עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום קניתי דיסק USB חיצוני של WD בגודל 320GB והמחשב שלי לא מצליח לזהות אותו. חיברתי אותו אצל החבר ועוד לכמה מחשבים שונים ושם הוא עובד. כאשר אני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה שיש חיבור חדש ומתחיל לחפש driver, למרות שהחיבור אינו דורש שום driver. ניסיתי את כל הכניסות USB של המחשב ועדיין אותה תוצאה. האם משהו נתקל בבעיה דומה? מה לעשות? תודה מראש רומן

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  2. בין צורב של LG http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=277_320&products_id=3128&advertisor=zap לבין צורב של חברת סוני http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D851825 תייעצו לי מה יותר כדאי? בעיקרון זה המחיר שמתאים לי (סביבות 300) ואני מחפש צורב מהיר x52 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by The Ripper,

הלו אנשים אני צריך לצערי להחליף את ה- HDD שלי אחרי שזה קרס ואומנם עובד עכשיו, אחרי שיחזור, אבל עם כל מיני בעיות מוזרות יש לי לוח אם Abit ic7-max3 והוא תומך ב- SATA 1.5 רציתי לדעת אם אני מחבר אליו SATA II למה לצפות בדיוק? כלומר חוץ מהעובדה שהוא יעבוד ב-1.5 ולא ב-3.0 האם הלוח יזהה אותו והאם אני צפוי לבעיות מסוימות או לעבודה ירודה של הכונן, הרעיון הוא שברגע שאני ישדרג את הלוח אז אני לא אצטרך לשדרג את הכונן ובנוסף אם אני אמצא כונן מתאים מבחינת ביצועים והועבודה שקטה והוא SATA II האם זו אופציה שאפשר לחשוב עליה בכלל? בקשר לכונן הישן שלי אני הרצתי בדיקה עם powermax 4.21 הבעיה שתוכנה אומרת לך עובר או לא עובר איזה תוכנה אני צריך בכדי לדעת מה הבעיה בדיוק, כלומר למה הוא לא עבר את ה…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  4. הזמנתי כונן SSD 128GB דרך המכירה הקבוצתית כדי להוסיף אותו לכונן SSD 128GB הקיים שלי. האם יש אפשרות להוסיף כונן חדש "ריק" לכונן בשימוש כדי ליצור מערך RAID0 או שיש צורך בפרמוט? תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by imac,

שלום לכולם... מלפני שבוע בערך התחלתי לשמוע מן רעשים (תקתוקים כאלה) מהכונן.. יש לי Maxtor 20gb 5400rpm , יש לי אותו מעל לשנתיים והוא אף פעם לא עשה בעיות .... השאלה היא, מה התקתוקים האלה אמורים להביע? אני צריך לחשוש? להתחיל לחסוך כסף ? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by Machine,

אתמול קניתי כונן DVD של LG דגם GH22NP21 חיבור IDE מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6051&CatCode=402 עכשיו, שמעתי שיש מיליון תלונות על אייבורי, אני צריך לדעתכם לדאוג על שקניתי דווקא מהם את הכונן הזה? למשל יש לי חנויות שאין להם אתר אינטרנט מתחת לבית, לדעתכם הייתי צריך לקנות משם מאשר מאייבורי? כי אני פוחד שאולי הכונן משומש או שהוא דפוק (בינתיים לא מצאתי שום פאק איתו, אבל אין לי מושג מה יקרה בעתיד)

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by BuLa,

אני רוצה לקנות DVD-ROM בלא יותר מ-350 שקל... זה נראה לי טוב: http://www.pioneerelectronics.com/Pioneer/CDA/Industrial/IndustrialProductDetails/0,1444,1742,00.html מה אתם אומרים עליו? יש לכם הצעות אחרות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  8. איך הדגם הזה: SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB: דגם: ST3320620AS אוו שמומלץ ללכת על WD ? אוו MAXTOR.? שאלה לא קשורה, על איזה דיסקים אתם ממליצים לצרוב? יש לי של TEACH, הם בסדר? אוו לקנות SILVER LINE \VERBATIM.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by iidoido,

היי, קניתי את ה-SSD מהקנייה הקבוצתית ומאז הוא משמש אותי ככונן ראשי וככונן C. את כונן ה-HDD שלי החלטתי לשים ככונן משני, כונן D. העניין הוא שאם לפעמים אני מחליט להכנס לדבר כלשהו שנמצא בכונן D, לוקח לזה זמן. ולמה אני מתכוון? אם לדוגמה אני נכנס לתיקייה בתוך כונן D או פותח קובץ, הוא לא מגיב במשך כ-2-3 שניות ותוך כדי אני שומע את הכונן כאילו פתאום "מתעורר", ומתחיל לעשות רעש של "חושב". יש דרך להעלים את התופעה הזאת ושיעבוד כל הזמן ויגיב מהר בהתאם? ניסיתי למצוא פתרונות באינטרנט אבל לא ממש הצלחתי למצוא משהו שתואם לבעיה שלי. אשמח לעזרה, תודה.

10. Started by asvg,

שלום יש לי שאלה לגביי אחד המדריכים שנכתבו באתר שלכם לגבי יצירת דיסק און קיי בר איתחול פעלתי לפי אותו מדריך ובאמת הדיסק און קיי נהפך לבר איתחול במצב דוס ורשום שם שעכשיו אפשר להעתיק אליו תוכנות שעובדות במצב דוס, כל התוכנות שהעתקתי וניסיתי קבלתי הודעה שהם עובדים תחת ווינדוס אילו תוכנות אני אוכל להעתיק לו שיעבדו במצב דוס כפי שרשום במדריך ??? אני אביא קישור לאותו מדריך תודה לעוזרים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389258.0

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by BusteD,

כל פעם שהמחשב עולה הוא נותן אזהרה שאני צריך להחליף הארד דיסק דחוף ולגבות נתונים. וכדי להמשיך אני צריך ללחוץ F1 נכנסתי לאברסט והנה מה שהוא מביא על ההארד דיסק: בבקשה עזרה!

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by ztahie,

שלום, קניתי צורב NEC דגם 3540A כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך מנהל ההתקנים, יש לי לשונית שנקראת "אזור DVD" ובה למטה אני רואה שיש לי עוד 2 פעולות עד שהשינויים ישמרו ואז לא אוכל לשנות אותם בחזרה. יש איזשהו תוכנה שמבטלת את הדבר הזה? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  13. שלום חברים אני מתכונן לקנות מחשב חדש ולאור דרישות האיחסון והשרידות שלי, חשבתי על תצורת הדיסקים הבאה: 1. דיסק מהיר יחסית בנפח 500G-1T עבור מערכת הפעלה והתקנת תוכנות 2. שני דיסקים איטיים יותר בנפח 2T כל אחד במערך RAID1 עבור איחסון (ברור לי שזה לא תחליף לגיבוי - אני מגבה לדיסק חיצוני) הדיסקים שאני מתכונן לרכוש הם : דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כמות 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS כמות 2 איך הם מבחינת ביצועים ואמינות ? חיפשתי מבחנים השוואתיים בין דיסקים קשיחים חדשים ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  14. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אני יודע שיש מלא דיונים על זה ומדריכים באינטרנט אבל משום מה זה לא מסתדר לי עם שום מדריך. משהו חסר שאני לא שם לב אליו. מדובר על המחשב חדש וארד-דיסק חדש של סיג'יט 3TB, ואני בסך הכל רוצה מחיצה אחת של 3TB לאכסון דברים (המערכת יושבת על SSD) כרגע אני נמצא במצב שבו אני מצליח ליצר רק מחיצה של 2TB ושאר ה 700 ומשהו מגה נראים ב disk managemnt אך לא ניתן לעשות איתם כלום. עכשיו ראיתי במדריכים שצריך לשנות את טבלת הקבצים ל GPT אבל האופציות האלה פשוט חסרות לי, ראיתי בתמונה מאחד המדריכים את האופציה הזאת אבל אצלי היא פשוט לא מופיעה. לפי מה שבדקתי הביוס כנראה מעודכן, אז אני לא יודע כבר איפה לחפש את הבעיה? למישהו יש רעיון? תודה

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  15. טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by RUJI,

היי, לפי פרסומים כאן היו עם הכוננים בדגם של 120GB המון בעיות... האם הדגם הזה בעייתי גם כן? פשוט גודלו ומחירו קורצים לי מאוד. התקציב שלי זה עד 700 תודה.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  17. שלום יש לי בעיה עם כונן במחשב מצורף תמונה E ו F זה אותו הכונן אשר מפוצל ברגעים הלו אני מגבה את החומר לפני שמחר אני הולך למעבדת תיקון רציתי להציעת לאיזה כונן כדאי לי להחליף ? ( איזה חברה ? ) ואם יש משהו נוסף שכדאי לי לבקש מהמעבדה ? בנוסף אני גר בראשון לציון ואני אשמח לקבל המלצה איכן ללכת לתקן ? תודה

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  18. ניסיתי לחפש בפורום, אך לא מצאתי תשובה חד משמשעית... תודה מראש..

19. Started by SyPhEx,

שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב חדש שאת המפרט שלו פירסמתי בפורום מפרטים עכשיו, אני רוצה לקחת את הדיסק קשיח שיש לי עכשיו (40 GB) שעליו אני לא יכול לוותר כי כל העבודות שלי והשירים וכו' נמצאים שם ולא בא לי להתחיל מאפס אז הוספתי עוד 80 GB אמרו לי לקחת SATA (שאין לי מושג מה הוא שונה מ HD רגיל) אבל מישהו אחר אמר לי שאולי תהיה בעייה בלחבר את ה SATA לנוכחי שיש לי אפשר לקבל יותר מידע על כל העיניין הזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  20. שלום אני רוצה להעביר 20-30GB מהכונן D שבו לא מותקנת המערכת הפעלה אל כונן C שבו כן מותקנת המערכת הפעלה. יש לי כבר די הרבה מידע בשני הכוננים (יושבים על אותו hard drive) באיזו תוכנה להשתמש? איך לעשות זאת בצורה נכונה ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by SZLTF,

Samsung 640GB HD642JJ בסביבות 340 ש"ח או Western Digital WD6400AAKS ב 370 ש"ח מכאן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  22. רכשתי היום דיסק קשיח נייד של TRANSCNED 750GB עשיתי לו פורמט והגדרתי אותו ל FAT על מנת שאני יוכל להעביר סרטים אליו ( וקבצים אחרים מעל 4 ג'יגה) וכאשר אני מנסה לחבר אותו לטלויזיה שלי מופיע לי על המסך הודעה " בעייה בהתקן USB . בדוק USB" חשוב לציין שההתקן מתחבר מצויין למחשב ומנגד כאשר אני מחפש DOC 32 גי'גה לטלויזיה הכל עובד חלק וניתן לראות סרטים באופן מושלם! בבקשה עזרה! (אולי בגלל שאין להתקן מספיק מתח? מכיוון שהיציאה מההתקן USB או כפול ואני מחבר לטלויזיה רק את אחד עם הכבל העבה כמו שאני עושה כאלה אני מחבר אותו למחשב) תודה רבה על העזרה מראש.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by kovar,

שלום אני מחפש דיסק קשיח נייד חיצוני 500 ג'יגה 2.5 אינץ' עכשיו אני לא מבין בזה כלום אז אני מבקש מכם עזרה. שמעתי ש WD טובים אבל המליצו לי גם על סיגייט. אם מישהו יכול פשוט לתת לי דגם ממולץ זה יהיה נחמד דרך אגב לא משנה לי אם הדיסק יעלה 350 או 500 העיקר שיהיה טוב.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  24. Started by yakir10,

מזה עידכון קשוחה ? והאם אני צריך ? אם כן תוכלו להביא לי לינק ? תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי במחשב כרגע דיסק קשיח 250GB מחובר ב SATA ויש לי עוד דיסק קשיח 80 GB של SATA שסתם שוכב בארון אצלי והוא לא ישן ועובד מצויין עכשיו השאלה שלי היא כזהות יש איזשהו שימוש מעניין שאני יכול לעשות איתו למשל שיעבוד משהו יותר מהר או גיבוי מידע או משהו כזה ואם יש משהו אנ ישמח אם תעזרו לי או תיתנו לי לינק לאיזה מאמר לקרוא. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.