עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. הכונן האחד הוא G.Skill Phoenix PRO 60GB http://www.gskill.com/products.php?index=286 ההצהרה של היצרן היא 275/285 MBPs השני הוא Crucial RealSSD C300 64GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148357&cm_re=crucial_realssd_c300_64gb-_-20-148-357-_-Product כונן זה הוא SATA III איך יודעים? [שניהם מוצעים לי באותו המחיר] תודה!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by dominic16,

שלום אני צריך המלצה ל HD חיצוני 3.5 עד 400 שקל מנועה חיבור USB2 לניגון FHD עם XTREMER

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

טוב אז זאת הבעיה: אתמול ניסיתי לצרוב את הדיסק CoD WaW (אני לא יודע איך צורבים, פחות או יותר שיחקתי עם התוכנה). היום התעוררתי, ניסיתי לשחק CoD וזה כותב לי שאין לי את הדיסק הנכון (בדיסק המקורי)! אז חשבתי שאולי בטעות העברתי מידע מהדיסק המקורי לדיסק הריק, אבל לא! המידע פשוט נמחק! (כשאני מכניס את הדיסק שהיה ריק ואיתו ניסיתי לצרוב, הוא מעלה לי את הShortcut של CoD, ואני לא יכול להכנס). בשני המקרים היתה הודעה כזאת: Please insert the correct DVD-ROM, select enter and restart application טוב אני צריך עזרה דחופה לאן נעלם הדיסק.. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by abnatan,

אהלן. ברשותי צורב של LITE-ON מדגם LH-20A1P. הצורב בן כשנתיים ולאחרונה מתחיל לזייף בכל מה שקשור לצריבת CD-R. אשמח להמלצה על צורב חדש (חיבור IDE) שידוע כצורב איכותי ואמין, עם אפשרות לסריקת שגיאות. ממש לא איכפת לי גם אם יעלה 300 ש"ח אם צריך... (יש לי הרגשה שעם הירידה הדרסטית במחיר, ירדו גם איכות החומרים והייצור).

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  5. יש בהום סנטר מבצע של 25 יח' דיסקים DVD-R של apex ב 20 ש"ח, איך הדיסקים שלהם?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  6. שיצרוב CD וDVD שיקרא אותם טוב. לא כמו הNEC שיש לי עכשיו צורב משהו ואח"כ לא רואים אם צרב. כתוב 0 מקום פנוי 0 מקום בשימוש. תקציב 215 גג.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by goodspeed,

שלום! רציתי לברר האם ואיפה ניתן להשיג שנאי חשמל שמתאים ישירות לתקעים שבשימוש בארץ (ללא שימוש במתאמים שמולבשים על מוצרים של 110V ומתנתקים מהשקע תוך כדי שימוש). עם דגש על שניים שאני צריך דיי דחוף: WD ELEMENTS VANTEC NEXSTAR3

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום יש לי צורב DVD מסוג 3540A ורציתי לדעת אם מה שקוראה לי זה נמצא אצל כולם אז ככה מתי שאני מכניס דיסק ואני לא משתמש בו כמה דקות ואז אני נכנס לכונן (של הצורב) לוקח לו כמה שניות (איזה 10 שניות אולי יותר) עד שאני יראה את כול מה שיש בפנים אני ישתמשתי במחשב הקודים שלי בסירום ושם זה לא קראה לי אז רציתי לדעת אם זה קשור לצורב או שיש אולי דרך לעשות שזה היה יותר מהיר

