עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, קיבלתי זיכוי ברשת באג וחשבתי להשתמש בו על מנת לקנות כונן קשיח חיצוני. הכוננים המוצעים שם הם של WD ושל iOmega. מה ההבדלים בין החברות? בעבר כשביררתי חבר המליץ לי לא לקחת כונן חיצוני של WD מאחר והם מאוד רגישים לפגיעות. אפשר המלצות? תודה מראש לעונים, אמיר!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. Started by Amit_Alcobi,

מהו הדיסק קשיח הכי זול שיקבל 5.9 בexperience score של ויסטה? רצוי 160 גיגה אבל אפשר גם 80. ואם אפשר לפרט בכלליות איזה מפרט צריך להיות לדיסק (כמו זיכרון נדיף וRPM) כדי שיקבל 5.9 בבדיקה של הויסטה.

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  3. האם זה אפשרי לעשות רייד 100? כלומר לעשות פעמיים רייד 10 ולחבר בינהם אפיק 0. איך עושים את זה ? מה צריך בישביל זה? תודה ;D.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  4. שלום למישהו פה יש מושג איפה הדיסק הקשיח של הנייד יושב ? הסתכלתי בתחתית של הנייד ויש שם ריבוע עם בורג זה המקום ? ואיך ה HDD מחובר בנייד כמו ב PC ? ***יש למישהו פה או למנהלים תמונה של נייד פתוח עם הסברים ? תודה.

5. Started by ofirr,

אמש ניסיתי לראות את סרט בDVD (שיש לו כניסת USB), אחרי שראיתי עם אותו כונן שהגיע עם מערכת קבצים FAT32 סרט אחר. לאחר שפירמטתי לNTFS, הוא לא קורא את הדיסק און קי. יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by stojakovic,

מתי שאני מחבר אותו למחשב, המחשב קולט אותו והכל אבל שאני לפתוח את התיקייה של הremoveable disk , צצה לי ההודעה הבאה: -הבעיה בדיסק און קי או במחשב? -להחליף את הדיסק און קי או שאפשר לתקן את זה?- אם אפשר לתקן את זה אז איך? ולמישהו היה את הבעיה הזאת בכלל פעם? תודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  7. דיסקים היברידיים מתוצרת seagate (שימו לב לא ssd ) עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף מגיעים לשוק בקרוב. דיסקים היברידיים עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף משלבים את היתרונות של דיסק רגיל מכני (עלות זולה לנפח גדול ויכולת לשרוד כתיבות ומחיקות מרובות ) יחד עם היתרונות של דיסקים מבוססי זיכרון SSD(מהירות קריאה ) . המשמעות היא שאותם קבצים שנעשה בהם שימוש לעיתים קרובות כמו קבצי מערכת ההפעלה או קבצים של משחק ימצאו על גבי הזיכרון הלא נדיף כך שמהירות הגישה לאותם קבצים תהיה הרבה יותר מהירה מפני שלא יהיה צורך לטעון אותם כל פעם מחדש. תופעת לוואי מבורכת תהיה גם פחות שחיקה של ראשי הקריאה ואורך חיים רב יותר .

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by oriky,

אהלן חברים, קראתי למדתי והפנמתי מה ההבדלים בין כונן ssd לhdd. מתוך הלמידה עלתה בי תהייה, הרי diskonkey הוא כונן ssd לכל דבר. הוא דיגטלי ולא מכאני, מפה עולה השאלה, איך הדיסאונקיי זול כה ל כך ?בתיאוריה למה שלא אקנה דיסקאונקיי של 128 גיגה, אלך למעבדה ואבקש שיתעסקו ויהפכו אותו לכונן קבוע?

