אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ספינדל של 50 DVD+R עם אריזה קצת סגולה וספינדל של 50 CD-R שהם לא Data life plus מישהו מכיר? כנראה שמדובר באלה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תמיד שנאתי דיסקים קשיחים כי גם אחרי שהחלפתי את כל המאווררים לשקטים המחשב עדיין היה רועש בגלל הדסיק הקשיח והרעש המעצבן שלו אבל עכשיו זה ניהיה יותר גרוע. לאחרונה שמתי לב לרעש שמשגע לי תשכל, הדיסק הקשיח מוציא רעש בתדר מאוד גבוה וזה גורם לצליל שקודח בשכל (כמו למשל רעש בלמים של מכונית) זה צליל שלא כולם אצלי בבית שומעים וגם שומעים את הרעש רק בנק' מסויימות (כנראה בגלל צורת גלי הקול בתדר הגבוה) בכל מקרה הרעש הזה משגע אותי מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סימן קריאה בנהל ההתקנים רושם לי תקלה 10 , הסרת את הדרייבר והתקנתי דרך מה שהחשב מצא שוב . לא עזר חפשתי באתר של LG לא מצאתי דרייבר , המחשב לא מזהה אותו .
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מנצל כרגע את כל הSATA בלוח אם - מחפש כרטיס שיוסיף לי כניסות (לפחות עוד 4) ויאפשר RAID 5 עדיף בחומרה. מצאתי כרטיס בשם SX4 של PROMISE יש למישהו ניסיון איתו? מישהו מכיר משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים יבואן לקשיחים של LaCie?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח Maxtor maxline III 250 Gb ואני רוצה להכניס אותו לתוך מארז חיצוני. אני מעוניין במארז טוב, עם חיבור טוב ומהיר ( אפשר Firewire)? אשמח להמלצות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
האם usb disk on key נמחק עם המגנומטר בכניסה לקניונים ?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
^^^ למשל WD5000AAKS WD5000KS WD5000YS WD5000AVJS כבר הספקתי להבין שיש בעיה עם החברה הזאת בנפח הזה, אבל מהנתונים הטכניים שראיתי עליהם, הם ממש זהים???
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי שוב, אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 160GB בנוסף ל-80 שיש לי. על לוח האם M863G שלי, יש שני סלוטים של IDE, אחד תפוס ע"H הארד דיסק והשני ע"י צורב. אמרו לי שאפשר לצרף על הכבל של אחד מהם עוד DEVICE. זה אכן אפשרי? ואם לא - האם יש דרך אחרת להוסיף עוד הארד דיסק? תודות.
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
WTF מה זה?! הצורב DVD שלי קורא רק דיסקים רגילים ולא DVD. מה אפשר לעשות ? הדגם הוא Opiarc DVD RW AD-7170A לפי מנהל ההתקנים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני עורך וידאו ועובד עם קבצים גדולים והרבה. אני מכוון לקנות כונן חיצוני עם eSata בנפח 500G. אני תוהה מה ההבדלים האמיתיים בין הגירסאות של הדיסקים החיצוניים של My Book. לפי האתר שלהם הStudio הוא בעיקר מהיר, אבל עד כמה? :auto: לגירסאות הHOME והOFFICE יש יותר נטיה להיות כונני גיבוי בלחיצת כפתור, אבל אני לא זקוק לגיבוי אני זקוק לאיכסון בעבודה שוטפת. ההבדלים הכספיים נעים בסביבות ה100-200 שקל לפה ולשם אבל בשום מקום לא מסופק הסבר ממש ברור לנושא. אה, ולמה WD ולא חברה אחרת? כי זה מה שאני מכיר מנסיון במקומות שאני עובד בהם, לא מגזענות.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ואם הוא לא טוב או אפשר להחליף לדגם טוב יותר בעלות מינימלית אני אשמח לדעת...
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן בגודל 250GB, מאחר והכונן 160GB שמכיל את כל המידע החשוב שלי, נפגע קשות מהפסקות חשמל.. האם יש כוננים/חברות מומלצות במיוחד? אני חיפשתי קצת והכוננים ששמתי עליהם עין הם: WD2500AAKS Western Digital WD2500AAJS Western Digital כאשר השני קצת יותר זול, יש ביניהם הבדל משמעותי? איזה מהם יותר משתלם? ומה לגבי שקט? (חשוב לי שיהיה שקט יחסית) ועוד דבר: יש לי כרגע את הכונן 160GB הגוסס שהזכרתי למעלה שמכיל רק מידע, ועוד כונן בגודל 80GB שב ויש את כל מערכות ההפעלה שלי. אני לא יודע אם הספק הג'נרי שלי (אני לא יודע כמה וואט הוא..) יצליח להחזיק את שלושתם באותו הזמן ביחד, בשביל להעביר את המידע שעוד בסדר מה-160 ל250, זה אמור לעבור בשלום או שזה מסוכן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין שתי דיסקים קשיחים,רציתי לדעת מה עדיף? http://tms.co.il/product/3400 http://tms.co.il/product/3211 אני בחריגה ענקית בתקציב ואני כמובן נוטה לWD אבל לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הגירסה הזאת - WD5000AAKS . זה נכון? על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
I would like to view some of your comments on *HDD HITACHI HDT725032VLA360 320GB SATA-300 7200rpm 16MB im really not sure if its a good model or if another company should be better...im looking for a silent 320gb drive and my options are pretty much limited...its either Hitachi or seagate, whereas the seagate model is *HDD Seagate ST3320620A, 320 GB 16MB, ATA100, 7200. please give me suggestions on waht you think is better. thanks alot
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
קניתי אתמול חבילה של דיסקים DUAL LAYER של SILVER LINE. על האריזה כתוב שהדיסקים בנפח 8.5 ג'יגה. גם המוחר אמר לי שהם 8.5 ג'יגה. כשהגעתי הביתה, תכננתי לצרוב קובץ בגודל 8.36 ג'יגה. כששמתי את הדיסק שקניתי, תוכנות הצריבה (גם נרו 8 וגם CDBURNERXP 4), הודיעו לי שגודל הדיסק הינו 8.1 ג'יגה. ניסיתי עוד דיסק מהחבילה, והתוצאה אותה תוצאה. אני יכול לדרוש ביטול של העסקה מהחנות, וקבלת הכסף חזרה? לא הייתי קונה את החבילה אילו ידעתי שנפח הדיסקים הוא פחות מ-8.5 ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 160GB בהרד דיסק אחד ויש לי כמה שאלות.. אם אני מוסיף עוד 160GB אז מה צריך לעשות אחרי שאני מחשב אותו למחשב???אני יצטרך לפרמט את ההרד דיסק הקודם או משהו? להתקין על החדש מערכת הפעלה? או שפשוט יתווסף לי עוד 160 והכל יהיה כמו שהיה לפני? ועוד משהו.. אני יכול להוסיף את ה-160 ושיהיה לי הכל ב-C (בלי לפצל..) כי עכשיו יש לי את כל ה160 ג'יגה בכונן אחד ואני רוצה פשוט להוסיף עוד שיהיה לי 320 בכונן אחד? ועוד שאלה אחרונה.. מה ההבדל בין דיסקים קשיחים? לדוגמא אני לוקח אחד 80GB של סמסונג או 80GB של WD... מה יהיה ההבדל ביניהם?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה "2.5 עם קיבולת של 160GB לפחות לגיבוי והעברת קבצים גדולים. חשובה לי הניידות שלו (שיהיה כמה שיותר קטן, ויקבל את החשמל ע"י ה- USB). ראיתי 2 דגמים מעניינים: WD Passport 160GB WD Elements 160GB תודה אגב, איך זה שבחנויות מסויימות האחריות על הכוננים הללו היא שנתיים וחלק נותנות 3 שנים?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קראתי כתבה בנענע והיה כתוב שככל שהמחיצה גדולה ייקח למחשב זמן רב לחפש ולעבוד עם קובץ משם. אני הייתי בטוח שככל שהמחיצה גדולה הקבצים יהיו פחות מפוצלים וכך למחשב ייקח פחות זמן כדי להגיע לקובץ. מה יש לכם לומר?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1- לכמה מחיצות לחלק 160GB בשביל מיטוב הביצועים של ההארד 2- שמתי לב שאחרי כל פירמוט ההארד נהיה פחות ופחות במקום...(כבר 148GB) האם אפשר לשחזר את המקום האבוד ולמה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הא הצורב הנ"ל סביר ?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
נשבר לי אחד מהפינים בכניסת חיבור ה-IDE של ההארדיסק! הפין העליון הימני ביותר אם זה משנה... בכל מקרה, המחשב עדיין מצליח לזהות את ההארדיסק וזה נראה כאילו אין שום בעיה איתו... השאלה היא האם זה באמת לא קריטי שאחד מהפינים נשבר או שיש לצפות לבעיות למיניהם... אם זה בקריאה, כתיבה או שבכלל תוחלת החיים שלו ירדה... מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לקנות דיסק-און-קיי - של 4 או 8GB איזה יצרן טוב? ישמש לנתונים + ניגון סרטים מDVD שיש לו חיבור USB. אשמח להמלצות. ראיתי של SANDISK דגמים שמג U3 ודגמים של CONTOUR - מישהו יודע מה ההבדל ואם לצרכים שלי יש צורך לאחד מהם? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שאלת מליון הדולר: WD נותנים 3 שנים אחריות או MAXTOR נותנים 5 שנים אחריות? תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הארד דיסק קשיח נייד לגיבוי, יש איזה שהם המלצות? יש לי במחשב חיבור FIREWIRE אבל בכל מקרה הייתי רוצה גם חיבור USB2
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-