עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DennisZ,

שלום, קיבלתי במקרה הארדיסק חדש מהשקית מדגם Hitachi GST Deskstar HDP725025GLAT80. כשפתחתי אותו גיליתי שאין בו חיבור SATA אלא יש בו חיבור ATA ישן כלשהו (לפי מה שהבנתי זה ATA133, אבל זה לא בטוח). תמונה: http://pasteboard.co/1CaKl3yw.jpg אשמח אם תוכלו להציע דרך לחבר אותו למחשב באמצעות כבל SATA עם מתאם כלשהו (שיוזמן כנראה מאייבי). אם תוכלו לצרף קישור למתאם מתאים באייבי זה יהיה נחמד. תודה מראש! עריכה: בטעות פתחתי את הנושא בפורום כרטיסי מסך במקום באמצעי אחסון, אשמח אם תעבירו את הנושא לאמצעי אחסון.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  2. ישלי דיסק 40 גיגה חדש איך אני מחלק אותו ל2 יש לי תוכנת פי קיו מאגיק אבל איך אני עובד איתה? ז"T צריך הסבר צעד צעד ממש מרגע שאני מעלה את התוכנה תודההההההההההה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  3. Western Digital Elements 1TB Desktop External Hard Driveאו Western Digital My Book Essential 1TB USB 2.0 External Hard Drive WDBAAF0010HBK בהנחה שאני יכול לקבל אותם באותו מחיר (כ-75 דולר)

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  4. שלום. הכונן האחד הוא G.Skill Phoenix PRO 60GB http://www.gskill.com/products.php?index=286 ההצהרה של היצרן היא 275/285 MBPs השני הוא Crucial RealSSD C300 64GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148357&cm_re=crucial_realssd_c300_64gb-_-20-148-357-_-Product כונן זה הוא SATA III איך יודעים? [שניהם מוצעים לי באותו המחיר] תודה!

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by shaykosss,

אני צריך להחליף בקר לכונן קשיח מסוג WD1200BB-00GUAO http://cdn1.iofferphoto.com/img3/item/147/576/833/pcb-for-western-digital-wd1200jb-00gva0-wd1200jb-00gvao-b5cc4.JPG הזמנתי כונן קשיח כזה מאיביי במטרה לפרק את הבקר ולהרכיבו בכונן הישן ,בו נשרף הבקר (אני צריך את המידע שיש בו) אבל כבר עברו יותר משלושה חודשים והוא לא הגיע ובדואר חלק אומרים שלא קיים מספר המשלוח,חלק אומרים לי תקוע במכס וחלק אומרים לי שזה הוחזר לשולח...קיצר התייאשתי כבר מזה ונוסף הלכו 170 שקל... השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות כונן קשיח אחר פשוט בארץ ולנסות להרכיב את הבקר שלו...אם כן איזה דגמים? תודה לעוזרים/עוזרות

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by johnwoo,

ראיתי שיש את מקסטור 1TB בפחות מ-500 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963 לעומתו יש את WD ב-500 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6745&perur=4 מה עדיף? מקסטור פחות אמינים לכן הם זולים? ראיתי שאייבורי נותנים על מקסטור 3 שנים אחריות בעוד על WD נותנים שנתיים אחריות. אני צריך תשובה די דחוף, כי אני רוצה לקנות כבר בבוקר (חייב לפרמט את המחשב) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  7. Started by LRa,

שלום, כבר שנים יש לי מודם של ספק האינטרנט וכל חודש אני משלם 10 ש"ח. החלטתי שהגיע הזמן לקנות אחד ולחסוך קצת. אני מחפש את המודם+נתב הכי זול שיש. זה לבית של סבתא שלי, זה משמש את הממיר של הוט וגלישה פעם ב... כשמישהו מגיע לביקור. אשמח לקבל מכם המצלה. תודה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by darkman,

שלום. קניתי היום HD 1 TB פנימי חיברתי אותו למחשב כאשר כבר מחוברים שני HD 1)80GB 2)250GB משום מה הHD החדש לא מוצג לי במערכת האם זה אפשרי? מה עושים? ------------------------- עדכון: הוא מופיע עכשיו ב DEVICE MANEGER בתור HD 800GB אבל עדין לא במחשב שלי

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  9. שבוע טוב לכולם. לא מזמן רכשתי את הכונן הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8156&perur=4 שמתי לב לבעיה דיי מציקה. אני מתחיל להעביר קובץ, בווינדוס 7 הוא רושם בהתחלה שהוא מעביר על 100 מגה לשניה, ואחרי 10 שניות בערך הוא צונח ל 20-30 מגה לשניה. חוץ מהעברה אני לא מבצע כלום במחשב ( חוץ מהתוכנות שרצות ברקע, כולל תוכנת שיתוף ), אבל עדיין זה לא מובן איך הוא מתחיל במהירות מסויימת ופתאום צונח. אני מחבר את הכונן לחיבור USB אחורי ( הקידמי לא מפעיל את הכונן ). יש סיבה שבגללה זה קורה והאם אפשר לפתור בעיה כזאת? תודה!

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות בחו"ל ואני עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את מה שחיפשתי

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  11. היצרנית האמריקאית מעלה הילוך בכל הנוגע לשבבים NAND במבנה פנימי תלת מימדי, עם ארבעה דגמים חדשים לצרכנים הביתיים שמתבססים על הטכנולוגיה סמסונג אמנם לא עוצרת ולא ממתינה למתחרותיה, אך נראה כי סוף כל סוף יש לנו עוד שם משמעותי אשר מסוגל לספק לנו כונני SSD זריזים, קומפקטיים וחסכוניים יותר בהתבסס על שבב הבזק תלת מימדיים – חברת מיקרון. בתערוכת Computex 2016 היצרנית האמריקאית הציגה לא פחות מארבעה מוצרים שונים לצרכני השוק הביתי שמבוססים על 3D NAND, לרובדים ולסוגי משתמשים כמעט מכל הסוגים. צמד דגמים מתונים וללא גימיקים מיותרים שמכוונים גם למרכיבות ויצרניות מערכות המחשב יהיו סדרה 1100 וסדרה 2100, כאשר שתיהן יתבססו על ממשק ותצורת ה-M.2 העדכניים, אך הראשונה תכיל עדיין בקרי Marv…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by galai198777,

שלום איזה כונן ssd פנימי מומלץ למחשב נייח ? משהו טוב שיחזיק כמה שנים טובות GB‏ 500

13. Started by RonCohen,

הארדיסק עושה בעיה כשאני מפעיל אותו הוא מזוהה בעליה של הבקר גם הDisk Managment הוא מזוהה אבל הוא לא מופיע במחשב שלי ואי אפשר לפרמט אותו אני על ווינדוס 7 אולטימייט ומעניין לי תתחת מה עם הקבצים שם אני רק צריך את ההארדיסק אצמו לדעת אם הוא תקין חשבתי על לעשות LLF אבל אני צריך מדריך אני עכשיו יריץ את הבדיקה של Samsung בינתיים יש הצעות???

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by owen,

הדיסק חייב להיות שקט מאוד, קר ועדיף חסכוני בחשמל. יש למישהו המלצות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by Impreza,

כמובן שאין לי כסף ל VERBATIM. אני משתמש במדיות הכחולות של TDK 55 שקל ל 25 דיסקים. באותם המחירים יש Silverline וכל מיני אבל TDK יותר איכותי מכל אלה לא? לפני כמה חודשים ראיתי מדיות DVD שונות של TDK אך הם עולים בסביבות ה 70-80 שקל ל 25 דיסקים למה המחיר כל כך זול למדיות הכחולות? האם הם באמת TDK אורגינל? אני משתמש בהם כבר הרבה זמן ובינתיים אין שום בעיה ותמיד זה מצליח לצרוב עליהם

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by ariebel,

הבעיה מקורה בעדכון FIRMWARE ניסיון התקנה מחדש היה בפנים דיסק התהליך עדכון נתקע ומאז מגש הדיסקים לא נפתח והנורה מהבהבת והוא לא פועל באופן מוחלט. האם יש לכם רעיון איך לעזור במקרה הזה?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  17. היי חבר'ה, יש לי שרת SBS2003 ושלושה דיסקים חיצוניים שהוקצו לי לטובת הגיבוי שלו, של 300GB כל אחד. אנחנו עובדים עם תוכנה קצת ישנה (Veritas version 9) אבל זה מה שיש כרגע. גודל המידה שמצריך גיבוי הוא בערך 250GB. התחלתי לתכנן את הגיבוי מחדש לשרת הזה ואני נתקל בבעיה, אולי תוכלו לעזור לי. אני רוצה שיהיה גיבוי יומי מסויים, כך שבמקרה שקובץ אבד/נפגם/נעלם אני יכול להשיג אותו מהימים שלפני. כעקרון, הייתי משתמש בשיטה נפוצה שהולכת כך: גיבוי מלא ראשוני על דיסק A -> גיבוי אינקרמנטי יומי על דיסק B ו-A לחילופין -> פעם בשבוע גיבוי מלא על דיסק C אבל אז התקילו אותי: אני לא יכול לגשת לדיסקים של הגיבוי בצורה יומית (הם נשמרים בכספת). אני יכול לגשת אליהם רק פעם בשבוע. האופציה הראשונה ש…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by oris,

הזמנתי את הסמסונג החביב, SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ, וכעת צריך לחבר אותו למק. האם יש למישהו כאן נסיון עם מארז חיצוני ודיסק שכזה? אשמח גם לקישור מכירה של כזה- לא מצאתי וגם בפניה לחנות לא הצליחו לאתר לי מארז. כמובן שאין לי כוונה לרכוש רק מארז ב 1000 שח... תודה רבה אורי

19. כונן קשיח גולמי (פנימי), SATA רגיל. כזה שצורך 12V. ללוח שלי יש יציאת eSATAp אבל היא נותנת רק 5V. מזל שיש לי גם eSATA רגיל. קודם כל, איפה קונים את הכבל המתאים? אפשר מחנות בארץ או מ-איביי. איך אני נותן מתח הזנה לכונן? אני יודע שיש מתאמים שמתחברים לחשמל ונותנים כל מיני יציאות: USB, MOLEX וכ"ד. אפשר לקבל המלצה? המפרט בפרופיל. תודה!

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by x-dude,

יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד של WD ואחד של סיגייט,משום מה שניהם מופיעים לי באברסט כ: Max. UDMA Transfer Mode UDMA 6 ATA-133 Active UDMA Transfer Mode UDMA 5 ATA-100 האם הם לא אמורים להיות ATA-150? אני משתמש בXP x64 והתקנתי את קובץ הINF שאפשר להוריד מהאתר של אינטל ללוח אם שלי: Intel Glen Ridge D915PGN ניסיתי לחפש פה,באתר של אינטל,באתר של סיגייט...נאדה.

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by zaroor,

יש לי dok חדש של SANDISK CRUZER U3 16 GB ושמתי לב כאשר הוא תקוע בתוך המחשב הנורה שלו האדומה דולקת נורמלי וגם שמעבירים קבצים אז יש קצה היבהוב מהיר ..אבל כאשר הוא בסרק או לא מעבירים בו קבצים אז הוא מהבהב בקצב איטי מאוד כמו ספוט שנידלק ונכבה לאט .לעומת זאת באחר שיש לי אותו הדבר בדיוק רק נפח של 8gb אז הוא דולק קבוע בסרק ולא מהבהב ,השאלה האם זה ככה או תקלה ב 16GB ??? וצריך להחליפו ??

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by Turbine,

מה זה לעזאזל?? בצורה מסוימת של חיבור אני יכול לשפר את הביצועים? מה זה אומר??? תודה

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  23. שלום רב ! אני מחפש לקנות דיסק און קי, כרגע החיפושים שלי נעצרו על Super Talent בנפח 4GB בגלל המחיר הנמוך שלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4136 הבעיה היא שחוץ מהמחיר של הפריט אני לא יודע עליו כלום לכן אני מבקש לשמוע את חוות הדעת שלכם בקשר למכשיר במיוחד לגבי הביצועים, גודל, משקל ועיצוב. תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by eyahalom,

שלום לכולם, האם זיכרון מהסוג הנ"ל התומך בחיבור USB2 יתמוך גם בUSB הרגיל מהדור הישן? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by idan1836,

ההארדיסק שלי בימים האחרונים התחיל להשמיע רעשים חזקים עם הדלקת המחשב: Maxtor 160 GB ATA.. מה אני אמור לעשות? פתחתי את המחשב פעם אחת נגעתי בכבלים וכיביתי את המחשב וזה הסתדר! אבל בפעם השניה עם הדלקת המחשב זה כבר חזר שוב, ורציתי לדעת מה עושים עם זה? זה לא מפסיק וזה משגע פילים :-\ הרעש ששומעים זה הדיסק עצמו של ההארדיסק שמסתובב כאילו לא במקום (כמו קדיחה בקיר). רציתי לציין שהמחשב היה דלוק כ6 ימים ברציפות ולאחריו החלו הרעשים. מהי הסיבה? איך עוצרים את הרעש? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים