עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ashkenazone,

זה נורא משנה אם אני קונה דיסקים DVD באיכות נמוכה כמו silverline, אילו בעיות עלולות לצוץ לי?! כי נגיד בין 25 יח' של vebratim ל50 יח' של silverline יש הבדל של 20 שקל, אז עדיף לי silverline או vebratim?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  2. היי קניתי את ה ASROCK VSTA שתומך רק בSATA1 ורציתי לדעת אם הWD שלי בטכנולוגיית SATA 2 יעבוד אתו כמו שצריך בחיבור SATA תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by knobless,

אחרי שחפרתי קצת בחיפוש אחר כונן קשיח מכאני הכי טוב שקיים היום (משדרג את ה1TB ל-6TB), שגם יהיה מהיר וגם אמיד. הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה-WD BLACK. גיליתי שיצא גרסה חדשה שלו לא מזמן שאין עליה כמעט אינפורמציה ברשת פרט למפרט טכני. דגם: WD6003FZBX מה אתם אומרים? רצוי או שיש לכם משהו אחר להמליץ? אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא (:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by blof,

שלום, המחשב הישן שלי נפטר לצערי,שלפתי את ההארדיסק שלו מדגם wd800jd-00hka0, ויש עליו חומר רב וחמור שעלי לגבות במחשב החדש. איזה enclosure עלי לקנות שיתאים לו מבחינת החיבורים, הגודל, וכדומה, תודה.....

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by integral,

http://www.cdfreaks.com/reviews/LG-GSA-H22N-Super-Multi-DVD-Burner-Review

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. יש לי thinkpad edge e530 שהגיע עם ארד דיסק של טושיבה 500GB 2.5 אינץ עובי בין 7-.9.5 SATA 2\3 לא בטוח איזה.. אבל 7200rpm בוודאות. עכשיו אני קונה SSD ומחליף את הענתיקה, אז חשבתי לעשות ממנו כונן גיבוי... מצאתי מגירה שתומכת ב usb 3 אבל אין לה חיבור חשמל יש לה רק חיבור sata. וזהו זה, מהצד השני היא מתחברת לusb מה יקרה? האם הכונן יעבוד לאט יותר ? לא יעבוד בכלל? אם הכונן הוא sata 3 והמגירה היא sata 2 יהיו בעיות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Bone-Breaker,

שלום, אני מחפש דיסק קשיח של 20 או שלושים גי'גה סביר למחשב נייד בערך ב500 שקל תודה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by demonshlomo,

אהלן חברס...... קניתי 3500A ודבר ראשון שאני רוצה להגיד: כל מי שלא קונה את השחור או שיש לו פאנל שמכסה את הכונן שלא יקנה! הוא מכועררר אוקיי ועכשיו לעניין, רציתי לדעת אם יש דברים שכדאי לי לדעת בקשר לצריבת DVD (חיפשתי אבל לא מצאתי משהו ממצה). כמו מהירויות צריבה מומלצות..תוכנות , טיפים,טריקים. וגם האם יש עידכוני תוכנה לצורבים? מה הם נותנים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by Check_Point,

שלום. יש לי פלאפון של סוני-אריקסון עם כרטיס M2, ואחרי שאני מחבר אותו למחשב ומסיים להעביר את הקבצים, הוא לא מצליח לעשות safley remove hardware - אני מקבל הודעה שגיאה כלשהי. זאת למרות שסיימתי עם כל ההעברות/ סגרתי את כל החלונות אשר קשורים אליהם. זה קריטי אם במקרה כזה אני פשוט מנתק את הכבל מהמחשב? או שיש פתרון אחר.. תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  10. אהלן אני מחפש דיסק קשיח נייד 2.5" בנפח 500GB, ומתלבט בין הדגמים הבאים: Seagate FreeAgent Go - 415nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3106 WD My Passport Essentials - 430nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4347 Samsung S2 Portable - 445nis http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8053 הצרכים: גיבוי תמונות, סרטונים והעברת קבצים. כמו כן שימוש מדי פעם כדיסק חיצוני לצפייה בסרטים עבור ה-Xtreamer. מה דעתכם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בס"ד שלום לכולם רכשתי שני כונני הרדיסקים האחד HITACHI 320GB השני W.D 500GB ביצעתי בדיקה בHDTUNE, ואני מפרסם את התוצאות לעיונכם רק כדי לקבל תשובות האם התוצאות טובות? או שאחליף אותם... יש לציין שכל הבדיקה היתה שקטה ללא חירחורים למיניהם... * אשמח להתייחסותכם גם בנוגע לטמפרטורה , מהי טמפרטורה תקינה, ומה הסף של החום שאליו אפשר להגיע.. תודה תודה רבה.. יאיר [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by crovei,

לאחר ששירת אותי באופן נאמן כ-4 שנים, קרס לי ההארדיסק שהיה מיועד לגיבויים (40 ג'יגה). כרגע אני עם הארדיסק של 80 ג'יגה ועוד אחד של 30, שגם הוא עם פז"מ רציני. קיצור החלטתי שאני לא הולך לחכות שעוד הארדיסק יקרוס לי. אז אני מחפש תחליף. אני רוצה לפחות 300 ג'יגה, שיהיה שקט עד כמה שאפשר וקריר. התקציב הוא בסביבות ה-400 עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חשוב לציין שכנראה שבחצי שנה-שנה הבאה אני הולך להחליף אולי את המחשב, אז אני אשמח להארדיסק שיתמוך בטכנולוגיות עתידיות למחשב הבא (כמו SATA 2 ודברים כאלה. אך עם זאת חשוב שהוא יעבוד גם על המחשב הנוכחי שלי..). ראיתי בזאפ את הכונן WD3200KS של ווסטרן דיגיטל. 320 ג'יגה ב-400 שקל בערך. הוא נחשב לכונן טוב? אם יש לכם המלצות לכוננים אחרים אני מאוד א…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by dor700,