• 26 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. שלום, חיפשתי באתר של סיגייט את התוכנה שבוקדקת את ההארד דיסק אם הוא תקין או לא, משום מה לא מצאתי... אפשר בבקשה לינק לתוכנה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by barak_11,

היי כולם... שלשום נשרף לי המקסטור אחרי 3 שנות עבודה רכשתי כונן Hitachi Deskstar 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II מפנדה ונתקלתי במספר דברים מוזרים... 1) האוורסט מזהה רק 2MB באפר: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200604171303328701/200605251304267610/gg.JPG זה רגיל עם הכוננים של היטצ'י או שזה משהו יוצא דופן? 2) הווינדווס מזהה את הכונן ככונן SCSI :s05: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200604171303328701/200605251307132876/j.JPG 3) רשום שהוא עובד בUDMA6 133 http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/20060…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by Armageddon1,

ב200 ש"ח אפשר לקנות משהו נורמלי? וצרבתי דיסקים DVD -R יש לי כונן DVD של טושיבה והוא עובד מצויין אבל את הדיסקים האלה הוא לא קורא.. למרות שהדיסקים תקינים בדקתי אצל מישהו.. יש תוכנה או משהו שיכול לתאר בדיוק איזה פורמטים הDVD שלי מסוגל לקרוא? תודה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  12. חברה , אני זקוק להמלצות על CDROM אמין ואיכותי שיוכל לשרת אותי נאמנה , כי ה-CDROM הנוכחי שלי של LG מקרטע וגוסס. לא משנה אם לא ניתן להשיג את ה-CDROM של חברה ספציפית בארץ בגלל שאני קונה בחו"ל ויש בחנות הזו מלא חברות של CDROM .

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  13. http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607564 או,את אלו? http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607556 ובכלל מה ההבדל בין DVD-R PLUS ל DVD-R MINUS?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. הי, תוכלו להמליץ לי על כונן 2TB חיצוני? לפי אתר זאפ, יש ביקורות ממש גרועות על האמינות של הדגמים הזולים ורציתי לדעת מה דעתכם בנושא. התקציב שלי הוא בערך 700 ש"ח, אבל אם צריך להוסיף לא הרבה בשביל לקבל מוצר אמין יותר, אשמח לשמוע. תודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by naamani3,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, וכחלק מזה אני כמובן רוצה SSD. המחשב ישמש קצת למשחקים (לא משהו כבד מדיי) בעיקר לאינטרנט וסרטים, בנוסף לתכנות (תואר ראשון מדעי המחשב). השאלה שלי היא מה כדאי לי לקנות (גם מבחינת נפח)? אני מתכנן לשים שם כרגע רק את מערכת ההפעלה, האם להתקין שם גם Visual Studio ייתן לי ערך מוסף או שזה שולי? יש צורך לקנות SSD גדול יותר מ-120GB? בכל מקרה אשמח גם להצעות איזה כונן לבחור כי אני לא מבין בזה יותר מדי. אני מחפש כונן משתלם ביחס למחיר (לא בהכרח הטוב ביותר) שייתן לי ביצועים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר סביר (300-350 שקל) תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. האמת שמאז ומתמיד הייתי קונה רק צורבים של פיוניר, והייתי מרוצה- שום דיסק לא היה נהרס. שקניתי את המערכת האחרונה שלי, לפני כשנה לא היה במלאי ולקחתי צורב LG דגם lg gh22ns40. עכשיו המצב בלתי נסבל, 1 מתוך 5-6 דיסקים נדפקים, וכשזה מתחיל זה ברצף... הפסקה של חצי שעה פותרת את הבעיה אבל ממש אין לי זמן להמתנות האלה. אני צורב כ 150-דיסקים בחודש. קשור להתחממות? יש פיתרון או לזרוק אותו ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Nahasapeemapetilon,

שלום היום קיבלתי את המחשב החדש שלי שבו גם דיסק קשיח חדש של 80 GB אך הוא אינו מחולק לכמה כוננים, כל ה-80 נמצא ב-C, ואני רוצה לחלק את זה לפחות לעוד 2. אם מישהו יוכל להסביר לי איפה עושים את זה ואיך עושים את זה זה יהיה נהדר תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם המחירים מצדיקים? מדיות של החברות הטובות TDK ו VERBATIM עולים בסביבות 80-90 שקל ל25 יחידות לי אין את הכסף להשקיע כל חודש בדיסקים חדשים אך אני רוצה את הטוב ביותר, על איכות משלמים אני יודע את זה אני בעקרון קונה SILVER LINE מתי שאני צריך דחוף דיסקים אני צורב בכללי בעיקר DVD-VIDEO, אני רוצה לשמור על הדיסק ללא שריטות ושהוא לא יתקע לפעמים במכשיר הדיוידי שלי (Skipping) מה בערך אורך החיים של דיסק DVD? מחברה TDK, VERBATIM ומה אורך החיים של SILVER LINE? בהתחשב שאני שומר עליהם בתוך אריזת נייר בתנאים טובים האם Silver Line נחשבים כמדיות מאוד זולות? מה אתם ממליצים לעשות בעיקרון?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  19. http://eshop.macsales.com/shop/firewire/on-the-go מישהו מכיר ? מה אתם אומרים עליהם ?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by poopan,

אני משתמש בנרו גרסה 7 premium צורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B Hitachi-LG אני שם דיסק dvd 4.7 gb צורב משהו זה מתחיל לצרוב פתאום זה כותב לי could not perform disc at once זה לא משנה איזה קובץ אפילו עם אני צורב מסמך וורד או סרט ושאני שם דיסק רגיל זה כותב could not perform end of track וזה לא בעיה בנרו כי ניסיתי גם דרך windos ו דרך ashampoo אני אשמח לדעת מה הבעיה עם זה בעיה של חומרה או בעיה בעידכון קושחה או משהו לא יודע אבל זה כאילו צורב ופתאום נתקע תודה לעוזרים .....

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני בתקציב של עד 350 ש"ח בחיבור USB2 דיסק קשיח 120GB יספיק לי. ומה ההבדל בין שני סוגי ההארדיסקים האלו של WD בלי שום קשר לגודל. http://zap.co.il/model.asp?model_id=598377 http://zap.co.il/model.asp?model_id=587168

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  22. ממש לא מזמן קניתי שני הארד-דיסקים WD10EADS 1TB וגם עוד אחד בגרסה של ה- 640 GB סה''כ 3 המחשבים שלי ממש שקטים אבל משום מה אני שומע מההארד-דיסקים ממש רעש כשהם עובדים, בצורה ממש מציקה, נשמע כמו טרקטור, ואז הוא מפסיק את הרעש כל כמה שניות ואז מחזיר אותו ניסיתי להחליף כבלים וזה אותו הדבר, עשיתי בדיקת ''שמיעה'' לכל אחד מהם ואצל כולם זה אותו דבר אלה לא רעשים של seeks אלא רעשי טרקטור גסים אומנם שני המחשבים שלי ממש שקטים אבל אני לא מצפה שהם ירעישו בצורה כזאת אני מדבר מתוך נסיון עם הארד-דיסקים קודמים שהיו לי קניתי את WD10EADS למטרת HTPC כי אמרו לי שהם ממש שקטים... יכול להיות שההארד-דיסקים בנפחים הגדולים אמורים להרעיש ככה? זה הגיוני? יכול להיות שיש סדרה פגומה? אולי צריך לעשות…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  23. אז ככה, יש לי WD 5000AAKS כ HD יחיד והוא מחולק לשני מחיצה. מחיצה ראשונה רק הויסטה x64 ושניה לכל שאר הדברים. הבעיה שלי היא שכל פעם שאני עושה חילוץ, העתקה, גזירה וכו' כל המחשב ניהיה איטי ובקושי מגיב. את המפרט שלי ניתן לראות בצד. אני כמעט בטוח שהבעיה נובעת מהדיסק הקשיח. הדבר הזה נורמלי ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by qwerty1987,

כאשר ההארדיסק מנותק מהמחשב(וכבוי מן הסתם), אם אני מנענע אותו קלות אני שומע שהפלטות בפנים חופשות להסתובב. האם זה תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  25. אני רוצה לקנות כונן חדש ויש לי כמה שאלות. שאלה ראשונה - איזה כונן אתם ממליצים לקנות (בנפח של 80 ג'יגה) עם מהירות סבירה ומחיר סביר? והאם כונן של 80 ג'יגה נותן תמורה לכסף יחסית לגודל (כלומר, יכול להיות שיהיה כונן של 120 ג'יגה שיעלה רק כמה עשרות שקלים יותר...) שאלה שניה - במחשב שלי יש שני כוננים, אבל אני לא יודע אם זה כונן אחד שמחולק לשתיים או 2 כוננים נפרדים. השאלה היא איך אני יכול לבדוק את זה (בלי לפתוח את המארז), ואיך אני יכול לבדוק (בלי לפתוח את המארז) אם בכלל יש לי מקום לשים עוד כונן. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.