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  9. קניתי את הצורב, עדיין באריזה (OEM), לא מותקן. הרצתי חיפוש בפורום על הצורבים של Optiarc וקראתי שהרבה לא טובים, בגלל זה אני פוחד להתקין אותו. הצורב נקנה ביום חמישי, ועדיין אפשר להחליף אותו. מה לעשות, להתקין? או להחליף לאחד אחר שיותר אמין? - עוד אין לי ניסיון איתו, אבל יש לי ניסיון עם צורבים של סוני (זה שבמפרט שלי), והוא שבק חיים אחרי שנתיים מאז קניית המחשב (נקנה ב-03.05). הוא שבק חיים לפני חודשיים, ורק עכשיו קניתי אחד ( ). האלטרנטיבות (הפיזיות, אפשר להזמין הכל, פשוט צריך לחכות) בחנות היו או הצורב הזה, או אחד מהצורבים של NEC. * ידעתי שיש בעיות בצורבים של NEC, אז לקחתי את זה. עזרה תתקבל בשמחה, וגם כמה שיותר מהר בבקשה, כי אני בדיוק הולך להתקין את הכונן. עריכה: יש כל-כ…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  10. אז ככה: קניתי צורב דיוידי sony dwd22a וצרבתי איתו דיסקים של דיוידי והוא הצליח. כשרציתי לצרוב סידי רגיל עם הצורב דיוידי ראיתי שהצורב דיוידי אינו מזהה דיסקים רגילים. לא ריקים בשביל לצרוב עליהם ולא דיסקים עם תוכן. רק דיסקים של דיוידי ריקים או עם תוכן. אגב מה דעתם על הצורב? איך הוא ? וכמה הוא שווה? אבל הכי חשוב זו הבעיה הראשונה שכתבתי.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  11. אני מקווה שאני לא שואל שאלה מפגרת אבל אני צריך עזרה בדחיפות בנוגע לזה. ניתקעתי עם חיבור חלקים............. נא לשלוח גם קישורים .תודה !!!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by avram,

כשאני צורב , הכל עובד יופי כשמסתיימת הצריבה אני רוצה לראות את מה שיש על הדיסק והוא מראה לי דיסק ריק אבל אחרי ריסט למחשב הוא מזהה את הדיסק והכל צרוב עליו פרפקט ??? יש למישהו מושג מה זה צריך להביע? זה טיפה מעצבן :-\ הצורב כבר בן שנתיים - yamaha 20 10 40

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by h-lior,

שלום חברים יקרים. יש לי כונן SSD מסוג Patriot Pyro SE 60 GB לינק : http://patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=8&catid=85&prodgroupid=219&id=1135&type=17 הוא מחובר ביציאת Sata 3 6Gb/s בלוח gigabyte p55ud4p יש לציין כי היציאה היא עם בקר של Marvel וכמו כן כי הכונן מחובר במצב Ahci ב-Bios. ה-firmware של הכונן ושל הלוח הכי עדכניים. הדרייברים במערכת ההפעלה windows 7 64 bit תואמים ועדכניים. הבעיה היא כזו - במבחני ביצועים ב-HD-Tunes הוא לא מגרד את הביצועים שהוא אמור לבצע לפי אתר היצרן. מהירות קריאה מקסימלית 270MB/s ממוצעת 189MB/s זמן גישה אקראי 0.2 !!! הכל מקונפג ומותקן מעולה...ועדיין - מוזר איך הביצועים הללו לא עוקפים בכלל את הכונן הקודם שלי …

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by shaks,

אם כן אשמח לדעת מהו ואם לא אז למה הבקרים היום עדיין מאפשרים RAID4?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  15. Started by kovar,

שלום אני מחפש דיסק קשיח נייד חיצוני 500 ג'יגה 2.5 אינץ' עכשיו אני לא מבין בזה כלום אז אני מבקש מכם עזרה. שמעתי ש WD טובים אבל המליצו לי גם על סיגייט. אם מישהו יכול פשוט לתת לי דגם ממולץ זה יהיה נחמד דרך אגב לא משנה לי אם הדיסק יעלה 350 או 500 העיקר שיהיה טוב.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום היקרים, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב ובפעם הראשונה שוקל להוסיף כונן SSD לטובת מערכת ההפעלה. אני מחפש כונן בטווח ה 500ש"ח ומשיטוט בפורום נתקלתי במס' אפשרויות אך גם בבעיות כאלו ואחרות. כרגע ניראה לי שהכוננים של CROSAIR יכולים לעשות את העבודה (אלא אם תמליצו אחרת בפה מלא) בדקתי ונתקלתי ב 3 מועמדים (אנא ראו תמונה מצורפת) אודה לכם אם תמליצו מי מבניהם עשוי להיות הטוב. המשתלם ביותר. כ"כ אם יש לכם המלצות אחרות וסיבות למה כדאי -אם בכלל להתרחק מהכוננים האלו אשמח להמלצותיכם. ד"א אני מתכוון להתקין משחקים "כבדים" וחדשים על המחשב, האם כדאי \ לא מומלץ כלל להתקין אותם כל ה SSD? אשמח לדעת אילו דברים למעט מע' ההפעלה ואופיס אפשר ורצוי להתקין על הכונן או שהוא מומלץ…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  17. אז ככה, יש לי WD 5000AAKS כ HD יחיד והוא מחולק לשני מחיצה. מחיצה ראשונה רק הויסטה x64 ושניה לכל שאר הדברים. הבעיה שלי היא שכל פעם שאני עושה חילוץ, העתקה, גזירה וכו' כל המחשב ניהיה איטי ובקושי מגיב. את המפרט שלי ניתן לראות בצד. אני כמעט בטוח שהבעיה נובעת מהדיסק הקשיח. הדבר הזה נורמלי ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by Gnome,

המחשב מיועד לאינטרנט משחקים ועריכת וידאו. אז השאלה היא מה לקנות: WD 80GB 8MB BUFFER 7200RPM ATA100 או Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 576.83 ] 1 או Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD [ ¤ 549.99 ] 1 המחיר לא מפריע גם אם אני אקח את היקר מבניהם אבל תגידו לי מה עדיף ןמה יותר משתלם מבין שלושתם...

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  19. קניתי HD חיצוני 250GB אבל יש בו קבצים אפשר למחוק אותם? (תמונה שלהם בפנים)

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by avihalima,

שלום לכל התותחים. יש לי לוח ASUS P4P800DELUX ורכשתי HD 120G SATA של MAXTOR . הדיסק תומך ב UDMA 133 אבל אבל המערכת מזהה את הדיסק ב UDMA100. כל מה שניסיתי לעשות שום דבר לא עזר. אשמח לקבל עזרה . תודה מראש ביי.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  21. שלום, אני מחפש כרטיס raid לשרת windows home server ברייד 5 על 8 hdd לפחות, מצאתי באיביי כרטיסים של lsi במחיר טוב, רציתי לשמוע חוות דעת שלכם אם יש למישהו כרטיס רייד כלשהו בבקשה ציינו איזה והאם אתם מרוצים ממנו... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by tomer84,

שאני מחבר את הדיסק און קי שלי למחשב זה עושה את הצפצןף שהוא קלט חומרה ודולקת נורה ב DOK אבל הוא לא נראה במחשב שלי מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. ההארד דיסק הראשון של ה8 מגה באפר יפעל גם ב2 מגה באפר? או שכל אחד יעבוד במהיריות שלו? כי מישהו אמר לי שאם מחברים שתי הארדיסקים אחד יותר איטי מהשני אז שתי ההארדיסקים יפעלו לפי המהירות איטית יותר,עכשיו אני לא יודע אם זה נכון לגבי הmb buffer או שזה רק בנוגע לrpm?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by gromeck,

אני צריך את עזרתכם... איך פועל מערך של דיסקים מסוג זה (RAID 3). אשמח אם למישהו יש מאמרים בעברית שמסבירים מפורט (לצורך לימודים). בתודה, אלי

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by zone51,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש לאיחסון כל הסרטים יש לי SMARTTV שמנגן סרטים מדיסק פנימי במחשב דרך הרשת הביתית (משתמש ב FLEX) מה שחשוב לי זה מהירות כי ניגון סרטי HD ו 3D דורשים זאת שאלתי היא : האם להוסיף דיסק פנימי למחשב הקיים או להוסיף דיסק חיצוני שמתחבר לראוטר כגון WDBACG0020HCH http://www.wdc.com/wdproducts/library/AAG/ENG/4178-705202.pdf

• 0 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.