יש לי צורב LG GSA-H10N יש לו עידכון ? דרך "לשפץ" אותו? יש כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כל DVD קורא DVD-R?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  15. דגם ה-TR200 הוא עוד מוצר מהדור החדש שאמור לתרום לתחרותיות מוגברת בעולם האחסון לכתבה

16. Started by a1a1a1,

אני מחפש DOK בגודל 1GB ומעלה, שגם תומך בקידוד המידע, כלומר שיהיה ניתן לקרוא אותו רק ע"י הכנסת סיסמה. הכוונה היא שאני גם אוכל להריץ תוכניות (כמו למשל FIREFOX) רק ע"י הכנסת הסיסמה, ושחוץ מההכנסה שלה שהתהליך יהיה שקוף לגמרי מצידי. דבר כזה קיים(במחיר סביר)? סביבת U3 של סנדיסק תומכת בזה?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by Jesper,

היה לי הארד דיסק שנדפק, ולקחתי אותו למיטסי (MiTsi), שזו חברת שחזור מידע, שם נתנו לי הצעת מחיר של 2135 ש"ח, וגם בנוסף לזה אני צריך להשיג אלקטרוניקה מקורית בשביל הדיסק הזה, כי הם לא יכולים להשיג, מה שאומר שבטח אני אצטרך לחפש הארד דיסק כמו זה שלי ב-EBAY ולשלם עליו עוד הרבה כסף. הסכומים האלה ממש מוגזמים ואני לא ממש יכול לעמוד בהם... מצד שני המידע על הדיסק הזה חשוב לי... יש אולי חברה אחרת לשחזור מידע שהמחיר בה יהיה משמעותית יותר נמוך (משהו בסביבות 1000+ ש"ח), או שבכל חברה של שחזור מידע ירצו סכום כמו או קצת פחות ממיטסי?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  18. שלום. אשמח לקבל המלצה ל DOK מהיר בנפח של 16GB שיעלה לא יותר מ20$. אני מתכנן לקנות אותו באיביי, המשלוח לא יעלה לי דבר כי יש לי כתובת בארה"ב. יהיה נחמד אם ה-DOK יתמוך ב USB 3.0. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ניתן לבדוק אם הדיסק החדש באמת חדש.... מצרף קישור http://crystalmark.info/download/index-e.html

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ITSIK86,

יש לי לוח עם IDE וגם עם SATA 2 אז איזה צורב כדאי לי לקנות ומאיזה חנות אני גר בקריות שמתי לב שאלו של הSATA עולים יותר,מה ההבדל? וא הבנתי מהמדוק מומלצים מה הכ כדאי בעצם תעזרו בבקשה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by Forest14,

האם יש יתרון לMSATA - נניח על לוח של גיגהבייט לעומת SSD רגיל? האם ניתן לעלות מערכת הפעלה על גבי הMSATA?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mortix,

שלום לכולם, אני בשלבי קניית workstation, עד כה הגעתי למפרט הזה: לוח אם: Intel® Workstation Board W2600CR2 2 מעבדים: Intel® Xeon® Processor E5-2690 זיכרון: SAMSUNG 16GB 240-Pin DDR3 SDRAM ECC Registered X8(total 128gb) ספק: 1500w עכשיו נשאר לי רק לבחור הארדיסקים, מכר המליץ לי על 2xSSD in raid 1 בשביל המערכת ההפעלה ובשביל האיחסון של המכונות הוירטואליות 5xSSD in raid 6 והכל מחובר בכרטיס RAID Controller הקטע שזה נראה לי קצת מוגזם ואין לי צורך בזה ממש, המטרה של התחנת עבודה הזאת היא להריץ כמה מכונות וירטואליות(10-15) שמריצים דברים שונים בעיקר באינטרנט. חשוב לי מאוד מהירות של הos ושל המכונות ושיהיה יציב... השאלה אם יש תחליף יותר טוב? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני וחשבתי על ה- Western Digital My Book Home Edition 1000GB WDH1CS10000 כאשר הלכתי לחנות, שממנה אני תמיד קונה (וגם המוכר תמיד הוגן איתי) הוא יכול להזמין לי אותו אבל אני אקבל שנתיים אחריות מהיבואן הרשמי. הסתכלתי ב-ZAP ושמתי לב שחלק מהחנויות נותנות גם שנתיים וחלקן 3 שנים אחריות, לכונן באריזת Retail - כפי שצריך להיות לפי אתר היצרן.. לפי אתר היצרן האחריות היא כזו: http://support.wdc.com/warranty/policy.asp?wdc_lang=en אז מה הולך פה? כל חנות עושה מה שבא לה? או היבואן פשוט בוחר לאיזו חנות להעניק תקופת אחריות שונה? :s05:

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. הוספתי לאחרונה הארד דיסק בתצורת SATA בנוסף לIDE שכבר היה לי במחשב ,כלומר יש לי פיזית שני כוננים לעניות דעתי(אני לא בטוח) יוצא שהIDE הוא מאסטר והSATA בעצם SLAVE אולי אני טועה פה... בכל אופן אני עתיד להתקין מערכת הפעלה חדשה XP או WIN7 רציתי לדעת האם זה משנה המיקום של מערכת ההפעלה?? או שכדי לעשות את הSATA שיהיה הראשי,או שהיום דברים כאלה לא משנים כבר?? תודה מראש לכל העוזרים המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Mainboard Model P5L-MX אסוס זכרון 2.5 גיגה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים