלה שלי היא האם החצי טרה של טושיבה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=3440 מסוגל לשמש ככונן קשיח ראשי שלא יהרס בתוך שנה שנתיים ? האם אפשר לסמוך על טושיבה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lior_boss1,

כיום כשקונים מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה גיימינג ועבודה מרובת שעות על המחשב הייתם בונים מפרט עם SSD ישר?, או שיש פה שיקול דעת

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by sherlock1212,

יש לי כונן של 160 ג'יגה ושאני עושה מאפינים על כונן c זה מראה לי שהשטח התפוס הוא גדול מדי ושאני מסמן את כל הקבצים בכונן c זה מראה ליש לי יותר מקום פנוי... יש למשהו מושג מה אני יכול לעשות? :s05:

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. אתמול קניתי HD וחיברו לי אותו בחברה(אייבורי). עכשיו, שהפעלתי את המחשב(ויסטה) הוא פשוט לא מופיע. שמתי לב שהוא מופיע בBIOS ובמנהל ההתקנים ורשום שהוא עובד טוב. מה אני יכול לעשות? מפרט: ASUS P5KPL-CM HD502ij 500gb תודה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by tavor21,

ואני מאוד מרוצה ממנו

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. שבת שלום לכולם, הנה תוצאות הבדיקה. למה הCPU USAGE כל כך גבוה אצלי? 28% ולמשל אצלו http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=374902.0;attach=111745;image זה סך הכל 3.3% יכול להיות כי אצלי ההרד דיסק 90% מלא? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by OferS16,

ההארד דיסק הישן שלי נהרס לי לפני שבוע ואני מחפש לקנות לעצמי הארד דיסק טוב עם נפח גדול(500 GB+) עם מהיריות כתיבה וקריאה טובות(לא חשוב לי יותר מידי פשוט שלא יהיה איטי,זתומרת כל הכוננים הירוקים האלה הם לא אפשרות) והכי חשוב לי שיהיה אמין! כי שתי ההארד דיסקים הקודמים שלי מתו לי אחרי חצי שנה-שנה וכל המידע שהיה בהם הלך וזה מאוד קשה לי לשחזר את כל ה500 ג'יגה שהיה שם אז הכי חשוב שהוא יהיה אמין עם כמה שפחות סיכויים להתקלקל

10. Started by ben_sh090,

שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די.. ורציתי לדעת למה הוא משמש?? כאילו מה הוא איך משתמשים בו מכנסים דיסק רגיל והוא צורב אותו ישר לדי וי די? צריכים דיסקים מיוחדים לצריבה?? מי שיכול בבקשה שיסביר לי פה קצט על צורבי די וי כמה שהוא יכול .... תודה לעוזרים...!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. יש לי NEC 3520 ו-ASUS X52 אני חושב שאין הבדל , אבל אני לא בטוח ?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  12. לפני כן הצורב צרב לי דיסקים רגילים CD-R אבל פתאום הוא צורה לי רק דיסקים של DVD כשצרבתי בפעם הראשונה דיסק DVD הוא שאל אותי איזו שאלה על MULTISISSION ולחצתי לו אישור. יש לי תוכנת נרו גירסא 6.6.0.15 מצורפת תמונה של הבעיה.. אשמח אם תעזרו לי.. שלומי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  13. מישהו יודע איך מייצרים מחיצה חדשה על כונן C ?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by yosi-m,

אפשרי לעשות דבר כזה ? והאם ניתן ליצרוב לו איכשהו UNDER BUFFER PROTECTION ?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  15. היי חבר'ה, אולי זה מתאים יותר לפורום עזרה טכנית אני לא בטוח אז אשמח להעברה באם כן. ההארדיסק הישן שלי (1000GB סטה2 של סמסונג) מתחיל לעשות בעיות ועולה לי באתחול המחשב הודעת שגיאה שמשהו בו לא בסדר אז קניתי אחד חדש (גם כן 1000GB של HGST) והתקנתי אותו, המחשב מזהה ככונן נוסף הכל יפה. אני רוצה להשתמש בתוכנה כלשהי כדי להעביר את כל כונן C (כונן האתחול עם מערכת ההפעלה ווינדוז 7) להארדיסק החדש (כונן X) ככה שאוכל לאחר מכן לעשות רק ממנו בוט ולהעיף את ההארדיסק הישן. סיבה נוספת היא שמסתבר בדיעבד שעדיין יש לי אחריות על הישן אז אני רוצה להוציא אותו ולהחליף. אני לא מעוניין כרגע להתקין מערכת הפעלה מחדש, הייתי רוצה להעביר את הכל כמו שהוא כי אין לי הרבה זמן להתעסקות + אני עצלן. יש המלצות על א…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by sbc1969,

שלום לכולם, אני מחפש כונן איסחון נייד, בגדול הייעוד שלו יהיה לאיחסון סרטים וגיבוי המחשב (סדר גודל של 500 GB עד 1 TR) ושאני אוכל לניידו. להבנתי WD היא חברה מרכזית בתחום ואני שמתי עין על ה: My Passport Essential SE 750 GB במחיר של 120$ וה-My Passport Elite 500 GB של WD במחיר של 60$ לכן אשמח לדעת, לפני הקניה להתעייץ במספר שאלות: 1.) האם יש חיבורים מהירים יותר בתחום מאשר USB 2/3? 2.) מהן החברות המומלצות בתחום? מהו טווח המחירים הריאלי? 3.) האם הכוננים שבחרתי נחשבים סטנדרטים ובשימוש? 4.) אני יודע שזה נשמע מטומטם...אבל הכוננים האלה הם כונן קשיח או שזה כמו DOK, כונני פלאש למיניהם? אם לא...האם יש כוננים אחרים בנפחים כאלה שהם כן? הכיוון הזה שווה בכלל? 5.) מישהו הבין את ההפרש ב…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by RTTW,

היי אנשים מבקש עזרה בקשר לשני כרטיסי זיכורן פלאש של חברת SD ... אז ככה כרטיס אחד הוא של 512 מגה והכרטיס השני של 2 גיגה ושנייהם עושים לי בעיות... אני מכניס כרטיס לפלאפון PDA והוא פשוט לא מזהה אותו... שם את אותו כרטיס בפלאפון E1000 והוא גורם למסך ל המכשיר להבהב... מכניס את הכרטיס ל-E815 וגם אותו סיפור הוא מהבהב... אז מה קורה איתם?? אין מה לעשות אם זה?? האם הזיכרון פשוט ניפטר והלך לעולמו?? :-\ או שיש עדיין מה לעשות...?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by LENOVO,

יש לי הארדיסק של 500 GB, יש לי את מחיצה C שבא יש 63GB מותקן הווינדוס ויש לי את E שהיא 206 GB ריקה בינתיים. אני רוצה להעביר בערך 10 GB למחיצה C. זה אפשרי? עם כן איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by Amit_Alcobi,

חיברתי HD של 80 גיגה בחיבור SATA1 והוא זיהה לי רק 48 גיגה, אם זה משנה מחובר למחשב עוד 2 HDs בחיבור רגיל. תודה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by Hanan Sabo,

שלום, למישהו יש כונן קשיח פנימי למחשב נייד עם חיבור IDE? מוכן גם במחיר סמלי. בזאפ הכי זול זה 120 שקלים...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, יש לי שאלה: מה אומר DVD+-RW לבין DVD+RW או DVD-RW.???? מה מהם יותר טוב וכדאי? ואיזה מהם הכי פופלרי וכל הנגנים מבינים אותו. עכשיו בבקשה תמליצו לי על צורב טוב לדעתכם שיצרוב טוב ושכול הנגנים יבינו עד סכום 1200 שקל. תודה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by qwerty1987,

מה היתרונות/חסרונות של כל אחד?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by Mactural,

בזמן האחרון ניסיתי לצרוב כמה סרטים מהמחשב ולראות אותם ב DVD, חלק עבדו, חלק לא עבדו, חלק עבדו רק על חלק מה DVDים. אני מבין שיש עניין של DVD תומך DivX, אבל יש הרבה מאוד סרטים שהם בכלל ב Xvid, וגם הם עובדים ב DVD שלא רשום עליו מילה על תמיכה ב Xvid, אלא רק תמיכה ב DivX, ואף אחד מהם לא יעבוד בDVD רגיל. בשורה התחתונה כל העניין הזה של הפורמטים והתמיכה של DVD זה בלאגן אחד גדול. הייתי רוצה לקבל תשובה, אם למישהו יש מושג - מה זה Xvid, מה זה Divx איזה DVD תומך במה ובעצם מה אפשר לצרוב ואיך? מקווה שיש פה מישהו שיש לו מושג מכל הבלאגן הזה =\ תודה רבה מראש. נ.ב. אה, ואם אפשר בבקשה לקבל תשובה במילים מובנות ובלי מושגים שרק יבלבלו עוד יותר... שוב תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by AmirNadav,

שלום. קנינו מחשב חדש שהגיע היום =]. במחשב יש הארדסיק סאטה 2, איך אני מתקין אותו? (לוח אם- K8ns 754) האם ההתקנה שונה משל sata? בכל מקרה אשמח לרענון בנוגע להתקנה כי שכחתי כבר איך מתקינים (את שלי התקנתי דיי מזמן..)

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים