אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת האם מישהו רכש את הכונן של seagate מדגם ST31500541AS. כונן זה הוא מהסדרת low power החדשה של seagate עד כמה הכונן אמין, והאם גם בכונן זה ישנה בעיית firmware כמו בסידרה של ה- 7200.11 בדגם של ה- 1.5T?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי בו את כל הדרייברים והורדתי את כל העידכונים למערכת הפעלה, אך הUSB2 עדיין מסרב לפעול. מה יכולה להיות הבעיה?
-
יש לי מחשב לוח אם אסרוק z370pro4 במחשב יש לי 2 כוננים ssd 250 gb אני רוצה להוסיף כוננן נוסף, השאלה האם אני יכול להוסיף עוד כונן Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA II כמה כוננים אני יכול להכניס בלוח הזה ? Storage - 6 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage Technology 15), NCQ, AHCI and Hot Plug* - 2 x Ultra M.2 Sockets (M2_1 and M2_2), supports M Key type 2230/2242/2260/2280 M.2 SATA3 6.0 Gb/s module a Storage - 6 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage Technology 15), NCQ, AHCI and Hot Plu…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לחבר 2 HD ב-RAID1, ואין לי בקר על הלוח אם (Gigabyte EP45-DS3). לפי מה אני בוחר בקר? מה טווח המחירים של בקר שכזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יושבים לי בבית כמה כונני HDD ישנים שאני עדיין רוצה לשמור גישה למידע שלהם (לעתים די רחוקות). לצורך העניין הזמנתי מeBay מתאם SATA-USB פשוט ( http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-to-IDE-SATA-2-5-3-5-HD-HDD-Adapter-Converter-Cable-Cord-Brand-New-/181266066009?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item2a344caa59 ) . רציתי לשאול אם יש איזשהם סיכונים בחיבור כזה, והאם צריך לנקוט בזהירות כלשהי כשמחברים את הכונן בצורה הזו (מבחינת חשמל וכו'). שאלה נוספת היא- את אחד הכוננים הרכבתי בתוך המחשב הנייח שלי, אבל ההרכבה לא צלחה ב100%, וכרגע הכונן מחובר אבל יושב קצת באלכסון. האיזון של הכונן קריטי או שזה לא משנה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחשב חדש צורב חדש אני חדש בצריבה צורב LITEON LTR-52327S ואני מנסה לצרוב חומר לגיבוי מדיסק קשיח (העתקה של CD ל-CD מצליחה לי 1) אני מקבל הודעה על שמות כפולים אך!!! אני לא מוצא את הקבצים --> מה לעשות 2) כיצד גורמים לשמות קבצים בעיברית להצרב גם כן בעיברית ולא ______ תוכנה nero_express version: 5.5.10.13 תודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן שתומך רק ב-IDE ויש לי דיסק SATA. האם אוכל לחבר את הדיסק למחשב? לשימוש במערכת הפעלה וכו... בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני יודע שזה כולה צורב וזה...אבל בא לי משו שיהיה איכותי וטוב ושישאר להמון זמן! SONY? אמינה לגמרה לא? או אולי TEAC? שיש לי צורב רגיל שלו כבר 5שנים וטפו טפו טפו כמו חדש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להחליף את הדיסק קשיח שלי לאחד עם נפח גדול יותר ושיהיה שקט (ואמין). הבעיה שאני לא ממש מבין בזה והבנתי שיש כל מיני סוגי חיבורים - SATA, SATA2 וכו'... זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ(C מישהו פה יכול להגיד לי באיזה חיבור הלוח אם שלי תומך? איזה חברה היא טובה? למה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, כונן RAPTOR בודד או 2 כוננים רגילים ב RAID0? תודה![br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 14:16:10 אף אחד לא יודע?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני לא זוכר אם הוא כבר לא עבד אז שהיה בסטרימר או שכן עבד. בכל מקרה אחרי שאני מכניס את הדיסק להתקין את ווינדוס 10 ומגיע לשלב הפרמוט ובחירת גדלי המחיצות וכו' הארד דיסק לא מופיע שם בכלל. שאלה..... האם זה אומר שהארד דיסק מת? או שיש מצב שזה עניין של הגדרה כי עד עכשיו הוא עבד בתוך הסטרימר? הוא גם לא מופיע בניהול דיסקים. הוא גם לא מפוע
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HDD 120 MAXTOR IDE ולפעמים הוא עושה רעשים של קליק...האם זאת אומרת שהלך ההארדיסק??
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
איך אני יודע האם הצורב שלי תומך ב OVER BURN או לא ואם כן כדי להפעיל את הפעולה הזאת צריך לעשות פעולה מיוחדת ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בלאפטופ תוכנת גיבוי, ורציתי לישאול האם שיחזור של הגיבוי הראשוני (ממש לאחר ההתקנה של הוינדוס עם כל הדריברים והכל), ינקה את הארד דיסק לחלוטין ויחזיר את המחשב למצב של 'כמו חדש' ? כלומר, במקום לפרמט את המחשב ולהתקין הכל, האם אפשר פשוט לשחזר את הגיבוי הזה, וזה ישתווה לכאילו המחשב פורמט? מקווה שהבנתם, תודה לכולם..
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3134&scat=272&tcat= האם המחיר הגיוני ?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3165_3101&products_id=25385&PHPSESSID=e1d5b5e229f5acc33b1e3adc5a335c48 OCZ Throttle eSATA Flash Drive 32Gb השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בו באותו הזמן גם כ USB וגם כ ESATA ? כלומר, אני יכול להכניס אותו ל ESATA, לרשום נניח X נתונים ולקרוא Y נתונים וכו'. ואז להוציא, לחבר אותו ל USB2 ולהשתמש בו עם אותם X ו Y נתונים וכו'? כי יש לי לדוגמא כונן USB חיצוני שגם אפשרי לחבר אותו ל ESATA (לא כונן USB, אלא HD חיצוני כזה שמתחבר גם ל USB וגם ESATA) ושם עבור חיבור ESATA אני צריך לפרמט אותו מחדש וכל זה. מה אתם אומרים פה? אני פשוט מפחד לקנות ואז שיתברר לי שבמחשבים שיש ESATA אני יכול להשתמש ובמחשבים שאין, אני לא (אלא אם אני מפר…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, שני הדגמים הנ"ל נמכרים באותו מחיר ולא הצלחתי להבין את ההבדל בניהם. איזה מהם מומלץ יותר לשימוש? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לראות את הטמפ' בכונן WD MYBOOK שמחובר ב-USB ? SPEEDFAN, EVEREST, HDTUNE מראות רק דיסקים פנימייים תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי DVD-ROM LG DRD-8160B x16 עם firmware פרוץ RPC1. כשאני מכניס דיסק (שר הטבעות שיבת המלך) ה DVD Decrypter נותן לי מספר נתונים: Disc Information: Status: Complete Erasable: No Sessions: 1 Sectors: 3,929,310 Size: 8,047,226,880 bytes Time: 873:12:60 (MM:SS:FF) Physical Format Information: Book Type: DVD-ROM Part Version: 1 Disc Size: 120mm Maximum Read Rate: 10.08Mbps Number of Layers: 2 Track Path: Opposite Track Path (OTP) Linear Density: 0.293 um/bit Track Density: 0.74 um/track אבל במהלך ה RIP, ה BUFFER לא מתייצב אפילו לרגע, כל הזמן קופץ מעלה מטה... בסופו של דבר אלו התוצאות: I 15:18:15 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:45:20 I 15:18:15 Average …
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי דיסק חיצוני בגודל 1.5T של סמסונג HX-DU015EC. חילקתי ל 3 מחיצות שוות שאחת מהן מיועדת לגיבוי הדיסק הפנימי של המחשב שלי. כהעתקתי סיפריות גדולות לדיסק החיצוני, שמתי לב שהמהירות משתנה כל הזמן ושהזמן שנשאר להעתקה גדל וקטן כל הזמן. (אני לא מתיחס לתחילתהעתקה) בנוסף השתמשתי ב Paragon Partition Manager, יש שם אופציה לבדיקת הדיסק test surface וגם שם, למרות שלא נמצאו בעיות - הזמן לסיות הבדיקה עלה או ירד כל הזמן. האם זה תקין או שיש בעיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,לאחרונה אני מרגיש האטה כללית במערכת ההפעלה,לאחר ניקוי יסודי של כלל המערכת האיטיות נמשכת והחלטתי לבצע בדיקה יזומה לכונן המערכת,התוצאה המSMART מראה על כונן תקין אך ישנם "ספייקים" מוזרים במהירות שאני תוהה לגביהם, מצורפת תמונה מהבדיקה להמחשה,לצד בדיקה של SSD ישן יותר שברשותי אשר מציג מהירות אחידה לאורך כלל הבדיקה וגם בעל זמן גישה נמוך יותר משום מה,אשמח לחוות דעת והאם יש צורך במימוש אחריות. דגם הכונן: sandisk extreme 120GB(מצורף כ"Os ssd) הכונן עם הבעיה כביכול c SSD',הכונן השני למקרה הצורך מפרט המחשב: Intel core i5 4570 10 gb ram שני הכוננים מחוברים כמובן בSATA III
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למארז RAID בכדי שאוכל לישון בשקט. אז ככה, בבית שלי מותקנת רשת עם 3 HDD חיצוניים (500G כל אחד) שעליהם נשמר מידע שאני ממש לא רוצה לאבד ולכן חלקו (החשבו ביותר) מופיע בלפחות משני HDD. כעת אני צריך עוד נפח ואני לא רוצה HDD נוסף. אני מחפש מארז שיוכל להכיל לפחות שלושה HDD (כי מארז עם שני HDD ושיכפול (RAID1) נראה לי לא חסכוני - אולי תשכנעו אותי אחרת...) לטובת גיבוי מידע. אין לי בעיה שהמארז ירעיש קצת (הוא בחדר עבודה ולא ליד טלויזיוה) ויהיה גדול. לעומת זאת, מאוד חשוב לי שהמידע ישמר לנצח (אני פנרואיד...) ושהמארז יכול לעבוד הרבה זמן רצוף (למרות שאני מחזיק עליו רק גיבויים ולא משתמש בו לעשות הזרמת סרטים ברשת, אני לא רוצה להדליק אותו רק בכל פעם שאני צריך ממנו…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה יש לי C,D,E. _________________ (E=NTFS (186 GB (C=NTFS (49 GB (D=FAT32 (184 GB _________________ יפה?! עכשיו, יש לי שתי כוננים קשיחים בפועל, אחד של 200 GB ואחד של 250 GB. אפשר להסיק ממה שכתוב ש E ו C (ה-250 GB) הם כונן אחד ו D הוא כונן אחר (200 GB)? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם נהרס לי חלק בדיסק עם חומר חשוב עליו ואני זקוק ב*דחיפות* לחלק מסויים מתוך דיסק זהה מאותו סוג - IBM 41.1GB. אם למישהו יש דיסק כזה למסירה/מכירה - צרו איתי קשר ב oolaf@walla.co.il תודה אלי
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-