אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי כרגע במחשב צורב DVD של NEC ועוד כונן CDROM רגיל. השאלה שלי היא: איך אני מעתיק דיסק DVD קיים לאחד ריק? והאם ניתן לעשות את זה באמצעות NERO EXPRESS (אני מניח שכן... רק לא יודע איך)? תודה
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 4 כונני SAS 15.4 15000rpm 36גיגה כל אחד. הם מחוברים על בקר של אדפטק 3405 כל הארבעה מחוברים יחד ברייד 0. סך ה 140 גיגה מחולק פנימית ל 80 ויסטה 64ביט 30 ל XP PRO ו30 לדיסק פנוי לפעילויות scratch בבדיקת HD tune מהירות המינימום עומדת על 223MB/sec והמקסימות על 240mb/sec עכשיו כל העיניין נראה לי איטי ביחס לקונפיגורציה. גם לכם? אם כן אז איך אני מאתר ופותר את הבעייה? דרך אגב, האם צריך/מותר לבצע דיפרגמנטציה לכוננים במערך רייד?
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם ניתן לאחד מחיצות משומשות? יש לי 3 מחיצות C + D + E , ואני רוצה לקחת את E ולאחד אותו ל D מבלי לאבד את מה שיש לי על E שבסוף התהליך ישארו לי 2 מחיצות (C+D) ואני לא יאבד את כל מה שהיה לי על E. - אז האם ניתן להפיק כזה דבר? מישהו יודע איך?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אם כן אשמח לדעת מהו ואם לא אז למה הבקרים היום עדיין מאפשרים RAID4?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם צריך להכניס תדיסקט של הסאטא ולהתקין תסאטה כל פעם מחדש אחרי שמפרמטים? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
החברה הקוריאנית מעוניינת לקבע את מעמדה כיצרנית השבבים הגדולה ביותר בעולם כולו - בעזרת הרבה יותר מעבדי Exynos, מפעלי זכרונות חדשים ועוד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב גם אני התחדשתי היום בכונן, אבל אני נתקל בקושי מסויים להתקין אותו, אשמח לעזרתכם . אני עובד כאן עם מערכת WIN7 64 BIT והרגע חיברתי את הכונן C400 MICRON שקיבלנו , בכל אופן הWIN7 לא זיהה את הMARVELL 91XX chip set ועל כן חיפשתי באינטרנט והתקנתי אותו. עד כאן הכל הכל תקין, נכון לרגע זה יש לי 2 כוננים אחד VERTEX 2 שעליו מערכת הפעלה שפועל על ACHI ועוד 2 TB כונן רגיל . עכשיו הבעיה היא שאני לא רואה בכלל כשאני נכנס למחשב שלי את הכונן למרות שב DEVICE MANAGER הוא מזהה C400 ? מה עלי לעשות, תודה עדכון נוסף: כשאני נמצא על HARDWARE הוא הכונן כתוב לי תחת DEVICE PROPERTIES LOCATION (channel 0, target 0 lun 0) אני לא יודע אם זה קשור:\
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אתמול ראיתי את המדיות האלה בחנות ליד הבית שלי מעולם לא ראיתי כאלה דסקים של סמסונג, לא כתוב עליהם מן הסתם (כרגיל!) שם היצרן - שלחתי מייל לסמסונג אבל עדיין תשובה (כרגיל הם ענו, אבל לא על השאלה שלי!). בכל מקרה, מישהו כבר קנה אותם? השתמש בהם? בדק את ה-ATIP שלהם? הדסקים האחרונים של סמסונג שקניתי היו אלה בקופסא הכחולה שמכילה 10 דסקים. לפי ה-ATIP שלהם היצרן הוא RITEK. האם הם האחראים על פס הייצור החדש הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
במהלך חיפוש דיסק קשיח 2TB בזאפ מצאתי פרסומת מעניינת באתר של איבורי(http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7068 ) עוד משהו מעניין זה שבחיפוש בזאפ אייבורי הייתה הכי זולה מכולם בהפרש מאוד מוזר ( http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767239 ) נ.ב. מישהו כאן יכול להמליץ לי על דיסק קשיח חיצוני בגודל של 2TB טוב שגעו חופשי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 3 800 Mhz לוח אם - ASUS CUV4X. (אם צריך עוד פרטים LET ME KNOW). האם אני יכול להתקין את הארד דיסק DiamondMax Plus 9 - 80G של MAXTOR על מחשבי ?? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מצב קצת מסובך בשבילי אשמח אם תעזרו יש לי הארד דיסק כרגע של 120 ג'יגה שמספק אותי בהחלט,אני הולך לקנות מחשב חדש ואינני רוצה לקנות הארד דיסק(חיסכון של מינימום 200 שקל זה תמיד טוב) הקטע הוא שהדיסק הקשיח הזה (120) הוא בחיבור ide ואני מנסה להבין איך לחבר על הלוח שלי החדש גם אותו וגם את הצורב הישן שלי (גם הוא ide) יש איזה דרך לחבר את ההארד דיסק אולי לusb דרך איזה מתאם או משהו?,חשוב לציין שאני רוצה שהוא יהיה ראשי והשהווינדוס יותקן עליו האם זה יוריד מהמהירות שלו? יפגום בביצועים או משהו? אשמח ללינקים והסברים מה לקנות תודה רבה לכם. זה המפרט שאני הולך לקנות: 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00 ¤580.00 1 I820 מעבד Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB - ¤5…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש צורב חיצוני, אולם ההחלטה תלויה בעצם בשאלה שהצגתי בכותרת ההודעה. כלומר, עד כמה שידוע לי, כאשר צורב פנימי נמצא בפעולה, רצוי לסגור את כל היישומים האחרים, ובעצם לא לגעת בכלל במחשב (כולל גלישה), וזאת בכדי לא לפגוע באיכות הסרט שצורבים. אולם, אם הכלל הזה נכון גם לגבי צורב חיצוני, הרי שאמצעי זה יהיה חסר תועלת עבורי. האם ישנם בכלל יתרונות כלשהם לצורב חיצוני, בהשוואה לפנימי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב סרט שהכנתי בעזרת התוכנה נרו . במאפינים כתוב שגודלו הוא ( 702MB (736,276,480 bytes שאני מנסה לצרוב נרו כותב לי שאין מספיק מקום פנוי על הדיסק אלא אם - unless the cd is finalized after burning ואז הוא שואל אם אני רוצה לעשות את או לא. אני אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי מה זה הדבר הזה ואם כדי להסכים או לא?? דבר שני למה כתוב במאפינים פעם אחת שהסרט תופס 702 ופעם אחת 736 כמו שהצגתי הנ"ל. ממנה נובע ההבדל?? דרך אגב זה נרו 6 אולטרה אדישן . תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, לי ולאח שלי יש 2 צורבים זהים של Lite-On X52X32X52. הצורב של אח שלי התחיל לדפוק דיסקים (גם במהירויות צריבה נמוכות) כלומר הוא מדווח על צריבה מוצלחת ב-nero והצריבה עובדת...עד מקום מסוים בדיסק. לדוגמא : סרט , הסרט רץ עד קטע מסוים ובו נתקע. וכאשר צרבנו קובץ גדול וניסינו להעתיק אותו לאחר מכן למחשב, בשלב מסוים קיבלנו error ולא הצלחנו להעתיק מהדיסק. צרבתי את אותו קובץ ב-2 הצורבים (ששניהם היו מחוברים במחשב שלי) על 2 דיסקים שונים והרצתי להם סריקות על כונן DVD של אח שלי (גם לייט און נדמה לי). להלן התוצאות : D- General Information Drive: JLMS XJ-HD166S Firmware: DS18 Disc: Data CD Selected speed: Maximum C1 errors Maximum: 12 Average: 0.20 Total: 468 C2 errors Ma…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
אהליין אנשים, אני רוצה לשדרג את ה HD שלי ל SATA אבל בגלל כל הנושא של דרייברים בהתקנה יש לי בעיה, אין לי כונן דיסקטים במחשב ואני רוצה לדעת אם יש הארדיסיקים שאפשר להפעיל אותם (להתקין עליהם ווינדוס) בלי דריברים, יש לי התקנה של ווינדוס XP SP2, ואני מחפש SATA בגודל של 120-160 גיגה, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח נורא
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, השאלה מתייחסת לעיבוד תמונה. משקל קובץ תמונה ממוצע כ- 40 מגה לפחות. מעבד i5 זכרון 8 ג'יגה.מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט. 'פתיחת' קבצי תמונה ל- 1/1 עורכת זמן רב. זה לא עניין של זכרון להבנתי (8 ג'יגה אמורים להספיק). לא לגמרי ברור לי מה היתרון ב- ssd מעבר לזמני עליה של המערכת או התוכנות שמותקנות עליו. ובמיוחד חשוב לי לדעת- וזו השאלה העיקרית האם גם זמני העבודה מתקצרים. בעקרון, התמונות- הדאטה- לא תאוכסן ב- ssd אלא בכונן אחר, רגיל. האם יש לכך השפעה על התשובה? תודה, אייל
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני כונני sata שפועלים מצויין. ניסיתי לחבר עוד כונן pata לצורך גיבוי מידע שנמצא עליו, ובעוד הוא מזוהה בביוס, הוא לא מופיע בווינדוס האם צריך להגדיר אותו בצורה כלשהי? עוד כמה פרטים מזהים שעולים לי בראש - * ההארדיסק כאמור אינו ריק * ההארדיסק הנוסף והצורב מחוברים בנפרד לשתי כניסת ה-ide, ושניהם מוגדרים על מאסטר * ברגע שווינדווס עולה הוא מדווח על התקן ide שזוהה ולא מותקן, אבל בקשה להתקינו לא עולה בהצלחה, ונטען שהדרייברים לא נמצאים * כניסה ל- control panel > administrative tools > computer managment > storage > disk managment לא מראה שום דיסק חדש, אלא רק את ה- sata הישנים שלי
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
יש לי צורב DUAL-LAYER, ואני מעוניין לצרוב משחק שיש לי ששוקל 6 ג'יגה (על מנת לא להרוס את הדיסק המקורי שקניתי). 1) ניתן לעשות זאת? 2) איפה קונים דיסקים בנפחים כאלה, ומה מחירם? 3) באיזו תוכנה עליי להשתמש על מנת לצרוב אותם (בעזרת הנרו אני יכול לצרוב רק גודל של דיסק רגיל=4.7 GIGA)?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן הצורב שיש לי (טיאק, X12) החליט שהוא צורב רק על דיסקים רב-פעמיים, כשאני צורב על דיסק רגיל הוא לא צורב, ניסיתי 3 תוכנות כבר.. ל KSP יש מחירים נחמדים וגם סניף קרוב לבית שלי השאלה שלי היא כזאת: על מה כדאי ללכת? Lite-on 52 x 32 x 52 שעולה 220 או COMBO (משלב צורב X48 + קורא DVD X16 אבל) אבל הוא של MSI, ולא שמעתי על הביצועים שלה בתחום הצורבים/DVD וזה עולה 270. (הפרש של 50 מהרגיל לקומבו) מה אתם אומרים? Lite-on 52 x 32 x 52 (box) או MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
עברתי על הFAQ הכנסתי את הפקודות בCMD, אבל בפקודה הראשונה אני צריך להכניס אזשהו ערך והשנייה פשוט לא מפרמטת את הכונן. תמונה מה עושים? , תודה
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש בהום סנטר מבצע של 25 יח' דיסקים DVD-R של apex ב 20 ש"ח, איך הדיסקים שלהם?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם זיכרון מהסוג הנ"ל התומך בחיבור USB2 יתמוך גם בUSB הרגיל מהדור הישן? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר האם ואיפה ניתן להשיג שנאי חשמל שמתאים ישירות לתקעים שבשימוש בארץ (ללא שימוש במתאמים שמולבשים על מוצרים של 110V ומתנתקים מהשקע תוך כדי שימוש). עם דגש על שניים שאני צריך דיי דחוף: WD ELEMENTS VANTEC NEXSTAR3
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר את הדגם שהם שלחו לי?? לא הצלחתי למצוא אותו באתר של WD... האם יש הבדל גדול בין-5000ABYS ל- 5001ABYS?? בבקשה, אם מישהו מכיר שיכתוב... זה ממש מרגיז שהם מרשים לעצמם לזלזל ככה בלקוחות שלהם דווקא מהביקורות של רוב המשתמשים פה הם נראו חנות טובה... מסתבר שלא...
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-